Videos

Ska försöka ta mig tiden att göra en video på tabataövningar som jag gjorde innan, har inte gjort de på ett tag men de är väldigt bra träning som man även kan göra hemma. Intervall träning har jag läst på många sidor är bra och förbränner mycket. Sen får man även in styrka i det om man väljer att ha styrkeövningar :)
 
Även en video hur jag lockar håret ska jag försöka fixa, men det är svårt att få en bra film då jag behöver en spegel och det är inte så bra ljus på de ställen jag har spegel, men ska testa i badrummet och se om det blir bra :)
 
 
Jag lockar alltid håret med plattång och borstar alltid ut lockarna när de har svalnat så de ser mer naturligt ut. Sen måste jag borsta håret ofta då det tovar sig så fort när man har löshår. Finns kanske bättre kvalite som inte känns så torrt.
 

Summertimes

Nu blev det lite fotostund på baksidan, finns många ställen att fota på när han har hus ;) Älskar att ta riktiga sommarbilder för det är sånahär bilder som inspirerar mig och får mig att bara vilja sätta på mig favoritbikinin och vara ute i det fina vädret, om det nu är fint väder för det växlar ju hela tiden..
 
 
 
 

Ny bikini

Köpte en babyblå bikini på cubus i helgen, inte riktigt nån färg jag haft innan, men den va så söt haha :) Fast tycker väl sådär om den, iaf trosorna som kan se förstora ut när det är veckat. Men det blir nog nån bikini till haha. Är ju inte så dyrt med bikinis :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estee Lauder

Nu har jag använt Estee Lauder double wear foundation ett tag och jag älskar den! Varför har jag inte köpt den tidigare? En bra foundation gör ju hela makeupen och den sitter så mycket bättre än de andra jag har testat. Tycker även concealern fäster bättre och smetas inte ut lika mkt. Jag får en jämn och fin ton i hela ansiktet och det bästa är att man känner sig fräsch länge. Men de andra foundation jag använt så känner man sig inte fin i sminket efter ett litet tag. Köpte den på kicks, kostar 445kr men hade en rabattkod med 20% :) Dyrt men värt pengarna.
 
Jag använder nyansen ivory beige. Tycker den blir bra på mig då den är varm i tonen, lite för mörk men jag kommer bli brunare nu snart ändå :)
 
 
 
 
 

Celsius

Celsius everywere 😍 


Sån lyx att bara kunna välja och vraka bland alla smaker. Colasmaken är en favorit som kanske syns men ibland varierar man sig. Har börjat tycka om citron/lime och apelsin mycket nu :)


Bikini

Hittade flera bikinis på cubus men köpte bara den blåa nedan, och ett par sköna shorts på barnavdelningen :) Ibland kan man även hitta kläder där. 
De har väldigt många bikinis men min favorit är fortfarande den rosa från hm jag köpte för ett tag sen :)



Midsommar

Snart är det ju midsommar, älskar den tiden på året för då är det första gången på året vi åker till sommarstugan på Öland. Hoppas på fint väder detta året så vi kan bada i poolen. Ska ta massa fina bilder tänkte jag, kanske kan försöka få med Danny till havet och låta han fota lite bilder där. För han gillar inte att fota mig haha. När man är aktiv på sociala medier så måste man ta mycket foton så han får vänja sig helt enkelt :) Men det tar mycket tid att fota, men det är tur jag tycker det är kul och jag har börjat få ett större instresse av just fotografering och att testa fota i andra miljöer :) 
 
 
 
 
 
 

Magmuskler

De försvinner verkligen fort när man inte äter strikt. Så synliga magmuskler är nåt man får kämpa med varje dag om man vill ha. För så fort min kropp binder endel vätska så syns de mindre. De syns alltid men inte lika lätt.
Men jag tränar alltid mage men det är kosten som avgör om musklerna kommer synas eller inte. Det hjälper lixom inte om man tränar magen flera timmar per dag, om man har endel bukfett så kommer de ändå inte synas trots om man kanske ha ett ått pack där under :P
Många frågar vilka magövningar jag kör för att få så synliga magmuskler, men det är kosten och förbränning på hela kroppen som gäller, sen är det ju bra att träna magen också så musklerna blir störrre där. Men de flesta har magmuskler men det gäller att komma ner i låg fettprocent så de syns och ha tålamod för fettet på magen släpper oftast sist :P
 
 
 
 
 
 
 

Sallad i solen

Detta är vad sommaren handlar om, kunna sitta ute i solen och bara njuta av värmen <3
 
 


Ådrar

Mina ådror har börjat synas rätt mycket, speciellt efter träning. Är det för att de typ blodfylls efter passen? Sen har jag förlorat endel underhudsfett och då kommer de väl fram mer. 
På mitt nästa demo som ska vara på ett gym så kommer de ge sånahär bmi mätningar där man ser hur mkt muskler, fett, vätska man har i kroppen. Så det ska jag försöka passa på att göra. Kul att se vad man ligger på nu när man tränat så mkt :) Synd bara jag inte minns vad jag låg på sist jag gjorde en sån mätning som ca strax innan jag blev gravid.



Outfit

Vill ha lite nya sommarkläder, så blir kanske lite mer outfitbilder så småningom :) Men jag har blivit så kräsen när det gäller kläder. Gick in i många butiker i helgen och hittade bara två linnen. Får kika på nätet helt enkelt :)


Linnet är från bikbok och kostade ca 150kr. Shortsen är med därifrån men är några år gamla


Första demot

Igår va jag på mitt första demo för celsius. Demo är när man står vid en monter vid olika tillställningar, eller tex på Ica, olika gym, fitnessgalan osv. Man låter folk provsmaka denna dryck och försöker få ut drycken bland mer människor. Va lite nervös innan då jag aldrig gjort nåt sånthär tidigare. Men det gick bra och man kommer i kontakt med många människor. Vi stod utanför maxi, men nästa gång ska de ha vid ett gym som jag vill va med på. Är lättare på gym då många träningsinriktade dricker celsius och vet vad det är. 
Så det va kul och tiden gick väldigt fort :)


Gårdagens outfit. Älskar min tröja från www.freddystore.se



Pink

Blev en fräsch design med fransk manikyr och rosa glitter igår :) 
Undra hur mkt jag tjänat på att göra mina naglar själv istället för att gå på salong? :) Nu känns de som slöseri att göra de på salong då det inte blir så stor skillnad. Försöker bara få naglarna långa igen men nu är de rätt långa.





Shoppingdag

Idag ska jag och familjen till samarkand och shoppa! Eller jag ska försöka inte köpa så mkt då man har endel andra saker som ska betalas. Men en ny concealer, hud och kroppslotion behövs. Sen ska jag även hitta lite fler bikinis :D En klänning ska jag hitta med som jag även kan ha på Vincents ettårsdag <3





Avbruten träning

Hade kört 4 övningar på ben tills jag märker nåt ganska oroväckande!! 
Höll på att köra vadpress tills jag ser massa lösa trådar mellan benen. Kollar lite närmare, jag rättare känner lite diskret och jag kunde känna mina skinkor!!! HAHA så pinsamt. Det syndes inte rakt framifrån men om jag böjde mig fram såg man fan hela murran! Så va tvungen att avbryta passet och köra hem. Tänk om nån såg det haha. 
Har iaf bett om en retur så hoppas det löser sig. Och tur jag upptäckte det innan jag körde donkeykicks :O hålet är ca 10cm stort :S



Födelsedag

Om två månader fyller jag år, 26 år! Tycker det låter gammalt. Sist jag fick frågan om hur gammal jag va visste jag fan inte om jag va 24 eller 25. Känns som jag ska fylla 25. Beror väl på att detta året har gått så himla fort! Men jag hade också mitt fokus nån helt annanstans när jag fyllde 25 för Vincent hade nyligen kommit till världen, sen har tiden bara flugit iväg. Lite läskigt men jag försöker hela tiden ta vara på tiden och njuta av de stunder som är nu. Orkar inte tänka så mkt på framtiden längre utan det gör mig oftast bara stressad när man inte har den kontrollen att man kan bestämma ens framtid helt.
 
 
 
 

Linne

Älskar mitt nya linne från bikbok :) köpte även ett i svart med färgglada blommor på. Ska se om jag hittarlite mer sommarkläder. Kanske ska kika efter en klänning på nelly eller nåt. Inte varit där inne på evigheter haha! 
 


Ambassadör

Så kul att få vara en i celsius gänget :) Lite nervös inför i eftermiddag men det kommer nog bli kul. Ett perfekt sätt att träffa nya människor. Om det är nån som bor i Växjö och ska till Samarkand så säg gärna hej :) Vet dock inte exakt var på samarkand vi ska va haha. Nån bild på demot kommer säkert upp imån  :)
 
Detta blir nog inte min outfit haha, kan tyvärr inte ens ha piken för de råkade skicka en herrmodell och är som en klänning :/ Så får se vad jag ska ha på mig då linnet för litet över brösten och vill inte stå där och visa hela pattarna xD
 
 
 

Rygg

Gillar att köra rygg då man kan göra många övningar med fria vikter. Gillar att använda fria vikter mest. Marklyft har blivit en favorit, en annan favorit är hantelrodd och T-bar. Om ni inte vet vad det är för övningar så kan ni bara söka på det på youtube eller google :) Jag kunde inga övningar innan min graviditet men när man är inne i träningsvärlden o läser olika bloggar osv så lär man sig :) Det va ofta jag inte hade en aning om vad jag läste men jag sökte på allt på google och så har jag lärt mig vad övningar heter och vilka som är bra. Gäller att testa sig fram och köra de övningar som passar en själv. Det svåraste tycker jag varit är exakt var alla övningar tar. Vilken del av ryggen, del av benen osv. Men nu när jag kör mer basövningar så vet jag att det tar i stort sett hela muskelgruppen :) Tex knäböj tar i stort sett hela benen och man kan variera i sumoknäböj, rak knäböj så tar det lite olika också :) Man vill ju inte missa en muskel :)
 
 
Vet inte hur min rygg såg ut innan men tror jag börjat få fram musklerna jämte ryggraden nu :)


Mumsfillebabba

Åååh vad gott det va med banan till kaseinpuddingen 😍 Perfekt mål på kvällen då det mättar bra och är sjukt gott! Älskar det!

Full rulle idag, träffade Vincent kompisar, tränat, handlat, städat. Imån ska jag va med på mitt första demo och bjuda på Celsius. Man står vid en monter och försöker få folk att öppna ögonen för denna dryck :) Så det ska bli spännande. 



Smaker

Här nedan har jag rangordnat mina favoritsmaker hos Celsius. Har alltid gillat colasmaken bäst sen föredrar jag kolsyra. Så därför kommer de med utan kolsyra sist :) Men jag tycker alla är goda men colasmaken är väldigt god och den skulle jag kunna dricka istället för vanlig cola :) 
Igår blev jag superpigg efter min celsius. Jag tror inte det sitter i huvudet jag blir olika påverkad varje gång känns det som, jag är rätt känslig mot koffein så jag blir lätt påverkad. Känner stor skillnad i kroppen och huvudet efter koffeinintag. Därför är det svårt att vara utan det nu för jag tycker det ger en så bra effekt.
 
 


Leksakskorg

Äntligen har jag köpt en leksakskorg till Vincent. Köpte den på city gross för 50kr. Så det får bli en tillfällig lösning :) Så nu är alla hans leksaker samlade på en plats och går lätt bära med sig till olika ställen :) 

Min fina älskling <3


Bikini

Va och shoppade i söndags men hann aldrig in på cubus. Är säker på att jag kommer hitta nån bikini där som jag vill ha. Gillar att de har så starka färger där. Gillat neonfärgade bikinis då de verkligen lyften fram ens bränna på ett annat sätt. 



