Gymbilder

Igår körde jag de flesta övningar på övervåningen där de har passen. Finns mycket redskap där och man har en stor yta för sig själv (bland annat så kan man fota) haha. Testade en ny övning där man står i plankan med raka armar där man håller i en hantel i varje hand som man drar upp mot bröstet. Den övningen tar mycket i magen men även i rygg och triceps. Ska köra den igen på onsdag när jag har ryggpass. 
När jag gjorde plankan i helgen klarade jag 2 min. Hade tom orkat längre men det är så lätt att ge upp när man gör plankan när det börjar bli jobbigt. Men det är då det verkligen tar. 

Jag har märkt jag har rätt starka rumpmuskler. Rumpan skjuts upp mycket när jag spänner. Det kanske är fint i profil men inte bakifrån. För när rumpan spänns så försvinner all volym nertill så det blir lixom tomt där haha. 
Sen när jag spänner väldigt hårt blir det stora gropar in i sidorna där musklerna sitter. Så de är snyggast när man inte spänner så hårt. 
Borde nästan tagit en förebild på rumpan. Men det är inte försent för även den har en bit att gå. Är så snyggt när man har skarpa rumpveck och där den är rund och fyllig. Min är lite för fyrkantig bakifrån. Får se om de går träna bort. 


Denna övningen brukar jag göra för magen. Den känns rätt fort om man jämför med vanliga situps på matta. 
Men jag har 90 grader i benen. 








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0