Cheese

Va tvungen att testa dessa oststjärnor. Fast de smakade precis som vanliga ostbågar, men de va iaf väldigt goda :) 
Har inte ätit ostbågar på superlänge, blir oftast chips isf. 

Så nu är jag uppsvälld och go. Ska snart testa ansikts skrubben. Läst om den på nätet och den har fått väldigt bra betyg så hoppas den gör min hud en tjänst :)

Lets dance

Snart är det premiär för lets dance. Brukar inte titta på det men tycker det är roliga kändisar med detta året :) 

Sen ska jag testa min nya scrub från bodyshop och sen smörja med bus :) 

Har pratat med min kompis om hur vi ska göra med hårförlängningen. Hade velat ha koppar men det blir bara krångligt. Måste först färga löshåret så det blir samma färg  som mitt vilket är svårt, sen måste helst hela håret va i någorlunda samma färg då vi inte vill färga löshåret i ombre =mkt jobb. Så kommer att färga hela håret brunt med mörka slingor så min mörka utväxt smälter ihop. Annars kan vi göra en avfärgning i botten men de är så svårt att få det jämnt då. 
Längtar iaf till mitt nya hår :) Kommer göra det i mitten av april typ. 

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

Protein milkshake

Jag hittade detta receptet på facebook från en fitnessgrupp jag följer. Receptet stod på engelska och jag är inte så hajj på hur mkt "one cup" är så jag gick efter känsla och den blev supergod!! Den krossade isen gjorde väldigt mkt. Innehåller endel kalorier men också väldigt mycket protein och passar bra innan träning. Jag va iaf mätt under hela passet igår :)
 
½ banan
1½ dl mjölk
½ dl proteinpulver choklad
 ca ½ dl jordnötssmör
6 iskuber / 1 dl krossad is
 
Mixa allt och häll upp i glas.
 
 

Love these days

Igår hade jag en riktig smaldag. Iaf på morgonen, sen mitt på dagen va den superstor, skämdes på gymet.. 
Så jag passar på att njuta när den väl är normal :) 





Varför vegetarian?

Varför äter jag inte kött?
 

Den frågan har jag fått av många runtomkring mig och jag har alltid haft svårt att förklara riktigt varför jag inte äter kött. Jag kallar mig vegetarian trots att jag äter fisk, ibland buljonger, ägg osv. Så egentligen är jag väl inte vegetarian men det är smidigast att säga det då jag inte äter nåt annat i "köttform". Tror det heter demi vegetarian men är inte så insatt i det.
För mig handlar det inte om att vara en vegetarian, det känns som man måste gå enligt de vegetariska reglerna för att få kalla sig det haha, utan jag har helt enkelt nästan uteslutit allt kött (fisk är ju också ett sorts kött).
 
Blev vegetarian för tre år sedan, innan dess har jag ätit kött under hela mitt liv. Men sen jag va kanske 16-17 har jag äcklats mer och mer av det, uteslutit lite i taget som halvfabrikat, korv, köttfärs då jag fann det äckligt. Allt kött på snabbmatskedjor slutade jag med för superlänge sen för jag blev så äcklad av alla broskbollar osv.
Så den största anledningen är att det känns onaturligt och äckligt att äta ett djur, nåt som levt. Det är väl ungefär samma känsla jag har för kött som andra har av att äta ett djurs testiklar, insekter, lever, det är just att det är kött som det är äckligt. Kan nog inte beskriva det bättre.
Sen en annan stor anledning är för djuren. De plågas på slakteri, trots att det är bättre standard på slakt i Sverige än många andra länder så behandlas de inte bra om man inte köper från en bonde. De trängs, stressas och plågas.
 
Det som fick mig att ta tag i mina känslor kring kött och bli vegetarian va efter jag såg en film om slakteri och om pälsindustrin. De bilderna från den dokumentären sitter fortfarande kvar. Mår så illa och så dåligt för att det pågår just nu och inget jag vill stödja. Sen den filmen åt jag aldrig kött igen. Djurplågeri är nåt jag mår så dåligt över, klarar inte läsa eller se sånt mer för jag blir så frustrerad och arg på de personerna som utfärdar detta. Sen kan jag inte säga jag gör allt för att inte stödja det, jag köper ibland skinnsaker och har dun i mina sängkläder. Man kanske inte gör allt man alla kan göra något. Jag köper alltid ekologiska ägg, jag köper aldrig päls eller pälsborstar osv, äter inte kött.
Men under tiden jag blivit vegetarian har jag blivit mer medveten. Jag har slutat med lite då och då som tex päls. Skinn kommer jag säkerligen också sluta köpa, men det är mkt att tänka på då djur används i så mkt varor som kan ligga dolt som man inte tänker på.
 
Men jag tycker det är jobbigt att vara så känslig kring allt som har med djur att göra. Jag vill kunna äta fisk och ägg utan problem, men det äcklar mig med. Jag är superpetig. Just för att det är djur. Jag tar alltid bort skinnet runt äggulan och navelsträngen då den äcklar mig sjukt mkt, så kan inte äta kokt ägg mer då jag inte kan ta bort det. Om jag hittar en liten benbit i laxfilen så äcklas jag av att äta den och det slutar med att det blir en tredjedel av filen kvar för rensar det som kan ha ben i, (ja det finns små ben i fiskfileer ibland). Så jag är extremt petig i maten när det har med djur att göra. Skaldjur äter jag inte då de enligt mig är samma sak som att äta insekter, bara att de lever under vatten. Räka= skalbagge, kräfta= superstor spindel med skal, rom= ägg från en insekt. Så jag har aldrig ens smakat skaldjur, jag skulle inte precis smakat på insekter heller? :P
 
 
 
 
 
Cypern 2012 <3

My home

Lite bilder på vårt hem.  Vi har mkt plats och det är öppen planlösning. Men det skulle bli trångt med tre barn då vi "bara" har tre rum och två vardagsrum så det är tur vi änsålänge är inne på två barn :) annars får man bygga om filmrummet där nere som vi ändå aldrig är i.
Men vi har ingen aning om hur länge vi vill och kan bo här då vi hyr huset av mina föräldrar. De vill säkert sälja det nån dag och vi har inte nån handpenning till att köpa ett hus så här bor vi gärna läänge till :)







Baka liten kaka

Rivsår på magen - check!





Min dag

Jag förstår inte var jag får all energi ifrån. Jag har varit skittrött idag men ändå har jag hunnit med och orkat supermkt. 
Städat hela huset och allt vad det innebär. Lagat två mål mat, badat Vincent, tränat, dammsugit och svabbat hela huset, pumpat bort stoppet i avloppet, rensat och slängt ut i garaget, bloggat. Och nu ska jag duscha och sen blogga lite. Sen hoppas jag att jag bara kan vila :)

Testade köra fria dips idag, jag klarade några stycken vilket va kul, gick nog inte ända ner men det är stor skillnad för nån månad sen. Jag kör inte dips längre så det va första gången på flera månader jag ens testade. Så det betyder jag blivit starkare i axlar och triceps. 










Tanden

Vincents tand har börjat synas nu :) Så nu kan man inte stoppa in fingrarna hursomhelst för han biter ashårt!! Igår råkade jag bli biten av han som gjorde svinont.För tanden är rätt vass.
Barnmorskan sa det kan dröja jättelänge innan den är helt ute, fast den har redan kommit fram väldigt fort hittills. Så får se :) Han har iaf inte fått nån feber eller verkat haft ont/ kli i munnen.
 
 
 
 

Prooootein

Jag testade göra en milkshake idag. Den va såå god! Smakar precis som riktig chokladmilkshake så den kommer jag göra fler gånger. Lägger ut recept imån så jag vet vilken mängd av allt jag ska skriva :) sen blev det proteinpannkakor med kvarg efter träningen. 

Hade inte så mkt energi idag, men körde tungt och intensivt. Börjat köra fria knäböj nu och hoppas det ska bygga min rumpa större som alla säger :P Värmde upp utan vikter, sen stången på 20 kilo och sen la på 10 kilo. Jag får arbeta mig uppåt. 
Sen testade jag göra bulgariska utfall i smithen och den isolerar verkligen rumpan, superbra övning för rumpan!



8 månader

Idag är Vincent 8 hela månader <3
 

  • Han är 74 cm lång
  • Väger 10400 gram
  • Börjat med mat och äter 2-3 mål per dag plus ersättning
  • Tar knappt napp längre
  • Har storlek 4 i pampers active fit
  • Sakta men säkert börjar han ta med pincettgreppet
  • Vill vara nära mamma och pappa
  • Älskar att hoppa och stå
  • Somnar alltid i bilen
  • Fått tjockare hår
  • Har storlek 74-80 i klädstorlek
  • Hatar att bli påklädd men älskar att bli avklädd
  • Försöker ta sig fram när man ligger på mage men utan resultat
  • Hans favoritpryl är fjärrkontroller
 
 

5 veckor - 8 månader
Vincent Lennox
 
 

 

Träningsvärk

Ska köra rumpa och triceps idag. Men har väldigt mkt träningsvärk i ben och rumpa så får se om det går köra rumpa idag. Jag hade ju en väldigt bra legday i förrgår :) Va ett tag sen jag hade såhär mkt träningsvärk i nedre kroppen. 
Hoppas jag lyckas chocka musklerna lika mkt igen. För tror det är därför man får träningsvärk, för musklerna blir chockade och inte är vana vid just den belastningen, och för att musklerna brytits ner som de gör vid styrketräning. För det är när jag gör nya övningar eller kör mkt tyngre än vanligt, då kommer träningsvärken som ett brev på posten. 
 
 




Bikini

Skäms för mina händer nu för är sjukt fläckig från när jag smörjde mig i förrgår. Får försöka scrubba bort det så gott det går. Men det är skönt att ha lite färg iaf, får se hur länge det håller med denna busen :) Men måste va mer noga att smörja med hudkräm på de torra ställerna innan.
 
 
Önskar jag kunde åka utomlands o få en riktig bränna. Men snart kommer våren sån tur är! Är såå less på detta väder. En dag ska jag flytta utomlans :P
Vi tänkte åka utomlands nu i sommar, men vi tar det antingen till vintern eller nästa sommar. Är så mkt som ska köpas till sommaren som däck, service och sen vill man ju ha pengar kvar till andra saker i sommar :)
 

Badtime

Skönt när man hunnit med mkt på morgonen. Trots jag sovit lite inatt har jag haft mkt energi. Så har städat massa och badat Vincent :) Han fick lufta rumpan lite med. Men vad ser jag när jag ställer mig upp? En hård bajskorv som sticker upp mellan skinkorna haha!





Mammalivet

Fick en förfrågan om jag kunde göra ett inlägg om mammalivet, och var jag och Vincent brukar göra här hemma :)
 

Vi har ju våra rutiner på morgonen där vi äter gröt, sen brukar han sköta sig rätt mkt själv. Sitter i matstolen och leker med sina leksaker, går lite i gåstolen, vi ligger lite på mattan och jag hoppas han ska lära sig krypa :P
Jag städar rätt mkt och lagar mat när Danny är på jobbet, förbereder inför mitt träningspass med lunch osv.Så eftersom Vincent är rätt självständig hinner jag med mkt under dagen. 
Sen är ju Danny hemma redan innan 14.00 så tiden tills dess går väldigt fort. Så mina dagar går verkligen superfort när man hela tiden har så mkt att fixa med Vincent, huset, matlagning plus träningen.
 
Men hur känns mammalivet? Det är svårt att sätta fingret på känslan, det är ju såklart underbart att jag har en son, som är så fantastisk på alla sätt. Jag känner mig stolt över att ha en så fin son som Vincent.
Igår efter träningen försökte jag föreställa mig hur det varit om vi inte haft Vincent, om jag kommit hem till ett tomt hus, och det hade känts väldigt konstigt och ensamt. Man va ju ofta ensam hemma innan, vilket kan va skönt det med. Men det hade varit tomt om det bara va jag och Danny hela tiden. Man vill komma hem till Vincents leende :) Han brukar bli helt till sig när Danny eller jag kommer hem vilket är så underbart :)
 
Barnmorskan frågade igår hur Vincent är när andra hälsar på. Och han skriker ju åt alla som kommer nära i början, sen lugnar han ner sig och blir glad. Hon sa att alla bebisar är så runt denna åldern, de är mamma och pappa som är viktigast och de vill ha de nära hela tiden. Så vi måste säga till alla i familjen och vänner att man inte ska ge han nån uppmärksamhet när vi får besök föränns han vant sig lite. Är ju lätt att alla vill hälsa på Vincent och mysa med han direkt, men han behöver avstånd en stund så han förstår läget är under kontroll :P Så slipper han bli så stressad vid varje besök. De va som när jag hälsade på min mamma i butiken, då va pappa där med och såfort han gick till vagnen började den sura minen sakta komma, så han backade och då blev han normal igen, o så fortsatte det ett tag så han vill ha sin space i början haha.
 
 
 
I detta läget gör man allt för att hålla händerna borta från ansiktet :)
 

Wakii

Min tanke igår va att sova ut riktigt inatt. Blev inte riktigt så. La mig vid 23.00 men somnade vid tolvtiden. Vincent vaknade till tusen gånger inatt och började gnälla och somnade om fort. Vid halv två hade jag nog blivit väckt och fått gå upp 5 gånger. Sen fick han en flaska, gnällde några gånger till. 
Jag har väldigt svårt att somna oftast, så jag somnar inte alltid om direkt. Vid halv två låg jag och drog mig i kanske 40min. Så en riktig skitnatt! 
Vet inte varför han börjar gnälla på nätterna. Han har sovit som en prinsessa hela nätterna innan utan ett ljud. Jobbigt man inte vet vad det beror på så man kan göra nåt åt det. 

Katterna hade tagit min plats med. De brukar inte sova tsm såhär :)

Ta vara på lugnet

Vincent har äntligen somnat för en stund sedan. Det va en liten kamp idag. Både jag och Danny är helt slut så vi fick byta av varandra i omgångar. Jag sov bara 6 timmar inatt så ska gå och lägga mig snart. Vill va piggare imån. 
Samtidigt vill man va uppe länge för detta är enda tiden på dygnet där jag verkligen kan slappna av och bara vara(om man räknar bort gymet), men där slappnar jag knappast av haha. 

Är iaf skönt klockan inte är så mycket. Jag njuter iaf av kvällarna när Vincent sover. För på kvällarna innan hans läggdags är han oftast väldigt grinig och jobbig så man är helt slut sen. 


Förstår inte hur jag kan va så hungrig hela tiden. Åt hela denna portionen ikväll men blev inte minsta mätt. Sen blev det ett granatäpple och nu två stora skedar jordnötssmör :P
Beror säkerligen på att min kropp har mkt mer muskler och slukar energi, även i vila. Därför är styrketräning såå bra. Man kan äta som en häst men ändå förbränna det lätt :)















Breatheee

Jag har ofta svårt att andas ordentligt. Det är tungt att andas och jag kan inte göra djupa andetag. Det är inte så hela tiden men ofta när jag tränar. Det gör att jag blir så sjukt andfådd och då orkar jag inte alls mkt. Andningen är superviktig under träning men det blir bara ytliga andetag. Skitjobbigt. 
Så idag orkade jag inte så mkt, va så andfådd. Sen känner jag mig så uppsvälld o fet kring magen, såfort jag sitter ner blir den dubbelt så stor och allt bara dallrar. Men det blir ofta så efter en graviditet, huden påverkas väldigt mkt. Den är inte alls som innan. Om det blir värre efter nästa barn vill jag spara till en bukplastik, vill inte magen ska hänga till golvet när jag sitter. 
 
Om jag verkar bitter beror det på mina humörsvängningar. Antar mensen är nära haha! Jag mår så psykiskt dåligt innan mens, blir ledsen, deprimerad, irriterad och har inte lust med nåt. Trodde det skulle bli större skillnad nät jag slutade med ppillrerna men tror inte de gjorde så stor skillnad. Önskade vi kvinnor slapp alla dessa hormoner som rusar. Inte nog med att humöret påverkas extremt så påverkas även kroppen. Den blir uppsvullen och pluffsig, sen tycker jag synd om mig själv och äter mer skit och så blir den ännu mer pluffsig haha. Ond cirkel.
Har ni med problem med hormoner? Hur tacklar ni dom? Kom gärna med tips så man kan gå igenom denna veckan lite bättre varje månad :)
 
 
Klockren bild hur jag känner runt min vecka



Leksaker

Jag har märkt Vincent behöver variation i hans leksaker. Han tröttnar rätt fort och vill ha nåt nytt att utforska. Barn gillar olika strukturer och material. Kökssaker funkar iaf väldigt bra, han finner det väldigt intressant :P Allt som är nytt för han är väl egentligen intressant i början, sen älskar han vissa saker mer än andra. Som fjärrkontroller, sånt som låter när man skakar det osv. 
 
 
 
 
 

Axelpass

Idag är det axlar och nedre rygg på schemat. Blir nog även mage och kanske cardio då det går rätt fort o köra axlar och nedre rygg. Jag har inte så många övningar för axlar, men de övningar jag gör räcker kanske då jag märker stor skillnad på axlarna sen jag började styrketräning. Kör alltid superset med 2-3 övningar med hantlar. Bland annat militärpress fast med hantlar, hantellyft åt sidorna med armarna nästan helt ut åt sidorna och ett lyft där armarna är i 90 grader. 
Det bränner ordentligt och den jobbigaste övningen måste vara militärpress. Fast militärpress brukar man köra med stång som jag gör ibland. 

Haha kan va svårt att se vad detta är. Men det är min axel uppifrån. Svårt o få bra bilderna på axlarna. 


Utebilder

Här är resten av bilderna. Älskar dom! Skulle kanske tagit med systemkameran men dessa blev väldigt bra med :)
 
 
 
Vem är i bakgrunden om inte Giggs?!
 
 

Brun

Är skittrött idag. Känner jag kan behöva en hel natts sömn där jag får vakna av mig själv. Men den lyxen har man inte längre, får vänta tills Vincent blir tonåring där jag får kämpa med att få upp honom istället :P Men i helgen ska jag iaf sova ut, då får Danny ta han på morgonen. Men det är inte det lättaste att somna om när det är massa ljud runt en. 

Smörjde mig med min nya bus igår. Blev superbrun, men det blev lätt fläckigt av den på knän och händer, så nästa gång tar jag hudkräm på de ställerna först. 
Kommer ge omdömen på alla bus jag testat så småningom :)




Abs and more abs

Checkade absen lite i måndags. Tycker fortfarande de är skeva och de är större på höger sida. Svårt att träna den vänstra sidan av mittpartiet haha. De går lixom i sicksack istället för att vara två jämte varandra
 
 
8 månader efter förlossningen
 
Här spänner jag inte
 
 
 
6 månader efter förlossningen
 
Ingen speciell skillnad på just magmusklerna på dessa två månader. Har väl gått ner i fett, fast har nog inte gått ner så mkt mitt på magen för då hade väl magmusklerna synts mer nu :P
 
 
 

Bvc

Vi vaknade efter 6 idag, kul kul. Jobbigt när han inte vill somna om så får nog ge upp försöken nu. 
Han vaknade av att han hostade och knappt fick luft. Varit så ett tag nu. Han har nog massa slem i halsen på morgonen. Så får ta det med barnmorskan idag. Han har hostat supermkt senaste tiden. 
Sen vill hans eksem/svamp aldrig försvinna. Han har varit röd där bak i flera månader i sträck. Vi har smörjt med olika salver för eksem och svamp men inget tar bort det. Sen är han hård i magen igen. Känns som det bara blir mer och mer bekymmer för Vincent..

