The Balm

Vill testa The Balm highlighter. Läst bra om den och den går använda till highlighter och ögonskugga. Nån som testat den? Har en highlighter nu från too faced som funkar men vill ha en lite mer krämig också :)

Den finns på www.eleven.se

Även dessa klänningar gillar jag. Den mörkgrå med paljetter känns väldigt kvinnlig, skulle va snygg till nyår!
De finns på www.missguided.co.uk

Varning för Neulash

Såg på nyhetsmorgon att läkemedelsverket varnar för Neulash och liknande produkter.

Jag testade Neulash i 7 månder och fick väldigt fint resultat. Många trodde jag hade lösögonfransar så de säger rätt mkt, då jag har väldigt korta o glesa fransar annars. När jag slutade med det blev de rätt ojämna, vissa partiet va längre än andra. Men inga andra biverkningar som andra fått. Sen växte de ut o blev som vanligt.

Vissa har fått en pigmentering runt ögat som är rött, tappat alla eller många fransar, klåda och även hört vissa fått sämre syn.

Så jag skulle inte rekommendera någon detta. Det blir ett fint resultat men man borde inte riskera riskerna. Det kommer bli olagligt att sälja Neulash och tydligen är det redan förbjudet i USA.

Jeffrey Campbell

Fick ett mail från Henrykole.se med lite nyheter från JC. Älskar skorna med spännen på! JC lita är även sköna att gå i, men det kan va jobbigt om man går länge med dom. Men jag klarar av att gå i stan o shoppa med dessa skor och de är inte ofta jag klarar de med så höga klackar :)
De skorna med klon är med riktigt grymma, "lite" annorlunda :)

Jag har foxy spike men har haft mkt problem att kunna ha dom. Första gången fick jag hemska skoskav trots jag bara hade dom en liten stund. Andra gången hade jag compeed plåster men det hjälpte inte då de bara gled av.

Om du har skor som är för trånga så kan man fukta en handduk och lägga i skon, så töjer det sig. Gjorde det på mina foxy spike och det hjälpte då jag ofta fick skorskav där fram där tyget skär in. Jag kan fortfarande få skoskav men lindrigare.

Love Bikinis

Det som jag älskar att shoppa mest utav är bikinis! Synd bara det inte är säsong för det nu, men när våren närmar sig shoppar jag upp mot 10 bikinis. Efter det shoppar jag gärna klänningar, som också är nåt jag inte kan använda så ofta, speciellt inte nu när det är kallt ute, sen festar jag typ aldrig heller. Klänningar tycker jag är så kvinnligt och sexigt :) Sen älskar jag snygga långklänningar, men tycker det är svårt att hitta tillfälle att ha såna, då menar jag de som är mer festiga. Annars har jag två från gina som funkar till vardags.
En hemsida som jag kan tipsa om är katsumi.se. Älskar deras bikinis! Har köpt en corallfärgad och en leopard av dom. De är rätt avslöjande då de har crunch butt.
 
Ett annat råd är att inte köpa bikinis på tradera som sägs va chynnadollsbikinis eller scrunch butt. De är riktigt billiga kopior som inte ens går använda. Beställde en bikini i somras och underdelen va genomskinlig då tyget va så tunt, inget va riktigt fastsytt och spetsen va inte heller ditsatt riktigt.
 
Grekland i somras
 
Bikinin är från Gina Tricot, detta är nog min favorit just nu

Denna är också från Gina Tricot, kostade bara 30 kronor delen på rean :)
 
Cypern i somras, bikinin köpte jag från Cubus förra året, superfin med :)
 
 
 
 

Köket

Här är vårt kök! Älskar vårt kök, dock hade det varit snyggt med en köksö :) men gillar vi har en dörr som kan vädra och att det är vitt.

Beställde en svartvit plastmatta från jotex i augusti, men leveranstiden va den 25 okt och är nu försenad en månad :( hur kommer det sig att det tar över 3 månader för ett företag att få hem en matta? Det dåliga är att de inte talade om att den va försenad utan jag fick maila. Väldigt dålig service.

Ljuslyktorna är från Åhlens och bordsunderläggen är från Indiska :) de har mkt fint om man gillar färg.

Bordet och stolarna beställde vi på chilli. De har jättebra kampanjer på deras matgruppor där man får 6 stolar på köpet, så man betalar bara för bordet. Vi är jättenöjda med vårt bort, de negativa är att högblankt lätt blir repigt. Det va även ett parti som va väldigt repigt när vi fick bordet, men det syns knappt.

