Tracksuit

Funderar att klicka hem dessa tracksuits från www.fashionyouknow.com.
Är en bra julklapp till sambon o kostar 350kr för min och 600kr för sambons plus frakt och tull. Men är tveksam att de är äkta märken på den sidan.

Nån som shoppat därifrån?
Såg att kissie hade köpt en sånhär tracksuit därifrån och tyckte den va snygg.

Älskar marinblått :)

Julgranen monterad

Jag älskar att pyssla och fixa hemma så granen fick inte stanna i kartongen länge. Men har den bakom matbordet sålänge tills julen närmar sig. Blev en vit julgran i år och är väldigt nöjd med den! Köpte den på rusta för 399kr och två stycken ljusslingor för 200kr. Den lyser verkligen upp rummet och går inte sluta titta på den :)

Är så mysigt hemma när det är kallt och mörkt ute. Man kan tända en brasa och tända massa ljus och ha mysbelysning. Man blir dock lätt trött av vintern när det blir mörkt så tidigt.
 
Lila och silvriga kulor
 
 
 
Köpte denna glittriga renen idag inne på Åhlens, har fastnat mycket för vitt :)
 
Tomten fick komma fram med
 
 

Hår och smink

Ni har kanske märkt att jag orkat hålla bloggandet vid liv. Mår faktiskt bättre nu trots att jag känner migg lätt slö osv. Men försöker hålla mig sysselsatt på dagarna.
 
Va ju hos barnmorskan idag men vi tog bara 4 blodprov, pratade lite och gjorde sen ett urinprov. Men nästa gång, den 17 december ska vi göra ett KUB test för att se sannorlikheten för down syndrom och andra fel. Då kommer vi göra ett ultraljudsundersökning med :) Kan inte föreställa mig när man får se bebisen på ultraljudet, att det finns något som lever inuti mig, hihi. Sen är jag tydligen i vecka 9, men man kan också säga vecka 10 beroende på hur man räknar.
 

 
Färgade utväxten i veckan och gjorde en mörkare ombre. Känns bättre nu för man såg inte ombren så tydligt innan, nu är det mer likt utgångsbilden vi utgick ifrån, Hon har dock lite ljusare i längderna.
 
 
Nya öronhängen, döskalle med kors, från BikBok
 
Brun, beige sotning
 
 
 
 

10 veckor

Idag är jag i vecka 10+0. Ska till barnmorskan idag och ta lite tester osv. Ska bli väldigt spännande :) Kanske får höra på hjärtat också.
 
Jag mår lite bättre nu, mår mindre illa så jag hoppas det försvinner helt de närmaste veckorna.
Jag märker också att magen redan vuxit endel. Min kompis sa igår att jag kanske inte ska ha så tajta kläder på jobbet för hon såg magen :) Även min mamma sa det, hon jobbar på mitt jobb så hon såg den putade lite. Eftersom jag vill vänta med att berätta det på jobbet får jag ha lite lösare kläder.
Byxorna är väldigt tajta också, jobbigt det inte går ha leggins och klänningar nu. Men det är skönt man kan ha klänningar och sånt när man är höggravid :)
 
Här ser man den vuxit lite. Fått en liten kula nertill, har hört att om det är en kula nertill blir de en kille och om de är mer en rund mage är det en tjej, får se om det stämmer. Men jag tippar på att det blir en pojke :) Men blir glad oavsett vilket kön det blir.
 
 
Här drar jag in magen, innan kunde jag få hela magen smal men kulan går inte längre dra in hehe.
 