Feeling good

Jag va superseg innan träningen men det vände helt sen. Va nog ett av mina bästa benpass. Körde mycket utfall både i chinsmaskinen och med hantlar, sen körde jag även bulgariska utfall med hantlar. Även olika sortes knäböj och de vanliga maskinerna jag brukar köra. Gjorde rekord i benpressen och utfall så det va kul :) Avslutade med 200kcal på crossen. 

En sak jag tycker är lite jobbigt är att magen blir dubbelt så stor när jag kör knäböj, o då överdriver jag inte. Är all extrahud som samlas på ett ställe. 
Inte mkt jag kan göra åt det. 



Hade mitt nya baslinne från hm. Väldigt skön kvalite!

Love H&M

Köpte ett vitt och mörkgrått linne på hm igår, satt väldigt bra och kostade bara 49 kr styck :) De sitter mkt snyggare än tex mitt ribbade linne från better bodies som kostade 300kr. Så jag tänker inte köpa linnen som är så dyra när de från bland annat hm sitter bättre o är mkt billigare. 

 
Testade denna träningströjan med som också satt bra. Men har två tröjor från hm o de får räcka :)
 
Här ser man hur sjukt pluffsig jag blivit om magen sen februari. Va mkt fastare i slutet av januari. Eller är det mensen som jag hoppas kommer snart, känns som den legat o dragit sig länge nu haha.
Längtar tills jag ska deffa ordentligt :) Taggad!



Legday today

Har varit så trött flera dagar nu. Som idag är jag skitseg! Fast sov inte så bra inatt. Vincent drömde en mardröm så Danny la han jämte oss i sängen och där somnade han. Väldigt mysigt att ha han jämte sig men jag kan inte riktigt slappna av då. Rädd att väcka han och man vaknar för minsta ljud. Sen underlättar det inte att både Danny och Vincent snarkar haha!

Hoppas jag blir piggare på gymet, brukar bli det. Men jag är just nu såå trött i kroppen och ögonen. Men ben och rumppasset är mitt viktigaste pass. Det måste bli gjort :) Kikade lite på youtube på leg exercises o hittade lite olika övningar :)

Ibland funkar det bäst att hitta motivationen från ens egna bilder på en själv. Dels känner man att man inte vill förlora resultaten och sen ser man hur mkt resultat allt jobb gett :)


Väx väx väx, fokus fokus fokus

Laddat med lättkvarg blandat med hallon och proteinpulver. Toppat med banan och kanel. Detta va sjukt gott och mättande! Brukar aldrig ha banan men innan träning funkar de fint 




Barnrumsinspo

Börjat följa en på instagram som lägger ut inspiration på barnrum. När man ser de rummen tycker man att man inrett rätt tråkigt själv haha. Jag har inte så mkt fantasi när det gäller inredning, trots att jag älskar att inreda. Fast den profilen la ut bilder från Vincents rum idag så de ger kanske andra inspiration :)
 
Men det blir kul att inreda nästa rum. Om det blir en kille så gör vi ett nytt rum till Vincent, men om det är en tjej får Vincent behålla sitt rum, eller så kanske de kan dela. Får se, för Vincents rum är rätt litet. 
 
 
Vincents rum
 
 
 
 
 

Snygging

Igår klippte jag Vincent lite, kan ju inte säga de va så jämt när jag tog maskinen sist haha. Så fick klippa med saxen vid sidorna. 
 
Han hade fina kläder igår, har försökt börja använda hans tshirtar och tröjor mer, men har alltid en body under då de lätt glider upp. 
 
Gårdagens Vincent
 
 
Dagens Vincent
 




 

You make me happy 2

 Tror jag missat dela denna videon. Älskar dessa videos jag tog den kvällen för han pratade som fan. Synd han inte alltid pratar så mkt :) Han låter så himla sött! Sen är han så allvarlig ibland och verkligen försöker förklara nåt för mig <3
 
 
 
 
 
 

Ögonfransar

Här snackar vi långa ögonfransar. Om man som tjej haft dessa hade man aldrig behövt lösögonfransar. Orättvist :P Bilderna är tagna med min mobil så det går få riktigt bra bilder i dagsljus :)
 
 
 
 
 
 
Ögonfransar är precis som deras hår, de kan växa senare. Tyckte Vincent hade långa när han va bebis, men nu börjar de bli precis som Dannys, skillnaden är bara att de är böjda uppåt :)
 
2 veckor gammal
 
 

Hår inspo

Jag älskar fortfarande ombre looken, eller det gjorde jag långt innan den ens blev modern. Så jag hade helst velat ha den färgen som är på flera bilder nedan med mörkt och blont i längderna. Men det blir dels för dyrt, för jobbigt att färga löshår i ombre och det sliter mkt på mitt hår. Den första bilden ville jag ha som sist men det blev lite mörkare i längderna än jag tänkte.
 
 
Älskar hennes hår!
 
Hade velat ha blont långt hår som denna bilden med, såå snyggt till sommaren :)
 
 
Men det blir nog denna färgen. Ska försöka göra det ljusare i längderna bara och färga om det i koppar då mkt har lossnat. Tänk denna färgen i jättelångt vågigt hår och en fin sommarbränna <3 Men koppar finns inte i löshår så man måste färga det. Undra om det blir svårt att få rätt nyans..
 
 
Såhär långt va det sist jag gjorde hårförlängning. Här är det precis insatt så det är inte tvättat eller stylat, därför är det så rakt och livlöst :)
 
 

Överenergi

Den senaste tiden har Vincent varit rätt jobbig att natta på kvällarna. Ingen fara på dagen, då somnar han utan problem efter han ätit. Men på kvällarna är han superbusig såfort man lägger han i spjälsängen, sparkar hela tiden av sig täcket, flaxar osv. Jag brukar alltid vänta tills att lägga han tills han är någorlunda trött och hungrig. Som idag har han sovit 1.5 timme från 10.30-12.00 och sen sov han kanske 15-20 min sammanlagt när jag va ute o gick med han så trött borde han va vid 21.00 ikväll :) Men han kanske inte behöver sova på eftermiddagen. Han somnade iaf nyligen, och det är sååå skönt när man äntligen fått han o sova, sån lättnad :)
 
Det jag gör när han inte vill sova efter maten är att först vagga han en stund o få han lugn (funkar sällan), så då blir det ipaden där jag gjort en spellista på youtube till Vincent som han lyssnar på. Det funkar oftast och han somnar av sig själv. Det hjälper även mig att inte tappa tålamodet om man kan uppehålla han lite med hans låtar och tillslut somnar han.
 
När han va bebis kunde jag inte skilja på de olika skriken och man sprang till han såfort han gjorde ett ljud, men idag är det lite mer lättsamt. Blir inte stressad som jag va i början för nu hör man oftast vad för skrik det är. Om det är trötthet, utråkad, hungrig eller om han är ledsen. Hungrigskriket är det värsta och högsta, där finns det inget stopp föränns han får mat. Sen har jag lärt mig att inte gå in direkt till Vincent när han skriker, för om han är trött och skriker somnar han oftast rätt fort av sig själv, så det hjälper inte att gå in. Som på natten och han börjar gnälla, jag ligger alltid kvar en stund o hoppas han somnar om, och de gör han oftast :)
Men det är såklart skillnad på skrik och skrik, om han skriker ordentligt går jag alltid till han direkt.
 
 
<3 Min modell <3
 
 

Cardio, axlar och pw

Rört på mig mycket idag, körde axlar och cardio och sen stack jag iväg på en pw vid 16.50 och kom hem efter 7.  Gick ner till stan. Hälsade på mamma i hennes butik, pappa va där så han gick en promenad med Vincent och köpte en nalle medans jag gick in på hm. Köpte en snygg hoodieväst till Danny och två sköna baslinnen och en body på hm :) allt för bara 200kr. Alltid perfekt med rabatter :)
 
 
 
Hade inte så stor lust o träna när jag va på gymet, hade inte så mkt energi. Körde bara -300kcal på crossen, 4 axelövningar och några magövningar. 
Men det har varit en bra träningsdag ändå och ätit bra.

Ansiktsprodukter

Mitt sminkborttagningsmedel är nästan slut och även min ansiktskräm så har beställt lite nytt från bodyshop.
De har ett perfekt erbjudande just nu, nämligen ta tre betala för två som gäller alla deras ansiktsprodukter. Jag har velat ha en bra scrub så jag fick den på köpet :) Sen är deras foaming facal wash den bästa jag testat. Luktar gott och man blir riktigt mjuk i huden efter. Med vissa medel blir man bara stram och torr. Sen håller den ca 6-7 månader om man tar bort smink varje dag och tar ett pump :) Är skönt med lite nya ansiktsprodukter. Jag gillar att ta hand om mig själv och min hud har blivit så dålig på senaste tiden. Har sällan några finnar längre men har fått massa porer och små små prickar på vissa ställen. Får hoppas scruben kan rengöra ordentligt, men mycket är ju inifrån. Men jag äter ju nyttigt och rör på mig och stressar inget så beror nog mest på att jag sminkar mig mycket och inte låter huden andas.
 
 
 
 

Helgens mat

Denna helgen har jag ätit GOTT! Riktig bulkhelg haha! Det har varit frallor, minipizza, choklad, naturgodis, bakelser, halloumi, juice. Mycket som jag inte brukar äta. Men jag har iaf tränat som jag ska sån tur är.
Det godaste denna helgen måste vara ciabattan som jag hade haft i ugnen så den va sådär riktigt knaprig, med smör, philadelphia och grönsaker. Älskar bröd! Men samtidigt är jag glad jag lyckats utesluta det ur min kost helt (förutom vid vissa få tillfällen). Har inte haft några cravings efter det sån tur är :)
 
 
Blåbärsgröt med mandlar
 
 
 
Lunch i lördags
 
En god och stor sallad från citygross
 
 
 
 

Sunny day

Vilka vårkänslor man har idag. Fast mars är ju en vårmånad så nu kanske det äntligen börjar bli varmare och soligare. När det är sånthär väder cyklar jag alltid till ställen. Sparar bensin och man gör av med lite extra energi. 

Trots det fina vädret så fick jag en hemsk nyhet idag, min bror ringde vid lunch och berättade att min brorsdotters mamma antagligen kommer dö.. Bara 25 år gammal. Hennes hjärta stannade i helgen och hennes hjärna har varit utan syre en väldigt lång tid. Min brorsdotter är bara 7 år och jag är så ledsen för hennes skull och även hennes mammas familj och min bror. Jag är arg på vården som kunde motverkat detta, hoppas de stäms! 
Man ska inte dö i den åldern, man ska inte bli av med sin mamma så tidigt :'(



Blir iaf träning idag så jag kan rensa tankarna. Sen antagligen promenad i det fina vädret. 

Rygg och biceps video

 
 
 
Mycket bättre kvalite på filmerna med min nya mobil, sen va det ljust väder igår så den andra videon blev bättre kvalite. Men tänk på att välja HD när ni tittar på youtubeklippet, annars är det rätt suddigt, ni ändrar kvaliten om ni klickar på "hjulet" nere i högra hörnet.
 
Det är så kul att titta tillbaka på mina första träningsvideos och nu. I samma övning tog jag 15 kilo i somras, hade säkert kunna ta mer men vet det ändå va rätt tungt, och nu tar jag 45-50 kilo i den första övningen.
Tror musklerna kommer synas väldigt mkt sen i sommar efter jag deffat. Tänkte göra det i april-maj typ.
 
 
 Jag är ingen PT eller har sådär jättemkt erfarenhet så jag har inte en perfekt teknik. Märkte det i slutet av övningarna att tekniken fallerade lite, så får göra färre reps nästa gång. Bra när man filmar såhär så man verkligen kan se sin teknik. Inget jag själv sett innan.
 
 
 

Sötis

Bara den senaste veckan har jag insett hur stor Vincent faktiskt är. Han har utvecklats så otroligt mycket. Man tänker inte alltid på det utan följer bara med hans utveckling och tillslut så kommer han komma springandes till en :) Men han förstår så mycket. Han lyssnar till sitt namn, han förstår våra känslor, om jag låtsas gråta framför han gråter han med haha, taskigt jag vet men måste säga han ser väldigt söt ut när mungiporna sakta viker sig nedåt, men han förstår fort jag inte är ledsen :)

Han visar stort intresse för vår mat, om jag kommer med en tallrik mat till mig flaxar han med armarna, men oftast är han inte lika intresserad av sin egen mat :P Men det går mkt bättre att mata han nu. Nu äter han tom rätt fort. Han älskar fiskgratäng iaf!


Vincent är så söt i sin jeansdress. Väldigt smidigt man kan knäppa upp den vid grenen med. 




God morgon

Vaknade med solen skinandes in i sovrummet. Finns det nåt skönare sett att vakna efter en dyster vinter?

Nu har Vincent och jag ätit vår gröt, drack den sista juicen men jag tycker juice är för sött att dricka. Kul för juice var min favoritdricka innan. Man vänjer sig vid de nya mat/dryckvanorna. 


Trots helgens frosseri har magmusklerna inte försvunnit (än) iaf :p

Dagens rygg/bicepspass

Körde inte ut mig helt då jag va så andfådd och handflatorna sved plus handlederna värkte. Måste införskaffa mig ett par bra handskar med handledsskydd. Har ni några tips på bra?

Men jag kunde iaf köra 35kg i cable biceps curl, sen i slutet blev det två dropset 35-20kg och sist mage. 

Jag har varit i stort behov av färg så jag köpte dove brun utan sol och har smörjt mig fredag och lördag :) känner mig iaf mkt fräschare och den funkar också. Nackdelen är bara att jag blev mer gulaktig av den och man får lättare ränder. Men den kan man ta emellan den andra busen som underhåll då den är mer prisvärd :)




Close ups

Lite närbilder på min älskling! Va rätt svårt att ta närbilder denna gången då han inte ville sitta still med huvudet :P Sen tungan vill gärna va ute haha!
 
Nu har också tanden börjat växa mer, den har inte spruckit upp än men det är väldigt vasst, så nu känner man det tydligt. Sen när man matar han så känner man ibland hur skeden skrapar emot där, får rysningar :P
 
 
 
 
 
 
 

Food

Älskar när man storhandlat och det är helt fyllt i skafferiet, kylen och frysen :) 
Fast jag brukar ända laga det vanliga, men ibland kan man göra det lilla extra när man storhandlat. Som igår när jag unnade mig halloumi som jag älskar. Innehåller mkt protein men väldigt mkt kalorier pga allt fett, drygt 300kcal för halva förpackningen (100gram).


Precis allt i vårt skafferi är nyttigt. Förutom pulversåserna vi köpte för säkert över ett år sen. Köper mkt i konservburkar som krossade tomater, kokosmjölk, kattmat, majs, tacosauce och massa barnmat :)

I den andra lådan är det onyttiga som är till bakning som mjöl, socker, sirap osv. Men den lådan används väldigt sällan nuförtiden. 

My morning

Jag och Danny stack till gymet typ 11.
Körde rygg och biceps. Men kände mig inte så stark idag, orkade inte lika mkt. Sen blir jag superandfådd fort så man orkar inte köra många reps. 
Va rätt kul när vi va påväg in till gymet. Så såg jag en handske ligga på parkeringen och då sa jag på skoj till Danny att jag behöver en extra handske och kanske borde ta den. Men märker jag inte sen det va min handske som legat där sen i torsdags? Så sprang ut och hämtade den och tvättade den. För kan inte köra rygg utan handskar, svider direkt. 

Sen handlade vi frallor och lite annat gott ;) Sen efter hockeyn ska vi kanske gå en promenad med Vincent. Är ju så varmt idag!



Blev bara två videos. Ni får se dom senare :) är förvånad jag fått så mkt ryggmuskler på senaste tiden. 

Att ta hand om sig själv

Jag har läst på flera forum och på nätet att det är fel att tänka på sig själv, att man borde lägga all fokus på sitt barn och att man kan träna senare när hen börjar skolan eller vad man nu vill göra då. Alla får ha en åsikt men tycker det är sjukt att folk kan tycka så.. Ska man ge upp sig själv och vara instängd där man inte får ha egentid och bara vara med sitt barn 24/7? Är man en dålig mamma för man har egna intressen och ser till att må bra. Jag hade gått som en robot här hemma och varit deprimerad om jag inte kom ut och träffade folk eller tog hand om mig själv. Och hur hade det påverkat min roll som mamma? Man är en bättre mamma om man mår bra och när man låter sig ta distans från mammarollen ibland, det behöver alla. Är en sak att åka och träna 1-2 timmar per dag än och vara iväg hela dagarna. Som mammaledig har jag massa timmar att spendera med Vincent, men några timmar per dag unnar jag mig själv. Det är inte själviskt, utan det gör mig till en bättre mamma och gör så jag mår bra. Tror inte Vincent vill ha en nedstämd mamma som inte är pigg eller har lust till nåt.
 
Men man ska ta vara på bebistiden, den försvinner väldigt fort. Men man behöver inte vara hemma dygnet runt för att ta vara på bebistiden. Jag spenderar väldigt många timmar med Vincent varje dag. Men jag känner inte att jag behöver vara hemma varje dag hela dagarna. Men om det finns de som gillar ha det så är det heller inte fel, man ska göra det man mår bra av och som passar ens familj.
 
 
 
Hade jag sett fram emot sommaren lika mkt med denna kroppen 2014? Ne det hade jag tyvärr inte. Och jag är så glad att jag kommit så långt med min träning som jag har gjort på denna korta tiden. Alla timmar på gymet är så värt det. Nu kommer jag inte bara ha en underbar sommar med min familj och Vincent som kanske tom kan gå då, utan jag kommer även va nöjd med mig själv och trivas i bikinis och sommarkläder
 
 

Bikinisugen

Nu börjar mina cravings för bikinis igen haha. Men kommer vänta tills våren. Ska beställa nån från chynnadolls. Finns massa snygga där, finns också på katsumi men inte lika stort utbud.
Har en i corall och det är bra kvalite, men den har bara blekts väldigt mkt då jag har haft den på två utomlandssemestrar flitigt och även hemma.
Det är scrunchbutt på deras bikinis vilket ska göra rumpan ser lite större ut, sen är de väldigt små så kommer gå upp en storlek i underdelen om man kan knyta.
Kan också varna er från att köpa chynnadolls bikinis eller de som ser ut som dessa modeller på tradera. Det är fake de säljer där. Har köpt därifrån en gång och den gick inte ens använda. Trådarna hängde, heelt genomskinlig och spetsen va annorlunda.
 
 
 
Vill verkligen ha denna bikinin. Men de flesta jag hittade va slut i min storlek. Men tror de får in mer till våren.
Sen funderar jag på hennes hårfärg. Den är riktigt snygg plus med lite highlights i :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Ceviche

Gjorde ceviche till Danny och hans mamma igår. De tyckte om den vilket va skönt, för jag smakar den inte själv då jag tycker det är äckligt att äta fisken som bara tillagas av citron. 