Snyggt hår!

Tycker ombre är så snyggt. Jag har inte en jättetydlig ombre nu men hade det innan och trivdes! Jag gillar inte den dära skarpa kanten utan tycker det är snyggast med tre fyra olika färger som smälter ihop. Men det är inte lätt att få det jämnt, jag färgade mitt löshår i 3 nyanser och svårt att få mellangången smälta ihop.

Teckning

Denna teckning gjorde jag idag. Det är på min bror och brorsdotter. Är väldigt nöjd med den men det är nåt jag måste justera, vet bara inte vad än :) Nåt med ögonen.
Tycker den ser mycket bättre ut IRL. Det är svårt att fånga teckningar och målningar på bild. Detaljerna försvinner lätt på foton.
 
Detta har inte precis nåt med skönhet o göra :) Men det är en hobby jag har och om nån är intresserad av att beställa ett porträtt eller tavla så hör bara av dig :)
 
Ni kan kika på min hemsida också om ni vill www.malinsdrawings.se
 
 
 

Nyårssminkning

Detta skulle va en snygg nyårssminkning :) dock passar jag bäst i varma färger. Men silver, glitter och svart är väldigt snyggt!
Kanske inte ska planera nyårssminkningen nu men det va det första jag tänkte på när jag såg denna bilden :)

Mina Bebisar

Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan katter. Har haft det hela mitt liv. De är så mysiga! <3

Älskar alla sortes djur men katter är favoriten. Hade gärna haft hund men vi hinner inte gå ut med den va tredje, fjärde timme som man bör göra. Förstår inte att så många har tid att ha hund, då de flesta jobbar hela dagar.
Men vet att många lämnar sina hundar hela dagarna :( Då tycker jag faktiskt inte man ska ha hund, och om man bor i en trång lägenhet och och flera hundar, som samtidigt inte får sin motion. Vilket kan leda till aggressiva hundar eller biter sönder saker. Tycker så synd om djuren som inte blir skötta rätt.
Och sen när hunden går till attack mot andra hundar eller människor, vem får skulden då? Jo hunden. En hund ska aldrig få skulden till nåt, det är ägaren. En hund blir vad man uppfostrar den till, och vissa raser behöver mer disciplin än andra, om man inte klarar uppfostra en hund, så låt blir att skaffa en.
 
Söta Sasha
 
 
Söta Giggs
 
Vår speciella utekatt Findus (han ingick i huset) ;)
 
 
 
Giggs som inte vill titta i kameran
 

Skinnväst från H&M

Här får ni lite bilder från skinnvästen jag köpte igår. Köpte den på H&M, den gick bara på 299kr och den senapsgula tröjan är också från H&M
 

 
 
 
 
Väggdekoren heter Love Secret
Bord och stolar från Chilli
Underlägg från Indiska
 
 
 
 

Dagens outfit

Bad min sambo ta lite bilder, men det blev rätt sent så bilderna blev sådär. Bättre att ta när det är ljust ute.

Jag gillar att ha mysiga tröjor nu när det är kallare ute. Jag är mycket för svarta och grå kläder, men det är snyggt att bryta det med en skarp färg.
 
 
 
 
 
Stickad tröja - H&M
Byxor - BikBok
Skor - Te Amo Scorett
 

Nails

Jag började göra nagelförlängning i somras och trivs med det jättemkt.
Först gjorde jag akryl men va inte alla nöjd med det då de va mkt bubblor i, blev jättegula när jag va utomlands och flera lossnade efter 3-4 veckor. Så bytte salong och gjorde gele istället. MYCKET bättre. De har aldrig gulnat nåt trots jag åkt utomlands med dom igen och inga har lossnat, o nu gör jag inte om dom förränns efter drygt 5 veckor. Och då är de fortfarande fina, för de är samma färg som min riktiga nagel så man ser knappt "utväxten".

Min mamma och jobbarkompis har akryl o deras är jättegula o ser inte lika fräsha ut.
Gele håller bättre än akryl för mig iaf, trots det säga akryl är starkare, känns som det ler förstör nageln än håller.

Här är två favoriter. Men min absoluta favorit är glittertippar, enkelt men sticker ändå ut. Kostar ca 500kr med glitter där jag går. Fransk manikyr kostar 320kr -påfyllning.