Avslappnad

Nutella mmmm

Älskar nutella. Äter alltid det utomlands där de följer med sånahär pinnar o doppa i. Såg det fanns en med dricka i med. Vet nån om denna finns att köpa i Sverige? Isf hade jag köpt ett lager :)

Glitternaglar

Va och fixade naglarna i helgen! Det behövdes, va drygt 5 veckor sen sist så det va em lång "utväxt"  :)

Det tråkiga va att jag inte fick den färgen jag pekade på, valde ett mörkgrått glitter men fick istället ett svart med grönt glitter. Tycker jag va dåligt men orkade inte be henne göra om det. Blev fint ändå men hade varit finare med grått glitter :) Grönt är inte riktigt min favoritfärg, men de känns lite juliga iaf :)
 
 

Tröja

Köpte en jättemysig tröja förra veckan från Gina Tricot. Jättemjuk och fin vinröd färg.
Men nu har jag behov av att hitta en fin outfit till julafton. Hittade en jättefin kjol med volanger på BikBok, men det va ingen stretch och magen kan ha vuxit tills dess. Alla mina byxor börjar bli väldigt tajta, går knappt knäppa. Är mkt svullnad och fett från allt gottis jag ätit på sista tiden. Måste ta en ny magbild snart, man känner sig så svullen och tjock så man har inget lust :) Gravidmagar är väldigt fina men nu ser man mest mullig ut.
 
Är lite oroligt att jag få i mig allt jag behöver. Protein eller järn får jag inte i mig mkt av då jag inte äter kött och knappt fisk heller längre, blir svårare o svårare att äta det så kommer nog sluta med det förr eller senare.
Äter alltid mkt sallad till kvällsmaten och ska börja äta smoothie av youghurt, banan, bär och linfrön. Då får jag iaf i mig bra saker än om jag bara äter flingor som de blivit på senare tid.
Men kommer nog ta järnprov på torsdag o se hur det ligger till. Järntillskott har jag hört kan krångla med magen så slipper gärna dom.
 
 

BodyShop

Va inne och köpte bodybutter från BodyShop igår. Testade en ny lukt, tror det är svarta vinbär och är en duo. Den mer rinniga är för torr hud och den vanliga krämen för normal hud. Luktade iaf jättegott.
 
Men jag förstår mig inte på personalen på Bodyshop, är nästan arg och irriterad efter varje besök där. I centrum har de alltid varit övertrevliga, alltså inte trevliga utan bara falska och försöker sälja på allt de har. Nedlåtande och tror de vet bäst. I den butiken i Växjö har inte kunden rätt utan om man inte tar de dom rekommenderar fnyser de åt en.
Nu har det öppnat en ny Bodyshop i vårt nya köpcentrum och tänkte att jag ska börja handla där inne istället så jag slipper de i stan. Men de va ÄNNU värre. Har aldrig nånsin mött en sån falsk överdriven person i hela mitt liv. Sambon fattade heller inget efter vi gick och sa - hon pratade med dig som om du vore 2 år gammal.
Jag blir bara irriterad när personalen beter sig så. De har nog fått en annan bild vad service betyder.
Först när jag skulle välja en bodybutter så kom det en tjej direkt och störde, när jag sagt jag bara tittar behöver de inte stå kvar och försöka sälja på massa skit, frågade om jag luktat på en o jag sa jag tycker den är för stark, självklart himlar hon med ögonen o blev helt ställd för jag inte tyckte som hon.

Sen i kassan va det en tjej som pratade så högt till mig så de nästan va pinsamt, pratade extremt tydligt och sakta och sådär riktigt tillgjort i rösten. Hon va inte naturligt trevlig, utan pinsam. Undra om hon pratar så med sina vänner, jag är faktiskt en normal person som ska betala en vara, ingen 90 årig gammal tant som hör dåligt.
 
 
 
 
 
 
 

Bhar

Vet redan vilka bhar jag ska ha när jag ammar och om bröst växer :)
Den vanliga bhn hetet Sophie soft cup och finns på www.Bravissimo.com.
Har den svarta och den är superskön! Men underbandet är stor i storlek så ta en storlek mindre där. Den har ca 5-6 hyskor med.


En liten guide om bhstorlek:

•Väldigt många använder fel bhstorlek. Men det bästa är att mäta sitt underbystmått och utgå från det. Jag är 68cm under och behöver 65 i underband för bästa stöd. Om ni tex har 74cm bör ni ha 70 i underband.