Jag skar en förpackning torsk i små bitar (400gram) och pressade över 4 citroner så det täcker fisken. Lägg plast över skålen och låt ligga under natten. Fisken "tillagas" av citronen.
Sen kryddar jag med färsk koriandet som jag hackat, tog 2 tredjedelar av krukan, en rödlök, en chili, lite olja och salt och peppar. Men Dannys mamma har spiskummin i som jag ska ha nästa gång :)  Servera med ris.



En väldigt simpel rätt men en av Dannys favoriter

Cheatday

Det har mer blivit en cheatday och inte ett cheatmeal idag. Eller jag har ätit bra halva dagen men nu på kvällen har det blivit en vegopizza med sallad, en semla, en vaniljbakelse och naturgodis. 
Får hoppas jag inte är svullen imån :)



Tränade triceps och rumpa idag. Tog ripped idag trots jag skulle ha uppehåll till imån. Så jag hade ett väldigt bra pump på gymet och kände det va kul som jag brukar känna :) 

Flex flex

Imån ska jag och Danny träna ihop, skoj skoj. Sen efter passet blir det lyxbrunch :D har köpt juice, frukter och efter gymet ska vi köpa ciabatta som vi ska ha i ugnen. Ska bli såå gott!!

Super simple songs

 En mamma i föräldrargruppen rekommenderade super simple learning på youtube. Är en kanal med massa videoklipp som Vincent faktiskt älskar :) Han va helt fast hehe.
 
Här är två låtar som är väldigt bra, de är så söta hehe :)
 
 
 
 
 
 
 

Smalmat

Har bestämt mig för att äta mindre kolhydrater igen. Typ quornfärs med bönor och en sallad, soppor, matvete ibland osv. Så kommer inte anstränga mig för att äta mer än vad jag egentligen känner för. Nu har jag ju tagit en banan extra, potatis, pasta, ätit större portioner osv för att ligga på ett överskott. Men jag känner jag mår bättre av att äta rent och kalorisnålt. Mindre uppblåst och jag känner mig smalare och fastare. Känns som mina armar vuxit massa bara denna månaden vilket jag tycker är lite läskigt. Samtidigt vet jag ju att musklerna kommer bli större sålänge jag ökar vikterna och shockar dom. Men jag kommer fortsätta öka vikterna men inte ligga på ett överskott och se vad som händer, helst vill jag ju bara bli starkare och få mer konturer.
Man kan bygga muskler på ett underskott. Vem säger man måste ligga på ett överskott för att få muskler? Det är inte överskottet utan proteinet som bygger musklerna. Det kan jag iaf motbevisa då jag legat på ett underskott den mesta av tiden efter förlossningen och jag har ju fått massa muskler och är starkare än nånsin :)
 
 
 
 
 

Wrup

Ska köpa ett par till wrup när pengarna finns. Nu har jag ju mina denim hela tiden för har ju inga andra byxor eller leggings som passar. Men det lutar åt ett par ljusbeiga leggings eller de ljusgråa. Men beiga blir fint till våren och sommaren sen. Hade velat ha alla färgerna men det blir lite dyrt :P
Kommer få beställa från www.freddy.com då det storlekarna är slut på www.fitnesslifestyle.se, förutom de gråa, det finns i diyed grey som också är fina.
 
 
 
 
 

Wanties

Cubus har superfina och billiga barnkläder. Är 25% på alla babykläder med :) 
Men ska inte handla mer kläder till Vincent föränns han börjat växa ur storlek 80 :)
 
 
 
 
 


We found him





Ris

Behöver verkligen fixa mitt hår känner jag! Får se om jag har pengar över denna månaden så kan jag färga och slinga det. Sen till nästa "lön" så blir det löshår och insättning :)

Ser fram emot en förändring. Håret gör ju väldigt mkt!
 
 
 
Nu ser det extra risigt ut då jag hade vågat det och sen borstat igenom det. Men ja, det är en rishög annars med :P
 
 
 

Nyttigheter

Det blev ingen burger king. Va väl lika bra :) åt en stor sallad från city gross istället. Lika gott det nästan :P tänkte ha till imån på dagen med men va så hungrig så åt upp allt. 



Nu har vi maaaassa mat! Hade även en kupong med 10% rabatt på hela köpet så tjänade 200kr. Såna rabatter är riktigt bra när man storhandlar! Hittade även vegansk pepperoni och pizza. Va tvungen o testa :)



Väx

Jag vill verkligen göra mina naglar nu. De har sett förjävliga ut länge nu. De är ju väldigt slitna av gelen så jag måste vänta till en hel nagel vuxit ut då det är väldigt flikigt överst. Så de har inte blivit så långa än då de går av när de är så tunna. Får hoppas de växer och håller sig. Får börja ta bort de ordentligt med medel. För innan har jag dragit bort gelen och då följer ibland en del av nageln med. 
 
 
Några favoriter
 
 
 
 
 
 

BULK

åh vad jag är sugen på burger king. Deras vegetariska hamburgare är väldigt god! Men jag vill ju va nyttigare. Fast känns som jag skjuter fram detdär med o va supernyttig då jag vet jag kommer gå ner i fett fort när jag ligger på underskott (vilket enligt mig är väldigt lätt). Så man kanske ska passa på o unna sig de man är sugen på innan man börjar deffa seriöst ;)

Kan säga att Danny skriver de vita bubblorna haha! 




Britax

Nu har vi fått in Vincents nya stol i bilen.  Men saknar babyskyddet redan. Mycket smidigare att sätta han i stolen inomhus så man kan fixa resten och klä på sig osv. Sen är det supersvårt att få in Vincent i stolen, man måste gå in genom andra sidan då bältet korsar hela stolen vid dörren. Stort minus! Det är väl tänkt att man ska spänna fast stolen varje gång men jag tror knappt jag klarar fästa stolen med bältet själv. Så jag rekommenderar en bas även till andra stolen. 
 
Sen går det gunga stolen endel åt sidorna, den sitter inte spikfast. Men antar alla stolar är så som fästs med bältet. Isofixfästen sitter ju verkligen åt på annat sätt.

Annars är stolen bra, han sitter bra i den. Kommer bli mkt lättare sen när vi har den framåtvänd, men vi får vänta ett tag tills vi vänder den.
 
 
 

Celsius

En Celsius är ett bra komplement för ripped. Blir iaf mkt piggare av det, men det håller nog inte lika länge som ripped. 
Favoritsmaken är iaf Cola. Tycker den smakar som pepsi typ :P

Ikväll ska jag och familjen storhandla. Så får hålla händerna i styr och inte köpa hem nåt onyttigt. Sen ska jag laga ceviche då Dannys mamma förhoppningsvis kommer imånkväll o hälsar på Vincent :) Ceviche ska man helst göra dagen innan så fisken drar åt sig citron/lime saften ordentligt. 



Hängsel

Rensade Vincents byrå och garderob idag. Shit vad mycket kläder han har egentligen haha! Känns som han inte har några kläder men det är massa man har glömt bort. Som dessa hängselbyxor nedan. Han blev jättefin i den och passar perfekt :) 
 
Måste försöka använda hans fina kläder innan han växer ur det. För det gör han väldigt fort! Så jag känner inte det är nödvändigt att köpa på sig en massa bebiskläder trots det är väldigt kul. För oftast ligger det bara och skräpar i byrån tills det är dags för rensning. 
 
 
Tungan va ute på nästan varje bild haha!
 
 
 
 
 

Vita liberata

Har beställt hem denna brun utan solen och våtservetter till Vincent. Hoppas denna BUS är bra! Är i stort behov av färg :P
Annars tycker jag St Tropez är väldigt bra då den ger en väldigt naturlig färg och luktar inte så jättemkt. Men nackdelen är att den inte håller alls länge. Man får testa sig fram lite :)
 
 
 
 
Känner jag behöver piffas upp. Så när jag får hem BUSen så ska det smörjas, naglarna ska målas, ögonbrynen ska färgas och kanske även målar tårna. 

 
 

You are my drug

Har inte tagit ripped hardcore sen i tisdags. Men tänkte ha ett uppehåll till på söndag då jag och Danny ska träna ihop. Man blir säkert lite immun mot det när man tar det nästan varje dag. Jag känner skillnad men kanske känner av det ännu mer om jag tar några uppehåll då och då. Men detta är egentligen ett fettförbränningspiller som man ska ta dagligen. Men tror inte den påverkar fettförbränningen så mkt. 

Ser fram emot att träna med Danny. Är en kul grej att göra tillsammans då vi båda älskar att dra till gymet. Men det blir nog bara max 1 gång i veckan/varannan vecka då Danny tycker det är krångligt att behöva lämna Vincent varje gång. Men jag tycker inte det är speciellt krångligt. Det gynnar ju alla. Dannys mamma passar mer än gärna Vincent, vi sparar tid om vi tränar samtidigt, Vincent trivs hos Dannys mamma. Så får se om jag kan övertala han att träna mer ofta med mig :P
 
 
 
Pain is temporary, qutting lasts forever
 

LyyyyxXxxxXx

Idag kom ju barnbidraget (wihoo). Men jag har oftast shoppat saker till mig för det o sen har vi köpt Vincents mat och blöjor när vi storhandlar. Då har ju pengar som ska räcka till oss gått åt till Vincent så matpengarna har tagit slut fort. Men idag stack jag till ica och köpte massa mat till Vincent och ska köpa blöjor imån så vi tar det för sig. Köpte välling som jag ska börja ge när han ska sova. Nu ger vi egentligen ersättning för att han somnar lättast efter han ätit det. Men välling ersätter inte maten på samma sätt så han ska få en flaska innan läggdags. 

Eftersom jag känt mig nere ett tag så ville jag lyxa till det med lite naturgodis :D har ätit väldigt kalorisnålt idag och tränat hårt så jag kände jag har plats för lite godis. Så de blir lite mys ikväll. 


Malins a'la lövbiff med kvargröra till kvällsmat. Såå gott!




Ben, bränn, väx

Har haft en såndär konstig dag idag med. Men jag blir alltid så svajjig i humöret innan mens. Är skit jobbigt men vet de kommer gå över. Lägger upp bilden nedan igen för jag kan verkligen relatera till den hahaha! Är inte så hela tiden men humöret kan vända på en sekund o då vill jag verkligen va för mig själv. 



Men trots mitt svajjiga humör stack jag och körde ben och rumpa. Och ett bra träningspass löser oftast alla problem. Nu är jag mkt gladare och piggare (i huvudet). Tog en stor kaffe innan o jag va rätt pigg hela passet. Körde mkt knäböj idag och även benpress som jag inte kört på några månader. Men orkade ändå 105kilo utan problem. Tror de är 105kg. Nästa gång får jag öka o köra färre reps. För nu kände jag bra i benpressen vilket jag inte gjort innan. 


Trotsade risken att lukta svett o hade min långarmade idag. Men idag blev de ingen svettlukt :) sen vill jag undvika visa för mkt hud så de runtomkring slipper bländas




Kamerabilder

Har inte tagit bilder med systemkameran på jättelänge känns det som. Har inte haft lust eller orkat ta några bilder. Speciellt inte på kroppen då jag ändå inte riktigt känt mig i form. Men jag passade på igår innan magen blev allt för uppsvälld.
 
Jag har känt den senaste tiden mina armar har vuxit som fan, eller mina muskler vid armarna. Vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt. Jag vill ju inte få större armar då jag redan tycker de är förstora för min kropp, samtidigt gillar jag konturerna som kommit fram ordentligt nu. Längtar tills jag ska deffa ordentligt så jag blir mer fast och smalare förhoppningsvis. Men frågan är om jag kan köra så tung styrketräning då? Får se hur jag kommer träna.
 
 
 
 

Randig

Igår bar jag min randiga tröja med gulddetaljer, guldiga smycken och mina wr.up byxor. Ska sy in denna tröjan lite när jag har ork, den är rätt slapp i midjan. Såfort kläder sitter löst vid midjan försvinner den ju helt, så jag har alltid figurformade kläder förutom några enstaka oversize toppar.
 
 
 
 
 
 
Flätade även håret kvällen innan och sen vågade resten på morgonen

Hemmafru

Idag har jag haft en riktig städdag. Gjort rent allt, dammsugit, tvättar, rengjort toaletterna, skafferiet, kylskåpet och lagat mat till mig och Vincent. 
Så har hållt på hela förmiddagen. Vincent va väldigt svårt att natta idag. Han brukar alltid somna efter han ätit men inte idag :) Men nu sover han iaf.

Imorse när jag vaknade kändes det som jag blivit påkörd typ. Helt slut i hela kroppen och har träningsvärk i hela ryggen. Är säker det beror på marklyften jag gjorde i förrgår, den tar verkligen!

Har gjort ett nytt träningsschema då jag bara vill köra armar en gång i veckan och ben två gånger istället. 
Nu har armarna vuxit mkt utåt på sidorna, synd jag inte kan få sånadär smala armar som vissa har. Då måste jag nog svälta mig själv o bli av med alla muskler om de ska va så smala som jag vill ha dom, och de är inte värt det. 





Mammafika

Igår va ju jag och Vincent hemma hos en annan mamma hela eftermiddagen. Va väldigt gott med frukt och nybakta frallor måste jag säga! 
Men jag tycker det är lite jobbigt när man är hos andra själv med Vincent. Jag måste hela tiden fokusera på honom, att han är nöjd osv. Så man kan inte lägga lika mkt fokus på att prata med de andra. Sen va Vincent väldigt gnällig igår då han inte kunde sova där. Men tycker de andra mammorna ta det mer lugnt o kan prata mkt osv. Men jag måste hela tiden fixa med Vincent. 
Men vi har pratat om att ses utan barnen. Skulle vara mkt lättare att lära känna de då. 

Men det är väldigt mysigt att se bebisarna tillsammans. De satt i ring o lekta med denna nedan. 


Kliade varann i nacken

Rastade lilla Snigeln


Not a badass

Har känt mig nere hela kvällen. Trött och hade inte alls bra pump på gymet. Gjorde det jag skulle, gjorde så många reps jag brukar så passet gick bra. Men kände inga lyckokänslor eller att det va kul överhuvudtaget. Sen är jag såå less på min uppsvällda mage. Testade träningstoppar i säkert 15 min för inget satt bra pga magen. Har känt mig tjock till och från varje dag nu vilket förstör så mkt. Tog inte ripped idag heller vilket också påverkar mkt. Jag måste ta ripped för att få detdär pumpet och lyckan på gymet. Annars bara blir det att jag tränar medans jag inte älskar det, och då kommer man tröttna fort så frågan är om jag nånsin kommer kunna köra utan ripped eller pwo? 

Nu dricker jag iaf en proteinshake och ska äta en bars. 


Fortfarande pösig

Är sådär pösig idag med. Får hoppas det beror på mensen som kanske kommer snart.  Men jag har ätit mkt mer skit, så de är säkert en av anledningarna. 
 
Jag och Danny ska försöka göra mer ihop. Så vi har sagt vi ska träna 1-2 gånger i veckan ihop (barnvakt brukar inte va svårt att hitta hehe), och de dagar det är fint väder ska vi gå en promenad med Vincent. Då kan vi tex gå till Dannys mamma, lämna Vincent och gå tillbaka och sen träna :) 
Men promenader blir det mer när vi ska deffa ihop. Bättre väder då med :)
Märker att jag mådde bättre och va mer nöjd med kroppen när jag åt mer rent. Så ska försöka göra det men kanske större portioner. Men det gör inget om jag går upp lite i fett, just nu fokuserar jag på styrketräningen och att bli starkare. Kommer hinna bli rippad till sommaren utan problem sen :)
 
 
I somras


NIKE

Igår fick jag hem mina Nike leggings i brevlådan. Brukar alltid va så snabb frakt på Sportamore. Tar max två dagar. 
De satt bra, de sitter tajtare än de leopardfärgade men de töjjer sig nog sen. Så behöver inte sy in nåt vilket är skönt. Ska bara sy in kanten upptill så just do it logan syns hela tiden. 

De är rosa innertyg så de blir lite rosamelerade. Blir säkert fler färger av denna modell :)



Mammafika

Snart ska jag och Vincent träffa några mammor och fika som sist. Kommer bli frukt och frallor :) Denna gången ska jag iaf inte ge Vincent nåt som han kan sätta i halsen av :S 
 
Har köpt kex och en melon som jag ska ta med mig. Är perfekt alla ta med lite var så blir det massa gott.
Det är alltid kul att träffa andra mammor, eller andra personer överhuvudtaget som inte inkluderar Danny :P Annars är jag mest med Danny och mitt gym typ haha. Inte sådär jätte socialt liv just nu. 
 
 
Så idag har jag en anledning att klä upp Vincent. Jag brukar inte klä upp Vincent alls ofta. Han går lixom i samma pyjamas i flera dagar ibland så länge han inte kladdat ner den med spya eller mat. Jag brukar inte ha byxor och body på dagen och sen byta om till pyjamas på natten utan han kan sova med byxor o body eller pyjamas beroende på vad han har på sig just då. För mjukisbyxor och bodys är ju med väldigt mjuka så det blir ingen speciell skillnad. 
 
 

Benmuskler

Känner jag måste köra benen hårdare om det ska hända nånting. Är väl egentligen bara leg curl jag kör hårt och benspark ibland. Känns som det bara är tunga basövningar som ger riktiga resultat men jag får lätt ont i knäna av tex knäböj.
 
Jag vill köra tungt i ben med fria vikter men änsålänge går de bara i maskinerna. I de fria vikterna blir det mest med egen kroppsvikt eller med viktboll/ vristband
 
 
 


Te Amo

Tänka sig att den här grabben snart är 8 månader! Han är lixom 1 år snart!!
Bebistiden går verkligen för fort. Nu börjar jag nästan börja sakna att få en bebis igen haha!
 
 Älskar dig!
 

Njuter

Gjorde proteinbars nu ikväll. De är verkligen som godis och så enkelt att göra. Denna gången glömde jag inte jordnötssmöret som gjorde de ännu godare än sist, sen hade jag torkade dadlar och aprikoskuber i. Skulle kunna äta allihopa! 
Lägger upp receptet igen för de som missade det sist. 

3dl fiberhavregryn
2.5dl proteinpulver (choklad/banan)
1dl jordnötssmör
3msk kakao
2.5dl kvarg
Torkade dadlar, aprikos, nötter (valfritt)
Garnera med kokos

Blanda allt, lägg ut på ett bakplåtspapper och strö över kokos. Låt stelna i kylen och skär sen upp valfria stora bitar och plasta in. 
Blev 9 bars för mig :)
(Edit: satsen blev alltså 9 bars, så jag åt in 9 bars haha!)



Långpass

Idag blev det ett långt och effektivt pass. Cyklade till gymet, tränade två timmar och cyklade hem. Körde rygg, axlar, mage och crosstrainer och avslutade med lite handstående. 

Sänkte till 5 kg hjälp i chinsen och klarade 6-8 rep x 4. Kändes väldigt kul :) sen blev det 20kg i hantelrodd.


Här ser man musklerna som kommit vid sidan av magen, buktar ut över höftbenen. 

Jag va så sjukt hungrig efter passet. Laddade bara upp med en banan och massa jordnötssmör. Så det va riktigt gott med proteinpannkakor och kvargröra efter :)

Hårfärg

Osäker om jag ska ha koppar eller inte när jag gör min hårförlängning. 
Men det lutar åt kopparfärgat med ljusa slingor då jag passar i varma toner. 
Kommer bli dyrt detta då jag ska klippa, färga, slinga, köpa hår och insättning av håret. 