Shorts med nitar

Dessa shorts med nitar är mina favoritshorts, älskar dom! Hade de var och varannan dag när jag va i Grekland i september. Jag köpte de på BikBok men det tråkiga är att de började sälja dom nån gång i september/ slutet av augusti, så har knappt kunnat använda dom. Bikinin köpte jag på rean på Gina 30 kr delen :)
 
 
 
 

Snyggaste jackan genom tiderna

Min absoluta snyggaste jackan genom tiderna som jag köpt är Jofama By Kenza jackan - Kenza 4.
Jag älskar den på alla sätt, den har snygg passform, snygga detaljer som axelsmycke på axeln och sen gillar jag vintage looken. Gillar även kragen som man också kan ta bort om man vill. Denna har iaf används flitigt.
 
Jag har storlek 32 och den sitter som en smäck :) Annars har jag 34 så om man vill den ska sitta tajt hade jag gått ner en storlek. Dock börjar det bli för kallt med skinnjacka nu, men om man tar en tjock mysig pälskrage så blir det mycket varmare :)
 
 
 
 
Sorry för den kassa  bilden.
Pälskragen är från H&M och byxorna från Gina Tricot

Så spännande

Ni som följde min privata blogg kan gå in där och läsa hur det gick med ni vet vad :)
Kommer skriva det här med så småningom!
 
 

missguide

Jag är KÄR i denna hemsidan jag nyligen hittade. Att jag inte hittat denna tidigare. Den sidan har allt jag behöver i klädväg, och de har även snygga skor. Har hittat massvis jag vill köpa, och det är mkt billigare än tex nelly som tar överpris. Hittat samma plagg här som kostar det dubbla i svenska webshoppar. Tex kilklack skorna som Kenza har som är från have2have, där kostar de 598, här kostar de 32 pund. Om de är likadana, men på bilden är de samma modell.

Sidan heter iaf www.missguided.co.uk och är från och med nu min favoritsida.
Men ska inte säga för mycket än för har inte beställt därifrån. Men jag kommer ;) Det är inte alls dyrt, en klänning kostar ca 200-500kr
 
Denna blev jag kär i, älskar skinndetaljerna.
 
Dessa kommer jag nog medd köpa, sexigt med en kjol eller klänning
 
 
 
Den grå tröjan är jag med väldigt sugen på! Hmm egentligen vill jag ha allt!!
 
 
Detta är alla klänningar. Den benvita hade jag gärna haft på sommaren, älskar den färgen till en snygg bränna
 
 
 

Natasha Peyre webshop

Natasha Peyre har ju öppnat en webshop. Hon har inte köpt in jättemkt varir än men tycker mkt av som finns på sudan är snyggt. Kanske för det medta är svart o med nitar haha?:)

Är sugen på ett par leggins därifrån. Väskan är med snygg, köpte nyligen en på Lindex med nitar med katten kissade såklart på den.. TVÅ gånger.

Redigering

Haha testade redigera på pixlr.com.
 
Skulle kunna se ut såhär med näsplastik, läppförstoring, käkimplantat, hakplastik, ögonlocksplastik och hårtransplatation. Fast måste säga jag tycker jag ser mkt kvinnligare ut på högerbilden, dock för plastig för min smak. Men jag hade gärna opererat min näsa, men är rädd att se ut som någon annan. Jag vill ändå se ut som jag, för det är unikt, men om jag skulle operera mitt ansikte hade jag inte känt mig unik på samma sätt. Om ni förstår vad jag menar. Men tycker det är väldigt fint med små näsor, gillar inte min potatisnäsa, är en bulle framtill typ och en liten knöl på benet. Men det är ju jag,  försöker tänka positivt :)
 
 
 
 
Såhär hade jag velat ha min näsa. Det hade gjort så mkt med mitt ansikte. Jag har aldrig nånsin redigerat min näsa så har inte vetat hur det skulle sett ut, jobbigt när man kan se hur mkt bättre det kunnat bli. 
 
 
 

Få lockarna att hålla

Idag innan jag cyklade till jobbet lockade jag hela håret, och det va i stort sett rakt när jag kom fram, sprayade det bara lite efter.

Så om man vill de ska hålla bör man helst spraya innan och efter, eller har nån mousse eller liknande innan som ger håret stadga. Min kompis sa jag inte behöver spraya håret, att löshår håller bättre. Men jag tycker löshår håller lockar sämre. Det är mkt tyngre och vill gärna va rakt. Så nästa gång blir det att spraya det innan. Dock är det bra att undvika att spraya för mkt för det torkar ut håret.
 