Selfie

Nu tog jag fram mina lite annorlunda solglasögon jag köpte förra sommaren från nån hemsida. Hade även mitt nya linne igår. Ska försöka fota linnerna nån gång i veckan :)
 


11 månader

Om bara en månad är Vincent 1 år!! Ska bli så kul att ha hans första födelsedag! Man förbereder ju mycket mer och gör dagen mer speciell än än nån vuxen fyller år. Då bjuds det bara på fika, tårta typ. Men då ska både min och Dannys familj vara samlade hos oss, det ska bjudas på mat och fika och det ska tas massa kort! :)
 
 

Aktiv dag

Idag hade jag massa energi på gymet. Cyklade dit och använde mina shorts, tycker de är för korta så jag fick dra ner dom ett x antar gånger. Men kände jag vägrade ha mina långa tights i den värmen :S Måste hitta ett par andra shorts för de har tyvärr ingen aircondition på gymet :/ 
Tränade axlar, triceps och mage. Sen nu ikväll gick jag en timmes powerwalk med Vincent. Så nu är jag helt slut :)




Do it

Jag har börjat komma lite i en bekvämlighetszon då jag är nöjd med min kropp och ja, man nöjer sig. Men jag vill fortsätta utvecklas med träningen och resultaten så får kämpa lite hårdare. Träningen har väl gått rätt bra, men kört igenom musklerna rätt fort så där behöver jag mer kontakt. 




om ett år

Jag undrar hur långt jag kommit med träningen om ett år, vet att jag funderade på det förra sommaren var jag skulle vara idag och inte trodde jag att jag skulle fortsätta träna 5-6 dagar i veckan under såhär lång tid då jag alltid varit en periodare. Men jag är så glad för hur långt jag har kommit och att jag faktiskt hittat en hobby.
Har ofta sagt till Danny jag saknat att ha en riktig hobby, nåt som man kan fokusera på och utvecklas med.
En sak som motiverar mig är att jag inspirerar så många andra, kan jag så kan du och man visar vad som är möjligt, och det gör att jag tror mer på mig själv för jag har också tvivlat på att få de resultat jag velat ha, att det inte går, men jag är starkare nu och vet att så mycket är möjligt sålänge man är hängiven till det. Och får man inga resultat, ja då måste man göra en förändring, kroppen behöver chockas ibland och man får då se över kosten/ träningen. Man blir lätt bekväm med att köra det man alltid gjort då man vet hur man gör det, men det kanske räcker att bara skriva om ett träningsschema, äta mer, kanske äta mer kolhydrater, minska på nåt osv. Kanske köra med förre reps och tyngre vikter, skippa cardion eller lägg till mer cardio. Man får testa sig fram för alla kroppar svarar olika på träning och kost :)
 
 
 

Summerlegs

Har fått lite solstrålar på mig idag också :) Snart ska jag Danny och grisen ner till stan sen blir det träning. Men har på känn det kommer va olidligt varmt på gymet idag 😁 Vill träna i shorts men de jag köpte på stadium sist åker bara upp över skinkan och hatar när man ska gå och dra ner dom hela tiden. Så de shortsen ångrar jag :/ Jag vill ha shorts som sitter tajt, är korta och framhäver rumpan. Så får kika på wrup shortsen, de borde väl va de ultimata? :)



mmsports

Äntligen har jag tagit mig tid att beställa hem nytt proteinpulver och kaseinpulver från mmsports.se. Börja sina lite i skåpen, då fick vi ändå några kilo proteinpulver från Dannys bror för inte så länge sen. Så det förbrukas fort här hemma :S Det och kvarg haha. Blev 2 kilo jordgubb och ett kilo banan/choklad. Sen i i kaseinpulver blev det pina colada och vanilla ice cream. Det är mina favoritsmaker!
 
 
 

Photoshoot with Sasha

Sasha är ju som sagt alltid med på ett hörn så då fick hon bannemaj va med ordentligt på några foton med :)
Men det ville hon inte riktigt. Kommer bli mycket bikinibilder nu när det är så varmt, går mest i det på dagarna. Älskar bikinis och vill ha några fler nya ;) Tror jag kan hitta några fina på cubus.
 
 
 
 

Frukost för två

Såhär ser det alltid ut på morgonen. Två portioner gröt, och ibland kaffe till mig. 

Är såå uppsvälld idag, men får skylla mig själv. Nu blir det nyttigt som gäller!! Förutom kanske imån haha, ska till en mamma o fika. Men därför ska jag köra destu mer cardio imån. Skippat det de senaste dagarna. 

Och en uppdatering på Vincent blir det med, han är superlös i magen nu. Varit hård i 5 månader så det är ju bra. Men de ska väl inte va för löst heller haha. Vi har börjat ge han rån varje dag, kanske är de som gjort han lös? För annars äter han samma som vanligt. 

Ne nu blir det att förbereda sig för en dag i solen ^^ 



Onyttigaste dagen

Idag har det inte varit någon bra kostdag. Vet inte vad det är som gått åt mig. Men nästa vecka måste jag skärpa mig på riktigt :S.
Sa jag förra veckan med men jag vill inte få in de vanorna igen där man äter skit nästan varje dag. 
Åt en tip top glass idag, sen köpte Vincent en budapeststubbe till mig i morsdag present så de blev en bit där, sen blev det Max för mig då jag va såå hungrig när jag va o handlade, sen köpte jag även hem världens största chokladkaka.. Ont i magen nu trots jag bara ätit en rad av chokladen, men mer lär de väl bli 😬 

Köpte iaf massa fina kläder till Vincent idag, saker till hans kalas, en bh och två sommartoppar till mig :) 

Om ni vill göra brösten två gånger större har newyorker en massa bombshell bikinis och bhar. Bombshell bh kan jag använda ibland under vissa kläder men är inte så bekväm med att pusha upp de så mkt i bikini :P annars va bikinin fin


Biceps

Att cykla till gymet, med en celsius i handen och i bara linne är så härligt. 
Blev ett bättre pass idag men skippade cardion för ville passa på att sola när Danny är hemma. Men körde 3 bicepsövningar och 4 magövningar. Va en tjej på gymet som ofta tränar där som berömde min rygg och mina resultat. Det va kul att höra :) Men jag känner jag börjat bygga endel på ryggen nu. Kanske är tack vare marklyften?:)




Smart pojke

Det är skönt när Vincent kan sitta och leka lite själv. Plocka bland sina leksaker osv :) Vi har inte fixat nån förvaring för hans leksaker än haha. Vill ha en stor svart korg typ, och den kistan från jollyroom. Vincent får önska sig det i födelsedagspresent :)
 
 
Morfar kom på besök i fredags :)


Celsius

Älskar denna svarta tröjan som är från märket freddy. Ni hittar den här.
Den är rätt tunn i tyget och sitter lagom tajt :) Det är utan Celsius tryck då. Är även ett stort celsiustryck på ryggen som jag gillar :) Bra med lite tunnare tröjor nu på sommaren, har mest tjockare varianter. 
 
 
 
Mitt gula linne som också finns på freddystore
 


Leverans

Hämtade ut detta i fredags. Spännande när man inte vet vad man ska hämta ut exakt :) På onsdag ska jag på mitt första demo på samarkand här i Växjö och bjuda på Celsius. Får hoppas det går bra :) Om ni bor i Växjö så kom gärna dit. Tänkte stå mellan 16.00-18.00 :)
 
 


Celsius in the sun

Vilken morgon. Strålande sol <3 Är övertygad om att det kommer bli en mycket bättre dag än igår :) Ska iväg och träna nu tänkte jag. Danny brukar alltid träna på morgonen på helgerna men han drack lite igår så då får jag träna först :) För tänkte nämligen sola lite sen :) 
 
 
 
Gillar effekterna från solen, så inga filter här inte ;)
 
 
 
 
 

Kvällsträning

Mådde skit innan idag men efter jag fick i mig min Celsius ikväll blev jag pigg och kände mig bättre. Så jag gick en timmes powerwalk med Vincent i elljusspåret (myggnästet) och sen körde jag lite plankan och "bicycle crunches", vet inte vad det heter på svenska?
Så nu mår jag mycket bättre, mår fortfarande illa så hoppas det är borta imån. Då blir det fullt upp med shopping till Vincent, storhandling och träning :)



Fladder

Min mage kan se väldigt fast ut när jag står upp. Eller den är ju väldigt fast och tajt då, men om jag böjer mig fram eller sitter ner samlas typ all överskottshud och man ser plötsligt dubbelt så stor ut. Det är väl den största förändringen sen graviditeten, huden. Annars är väl resten som vanligt och det är jag glad över. 
Min navel har ju också ändrats, den är endel uttöjd så huden runt naveln typ buktar ut lite. Syns på vissa bilder som tex på den jag la upp i förra inlägget och är nåt andra påpeket på insta att den ser konstig ut. Men som sagt, man har varit gravid och huden har varit jäkligt uttöjd :D Inget jag bryr mig om iaf och det hade kunnat va jäkligt mkt värre :)





Motivation

Jag har svårt att sätta fingret på hur jag hållt min motivation uppe med träning och kost såhär länge. Nu går det mest på rutin men visst känner jag inte det är lika kul att träna om man jämför med de första månaderna när allt va nytt och man fick större resultat då magen samtidigt drog sig tillbaka från graviditeten.
Men en sak som gör att jag älskar åka till gymmet är att jag får bekräftelse varje gång, när man ser resultaten och vad man åstadkommit hittills, att man har blivit mycket starkare. Mycket roligare nu när man kan ta lite tyngre vikter och ibland köra samma vikter som vissa killar kör. Det ger mig bekräftelse och en lycka att se detta varje gång på gymet i spegeln. Man kan säga man ser belöningen varje gång, även hemma såklart. Men just på gymet är man i den världen och jag känner jag hör hemma på mitt gym haha. Jag har ju tillbringat ca 10-12 timmar där varje vecka sen september och man kommer i kontakt med så många nya människor som börjar gå fram till en mer och mer, så det är socialt med trots man oftast bara hälsar eller småsnackar.

Så motivationen är inget jag fått kämpa med, för när man tycker nåt är kul så är det inget man tänker på tillslut, man bara gör det. Men resultaten är en stor del och sen mår jag oftast väldigt bra efter ett träningspass och den känslan vill man känna ofta :)
 
Men jag tror det är lättast att komma igång med träningen om man är förberedd på allt runtomkring, att man har klara mål och realistiska mål. Om man vet man hinner träna 3 gånger i veckan, sätt upp ett schema och gå efter det, för man vill helst inte missa en dag då för det förstör ens träningschema ;) Så man kanske kör 3 muskelgrupper per pass. Skriv ner ett kostschema om man tycker det är svårt att veta vad man ska äta. Man behöver egentligen inte variera maten supermycket utan det viktiga är protein och att man får i sig all näring ens kropp behöver. Fokusera på var du vill komma med träningen och de bra sakerna det medför. Vet det är så sjukt svårt at få disciplinen att ändra om sina matvanor och det tar tid så trappa ner lite i taget. Det är också nåt som jag slapp kämpa med då jag tappade aptiten efter förlossningen och åt rätt nyttigt, så sötsuget försvann och jag kom i nya matvanor automatiskt. Men kosten tycker jag verkligen är det svåraste. Gäller bara att stå emot de första veckorna som är värst, och hitta rätter som ersätter det onyttiga du åt innan. Jag bar helt lost och visste inte vad jag skulle äta som mellanmål istället för mackor eller flingor, men kvarg är superbra med massa protein, proteinpannkakor funkar också superbra för mig eller gröt :) Gäller bara att hitta nåt ma tycker om att äta som kan ersätta det onyttiga man äter och tillföra mer protein till kroppen när man tränar mkt :)
 
 
 
 
 

Cloudy day

Har varit en riktig skitdag idag. Mått illa hela dagen och allt har bara känts skit. Tränade ben idag men åkte hem efter 50 min, kändes som jag bara ville gråta och hade en klump i halsen hela tiden. Men jag vet verkligen inte varför jag känner mig nere idag. Har egentligen ingen riktig anledning utan man känner sig bara ledsen.  Är väl mest massa småsaker antar jag.

Men jag fotade lite idag och efter det känns det bättre, när jag fick fokusera på nåt annat. Är sånt jobbigt väder idag för det är sjukt kvavt och det gör att man inte orkar nånting. Men ska inte klaga över värmen, den är så välkommen, men hade varit ett plus om man hade en pool i närheten :)
 
Ikväll blir det iaf att äta natutgodis och bara ta det lugnt!
 
 
 
Testade fota på ett nytt ställe idag. Det va mulet men det ser riktigt tropiskt ut :)
 
 

Närbilder

Här tycker jag inte Vincent liknar Danny lika mycket. Han får mer och mer mjuka drag. Han har en annan blick. Får hoppas han liknar sin mamma mer sen ^^ Danny säger han är jättelik mig men jag kan inte se det än. Kanske på hans miner jag liknar han haha!
 
