Great workout

Idag hade jag ett mycket bättre pass än igår trots att det med gick bra. Hade mycket energi och va inte nåt uppsvälld. Tror att maten jag äter innan träningen påverkar mer än jag tror. Åt matvete med korvgryta och sallad och igår åt jag pasta.
 
Idag tog jag 18 kilo i hantelrodd, klarade 10x4 så nästa gång ska jag försöka klara 12x4 och sen gå över till 20kg. Kul att kunna använda de lite tyngre hantlarna i vissa övningar :)
Sen kände jag mig väldigt stark i chinsen idag, klarade 15st med 10kilos hjälp i första setet och jag drog upp mig utan hjälp en bit då den där dynan inte hängde med mitt tempo :P Så snart kanske jag kan göra min första riktiga chins. 
 
Har känt mig i väldigt bra form idag, kände mig stark på gymet, hade mkt energi efter gymet, det gör mig väldigt glad iaf att känna dessa sakerna. Jag älskar verkligen att träna! 
 

Är två stycken på instagram nu som frågat om jag funderat på att tävla i bikinifitness i vår. Att jag skulle slå de flesta. Men det är nog inget för mig. Jag är ytlig av mig men det känns på nåt sett för ytligt för mig. Man står o posar och spänner sina muskler och tävlar med andra vältränade tjejer. Jag vill bara träna för mig så jag är nöjd med min kropp och för jag tycker det är kul. Vill inte göra träningen till nån tävling utan tävlar bara mot mig själv. 
Men kan tänka mig det skulle va kul att ha ett specifikt mål med sin träning, en tävling. Vissa är ju mer tävlingsinriktade och träningen blir nog till en helt annan nivå om man ska stå på scen o visa upp den :P
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0