2 månaders träning

Sen jag tog den första bilden nedan är det snart 2 månader. Det va strax innan jag började träna hemma med hantlar, åka inlines och gå powerwalks, och 5 veckor sen jag började köra seriöst på gym. Men det som påverkat min utveckling mest tror jag är tack vare kosten. Småäter aldrig, äter va tredje timme, inga stora portioner och kalorisnålt. Jag har tagit bilden i nästan samma vinkel och man ser jag har en bättre hållning och magen ser inte ut o "hänga" likamkt. 
Det blir spännande o jämföra när det gått tre månader till, alltså ett halvår efter förlossningen :) Då tror jag att jag kommit i en såpass bra form att jag kan känna mig som jag igen och sen bygga vidare från det :) För jag är inte ute efter att få tillbaka kroppen innan förlossningen, jag är ute efter så mkt mer, att bli stark, få mkt muskler, bli riktigt fit och inte bara smal. För älskar se resultaten. Man blir stolt över sig själv att man klarar det, att man hela tiden närmar sig sitt mål :)



Körde ben och rumpa igår, men skippade knäböj och utfall som jag tycker är de bästa övningarna. Men tror de är pga de övningarna jag fått ont i knäna. Blev knappt en timmes träning. Tränade sent på kvällen så va rätt seg, sen skrek Vincent där hemma så då behövdes jag mer där. 
Jag ökade vikterna ett steg till i benpress och vadpress, men jag känner mer i låren på bensparken, där bränner det som faan! Ett tips när ni kör benspark som många gör fel, det är att gå långsamt tillbaka och att man inte släpper fort när man är rakt ut med benen. Utan när benen är utsträckta ska man hålla emot därifrån. Det är där det är som jobbigast. Annars tar det inte alla muskler som man ska. Om man sparkar upp i 1 sek så håll tillbaka i 2 sek osv. Viktigt med att det är ca 3 fingrar mellan knävecket och dynan plus att kudden sitter en liten bit upp på vaden så man slappnar av i fötterna. 

Idag har jag iaf väldigt mkt träningsvärk i rumpan, är oftast där jag får mest träningsvärk 

Körde plankan 3 gånger mer. Första gången kändes det som jag kunde stå hur länge somhelst. Sen fick jag in spänningen precis rätt kände jag, gäller att dra upp magen mot naveln om ni förstår vad jag menar. Man spänner den uppåt. 






Kommentarer
Dani

Shit! Bra jobbat!!! :D

Svar: Tack :)
Malin

2013-10-04 @ 10:32:12
Jojo

Oj, vilken skillnad! :)

Svar: Ja de är ju tur de händer nånting :)
Malin

2013-10-04 @ 11:26:37
Dani

Nu tittar jag in här igen och skit vad du inspirerat mig på sistonde med din träning och mat. Jag känner mig heltpeppad på tag i mina 7xtra kilon man lagt på sig av allt jävla gott gott man äter framför tv:n . Tack för det : D

Svar: Vad glad jag blir att jag inspiererar andra.
När man väl bestämt sig och har motivationen är det lätt som en plätt :)
Det ska kännas kul samtidigt som man ser resultat.
Jag har också nästan 7 kilo mer än förra året. Fast målet är bara att gå ner nåt kilo till :)
Malin

2013-10-04 @ 13:03:42
Dani

Jo precis , men inspirationen har saknats. Har försökt läst diverse stora bloggare men har inte känt att det funkat då det inte varit likt min situation. 7kg tyngre är jag men egentligen struntar jag i vikten utan jag vill helst ha samma form så att säga , komma in i alla jeans och kjolar jag inte får över rumpan längre ^^ men tycker iallafall att dina recept , din översikt av måltider plus att du inte har privat pt utan kämpar på själv är sååå inspirerande så kör hårt! Sjukt bra resultat , syns inte ALLS att du fött barn :D

Svar: Ja jag känner med det behöver va likt sin egen situaktion och att man har samma mål.
Känner med vikten inte har så stor betydelse. Speciellt när man kör mkt styrketräning.

Tack så mkt för komplimangen! :)
Kram
Malin

2013-10-05 @ 00:16:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0