Tan and slim

Jag är i stort behov av färg nu! Väntar på att pengarna ska komma in så jag kan beställa en brun utan sol :P Jag får ju inte föräldrarpenningen föränns den 27e varje månad vilket känns så sent. Men Danny får redan den 22:e så brukar ta av han sålänge ;)
 
Jag kan verkligen inte känna mig fin när jag är blek. Man ser så mycket fräschare och smalare ut med färg. Vissa passar att va vita men jag tycker verkligen inte det passar mig nånstans. Varje gång jag smörjt mig med BUS så känner jag mig mycket smalare och fräschare dagen efter.
Det är synd både kicks och Åhlens BUS inte säljs just nu då det va nåt produktionsfel. Vet inga andra som finns i butik som jag vill betala för. Amazon säljer ju för halva priset så jag får vänta helt enkelt.
 
 
 

Insydd

Jag minns när de första bilderna togs. Tror det va i augusti nån gång, vi skulle grilla. Kände mig väldigt smal då, annars hade jag inte haft en tajt klänning haha. Men jag hade rätt fel (enligt mig). Tycker jag va rätt blind, jag trodde jag va mycket smalare än vad jag va. Men det beror på att man varit så stor så länge och det är ju en drastiskt skillnad på magen några veckor efter förlossningen. För i somras kände jag mig nästan som innan graviditeten, lite läskigt man kan va så blind och inte se verkligheten. Det va mest den lilla putmagen jag störde mig på. Men jag är glad jag inte mått dåligt av min kropp under graviditeten eller efter, utan jag har hela tiden sett framsteg, haft en utveckling hela tiden och det är den jag har fokuserat på.
Klänningen har jag sytt in då den va väldigt mycket förstor då jag säkert töjt ut den :P
 
 
Tycker inte kroppen åt vänster är så farligt heller. Väldigt kvinnlig. Men det är inte "jag".
 

Vincent på vift

Dagens lunch

Om jag inte blir uppsvälld av dethär vet jag inte vad :P bönor, blomkål o lök är väl inte det bästa. Men det va såå gott och så enkelt att göra. 
Skippade pasta eller potatis helt då det känns som jag svullnar upp mer av det. 


Quornfärs stekt med lök, vitlök, bönor och tacokrydda. Kokt blomkål med en sallad och en klick creme fraiche


Lik sin pappa

Jag såg många likheter mellan Danny och Vincent när han va nykläckt. Men jag tycker inte de är lika lika längre. Men det säger ju att bebisar oftast liknar sin pappa mest i början för de ska knyta an lättare, vet inte om det stämmer men jag tror det. Sett många bebisar som alla liknar sin pappa i början och sen kommer mammans drag fram. Men jag tycker fortfarande Vincent liknar Danny mest. Jag ser inte en enda likhet mellan mig och Vincent. Ser inte riktigt nån likhet med han och nån i vår släkt haha, han är one of a kind <3
 
 
Min gubbskrutt. Tänk vad han ändrats!
 
Haha denna bilden har prytt vår bakgrundsbild ett tag nu
 
 
Här har han verkligen Dannys näsa! Nu är den inte lika rund längre :P

Utvilad

Igår när klockan va 22.00 så bestämde jag mig för att lägga mig tidigt för en gångs skull. Fast somnade väl vid 23.00 men fick sova ända till 08.45 idag så nu är jag utvilad! 
Gav Vincent microlavemang igår och han bajsade direkt av det, allt kom ut. Men får se om han fortsätter va förstoppad. Håller tummarna. 
 
Tänkte basta på gymet idag för Danny ska ta med Vincent till stan i eftermiddag så behöver inte stressa :) 
 
 
Skönhetsdrottningen xD
 

Inte i form

Har inte känt mig alls i form de senaste dagarna, kände mig mkt mer i form när jag låg på underskott. Så ska försöka minska kolhydraterna igen då det samlar så mkt vätska. Sen har det gjort jag fått ett starkare sötsug. Som nu är jag jättesugen på nåt gott. Får bli ett granatäpple när Vincent sover. 
Sen är jag så uppsvälld. Men jag äter väldigt mkt gasbildande mat som bönor,  broccoli, lök, blomkål. Men det är nåt jag måste äta, iaf linser och bönor pga proteinen. 
 
Men det är som en stor hård kula under naveln som jag hatar, inga kläder sitter bra heller, sen är man kritvit på det haha! Men vet det kan försvinna på en dag så får helt enkelt acceptera läget. 
 
 
Idag tränade jag biceps, rumpa och lite cardio. Hade sån hög puls genom hela passet så ska testa träna utan aminosyrorna imån o se om det beror på det. 
 
 
 
 
 


 

Svettischhh

Asså denna tröjan från hm går ju verkligen inte använda om man inte vill förgifta alla i ens närhet. Efter en användning så luktar den så mkt svett. Alltså såndär stark vidrig svettlukt som gör att man får ont i luftvägarna när man andas in det. Jag själv får typ ont i halsen av min egen svettlukt när det kommer från denna tröjan. Det blir ju väldigt instängt och denna tröjan absorberar verkligen inte svetten bra som jag tycker träningskläder bör göra. Behöver inte ens träna i den utan att den drar till sig svett som luktar. 
Annars gillar jag den mkt, figurnära med skön kvalite. Sett flera på instagram som tränar i den men de borde väl med få denna lukten?

Jag har inga problem att svettas, gör jag varje pass och det kan rinna från kroppen. Men det luktar aldrig, bara i denna tröjan.

Första tanden

Ååh så sött, vi tror Vincent håller på att få sin första tand. Det är lite vasst i undre käken längst fram :) Hoppas han inte får feber eller blir gnällig. Fast han har varit mer orolig på kvällarna och nätterna den senaste tiden. Men det kan ju också bero på förstoppningen. Han har ju varit superhårt i magen i flera veckor nu och inget funkar. Testat lactulos, katrinplommon, päron, kiwi. Vi har slutat ge banan helt och försöker undvika förstoppnade livsmedel. Så jag hoppas det inte är nåt allvarligt :/
 
 

My transformation

 
 
 
Här har ni ett bildspel med min förvandling från när jag va gravid :)
Tänk vad mkt träning och bra kost kan göra!
 
 
 
 
 
 
 

More PINK

Har funderat på att köpa ett par till Nike leg a see leggings då jag gillar mina leopardleggings så mkt. De har ju använts väldigt flitigt. Hade egentligen velat ha ett par gråa men de finns inte nånstans så dessa svarta med rosa text fick det bli istället. De leopard jag har är också slut överallt verkar det som.
Men jag tycker dessa ger en fin form då det är tunt tyg och trycker inte in nånstans.

Sen gjorde Danny en beställning från mmsports igår så passade på att klicka hem en till shaker, min shaker har börjat läcka så måste ha en ny. Men gymgrossisten har fler att välja på, men tänker inte betala frakt för en shaker :P
 
279 kr från sportamore.se
Billigt och bra :)
 
 
 
 
Förresten jag gillar rosa ^^
 
 

Valfritt

Idag är det min valfria dag på gymet eller om jag vill ta en vilodag. Men när vill jag ta en vilodag?;) 
 
Det får bli ett riktigt magpass, för brukar bara köra nån enstaka övning annars men minst en gång i veckan kör jag igenom den ordentligt, sen får det bli biceps och kanske rumpa eller cardio. 
 
 
 
 

Spara och prioritera

Idag körde jag axlar, nedre rygg och mage. Är ett av de tråkigaste passen, men det gick bra och jag hade mycket energi. Har bara varit så svullen idag. Då känns det inte som några kläder sitter bra. Sen har jag mycket sötsug nu när jag börjat äta mer socker. 

Är väldigt shoppingsugen. Vill ha nya träningskläder. Vet inte hur jag ska klara att inte shoppa på en hel månad xD. Men måste spara till min hårförlängning. 
Men denna månaden får jag ut 1500kr mer i föräldrarpenning så då blir det lite extra. Men måste dra ner på shoppandet, men måste iaf köpa sminkborttagningsmedel och en ny borste. Sen får jag se om jag beställer ett par till wrup byxor ;) Finns bara i min storlek på freddy.com o då blir de 120kr frakt med..




Frosseri

Har frossat så sjukt mycket denna helgen. Kommer även bli idag då jag har kvar massa naturgodis :) 
Men rumpan kan behöva lite kalorier så den växer (försöker tänka positivt), men jag vet ju att det inte kommer hamna där :P

Det va trevligt igår iaf. Vi grillade, fast jag hade min torsk i ugnen för hade ingen folie. Men en tjej som bor längre bort hade känt grilllukten så vi spred lite sommarkänslor runt området :P




Svullo

Jag hatar när jag är uppblåst. De få gånger min mage är normal, där jag inte kan blåsa upp den till en ballong är få. Jag brukar inte ha ont i magen så ofta längre, innan fick jag ofta som knivhugg i magen och det värkte, men nu blir den bara uppblåst o stor. 

Nån som vet de finns nåt o ta för uppblåst mage? Tror jag sett nåt på apoteket. 

Såhär va min mage hela dan igår. Men jag går inte sådär avlappnat så den är inte så stor eftersom jag tänker på att inte fylla den med lyft. Men varje gång man andras djupt blir den ju superstor vilket är jobbigt.

Bilderna är tagna precis efter varandra. Så bilden är inte från min graviditet ;)

Ahlgrens bilar pannacotta

Igår testade jag göra ahlgrens bilar pannacotta. Det är ett väldigt enkelt recept och man behöver inte många ingridienser, bara grädde och bilar. Eftersom det är gelatin i bilarna så behöver man inga gelatinblad, så egentligen borde det gå med vilket gelatingodis som helst. Man behöver heller inget socker då bilarna är söta. 
Men det va sjukt mäktigt då det i stort sett är ren grädde man äter :P
Så jag kan rekommendera att göra mindre portioner. Men detta räcker till 4 stora portioner. Men ingen orkade äta upp allt haha. Man blev lagom mätt efter halva.
 
 
Recept
2 påsar ahlgrens bilar
9 dl grädde
 
Om ni vill göra olika lager så sortera färgerna.
Koka upp 3 dl grädde på låg värme och lägg i en av färgerna. Koka tills alls är smält och häll upp i glas.
Låt svalna i kylen i ca 2 timmar. Sen gör ni likadant med de två andra lagrerna. Så det tar ca 6 timmar tills den är klar. Om man vill förstärka den gröna och rosa färgen kan man ha karamellfärg. Jag hade grenadine i den rosa färgen.
 
 
Färgen va mer grön i verkligheten, svårt att ta bra bilder med blixt och när det är mörkt :)
 
 
 

Fokus på rätt ställe

Alltså på sig själv. Det är så sjukt lätt att börja jämföra sig så mkt med andra och alla de perfekta bilderna på andras kroppar på nätet. Hälften av dom är i stort sett redigerade, alla bilder i tidningarna är redigerade osv.
Sen har alla olika kroppstyper. Det är ingen mening att må dåligt över saker man inte kan påverka, man kan bara göra det bästa utifrån ens egna förutsättningar. Jag är inte perfekt, jag har massa komplex som jag ofta försöker se förbi, att det inte går göra nåt åt det förutom plastikkirurgi. Om jag hade haft pengar tror jag att jag hade gjort fler operationer, samtidigt vill jag inte behöva gå så långt och vill va nöjd med så som jag ser ut än o hela tiden sträva mot nåt jag inte är. Men en sak jag kan påverka är kroppen, det är iaf nåt jag blir mer och mer nöjd med. Jag kan inte få vilken kropp jag vill men jag kan bli mitt bästa jag utifrån mina förutsättningar.
Så det är ingen mening att jämföra ens kropp med andras. Jag kan tex önska jag hade bredare höfter, bredare axlar, smalare midja, och hade önskat jag såg helt annorlunda ut i ansiktet. Men ingen mening jag lägger negativ energi på det för det kommer aldrig kunna ändras utan det är bara att gilla läget och försöka va nöjd med så man ser ut :) Men det är nåt som går upp och ner.
 
 
Stop competing with others
And start competing with yourself
 
 
 
 
När det gäller min träning försöker jag påminna mig själv om att det är mig själv jag tränar mot, ingen annan. Jag har mina egna mål och förutsättningar för att klara dom.

Skakis

Idag hade jag legday! Jag brukar köra väldigt hårt på gymet men inte så att jag skakar sådär jättemkt. Men idag blev jag sjukt skakig i benen. Hade ramlat i trappan utan räcket. Det är en skön känsla när man kört slut på benen så mkt. Ändå körde jag burpees och knäböjshopp i slutet så jag blev ännu mer slut. 
 
 
 
 


Största målet

Jag älskar ju stora fylliga rumpor. Tycker nog inte de finns nåt sexigare på en tjej :P Så såklart vill man ju ha en sån själv. 
Jag tänker inte operera in implantat så enda sättet för att få en större rumpa är träning. Men det är svårt och tar tid. Men jag känner att rumpan blivit putigare men jag kommer aldrig få min drömrumpa utan en operation. Men jag får göra så gott jag kan med min träning. Så det är ett mål jag har med min träning. Nu handlar inte träningen om att bli smal utan att forma kroppen. Innan har mitt enda mål varit att bli av med fett och sen slutat träna när jag känt mig nöjd. Så det är viktigt att ha mål att sträva mot så man känner ett syfte med sin träning. 

En sak jag kan störa mig på är alla dessa redigerade bilder på instagram. På vissa bilder ser man så tydligt att de är redigerade. Sen får de personerna massa komplimanger o vill veta hur de gjorde osv. Men allt är ju bara fake, en databild som inte existerar. De personerna kan ju inte ta åt sig nåt av de komplimangerna när det ändå är fake? Man lurar sig själv helt enkelt. Eller de med stora rumpimplantat som säger de tränat sig till den rumpan, vem försöker de lura? Inget fel att operera sig, men tycker det är fel att ljuga o säga man tränat sig till det. 



 

Parkväll

Snart kommer Dannys bror och hans tjej hit. Vi ska grilla och umgås. Japp ni läste rätt, grilla :) Måste trotsa detta skitväder lite. Kanske ska sätta på mig en bikini när vi ändå är igång?
 
Har gjort en dessert som väntar i kylen. Ni får receptet och bättre bilder imån :)
 
 
 


Bästa polarna

Findus bryr sig inget nästan när Vincent ligger på han eller klappar han. Han drar ju även i pälsen ibland haha! 

Är skönt han inte är rädd för katter då vi alltid kommer ha katter, han verkar istället väldigt intresserad av dom :)


På första bilden här drar han i kinden haha!


Inspo

Inspo bilder
 
 
 
 
Älskar hennes bröst!
 
 


Morgonform

Va ett tag sen jag fotade med systemkameran. Är ju mkt bekvämare att ta mobilen ;) 
Hade min vilodag som vanligt igår så idag är det på att igen. Kommer bli 7 pass denna veckan då jag körde dubbelpass i torsdags. 
 
Detdär med att man inte bör träna så mkt är väldigt olika. Man ska inte ta till sig allt man läser och hör när det gäller träning. Man måste köra det som passar en själv. Kroppen reagerar olika för alla. Alla kanske inte kan träna såhär mkt, kroppen säger ifrån isf. Så man får lyssna på sin kropp. 
 
Jag känner mer nu att jag kan träna mkt utan att få ont. Tror min kropp har vant sig. Men träningsvärk är nåt jag nästan ständigt har nånstans men är inget farligt. Vad jag läst kan man även träna med träningsvärk. 
 
Knäna känns också bättre, har inte lika ont i dom längre vilket är skönt. De behöver säkert med vänja sig. 
 
 
 Min BUS är slut nu, men den St Tropez som jag hade har ändå hållt väldigt länge. Men tänkte testa ett annat märke denna gången, Vita liberata. Många storbloggare har tipsat om den så får väl testa. Finns billigt på amazon för ca 200kr :) Men får vänta tills pengarna kommer in :/ Men hade velat smörja mig nu för färgen från St Tropez håller verkligen inte länge..


 

Insta

Har bytt namn på instagram för er som undrar. Innan valde jag bara ett namn som fanns ledigt. Men de va inte lätt att hitta ett enkelt namn utan att det va upptaget :P 
 
Heter iaf malinbjork_ på instagram om ni vill följa mig där :)
 
 


Gymaholic



Videokollage

Här kommer lite snuttar från mina senaste videos på Vincent :)

Låren klappar

Jag minns i somras/höstas när jag störde mig på att mina lår klappade mot varandra när jag gick. Inget jag känt innan graviditeten. Som när jag powerwalkade så brände det nästan vid låren för de drogs emot hela tiden.
Mina lår och rumpa blev väldigt stora under graviditeten, trodde inte de skulle bli så stora som de blev.
Så benen är nåt som jag har gått ner väldigt mkt kring, nästan 10 cm runt varje lår. Men jag har knappt kört nån cardio utan jag har gått ner från styrketräningen. Det trodde jag aldrig innan, då kändes det bara som man blev större av styrketräning men man blir snarare tajtare och fastare.
 
 
 
I somras/höstas nån gång
 
 
 

Present

Min bror vet att jag försöker undvika onyttigheter. Detta var ganska taskigt haha



Mätdag

Mätte mig igår för o se lite vad som har hänt sen jag började äta mer kalorier. Men jag tror jag ska mäta mig mer sällan än varannan vecka, typ varannan månad eller nåt. 
 
På två veckor:
 
+ 0.5cm runt överarmen
+ 1 cm under brösten
- 1 cm runt magen
+ 1 cm runt låren
+ 1kg
 
 
Eftersom jag har gått ner runt magen, midjan är detsamma, så tror jag att det är muskler jag gått upp som är mitt mål. Benen och armarna har jag kört väldigt mkt och ryggen kör jag väldigt tungt nu. Så jag hoppas ökningen beror på muskler. Men samtidigt har det bara gått 2 veckor sen jag mätte mig sist.
Men nu ska jag vänta 1-2 månader tills nästa mätning. Spegelbilden får tala om hur det går tills dess :)
 
 
 

Mot stan

Är lite piggare nu efter kaffet och mina proteinpannkakor. 
Så ska ner till stan och köpa en foundation och nån brun utan sol om jag hittar. Måste även ha en ny concealer men måste forska om vilken som är bäst för mig först. Om ni vet nån bra concealer som täcker ordentligt under ögonen så tar jag tacksamt emot det. Nu har jag covermix från makeupstore men den blir lätt kakig under ögonen. 
 
Har dessa byxor hela tiden xD
Men har ju inga andra som sitter bra. Kanske ska köpa ett par gråmelerade som jag ska ha o träna i. Sett många som tränar i just de gråa. Annars känns de mer som vardagsleggins men de är konstigt nog skönare än en par träningsleggins :)
 
Blev lösögonfransar idag. Brukar inte ha det till vardags men kände jag behövdes piffas upp lite extra idag
 
 

Rycka upp mig

Idag är en sån dag där man bara vill ligga i sängen och äta onyttigt typ och shoppa på nätet.
Är riktigt trött och har noll energi eller lust att göra nåt. Ändå sov jag 8-9 timmar inatt. Sen är det ett sånt sjukt trist väder. Blaskigt och regnigt, men skönt det är plusgrader.