 
 
 
 

Eko

Fan jag har verkligen inga fina sommarkläder! Har verkligen inga toppar! Så jag måste verkligen köpa det och även låga shorts, har bara höga och alla toppar passar inte till höga shorts, mest de slappa sorterna. 
Men de kommande månaderna får vi in endel mer då skatten kommer snart och Danny får ju bonus och sen semesterersättning. Tur man har en sambo ;)
Sen den 5 maj och vi bokat in en sak vi två. Det får ni se senare :D
 
 
 
 
 

Hot hot

Igår va vi ju hemma hos mina föräldrar och åt grillat. Sen satt vi ute på deras terass hela kvällen till halv elva typ. Va helt ljummet ute. Älskar såna kvällar man kan va ute så länge :) 
Fick hem mitt startpaket från Celsius igår med :D Ska försöka fota det idag. Älskar den långarmade tröjan och linnet jag fick från Freddy. Men piken har de nog skickat fel, måste vara en kill modell då den är som en XXXL typ, lika vid som jag är lång haha. 

Blir lite dåliga bilder jag tog igår sålänge. Idag blir det ett tidigt pass och ska inviga mitt nya linne :)





SOMMAR

Fan vad härligt väder det är idag. Upp mot 30 grader. Hunnit sola lite och nu är vi hos mina föräldrar och ska äta grillat :) Ha en trevlig helg <3




Bästa salladen

Så kul att de flesta matbutiker idag har salladsbar. Mycket godare än de som finns på restauranger. Jag har testat icas, city gross och konsums sallad och jag tycker konsum har den bästa! :) Grönsakerna är ordentligt hackat och de har mycket att välja på, och framförallt GOTT och väldigt fräscht. Gillar minst city gross då deras röror inte smakar så gott. Så nu blir det att handla salladerna på konsum framöver :)
 
 
De dumma är bara att de har massa olika salladssorter och potatissallad som inte är så nyttigt. Men lite sallad har inget dött av, bara jobbigt min mage gör ont och svullnar upp av pasta
 
 
 
 
 
 

Underkläder

Att lägga upp bilder i underkläder har alltid känts så förbjudet. Men för mig är det ingen stor grej, man visar ibland mer i bikini. Så jag tar väl detdär ganska lättsamt. Men det känns mer förbjudet då det symboliserar andra saker än vad en bikini gör.
Jag hade kunnat tänka mig va bikini/ underklädesmodell så jag känner inte det gör nåt om jag har underkläder på en bild sålänge den inte symboliserar sex och är classy.
 
 
Samma pose men i olika vinklar. När man fotar nerifrån så ser man längre ut, ett tips!
 

Summer

Eller vår rättare sagt, men de senaste dagarna har det känts som högsommar! :) Är inte många seriösa bilder här heller haha, sen sitter han ju inte still heller så det va mycket lättare att fota förr. 
 
Tänkte fråga er mammor hur ni har firat erat barns ettårsdag? Känns ju som en väldigt speciell dag när det är första födelsedagen. Men har inga bra ideer förutom det gamla vanliga Svensson fikat. Vi tänkte köpa några jumbopizzor med och göra slice av :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Njut

Jag hoppas ni njuter ordentligt av det fina vädret nu för det kan vända på en sekund :) Om ni nu inte gillar vintern och kyla förstås, då är det bäst att hålla sig i en källare eller nåt som är svalt ;)
Det är väl det jobbigaste på sommaren, värmen på natten och värmen inomhus. Det finns nog inget värre än att sminka sig när man svettas haha.
Men jag ska njuta av detta underbara väder för jag vet att sommaren tar alltid slut så himla fort! Men det är bara maj så vi har iaf 3 hela månader med sommar framför oss <3 Hoppas jag kan ta många fina bilder på vår sommar, vi kommer åka till stugan på Öland och kanske blir en sväng till Liseberg, sen får vi se :) 

 Ska gå upp mot 30 grader idag så idag tänker jag inte sitta inne. Vincent får sitta på en filt i skuggan och leka. Måste bara plocka bort en halväten kanin som ligger på gräsmatten :( När jag tittade ut genom fönstret imorse va Giggs omringad bland skator för han hade tagit en kanin. Men den levde fortfarande. Hatar när han inte dödar de direkt o de får lida, mådde väldigt dåligt av det. Men jag har inte modet att döda ett djur :(. Sen när jag tittade ut igen hade han ätit upp huvudet, lagom illamående vid frukosten.. 
 
 
 
 

Vincent

Gud vad längesen jag tagit bilder med systemkameran på Vincent. Har mest tagit på mig själv haha! Men när man väl börjar fota han är det väldigt kul! Blev en snabbis bara så han hade väl inte så fina kläder, en nerdräglad tröja haha. Sen gör han miner hela tiden. Försökte få en fin bild när han har ögonen helt öppna men han kisar och har sig hela tiden :D 
Han pratar väldigt mycket nu, man kan ibland ha en konversation med han fast han kan inga riktiga ord, men han pratar som han diskuterar med en <3
 
 
Här ser man hur sjukt stor han har blivit, hans drag ändras lite hela tiden tycker jag och ibland tycker jag han liknar min bror lite.
 
 
 
 
Men pappas haka kommer han iaf få, det såg vi från när han föddes :)
 
 
Kommer utomhusbilder imån :) Får dela upp det lite, tar alltid så sjukt många bilder haha!
 

Sol

Har försökt va ute så mycket som möjligt idag. Men Vincent har inte riktigt gått med på det, sen ville han inte sova, tror tänderna värler igen så får testa alvedon igen. 

Men det är verkligen varmt ute. Måste passa på att grilla i helgen 😊 Har gått i min bikini hela dagen, så ska alla dagar va ^^ 


Nu blir det proteingröt och en Celsius innan träningen :)



Ben upplägg

Nu lägger jag inte upp de upplägget jag kör idag då jag kör väldigt lätt och simpelt nu pga mina knän. Sen varierar det lite mellan olika övningar men kan skriva överst vilka jag gör vid varje benpass (förutom just nu).
 
  • Jag brukar värma upp på crosstrainers innan varje träningspass, ca 10 min. När jag tränar ben brukar jag sen göra sumosquats med 5 kilos viktboll för att värma upp benen lite extra. Sen kör jag en övning som kallas jägaren där man står som i sumosquats men att man håller den ställningen tills man inte orkar mer, kör även den med 5 kilos viktboll.
 
  • Höftlyft på yogaboll - När jag kör ben brukar jag sällan räkna reps utan jag kör tills det bränner, kan ibland bli över 30 reps just för att det är svårt att ta tung vikt i vissa övningar. Men om man vill köra tyngre än med 20 kilos platta kan man ta en stång, inte testat det än :) Men jag ligger med axlarna på en stor yogaboll och har fötterna mot en vägg och kör höftlyft upp och ner med en viktplatta vilandes på benen.
  • Donkeykicks - Kör oftast med 3 kg viktband runt varje vrist och kör tills det bränner, ca 20-25 rep per ben x 4 set. Men har en ny övning jag kommer köra mkt sen när knäna är okey. Kommer en video på den nedan.
  • Sumosquats - Står brett isär på två stepbrädor och håller en hantel (kettlebell). Brukar köra på 20-22 kg och ca 12 rep x 4 set.
  • Brukar köra med fria vikter först (de övningar ovan) sen går över till maskinerna så tekniken är lättare att utföra där. Brukar köra benspark, legcurl och de maskinerna där man kör insida och utsida ben
 
 
Denna tar ordentligt i ben och rumpa! Lite pinsamt första gången då de säkert tror man inte har en aning om vad man gör haha! Men får man en större rumpa så är det värt det :D
 
 
 

Bullshit

Denna tröjan hade jag velat ha! Känner jag vill ha en lite kaxig tröja och jag gillar ju rosa, speciellt nu under sommaren. Just nu använder jag inga andra hoodies än de från stronger.se. Så sköna, lagom tjocka och de sticker ut lite än de vanliga adidas eller nike tröjorna man har.
 
Vet jag skrivit det innan men det är endel nya läsare så skriver det igen. Ni får 10% rabatt på allting från www.stronger.se om ni anger malinbjork10 vid utcheckning :)
 
 
 

Dag ?

Nu har jag ju "deffat" rätt länge och det blir mindre och mindre strikt. Så jag säger inte längre jag deffar. Men jag ska fortsätta äta kalorisnålt och lite kolhydrater men att jag unnar mig lite oftare, men ska försöka unna mig godis och sånt så lite som möjligt :)
 
Blev ett kort pass idag, typ en timme då jag inte hann mer :)
 
 
 
 
 


Frukost: Gröt
 
Mellanmål: smoothie
 
Lunch: tacosallad och en banan
 
Träning
 
Middag: proteinpannkakor med kvarg
 
Kvällsmål: kaseinpudding

Smala ben

Mina ben har typ försvunnit sen förlossningen, men jag trivs mer med slanka och fasta ben. Jag trivs av att vara fast. Men jag är också byggd med smala ben, tror jag har det genetiskt. Vissa lägger lättare på sig på benen och kan ha svårare att förlora fett just där. Så om en person tränar och äter likadant som mig betyder det inte att den personen får smalare ben. 





Smoothies

Ett mellanmål som man väldigt fort kan göra och där man oftast har ingridienserna hemma är olika sortes smoothies. Jag älskar frysvaror då det håller länge, jordnötssmör håller också superlänge, mjölk brukar vi oftast ha och proteinpulver. Sen går det variera med olika sortes bär osv :)
 
 
Två smoothies jag brukar göra är avocadovarianten eller jordnötsvarianten. Så sjukt goda och proteinrika!
 
Här har jag också proteinpulver i smaken jordgubb eller vanilj från mmsports. Proteinpulvret gör det mer proteinrikt och godare framförallt. Om man bara vill ha mer sötma kan man också ta en banan i:)
 
Här mixar jag mjölk med jordnötssmör, kakao, krossad is och proteinpulver i smaken choklad eller choklad/banan. Detta är min favoritsmoothie :D Vet inte riktigt mängden utan man får köra på känsla, men mest mjölk och ca 0.5 dl jordnötssmör :)
 

Legday

Snart dags för benpass. Kör två pass i veckan igen nu när jag fått klartecken. Men är superöm i knäna och det är inte så kul o köra med lätta vikter. Men jag får testa detta i tre veckor till nästa besök. 



Vill ha meer

Jag hade velat köpa mer wr.up! Men denna månaden måste jag lägga pengarna på andra saker som går före. Som presenter till Vincents ettårsdag och smink.
 
Man tröttnar ju fort när man använder de hela tiden så jag vill ha många färger att variera mellan :) Man får ta ett par i taget då de kostar endel :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Quotes

 
 

The sun is back

Efter allt regn kommer nu solsken. Hoppas det håller i sig nu! :D Tänkte även fota lite bättre bilder i köket. Det går bara få bra bilder på morgonen och när solen skiner in. Så man får passa på! 
Är verkligen mycket roligare att ta sig tid att fota nu när man faktiskt får respons av så många som inspireras och ser fram emot mina bilder. Sen är det så kul att titta tillbaka i arkivet och se sin resa. Att titta tillbaka från förra sommaren vad som ändrats osv :)
 
Jag har tagit fitness till en helt annan nivå än vad jag trodde i höstas, då va syftet att gå ner mina mammakilon och bli som innan graviditeten. Men jag brinner verkligen för min träning och allt runomkring. Jag har knytit nya kontakter, man pratar med många på gymet, fått bli ambassadör för Celsius och nu vill jag bara utvecklas, komma in i fintessvärlden mer. Se vart jag hamnar. Men att få ut min insta till många och få många följare hjälper en bra på traven att hitta bra kontakter för att lyckas i denna värld :) Så jag lägger väldigt stort fokus på instagram just nu.
Jag har ett syfte att få många följare som kommer hjälpa mig längre fram och jobbar man hårt för nånting så lyckas man oftast. Gäller bara att inte ge upp på vägen för det kan komma mycket hinder och det går inte alltid som man vill.
 
 
 
 

Can you see the difference?

Här ser ni hur lång tid det faktiskt kan ta att bygga muskler. Är ca 6 månader emellan och det är inga superstora förändringar. Men eftersom jag förlorat mer fett så har konturerna kommit fram mer. Jag tränat biceps 1-2 gånger i veckan, men om man vill bli stor och få stora muskler hade det kanske sett annorlunda ut om man åt mer. Kosten påverkar ju också resultaten. Men det tar lång tid som tjej att bygga stora muskler. Så va inte rädda för det. I avslappnat läge har jag ingen kula, bara en liten kontur mellan axeln och biceps. 
 


Midja

Jag har ju hela tiden stört mig på att min midja försvann efter förlossningen. Men nu börjar den verkligen komma fram. Som sagt så går det forma kroppen genom styrketräning till viss del. Första bilden nedan är 4 månader efter förlossningen, då trodde jag aldrig jag skulle få smalare midja men det mesta går bara man vill och fortsätter kämpa! Nu är bilden lite underifrån på andra bilden och då antar jag att midjan kan främhävas lite extra, men den är iaf mer markerad än innan! :)
 
 
 
 
 

Shorts

Tittade bak i arkivet, har ju hur många mappar som helst med bilder på min kropp haha! :S
Tycker tiden går så himla fort, känns som jag nyss va rödhårig haha, men det va 5 månader sen???!
 