 
 

Mitt badrum

Kände för att göra om lite i badrummet så idag va jag och sambon och köpte nya handdukar i svart och en grå badrumsmatta på jysk :) Köpte även en tandborsthållare. Har även köpt en svart tvålpump från lagerhaus.
Jag hade gärna haft svarta, vitt eller gråa badrumsskåp och en annan färg på hyllorna över handfatet. Är inte så förtjust i trä.
 
Hittade också an asfin lampa man kan ha över matbordet på city gross. Den va verkligen lyxig, den blänkte och glittrade på mils avstånd :P Blev iaf väldigt sugen på den! Tycker City Gross har väldigt fina mattor och lampor.
 
 
 
 
 
 

 

Rock, Spikes and Black

Detta är min typiska klädstil just nu, rockigt, Spikes, och svart, och leopard som många av er vet ;) Men det har blivit lite mindre av det på senare tid.
 
Gillar den tuffa stilen, och jag älskar Jeffrey Campbell skorna. Men har mina aningar att jag kommer tycka dom är asfula om några år då de är rätt speciella. Alla vet ju hur inne det va med stora platå skor när man va liten, och idag undrar man vad man tänkte, gå med tegelstenar under fötterna?! Ibland tom med blinkande lampor i?
Men de skorna räddade iaf mig från att få en lång spik i foten :)
 
 
 
Klänning från www.axparis.co.uk
Jeffrey Campbell lita spike taupe  från www.henrycole.se
 
Gammalt linne från BikBok
Skärp H&M
Kjol köpt i Cypern
Jeffrey Campbell foxy spike- www.urbanclothing.se
 

Förvaring av smycken

Jag är inte så superförtjust i smycken, speciellt inte halsband, gillar när det ser enkelt ut. Däremot gillar jag klockor, armband och coola öronhängen. Har det dock rätt sällan.
 
Tänkte visa er hur jag förvarar mina smycken. Innan hade jag en sån hand där jag hängde armband och dylikt, men katten bara river den och tycker det ser lite rörigt ut (speciellt efter katten rivt den). Så jag gillar såna här boxar eller vad man kallas dom.
Minns tyvärr inte var jag köpte denna, men det kommer säkert fram massa om man söker på sminkställ, sminklåda, sminkförvaring.
 
Imån ska vi köpa nya handdukar, matta och ljus till toaletten, tänkte köra på svart tema, eller orange, har inte bestämt mig. Har haft cerise eller turkos länge nu. Men älskar svart och vitt när det kommer till inredning, och sen en stark färg som ploppar ut :)
 
 
 
 
 
Mina sminkborstar
 
 
Förvaring av smink
 
 
 
 

Snyggaste vinterjackorna

Jag har plockat ur några snygga vinterjackor. Är ju dags att köpa det nu kanske om man inte har någon :)
Jag tycker det är värt att investera i en bra vinterjacka för den har man i många år, om man inte tröttnar.
Jag är jättenöjd med Everest vinterjackor, men min jacka blev tyvärr stulen förra året på mitt gym. Förstår inte hur man kan gå i en stulen jacka, skäms man inte? Usch på människor som stjäl från andra!
 
Jag köpte en snygg vinterjacka från Zara i Grekland, där kostade den 99 euro, alltså ca 800kr, men på Zaras hemsida kostar den 1199kr. Bilden gör inte rättvisa för jackan, den är mkt snyggare i verkligheten. Kan ta ett kort på den någon dag.
 
När det gäller vinterjackor tycker jag det är mkt lättare att testa i butik, jag är rätt kräsen när det gäller jackor och gillar inte se ut som en säck i en, (trots det är inne idag). Men jag föredrar figursydda jackor och kläder!
 
 
Jacka från www.Zara.com
 
Jacka från www.Nelly.com
 
Jacka från www.Sportamore.se (blå och svart)
 
 
Jacka från www.Republic.co.uk
 
Snygga skinnjackor
 

Från www.Topshop.com
 
Från www.Shestore.se
 

 
 
 

Färgade linser

Jag gillar att exprementera med olika ögonfärger. Man ser väldigt annorlunda ut med andra ögonfärger än den man har. Jag har nån brun färg, typ gul,röd bruna haha, eller nåt. Jag tycker det är jättesnyggt med blå ögon och mörkt hår. Gillar kontraster, för ett tag sen hade jag blont hår och svarta linser, folk trodde min pappa va afrikan haha.
 