Tycker alltid fredagar är den tråkigaste dagen på veckan för det är då jag har min vilodag och det är då jag är som segast. Att det är alla hjärtans dag idag gör ingen skillnad heller då vi inte brukar fira det så mkt. Blir att man lagar nån god mat men det gör vi ju alltid :) Vi firade knappt vår 5-årsdag heller. 

En sak som har ändrats mkt i vårt förhållande sen Vincent kom är att vi inte är romantiska, myser eller ger så mkt närhet längre. Vi fokuserar inte mkt på varandra och det är inte så mkt kärlek. De blir mest att vi är var för sig, tränar, jag lagar min mat och han sin osv. Han har sin sport medans jag sitter mkt vid datorn.  Inget jag mår dåligt över utan har gillat läget att bara fokusera på mig och Vincent. Men jag vet att vi måste hitta passionen igen för annars kanske man tröttnar på varandra tillslut. De flesta gör slut under småbarnsåren så om man ska skaffa barn är det superviktigt man har ett starkt och tryggt förhållande, annars är de stor risk man gör slut o står där ensamstående. Men vi bråkar inte mkt utan bara glider ifrån varandra då så mkt annat går före. Känns inte som de finns mkt att göra tsm. Han somnar tidigt, i Växjö finns inget kul att göra heller. Speciellt på vintern finns det inget att göra. Hatar verkligen vintern o vill bara ha vår nu. Då blir de mer man gör saker ihop o man är piggare och gladare. Så ge mig vår nu!



Får hoppas en kaffe hjälper

Älskar smaldagar

Varför kan man inte alltid ha smaldagar? När man inte känner sig nåt uppblåst eller vätskefylld. Hormoner, kosten, stress mm påverkar ju det så det är inte alltid det går påverka själv. Oftast tror jag uppsväldheten beror på kosten. Men det är svårt att veta exakt vad som gör en uppsvälld då man kan bli det av så många saker. Så när jag har en smaldag passar jag på att njuta haha, för det är de dagar jag känner mig extra vältränad. 





Dagens kost

Idag känns det som jag ätit massa. Men destu mer du tränar destu mer mat behöver du. Jag märker hur sjukt mkt jag kan äta utan att bli sådär mätt. Jag gör ju av med så mkt energi så min kropp blir säkert glad över all mat jag ger den :) Är iaf väldigt uppsvälld och har ont i magen nu efter fruktsalladen. 

Frukost: Gröt

Lunch: quornfileer, potatis, sallad, kvargröra gjort på curry, 

Träning: Triceps, rumpa, mage

Mellanmål 1: Proteinpannkakor med kvargröra

Mellanmål 2: proteinbar

Middag: Linssoppa med 4 finncrisp

Träning: tabata och crosstrainer

Kvällsmål: en proteinshake, fruktsallad med vaniljkesella




Två pass

Står just nu o kör de sista på crosstrainern. Blev visst två pass idag, oops ;) Kände bara ett sug att köra lite cardio. Blev tabataset och crossen. Hade massa energi under tabataseten så svetten bara rinner nu! 
När jag kommer hem bli det fruktsallad som Danny gjorde innan med Vaniljkesella och en proteinshake, mums mums!

Lunchpasset - 2 timmars styrkepass
Kvällspasset - 1 timmes cardio


Biceps

Har även börjat köra biceps 2 gånger i veckan. Tycker det är kul att träna biceps då man ser hur musklerna jobbar o där känner jag att jag blir starkare hela tiden. Klarar nu 4-5reps x4 set med 12 kilo. Men ibland får jag hjälpa till med den andra handen sista repen. Men försöker klara en rep extra vid varje pass :) 
Igår ökade jag även till 35kg i cable biceps curl. Tror jag började med 15kg i somras. 

Tycker det är spännande o se hur stark ja kommer va till sommaren? Kommer jag öka i styrka hela tiden? Kommer det ta stopp nån gång. Hmm ja de får tiden utvisa :) 

Bilder från igår




Före efter

En liten före efter bild kommer här. 
Här tycker jag inte det är såå stor skillnad förutom att jag ser fastare ut. Men jag är mkt smalare än vad jag var i somras :) 

Är kul jag har så många förebilder innan jag började gå ner i vikt o bygga muskler samt har alla måtten nedskrivna. Så jag kan rekommendera att skriva ner måtten, ta bilder för att jämföra och man kan ha en blogg där man också dokumenterar allt. Jag tycker det är superkul att gå tillbaka i min blogg o läsa om när jag va gravid och i somras när jag gick pw, när Vincent kom till världen osv :)



Andfådd

Blev ett tidigt pass idag med då Danny fortfarande är hemma från jobbet, skönt att träna när det är lugnt på gymet så man slipper köa vid nån maskin osv. 
Men va väldigt andfådd igenom hela passet nästan. Beror antingen på aminosyrorna, ripped eller att jag börjar bli sjuk. Men det blev ett bra triceps, rump- och magpass ändå :) 
 
 
Har börjat få mer konturer vid triceps. Nu är de inte bara fett där utan nu sticker det ut en muskel vid baksidan. Jag vet inte alls mkt om var muskler hamnar och visste inte att man får en bulle där. Så de är kul jag även börjar få konturer på bakarmarna :)


 
Lövbiff och kvargröra xD

Baby

Haha Vincent och hans tunga. Så söt är han :) 

Han är fortfarande lite förlyld men har varit lika pigg som vanligt. Men däremot har han inte sovit lika bra på nätterna. Ibland vaknar han och gnäller en stund och sen somnar om. Så jag brukar inte gå in direkt för då kan han vakna mer. 
Ibland får han en liten flaska ersättning. Tror vi ska ge han mer ersättning innan läggdags för tror inte han blir riktigt mätt på 180ml som vi ger han idag. 





Throwback thursday

En sommar där jag och Danny va i stugan på Öland
 
Min kompis satte in löshår
 
Trollade me Joe Labero
 
Mitt plus!
 
Magen
 
Fetis spelar minigolf
 
Vincent tog en funderare var han hade hamnat efter förlossningen
 
Åkte till stugan
 
Solade


Det va en liten tillbakablick, har så sjukt mkt bilder i mobilen så har inga problem att hitta bilder på saker jag gjort :P
 



Magens utveckling

Magmusklerna har ju kommit fram mer och mer och just magmuskler är ju nåt som väldigt fort försvinner om man inte sköter kosten rätt eller om man samlar vätska tex. Jag tränar magen 4-6 gånger i veckan så jag vet ju att musklerna inte försvinner, men i olika tider på månaden samlar man ju mer vätska och ibland svullnar jag upp en massa så jag vet de finns kvar där under nånstans i de perioderna :P
 
För att få synliga magmuskler måste man tappa mycket underhudsfett, det kan vara rätt svårt då det inte går punktförbränna så man måste tappa fett över hela kroppen och hoppas på att det även vill ta från magen, som kan va ett ställe som många samlar extra mkt fett kring. Så vissa kanske måste gå ner jättemkt i fett för det tar från andra ställen först. 
 
 
Vet inte när första bilderna togs, 3-4 månader efter förlossningen tror jag ? Och de andra bilderna är 6 månader efter
 
 
5 månader efter förlossningen
 
7 månader efter förlossningen
 
 

Great workout

Idag hade jag ett mycket bättre pass än igår trots att det med gick bra. Hade mycket energi och va inte nåt uppsvälld. Tror att maten jag äter innan träningen påverkar mer än jag tror. Åt matvete med korvgryta och sallad och igår åt jag pasta.
 
Idag tog jag 18 kilo i hantelrodd, klarade 10x4 så nästa gång ska jag försöka klara 12x4 och sen gå över till 20kg. Kul att kunna använda de lite tyngre hantlarna i vissa övningar :)
Sen kände jag mig väldigt stark i chinsen idag, klarade 15st med 10kilos hjälp i första setet och jag drog upp mig utan hjälp en bit då den där dynan inte hängde med mitt tempo :P Så snart kanske jag kan göra min första riktiga chins. 
 
Har känt mig i väldigt bra form idag, kände mig stark på gymet, hade mkt energi efter gymet, det gör mig väldigt glad iaf att känna dessa sakerna. Jag älskar verkligen att träna! 
 

Är två stycken på instagram nu som frågat om jag funderat på att tävla i bikinifitness i vår. Att jag skulle slå de flesta. Men det är nog inget för mig. Jag är ytlig av mig men det känns på nåt sett för ytligt för mig. Man står o posar och spänner sina muskler och tävlar med andra vältränade tjejer. Jag vill bara träna för mig så jag är nöjd med min kropp och för jag tycker det är kul. Vill inte göra träningen till nån tävling utan tävlar bara mot mig själv. 
Men kan tänka mig det skulle va kul att ha ett specifikt mål med sin träning, en tävling. Vissa är ju mer tävlingsinriktade och träningen blir nog till en helt annan nivå om man ska stå på scen o visa upp den :P
 
 
 

Bästa rumpövningarna

Fick en förfrågan om jag kunde skriva mina rumpövningar som jag kör. Tror jag gjort det tidigare men nu kommer det lite nya övningar jag börjat köra med :) Några övningar kör jag vid varje rumppass och sen kör jag lite vad jag känner för.
 
 
Övningar jag kör varje pass som jag tycker bränner bäst i rumpan
 
Höftlyft på halv boll. Gäller att dra in bålen och in med rumpan ordentligt för det ska bränna
Kör med 15 kilos viktskiva som jag har på låren. Krävs dock rätt många reps innan det börjar bränna, men den tar verkligen!
 
Sumoknäböj, kör med 6 kilos viktboll som jag håller rakt ut. I slutet står jag i position två så länge som jag orkar
 
 
Donkeykicks.
Kör med 3-4 kilo på runt vristen och brukar först köra ca 25 reps med böjt ben och sen direkt 15-20reps med rakt ben och sen över till nästa ben. Älskar denna övningen!
 
 
 
 
Andra övningar jag varvar lite mellan:
 

Utfall med hantlar. Brukar köra ett ben i taget och går bara upp och ner. Så går aldrig tillbaka i position 1.
 
 
 
Höftlyft som jag kör på en stepbräda och en stång över höften
 
Sumoknäböj med viktskiva
 
Vet inte vad denna övningen heter. Men den tar mer på baksida lår
 
 
Har börjat köra utsida lår i maskin på mina rumppass med, det tar mkt vid sidorna av rumpan också
 
 
Detta va nog de flesta som jag brukar köra. Sen ibland testar jag lite andra med som hederliga knäböj, utfall i smithmaskinen, bulgariska utfall. Men dessa är de jag gillar och som jag tycker funkar bäst för mig. Om jag inte känner det tar i den muskel jag vill det ska ta så kör jag inte den övningen helt enkelt :)
 
Hoppas detta va till nån hjälp, vet att det är väldigt många som vill bygga en större rumpa så jag hoppas att dessa övningar kommer göra det, men kosten är oerhört viktig med. Jag har testat många fler övningar än dessa som jag inte riktigt gillat så jag kan varmt rekommendera dessa ovan, speciellt de högst upp :)

Vegetarisk lasagene

Detta har jag ätit de senaste dagarna. Blir dock väldigt uppsvälld av det men såå gott!:) La till linser med så det innehåller mer protein. 


2 morötter
1 zucchini/squash
1 gul lök
1-2 vitlöksklyftor
0.5-1 chili
1msk olja
1 burk krossade tomater
2dl lätt creme fraiche
Lasagneplattor
Basilika
250gram tinad spenat
150 gram fetaost
Riven ost
Salt och peppar

Skala och skär morötterna och zucchinin i små bitar. Hacka löken och chilin. Fräs löksorterna i oljan tsm med morötterna i ca 5 min. 
Tillsätt zucchinin/squashen, tomaterna, creme fraiche och kryddorna förutom basilikan. Ha i röda linser om ni vill, ca 1-1.5dl. Låt puttra i ca 10min, tillsätt sedan basilikan. 

Krama ur vattnet ur spenaten, smula fetaosten och börja lägga samman lasagnen. Först sås, lasagneplattor,sås, hälften av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås, resten av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås och så den rivna osten. 
Grädda i 225 grader i mitten av ugnen ca 30 min. 




Mördarpass

Va ett så sjukt bra pass idag. Hade riktigt bra pump och man har en känsla av att riva gymet typ haha. Men de gör jag helst inte för vill ju ha nånstans att träna ;) 

Körde biceps och rygg. Idag tränade jag biceps först och sen efter jag kört rygg körde jag två bicepsövningar till varav två dropset i kabelmaskinen. Ökade även vikter i vissa övningar. Så kul att man blir starkare och starkare :D

Känslan efter ett bra träningspass är obeskrivlig!
Va så sjukt hungrig så gjorde protein/banan pannkakor och kvargröra till mig och Danny :)


Armar

Det jag nog märkt mest skillnad på av min styrketräning är nog armarna och magen. Har nog märkt minst skillnad på benen och rumpan när det kommer till muskler, har blivit mkt smalare men de går långsamt att bygga större muskler på ben känms det som. Måste kära tyngre vikter som tunga knäböj osv. 
 
 
Första bilden va nog i september nån gång 
 



Äntligen

Har varit sjukt seg idag då Vincent vaknade vid 5 och 7 imorse. Sen somnade jag väl efter 23.00 igår ändå :P
 
Men nu har jag ätit lunch och tagit ripped så nu har jag mycket mer energi. 
Så nu blir det ett långt rygg och bicepspass. Har en ny övning för ryggen i kabelmaskinen som ska testas. 
 


Längtar

Hade tänkt göra en hårförlängning i april nångång. Då håller det hela våren/sommaren. Hade velat göra det nu men vill de ska hålla till september nångång. Det brukar behövas tas ut efter ca 6 månader då fästerna har vuxit ut så mkt då. Eller kan man ta loss fästerna och sätta dit dom igen om håret hållt sig bra.
 

Jag kanske kör på kopparfärgat i några olika nyanser och sen får jag köra med inpackningar. Det kommer ju gå åt endel inpackning för hela håret. Eller nån brun färg med slingor.
 
 
 
 
 

Mums

I förrgår gjorde jag en ny sats proteinbars. Men nu hade jag kvarg, hackade mandlar och torkade dadlar i. Det blev väldigt gott och samma konsistens som de köpa barsen nästan. Men jag glömde jordnötssmöret så de blev lite kalorisnålare men ändå väldigt goda :) Men tror det är godare med jordnötssmör så man får en mer nötig smak.

Perfekt att ha dessa i kylen om man inte orkar göra mellanmål eller om man ska iväg. Man kan också ringla mörk choklad över/ hackade jordnötter om man vill lyxa till det :)





Utvilad

Har redan gått o lagt mig, tänkte jag skulle försöka sova innan 23.00 idag. Men varje gång jag lägger mig tidigt för att sova ut ordentligt så blir det alltid att man ligger med mobilen haha! Har redan gått 15 min sen jag la mig. Borde ha en mobilfri dag..

Har känts som en ganska trist dag pga vädret. Bara varit inne, städat, tränat.
Imån blir det träna tidigt, åka till tippen, städa.. Ja de va det haha, en helt vanlig dag hos mig :)



That ass

Jag känner att min rumpa blivit större/putigare. Vet inte om det beror på att jag äter mer eller om man bara har "rumpdagar" ibland :P 
För jag har inte ätit såhär så länge än. Men jag kör ju rumpan 3 gånger i veckan ordentligt så det borde ju börja hända saker snart. 

Körde lite knäböj med 20 kilo idag, men jag känner för mkt i knäna och ingen brännande känsla. Utan blir bara andfådd då det är tungt. Kör hellre sumoknäböj med en viktboll som jag sträcker rakt ut. Känns bättre i knäna. 

Här putar jag ingenting utan bara spänner rumpan. Då lyfter den sig ordentligt. 
Skönt med hela salen för sig själv :)

Gott med mjölk till gröten, kanel har jag alltid! Älskar min gröt!
Samtidigt ger jag Vincent sin gröt. Imorse tog det bara 20 min för oss att äta och ge han ddroppar och lactulos :) 



Vincents outfit

Dessa kläder köpte jag på Kappahl förra veckan! Han har redan storlek 80 i kläder som egentligen är för 1 åringar hehe. Men det beror på att han är så lång. Denna bodyn är ändå på gränsen så han kan ha den ^^
 
Jag måste verkligen rensa hans byrå och garderob. Blir precis som med mina kläder att man bara slänger in det och allt blir en enda röra. Sen går det inte stänga byrålåderna tillslut haha! Så måste rensa. Gjorde det nyligen men han växer ur sina kläder så fort. 
 
 
 
 

Giggs

Katter kan verkligen hitta alla möjliga ställen att sova på. Nu på vintern sover ofta våra katter på fönsterbrädorna över elementen. Så mysigt det verkar när det är kallt i huset :)
 
Tog lite bilder på mitt lejon. När jag tar riktiga bilder måste jag ju lägga upp de nånstans :P 
 
Nästa katt vi kommer köpa kommer va en raskatt. Funderar på bengal, för en bengal skulle ju matcha mig hela tiden haha, okey inte riktigt därför jag vill ha en bengal, men de är så sjukt vackra! Eller en siames, brittisk korthår eller ragdoll. Men tror inte vi kommer kunna köpa ragdoll eller birma för Danny är mer allergisk mot just den rasen, synd för de är så mysiga och mjuka
 
 
 
 
 
 

Bränner

Älskar rumppass för då bränner de verkligen i musklerna till skillnad från andra muskler. Sen har jag så många rumpövningarna jag tycker känns bra. 

Skönt att ha tränat vid lunch redan idag. Passade på när Vincent sov så Danny slapp ta hand om honom. Va rätt mkt folk vid 12-tiden men sen blev det väldigt lugnt. 

Överraskade Danny igår med lite naturgodis och idag köpte jag hem lite lösgodis, det är ok att äta sånt när man är sjuk ;) 



Handstående

En annan sak jag vill bli bra på är ju handstående. I förrgår fick jag till några väldigt bra handstående och kände mig på nåt sätt mkt starkare i den övningen, för det krävs ju mkt styrka för att orka stå länge. Då hade jag ändå kört axlar innan så man va ju rätt mör i kroppen.
Det boostar ju också självfötroendet när man klarar stå länge och när man märker man blir bättre och bättre. Har dock inte stått på händer så mkt senaste tiden då jag oftast inte hinner. Men jag stressar inte eller har tidspress med mina mål, huvudsaken är att jag förbättras oavsett hur lång tid det tar.
 
 
Jag vet, jäkligt dålig kvalite på bilderna. Sen när Danny ska filma går det alltid så jäkla dåligt haha! Har ingen fokus då!

Favoriten

Detta fotot på Vincent är mångas favorit :) Min mamma tex älskar det och den pryder nu februari månad i våra almenackor :)
När jag tittade i almenackan så såg jag namnet Valentin som är på alla hjärtans dag. Det namnet hade passat med Vincent om man vill ha passande namn. Men jag tycker inte det är så viktigt att det ska passa, men tycker namnet är fint men samtidigt svårt att uttala då namnet inte har nån flyt eller hur man ska säga. Däremot Valentinna är väldigt fint till flicka :)
(Nej jag letar inte namn för jag är gravid) ;) Men jag vill ha några på lager sen när det är dags igen. Melissa har jag alltid älskat, Leon och Lennox är fint. Vincent heter ju Lennox nu i andranamn men hade kunnat tänka mig döpa vårt andra barn till Lennox om vi får en pojke (som jag tror vi får).
 