•Den ska sitta tajt på yttersta hyskan när man köpet den så man kan spänna längre in när den töjjs.

•När man går ner i underband går man automatiskt upp i kupa. Så en 75B är samma kupa som 70C. Så om jag säger jag har en Dkupa så säger det ingenting om man inte vet storlek på underbandet.

•Om man har en liten byst är inte stödet lika viktigt och då gör det inte så mkt om man har förstort underband.

•Större bhar i små underband finns tyvärr inte i vanliga butiker som H&M och Lindex (cubus har några till Fkupa).
Men twilfit, change och triumph har endel. Men oftast väldigt dyrt så jag rekommenderar att beställa från UK.
www.amazon.co.uk har stort utbud på runt 100 lappen. www.figleaves.com och www.bravissimo.com har mkt med men lite dyrare. Hade varit kul och öppna en butikskedja med underkläder och bikinis o alla storlekar, det hade verkligen behövts.







Julpynt

Kunde inte hålla mig längre. Igår och idag har jag julpyntat och fixat utebelysning ute. Det är så mycket mysigare nu när det är så mörkt ute. Har köpt en vit julgran också som vi ska ha i år som ska pyntas i silver. Hade en riktig gran förra året men de barrar så mkt. Är dock orolig katterna kommer klättra i plastgranen och riva den som de gjorde sist när vi hade plastgran. När vi hade en riktig gran vågade de inte röra den (förutom kulorna).
 
Nu när man fått upp pyntet saknar man julen ännu mer, vill börja baka lussemuffins och fudge :) Har ett supergott recept på lussemuffins med mandelmassa i och mandelspån på som jag kan lägga upp här. Älskar dom!
 

 
Och angående inlägget jag gjorde tidigare om att jag tappat lusten att blogga, så tänkte jag bara skriva att jag inte menar att jag ska blogga 1 gång i veckan eller nån gång i månaden. Utan jag vill bara få bort pressen att man måste göra ett helst flera inlägg om dagen. För när jag inte bloggat på en dag känner jag mig stressad och det ska man inte göra. Tror det är roligare för er att läsa om ni vet att jag verkligen vill blogga när jag väl gör det än bara gör det för att få ihop ett inlägg. Detta är trots allt inte mitt jobb och jag får inte ett öre för att blogga, utan gör det för det är kul. Sen förstår jag inte varför man skriver att man tappar en som läsare, vad vill man få ut av den kommentaren?
 
Håller med det är väldigt tråkigt med bloggar som sällan uppdaterar (nån gång i månaden), då tappar det syftet med en blogg, men att blogga 4-5 gånger i veckan ser jag inte som ett fel. Hellre följer jag en blogg som bloggar om vettiga saker och som ger nåt än läser en blogg som skriver vad man ätit till frukost och när man går o lägger sig.
Hade kunnat blogga flera inlägg om dagen om jag gjorde som de flesta andra, att skriva vad man gör i minsta detalj. Men det anser inte jag intressant att ha på en blogg.
 
 
Stjärnor köpta på Ullared förra året
 
Tomte från Ullared
 
Ljusstakar från Ullared, matten hittade jag i garaget idag :)
 
Ljusstake? Från City Gross i veckan
Svarta underlägg: Village köpta igår
 
Stjärna från Ullared
Stjärnan är från CityGross, stjärnan syns dock knappt när det är mörkt ute
 
Dålig bild, men har hängt ljusslingor runt garaget och har ett ljusnät på en buske där fram :)
 

Ingen blogglust

Har känt senaste tiden jag inte har någon motivation med att blogga. Blir att jag gör det bara för man borde blogga regelbundet och då blir det bara jobbigt. Beror nog mycket på att jag är gravid och är väldigt trött och mår illa. Jag gör sällan i ordning mig eller shoppar just nu då det är brist på jobb. Så det finns inte mycket att skriva om. Känner heller inte bloggen ger så mycket, känns mer som en dagbok. Så just nu kommer jag bara uppdatera när jag verkligen känner för det. Lär bli mest om min graviditet då det står i centrum i mitt liv. För vill inte känna stress och tänka - måste blogga idag, bloggade ju inte igår.

