Julen över

Det känns ju helt sjukt att julen är över och att det snart är februari? Det har inte varit nån vinter alls. Det är först nu minusgraderna kom. Fast det har varit väldigt skönt för hatar kyla. Har lixom kunnat ha min skinnjacka fram till nu.
Julpyntet åkte bort i helgen och nu längtar man bara till våren. Dessa månaderna som kommer nu tycker jag de är de tråkigaste på hela året, januari - mars.
 
Hoppas vi får en lika härlig sommar som förra året, för jag kommer va ledig HELA denna sommaren med, hur bra har man inte det :) I augusti hade jag tänkt börja jobba, men får se med vad. Om jag inte får komma tillbaka till trygg hansa så kan jag iaf jobba hos mamma och stämpla upp med akassa. Man får ju 150 nya dagar på sin period när man har barn under 18 år. Och jag hann precis få Vincent innan mina dagar tog slut på den förra perioden :) Så jag kan stämpla med full ersättning i 8 månader om jag är helt arbetsslös. Men jag vill verkligen ha ett heltidsjobb, är en enorm trygghet och ger ju betydligt mer i månaden. Men också skönt att mjukstarta litr och bara ha Vincent på dagis nån dag i veckan.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0