Dag 4

Har inte haft så mycket energi idag. Tror det beror på att jag åt rätt lite igår och innan träningen blev det bara gröt och linssoppa. Ska se vad jag väger med, mamma hade köpt en våg till mig. Fast jag gillar egentligen inte att ha en våg hemma. Blir lätt att man väger sig oftare då. Men varannan vecka får jag försöka väga mig. Nu när jag ligger på ett underskott så är det bra att se hur mkt man går ner så man inte går ner för mkt. För då kan man förlora muskelmassa. Eller stannar man på sin vikt då man ändå kan gå upp i muskler trots ett underskott. 

Idag är det ju min unnadag, har köpt en påse naturgodis som jag ska njuta av sen. Men bara för jag unnar mig idag äter jag nyttigt resten av dagen. Alla måltider i veckan ska vara nyttiga så en påse naturgodis en gång i veckan är väl bara bra för mig ;)


Dagens kost och träning:

Frukost: Gröt

Lunch: linssoppa med 2 finncrisp

Träning: Biceps, axlar, mage och cardio

Efter träning: En proteinshake

Mellanmål: Proteinpannkakor med kvargröra

Middag: omelett med broccoli och "bacon"

Övrigt: Naturgodis





Kommentarer
Yasemin

Herregud!! Vilken pangbrud! Har följt dig till och från sen du opererade dig första gången, du har alltid haft superfin kropp, efter graviditeten så var jag inne här nångång i somras och nu gick jag in för att titta och kunde inte fatta att det var du! Vilken förändring, på så kort tid! Sjukt grymt min motivation blev på topp när jag såg din förändring, du inspirerar. Kram, nu kommer jag kika in här hela tiden =)

Svar: Oj tack för din komplimang, jättekul att höra jag inspirerar! Då gör min blogg nån nytta lixom :) Men oavsett utgångsläge så går det göra en förändring, och det går ändå
göra på hyffsad kort tid :)
Malin

2014-01-05 @ 11:12:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0