Flavorstone

Såg på twins på tv om dessa stekpannor och grytor som verkar bra. De ska inte fastna nåt och man behöver inte ha mkt olja eller smör. Såg de va bra recensioner på nätet med, för annars brukar jag va väldigt skeptisk till tvshopen och twins reklamer.
Den stora grytan och de två stekpannorna kostar 1199kr plus 199kr i frakt och då får man en stavmixer på köpet, (bra att ge i julklapp).
 
Nån som testat dessa? Vi har stort behov av nya stekpannor för de är helt förstörda o allt bränns vid varje gång.
 

Vecka 9

Idag är jag vecka 9+0! Tiden går verkligen fort!
Snart är första trimestern över och då brukar man må bättre. Vill få tillbaka min energi och börja träna igen. Min mage är enorm just nu. Känner mig fet och uppsvälld. Sen tror jag brösten blivit större, de känns iaf fylligare. De får gärna stanna där, fast hade varit kul och ha en anledning och köpa nya bhar :)

Bebisen är ca 2.5cm, som en oliv så den växer hela tiden :)
Nästa torsdag ska jag och sambon till barnmorskan. Ser alltid lika mycket fram emot det.

Partydress

Tycker denna klänningen va väldigt fin! Passar till julafton eller nyår. Men jag vill inte klä mig för bart då jag firar jul och nyår med familjen. Men svårt och hittarn klänning som inte är bar. För det värsta jag vet är klänningar som slutar under, mitt över eller över knäna. Antingen kort eller hellång klänning. Därför brukar jag oftast ha shorts. Kanske ska hitta ett par glittriga svarta shorts med svarta strumpbyxor och nån fin topp.

Glitter

Idag fick jag glittret jag beställde som man har till naglarna, så leveransen va väldigt snabb!
Den cerisa färgen är jättefin, testade den på tåna. Det va väldigt svårt att öppna den lilla burken så fick ta en kniv och då flög allt glittret ut på bordet och fastnade på mina händer. Men jag fick tillbaka det mesta i burken :)
 
Försökte ta bild men fick inte till någon bra där bilden gav rättvisa, men de blir väldigt glittriga.
Det negativa va att de bara är "stora" glitter, hade varit finare om det va blandat. Sen vet jag inte riktigt hur man ska få dit de snyggt så jag strödde över hela tån. Det går inte göra som på bilderna jag la upp för ett tag sedan för där använder man sannerligen ett sorts nagellack som är väldigt glittrigt, då kan man pensla på det där man vill ha det. Men med löst glitter går de mest strö över hela eller kanske toppa nageln i om de är långa, nu är ju inte mina tånaglar så långa att jag kan det haha.
 
Make up for ever concealer palette och glitter :) Går säkert ha glittret som ögonskugga om man har en krämig bas, vet dock inte om de skulle hålla, annars har make up store mycket snyggt glitter till ögonen
 
 

Rastlös

Jag börjar bli väldigt rastlös! Har inte gått utanför dörren på flera veckor förutom de få dagar jag jobbar, orkar inte göra så mycket. Men ikväll har jag städat hela huset och lagat mat. Tror det är bättre jag försöker sysselsätta mig med saker, blir lätt lat att va hemma.
 
Hade tänkt göra en väggmålning i köket, eller jag ska måla min väggdekor jag har nu då den inte sitter så bra, så jag har att göra :)
 
Fick min make up for ever concealer idag också! Gick väldigt fort men det va express, det enda man kunde välja på. Tycker concealern verkar bra när jag testade den idag, den verkar hålla hela dagen, men vill inte säga nåt än, tänkte testa den i veckan så återkommer jag. Men det första jag tänkte va att den kändes rätt torr så den va inte lika smidig som make up stores concealer. Men huvudsaken är att resultatet blir bra och håller.
 