Jag har testat svarta, blå, gråa, turkosa och doll eyes linser. Jag gillade nog turkosa  linser
 
bäst, men de grå såg mest naturliga ut.
Det tråkiga är att mina ögon blir supertorra med linser och börjar rinna så jag använder inte linser längre.
 
Turkosa linser
 
 
Sorry för de kassa bilderna på linserna, är gamla bilder med en dålig kamera :)
 
 
 
 
 

Topshop

Jag älskar nitar, skinn och den tuffa stilen på kläder och accesoarer. Hittat endel snygga toppar på Topshop och Axparis.co.uk
 
Kanske beställer nåt, men är så trött på när det inte är så snyggt som man först trodde, får oftast skicka tillbaka. 
 
Mina favoritsidor som jag oftast beställer ifrån är 
 
www.nelly.com
www.axparis.co.uk
www.axparis.co.uk
www.republic.co.uk
www.topshop.com
www.amazon.co.uk
www.asos.com
 
 
Är mest sugen på den vinröda tröjan med nitar och NY tshirten från Topshop
 
Från www.axparis.co.uk
 

Lockat håret

Ska iväg och träffa min sambos familj. Idag blev det lockat hår. Tycker lockat hår är finast när det är så långt, blir lite liv i det. Jag använder min plattång när jag lockar det, har kommit fram till att det blir finast lockar av plattång, så jag skippar att köpa en locktång, istället hade jag behövt en ny plattång då den är rätt sliten. Nån som vet nån bra? Nu har jag Ga.ma italy och den har funkat bra, men vill ha en med rundade kanter så det går locka lättare.
 
 
 

Bästa hårförlängningen

Jag tycker keratinvax funkar väldigt bra, och är den mest hållbara metoden. Jag har iofs inte testat någon annan metod men hört av frisörer de andra metoder inte är så bra. Om jag skulle göra en annan metod hade det varit microringar, för det ska va mycket lättare att ta bort, men de håller heller inte lika länge som keratinvax, ca 3 månader om man sköter håret. Men keratinvax håller tills man tar bort det. Sålänge man sätter dit vaxet rätt. Men man brukar ha håret i ca 6 månader, för fästerna kan synas när håret vuxit ut endel, så antingen kan man flytta upp fästerna eller låta håret vila. Helst ska man låta håret vila i 3 månader efter man tagit ut håret. Löshår blir också torrare med tiden så jag tycker det räcker att ha hårförlängningen ca 6 månader och sen köpa nytt hår.
 
När man smälter fast vaxet i en hårslinga ska man snurra det runt sitt egna hår och helst ha en tång där man trycker fästerna platta. De gör att de håller mkt längre och då tappar man inga fästen. Det beror på att luften inne i vaxet trycks ut. Jag tappade inga fästen sist, men min kompis tappade ca 30 stycken för att hennes frisör inte tryckte fästerna platta med tång. Nackdelen är att de är svårare att få bort dom då, det är mkt jobb. För det är alltid kvar massa vaxrester som man ska kamma ur i duschen med mkt balsam och hårinpackning.
Men tänk vad mkt "pengar" man tappar om de inte sitter rätt, en enda slinga är värd ca 55kr inkl insättning. Så 55x30= 1650kr som du tappar. Jag brukar sätta i 120-130 slingor i håret.
 
En metod jag inte rekommenderar är inflätat hår. Vet inte ens om det görs längre, hoppas inte. Men tänk att fläta in löshår, du kan aldrig borsta vid flätorna eller tvätta det ordentligt, och det leder till MÖGEL. Hände min kompis och det är verkligen inte fräsht. Så undvik inflätat hår, trots det låter mest skonsamt så är det verkligen äckligt.
 

Kvälls makeup

Idag har jag gjort en sminkning steg för steg. Tror det är svårt att lära sig såhär men känner mig inte bekväm att göra en video, sen får jag inte till det direkt alltid. Jag gör bara ögonskuggan steg för steg, om ni är intresserade av hur jag sminkar min foundation så kan jag göra det med.

 
Detta är väl en kvällsmakeup antar jag :P Men jag kan ha såhär mycket smink en vanlig dag med, dock brukar jag aldrig ha lösögonfransar om jag inte ska ut på fest eller liknande.
 