För 5 månader sen va jag ungefär som innan graviditeten, kanske lite mer fett. Men minns att dessa shorts va rätt tajta när jag köpte dom för två år sen, nu är de lite slappa överallt :) Rumpan har ju krympt lite men däremot har den börjat få en bättre form och bli mer putig. Men snart tappar jag väl det med när jag inte kan köra rumpan pga knäna :S Saknar mina legdays..
 
 
 
 

Lurföretag

Såg det va ett företag på facebook som användt min bild för reklamsyfte. Blir så arg. För det första har de inte rätt att använda sig av mina bilder och jag hatar dessa företag som rent av lurar folk att man går ner av en FRUKT, eller vad det nu är. Vet inte om nån faktiskt är så dum och går på sånthär. Mina bilder är inte till för att lura andra hur jag gick ner. Får hoppas de tar bort den för jag vill inte mina vänner på fb ska se detta och faktiskt tro jag gått ner på en frukt :S Är redan flera som sett annonsen
 
 
 

Rehab

Idag blev det ett lätt benpass. Va ju hos sjukgymnasten idag. Han kändes väldigt insatt och kollade igenom knäna ordentligt. Det är själva knäskålen som är öm. Men har inte ont nåt i leder iaf. Vet inte vad det heter, massa latinska namn som kom ut ur hans mun haha. Men det är ett väldigt vanligt problem för de som styrketränar och kör med tyngre vikter. Så nu ska jag göra några övningar och nästan börja på noll igen med lätta vikter och många reps. Drygt men får jobba mig uppåt och hoppas de försvinner. 
 
Fick tydligen reda på att jag vunnit ett flak celsius från en tävling förra månaden på celsiussverige.se som jag va med i. KUL :D 
Vinner aldrig nåt annars haha


Vincents utveckling

Va ett tag sen jag skrev om hur det går med Vincent. Han kan inte riktigt krypa än men han ålar sig framåt med ett släpande ben :) 
Han har fått en tredje tand på underkäken så nu har han 7 hela tänder. 
Han äter ofta en gång på natten men vi får försöka öka vällingen på kvällen. 
Han är en riktig busunge, börjat prata mkt och gör miner hela tiden 😄 
Nåt han älskar är att dra mig i håret, gärna nackhåret såklart haha!


Han är fortfarande hård i magen :/ Men inget vi kan göra åt än dessa huskurer som finns. Men han skriker sällan av smärta iaf vilket är skönt :)

Vi har börjat planera inför hans ettårsdag som är nästa månad!! 1år redan :S Blir en cake smash och han ska få fina leksaker :)



Apelsin

Min favoritsmak på Celsius är cola, men vilda bär är också god. Eller jag tycker alla är goda men dessa är mina favoriter :) Tycker apelsin påminner lite om fanta. 
Jag gillar mest när det är kolsyra i, jordgubb/kiwi och persika/mango är utan kolsyra och resten med kolsyra :)
 

Kurvor

Nåt jag aldrig vill förlora är de kvinnliga kurvorna. Det tycker jag är det vackraste som finns på en kvinna. Nu är alla byggda olika och jag är byggd väldigt rak. Därav opererade jag brösten så jag fick lite mer kurvor så min kropp inte såg ut som en pojkes. 
 
Jag tycker inte det ska vara fel att va stolt över sina former eller sin kropp, det ska inte vara fel att visa upp det man har för alla bestämmer över sin egna kropp. Jag lägger gärna ut bilder på de få former jag har, för jag tycker det är så snyggt med former. Om jag tex står rakt framifrån är det inte mkt till former tyvärr. 
 
 
 
 

Good workout

Jag har känt mig nere de senaste dagarna, utan att veta riktigt varför. Då brukar det va hormoner inblandade. Men jag mår alltid mkt bättre efter ett bra träningspass. Körde igenom rygg och axlar ordentligt igår! 
I eftermiddag ska jag äntligen träffa en sjukgymnast. Hoppas på bra nyheter!



Fitness

Haha detta är verkligen jag! Det är inte många i min närhet som är så intresserade av träning. Vilket är synd! Men när väl ämnet kommer upp så är man där och hade kunnat prata om det i timmar haha. Men så är det väl med allt man intresserar sig av. 




Stalker cat

Var jag än fotar nånstans är Sasha alltid där? Hon gillar väl mig helt enkelt :)
Känner jag måste ha fler träningswrup haha, för varvar mellan mina grå och svarta hela tiden. Har ju massa andra tights men man har ju helst de som sitter bäst. 
Jag returnerade ju mina camotights, men nu har jag fått en påminnelse från klarna så de verkar inte fått min retur :( Hatar när sånt krånglar för tänker inte betala nästan 1000kr när jag returnerat det. Men har iaf kvittot från dhl så de brukar väl stå för kostnaden om paketet är borta. Men om företaget fått in min retur men inte skickat mig en ny faktura ska väl de stå för påminnelseavgiften?
Jag borde inte stå för nånting egentligen då jag gjort som man ska :/ 

Hon letar kanske efter kattlådan jag flyttade, tar bort den nu när jag fotar på nedervåningen så ni slipper se bajskorvar 💩 😄

Min egen fotograf

Jag tycker ju det är kul att fota så det är kul när man hittar nya ställen i hemmet ett fota på. Blir lätt samma sorts bilder annars. Jag gillar ju att fota och nu har jag anledning att fota då jag är aktiv på instagram och på bloggen, och det är svårt att vara det utan bilder :) Jag vill ha nya bilder ofta, vill inte använda mig av gamla för mycket. 
Tänkte ta lite olika sortes bilder i köket så jag inte alltid bara har en vit vägg bakom :)
 
 
 

Obliques

Här kan man verkligen se mina obliques. Jag har inte fokuserat så mycket på dom i träningen, blir mest sidoplankan, men de kanske tränas i många andra övningar där man inte tänker på det?
Innan jag blev insatt i styrketräning visste jag knappt att dessa muskler fanns, trodde det typ bara va rutor. Vissa som inte är insatta tror att det är revbenen och att man är undernärd. Men nej, det är muskler :)
Sen blandar många ihop underviktig/ anorexia med de som är fit/vältränade. En som svälter sig själv och är supersmal kan omöjligt ha muskler då de bryts ner av för lite näring till sin kropp, men att vara smal med muskler är inte ohälsosamt, för musklerna säger bara att man ger kroppen näring och protein framförallt, muskler tyder oftast på en stark och hälsosamt kropp. Så jag är så less på alla kommentarer att man är mager, anorexia, för smal osv. Sen är jag också less på att det alltid ska va några som påpekar att man såg bättre ut på förebilderna, visst det får alla tycka om man vill för huvudsaken är att jag är nöjd, men varför måste folk påpeka det när de ser klart och tydligt att man lagt ner hårt jobb för att komma där man är idag? Jo det sticker i ögonen på folk när de ser de som lyckas. Eller att de försöker leta fel och skriva man är photoshoppad, va tom en som trodde jag hade en annan person som efterbild och att tatueringarna va redigerade, sen tyckte de att det va konstigt jag va brunare på efterbilden haha. Ja, vissa vill leta fel för de vill inte se folk som lyckas helt enkelt.
För om de personerna inte fått dessa resultaten på flera år och tror det är omöjligt och tvivlar man kan få det på bara 8 månader, ja då kanske de personerna ska se över sin kost och träning och sluta sitta i soffan och äta chips xD
 
 
 
 

kort pass

Tränade ett väldigt kort pass idag, typ 50 min. Hade inte lust att träna längre men det blev ett ordentligt bicepspass och lite mage, sen va det ju som en bastu på gymet, förstår inte varför de inte har bättre air condition :S
 
Ikväll ska jag iaf äta nåt gott och ta det lugnt, finns inte så mycket annat att göra.. 
Nästa vecka måste jag iaf börja bli mer strikt med maten, har unnat mig skit 4 dagar denna veckan och jag tänker inte fortsätta förstöra resultaten pga av att jag tappar kosten nu precis innan sommaren. Visst kan man unna sig då och då när man tränar såhär mkt men inte 70% av veckan. Har varit uppblåst många dagar och det är inte värt det.
 
 
 
 
 
 

Slanka ben

Jag har inte riktigt sett hur mkt jag faktiskt gått ner i benen. Där fastnade en stor del av mitt fett under graviditeten och jag minns att ingenting passade vid benen efter förlossningen förutom leggings typ. 

Många tror jag sprungit mkt men det har jag inte börjat med än. Utan det är styrketräningen och mitt kaloriunderskott som gett mig smalare ben. Inte tror man att bygga muskler på benen gör de smalare :) Men när man ligger på ett underskott och styrketränar samtidigt är det svårt att bli större, utan man förlorar då fett (sålänge man äter tillräckligt med protein) och man får muskler på samma gång :)

 

Är även smalare kring knäna :)

 

Konstaterande

Vår utekatt Findus är fortfarande inte hemma :( Tror vi får konstatera nu att nåt hemskt har hänt. Det är ju svårt för man vet ju inte vad som hänt. Blir ledsen och rädd när jag tänker på det för man vet ju inte om han dött plågsamt eller vad som hänt. Han va såå mysig och man tittar automatiskt ut från köksdörren på natten/morgonen där han ofta satt och ville in.. 
Men han fick ett bra kattliv, han fick va ute hur mkt han ville, fick mat när han ville, kunde va ute på sina långa äventyr på somrarna och bara levde fritt :) Det enda jobbiga för han va väl när Giggs alltid skulle slå honom. 
Men ett husdjur är som en familjemedlem och det blir lite tomt när det saknas en. 



Sunny morning

Idag ska jag passa på att sola, för imån sägs det bli regn. Om vi hinner drar vi också till lekparken med Vincent efter jag har tränat :) ÄLSKAR SOMMAR!
 
 
 
 
 

Mys

Igår vaknade Vincent vid 05.00, inte så bra tid tyckte mamma. La han jämte mig i sängen och spelade lite barnlåtar på mobilen som han somnade till. Sen sov vi ändå till 08.30 :) Det är väldigt sällan Vincent sover i vår säng, han kanske sovit där 2-3 gånger förutom första månaden när han ammades. Väldigt mysigt men inget jag vill vänja han vid så blir bara ibland. Vet att vi kommer tjäna på att ha vant han att sova i eget rum tidigt sen, om vi låtit han sova i vår säng tex hela första året kanske det blivit svårare att vänja han sen. 

Finns inget så vackert som barn som sover 💕💕 


Sommaroutfit

Nu i sommar när jag har vettiga kläder på mig kanske jag kan ta lite riktigt outfitsbilder? Och skriva var allt är köpt. Skulle även kunna göra det även med träningskläder. Men det ser ni ganska mkt av redan :D 
Nu blir det mest selfies i spegeln, blir ju inte riktigt lika bra men väldigt bekvämt :) Men jag klär mig finare på sommaren, på vintern är det svårare tycker jag. 

Haha japp, jag använder H&Ms pyjamastopp som vardagstopp haha


Tiden stå still

Jag hade så gärna velat tiden gick liiite saktare! Vi är ju juni snart och sommaren går alltid lika fort. Snart måste jag börja planera inför hösten, måste kolla med akassan hur man gör med stämplingen osv när Vincent är på förskola eller hemma. Måste verkligen göra allt rätt för är så rädd att förlora en dag med ersättning, då ryker mitt SGI :S
 
Känns jättekonstigt att vi ska lämna bort Vincent till egentligen helt främmande människor :S Men det är skönt man kan vara med de första veckorna. På den förskolan så är man där en timme första dagen och ökar mer och mer under första veckan där man alltid är med. Sen andra veckan om det går bra så är Vincent där själv men att man är till hands och kan hämta han om han skulle vara ledsen. Så inskolningen behöver inte va så lång, men vi får se hur det går förstås :)
 
 
Och till nåt helt annat så bjuder jag på dessa närbilder, inlägget skulle egentligen handla om att jag älskar att fota närbilder på saker, på allt! På våra katter, på Vincent, gillar att rita närbilder. Tycker nog det är mer estetiskt tilltalande. Speciellt som målning och teckning :) Sen hade jag inte velat ta en närbild på mitt ansikte då jag inte ser det lika estetiskt tilltalande hahaha!
 