 
3 månader bara. Men tycker han redan va stor då ^^
 

Sukling

Sasha älskar verkligen kameran. Vet inte hur många bilder där jag klippt bort henne haha. Men här passade hon bra in i familjebilden så hon fick va kvar ;) 
 
 

Danny är hemma idag så nu har jag två bebisar att ta hand om. För visst är killar så att de ofta tycker väldigt synd om sig själv såfort de blir lite sjuka?:P Han säger de är värre än att föda barn. Nog därför killar inte kan föda barn för de skulle aldrig klara det ;)


Haha

Detta gav mig ett skratt iaf!
Godnatt på er :D



Good day

Jag är alltid riktigt seg i kroppen varje morgon, huvudet är väl mer på topp men jag har noll energi i kroppen. Antar det beror på att jag tränar mkt och att jag varje morgon vaknar av Vincent, så sover aldrig tills jag vaknar självmant. Men jag sover mina 7-8 timmar varje natt så det är jag glad över :) 
Sen vid lunch brukar jag piggna till och tagga för gymet hehe. 
 
Körde biceps, mage och cardio idag. Va längesen jag testade jogga så idag blev det 15 min intervaller på löpbandet, lite handstående och -300kcal på crossen, ett bra pass med andra ord. Har inte fått ont eller känt av nånting från joggningen så nu kanske min kropp är redo? Kanske ska våga mig på en joggingtur i elljusspåret bara för att se, om jag får ont får jag powerwalka istället. 
 
tänkte testa baka nya proteinbars ikväll. Har köpt torkade dadlar och mandel så de kommer nog bli riktigt goda denna gången. Åt två stycken idag innan träningen så nu är de slut. Blir lite som godis hehe. 
 
 


 

Spjälskydd

Vi har ett tvådelat spjälskydd. Men jag rekommenderar att köpa ett helt som går runt hela sängen. För det är precis i mitten av sängen som benen fastnar och Vincent har fastnat med benet utanför spjälorna flera gånger nu. För han sparkar alltid mellan skydden. För nån dag sen gnällde han på natten och hela hans ben va utanför sängen så nu har jag lagt en filt över där med. Det är väl inte speciellt farligt om de fastnar med benet bara att de är jobbigt för dom när de sitter fast. Men då säger de ju såklart till. Men köp hellre ett helt och inte ett halvt eller tvådelat. 
 
 

Nageldesigns

Har inte målat naglarna på länge nu, förutom med min nagelförstärkare som jag använder varannan dag -miracle cure från Sally hansen. I somras när jag använde det blev de jättelånga så hoppas jag får de så långa igen så jag kan måla tippar och sånt :) Har några designs jag vill göra. Rosa och leopard är min favorit, gärna blandat med lite bling bling och glitter :)


Workout

Varit rätt uppsvälld idag men de beror nog på den stora portionen lasagne jag åt innan. Lägger upp receptet imån för den är riktigt god! Men nu börjar uppsvälldheten försvinna så det är skönt. Ska träna cardio, mage och biceps idag tänkte jag. Måndagar är antingen vilodag eller ett extrapass där jag kör det jag känner för :) Men cardio försöker jag alltid köra så jag iaf har ett pass i veckan där jag kör lite kondition. Brukar bara bli ungefär 30-40min på crosstrainern. 

Va längesen jag hade dessa tightsen. Beror nog på att de är lite förstora så de åker lätt ner. Kanske får sy in dom lite som allt annat hehe. 




Motivation

Jag har känt den senaste tiden det inte är lika kul att träna som i början, sen känner jag mig inte lika mycket i form pga att jag ändrat mina kostvanor.  Men jag tycker fortfarande det är väldigt kul att dra till gymet men det går mer på rutin nu. 
I början är det ju alltid nytt och spännande, speciellt när man börjar på ett helt nytt gym som jag gjorde. Sen fick jag tydliga resultat hela tiden då jag hade så mkt att gå ner. Men nu har jag gått ner allt, fått rätt mkt muskler, så nu kommer resultaten långsammare. 
Så nu gäller det att fortsätta och inte nöja sig och börja äta onyttigt och tappa träningsrutinerna som alltid skett innan. För när jag är nöjd med kroppen ställer jag lägre krav på mig själv, tillåter mig massa onyttigt och då tappar jag resultaten. Jag vill komma ett steg längre och vill få mer muskler. Så det gäller att fokusera på det och köra på :)
 
Så jag måste försöka äta mindre onyttigt. Äter bra mat och mellanmål men har unnat mig lite för mkt skit för många dagar i veckan. 
 
En sak som hjälper lite med att hålla motivationen att gå till gymet är att köpa snygga träningskläder :) Sen att testa nya övningar ibland. För det är inte kul att köra samma upplägg vecka för vecka. Så jag kör alltid lite olika övningar men har några favoritövningar för varje muskel jag alltid kör. 
 
 
Den där kulan under naveln som jag störde mig på är nästan borta. Så skönt :) Tror putmagen är det svåraste att få bort efter en graviditet då allt är så uttöjt just där. Plankan är iaf en superbra övning som plattar till magen inifrån. 


Klantig

Tog lite foton på Vincent när han satt upp på skötbordet. Men han är så klantig, eller jag är så klantig som sätter han där. Han tappade balansen och ramlade med huvudet på kanten på skötbordet. Han blev först väldigt ledsen men det gick över fort. Man får vara mer försiktig var man sätter han så han ramlar mjukt, spelar ingen roll om man är där och passar han hela tiden för det går verkligen fort. 
 
 
 
Han ramlade precis efter detta fotot togs stackarn :/
Han har börjat räcka ut tungan såhär, ser så roligt ut :P

Det bästa jag har gjort

Måste vara min bröstförstoring. Trots att jag haft endel otur med min operation där jag fått korrigera en gång, tappat all känsel från bröstvårtorna och ner, osymetriska och har ibland ont i ena bröstmuskeln så är jag ändå väldigt nöjd. Det är de mest välinvesterade pengarna där jag fått ut väldigt mkt från. Jag hade aldrig känt mig hel, riktigt nöjd med min kropp om jag inte gjort denna operationen. Jag va helt platt i bikini, hade mina "kycklingfileer" i alla bhar, hade aldrig ovadderade bhar och skämdes att vara naken. Innan min operation 2010 fanns det ju inga bombshell bhar som de flesta äger idag. Synd för dedär inläggen hade varit skönt att slippa :P 
Jag ser ingen skillnad från att gå med super pushup eller ha implantat, det är lika rätt men ändå lika fake. Ändå är det så många som dömer de med implantat, men alla som har pushup då? Är ju precis samma sak bara att man lagt fyllningen innanför huden som även stannar där utan bh. De flesta har nog pushup för man vill få mer former, vill fylla ut kläder bättre eller bara för man tycker det är snyggt med större bröst. Inget man gör för andras skull utan för ens egen. Samma med en operation, de flesta gör det för en själv. Så argumentet att killar föredrar naturliga är egentligen helt irrelevant. Jag gjorde det inte precis för andra killar utan för mig själv för jag tycker stora bröst är väldigt snyggt och kvinnligt. Sen är det ju självklart att många föredrar naturliga framför silikon om man nu har fina fylliga naturliga bröst, de hade jag med föredragit. Men alla föds inte med de brösten så om man skulle jämföra mina två små strutbröst med de jag har idag tror jag de flesta skulle föredragit silikon i min situation. Så det går inte säga killar föredrar naturliga för man utgår från sin egen situation och förutsättningar. Vet inte om jag får fram det jag vill säga. Men jag hoppas folk slutar döma de som väljer att operera sig och slutar ha såna extremt vridna förutfattade meningar. Man är ingen blåst tjej som söker uppmärksamhet för man opererar sig och plötsligt blir en utvikningstjej för det. Sen betyder inte silikon stora ballonger som många tror. Har sett tusentals olika silikonbröst och många av dom ser precis ut som riktiga bröst. Beror helt på ens utgångsläge, storlek, märke osv och alla är ute efter olika resultat.
 
En sak som inte riktigt accepteras i min umgängeskrets är att jag faktiskt gillar fakelooken, inte den överdrivna fakelooken men vill de ska va större än normalt, de ska se stora ut och även runda. Men om jag sagt det till folk hade de nog tappat hakan och sagt hur fel jag har osv. Att de är fult och så ska man inte vilja ha dom, typ. Men det är vad jag gillar. Nu efter graviditeten har de sjunker ner lite och är inte lika fylliga upptill. Men jag är nöjd med det med men hade velat ha de mer fylliga upptill. Hade velat fixat ena bröstet som är mindre och annan form på. Men det får blir efter alla barnen och då lägger jag nog i större i ena bröstet och kanske framför muskeln så jag slipper alla problem jag har idag med muskelpåverkan och allt vad de är. 
 
Så om ni mår dåligt över en kroppsdel, som ni länge länge önskat ändra på, som ni stört er på länge och bara gör så ni mår dåligt, så är en operation absolut värt det sålänge man verkligen tänkt över det och är medveten om alla risker som faktiskt kan hända. Jag läste på om min bröstförstoring i flera år innan jag opererade mig (kontrollfreak). Va aktiv på forum väldigt länge och läste om allt. Det tycker jag alla borde göra. Minst ett år tycker jag man borde läsa på om ämnet och skapa en uppfattning vad man verkligen vill ha för resultat, klinik, läkare, storlek, osv.
 
 
 
 
Vet att flera frågat vad jag har för implantat.
Jag har Allergan ultra höga soft touch som är den fastaste sorten som finns i runda implantat. Texturerade, delvis bakom muskeln, 495cc.
Opererade mig på citadellkliniken av Jörg Bohn. Supernöjd med han som kirurg men lägger inte framför muskeln vilket är ett stort minus. Speciellt om man får kompliaktioner som kräver en framflytt som i mitt fall.
Men vid min korr fick jag allt gratis inkl nya implantat. I vanliga fall brukar man få betala 17-20000 för nya implantat under korr och 25000 vid enbart implantatsbyte

Flappy Bird

Danny tog min mobil igår och laddade ner Flappy bird. Jag har inte laddat ner det spelet som alla pratar om för vil inte lägga massa tid på att spela mobilspel haha. Men nu är man ju fast! Slog Dannys rekord igår så nu är jag väl nöjd :) Vad har ni för rekord?:)




Bra pass

Hade ett väldigt bra pass idag. Va rätt seg på gymet men det gick ändå bra. Jag blev också extra glad när jag orkade mycket i chins. Brukar köra chins två gånger i veckan. Idag kände jag mig iaf väldigt stark i just chins, va den första övningen jag gjorde efter uppvärmningen. Så idag klarade jag 10 reps x 2 set och 8 reps x 2 set. Så nästa gång ska jag klara 10 rep x4 sen sänker jag vikten till bara 5 kilos hjälp :)
Det är bra att ha små mål i sin träning hela tiden, för när man närmar sig dom eller klarar dom så boostar det ens självförtroende och det blir mycket roligare att träna när man har mål och saker man kan sätta sin fokusering på.
 
Axlar och nedre rygg stod på schemat
 
Även magträning i slutet

Chokladbars

Hemmagjorda proteinbars är ett perfekt mellanmål. Man kan ta de antingen innan eller efter träning. Men jag hade velat ha mer protein i dom så kommer testa att byta ut mjölken mot lättkvarg och kanske ha små bananbitar och hackade nötter i. Tror de blir ännu godare :) Sånahär bars går göra på många olika sätt, man kan också ha äggvita i eller gratinera de i ugnen. Men det verkar som att sötman från proteinpulvret försvinner i ugnen. Sen har jag sett recept där de har torkade dadlar i, det kan man ha om man vill ha de mer söta.
 
Man kan också skippa kakaon och ha vaniljprotein och ha mer jordnötssmör. Testade köpa en annan sort jordnötssmör sist, kung markattas, men den va inte alls lika god som green choice. Kung markattas smakar inte lika mkt jordnötter då de har lagt in andra nötter med medans green choice har 99.3% jordnötter i. Så jag kan rekommendera Green choice som finns bland annat på ica :)
 
 
 
 
 
Smakar som chokladbollar med jordnötssmör :) De blev rätt kladdiga, inte så fasta som de barsen man köper. Men kladdigt är gott. De går inte sönder iaf!
 
 
 
 
 Nu har jag ändrat receptet här nedan. I dess barsen ovan är det 2dl mjölk istället för kvarg, 2 dl proteinpulver och ingen banan. Men bananen gör att kolhydraterna blir fler så man kan skippa den om man vill :) 
Ska försöka höja proteinen och sänka kalorierna. Så kanske kommer upp ett bättre recept annan gång :) 
 


Blanda allt, bred ut på bakplåtspapper och strö över kokos. In i kylen. Skär till valfria bitar. Om du gör 9 bars blir det 200kcal med innehållet ovan :)
 
 

Saknad

Igår va jag borta från Vincent väldigt länge. Ca 8 timmar och är nog det längsta jag varit ifrån honom. Och jag kände verkligen att jag saknade han väldigt mkt. Jag har inte riktigt känt det innan för jag har inte varit borta långa stunder innan så man har inte hunnit sakna han. Så jag skulle nog inte klara va borta från han så länge. 

När jag va på gymet såg jag denna bilden på Dannys facebook och kände mig så stolt över vår son och hur fin han verkligen är! 
Han och Danny va o tittade på fotboll, bra han får komma ut lite. Fast nu får han va hemma för han är förkyld för första gången. Näsan rinner hela tiden. Men han är iaf väldigt pigg och pratglad :) Igår va också första gången nån sa Vincent liknar mig, jag kan inte se det men de kanske finns några drag från mig nånstans :)



Träning

Ska snart dra och träna axlar, nedre rygg och mage. Inte lika fint väder idag som igår. Fick faktiskt lite vårkänslor när jag cyklade till gymet. Solen sken och fåglarna kvittrade :) 
 
Imån är det sista mötet med föräldrargruppen i lokalen, men Vincent är jätteförkyld och lite varm så kanske inte kan dra dit imån :/ Men det är inte så kul på de träffarna ändå då man mest pratar med barnmorskan och inte så mkt i grupp. Mkt roligare när vi träffas privat och fikar hos nån eller går en promenad :)
 
 
Dagens lunch
 
Dagens abs
 
 
 


Kosttillskott

Vill nog inte veta hur mycket pengar vi lägger på kosttillskott och pwo. Vi brukar beställa 4 kilo proteinpulver varannan månad ungefär. Ripped håller länge sån tur va.

Jag tycker verkligen ripped funkar bra på mig. Den ska även förbränna fett som den egentligen är till för så man vet ju inte om den har hjälpt endel då jag gått ner väldigt mkt i fett.
Aminosyrorna vet jag inte om det hjälper eller inte, jag tränar ju som vanligt, men det är så gott och det ska ju va bra att ge musklerna protein under passet.
 
Proteinpulver skulle jag haft svårt att vara utan, för kan inte äta min gröt utan det eller kvarg då det inte alls blir gott då. Jag hade heller inte fått i mig tillräckligt med protein då jag inte alltid kan äta ägg då jag äcklas av de i vissa perioder, och kött äter jag inte och fisk väldigt sällan. Så det är väldigt svårt att få i sig ca 70-100 gram protein från quorn, bönor och linser.
 
 
Proteinpulvret, body science whey 100, beställer jag från mmsports, aminosyrorna och ripped från gymgrossisten
 
 
 
Jag vill egentligen inte ta ripped hur länge som helst eller nåt pwo överhuvudtaget. Vill få upp pumpet naturligt. Men det blir lite bekvämt att ta det för jag vet att den gör skillnad och de gånger jag inte tagit ripped har jag ibland inte känt motivation eller energi på gymet. Sen tror jag ripped är mkt psykiskt med. Man känner sig seg men efter ripped kommer jag bli taggad som vanligt tänker man. Så det kan ju också bero på att jag förväntar mig att bli piggare efter ca 30min. 
Sen är det inte bra med så mkt koffein nästan varje dag. Sen är det inget naturligt koffein som heller inte är bra i längden. Men en period i livet tror jag inte är nån fara. Men får försöka ta det mer sällan sen och tillslut sluta helt.
 

Legday

Idag har jag cyklat ca 7-8 km och kört ben och rumppass i två timmar varav lite crosstrainer i slutet. Så idag har jag säkert förbränt massa. Gott med naturgodis ikväll. Unnade mig även en proteinbar jag bakade igår, blev riktigt goda! Tänkt göra egna proteinbars länge men de finns så många recept ute, men detta va väldigt simpelt. Lägger ut receptet och näringsinnehåll imån :)
 
Stör mig på att jag har två två rumpveck :P Det nedersta vecket får gärna planas ut. Men om rumpan blir större så kanske ett veck trycks ut? haha
 



 
 

Bla bla bla

 

 Vincent va superpratglad igår. Han brukar inte prata så mkt. Men igår höll han på hela kvällen. Älskar när han pratar! <3

 
 
 

Gäddhäng

En sak jag stört mig på i alla år är mina underarmar. Innan va det för de va så lösa och dallriga. Men nu har de blivit väldigt fasta. Men ändå är de stora och hänger. Eller de hänger inte för när jag spänner som på bilden är det hårt under armarna. Så tror aldrig de kommer bli smalare där. Förstår inte hur vissa kan ha så smala armar. Mycket är väl genetiskt för mina armar har alltid sett ut så. Men hade velat de va smalare. Alltid tyckt mina armar varit stora till min kropp. Nu är de väl ännu större när jag styrketränar, men de är smalare i avslappnad tillstånd så tror styrketräning är det enda sättet att iaf få fastare och smalare armar. Men gillar inte den bågen under.
 
Klippte inte bort Sasha haha. Hon ska väl klia sig eller nåt :)
Bilden åt höger är redigerad och hur jag hade önskat armarna såg ut
 

Video utveckling

 Filmade Vincent mkt i torsdags för det har blivit dåligt med riktiga videos på honom. Men min kamera är så lustig för när jag fokuserar blir de superbra skärpa och ljusare, men den går alltid tillbaka till rätt suddig och mörk bild.
 
 
Videon innehåller videos från födseln, 2.5 vecka gammal, 6 veckor gammal och 7.5 månad gammal.
Skrattar varje gång jag ser han försöka äta upp bromsen på bilen!
Sen en sak som är väldigt irriterande när man matar honom är att han alltid ska stoppa in händerna i munnen när den är full med mat så det kommer mat överallt :P
 
 
 
 
 

Fokus = Rumpa

Mitt största fokus på gymet är rumpan just nu. Jag kämpar hårt för att den ska bli större. Ingen aning om jag kommer lyckas få den större men formen kanske går ändra. Jag märker iaf att jag fått mkt mer muskler vid ovansidan och sidorna av rumpan. Jag kör nu rumpan 2-3 gånger i veckan. Så varannan dag blir det. Kör lite olika övningar så den inte vänjer sig för mkt. Men jag ser alltid till att det bränner och att den får jobba
 
Stackars lilla rumpa..
 
 
 
 
 

Edit

Vincent va ju så snäll o go igårkväll men det ändrades rejält inatt. Rädd att han är magsjuk stackaren :( Skrek konstant från 12-02 och spydde en gång vid 23.00 och sen en gång till. Hoppas han är bättre idag iaf. 
Detta va nog den jobbigaste natten med Vincent sen han föddes. För det gick inte göra nåt åt hans skrik som va i den högsta stämman så man är så hjälplös sen skär det samtidigt i öronen när man hör bebisskrik under lång tid. Det håller nog alla mammor med om. 
Men sen sommade han sån tur va. 