Idag gjorde jag en rosa, plommon ögonmakeup, tycker det är fint till bruna ögon.
 
Till ögonen använde jag färgerna
VIRGIN, SIN, Darkhorse, Toasted, Husted och CREEP.
Från Urban Decay Naked palette.
 
 
Först satte jag min ögonprimer från Urban Decay innan jag la ögonskuggan
 
Fick en ögonbrynsfärg av Sigma när jag beställde borstarna så testade den. Lite för ljus så la på lite mörkbrun ögonskugga. Använder min vinklade borste från MUS.
 
Jag har verkligen skela ögonbryn så försöker göra de symetriska med smink.
 
Sen la jag SIN som bas, sen tog jag en blendingborste och la på TOASTED vid ytterkanterna, den är rostig rosa i färgen.
 
För att få lite mer glitter la jag på lite glitterögonskugga från MUS i färgen lila.
 
 
La highlight på insidan av ögat och upp mot ögonlocket. Använde färgen VIRGIN. La även den under ögonbrynen
 

Målade eyeliner med Clinique Creme liner längs ögat och även under halva ögat.
La också färgen darkhorse under ögat.
 
Sen satte jag dit lösögonfransar och gjorde konturer, rouge och highlight.
 
 
 Använder Loréal bronzing puder till konturer och Sigma large angled brush.
 
Ögonmakeup före och efter
 
Jag hatar min bullnäsa så försöker sminka den smalara längst ner. Hur man ska göra konturer på näsan beror på vad för näsa du har och vad du vill ändra.
 
 
 
Ehm..kelar med min fluffiga blush brush från Real Techniques? :)
 
 
Min setting brush, den lägger jag highlight med eller gör konturer vid käkbenen.
 

Få fler besökare på bloggen

Jag har ju precis börjat blogga på denna bloggen så har inte så jättemkt besökare än. Men det hade varit väldigt kul om man fick ut bloggen och att fler hittade hit :) har sökt lite på nätet hur man får fler läsare. Tex så är det bra att få indexlänkar, där andra bloggar eller hemsidor länkar min blogg. Men har inga som kan länka denna. Vill helst inte länka min blogg på facebook för då tror jag många snokar mer än läser. För jag vill att de som läser hittar hit är intresserad av det jag skriver om, sen känns det tryggare att va sig själv än om massa bekanta, familj, vänner läser bloggen. Men om du gillar det jag skriver så varför inte :) men då får de hitta hit själva helt enkelt.
 
Ni som läser får gärna länka min blogg. Och om ni med skriver om liknande saker är det ännu bättre. Då länkar jag gärna er med :) jag har letat mycket efter en liknande blogg som denna, men har inte hittat nån intressant. Antingen handlar det bara om smink, mode eller hår typ. här kan man verkligen läsa om ALLT! 
 
Har också fått tillbaka energin att blogga. Kul med en ny blogg och en annan inriktning än de förra. 
min blogg har ett så stort område så det finns alltid nåt att skriva om! Speciellt när man är så utseendefixerad som man är och hela tiden testar nya saker. 


Ögonskuggan jag hade igår innan jag la på resten. 
Hade önskat jag kunde sminka över alla mina leverfläckar, men aldrig hittat nåt som täcker o stannat där. 
 
 

Tips

Jag köpte ju ett par boots för några månader sen. Hittade ett oar väldigt lika på www.axparis.co.uk

Synd jag inte köpte de istället för de är i stort sett likadana, men mkt billigare.

http://www.axparis.co.uk/products/-Cross-Biker-Boots.html

Färgat löshåret

Idag färgade jag mitt löshår lite kopprigare, det såg ganska...dött.. ut innan, eller vad man ska säga. Löshår ser alltid mkt mattare ut och är ofta mycket kallare i färgen. Så hon la i en intensivtoning. Just nu är den inte exakt som mitt egna hår men det smälter ihop bra ändå. Hon sa det nog blir bättre när jag tvättat det några gånger.
 
Hon har räknat ihop vad allt kommer kosta och allt det jag gjort med håret kostar mig bara 3600. Då har hon klippt mitt hår och klippt in löshåret, färgat hela mitt hår i 3 nyanser, färgat ombre på löshåret och färgat längderna idag, ett schampoo och själva håret. Insättningen gjorde vi på varandra så det kostade mig inget.
Egentligen hade detta kostat mellan 7-8000. Så mycket hade jag faktiskt aldrig lagt på en hårförlängning plus färg och klipp, det är väldigt mkt pengar.
 
