Tappa tålamodet

Usch detta har varit den värsta kvällen nånsin, kände inte att jag orkade ta hand om Vincent mer, orkade inte höra hans skrik och orkade inte bära han. Vad gör man när man kommer till en punkt när man helt enkelt inte orkar och han fortsätter skrika? Att sitta och försöka trösta när man själv behövs tröstas och inte ha nån energi är riktigt jobbigt! Jag har aldrig haft tålamod med Vincent, såfort han gnäller mer än vanligt och inte blir lugn direkt orkar jag inte mer. Hur ska jag klara av att vara mamma när han blir mer krävande. Just nu känns det inte som jag klarar det. Och skulle ALDRIG klara att va ensamstående, det hade inte gått. Och just nu funderar man om man ens vill ha fler barn, vet inte om jag skulle orka ta hand om två och sen gå igenom en graviditet och få tillbaka kroppen ännu en gång, vet inte om det är värt det.
 
Danny spelar fotboll några gånger i veckan och när han har match är han borta 4 timmar på kvällen, han funderar att sluta spela, det skulle vara väldigt skönt för jag behöver mer avlastning. Man tar hand om Vincent alla timmar på dygnet förutom när jag tränar, att åka till träningen är ett måste för mig för att orka, behöver komma bort o slippa känna stressen man har ständigt hemma. Man kan inte äta i lugn och ro utan och känna sig stressad, trots om Vincent sover så har man alltid i huvvet att han närsomhelst kan vakna. Nu är ändå Vincent en väldigt lugn bebis och sover mkt och kan ligga i gungan i timmar utan problem, men man är ändå alltid stressad! Jag har fullt upp hela dagarna, jag sitter kanske framför tvn nån enstaka timme i veckan, sen sitter jag framför datorn rätt mkt men bara i små omgångar, resten av dygnet städar man, lagar mat, handlar, passar Vincent, tränar osv. Jag och Danny hinner knappt umgås då båda tränar mkt och sen somnar han tidigt varje kväll. Sen är man såå trött i kroppen och huvudet på kvällen, jag har helt enkelt inte energin att ta hand om Vincent då och jag tror Vincent märker det och kanske blir ledsen för det..
Jag får hoppas Danny kan va hemma mer på kvällarna så jag nån gång bara kan få va utan några måsten.
Det dumma är att Danny sällan får han o va tyst, han har heller inte tålamodet. Om han är hungrig och inte tar flaskan direkt så bär han upp han. Men det gäller att inte ge sig för tillslut tar han flaskan och somnar.
 
 
 
 
 
 
 
 

Videos på Vincent

 
 
 
 Fångade ett litet skratt på video :P Det är mycket lättare när man inte filmar för så fort han ser mobilen fokuserar han på den :P
 
Kass kvalite men det får duga sålänge :)
 
 
 
 
Vincent pratar, men är samtidigt lite gnällig :)
Oftast när han pratar brukar han göra gurgelljud, men inte denna gången :)
 
 
 
 

Details

It's all about the details!
 
 
 
 
 

17 gellack senare

Städade bland mina nagellack och tog bort alla China Glaze jag beställde förra året (som jag tror är fake då det är usel kvalite). Så nu har jag bara mina gellack och glitter framme, är ju bara det som används :)
 
 
 
 
Räknade ihop vad jag lagt exakt för allting och jag har lagt 2000kr för allt :S Men man får tänka långsiktigt! Om jag hade gått på salong hade jag lagt 500 kronor va 5 vecka, och dessa lär hålla lääänge! Sen har jag mycket att välja på :P
 
 

Måste användas

Jag är lite stressad när det gäller Vincents kläder. Jag är rädd jag inte kommer hinna använda allt. Jag lägger ju undan kläderna som inte passar än och tar fram de senare, byrån rymmer inte alls mkt kläder. Så hittade jag 10 bodys jag fick från farmor i somras som är storlek 62. Så nu måste vi använda dom hehe :P Han är ju 68 i benen, men bodys funkar. Han växer ur kläderna sååå fort! Men vi har mycket fina kläder i storlek 68 som vi har fått :) Men vi måste köpa byxor till han och även mysiga tofflor. Är det fler bebisar än Vincent som hela tiden sparkar av sig strumporna? Jag har såna höga strumpor men det hjälper inte om jag sätter dom upp över knäna haha!
 
Nästan månad ska vi dra till kappahl och köpa lite nya kläder, tycker kappahl har bäst kläder för bebisar! Speciellt deras märke newbie. Ska köpa dessa tofflor och handskar om de inte är försmå, såå mysiga och söta!
 
 
Sen denna overallen va ju hur fin som helst!!
 
Och lite byxor! :)
Hittade bland annat denna mysdressen från Gekås i storlek 62 som vi hade glömt :P Så mysig!
 
 
 
 

Favorit i repris

 Såg att jag redan bloggat om min gudomliga tacopaj men det får bli en favorit i repris!

Detta skulle vi egentligen lagat i lördags men då blev det annat (en kvarg och naturgodis för mig). Ingen bra lördag i kostväg, ingen bra fredag eller söndag heller hehe! Unnat mig onyttigt hela helgen, känns som jag börjat återgå till de onyttiga begären, måste försöka att bara ha en dag i veckan. Fast jag äter iaf inga stora mängder som innan utan det blir kanske en liten chokladkaka, eller en liten chipspåse eller naturgodis typ.
 