 
 
Jag har tappat en hårslinga hittills, en mer än förra gången. Men hoppas jag inte tappar fler. Annars kan man gå tillbaka och få dom iditsatta igen
 

Jeffrey Campbell

Såg det va en till rea på Jeffrey Campbell skor från Nelly om man är medlem på members.com. Är själv det och man bjuds in på stora reor och är gratis :) tänkte bara tipsa om det.

Är själv sugen på de gulklittriga Lita men måste spara :)

Detta är bara några par som finns att köpa :) De flesta kostar runt 850kr. Bättre än 1895 som de tar på nelly annars.

Glitter

Beställde precis glitter till naglarna från fyndiq.se tack vare tipset jag fick från förra inlägget.
Köpte svart, silver och cerise. Nu gör jag mina naglar på salong men ska nog bara göra det en gång till där sen ska jag göra ett uppehåll. Blir rätt dyrt i längden. Betalar 320-500kr va 5e vecka ungefär. Rätt kul att fixa naglarna själv. Det tråkiga är att nagellacket sällan håller mer än någon dag när man gör det själv.

Här är länk till glittret jag beställde:
http://fyndiq.se/halsa-skonhet/naglar/58097-1-burk-nagelglitter/

Vackra naglar

Jag undrar om någon vet var man kan köpa liknande glitter nagellack? Som är riktigt glittriga. Skulle va kul att kunna göra liknande naglar som nedan :)

Gravid 8 veckor

Är i vecka 8+1 idag. Magen är ständigt väldigt svullen och jag kan glömma att äta nyttigt, för det går bara äta det jag tycker är gott när man mår illa hela dygnet. Det börjar ta kål på mig. Började gråta idag för jag ständigt mår illa och inte orkar göra nånting och sen har man dessa humörsvängningar. Blir lite som när man dricker, känslorna förstärks 10 gånger. Så när jag blir lite irriterad för nånting blir jag istället rasande haha.
Men det jobbigaste är illamåendet. Hade kanske varit bättre om jag kräkte så illamåendet försvinner en stund.
Jag är glad jag bara jobbar några timmar i veckan för hade nog inte orkat mer. Efter 3 timmars jobb igår var jag helt utmattad. Orkade inte röra mig på hela kvällen.

Bebisen är nu som ett hallon och börjar få mer mänskliga drag :) längtar tills detta är över och jag kan få hålla min bebis :) Och hoppas innerligt illamåendet försvinner till andra trimestern.

Make up for ever

Klickade hem denna concealer palett från make up for ever idag. Har varit sugen på den paletten länge så får se om den är bra :) känner jag vill testa nåt nytt.
MUFE är väldigt svårt att shoppa från Sverige och har bara hittat några få sidor som säljer det märket.

Köpte det från denna sidan som har ett stort sortiment av det märket

http://www.gurumakeupemporium.com/epages/BT4080.mobile/?ObjectPath=/Shops/BT4080/Products/86/SubProducts/86-0006&Locale=en_GB

Paletten kostade 365 med frakt så den är rätt dyr. Frakten kostade ca 100kr :S

Uppfostran

En sak som jag är väldigt glad för är att jag och sambon har samma åsikter vad gäller barnuppfostran. En sak som stör båda oss är när föräldrar ger sina barn skräpmat, godis o skit till sina småbarn när de inte ens fyllt 2?!! 
Jag blir så arg när jag går in på tex McDonalds och ser flera familjer trycka in pommes för pommes i sin ettårings mun. Varför ger man en bebis sån mat? Den behöver näring och inte gift. Inte precis som att barnet ber om nåt som den aldrig smakat eller vet om. Det är föräldrens ansvar att ge bra mat till sitt barn och jag tycker det är väldigt oansvarigt att ge sin bebis skräpmat och godis. Sen klagar folk på att barnen skriker och gnäller efter godis. Inte konstigt när man matade barnet med socker när de va bebis. Det misstaget kommer jag eller min sambo inte göra för barnet behöver inte det och han/hon kommer gnälla och skrika mycket mer då godis osv ger en belöning när man äter det och de kommer vilja ha mer. Först när barnet är äldre kan den få en gång i veckan, men det bästa är att hålla sig till det och inte ge med sig när den tjatar i matbutiken efter en glass. För då kommer den göra det VARJE gång. 
 
