Min dag

Jag förstår inte var jag får all energi ifrån. Jag har varit skittrött idag men ändå har jag hunnit med och orkat supermkt. 
Städat hela huset och allt vad det innebär. Lagat två mål mat, badat Vincent, tränat, dammsugit och svabbat hela huset, pumpat bort stoppet i avloppet, rensat och slängt ut i garaget, bloggat. Och nu ska jag duscha och sen blogga lite. Sen hoppas jag att jag bara kan vila :)

Testade köra fria dips idag, jag klarade några stycken vilket va kul, gick nog inte ända ner men det är stor skillnad för nån månad sen. Jag kör inte dips längre så det va första gången på flera månader jag ens testade. Så det betyder jag blivit starkare i axlar och triceps. 












Kommentarer
elin

Får jag bara ställa fråga angående dina inlägg? När du fick gjort om dem fick du framför bröstmuskeln istället för bakom?
Och vrf var de tvunget att läggas framför istället?
Ska själv visa mima snart föe jag är missnöjd och förmodar att jag måste ha framför muskelm istället då dem foetfaransw är som vanliga bröst liksom. (Lite slappa) vill ju allt ha fasta bröst när man väl gör inlägg. :)

Svar: Jag har fortfarande delvis bakom, min kirurg lägger tyvärr inte framför trots jag har mkt muskelproblem. de kommer inte bli fastare av att ha de framför muskeln, de brukar istället bli mjukare. det du får göra för att få de fastare är antingen byta till fastare implantat (allergan soft touch är de fastaste runda), lägga i större, eller göra ett lyft om du har mkt egen vävnad. Utgångsläget påverkar ju väldigt mkt resultatet och din egen vävnad kommer alltid ligga ovanpå oavsett placering. Men större och fastare implantat skulle göra en skillnad :)
Malin

2014-02-27 @ 20:36:39
elin

Snällt att få lite mer kött på bena innan man sla dot. Nä jag går till cosmo och han gör inte de heller. Då får man väl se vad han aäger och hoppas att han rättar till de så får jag väl ta lite större och och fast inlägg för 55000 vill man ändå man sla känna att man har gjort vid dem :/

Svar: ne han lägger ju inte heller framför tyvärr. Tuve gör det däremot men då får du nog betala för en helt ny op. Cosmo förespråkar ju Perthese som är de mjukaste implantaten så du får stå på dig om du vill ha fastare. För du betalar ju för implantaten och då hoppas jag du får det märke du vill ha. För om du vill ha fastare bör du inte välja perthese eller mentor coh 1 för då är egentligen op meningslös, oavsett vad peter säger :)
Malin

2014-02-27 @ 20:45:27
Madeleine

Hej.

Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att sälja din amningskudde? Tycker den är så fin. Det kanske är andra barn saker som du vill ha sålt och då skulle jag kunna kika på dom :)

Grym blogg. // kram

Svar: Hej :) Jag är inte helt säker om jag kommer använda den igen. men du kan köpa den här för drygt 200kr. Men du måste köpa nåt mer där det är "free delivery with prime" så det blir minst 25 pund, då blir det gratis frakt :) Typ en leksak eller nåt.
http://www.amazon.co.uk/Baroo-Beige-Stars-Nursing-Pillow/dp/B008H33JL4/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1393530627&sr=1-1&keywords=nursing+pillow

Jag har nog inget annat att sälja tyvärr. Kommer nog ha användning för det mesta till nästa barn :) Tack så mkt, kram!
Malin

2014-02-27 @ 20:46:56
elim

När jag var där ficl man ingen valmöjlighet mellan olika inplantat. Trodde bara där fanns ett?
Hoppas verlligen inte jag får betala mer utan att han gör de gratis. Inläggen åker även upp i axelhöjd när jag spänner till bröstmuskeln. Krävs inte mycket.
Och berättar han inyr om implantaten så kan jag imte veta hur de ska va. Tycker han borde se på ens egna brödt när man kommrr dit om de krävs ett hårdare implantat sånt vet man ju inte själv :( kan bara hoppas han hjälper mig. Håller tummarna!

Svar: om han inte vill ge dig ett annat implantat hade jag inte opererat mig hos han igen utan sparat till en annan op. Peter är väldig inne på sin tekik och tar inte riktigt hänsyn till kunden önskemål tyvärr. Citadell har allergan, mentor och perthese och du har rätt att välja vilket du vill. (om de inte ändrat nåt på senaste tiden). Sen tror jag du kommer få betala för implantaten, de brukar ta runt 17000kr för nya implantat under korr. Jag hade Jörg men han är mer generös, jag fick allt gratis även implantaten och fick välja vilket implantat jag ville utan problem. Men stå på dig när du träffar han. Tyvärr är framflytt enda sättet att få bort muskelpåverkan så det kanske är värt att spara till en op hos en som lägger framför. Har läst om väldigt många där han säger muskelproblem kan försvinna genom o skära mer i musklerna men det är det sista du ska göra. De kan mest förvärra problemet.
Malin