 

Fross

Blev en påse naturgodis igår igen 🙈 Får se vad jag stoppar i mig ikväll, ska försöka inte äta nåt onyttigt idag men det är lättare sagt än gjort :) 
Isf blir det fyra dagar i rad med onyttigt :S
Blev ett sent pass igår med, för vi va ju och tittade på förskolan som Vincent ska börja på. Det kändes faktiskt bra där, fanns mycket aktiviteter de kunde göra, mkt skog runtomkring, flera lekparker osv. Så får se om vi byter förskola sen för det är lite krabb med det med ny inskolning osv. 

Ny shaker och ny smak på aminosyrorna, mango nectar, sjukt god!!



Can you see the difference?

Mitt favoritplagg på sommaren är shorts (om man räknar bort bikini), tycker bikbok brukar ha finast shorts och även Gina Tricot. Dessa va lite tajta förr förra sommaren men nu sitter de perfekt. 
Tycker det är fint med lite högre shorts med en bikinitopp, de får inte va för höga bara så rumpan ser jättelång ut. Men dessa tycker jag har lagom höjd. Sen ett slappt linne till så har man en fin sommaroutfit ^^ 

Jag har tagit de nya bilderna underifrån så benen ser då större ut än om man tar rakt framifrån. Men det är några cm smalare runt magen och låren iaf :)

@malinbjork_

Om ni är mer intresserade av min träning och vill följa mig bättre så kika gärna in på min instagram @malinbjork_  




Favorite

Förra sommaren trodde jag att jag aldrig skulle passa i mina shorts igen. Kunde inte ens få över dom över låren :S
Nu är dessa istället lite för stora, men detta är nog mina favoriter så jag är så glad att de passar i år :) Finns ju inget värre än när ens favoritkläder inte passar längre. Tur det går att påverka :)
 
 
 
 
 

Kolhydrater

Här kan ni se varför jag hatar kolhydrater. I lagom mängd går det bra och när jag äter bra kolhydrater. Men som igår när jag åt en sån färdigfryst måltid som bland annat innehöll pommes och såna rån med smör så svullnade magen upp som en ballong. Så man får gå o dra in och spänna magen så man slipper se gravid ut. Va även superseg igår och de har säkert med kosten att göra. 
Så en kolhydrat snål kost mår jag bäst av. Har aldrig känt jag får speciellt mkt energi av kolhydrater heller.

Magen åt vänster är lika stor som om jag va i fjärde månaden

Summer is back

Varit spöregn länge nu. Men idag har solen tittat fram och då tar jag vara på solstrålarna lite. Men såklart ville inte Vincent somna föränns nu så hinner inte sola så länge. För vi ska besöka hans förskola som han är placerad på vid 15.30. Hoppas den känns bra för vi måste ha han där tills vi ansökt på nytt. Men om förskolan känns bra så får han kanske stanna där :) Bara att det är en bit bort vilket är jobbigt typ på vintern osv då vi måste gå dit. 

Tjecka min snygga frisyr idag! :D 


Vardagsmat

De tre mål jag äter varje dag är min gröt, min kvargröra och proteinpannkakorna. Pannkakorna äter jag kanske inte varje dag men ofta :)
 
Eftersom detta äts så mycket så lägger jag ut "recepten" på alla de tre i ett inlägg här nedan.
 
 
 
Min kvargröra äter jag varje dag till mellanmål eller till mina pannkakor.
Blandar 250 gram av icas lättkvarg med proteinpulver i smaken jordgubb eller blåbär från body science whey 100, tinar hallon och blandar i.
 
Min gröt är väldigt smidig att göra. Blandar bara 1.5dl fiberhavregryn med 3 dl vatten och har i micron på full värme i 2.40 min. Sen blandar jag i hallon som tinas av gröten och proteinpulver i smaken jordgubb eller blåbär/ vanilj. Toppar med lättmjölk och kanel
 
Till pannkakorna mixar jag 3 äggvitor, en banan, lite havregryn och ca ½ dl proteinpulver i smaken choklad/banan, ibland tar jag även lite kakao i.
Blir en stor pannkaka av detta och steks i smör. Blandar kvarg och hallon och har till
 
 
 
 

Underhålla

Fan måste fixa min utväxt! Den börjar redan bli störig och börjar sakta men säkert se skallig ut :S Färgade ju den nyss känns det som. 
Sen när jag får pengar hade jag tänkt köpa en bra foundation, har kört på isadoras billiga nu då jag inte velat lägga pengar på det. Men en fin hy gör så mkt så tänkte be om ett test från Estee lauder double wear foundation när jag är på kicks. Jag vill ju ha väldigt täckande så jag tror den kan va nåt för mig. Sen går det blanda ut den med en tunnare i sommar om man vill det. En concealer måste med inköpas. Det dyraste i sminkväg med andra ord :S 
 
 
 
 

Axlar

Har blivit mycket axelpass nu. Två gånger i veckan, körde de i söndags senast. Men får göra om schemat igen för inte bra att träna ben 2 ggr i veckan när de gör ont :( Fick tom ont i knäna av crosstrainern idag så det har blivit värre. Men på måndag ska jag iaf träffa en sjukgymnast. Hoppas han har några rehabövningar som kanske kan hjälpa.. 
 
Har sån sjuk träningsvärk i övre ryggen idag, känns skönt ;) Marklyften är underbar!
 
 

Best feeling in the world

Ja detta kommer låta ytligt men att känna sig fit är en av de bästa känslorna som finns. Iaf för de som tycker det är viktigt och har det som mål. Jag önskar att jag kunde få alla som tränar att verkligen älska det lika mkt som jag gör, att inte behöva kämpa sig till gymet eller känna det är jobbigt när man väl är där. Visst behövs disciplin ibland, inte för att ta mig till gymet i mitt fall men med kosten. Det tycker jag är det svåraste och ibland vill man bara äta som innan utan att tänka så mkt. Samtidigt tycker jag maten jag äter är god. Visst hade jag gärna bytt ut kvargen mot rostat bröd med gräddost och marmelad. Men jag tillför hellre min kropp med näring för det är så viktigt när jag ligger på ett underskott och tränar så mkt. Den behöver protein, inte tomma kalorier. Så tänker jag. Men jag unnar mig ibland dedär tomma kalorierna utöver min nyttiga kost. Är sällan jag ersätter ett mål med näringsfattig mat, utan jag ser till att äta nyttigt varje dag i veckan, men att jag unnar mig nåt extra på kvällen. Man kanske tror man måste köra superstrikt hela tiden, visst kan resultaten komma fortare då men man kan unna sig ibland också. Jag gjorde inte det så mkt i början för då ville jag verkligen bli av med mina gravidkilon. Men nu när jag gått ner allting så gör det ingen om jag äter skit ibland :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Body science

Jag får ofta frågor om vad jag använder för proteinpulver, har skrivit om det innan men eftersom det är endel nya läsare så tänkte jag göra ett mer ingående inlägg om detta proteinpulver och vad jag tycker om smakerna.
Jag och Danny har kört på detta proteinpulver från mmsports sen vi började styrketräna, är väldigt prisvärt och gott framförallt. Har testat andra proteinpulver men jag har inte gillat eftersmaken på dom, eller så har de varit för söta. Med dessa känner jag ingen konstig eftersmak. Tycker alla smaker är goda, eftersom de har kampanjpris när man köper 4 kg för 520kr så har man kunnat testa alla smaker :)

 
Min absoluta favorit bland alla smaker är jordgubb. Den tycker jag är godast i min gröt och kvargen och funkar även fint som shake. Choklad/banan är min andra favorit som passar perfekt till mina proteinpannkakor där jag även har en banan i, även supergod som shake.
Så jag skulle klara mig på dessa smakerna men kan va gott att variera sig lite. Choklad är också god och ger en god chokladsmak, inte konstgjord smak som vissa chokadsmaker har gett från andra märken.
Dannys favorit är vanilj, den passar ju i allt, även pannkakorna.
 
Som shake tycker jag päronsplit varit godast, typ som piggelinsmak, men har druckit den smaken så mkt nu så brukar köra på chokladen :) Men där tycker jag päronsplit mest passar som shake, inte i gröten eller kvargen.
 
 
 
 
 
En portion innehåller 23.4 gram protein och är en blandning av vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat
 

Gårdagens mat

Har ätit tacosallad eller proteinpannkakor nästan varje dag nu. Man blir lite lat och orkar inte laga nån annan mat som tar lite längre tid. Men igår tog jag tag i mig själv och gjorde min älskade böngryta. Älskar den! Den har ju indiska kryddor i sig och bli spicy och god :) Receptet finns nog i katergorin recept om jag minns rätt :) Men det är en favorit som är väldigt proteinrik och nyttig. 
 
 


Before and after

Jag är glad min hållning har blivit så mycket bättre sen jag började styrketräna. Om jag tex enbart tränade cardio tror jag min hållning varit detsamma som mina förebilder med en putig mage från graviditeten. 




Energi

Blev ett väldigt sent pass idag, kom nyss hem. Som vanligt speedad efter träningen. Får se om jag drack min Celsius försent ikväll för ibland har jag svårt att somna. 

Idag tränade jag biceps och rygg. Hade riktigt bra fokus och pump på gymet! Älskar det! 


Stack till ica efter, blev visst en liten påse naturgodis, måste ju fira att jag blivit ambassadör jue! :D



Ambassadör

Åh vad glad jag är! En sak som jag velat väldigt länge är att va ambassadör för Celsius, älskar ju den drickan och jag är glad jag får va med i celsiusfamiljen! 
Det kommer kanske upp lite tävlingar osv senare nån gång :) 

Så snart ska jag ta en Celsius och träna rygg och biceps! :)



Va dig själv

Jag kan känna det är svårt att vara sig själv om personer i ens omgivning inte är som man själv är. Borde inte vara så, man borde inte påverkas av andra för alla är olika. Jag och Danny är väldigt lika på många sätt, vi kan vara oss själva fullt ut (tur det), vi är väl lika knäppa båda två haha! 
Men att man påverkas har nog mycket med självkänslan att göra. 
Men jag känner jag är starkare nu. Både fysiskt och psykiskt. Jag har gått igenom en förlossning, jag har haft motivationen och orken att bli vältränad,  och jag försöker göra det som gör mig glad. Man kan faktiskt vara en väldigt bra mamma och ta hand om sig själv på samma gång. Det mår alla bäst av i längden för vem vill vara runt en mamma som är trött på vardagen eller inte nöjd med sig själv. 



New design

Fransk manikyr blir alltid så bra. Känns så fräsht! Men jag vill oftast göra nåt extra, så målade silverprickar längs tippen. Så skönt naglarna är tillräckligt långa för att måla tippar och de är även starkare :)


Bål övningar

Man kan variera sig rätt mycket egentligen när det gäller alla muskler. Men jag har kört samma magövningar rätt länge nu då jag inte riktigt hittat några andra jag gillar och som jag känner tar. För som jag skrivit tidigare så skippar jag övningar där jag inte får kontakt med musklerna. 
 
 
Plankan gör jag efter varje pass. En stark bål är väldigt viktigt för hållningen och när man lyfter tungt på gymet. Med en svag bål svankar man lättare och man belastar ryggen. Sen även för att få en tajtare mage. Coreträning är själva korsetten, man kan ha synliga magmuskler men magen kan fortfarande vara putig om man inte tränat upp bålen. Så om man fött barn bör man först fokusera på core träning och inte de yttre magmusklerna så man bygger upp magen inifrån. Jag brukar stå vanligt, sen brukar jag ta ut ett ben åt sidan i taget, sen efter det ställer jag mig på händerna och sen ner osv. Då blir det jobbigare och man orkar inte stå plankan lika länge. Jag tröttnar ganska fort om jag bara står såhär tills det bränner :) Man kan även lyfte det ena benet, viktigt man försöker ha kvar höften paralellt med golvet, det känns då mer i sidan av magen.
 
 
Sidoplankan har jag också börjat köra nästan varje pass. Den bränner bra!
 

Semester

Längtar tills Danny får semester. Så vi kan hitta på saker. Förra sommaren så pratade vi väldigt mycket om att vi kommer vara tre denna sommaren och att vi skulle hitta på mycket saker med Vincent. Nu är det sommar snart, jag tycker tiden går alldeles för fort.. Men om man tänker tillbaka på året som gått från när Vincent föddes så har det verkligen varit ett underbart år! Jag känner att jag hittat mig själv mer, jag är lyckligare och oroar mig inte lika mycket för saker och ting :) Försöker alltid njuta av dagen och uppskatta det jag har! Men då och då får jag en rädsla att förlora det jag har för det kan ske på en sekund.. Men hjälper inte att tänka i de banorna för inget man kan påverka.
 
