Spara och prioritera

Idag körde jag axlar, nedre rygg och mage. Är ett av de tråkigaste passen, men det gick bra och jag hade mycket energi. Har bara varit så svullen idag. Då känns det inte som några kläder sitter bra. Sen har jag mycket sötsug nu när jag börjat äta mer socker. 

Är väldigt shoppingsugen. Vill ha nya träningskläder. Vet inte hur jag ska klara att inte shoppa på en hel månad xD. Men måste spara till min hårförlängning. 
Men denna månaden får jag ut 1500kr mer i föräldrarpenning så då blir det lite extra. Men måste dra ner på shoppandet, men måste iaf köpa sminkborttagningsmedel och en ny borste. Sen får jag se om jag beställer ett par till wrup byxor ;) Finns bara i min storlek på freddy.com o då blir de 120kr frakt med..






Kommentarer
Johanna

När du styrketränar , tycker du att du presterar bättre på morgonen eller någon gång på eftermiddagen ?

Svar: Bättre på eftermiddagen. Är så trött i kroppen på morgonen.
Läst att det är bäst att träna på eftermiddagen för då har man vaknat ordentligt och har kommit igång.
Malin

2014-02-17 @ 07:41:59
Johanna

Okej , ja jag känner oxå att de ör bäst på eftermiddagen för jag tappar humöret lätt på morgonen . Har håller på i 3 veckor nu med träning och diet . Men just nu känns de som om min kropp har stannat upp efter att dom första 2 v gav bra resultat . Lite tråkigt , men sen måste jag lära mig att acceptera att de tar tid och att jag inte kan jämföra mig med mina resultat och hur bra de gått för andra. Men de är tufft .

Svar: Ja de är tufft när de stannar till ibland. Den första tiden är också mkt vätska så då får man resultat rätt fort, men det gäller att fortsätta så kommer det bli resultat hela tiden :)
Men om du känner du inte får några resultat längre fram så får du se över din kost o träning om de finns nåt du kan förbättra :) lycka till!
Malin

2014-02-17 @ 12:03:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0