2014-02-27 @ 20:55:09
elin

Usch nu blev jag bara nervös. Nästan lite arg. Såhär får han ju inte göra!!! För de första måste han ju berätta om de olika? Och sen måste han väl lyssma på kunden? Handlar ju förböveln om 55000 spänn!!! Kommer han begära att jag ska betala för dem så kommer jag gå vidare med de. För att inte få veta all information innan ocj få dåligt resultat accepterar jag inte!
Tack för du ger mig mer på bena så jag vet cad jag ska kräva när jag är där!! Guöd värt. Kram

Svar: Varför kostar det 55000? De tar väl i vanliga fall 42000 vid en bröstförstoring, men eftersom du har problem med musklerna och kanske behöver fylla ut så borde du ju få en korr o "bara" betala runt 17000. Om du ska betala fullpris skulle du lika gärna kunna byta klinik där de gör båda placeringarna. Haft kontakt med många där han korrat genom att skära mer i musklerna och de har bara fått mer problem, har aldrig läst om nån det blivit bra på utan fått göra 3-5 korrigeringar utan förbättring :/
Malin

2014-02-27 @ 21:03:48
elin

För jqg fick göra lyft också. Därför 55000!
Han får se till och fixa de på ett eller annat vis för en missnöjd kund kan dem väl ändå inte acceptera. Handlar inte om hundralappar.

2014-02-27 @ 21:44:08
elin

Får ju berätta föe han de du säger nu med skära mer i musklerna så får han förklara sig och som aagt göra de på ett bra sätt direlt så man ska slippa korr föertal gånger. :s

Svar: Tyvärr kommer han inte kunna korra muskelproblemen då det bara går göra de med en framflytt :/ så de enda peter kan fixa är egentligen så de blir fastare.
Lycka till. Gäller att stå på sig ibland. Lätt att man litar helt på kirurgen men de har inte alltid rätt. Speciellt när de gäller bakom/framför placering.
Malin

2014-02-27 @ 21:45:40
elin

Men har din muskelpåverkan blivit bättre? Du hade dwlvis bako m sa du? Vad innebär de?
Ja, jag tänker stå på mig. Såhär får de inte gå till. Känner mig totalt lurad och de kommer jag säga också. Just att man inte fixk några val möjligheter på inlägg. Dock hade man väl ändå gjort som han sagt för man litar på honom. Men han har ju vosat stort att han tyckt helt fel.
Fick du veta om alla implantat eller hur viste du om dem?

Svar: den har blivit värre på senare tid. Har även muscle flex deformity och smärta när jag har bh.
Delvis bakom är det du har också. Oftast säger man bara bakom muskeln med de är delvis bakom. Då ligger ca en tredjedel av implantatet framför muskeln.
Kan rekommendera dig att bli medlem på www.plastikoperationsforum.se där får man massa hjälp och kan se bilder osv.
Malin

2014-02-28 @ 06:55:08
elin

Inan du fick bytt hade du också då dem mjuka inläggen? Tänkte om du imte heller hade fått info om dem hårdare inläggen?

Svar: Ah jag hade perthese innan. Fick även välja mentor (de hade inte allergan då). Anledningen att Peter inte ens tar upp vilka märken de jobbar med är för att HAN föredrar att jobba med Perthese. Men det är inte hans beslut som han ibland tror..
Malin

2014-02-28 @ 19:53:17
elin

Jo man märkte på honom hur insnöad han är på ett vist sätt. Men som okunnig tror man ju han vet BÄST och alla bröst han gjort borde han gjort ett sånt här mosstag spm med mina på någon annan och borde vist mina kräver ett hårt inlägg. Nä ska vara jävligt tuff för detta är under all kritik.
Du anar inte hut tacksam jag är för du berättat för mig. Ny känner jah mig ännu mer säker och kan sätta han lite mot väggwn eftersom jag har fått info jag aldrig vist innan.
Tack så hemskt mycket♡

Svar: Det va så lite så! Lycka till!
Malin

2014-03-01 @ 08:37:02
elin

En sista fråga vilket år fick du gjort dina allergan?

Svar: September 2011 :)
Malin

2014-03-01 @ 21:17:56
elin

Okej :)
Dem borde ju ha Allergan som ett allternativ för alla teots dem heöst jobbar utifrån de jag har nu. Jag hoppas de iaf.
Den bilden på dig med zebra bikinin? Är de när du har allergan?:)

Svar: Ah då hade jag allergan :)
Malin

2014-03-02 @ 08:21:11
elim

Okej :) är de en bild jag kan visa för cosmo och berätta hur jag voll dem ska se ut!? :)

Svar: Det kan du göra om du vill :)
Malin

2014-03-02 @ 10:42:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0