Jag känner mig iaf mkt finare med långt hår, det är lite roligare. Hår gör väldigt mkt för utseendet.
 
 
Efter hon hade färgat håret la hon i Lanza curle define i längderna och fönade med ett munstycke, då får man mer naturliga lockar :) Jag använder bara Lanza nu, tycker det verkar väldigt bra :)
 
 
 
 
 
Här ser man färgen bättre, fast här ser det ut som håret är enfärgat, men det är mörkare upptill.
 
 

Tikey

Denna ögonskuggan verkar ha en jättefin färg. Denna blandat med lite bruna nyanser är nog väldigt fint

Kalla Fakta

Ikväll börjar Kalla fakta klockan 21.30. Det ska handla om Zoo och hur djuren behandlas om jag uppfattar reklamen rätt. Det verkar va ett rätt hemskt avsnitt men tycker sånt är intressant. Jag tar väldigt illa vid mig när jag ser djur plågas. Men tycker inte man ska blunda för verkligheten, för då kommer det aldrig bli nån förändring.
 
Egentligen borde jag inte gå på Zoo och speciellt inte Circus där djuren drogas och tvingas göra onaturliga saker. Har inte gått på Circus på många år och inget jag känner är underhållande, man tänker bara på hur synd det är om djuren. Förstår inte riktigt hur det kan va kul och underhållande att titta på djur på det sättet. När jag va liten va det kul för då förstod man inte bättre.
 
 
 
 
 
 

Dagens sminkning

 
Jag har egentligen inte gjort något idag, bara varit hemma, men kunde inte motstå att testa mina nya borstar. Började med att jag bara skulle testa blendingborsten och tillslut hade jag en hel sminkning haha.
 
Det va STOR skillnad på att sminka sig med riktiga borstar, va mkt lättare att göra en sminkning med skuggor.
Jag har alltid haft svårt att få till det med skuggorna så de smälter ihop bra och där det blir jämnt. Men med dessa borstar blev det jämnt direkt. Sen är Urban Decay paletten perfekt för mig. Den har alla färger jag behöver i en sminkning. Sen har jag väldigt glittriga brons och guld färger vid sidan om ifall man vill ha mer glitter.
Så kan verkligen rekommendera Urban Decay ögonskuggor. Är väldigt bra pris med, hela paletten kostar 385kr, och då får man 12 skuggor plus en ögonprimer som är väldigt populär. Tycker primern funkar bra och mina ögonskuggor håller hela dagen :) Köpte min palett från beautybay. Är gratis frakt över hela världen och de säljer massa olika märken. Så kan rekommendera den sidan.
 http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/nakedpalette/
 
Man kan tro jag får betalt för att göra "reklam". Men jag har aldrig fått betalt genom min blogg. Allt jag skriver menar jag och skulle aldrig rekommendera något om jag inte menade det. Däremot hade jag gärna velat tjäna pengar på min blogg genom annonser och testa saker från företag och ge en recension, vem vill inte det? :) Men vet inte hur man gör och har inte så många besökare just nu.
 
Jag sminkar mig ALLTID med naturliga bruna toner, men hade velat testa vinröd, plommon färg typ. Men inte hittat några bra färger än.
 
Nu när jag har testat Cliniques cream liner lite mer älskar jag den! Den är så lätt att sminka med och ser jättesnygg ut på. Jag förstår inte varför jag varit så lat och kört på samma smink så länge, men nu har jag verkligen testat nytt i allt jag köpt. Ingen mer Isadora. Måste också påpeka att jag inte riktigt gillar NYX slide on pencil längre. Den är supersvart och krämig när man ritar på handen, men när man ska måla längs fransraden kommer det knappt nån pigment, man måste trycka väldigt hårt. Så den kommer jag inte köpa igen. vill ha en krämig som går på lätt. Dock är den väldigt svart när man väl fått på den, men svårt att få en jämn rand när man måste trycka så hårt.
 
 
Jag testade även Sigma E65 som är till flytande,cream eller gel liner och den fungerade perfekt :) Precis lagom stor och jag tycker det är lättast att göra eyeliner med en vinklad borste, så den kan jag med rekommendera. Den finns på www.Bekkas.se för 99kr om man inte vill beställa från USA.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad vill ni läsa om

Ni får jättegärna skriva vad ni helst vill läsa om, om det är nåt speciellt ni vill jag ska ta upp eller fota.
Jag är inte den som tar outfitbilder varje dag men kan försöka ta det lite oftare.