Let it go

Denna låten har jag spelat sönder sen vi såg filmen Frozen. Tycker låten är väldigt vacker! Det är inteDemo som sjunger i filmen men tycker denna är bättre :)
 
 
Från filmen

Begär

Har varit så hungrig och sugen på saker idag. Varför blir jag aldrig mätt haha! Åt ett granatäpple nyss men det mättar ju inte. Så testar på ett nytt recept men i ugnen :) Spännande med nya recept. Ska försöka testa på lite olika så man hittar nyttiga snacks jag kan dela med mig av :)


Köpte bland annat denna söta dressen på hm idag! Vincent har varit så himla underbar ikväll. Pratat hela tiden och skrattat och varit glad. Han gillar säkert när de bara är jag o han ;) Mammas pojke <3



Chill

Har nyss ätit subway, tagit på mig myskläder och ska väl snart väcka Vincent. Han har snart sovit två timmar. Han vaknade vid 03.40 inatt och va vaken till 05.00. Det va mindre roligt så hoppas han inte vaknar inatt :)

Jag ska unna mig en liten påse chips och en snickers sen. Men jag hade velat att jag kunde hålla mig till sånt på lördagar. Men de har blivit att jag unnat mig både fredag och lördagar senaste tiden. Får hoppas de hamnar på min rumpa ;)

Danny är borta hela kvällen och stor del av helgen då han har fotbollskupp. Får se vad jag och Vincent hittar på :) kanske blir ett bad för honom. Sen måste hans kläder rensas. 



Dagens outfit

Har haft denna tröja från Cubus många gånger nu. Men gillar färgen mkt och den passar till guld. Köpte massa kläder till Vincent idag då jag hade 25% på allt på Kappahl och 20% på H&M så man får passa på :) köpte även en tröja och ett träningslinne på hm. 




Marklyft

Ska försöka mig på marklyft igen. Basernas basövning sägs det. Sist jag gjorde det kände jag inte så mkt i ryggen utan i händerna då man håller i en så tung vikt. Men tror inte jag hade handskar då. 
Sen känns det lite läskigt med just marklyft för det går skada ryggen rejält om man har fel teknik. Så har tittat på mkt videos och sen får jag börja lätt. 
Tänkte göra marklyft sist jag hade ryggpasset men stången va upptagen heela tiden. 
 
 
Marklyft är en basövning. Basövningar är de övningar som tränar väldigt många muskler samtidigt och är de bästa styrkeövningarna man kan göra. Har läst att man bygger mer när fler muskler får arbeta samtidigt. 
Andra basövningar är knäböj, militärpress, frontböj, bänkpress
 
Tycker nästan han går ner för långt med ryggen? Många släpper stången efter knäna eller böjer benen mer. Men man kanske ska gå ner så långt?
 

Rent och fräscht

Igår hann jag städa väldigt mkt så nu är huset helt städat, allt ät tvättar inkl sängkläderna, fönstren är rena och blommorna har fått vatten. Försöker städa igenom allt innan helgen så jag slipper lägga all tid på de då när Danny är ledig :) Ska se om jag hinner tvätta bilen idag med.
 
När jag lagar mat städar jag alltid under tiden. Lägger in allt i diskmaskinen, diskar knivar och torkar av överallt tills maten är klar. Det är så skönt det är städat i köket innan man sätter sig o äter. För de är mkt jobbigare att göra allt det efter man ätit. Så det är bara att lägga in sin tallrik i diskmaskinen så är de färdigt sen :) 
 
 
Stekte ihop potatis, quornkorv, lök, palsternacka och vitlök igår. Va supergott och enkelt! Lite pyttipanna inspirerat :)


Beautiful

Min kärlek fortsätter att växa för Vincent. Slutar kärleken nånsin att växa egentligen? Jag älskar hans personlighet och jag blir så glad av att se honom. Tycker han är så otroligt söt och charmig och har de sötaste ljuden! Han har blivit så sjukt stor och hans ben är ju hur långa som helst haha! Lite otympligt när man ska bära upp han i spjälsängen med de långa benen :)
 
 
 
Älskar dig, Te amo, Love you <3
 
 
 
 
 
 
 

Banan och choklad

Gjorde protein/kokosglass igår med proteinpulvret banan/choklad. Va sjukt gott! Hade varit ännu godare med en skivad banan till. Tycker denna glassen är godare än riktig glass och innehåller inget socker. I stort sett bara nyttiga fetter och protein :) För de som äter lchf är ju denna glassen perfekt :)
 
 


Hungrig

Känns som jag kan äta hur mkt somhelst för att bli mätt. Magen vänjer sig fort vid mer mat. Vägde mig på gymet idag och vägde nästan 56kg igen. Men de va på eftermiddagen och tror jag samlat mkt vätska nu när jag äter mkt mer kolhydrater. 1gram kolhydrater binder ca 2.5gram vätska. Så jag känner mig mer pluffsig efter kolhydratintag. 
 
Körde triceps, rumpa och lite mage idag. Ökade till 30kg cable overhead och det gick bra. Försöker öka alla övningar lite smått hela tiden. 
 
Men tänkte skriva vad jag ätit idag så är det lite skillnad från vad jag åt i januari :)
 
Frukost: Gröt och 2 finncrisp
 
Lunch: pasta och quornfärs 
 
Mellanmål1: kvargröra med en banan
 
Träning: triceps, rumpa, mage
 
Mellanmål2: proteinpannkaka, 1 äpple
 
Middag: korvgryta med matvete
 
Kvällsmål: proteinglass
 
 



Formbilder

Jag har varit väldigt dålig på att träna framsida lår. Så måste börja göra det mer då jag är så svag i dom. Iofs tränas framsida lår i knäböj och många andra övningar jag gör men inte så det riktigt bränner som i bensparken.
Men jag börjar ändå få fram lite mer former på benen och tycker ändå framsida lår sticker ut endel, men jag har långt kvar! :P Om jag nånsin bli klar hehe, träning vill jag få till en livstil. Finns inte riktigt en mållinje utan det är bara o köra o se var man hamnar i utvecklingen.
 
 
 
Magen blir mkt bredare när man spänner den såhär
 
 

Vincent i gåstol

Igår hämtade Danny Vincents gåstol :) Han gillade leksakerna på den väldigt mkt :) Men den är tyvärr för hög för han just nu så han når knappt ner till golvet. Så det är synd man inte kunde sänka den på nåt sätt. Sen va det synd hjulen inte va vridbara där bak vilket gör att han kommer ha väldigt svårt att svänga med den sen repar den golvet väldigt mkt så måste köpa en annan med riktiga hjul. Men ändå väldigt snällt av Dannys mamma att köpa denna till honom. Hon skämmer bort honom ordentligt :P
Men jag satte en kudde under fötterna vilket gjorde att han iaf kunde hoppa o gunga haha <3
 
 
Innan man kan börja leka måste det provsmakas!
 
 
 
 

D Core

Här är lite bättre bilder på mitt nya träningslinne. Träningskläder kan man ju aldrig få nog av känns det som :P
Snart har jag väl mer träningskläder än vardagskläder. Och mina högklackade kommer väl säljas o ersättas med nike haha! Här hittar ni linnet. Och luras inte av att det är kvällskampanj för det priset har varit länge :)
 
 
 

Gåstol

Vi vill ha en gåstol som Vincent kan använda. Tror han skulle gilla det mkt. Men vet inte om man ska köpa en sånhär istället. För tror inte han når ner till marken med den ännu, men går använda till annat. 

Tycker den va väldigt söt :)
Kostar 500kr och är från amazon




Uppblåst mage

Sen jag började äta mer kolhydrater efter min deff har jag känt mig allmänt uppblåst, ur form osv. Så jag kommer inte äta nån potatis, pasta, bröd eller nåt sånt förutom några enstaka gånger. Det är inte värt det. Jag blir så sjukt uppblåst. Inte att jag får ont men magen blir verkligen dubbelt så stor om jag slappnar av helt. Den fylls med massa luft. Annars brukar jag inte kunna göra den nåt större nästan, så jag hatar när den blir uppblåst. Kan inte ha tajta toppar o måste gömma mig typ. För vill inte gå runt o se ut som om jag är i 5:e månaden. Så nu är de slut med alla snabba kolhydrater vilket egentligen bara är bra. Får ändå i mig kolhydrater från bönor, linser, grönsaker osv. 




Bra fokus

Jag va ganska otaggad och seg innan träningen och kände mig på allmänt tradigt humör. Men när jag väl började träna vände det direkt :) Om man känner sig nere eller seg så är det gymet som gäller. Sen efter är jag mkt piggare och gladare. Känt jag haft ett bra fokus på gymet de senaste dagarna. Lagt mer fokusering på andningen och att göra övningarna ordentligt. Hellre sakta och färre än stressa igenom dom och inte göra de fullt ut. 

Nu när jag tar tyngre vikter i biceps får jag så ont i handlederna. De vikterna är så stora och klumpiga så det är lätt att man vrider handlederna lite. 





Efter passet blev det en proteinshake -päronsplit, godaste smaken i shakes. Sen pasta och quornfärs

Tränade med utan skor idag. Kändes rätt bart men väldigt skönt i vissa övningar. För idag va jag o tog bort stygnet på tån o de är heelt inflammerat o allt har gått upp o är varigt o ett öppet sår. Inte lätt när de är på insidan av tån. Så de rengörde o la kompresser. Så vill helst undvika tajta skor ett tag då det är så ömt. Gjorde så jäkla ont i tån när hon klippte av stygnet i de öppna såret :S 

Wanties

Finns mycket på min önskelista! Jag gillar egentligen att spara pengar, känns mkt tryggare att ha mkt pengar på kontot ifall nåt händer. Jag känner mig otrygg när det är lite på sparkontot. Samtidigt älskar jag att shoppa. Tycker man ska leva också och inte bara ha pengarna på kontot. Pengar är till för att spendera inte för att bara ligga och ruttna på en bank :) Om man förstås inte har nåt speciellt man vill spara till som boende eller nåt. Men förr eller senare spenderar man ju sina pengar, antingen på en resa, saker, kläder, studier eller vad det nu kan va. 
Och jag älskar spendera mina extrapengar på saker till mig själv som kläder, gärna träningskläder för tillfället :P
I andra hand kommer inredning och sen resor.
 
 
Vill ha en till hoodie. Supersköna! Från stronger.se. Gillar dessa två!
 
 
En låda questbar hade inte suttit fel
 
 
Tights från ginatricot
 
 
Onemorerep linne
 
Några fler asspants :P
 
Man får ta lite i taget. Näst på tur blir nog onemorerep linnet när de kommer tillbaka i lager och nya shakers. Sen en till hoodie :)
 
 
 
 

Mina verk

Skriver inte så mkt om mina målningar och teckningar. Detdär går verkligen i perioder för mig. Kan ta flera år innan jag har lust att sätta mig ner och måla igen. Men jag ska snart måla en tavla som jag tror kommer bli väldigt bra som vi kan ha i vardagsrummet :) Men ändå känner jag att jag blir bättre och bättre, iaf när det gäller att teckna, trots det varit långa uppehåll så behärskar jag det bättre för varje gång.
 
Min bror och brorsdotter
 
Danny och hans bröder. Tycker nog hans lillebror åt höger är mest lik.
 
Vincent
 
En random brud
 
 
Har alltid älskat måla tigrar. Så vackra djur!
 

Bygga rygg

Idag står det rygg och biceps på schemat. Just nu är jag inte så taggad. Känner mig på nåt sätt ur form och jag är så trött på kylan. På vintern känner jag mig nästan aldrig fin, bara blek, torr och ofräsch. Måste få några solstrålar på mig känner jag. Men solarium solar jag inte längre så jag får hålla ut med min BUS. Måste hitta en bra foundation och concelaer med. Jag blir så torr av cover mix från makeupstore, men måste ha en som är väldigt täckande.

 
 
Gillar inte dessa byxor längre när rumpan är borta. Då dessa byxor inte ger så mkt veck under skinkorna så det ser ut som jag inte har nån rumpa alls :P
 

Matcha

Jag gillar att matcha mina träningskläder. Blir ofta rosa och svart, sen är ju mina träningsskor rosa och svart och även min shaker. Mitt lila linne igår matchade bra med de lila skorna :) Ska se om jag hinner ta lite riktiga bilder på linnet. Det va iaf väldigt skönt och jag gillar färgen. 
 
 
 
 
 



Dåligt samvete

Usch, mår så dåligt av en sak som hände igår när jag va med mammaruppen med Vincent. Han satte en ananasbit i halsen. Tror aldrig jag varit så rädd innan, jag behöll ändå lugnet men det är så många tankar och rädsla som går igenom kroppen när sånt händer. Man vet inte vad man ska göra och man känner sig så hjälplös. Hade en stor bit som han fick sutta lite på, och ananas går ju sönder väldigt lätt så han fick en bit i munnen och började typ klökas, fick inte riktigt luft och lät konstigt. Det va inte allvarligt för han kunde andas men den fastnade en stund i halsen. Jag blev väldigt rädd och mitt hjärta stannade en stund. Känner mig gråtfärdig när jag bara tänker på det, tänk om han skulle kvävas :( Och dessutom för att jag är så dum o låter han sutta på en frukt som kan gå sönder. Så kände mig väldigt ledsen igår för den känslan sitter kvar länge när nåt sånt händer och nu känner jag mig ännu räddare att nåt ska hända honom för det är så himla lätt. Räcker med att han tar tag i en bunt papper och äter och kvävs, hittar nåt litet föremål och sätter i halsen när jag inte är närheten osv. För nu stoppar han ju allt i munnen och snart kryper han med. Vet inte vad jag skulle ta mig till om nåt hände honom. Så det gäller att hela tiden va ett steg före med allt känns det som..
 
Annars va det väldigt trevligt igår. Vi va fem mammor där och Vincent skötte sig rätt bra, fick han att somna i bilbarnstolen och fick i han en flaska. Inte lätt att mata honom när flera andra bebisar skriker och gör ljud runtomkring hehe. Han fick även testa stå i en gåstol :) Han lutade sig mest fram men han skulle nog älska gå i en sån när han väl lärt sig. Dannys mamma har köpt en till han som vi ska hämta imån, han har ju så stor yta att gå på här hemma också.
 
 
Så jäkla gott det va med varm baguette. Vi köper ju inte bröd längre så äter det vääldigt sällan och jag ÄLSKAR bröd med smör och ost :P
 
Det va så otroligt kul att se han kommunicera med andra bebisar, lekte och tog varandras leksaker och pratade <3 Sen när vi satt vi matbordet pratade han som fan och skrattade och hade sig. Tog en bebis i handen som grät, sååå sött! Min lilla charmör ;)
 
 
 
 
 
Tror det är väldigt bra för Vincent att komma bort lite och träffa nytt folk och kul för han att va med andra i sin egen ålder :)

Bygga mera

Ätit som fan idag känns det som, men blev en väldigt sen middag, åt efter gymet typ vid 20.30 då jag va tvungen o natta Vincent först. 
Hade ett väldigt bra fokus idag, fick både axlarna och rumpan att bränna rejält och när de kändes jobbigt tänkte jag på målen jag har, iaf rumpan ;) Vill verkligen få den större och de kräver väldigt mkt jobb känns det som för att bygga en större rumpa. Armarna känns inte svårt alls men just rumpan verkar ta tid. Nu äter jag ju mer så hoppas de kommer påverka mkt. 
 
Körde axelpress i maskin och jag blev så förvånad när jag såg mina axlar, de såg superstora ut som om musklern bara ploppat fram under passet haha. Men musklerna pumpas ju upp under styrketräning men aldrig sett axelmuskeln så tydlig innan. Vilket är kul och fascinerande :) Men jag va ju tvungen o trycka på axelmuskeln för o se om de faktiskt va en muskel haha, och en framför mig bara log o undrade väl vafan jag höll på med xD som om jag aldrig sett en muskel innan typ..
 
En annan sak som va väldigt kul va att en av mammorna sa jag hade väldigt fina armar, att man såg de va väldigt vältränade och hon gärna hade haft såna armar. Det är kul att höra att de faktiskt ser vältränade ut även irl när jag inte spänner och höra det från en utomstående. Man kan ju bli lite blind o
inte tycka de ser så muskulösa ut trots om de kanske gör det. 
 
Hade mitt nya linne idag. Det satt bra förutom att sportbhn i linnet va för liten så är tvungen att ha ett under. 


 
Hämtade ut vårt proteinpulver. Köpte en ny smak -choklad/banan som faktiskt va väldigt god! Perfekt i bananpannkakorna :)


Nyttiga snacks!

Tänkte samla alla "mina" nyttiga snacks recept.Receptet har jag hittat på instagram och olika bloggar så inget jag kommit på själv.
 
Min favorit är kokos/protein glassen då den är såå god och är så himla enkel att göra. Snickerskakorna är med suupergoda!
 
Vaniljkesella jag mixat med bär och haft i frysen en stund
 
Proteinbollar
 
Kokos/proteinglass med fruktsallad
 
 Kaseinpudding
Vispa kaseinpulver med mjölk till önskad konsistens och sen in i kylen eller frysen. Servera med bär/frukt
 
 
Naturligt godis :P
 
Kokosglassen kan man även göra som glasspinne. Bara häll i en form och in i frysen :)
 
Har länkat recepten så ni kanske inte ser de genom mobilen
 
 

Veckans viktigaste pass

Egentligen är dagens pass mitt viktigaste, rumpa och axlar. För det är det jag känner jag vill bygga mest på så det gäller att få kontakt med musklerna och va fokuserad. Vill känna att detta passet gjort nytta så det händer nåt :)
 
Det kommer väl bli mina vanliga övningar, höftlyft, utfall, jägaren, sumoknäböj och höftlyft på boll.

Testade ett par träningsshorts på stadium igår, ett par gråa med rosa kant upptill, de va väldigt snygga men förstora och tyckte rumpan kändes platt och tråkig i dom. Det är inte kul att inte fylla ut kläderna trots det är XS och måste sy in allt. Toppar är lugnt för där vill jag va smal, sen blir det oftast ett tomrum under brösten som trycker ut haha, men det är bara ett lyxproblem. Däremot vill jag fylla ut byxor och shorts bättre, vill inte de ska sitta löst nånstans. Så jag måste bygga större rumpa och ben. Så kvinnligt och snyggt med rumpa och höfter så får bygga så mkt som jag kan :)
 
 
 
 
 

Underhåller Vincent

 
 
 
Men Danny verkar inte lika imponerad haha!
Jag skulle öva lite med att stå på händer och då från ingenstans börjar Vincent gapskratta, som sen gick till gråt. Han tror kanske jag slår mig haha? Samtidigt verkar han bli underhålld när andra slår sig. Den humorn känner jag igen :P
 
 
Blev inga bra handstående (förutom under slow motion delen)  :P
Men ska göra en bättre video snart när det är ljust ute :)
 
 
 
 
 

Dagens lunch

Mmmh vad gott detta är! Gjorde min indiska gryta igen! Superlätt att göra!