Idag när sa,bon köpte McDonalds (som är väldigt sällan) ser han massa barnfamiljer som ger sina småbarn friterade pommes och mc nuggets, orkar de inte laga hälsosam mat? Är de lata eller vad beror det på? Kommer aldrig tycka det är okey och mata småbarn med skräpmat. Det är lathet och riktigt oansvarigt. Tänk på barnet och inte en själv. 
 

Dagens foto

En sak Giggs älskar är att dricka ur en kran. Förstår inte varför han inte föredrar en ren kattskål med nytt vatten, istället dricker han ur duschen, kranar och ibland toaletten :S
 
Älskar fota djur, de är alltid vackra, kanske borde rita av mina djur nångång :) Har aldrig testat med blyerts.
 

 
 
Idag hade jag tänkt gå till gymet, har inte tränat på kanske 4 veckor :S Har mått så illa hela dagarna men tror det är bättre jag rör på mig. Träningsbyxorna är mkt tajtare runt magen och man känner sig mycket slappare när man inte tränar.
Förresten nån som vet en bra kräm som är bra att smörja magen och brösten med när man är gravid? Bättre att motverka så mkt som möjligt.
 
 
 

Väska

Letar lite efter en ny väska och har hittat en snygg på nelly.com och några från topshop. Tror jag skippar de jag hittade från amazon för de verkar inte snygga om de inte är fyllda med nåt.
Nu när tandläkaren va så "billig" kan jag köpa mig en väska utan dåligt samvete ;)


Lutar åt den med nitar, synd den inte hade leopard på insidan som de andra :) det negativa är att den kostar ca 750kr :( känns lite dyrt för en väska som inte ens är äkta medans man kan få en skinnväska för 800kr på topshop. Men som vanligt tar nelly överpriser :/ men de har mkt snyggt.

Tandläkarbesök

Idag va jag hos tandläkaren och lagade två hål. Fyfan, ser ut som frankenstein eller nåt. Är förlamad i halva ansiktet efter jag fick två sprutor i kinden. Munnen är helt sne och ögat går knappt stänga haha. Sambon kunde inte sluta skratta när han såg mig. För ena halvan skrattar och ens halvan ser ledsen ut hahaha! Får stå ut med detta i 3 timmar. Det kostade bara 840kr så det va en lättnad, hade förväntat mig 1500-2000kr.
 
                       Här ler jag normalt men bara ena halvan hänger med :S
 
 
Innan tandläkaren gick jag in på H&M, och i damavdelningen hittade jag denna ursöta babydress så va tvungen att köpa :) Vet det är för tidigt, för om jag börjar handla bebissaker nu kommer jag ha fullt sen. Den passar bäst till pojke men om de blir en flicka kan hon med ha den :)
 
 
 

Haha

Hahaha :)

Barnrum

Vi har redan bestämt hur barnrummet ska se ut om det blir en pojke. Om vi inte ändrar oss :) fastnade direkt för detta rummet och kommer passa länge. Gillar inte riktigt babyblå i inredning och det funkar oftast bara när man är bebis.

Tapeten är rätt dyr så kanske ska måla en stad istället. Blir mer eget. Bara använda tejp så blir det raka streck :) vi kommer ha barnrummet i mitt målarrum och blir perfekt :) precis jämte vårt rum och lagom stort.

Bilderna är från styleroom.se

Känna sig sexig

Jag tycker det är väldigt viktigt och känna sig sexig och va nöjd med sin kropp. Jag är väldigt nöjd med min kropp, speciellt det senaste året då jag hållt mig i form.

