Vincent

Såhär blev tatueringen. Jag är sådär nöjd med den, kommer nog dra tillbaka om en månad och fixa den. Han gjorde inte texten som jag ville då den ska va tjockare på vissa ställen, plus att ena N:e inte är likadant vilket är synd då det inte går att fixa. Ingen som ser det om man inte tittar igenom tatueringen noga men vill ändå den ska va "perfekt".
Sen gjorde vi inte alla stjärnor då de va för små. Men tycker det är konstigt han inte gjorde som stencilen visade?
 
Hade ni stört er på detta eller hade ni nöjt er?
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Gå till Kalle munge :) bästa tatueraren i Växjö!

Svar: Vet du var han jobbar? Ska komma ihåg namnet till nästa gång :) men måste gå till samma om jag inte vill betala igen :)
Malin

2013-09-09 @ 17:13:06
Mrs V

Jag hade stört mig. Tycker när man betalar så ska det fan likna.. sen kanske jag är pedadisk men man betalar ju för exakt likadant... om de inte kan göra eakt likadant så ska de kunna avgöra det och berätta det innan man tatuerar sig :P
Så hade jag varit du hade jag gått tillbaks :P

Svar: jo jag måste fixa det annars kommer jag alltid störa mig på det då jag med är petig av mig :P Tycker med det ska va exakt likadant, för de kalkylerar ju av bilden man tar med sig och bara trycker på så de borde ju inte va svårt o få likt.
Malin

2013-09-09 @ 17:31:45
URL: http://boobluscious.blogg.se
Anonym

Jag tror Kalle jobbar på Old sailor... Han kan säkert rätta till det till dig. Lägg till honom på Facebook annars. Sjukt trevlig och duktig!! Jag hade inte gått tillbaka till samma faktiskt. Tatueringen är inte ful, den är bara lite slarvig. :/ Jag lovar att du kommer bli nöjd om du går till Kalle :)

Svar: ah det va på old sailor jag va på, vet dock inte vad han hette som jag hade, men jag såg Kalle där, kikade på facebook vem de va :) . Men det går väl inte byta tatuerare när man vill finslipa den? Då får man väl betala igen?
Malin

2013-09-09 @ 17:38:10
Ida

Jag håller på att ta bort min tatuering med barnens namn då den också var som din "slarviga" tunna streck. Får skylla mig själv som inte orkade vänta på den tatueran jag brukar gå till. Han kunde ändra den men trodde att det skulle se "kladdigt" ut då bokstäverna sitter tätt..

Svar: Vad tråkigt du blev så missnöjd så du vill få bort den :/ Fast är ändå väldigt nöjd i helhet, bara att det borde va tjockare vid texten o inte tunna streck som du skrev. Vet inte om han gjorde så för de små bokstäverna är försmå eller vad det beror på. För V:et gjorde han ju rätt :/. Tur han inte skrev fel iaf :P
Malin

2013-09-09 @ 18:11:17
URL: http://idolinaa.wordpress.com
Marie

Jag hade stört mej också, kanske bara är vinkeln men ena stjärnan är ojämn? Sen ser texten ojämn ut, kanske han kan fixa i efterhand? Menar, dn text bör ju vara rätt dnkel att göra som tatuerare?

Svar: Tror de beror på vinkeln. Spänner armen lite o då ändras ju linjerna lite. Men håller med att en text borde va det lättaste att göra. Svårare om man ska göra skuggor osv. Tror de går fixa rätt lätt, bara o tatuera tjockare där de ska va tjockare Då lär man också lättare se bokstäverna, de gör man inte nu nör allt är tunt.
Malin

2013-09-09 @ 18:44:48
Josse

Med tanke på att det sitter så borde han gjort det ordentligt! Bytte du stjärnor när det gällde ifyllnad också? För det var ju inte som på bilden heller! :/

Svar: Jamen eller hur! Ah vi bestämde o göra de små stjärnorna svarta istället.
Malin

2013-09-09 @ 19:04:37
URL: http://joeeeee.spotlife.se
Johanna

Tycker absolut att du ska gå tillbaka och be honom fixa det! Inte okej! Den var snyggare med fetare bokstäver, sen fyllde han i fel stjärnor? Tycker iallafall att den var fin som helhet, snygg design! Jag gillar stjärnor :)
Kram!

Svar: ah jag gillar mer med feta bokstäver. Stjärnorna bestämde vi att det skulle va så istället :) Hoppas bara det inte kostar nåt om man går tillbaka! kram
Malin

2013-09-09 @ 20:02:40
Anonym

Det kostar kanske om du går till Kalle istället, men om dom jobbar på samma ställe så kanske han kan ge dig rabatt? Vet inte riktigt hur sånt funkar, men alla mina vänner som tatuerat sig hos honom har fått riktigt fina resultat! Det kan kanske va värt att betala mer istället för att gå tillbaka till han som gjorde det slarvigt.. Däremot så är ju inte tatueringen ful så han kanske kan fixa de :)

Svar: Fast jag tycker inte han gjort den dåligt så jag behöver gå till en annan, tvivlar inte på att han kan göra texten lite tjockare då de är väldigt lätt :) men kommer inte gå till han nästa gång iaf.
Malin

2013-09-10 @ 00:12:44
Anonym

Kollade du ens upp tatueraren innan?
-Texten stämmer ej o stjärnorna är dåligt gjorda.
Nybörjare, eller?

Svar: Kollade inte upp just den tatueraren men hört väldigt bra om den studion och att de är seriösa. Och eftersom det bara va en text kollade jag inte upp det mer. Men jag är nöjd med tatueringen o tycker inte den är dåligt gjord, ska bara fixa så texten är tjockare vilket är en lätt sak o fixa o då blir den superbra.
Malin

2013-09-10 @ 23:05:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0