Barnvagn

Barnvagnen är färdig och klar att användas :) Hjulen är pumpade och allt är tvättat och färdigbäddat. Nu saknas bara en bebis i vagnen! Tror dock inte vi kommer använda vagnen så mycket förutom när vi går promenader eller i sommar när vi går i Borgholm på shoppingtur :) Annars blir det inte mycket. Om man åker till affären är det lättare att ha bärsele eller ta en kundvagn och ha bebisen i babyskyddet.
 
Vi har ännu inte köpt något regnskydd att ha över vagnen men tror inte det kommer att komma till användning, för vi kommer inte gå ut när det regnar ändå :) Men har ändå inte hittat nåt skydd, måste väl finnas nåt som passar alla vagnar.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Carro

Har ingen aning om det stämmer eller inte men hört att man ska undvika bärsele de första månaderna pga att de kan påverka ryggraden på bebisen. Har inte kollat upp det själv men tänkte tipsa bara om du ville kolla upp :)

Svar: Hej!Ja de får jag nog kolla upp, är nog viktigt att samtidigt hålla upp bebisen med ena handen, men då gör den inte likamkt nytta :)
Malin

2013-05-02 @ 20:35:49
Josse

Åh vad fint det blev!! :D tycker det är så svårt med sådana figurer över vagnen, har inte hittar några roliga! Har du några tips kring det? :) /J

Svar: Hej:)
ja det blir mysigt :)
Jag köpte denna på www.kopbarnvagn.se. De hade rätt många fina. Sök annars på vagnleksak så kommer de upp mkt :) jag tycker det är smidigt med såna man knäpper fast på sidorna som denna jag köpte.
Malin

2013-05-02 @ 20:50:06
URL: http://Joeeeee.spotlife.se
Josse

Ja jag tycker också de är mycket bättre!! Är väl för att man själv är uppvuxen med såna men jag gillar dom. Tack för tipset, ska kolla direkt! :D /J

2013-05-02 @ 21:31:16
URL: http://Joeeeee.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0