Midja

Vill ha en mer markerad midja, men då gäller de nog att ha en strikt diet och förlora så mycket fett som möjligt.
Jag har en rätt smal midja men den ser inte så smal ut i förhållande till resten av kroppen. Jag har ju knappt inga höfter eller axlar så jag är rätt rak i kroppen. Så midjan måste bli supersmal om jag ska få en timglasfigur, och det tror jag blir svårt att uppnå :P Annars tycker jag det är så fint med kurvor. Men alla är byggda olika och det är ingen mening att tänka att man hade velat se ut så och så när man ändå inte kan påverka det. Det går att bli smalare, bygga en något större rumpa osv, men kroppsformen går aldrig ändra om man inte opererar sig. Tror dock inte det finns axel- och höftimplantat? ;) Man vill alltid ha det man inte har. Så man ska uppskatta det man har istället för att jämföra sig för mycket med andra. Det är svårt men då skulle alla må så mycket bättre.
 
 


Kommentarer
sara

Du kan ju alltid bygga muskler för å ge illusionen av smal midja. Som då att bygga upp axelpartiet och lasten. Det kan säkert sambon din visa hur man tränar lats.
Sen muskulaturen kring höften, typ höftböjaren. Du känner ju säkert till squats/knäböj. Kolla om de har en maskin för knäböj på ditt gym(det är en kombinerad stående vadpress/knäböj-maskin) Inte racken med lös skivstång. Tycker själv det är effektivt för att bredda/bygga/lyfta höft/rumpa genom att gå ner helt i squatten(så man sitter helt på huk, inget 90 grader i knäna) typ som denna bildenhttp://www.down2wod.com/she-squats-bro/ fast hon gör då med stång såklart..
Sen är det löpning och twistade magövningar tyvärr det enda..både twist-situps och dragapplikator med TUUUNG vikt.
Var inte rätt för att lägga på vikt, ska man bli riktigt buffed som tjej måste man äta 20 äggvitor till frukost och leva på bara protein och creatin... Är det svårt för killar så är det 10 ggr svårare för tjejer att buffla till sig på det viset som alla/många tjejer verkar vara rädda för.

Kanske förvirrande inlägg, hoppas du förstår vad jag menar.

Svar: Hej!
Tack för alla råd. Det uppskattas!
Jag brukar köra endel latsövningar när jag kör rygg. Tänte testa denna övningen, är den bra tror du? http://styrkebutiken.se/index.php?route=product/product&product_id=218

Kört latsdrag ibland men tycker det stramar så mkt i brösten, iaf när jag kör stången framför huvudet.

Har du nån bra övning på twistade magövningar där de går lägga på vikt? Är de typ snea situps med viktplatta?
Tänkte testa hängande benlyft o en där man hänger och kör snea benlyft typ. Kram
Malin

2013-10-23 @ 00:53:11
Sara

Ja den är bra men jag tycker inte den tar sidorna på ryggen så mycket. Men det är en bra övning då man klämner till ryggen överlag bra och det är svårt att göra fel. Gissar att du känner till alexandra brings blogg? Hon har ju också implantat, du kan ju alltid fråga henne om tips å tricks.

Jag brukar köra magen i dragapplikatorn/cables. Som som han här gör http://youtu.be/bxA4mlYyLNA
Älskar att hålla på med dragappen, finns väldigt mycket man kan göra med lite handtag. :)

Svar: Ah jag följer alexandras blogg :) Hon kommer med bra övningar! Tack för länken, den övningen måste jag testa :) Alltid kul med nya övningar! Jag gillar att göra övningar med cablarna, och håller med det finns väldigt mkt man kan göra med handtagen :)
Malin

2013-10-23 @ 09:24:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0