Men börjar bli orolig om jag nånsin kommer känna mig sexig igen efter jag fått barn? För bara för jag har barn kommer jag inte sluta bry mig om mitt utseende, men en graviditet är en stor påfrestning för kroppen och den brukar inte bli som innan. Just nu känner jag mig inte sexig nånstans som jag tycker är lite jobbigt. Men vet det inte går undvika. Magen är väldigt uppsvälld dygnet runt och ser ut som jag gått upp 10 kilo, midjan är borta och rumpan känns mer... Skrutten. Hoppas bara kroppen inte blir helt förstörd efter detta. Men det är tur det finns plastik som kan fixa det mesta. Men det är tyvärr inte billigt. Är egentligen bara magen jag oroar mig över. De extra kilorna kan man träna bort men den slappa huden kan man bara skära bort, och hoppas jag slipper gå så långt. Men livet lär få en helt annan mening när man har barn, så det kommer va värt att offra sin kropp!

 

Jeffrey Campbell rea!

Såg www.Henrykole.se rear ut flera litas med 40%. Önskar jag hade pengar men lär inte ha tillfälle att ha klackar på länge så ingen mening o köpa fler för min del.
Hade annars inte bangat på de svarta spike eller Lita everest.
Men 980-1050 är mer prisvärt för ett par JC än 600-700kr för ett par oäkta skor från din sko som börjat ta väldigt höga priser för deras skor.

Här är länk till hemsidan:

http://www.henrykole.se/sale.html?utm_source=Henry+Kole&utm_campaign=7be4cb60bc-Let_s_Talk_Lita_40_select_styles_11_8_2012&utm_medium=email

The Balm

Fick hem min highlighter från The Balm igår. Tycker den är jättebra och funkade också som ögonskugga, om man vill ha en lätt ögonskugga.
 
Den är väldigt krämig också och ger ett fint skimmer, vissa kan kännas mer pudriga och torra.
Köpte den på nelly.com då jag fick 100kr rabatt av dom så den kostade 99kr plus frakt.
 
Tycker det är jättekul att testa nya sminkprodukter. Har hållt mig till samma i många år och det va dags med nåt nytt. Idag efter jobbet såg min ögonskugga exakt likadan ut som imorse. Använder urban decay ögon primer och urban decay palette och de funkar jättebra :) Den svarta skuggan i den paletten är den bästa svarta ögonskugga jag haft, annars har jag make up store (som alltid går sönder till smulor) och face som inte är så svart utan mer dassig enligt mig. Så de dyra märkerna behöver inte va bättre. Läst att NYX ögonskuggor är prisvärda med, får testa de nästa gång :)
 
Sen kommer jag köpa en annan foundation, nu har jag Lancome teint miracle och är inte så täckande som jag önskar. Så nästa gång blir det nog estee lauder double wear eller make up forever HD foundation. Om ni testat nån av dom så säg gärna vad ni tycker :)
 
 
 
 
Försökte få en bra swatch bild men det är svårt, men man ser lite :)
 
 
 
 

Köket och matplats

Mitt favoritställe i huset är nog köket och matplatsen, är mest stilrent där och sen gillar jag svart och vitt.
 
Fick min matta från Jotex idag, den blev jättefin i köket. Är svårt att hitta en matta i den storleken (70x350) och kostade bara 399kr med frakt., fick dock vänta 2½ månad för att få den men det va det värt. Men den glider lite på golvet och smuts syns väldigt väl. Dock inget som fastnar då det är plastmatta. Men om de kommer en dammtuss syns det fort.
 
Katterna är så roliga, den ena har inte vågat gå på den än och den andra är alltid så nyfiken. Han brukar inte va i köket alls ofta annars.
 
Mitt nästa köp kommer bli en stor rund matta att ha istället för den grå mattan (som är helt sönderklöst).
 
 
 
 
 
Min fina Giggs <3
 

Dagens

Här kommer lite kassa dagens outfit, men bättre än inget :)

Ser jag måste tvätta spegeln, aningen smutsig.

Måste också börja träna igen, va flera veckor sedan. Men måste få bort illamåendet först. Har gått upp 5 kilo sen förra sommaren, men graviditeten kan ha påverkat lite också.. Önsketänkande :)


Byxor och tröja från bikbok och väst från H&M

Nitväska

Jag behöver en ny väska då min katt förstörde min förra.

