Magmuskler efter 2 månader

Om jag inte hade haft så mycket överskottshud hade musklerna synts ännu mer. Men gud vad mycket man kan bygga på två månader! Jag hade inte alls mycket magmuskler när jag började på gymet då jag inte tränat magen nåt under graviditeten och plus att de töjs ut väldigt mycket.
 
 
Jag får kämpa rätt mycket för att få med musklerna på bild, måste spänna hårt och trycka ihop dom. Sen känns musklerna lite ojämna? Att de är större på ena sidan och sitter inte jämta varandra utan lite huller om buller. Nån som vet vad det kan bero på? Vet att jag tänkt på det innan graviditeten med. Eller det kanske beror på att fettet ligger över och ger en annan form beroende på hur jag ligger. 
Men efter nyår får jag se om jag kör en deffperiod i nån månad så jag kan få bort underhudsfettet :) Alltid kul att utmana en själv, har aldrig deffat innan eller varit så seriös i min träning så man vet inte hur kroppen kommer utveckla sig. Vilket är väldigt spännande :)
 
 
 
 
 


Kommentarer
Msz

OJ! Braaa jobbat Malin! :) Önskar jag var lika duktig med kosten som dig men jag tycker det är lite svårt just med kosten :P

Svar: Tack så mkt! Ja kosten är verkligen det svåraste! Men det finns mkt gott som är nyttigt! :) det är helgerna som är svåra bara. Då vill man bara frossa hehe
Malin

2013-10-23 @ 19:14:54
URL: http://Msz.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0