 

Spadag

Ikväll ska jag ha en liten ta hand om mig dag. Ska färga ögonbrynen, måla naglarna, blir nog en ny design idag :) Sen ska jag smörja mig med bus :) Hade varit gött att få utväxten färgad med men väntar till nästa "lön". Växer ut alldeles för fort! Imån har jag ett viktigt "möte", ska bli väldigt kul och hoppas det går bra. Berättar vad det är om det går som jag vill ^^ 

Idag körde jag lite smått och gott på gymet. Triceps, mage, nedre rygg och lite cardio :) 


Frukost: gröt och en kaffe

Lunch: tacosalad

Mellanmål: kvargröra

Träning

Middag: proteinpannkakor med kvarg

Kvällsmål: kaseinpudding

Muskler

Sen jag startade min deff, vet inte ens hur länge jag deffat, men det är väl mer än en månad iaf :D Så har jag märkt mycket skillnad. Känns ändå inte som jag ändrat så mkt i kosten, det enda är att jag äter mindre kolhydrater. Kan det verkligen göra så mycket? Och att köra mer lågintensiv cardio. Det funkar iaf superbra på mig, jag mår bäst av lite kolhydrater och trots jag äter lite av det så har jag energi under hela dagen. Vet inte om man ska tacka celsius/ ripped för det?
 
Det som tagit längst tid att se resultat på är mina ben. Men äntligen börjar konturerna komma fram ordentligt! 
Och det är precis de musklerna som jag fått som jag tycker är snygga, långa och slanka. Eller iaf när det kommer till benen, hade bara velat ha lite bredare lår framifrån så man får lite mer former, jag är ju som en tändsticka i formen framifrån. Men det är utveckingen som är kul, man ska njuta av resan och inte bara tänka på slutmålet (om man nu har det). Jag har ju inget riktigt slutmål utan jag bara kör på och ser var jag hamnar i slutändan :)
 
 
 
 
 
Kommer inte riktigt ihåg när första bilden togs, men det va kanske ett halvår sen. Förlorat en hel del fett på benen iaf :)
 
Även magen har blivit stenhård, älskar den känslan :)
 

Formbilder

Tyckte att min nya bikini va värd lite bättre bilder. Är nog en av många bikinis som kommer köpas i år :P Blir lätt man köper nån då och då för det är ju inte alls dyrt, oftast under 200kr för ett set.
Denna färgen lyfter fram ens solbränna väldigt mycket! Älskar corallfärg! Köpte den från H&M om ni missat det :)
 
 
 

 

Hahaha jag kan inte låta bli att skratta av detta ljudet Vincent börjat göra med tungan!! :D

Kaxig

Vincent har mycket mer energi nu än innan. Rullar, sparkas, lyfter sig själv i soffan och är mer eller mindre överallt. Hans krypning går bättre och bättre men änsålänge är det bara ålning :) 
Han pratar väldigt mkt och härmar oss. 

Han vet vad han äter och han vet vad pappa betyder :) Tror han kommer säga pappa först för jag säger oftast att vi ska ringa pappa, eller att pappa kommer, så det ordet används mer i hans vardag. Tycker det är kul att såfort jag säger pappa kommer så tittar han mot ytterdörren <3 


Vill slå nån kanske?:P 


Favoritlåtar just nu

Här kommer några av mina låtar jag spelar sönder just nu. Man är nästan aldrig högst upp på listan man har utan man spelar de 10 sista låtarna hela tiden. Sen kan man böra om på listan igen :P
 
 
 

Borsta tänderna

Vincent kanske inte kan krypa än, eller gå eller stå upp själv. Men han kan bannemig borsta tänderna själv haha!



Cheat

Blev popcorn och en bueno ikväll, men får ta nya tag imån! Detta är inte okey :) 
Får se om jag känner mig i form för mätning imån :)
 
Tränade axlar, mage och cardio idag. Cardion går som en dans för håller på med mobilen medans jag kör crosstrainern, så man märker inte ens att man tränar typ :P 
 
 
🙈🙈🙈


Utveckling

Har börjat känna utveckling på mina magmuskler. Jag kör samma övningar som vanligt men tränar de varje pass nu, innan körde jag bara några gånger i veckan. Benlyft på bänk där man även lyfter rumpan är fortfarande min favorit. Även plankan och sidoplankan gör jag varje pass. 

Mina obliques kommer nog från alla övningarna, men tror de tränas även vid benlyft för de kom rätt tidigt innan jag körde sidan av magen så mkt. 

Pyjamas

Köpte detta setet på HM i fredags. Gillar H&M pyjamasset då det är så skön kvalite. Kostar även bara 99 kronor så helt värt pengarna :)
 
 
 
 
 

Freddy wrup

Detta är mitt favoritset av mina träningskläder. Gillar den mörkgråa färgen då den färgen framhäver formerna mer än helsvarta tights. Men nu måste jag försöka prioritera annat, måste köpa nytt smink, sommarkläder och snart behöver Vincent nya kläder! Renade mina kläder i förrgår och en tredjedel är fan träningskläder haha. Som jag bara köpt på mig sen augusti typ. Innan ägde jag max 2 tights och kanske ett träningslinne :P
 
Sen är det kul att alla inte har dessa kläder på gymet, vet bara en som köper dessa men resten har ju från HM och ginatricot eller stadium typ. Så man är lite mer egen. Men detta märket kommer spridas mer och mer för vem vill inte framhäva rumpan :P
 
 
 
 
 

Biceps

Jag känner att mina biceps inte behöver växa mer, de är rätt stora som de är, men det tar oerhört lång tid att få de större så jag kör på som vanligt. Samtidigt vill man ju utvecklas. Jag kan tänka mig man lätt blir blind och vill få mer och mer muskler för att man älskar resultaten. Inte lika kul att träna enbart för att stanna där man är. 
Men lite mer vill jag bygga utan att det blir för mkt :)
 
 



Haha

Ja vad hade ni gjort? xD



Rekord

Idag slog jag rekord i handstående! Såå kul! Fick till flera bra handstående den ena va nog upp mot 20sekunder. Kändes som jag kunde stå hur länge som helst men det är svårt att koncentrera sig för länge haha. När man väl hittar den dära mittpunkten så går det väldigt bra. 

Details

Älskar denna designen! Nästa gång blir det tippar och kanske nåt mönster, mina naglar har äntligen blivit långa :) 
Sen jag började med gelen igen har mina naglar konstigt nog blivit starkare, men nu drar jag inte loss gelen när det lossnat lite utan låter det lossna mestadels själv. 

Mobilen tar faktiskt bättre bilder när det gäller närbilder än min systemkamera




Outfit

Hade mina freddy denim igår. Men de har blivit hål i grenen :( Men freddy ska komma ut med bättre kvalite i denimvarianterna då sömmarna inte är så bra i dom. Så får köpa de sen ;) 



Legday

Det får bli ett försiktigt benpass ändå. Jag har inte alls ont under träning eller på dagarna. Utan bara efter jag sovit. Tur det iaf så man inte går runt och har ont. Får hoppas jag känner mig gladare efter min träning. Det brukar faktiskt hjälpa mot det mesta :) 




Hej hopp

Nu har vi börjat att försöka borsta Vincents tänder, men det går ju ingen höjdare. Nån som har nåt tips? Tror vi behöver en mjukare tandborste för den är ju rätt vass. Vi kör med mintsmak så han vänjer sig vid det. Sen kan man ju festa till det med fruktsmak eller nåt vid speciella tillfällen :P
 
Han tar flaskan igen, han va nog bara i nån fas eller nåt. Så det är ju skönt det är som vanligt. När han är i faser så kan det vara rätt påfrestande, när han inte gör så som han alltid gjort lixom. Men allt ändras ju hela tiden så man får vänja sig vid nya rutiner med jämna mellanrum :)
 
 
 
Hej och hå, haha! Konstigaste posen :D Men här ser ni hur jäkla stor Vincent blivit! Han är runt 75 cm lång redan!

Bad day

Igår hade jag vilodag men man hade kanske känt sig gladare om jag tränat. Brukar oftast va full av energi efter mina pass och mår alltid så bra efter. 
Ska köra ben och rumpa men jag vet ju inte om det är så bra egentligen, jag hoppas verkligen jag får bort ömheten i knäna.. Men de övningar jag gör borde inte förvärra det för jag gör mest höftlyft, donkeykicks osv. Övningar där jag inte påfrestar knäna speciellt. 
Saknar att kunna köra all in! 



Nytt linne

Älskar mitt nya linne från hm :D Min favoritfärg och favoritmönster, kunde inte blivit bättre ;)



Deppdag

Har varit en sån deppdag hela dagen idag. Även igårkväll. Jag kände mig superglad igår på dagen men sen har jag bara känt mig nere utan nån anledning egentligen. Men allt har väl inte gått precis som jag velat idag. Va på banken och skulle fixa mitt bankid, men det gick såklart inte då mitt körkort fortfarande va förlustanmält. Så måste fixa det. Sen har vi fått hem plats för förskola, verkar inte fått plats av någon av de förskolor vi valde :( Fick en erbjuden plats på en förskola en bit bort,kul.. Vi har lixom en förkola några minuter härifrån, man tycker väl att man borde fått plats där då.. Sen har varken jag eller Danny nån aning om vem man kontaktar så man är kvar i kön till de andra förskolorna. 

Bjuder på en bild jag tog inne på bikbok idag. Köpte aldrig toppen dock. Är sjukt kräsen med kläder. De måste sitta perfekt



Axelupplägg

När jag tränar gör jag alltid axellyft åt sidan, militärpress med hantlar och militärpress mes stång. 

Igår ökade jag vikten i militärpress med hantlar och körde 8 kilo på varje hantel 12rep, sen direkt efter körde jag axellyft åt sidan med 6 kilo x12-15 reps. Tycker superset är bra för det tröttar ut musklerna mer!

Sen när jag gjort de supersetet 4 gånger körde jag militärpress med stång. Räknade inte repsen men kör tills jag inte orkar mer. Tar varannan framför och bakom huvudet






Pink & black

Detta är några av mina favvisar bland mina träningskläder. Mitt rosa linne från hm för 99kr och mina freddy pants 😄 

Sen är min gråa hoodie från stronger.se en annan favorit! 


Photoshoot

Va perfekt att fota igår då Danny va hemma. Fast jag fick inte så mkt tid att fota när Vincent började gnälla så han fick va med mig i slutet ^^
Så söt är han! Och dessa bilderna visar min "image" eller vad man ska säga, att man kan bli fit trots en graviditet. Jag har märkt jag äntligen börjat få en markerad midja, eller jag tänkte på det när jag tränade igår och det kändes så kul. Får mäta mig snart om det faktiskt är nån skillnad eller bara ren synvilla :D 
 
 
 
 
 
 
När jag spänner magen blir den dock bredare då musklerna trycks ut  typ
 
 
 

Brun utan sol

Nu smörjer jag mig med kicks brun utan sol igen. Tycker faktiskt den är helt okey, har en fin brun färg nu trots jag duschat. 

De gånger jag tagit ripped i veckan har jag blivit helt speedad, speciellt efter passet. Helt sjukt haha, nästan lite jobbigt för jag blir så rastlös typ. 

Tänkte lägga upp mitt träningsupplägg för axlar idag, gjort det innan men kan va bra med lite repetition 😄



Tappar greppet

Hade väldigt bra fokus på min deff i början, men det blir mer och mer godisdagar nu hehe. Blir alltid så när jag är nöjd med kroppen, då tillåter jag mig godis. Sen när jag ändå ser resultat så känns det inte så farligt. Gör ju inte så mkt egentligen men man saktar ju ner resultaten. Men jag kan känna att jag hellre njuter av det goda och utvecklas långsammare än inte njuter nåt och utvecklas fort. För jag vill ju njuta under resan också och eftersom detta är en livsstil jag vill fortsätta med så blir det mest hållbart såhär. 
Men nu "deffar" jag ju, men jag kommer nog alltid äta ungefär som idag med gottis då och då. Min kropp mår bäst av lite kolhydrater då den svullnar upp till en ballong av det, och linser har jag märkt. 

