Drömkropp

Älskar hennes kropp! Tycker kvinnors kroppar är så vackra. På nåt konstigt sätt intresserar jag mig inte riktigt av mäns kroppar, jag är inte lesbisk, men älskar kvinnors former :) På tv tex så kollar jag ofta in tjejer och jämför, jag motiveras av att se vältränade kroppar. Om det däremot kommer upp en Dressmann reklam eller vältränade manskroppar så bryr jag mig inte, tänker inte -ooh vilken snygg kropp. Däremot när man ser en tjej tänker man så haha. Borde nästan va tvärtom ;)

Har sparat ner massor med bilder på snygga kroppar på tjejer, tittar på dom för att få motivation och för att träna och äta hälsosamt sen. För det är kul att ha ett mål, sen är det inte alltid man kommer dit och det tror jag inte jag gör efter graviditeten då jag inte tror jag har all den ork och energi att träna så pass mycket för att nå mitt mål. Eller så gör jah det men det kommer nog ta väldigt lång tid :)



Kommentarer
Anonym

Du är inte själv! Jag har massor bilder på snygga tjejer och inga bilder på killar på min dator:P Jag är inte lesbian heller men älskar kvinnors kropp. och som du.. det är bara så motiverad att titta på snygga kroppar. Hehe... Proud to be a woman! Krem på dig:D

2013-06-01 @ 15:41:16
Anonym

Samma sak för mig! jag är inte heller lesbisk, men jag attraheras mer av kvinnliga kroppar än av manliga :)

2013-06-01 @ 22:19:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0