Här är receptet:  http://belovely.blogg.se/2013/january/aloo-palak.html

Serverade med potatis och ruccola. Måste ladda inför mitt rump-och axelpass senare idag :)





MRR

Vincent är så söt i keps! :) Hans resa räknas också hihi (mrr= min resa räknas)
 
Hade velat köpa en sånhär keps fast med spänne så man kan ha uppsatt. Men keps använder jag bara på sommaren ändå :) 
 
Dregglisen är verkligen dregglig :P
 
 

Det gäller att börja tidigt ;)
 

Ådror

Jag har kört mycket magträning de senaste dagarna, mest för att fylla ut passet då jag inte kört nån cardio på ett tag då jag varit lite småförkyld, annars hade jag gärna förbränt lite extra på crosstrainern nu när jag ätit mer onyttigt.
 
Jag såg jag hade flera synliga ådror vid sidorna av magen. Läste det beror på att man har lite underhudsfett och att de vidgas under träning då musklerna behöver mer syre eller nåt sånt. Men just där ådran går hade jag ont igårkväll och imorse, kändes som typ träningsvärk. Körde ju ett riktigt magpass i förrgår så hade kanske överanträngt musklerna där eller nåt.
Men med de övningar jag visat för ett tag sen som jag alltid kör tar verkligen i hela magen! Hade träningsvärk i nedre magen igår och det är rätt sällan jag får det, men jag börjar se nya muskler vid bikinilinjen att det buktar ut där när jag spänner, som ett V.
 
 
Mina obliques syns mer och mer. Vet inte vad det heter på svenska, men det är de musklerna som ramar in rutorna mitt på magen, brukar
 
Är det strecket som går ner mot hans.. underliv, som jag menar
 

Träningsupplägg

Idag körde jag ju chins,biceps och lite mage som vanligt. När jag kör chins i maskinen så försöker jag gå ner sakta så de även tar påvägen ner. Kommer köra med 10kg hjälp tills jag iaf klarar 10x4. Är inte riktigt där än men snart :) 

Sen körde jag biceps curl, cable curl och overhead cablecurl och sist plankan, sidoplankan, mina tre magövningar på bänk och handstående.
Allt tog en timme så ett ovanligt kort pass för att va mig, men jag brukar köra igenom två muskelgrupper ordentligt så de va därför :) 

Imån ska jag träffa mammorna från föräldrargruppen, hämta 2 paket och träna :)

PT Malin

Hade varit grymt kul att jobba som PT, att påverka andras resultat och då tror jag intresset för just styrketräning hade växt ännu mer. Men jag har verkligen ingen lust att plugga mer, just i pt-yrket läser man väl också mkt om kost och musklernas anatomi så jag tror det inte är så kul att plugga till det, men att jobba som det hade varit kul.
 
Min lillebror frågade om jag kunde va "pt" för honom, visa han hur han ska träna och äta. Men jag är inte så insatt så jag vet hur han bör träna för att bli större, men det är väl likadant som jag tränar bara att han måste äta mkt mer och regelbundet. Men det hade varit kul om jag kunde hjälpa honom bli större. Alla i vår familj är väldigt smalt byggda och går inte lätt upp i vikt, men jag har sett många transformations bilder på killar som varit supersmala till stora biffar så det går :) Man måste bara ÄTA som fan och köra tung styrketräning, sömn är också viktig!
 
Så vi får se, kanske kan lägga upp hans utveckling här om han vill det och om jag hjälper han. Kanske jag även kan inspirera killar här på bloggen med ;) Om han får några resultat vill säga. Jobbet är ju hans och resultaten är det bara han som kan uppnå men med nån utomståendes hjälp och råd.
 
Jag hoppas mitt intresse för träning är kvar en lång tid framöver. Mitt intresse för styrketräning har blivit väldigt stort. Jag vill prata om det hela tiden och tänker på det hela tiden typ. När jag ska sova tänker jag på vad jag ska träna dagen efter, vad jag önskar jag blir bättre på osv. Är inne på massa fitnessbloggar och inspireras, bloggar om träning. Ja.. man kan konstatera att jag börjar bli besatt ;)
Nu när jag börjar bli sjuk blir jag deppig för då kanske jag inte kan träna på några dagar (världen går typ under).
Inte jobbigt för jag är rädd att förlora resultat eller nåt sånt utan för jag såå gärna vill till gymet. Helst 2 gånger per dag varje dag i veckan haha. Men det skulle aldrig min kropp tillåta så måste låta den vila ibland.
När man älskar träning så mkt som jag gör idag så är det heller inte svårt att få resultat, de kommer bara på köpet av min hobby :)
 
 

Typiskt mig

Jag tog mina asstights och stack till gymet iaf ;) tränade bara en timme. Körde chins, biceps och handstående. Ett litet extrapass. Nu är jag helt död o känns som jag har ont överallt. Men jag klarade stå på händer superlänge idag, superkul när man klarar stå länge. Va nog nästan 15 sekunder. Innan tyckte jag att jag behövde spänna hela kroppen som fan för att klara stå men nu känns det lättare om man slappnar av. För när man spänner sig är det svårare att hålla balansen. Ni vet ju hur det är när man tex står på ett ben? När man slappnar av blir det ju mkt lättare. 




Nytt schema

Nu ska jag ju inte köra så mkt cardio. Blir isf en stund efter styrkepassen om jag har ork och tid. Mitt mål är att bli starkare, mer fit och vältränad. Så därför prioriterar jag styrketräning då det bara är styrketräning som kan göra en riktigt vältränad och stark. Ett styrkepass ger mer än ett cardiopass, det tror jag verkligen. Man förbränner långt efter passet och blir mer fast medans cardio bara förbränner i stunden, man förbränner dock mer i stunden under ett intensivt cardiopass. Men läst för hård cardio bryter ner musklerna. 
 
Så det är skönt jag har mkt styrketräning under varje pass, cardiopassen är såå tråkiga :) 
 
Valde att lägga axlar och rumpa två gånger i veckan då det är de jag vill bygga mest. Tror jag kan åstadkomma en putigare rumpa med träning men inte rundare. Läste om musklerna kring rumpan och det är omöjligt att träna sig till en rund rumpa som man hela tiden ser på instagram. Så ingen mening att köra massa squats o tro man ska få en rund fyllig rumpa. De som har en rund rumpa bakifrån är de som lägger på sig mer fett där och som täcker sina "butt dents" (där det går in vid sidorna). Destu mer man tränar destu mer kommer dessa fram och jag har rätt tydliga butt dents (kan inte ordet på svenska). Så jag kan inte träna mig till min drömrumpa utan måste isf göra ett kirurgisk ingrepp :P Men jag nöjer mig om jag lyckas lyfta den lite o få den putigare :) 
 


 
Det röda är var vi har muskler och vid det vita har vi inte muskler och går alltså inte bygga nåt där.
 


 

Brunch

Gjorde en supergod brunch nyss till mig och sambon som är ledig idag. Bakade mina frallor, stekte äggröra med en skvätt grädde, kvargröra och skar upp grönsaker och lite frukt. Såå gott och mättande :)






Jag velar som fan om jag ska träna eller inte. Jag vill verkligen men tror det är bäst jag vilar idag så jag är helt pigg imån. Får se senare idag om jag ändrar mig :) 

Dose eyes

Jag måste ansöka om mer mammadagar snart, har ansökt till slutet av april för man kunde bara söka för ett år framåt (konstigt). Sen kan det ju ta en månad med handlägning och sånt. Men beroende på hur många dagar jag har kvar och hur länge det kommer räcka så tror jag att jag ska lyxa till det med 6 hela dagar (sjukpeningnivå) och en lägstanivå. Idag har jag 5 hela dagar i veckan så det kommer ge ca 2500kr i månaden extra.
Men det verkar som det är bra att ha dagar sparade sen när han börjar förskola? Typ när man vabbar eller om man vill va ledig på lov osv. Jag är så oinsatt i just dethär med vabba. Man har ju va rätt att va hemma med sjukt barn och få ersättning? Varför måste man vabba och ta från sina mammadagar när man har den möjligheten? Beror det på att man får mer från föräldrardagarna? En snäll skäl får gärna förklara det för mig :)
 
Jag jobbar ju deltid och kommer antagligen göra det ett tag framöver, så kommer inte behöva vabba eller nåt sånt då vi bara låter mig jobba en annan dag isf. Är väldigt flexibelt.
Annars har Danny mkt övertid han kan ta ut om han är sjuk om vi inte har dagar kvar. Så frågan är om vi ska spara dagar.

 
Har ni använt upp era lägstanivådagar? De är väl typ 190kr per dag innan skatt? Så det ger ju inte så mkt så man måste nästan trycka in dom några dagar i månaden. Men jag kommer inte ha använt upp alla dagar genom att bara ta ut dom på helgerna. Men sen behöver man inte ta ut dom heller egentligen. Man har ju fått så mkt pengar genom staten redan. Ca 90 000 i bara akassa förra året och då jobbade jag ändå deltid med. Tänk om jag inte va med i akassa, då hade jag varit 90 000kr fattigare. Så att va med i akassan är väldigt viktigt för man vet aldrig vad som händer med ens jobb. Det är ju en sorts försäkring, det är ju väldigt sällan man får tillbaka på alla dessa försäkringar men just akassan har varit en jäkligt bra försäkring när man inte har ett heltidsjobb, så man är tacksam man fått alla dessa pengar, sen får man ju väldigt mkt i föräldrarpenning med i över ett år! Så man ska va tacksam för sånthär som många tar för givet. Inte i alla länder som man får betalt när man är hemma med sitt barn eller när man söker jobb.
 
Natural
 
Filter
 
Black and white

Kvälls shopping

Tycker lite synd om mig så klickade hem detta träningslinnet :) Jag har inte så många träningstoppar jag är supernöjd med så hoppas detta sitter bra. Är verkligen min stil för älskar smala axelband, hatar när de är breda då axlarna bara ser smalare och klumpigare ut då. Beställde det från Sportamore och är märket Dcore.
 
Har superont i nacken och ner i ryggen, som om jag har sträckt mig, gjort ont sen i morse men är värre nu, sen är jag fortfarande förkyld och hängig så får se om det blir träning imån. Men förkylning brukar försvinna fort för mig så håller tummarna :) Sen på tisdag ska jag och Vincent träffa föräldrargruppen hemma hos en där vi ska äta fruktsallad. Ska bli kul. Så får inte va förkyld då! 
 
 
 
 

Magpass

Kände mig inte så pigg idag men tränade ändå magen och nedre rygg. Körde nog 11 olika magövningar idag och några ryggövningar. Men jag kan inte så många ryggövningar som tränar nedre rygg. Kör iaf rygglyft med 15kg viktplatta och olika rygglyft på matta, det får räcka :) 

Tränade även lite på handstående. Pratade med en kille som trodde jag va gymnast innan. Men så bra är jag inte på handstående haha. Men det går bättre och bättre iaf :)




Förslag?

Jag vet inte, men ni kanske inte tycker det är kul att hela tiden se egobilder på min kropp, att jag tränat och vad jag ätit hela tiden haha! Så om ni har några förslag på vad ni vill se mer i bloggen så kom gärna med förslag :) Nu är iofs min blogg rätt bred med inriktning på träning. Men om ni har nåt speciellt ni vill jag ska blogga/skriva om så tar jag tacksamt emot det :)
 
 
 
Här kommer en till selfie! Ett inlägg känns så mkt tråkigare utan någon bild :)

Britax First Class Plus

Hämtade ut Vincent stol i fredags. Älskar den :) Känns som väldigt bra kvalite och man kan ha den till ca 4 års ålder. Sen kunde man visst ha den från nyfödd så man hade ju kunnat köpa denna direkt, samtidigt är det väldigt smidigt att ha ett babyskydd som man lätt kan bära med sig. Så det har ändå varit värt det. Sen till nästa barn hade vi ändå fått köpa en stol till. Går ha den både framåt och bakåt, går vinkla den så han kan ligga lite mer ner, den har ett bra inlägg för nyfödd. Nu hoppas jag bara att den går ha bakåtvänd i bilen då bilbätet ska gå runt ryggen, och vi har inte så långa bälten i vår bil. Men det står på britax hemsida att denna stolen ska passa i vår bil så hoppas det stämmer. Däremot framåtvänd går ha vet jag, men vill helst ha bakåtvänd då det är säkrast.
 
Den har även fästen vid sidorna så man kan sätta bälterna när man ska sätta han i stolen
 
Vincent diggar stolen som fan iaf ^^ Blev jätteglad när han fick provsitta den
 

Suk och uppsvälld

Va ju på bio igår, tittade på Frost och det va en väldigt bra film. Men den slår inte Madagaskar eller Ice Age :) tycker dock det borde varit mer humor i den. Men den va väldigt välgjord med bra effekter. Såg på tv hur de gjorde den filmen och gud vad mkt jobb det ligger bakom animerade filmer. Bara några sekunder av filmen tar veckor att göra. 
 
Åt naturgodis som vanligt, men åt för fort och för mkt som vanligt så fick mest ont i magen efter och blev rejält uppsvälld. Sen blir jag så trött när jag vräkt så. Sen va jag rätt förkyld så la mig rätt tidigt. 
 
Man märker så väl att kroppen säger emot när man äter för mkt skit. Är ju en hel del socker och salt i naturgodis och väldigt mkt (bra) fetter! 
Ändå äter man när man är mätt :P
 
Eftersom jag skippade ett mål mat igår så åt jag en ordentlig sen lunch efter träningen. Det va såå gott! Torsk i folie, klyftpotatis, grönsaker och spenatsås! Åt för mkt där med hehe :P 
 


 
 

Måttminskning

Fick en förfrågan om att lägga upp hur många cm jag gått ner totalt. Har lagt upp detta innan man nu har måtten ändrats lite så lägger upp det igen :)
 
 
Måtten är från 15 juli. Man får också ha i åtanke att säkert livmodern och huden dragit ihop sig mer med tiden så allt är inte bara fettminskning över magen :)
 
 
 
 
 

3.5 månad

Första bilden togs den 10 oktober och den andra nu i veckan. Det mesta av fettet som satt över höfterna som jag störde mig på innan är borta. Upplever att jag har mer former framifrån nu när jag har gått ner, för midjan har kommit fram lite mer och axlarna känns lite bredare :)
 
 
 
 

Yr

Jag som tänkte köra hårt på gymet idag. Men kände mig väldigt ur och dåsig. Va så kvavt på gymet. Hoppas jag inte börjar bli förkyld igen. 
 
Men körde iaf igenom rumpan och benen ordentligt men vilade längre mellan seten. Känner att rumpan blivit större, eller putigare. För jag har ändå fortsatt minska i måtten runt rumpan. Hoppas det ökar där snart :) 
 
Va en på instagram som frågade om jag är intresserad av att tävla i fitness. Jag har aldrig tänkt i de banorna men vem vet, om jag känner för en utmaning så varför inte. Samtidigt tror jag inte de är nåt för mig att stå och göra konstiga poser framför folk? Eller hur det nu går till. Är inte alls insatt i ämnet men tycker det ser så kul ut när de går och poserar medans de spänner varenda muskel de har :P
 
 
 
Testade två övningar i trx linorna idag. Typ utfall med ena benet i linan, men de gick verkligen inte hålla balansen så skippade den haha, sen en annan där man håller i linorna och gör knäböj med ett ben. Men kände ingenting, är knappt nåt motstånd så skippade den med. Jag måste få kontakt med musklerna i alla övningar jag kör på gymet annars är de slöseri med tid. Om man inte känner nåt så tror jag inte de tar speciellt mkt. Det ska bränna för bästa effekt :) Så när jag testar nya övningar kan de bara bli ett set om jag inte känner nåt. 

Mer magövningar

Här är de övningar jag kör för sidan av magen. Jag tränar sidan rätt sällan, ca 1 gång i veckan ordentligt. Så vet inte om mina muskler som ramar in rutorna längst fram är pga av dessa övningar eller om det är för de övningar jag la upp tidigare i veckan som jag kör varje pass.
 
 
Bicycle crunches
Jag brukar göra varannat ben så länge som jag orkar. Denna övning är alltid med i mina tabataset. Kör denna övning några gånger i veckan
 
Sidoliggande ryggresning
Jag brukar hålla i 10kg viktplatta med armen rakt ner mot marken och kör tills det brännner ordentligt i sidan. Så man går ner och sen upp, det räcker att gå upp så man är raklång.
Haha sorry för den lilla bilden, hittade verkligen ingen bättre :D
 
 
 
Cable twist
Denna övning gör jag ca 1 gång i veckan. Men jag har kabeln i höfthöjd. Kika på youtube så ser ni hur tekniken ska va :)
 
 
Sidoplanka
Denna har jag börjat göra nyligen och bränner bra i sidorna :)
Brukar även gå upp och ner med höften med armen rakt upp i luften
 

Big and small

Lite fotbilder kommer här. Såg en bild på facebook där det va mammans fötter och bebisens framför, så sött. Så va tvungen att ta egna bilder :) Men Vincent vill verkligen inte ha fötterna stilla haha!
 
Ikväll ska jag, Danny, hans bror och hans tjej på bio. Ska se Frost. Har velat se den läänge! Har hört den är väldigt bra :)
 
 
 
 
 

Träna hårt

Känner jag behöver träna ordentligt i helgen. Har unnat mig endel skit och ikväll blir de mer när vi ska på bio ;) 
 
Vill fortfarande ha mina rutiner och känna jag har kontroll över mat och träning. När jag ätit onyttigt i flera dagar känns det som jag tappat kontrollen och disciplinen jag haft. Är väl bara rädd att gå över till mina vanliga kostvanor. För det är mer bekvämt att bara äta de man vill när man är sugen på nåt och inte behöva planera all mat och när man ska äta osv.  Men jag är ett riktigt kontrollfreak så jag mår mkt bättre när jag har kontroll. Sen märker jag att mitt humör är bättre när jag äter bättre. Blodsockret går inte upp och ner och jag är mkt piggare. 
 
 


Ryggmuskler

Jag har aldrig försökt ta riktiga bilder på ryggen. Eller inte där jag tänker på musklerna. Man ser ju inte ryggen så man kan inte se hur den ser ut när man spänner eller tränar den. Jag vet verkligen inte hur en muskulös rygg ser ut jämfört med en otränad rygg. För alla har ju konturer på ryggen så frågan är om jag har muskler eller om de typ mest är ben haha. Men om man tittar på bilden i somras så tror jag inte de va mkt ryggmuskler där, plus att allt fett lär täckt de isf :) 
 
Men de ser ut som jag fått ett sånt W i mitten av ryggen, tror inte de va där innan, sen börjar de blir mer bulligt jämte axlarna. Tycker det är häftigt med muskler, så coolt man kan forma sin kropp på det viset. Få fram former man aldrig haft tidigare.
 
 
Snygg rygg
 

Träningsoutfit

Ni har fått se rätt många träningsoutfits :) Jag har så mkt träningskläder nu så jag behöver aldrig känna jag inte har nåt att ta på mig :P Så känner jag däremot ofta när det gäller vardagskläder. Då har jag tydligen inga kläder :)
Men det är såå kul att köpa träningskläder. Men jag har ju alltid en period där jag köper massa av nåt. För ett år sen va det smink, köpte helt nytt smink och nya märken, skoperiod har jag haft, bikiniperiod, träningsperiod. 
Snart börjar väl en ny period där jag kommer köpa massa bikinis haha. 


Snart dax för ett ben och rumppass


Reflection

 
 
 

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0