#selfie


Frukost: gröt

Lunch: tacosallad

Träning: axlar, triceps, mage

Mellanmål: naturgodis/kvargröra

Middag: proteinpannkakor

Träning: crosstrainer/handstående

Efter träning: proteinshake/naturgodis

Roligare träning

Jag måste börja hitta lite nya övningar i varje muskelgrupp. Har kört samma väldigt länge nu och det blir ju mkt roligare när man hittat nya övningar som tar bra :) Jag har känt mig lite begränsad när jag tränar ben, men igår körde jag två rätt ovanliga övningar min kompis tipsade om :D Tog jättebra, visst folk glodde och trodde säkert jag va helknäpp men huvudsaken är att rumpan får växa 😄 Ska se om jag kan filma de övningarna :) 






Wanties

Behöver egentligen inte hoodies men hade verkligen velat ha en rosa också från stronger. Samtidigt gillar jag den gråa! Men har ju redan köpt en grå :D Grått är ju så snyggt och passar ju till allt.
 
 
Om ni ändå ska beställa härifrån så passa på att använda min rabattkod malinbjork10 så får ni 10% på hela ordern :)
 
 
 
 
 

Snart dags

Danny åkte hem från jobbet idag för han börjat bli sjuk, det betyder att jag kan träna mycket tidigare idag :) Då hinner annat fixas ikväll istället. Blir ju så himla tajt med träningen, matlagning, städning, Vincent osv.. Just det, jag har ju en sambo med. Vi får försöka hitta på nåt i helgen :)
 
 
 
 

Rensa

Ååh vad jag måste rensa bland mina kläder! Har rensat vincents kläder men mina lär ju ta flera dagar att gå igenom! 
Köpte ju ett grått linne förra veckan men kan inte hitta det nånstans trots jag kollat överallt. 

Sen när det är rensat är det dags för nya kläder :P

Några av mina linnen :S
Tshirts



Kvällssyssla

Gjorde min favoritdesign på naglarna ikväll :) Tar lite längre tid med mönster så hoppas detta håller nu. Ibland kan gelen hålla i ca två veckor och ibland lossnar nån dagen efter. 

Måste fota lite imån, men brukar inte göra det när det är molnigt ute. Blir inte alls lika bra bilder. Och en sak jag måste införskaffa är ett stativ till kameran! Vincents matstol med en låda på är väl inte den bästa 😄😄



Tanning lotion

Smörjde mig med bus igår igen. Gillar vita liberata mer och mer. Men tog det sista igår. Man blir iaf sjukt brun av den, jag har ju den mörkaste med. Men det håller inte så länge tyvärr :/

Har börjat fått rejäla obliques nu :D





Sötsug

Är det nån mer än jag som älskar kinderchoklad!? Det har alltid varit min favorit! Helst hade jag väl ätit kinderägg men det blir för dyrt för den lilla chokladen man får. Men denna bueno är sååå ljuvligt god! Hade sånt sug hela dagen igår men då är det värt att äta sånthär för det är de gångerna man njuter som mest 😊

Blev även kaseinpudding, perfekt efte r träningen och när man tränat sent :)



Frallor

Gjorde mina frallor idag! Blev jättegoda och extra gott när man så sällan äter bröd annars :) Men när man har finbesök så får man baka lite ;) 

Regnat hela dagen så är en såndär dyster dag idag med. Hoppas på sol snart igen! 

Upptäckte ett hål i mina freddybyxor i grenen :( men det går sy ihop. Måste ha ett par mörka denim!

Humpday

Är såå less på mina knän. Vill köra ben ordentligt! Men kan bara gör några få övningar. Men om några veckor ska jag till en sjukgymnast, får börja där och se vad han säger. Men jag tar det hellre lugnt med benen än gör det värre.
Så det får bli mina favoritövningar för rumpan som donkeykicks, höftlyft som inte påfrestar knäna. Ska även testa en ny rumpövning som min kompis tipsade om ;) Lägger upp den om jag känner den tog :) För idag är det dags för benpass! :)
 
 
 
 

Fitnessmom

Min nya blogg kommer heter www.fitnessmom.se som ni kanske sett på min nya header :) Om ni söker på det kommer ni komma automatiskt hit. Sen blir det kanske att jag byter portal men vi får se senare.
 
Jag har fått ett samarbete med webbfrilans.se där de kommer hjälpa mig med den tekniska biten och få ut min blogg mer. Men jag kommer fortsätta blogga som vanligt, och huvudtemat i min blogg är och kommer va om min träning :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Sova gott

Åh vad glad jag blev när denna sidan plötsligt la upp mig. Minns inte ens jag skickat denna bilden. Förlåt om jag verkar så besatt med shoutouts hit och dit haha. Men jag tycker det är så kul att jag ökat med nästan 10k på en månad :) 
Sen följer de även mig där nu. Så får hoppas de vill lägga upp mig igen :D


Såklart väljer de en kass bild med en kattlåda i bakgrunden haha xD Tur inga bajskorvar sticker upp :O

Dyster dag

Gud vad vädret kan påverka en, har varit mörkt och regnat nästan hela dagen. Men efter min celsius taggade jag till som fan på gymet! 
Jag har varit sugen på choklad/godis hela dagen idag, skulle inte sagt det till Danny för såklart köpte han hem choklad efter gymet :D Aja jag får väl äta upp min bueno då, är ju favoriten :P
Den går väl bara till rumpan ändå ;)

Va längesen jag hade mina tights från Gina, men jag vill fan bara använda mina freddybyxor, rumpan blir ju asplatt av dessa vanliga tights haha. En dag ska jag även fylla ut dessa^^

Jag funderar om ni vill läsa vad jag äter varje dag? Blir ju typ samma hela tiden :) Förutom idag då jag ätit mkt kolhydrater, hej ballongmage!



Selfie

Vad mycket rosa jag köpt på senaste tiden. Men jag gillar rosa och nuförtiden känner man sig inte lika mkt som en barbiegirl som för några år sen :D
 
Hade behövt köpa nytt smink. Concealer och en bra foundation. Måste hindra mig själv och sluta köpa så mkt träningskläder.  För är mkt annat som måste köpas. Men jag har ett sånt tänk att pengar kommer alltid komma in så man köper det man känner för. I mitt fall träningskläder :D Väntar på mitt rosa träningslinne i leopard från HM. De kommer nog imån :)
 
 
 
 
 


Favvorpasset

Är lite delade känslor om alla mina träningspass. Jag älskar när det är jobbigt samtidigt är det ju faktiskt jobbigt :P
Som idag blir det rygg och biceps, men har börjat gilla rygg mer och mer då jag börjat göra marklyft, den tar så sjukt mkt i ryggen! Kan rekommendera den övningen till alla! MEN tekniken är såå viktigt och om ni får ont i ryggen är det viktigt att se över tekniken/ sänka vikterna. Jag brukar inte få träningsvärk i ryggen, men nu brukar jag få sjukt mkt träningsvärk efter, speciellt i mitten av ryggen vid skuldrorna och ut i vingarna!
Nu kör jag 50 kilo i marklyft, kör på det ett tag till så jag kör rätt teknik, är ju lätt att tekniken sviker en om man kör väldigt tungt. Har en tendens att lyfta rumpan lite för tidigt.
 
 
 

Vill ha värme

Det har varit kyligare den senaste veckan! Vill va ute och sola, köpa lite fler bikinis kanske ;) Kanske lite sommarklänningar osv. Jag ser verkligen fram emot denna sommaren! Gäller att njuta i nuet ^^

Älskar denna bikinin jag köpte förra veckan. Man riktigt lyser med den och man ser nästan brunare ut när de är lite neonfärg :)




På tal om olyckor

Ja jag nämnde ju dethär med olyckor här hemma. Bara för jag skrev det säkert så hände en olycka igår:( Vincent gick i sin gåstol och klev på en glasbit så han började blöda väldigt mkt under foten. Vi va i köket allihopa och plötsligt skriker Vincent jättemkt. Man hör verkligen när han skriker av smärta eller om det är av tristess osv :( Men vi tittade noga så det inte va nåt glas kvar men han klev på en större bit. Danny hade visst tappat en glasburk och slängt i soporna, sen när ja tömde soporna måste det slunkit ut nån bit. 
Men sånt gör mig bara så rädd och ledsen när han får ont. Men det är säkert inte så farligt utan de skriker oftast mkt i början av rädsla men han blev glad fort igen :)


De badade iaf igår, det gillar han iaf :)

Haha älskar den busiga minen han gör hela tiden. Oftast visar han även tänderna stolt! 

Hektisk dag!

Såklart dog blogg.se precis innan jag skulle publicera inlägget så får skriva om allting!
 
Är iaf väldigt glad, fått 5 stora shoutouts på instagram idag och änsålänge fått ca 600nya följare idag. Om man räknar ihop alla följare på dessa sidorna blir det ca 1miljon :O Många som inte är aktiva men ändå :D Hade som mål att nå 1000 till sommaren för ett tag sen men det blev visst lite mer än det ;)
Märker hur mkt mer möjligheter man får med mer följare, man får erbjudanden om samarbeten osv. Har fått endel från usa men jag vill känna till produkterna jag tipsar om. Det är iaf superkul :)
 
Idag så har jag haft fullt upp med Vincent, städning, insta och träning. Fick massa energi av ripped idag. Destu tröttare jag är innan jag tar det destu mer effekt känns det som :D
 
 


Frukost: gröt
 
Mellanmål: avokadoshake
 
Lunch: det nedan
 
Träning 
 
Middag: proteinpannkakor
 
Kvällsmål: kaseinpudding
 


Plocka plocka

Vincent börjar bli väldigt duktig med pincettgreppet :) Men när han inte får upp det han ska ta han hela näven haha. Vi har börjat försöka lägga små pastabitat eller annat smått som han kan äta så han lär sig plocka upp dom. 

Fick en sån hemsk känsla igår igen när Vincent gick i gåstolen. Diskmaskinen stod öppen och jag hittade han med en kniv i munnen, en matkniv men det va grillbestick så den är väldigt spetsig. Ingenting hände men fick sån hemsk tanke om han åkt fram med huvudet led den i munnen så han fått den i halsen :( 
Såfort han kan ta sig till ställen väntar massa faror märker man.



Sunday abs

Trots frosset i helgen sviker inte mina magmuskler mig haha. Har tyckt de inte synts lika mkt som de brukar. Men har nog bundit endel vätska på senaste tiden. De syns iaf rätt mkt med rätt ljus :)
 
 
 

Just do it

I fredags köpte jag dessa short på Stadium. Jag gillar dom men de är på gränsen till för korta. Glider gärna upp lite så skinkan syns. Hade verkligen behövt ett par snygga shorts till gymet där man inte oroar sig att de glider upp. 
Skulle kanske inte köpt dessa då de kostade 300kr. Men de är sköna att ha hemma med eller nu på sommaren till vardags så de kommer väl till användning :) Linnet köpte jag också och är från märket soc från stadium. 
 

Barbiedrogen

 

Idag kom artikeln ut på Sveriges radio och kommer även sändas över hela Sverige. Så alla kommer för höra min hemska röst haha! Jag va verkligen inte alls beredd och formulerar mig inte så bra. Men här har ni klippet iaf och här kan ni läsa om artikeln: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=5850586
 
 
 

Dedication

Thats right! Vissa kan se mycket träning som en besatthet, men det handlar om hängivenhet. När man väl kommit in i träningen, ser resultat och tycker det är roligt att träna så tar man gärna det till en ny nivå än bara tränar för att gå ner i vikt som jag gjorde innan. Jag har gått ner, jag är nöjd med min kropp. Men eftersom jag tycker det är så kul så vill jag ta min träning till andra nivåer än medelsvensson. Vill bygga en större rumpa, gärna mer markerade magrutor och mer markade armar. Inte för jag inte är nöjd med hur jag ser ut idag men för det är kul att utvecklas. Det är en hobby och har blivit en livsstil. Jag är hängiven till min hobby för jag vill se mig utvecklas och jag mår bra av det. Jag är insatt i kost och vad som är bra att äta och äter var tredje timme varje dag. 



Summer

Snart är sommaren här :D Har hunnit fixa lite i trädgården idag. Skönt! 
Vill helst slippa ha trädgårdsarbete när väl sommaren är här. Så man bara kan njuta av värmen :) Men det är svårt att ha tid att göra det för vi tränar både två och när jag är själv hemma måste Vincent passas. Men han fick gå i gåstolen utomhus medans jag fixade :)
 
Idag tränade jag triceps, mage och rumpa. Även cardio efter så ett bra pass :)
 
 
 
Dagens kost:
 
Frukost: gröt
 
Lunch: linssoppa
 
Träning
 
Mellanmål: kvargröra och en banan
 
Middag: quornbullar med lite pasta och sallad
 
Kvällsmål: vaniljkesella med bär

Nails

Blev en fransk manikyr med lite glitter i fredags. Passar till allt :) Nu kan jag börja måla tippar iaf, börjar bli ganska långa nu, förutom en nagel som gått av.
 