Tänkte också att jag skulle göra en riktig recension om det nya sminket jag köpt och hur det ser ut på ansiktet.

Beställa kläder på nätet

Tänkte göra ett inlägg om hur det är att beställa kläder på nätet när man har lite större byst.
Jag har inte så svårt med det, bara det är stretch så funkar det för mig. Men om det är figursytt utan stretch blir det svårt. Även klänningar med bygel funkar inte för mig, då slutar bygeln mitt på bröstet.
Det beror också på hur man vill det ska sitta, jag vill kläder oftast ska sitta tajt så man ser kroppsformen, så ibland får jag sy in kläder i midjan. Men jag beställer och köper alltid kläder i XS och det brukar oftast sitta bra :)
 
Tex bandeuklänningar kan va lite knepiga att beställa, för de är inte alltid så stretchiga, har beställt de nån gång och då har de inte gått knäppa upptill. Så försök titta vad det är för material.
 
Här är lite klänningar jag gillar från nelly och axparis.co.uk
 
 
 
 
 
Det va denna jag köpte i svart för ett tag sedan, nu finns den även i vinrött och grön :)
Vinrött tycker jag är en jättefin höst, vinterfärg!
 
 
 

 
 
 

SIGMA brushes

Idag hämtade min sambo mina sigma borstar. Som jag har väntat :) Beställde dom för några veckor sen.
Jag har inte testat dom än och det kommer nog dröja till helgen då jag är sjuk, mymymy :(
Men de känns väldigt mjuka och ser väldigt proffosionella ut! :)
Jag beställde Mr Bunny resekit så de är lite mindre, men jag har hellre denna storleken än de långa borstarna, för
jag håller ändå längre in så varför bära på massa extra tyngd? :P
 
Det enda jag blev lite besviken på va puderborsten, F30. Den va mindre än vad jag förväntade mig och va inte rund uppifrån utan mer oval, fast det kan ju va nåt positivt med. Men jag gillar stora o fluffiga puderborstar. Nästa gång blir det att testa Real Techniques stora puderborste, den ska va jättestor o mjuk! :)
 
F30 puderborste
 
Här är kitet, men den åt höger köpte jag separat och kommer ha till foundation. Den heter F80 och är platt upptill.
 
 
Den rosa rouge borsten från real techniques är nästan lika stor som puderborsten
 
 
 
Köpte dels ett kit för då får man en sånhär behållare :) Och jag kommer dela upp ansiktsborstarna med ögonborstarna, dock får de stora borstarna knappt plats.
 
 
Real Techniques puderborste. Ser så mysig ut
 

Vilken locktång?

Ska beställa en locktång. Just nu lockar jag med plattången men den är inte rundad vid kanterna och är svårt att få fina lockar med. Så tänkte jag testar en lite större locktång :) Antingen 30mm eller 32mm.
Använder ni locktång? Isf vilken storlek och modell? Jag vill ha stora glamorösa hollywoodlockar :)
 
Nån som har nån av dessa? Lutar åt BOSCH för den va bäst i test och är 30mm, sen är det roterande sladd och fästet där man håller där fram, plus den är lite billigare, ca 380kr på cdon.com.
(Köp inte sånt här i butiker, mkt billigare på nätet? :)
 
 
 
 
Förra gången jag gjorde hårförlängning, då va det mer slingatb med mörkt och ljust, men det va inte så mörkt som på bilden.
 
 
 
Här hade jag mitt clips hår, det går få fint med det med. Nackdelen är att det är mkt mer obekvämt då det luggas lätt och blir knöligt när man vill ha uppsatt.
 
 

Grekland

Fick över fler bilder rån Grekland idag :)
Hade rätt långt hår där, klippte det när jag kom hem. Men om jag klipper mitt hår regelbundet så blir det knappt längre. Det sägs att håret bara går av om man inte klipper det ofta. Men enda chansen för mig att få långt eget hår är att inte klippa det alls. Blir dock rätt slitet men antingen långt slitet eller kort fräscht och tråkigt :P
Då menar jag att kort hår känns tråkigt på mig, andra kan se jättesnygga ut i kort hår.
 
 
 

 

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0