Hittat två från amazon.co.uk, en från peyreshop.se och en från modekungen.
Men den från modekungen (som ser likadan ut som en från amazon kostar 899kr medans den från amazon kostar 29 pund o gratis frakt). Båda är dessutom syntetisk läder så 899kr är riktigt mkt överpris för en väska med fuskskinn. Så den utesluts.

Den från peyreshop tycker jag med är överpris men den är väldigt snygg.

Vilken tycker ni är snyggast och mest värd o lägga pengarna på?

 

Modekungen.se 899kr

 

Amazon.co.uk ca 300kr inkl frakt

 

Amazon.co.uk ca 300kr inkl frakt

 

 

Från Peyreshop.se 599kr

 
 

 

Målningar och teckningar

Här är lite målningar och teckningar jag har gjort. Jag vill verkligen hålla på med detta regelbundet så jag utvecklas och kan börja sälja mer. Men jag har svårt o sätta mig ner och måla. Däremot tycker jag det är väldigt roligt att rita. Beror nog på att det är lättare och tar inte så lång tid om man jämför med en målning. Men det är kul att måla med, när man väl sätter sig med det. Men vill hitta min egen stil. Har nästan alltid målat realistiskt men vill va mer konstnärlig. Så nästa målning ska jag göra nåt annorlunda :)

Tveka inte o fråga om ni vill beställa nåt. Ett porträtt med blyerts kostar mellan 300-500kr beroende på storlek. Om ni kanske vill ha en annorlunda julklapp :)
Roligare att måla eller rita till en annan än bara rita en teckning o lägga i portfolion :)

En målning kostar mellan 1000-3500 beroende på motiv och storlek och är av akryl.

Min hemsida: www.malinsdrawings.se

Berättat

Igår va jag och sambon hos min familj. När vi skulle skåla för en annan sak så sa jag att jag har nåt att berätta, att ni ska bli mormor och morfar. De blev jätteglada och mamma gick fram och höll om mig och började gråta :´)
Hon blev jätteglad och sa hon hade väntat på detta och att hon haft sina aningar (då jag pratat rätt mkt om barn) :)

Känns så bra att man har sin familj och sambons som stöttar en och är glada för ens skull!
 
Men det är jobbigare än jag trodde att va gravid, därför har jag inte orkat blogga så mkt. Mår konstant illa och är helt utmattad. Annars gör jag saker hela tiden, hatar att sitta still, men de senaste veckorna har jag bara legat i soffan typ :( Är lite jobbigt, men jag vet det går över!
 
 
Jag och älsklingen i Grekland
 
 
 

Gravid!

Nu tänkte jag även skriva det i denna bloggen. (Har en annan privat blogg som jag knappt längre uppdaterar) att jag är gravid! :) fick reda på det förra tisdagen. Blev så glad och förväntansfull när jag såg plusset. Glömmer aldrig den känslan. Jag och sambon försökte i 3 månader så det gick rätt fort och nu är jag i vecka 6+1.

Symptomen som blir värre och värre är illamående och väldigt ömma bröstvårtor. Så jag känner inte för o göra nåt när man mår illa hela tiden.

Vi har berättat för min sambos familj som blev jätteglada o min närmsta vän och ska berätta för min familj imån. Ska bli kul och berätta :)

Jag kommer skriva om min graviditet här också och hur min kropp påverkas då jag vet många som läser min blogg som också är gravida eller planerar :)

Lejonhår

Vill du ha lejonhår? Ta fram vågtången :) Jag använder en från OBH- Nordica. Hade hellre haft lite större vågor, men destu mindre vågor, destu mer volym.
 
Ett tips om man inte orkar våga hela håret då de tar rätt lång tid, så kan du fläta håret i 3 flätor när de är lite fuktigt innan du går och lägger dig. Två i längderna och en i överhåret, helst inbakad, sen vågar jag topparna som ofta blir raka när man har flätor.
 
 
 
 
 
 
 

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0