Kosttillskott

Vill nog inte veta hur mycket pengar vi lägger på kosttillskott och pwo. Vi brukar beställa 4 kilo proteinpulver varannan månad ungefär. Ripped håller länge sån tur va.

Jag tycker verkligen ripped funkar bra på mig. Den ska även förbränna fett som den egentligen är till för så man vet ju inte om den har hjälpt endel då jag gått ner väldigt mkt i fett.
Aminosyrorna vet jag inte om det hjälper eller inte, jag tränar ju som vanligt, men det är så gott och det ska ju va bra att ge musklerna protein under passet.
 
Proteinpulver skulle jag haft svårt att vara utan, för kan inte äta min gröt utan det eller kvarg då det inte alls blir gott då. Jag hade heller inte fått i mig tillräckligt med protein då jag inte alltid kan äta ägg då jag äcklas av de i vissa perioder, och kött äter jag inte och fisk väldigt sällan. Så det är väldigt svårt att få i sig ca 70-100 gram protein från quorn, bönor och linser.
 
 
Proteinpulvret, body science whey 100, beställer jag från mmsports, aminosyrorna och ripped från gymgrossisten
 
 
 
Jag vill egentligen inte ta ripped hur länge som helst eller nåt pwo överhuvudtaget. Vill få upp pumpet naturligt. Men det blir lite bekvämt att ta det för jag vet att den gör skillnad och de gånger jag inte tagit ripped har jag ibland inte känt motivation eller energi på gymet. Sen tror jag ripped är mkt psykiskt med. Man känner sig seg men efter ripped kommer jag bli taggad som vanligt tänker man. Så det kan ju också bero på att jag förväntar mig att bli piggare efter ca 30min. 
Sen är det inte bra med så mkt koffein nästan varje dag. Sen är det inget naturligt koffein som heller inte är bra i längden. Men en period i livet tror jag inte är nån fara. Men får försöka ta det mer sällan sen och tillslut sluta helt.
 


Kommentarer
Malin

Det är ju så att kroppen vänjer sig vid dessa produkter och det kan bli svårt att träna utan dem sen.

Vill passa på att varna för pwo-pulvret, fucked up. Jag och min sambo skulle testa det och sambo testade först, tog högsta möjliga dosen och kände ingenting när han tränade. På kvällen fick han extrem huvudvärk, utslag på kroppen, svullnad runt ögonen och hjärtklappning.

Jag kör nu med dextrosol under träningspasset för extra energi och tycker det funkar toppen. Sen blir det en proteinshake efter. Vill inte vänja kroppen vid starka saker som kroppen egentligen inte ska ha. Vill kunna få resultat på egen hand från och med nu.

Svar: Men tror du inte han fick de biverkningarna för han tog för stor dos?
Tror man kan få biverkningar av alla pwo, så man tål nog olika. Är många som tex inte tål ripped o mår dåligt efter dom.
Men jag är inte så förtjust i pwo. Har testat 2 stycken och inte känt nånting.
Men jag vill med kunna köra bra på gymet utan nåt konstgjort. En kaffe innan kanske kan räcka.
Malin

2014-02-09 @ 11:26:58
malin

han tog en skopa och det var det högsta man fick ta. innan hade vi den du visar på bilden och den funkade bra men mådde så illa så kunde inte ta den då träningen blev förstörd ändå.

vissa känner ju effekt av kaffe så det kan nog fungera. testa! :P

Svar: Ja de är ju inte värt o ta det om man mår illa eller mår dåligt.
Jag brukar bli pigg av en kaffe :) men de blir inte riktigt samma effekt som ripped. Men ska försöka gå över till kaffe sen så man inte slutar helt med koffeinet direkt.
Malin

2014-02-09 @ 13:08:39
Lisa

Hej .Har fått hem repped och undrar om du tar dem på tom mage eller i samband med frukost ? Blev lite nojig efter att ha läst alla inlägg om pprodukten på gymgrossistens hemsida men vill gärna testa den

Svar: hej! Antar du menar ripped :) Det är inte alla som tål dom, vissa får väldigt ont i magen av dom. Men jag rekommenderar inte att ta de på tom mage och superviktigt att dricka mkt vatten efter annars kan man få endel halsbränna. Jag får det ibland. Men om du äter det på tom mage kan man få väldigt ont i magen.
Malin

2014-04-05 @ 22:46:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0