 
 
 
 
 
 

Cardio VS styrketräning

Jag minns inte om jag lagt upp denna förebilden innan, men då får ni se den igen :) Den första bilden togs 2011, den sommaren vägde jag som minst på länge, ca 52 kilo. Den andra bilden väger jag runt 54 kilo och då har jag mkt mer muskler. Väldigt många frågar mig om hur mkt cardio jag kör, om man måste köra mkt cardio osv. Men jag förespåkar inte cardio, jag tror inte man behöver göra nån cardio alls för att få de resultat jag har fått, enda cardion jag gör i helhet är min uppvärmning på crosstrainern eller roddmaskinen i ca 10 min innan mina styrkepass. Och nu när jag deffar kör jag crosstrainer efter passen. Men annars blir det i stort sett ingen cardio alls. Det kanske är bra med endel lågintensiv cardio om man har mkt man vill gå ner, men jag tror inte det är nödvändigt. Nu vill jag ju mer bygga muskler och då ger ett styrkepass mkt mer än ett cardiopass. Högintensiv cardio kör jag inte alls nu då jag hört det bryter ner musklerna. Antingen satsar man på löpning och högintensiv cardio för att få bättre kondition, eller styrketräning om man vill bygga muskler, tror inte de två träningsformerna går hand i hand.
 
Vet att myten om att cardio är det bästa för att gå ner i vikt fortfarande finns kvar för många, det är också en bra träningsform som förbränner mkt och man går ner av det också. Men för mig passar styrketräning bättre då jag vill vara fastare, starkare och gillar konturerna. Sen är faktiskt styrketräning bättre långsiktigt, din kropp får en högre förbränning i vila för musklerna behöver bränsle. Så du förbränner kalorier även i vila. Till skillnad från konditionsträning där förbränningen slutar när du går av bandet. Med mkt muskler blir det också lättare att hålla vikten då man har en högre förbränning. Men man ska göra det man tycker är roligast för att få in sin träning i vardagen. Om man älskar att springa och hatar gymet är det bättre man satsar på det. Annars tappar man nog lätt motivationen att träna överhuvudtaget. Alla träningsformer är bra och mkt bättre än att sitta i soffan och äta godis :) Gäller bara att hitta det man tycker är roligast och våga testa på nått nytt.
 
 
 
 

Utvecklas

I vintras hade jag som mål att hinna bli grym på handstående till sommaren. Är långt ifrån grym haha men det går bättre och bättre. Är inte alls läskigt längre, minns att jag tyckte det va väldigt läskigt att ens försöka. Men jag kan stå mot en vägg utan problem och oftast klarar jag stå över 10 sekunder de gånger jag står utan vägg, men endel misslyckade försök emellan :P Vill hitta balansen så jag kan stå mkt längre och kanske även gå på händer.
Men bara man fortsätter öva så kommer man utvecklas. Sen blir man så glad när man slår sitt rekord och när man nått sina mål :)
 
 
 
 
 

Video på övning

Det får bli lite övningar då och då. Är ju lite svårt att filma hemma då jag oftast använder redskap. Men det finns endel övningar man kan göra hemma, sen om man vet man kommer träna hemma så kan det vara värt att köpa hem lite lösa vikter, en matta och gärna såna vikter man sätter runt vristerna. En yogaboll och TRX linor kan man också ha till många övningar. Men lösa hantlar kommer man väldigt långt med. Går köra i stort sett allt hemma då sålänge man kan lasta på rätt tungt då man hela tiden bör utmana musklerna och öka i vikt. 
 
 Nu räknade jag inte repsen osv i videon. Men det brukar oftast bli 20-25 reps på varje ben, sen kör jag med rakt ben efter ungefär lika många reps. Sen i slutet brukar jag alltid stanna i 90 grader tills det bränner ordentligt. 

Använder alltid 3kg på varje vrist.
 

Train insane or remain the same!

Idag blev det väl inte så galet pass, körde bara axlar, mage och cardio :) 
Hade mitt nya baslinne från hm jag köpte igår. Men har en känsla det kommer töjja ut sig senare. Bomull har ju en tendens att göra det. 

Ikväll ska vi unna oss, blir väl naturgodis som vanligt :D 

Trevlig lördag alla! 



Tattoo

Det kanske blir att jag och Danny ska tatuera oss igen vid nästa lön, hade velat göra min text iaf! Man blir verkligen beroende, detta blir min sjunde tatuering :) Hade velat bygga hela sidan och ner på höften, men det får nog räcka med texten. 



Är denna texten jag vill göra.
Denna bilden är 15 veckor gammal :)




Ny favorit

Igår köpte jag ju en bikini. Den är i korallfärg, min favoritfärg! Älskar den och riktig somrig. Köpte den på H&M. Brukar inte hitta bikinis där men denna gillade jag :)


Svårt att få den riktiga färgen på bild. Men den är mer rosa i färgen och inte så orange


Favvos

Måste sy in dessa tightsen från Nike men hatar att sy haha. Sydde iaf in linnet jag köpte igår, oftast är de större nertill, hatar när linnen är vida nertill, man ser ju bara tjockare ut då. Men nu har jag iaf ett helsvart träningslinne, va på tiden att jag köpte det. Har ett gammalt men det är så uttöjt och är mer som i storlek M nu.
Får fota mina nya träningskläder när jag har tid :) Sen imån kommer det iaf en av mina rumpövningar upp. Hade gärna lagt upp den på instagram men jag vet inte hur man få in videos från datorn till mobilen. Nån som vet?
 
 
 

Abs!

Det har blivit att jag och Danny köpt subway varje fredag. Är en nog av mina favoriträtter :P Älskar subway!
Blir så jäkla upsvälld efter bara, har börjat köpa en hel nu haha!
Idag blir det träning igen! Köpte lite nya träningskläder igår så blir kanske att inviga nåt av dom :) Beställde även hem ett corallfärgar leopardline från H&M som jag letat efter i evigheter :D
 
 
 

Trevlig helg!

Helg igen nu! 
Veckorna går så himla fort och snart är det väl vinter. Längtar till midsommar, då åker vi säkert till stugan i Öland och har det mysigt :) Detta året ska poolen fyllas så då får vi bada med Vincent, sen måste Vincents ettårsdag planerad snart. Danny har alltid velat vi ska ha en cake smash eller vad det heter. Vincent får då en tårta och får göra vad han vill med den. Kladda gillar de ju :)



Bjuder på en "före och efter" bild, gravid VS 8-9 månader efter graviditeten. 
Är så glad att min hud dragits tillbaka såpass fort och att jag sluppit bristningar. Jag tycker dock inte bristningar är fult om det är lite streck. Jag fick ju hela brösten fulla med bristningar, men jag kan inte se dom längre :) så de brukar oftast blekas mkt med tiden. 

Shopping

Idag har jag köpt en ny bikini, inte testat den än dock. Ett par träningshorts, ett linne och en brun utan sol :) letade efter en fin vardagstopp men hittade ingen alls på hm. Behöver verkligen nya sommartoppar. 
 


Shoppingsugen

Har börjat få sug att shoppa sommarkläder/vikinis/ underkläder/smink. Ja allt som jag haft uppehåll med ett tag nu. Men betalade en jäkla massa till håret och har även köpt ett par freddybyxor så får väl bli en bikini eller nåt bara :) Man får ta lite i taget. Men jag har blivit mkt mer striktare när det gäller kläder. Köper bara det jag verkligen tycker om. Innan kunde jag shoppa saker som satt okey, sen ligger de bara där i byrån och skräpar. 
 
Men gillar just nu träningsmodet bäst. Finns såå mkt fint i de flesta butiker idag :)
 


 
 

Vilodag

Idag är det fredag och det är lika med vilodag. Drygt men skönt att låta kroppen vila. Måste få in en till vilodag i veckan men det är svårt när man gillar att gå till gymet så ofta. Se skillnad på att älska träna och känna sig tvungen att träna varje dag. Träning kan faktiskt vara en hobby. Alla förstår inte det och ifrågarsätter hur man kan tycka det är kul. Men då har man ännu inte hittat rätt träningsform, sen kan det ta tid innan man hittar kärleken till det. När man kan mer övningar/ser resultat blir det automatiskt roligare. Så ge det några månader innan ni ger upp. Oftast blir det roligare med tiden när man känner sig mer självsäker :)



Video

Idag har jag faktiskt filmat en av mina rumpövningar som jag gör som man också kan göra hemma. Den kommer upp imån :) Men det är inte så lätt att visa andra rumpövningar då jag oftast använder mig utav yogaboll eller stepbrädor. Men ska se om jag kan fixa lite andra videos på övningar man kan göra hemma :)
 
Dessa tightsen från nike är såå sköna!
 
 
 
 

Girls night

Igår kom min kompis på besök från Norge. Så vi träffades ett gäng och fikade igår. Är inte varje dag det händer hehe. Men beställde lite mat och unnade mig en supergod muffins :)
Blivit för mkt unnande nu igen, gått lite utför haha. Min kompis från Norge är lite mer insatt i träning men inte riktigt börjat seriöst än,  men det ämnet tycker jag är så kul att prata om! 
Det är lite svårt att prata om träning med min närmsta vän då vi har helt olika synpunkter på det och vad som är snyggt! Men jag står för att jag tycker muskler är snyggt på tjejer, jag vill se muskulös ut men ändå kvinnlig. 

Hade en våroutfit igår. Svårt att inte se vårig/somrig ut med dessa ljusa byxor :)



Flexar triceps lite ;)


Sjukling

Min stackars bebis har blivit sjuk igen. Tror han har feber och är snorig. 
Så får stanna hemma i helgen med Vincent om han inte blir frisk. 


Idag när han åt lunch så raffade han åt sig hela tallriken med mat haha. Är inte första gången heller, man glömmer hur långa armar han har. Man kan verkligen inte vända blicken en sekund för då hittar han på hyss. Han älskar att kladda, när jag torkade av han blev han riktigt förbannad :P




Gravid igen

Att vara gravid är så vackert. Det är nåt jag inser mer nu än innan jag själv blev gravid. Jag blir mer rörd att se gravida och att de har en levande varelse som växer inuti dom. Innan kunde jag tycka det va läskigt och lite alien liknande men nu tycker jag det är det vackraste som finns <3 Kanske för man själv gått igenom den resan och det är ju helt fantastiskt och spännande att man tillverkar en hel människa i ens kropp. Tänka sig att detdär lilla hallonet som va i magen har blivit en så stor och fin pojk som Vincent! Tycker det är så sjukt häftigt hela processen i magen och längtar tills andra gången jag blir gravid. Men jag är inte där ännu, vill inte stressa utan när jag blir gravid igen ska jag verkligen vilja vara det och njuta av den resan igen. Så ni som tycker om att läsa om mammalivet och graviditeter, vänta ett tag så kan ni få följa mig på nytt haha. Tills dess blir det en tränings/shopping blogg :P Med lite inslag om Vincents utveckling osv.
 
 
Tänk att min lille Vincent låg där inne hela tiden ^^
 
 
 

Hoppas ni gillar rumpa

För det har blivit en jäkla massa rumpbilder på sistone. Det är tack vare dessa asspants! Jag är helt frälst i dom! Varför ha andra byxor när man kan ha dessa och få en perfekt bakdel xD
 
Inte behövs det några squats längre för jag har ju dessa ;) Skämt och sido, jag hade förstås velat ha en perfekt och stor rumpa i alla kläder, -fake it til you make it!
 

Förresten jag blev ju intervjuad igår om melanotan. Det kommer komma upp på p4 på fredag morgon eller måndag. Men jag kan lägga upp klippet här när det finns tillgängligt. Han spelade upp klippet genom mobilen igår och fyfan vad hemskt det är att höra sin egna röst!! Jag har en sån hemsk småländska och har alltid tyckt min röst är för mörk! Jag va heller inte beredd att han skulle spela in allt med mikrofon så man va ju inte förberedd vad man skulle säga. Aja kan väl va en kul grej bara. Jag är anonym och kallas för Johanna och de tog en bild bakifrån. Kanske lika bra att vara anonym, vet inte hur det är med lagen med melanotan. Är ju olagligt att sälja i Sverige men tror inte det är olagligt att använda. Detta va iofs 2011.
 

 
 

Osedd bild

Haha Danny skickade denna bilden till mig igår. Minns inte ens när den togs xD. Jag önskar jag hade mer förebilder, oftast sitter jag ner osv så man ser knappt. Men skillnad är det iaf :)

Vad liten Vincent är <3



Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0