 
Söndagsmaten:
 
Frukost: fiberhavregrynsgröt + två finncrisp
Lunch: Linssoppa, två finncrisp och en celsius
 
Gör en valfri fyllning. Köttfärs med tacokrydda, krossade tomater och valfria grönsaker och lägg fyllningen i formen.
 
 Blanda cremefraiche med kryddor och vitlök och klicka på formen. Ta gärna skrivade tomater över
 
Strö sen över gratängost om ni vill festa till det och grädda sen i ca 20 min på 220 grader eller tills osten börjar få färg.
 
 
Klar! Om ni vill festa till det ytterligare så kan man sätta tacochips på pajen efter att den gräddats, annars blir chipsen mjuka.
 
Serverades med en sallad!
Hade gjort det så mysigt men sambon va och jobbade och tog lite längre tid på sig så man fick sitta i sin ensamhet o äta hehe.
 
 

Detta kommer jag även få äta idag då jag inte tror detta är så gott att frysa in :P
 

Kula

Jag har aldrig haft en sånhär "stor" biceps innan. Blev väldigt förvånad när jag spände armen. Sen är väl musklerna extra synliga direkt efter ett styrkepass. Kanske därför många killar styrketränar innan de ska ut o festa?

Blev ett väldigt bra pass idag, tog tyngre vikter och jag klarade det :) 
En Celsius innan funkar kanon så kanske ska be mamma köpa en back Celsius hos grossisten. Då får jag det bara för inköpspris :)

Dagens lunch










Nya träningskläder

I fredags klickade jag hem lite snygga träningskläder som jag såg på Alexandra Brings blogg. Tycker om gråa kläder och tycker den färgen framhäver formerna snyggt. Dessa är med figursydda så de ska ta fram våra kvinnliga former ;) Hoppas de sitter bra iaf, nu köper jag mer träningskläder än vanliga kläder. Men använder mer träningskläder nuförtiden. Kläderna finns här.
 
Västen är från H&M, hade jag också gärna klickat hem men man är ju inte gjord av pengar :P Ska köpa dubbdäck nu i veckan med, och ved till vintern! Fryser ihjäl här hemma. Försöker vänta sålänge som möjligt att sätta på elementen.
 
 
 
Bilderna är från alexandrabring.se
 

3 månader

Kollade när mitt gymkort går ut och det går ut i slutet av november. Sen ska jag nog köpa månadskort då jag trivs så bra där. Men då har jag bara tränat på gymet i 5 veckor. Det är ingenting om man tänker på resultatet. 
Sen har det tagit 3 månader efter förlossningen att nästintill få tillbaka min kropp. Det är ingenting egentligen. Man har ju läst om många som det tar flera år för. Fast de beror ju mest på hur man äter och rör sig. Om man inte äter bra så kan man inte förvänta sig några resultat. Sen har jag haft tur med Vincent som är så pass lugn och sover så bra på nätterna. Om jag inte fått min sömn hade jag nog heller inte orkat träna. 

Idag ska jag träna biceps, mage och cardio. Får se om jag klarar mer vikter idag :) Jag försöker variera mig i träningen och kör färre reps o tyngre vikter ibland och sen ibland tvärtom för att chocka musklerna. Inte bra att köra samma hela tiden utan man bör variera sin träning. 

Morgonmage. 
Får se hur lång tid det tar o få bort den lilla bullen under naveln :)


Armar

Det jag fokuserar på mest med min träning är armar och mage. Vill ha de smalare, så jag hoppas cardio tre gånger i veckan plus styrketräning ska fixa det :) 
För just nu är ju armen lika bred som halsen? Haha!

Känns mer att man tränat när man kör cardio och får upp pulsen. Vet att jag fått mer resultat om jag kunnat springa, gjorde det regelbundet innan och kanske därför benen va mkt smalare. 


Bilder efter gårdagens cardio 
- 550 kcal


Pink pink pink

Jag har alltid gillat rosa detaljer! Speciellt på naglar, även på kläder och träningsskor osv. Men om det inte är rosa så är det svart, dödskallar och nitar haha, lite kontraster blir det!
 
Men tror det skulle va väldigt snyggt att göra silvernaglar med leopard. Men först ska jag testa svarta naglar med glitter :)
 
 
 
 
 

Sovrummet

Nu är sovrummet färdigt. Fick hem påslakanet igår. Sängen ser väldigt inbjudande ut med alla kuddar! Sen är det mycket enklare att bädda med ett stort täcke, svårt att bädda snyggt med två små. Vi har inte börjat bråka om täcket än iaf :P Eller det har iofs bara gått en natt.
 
Det ser finare ut i verkligheten tycker jag, kanske tar bort den svarta filten, kanske blir för mycket stjärnor. Är ju stjärnor överallt :P Sen får man tänka bort spjälsängen och att vår säng flyttats mer åt höger.
Det gör mycket med lite nytt, för 1000kr kunde vi göra om hela sovrummet i inredningen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär såg det ut innan
 

Leopard again

Vissa färger lossnat fortare än andra. Tycker inte det rosa lacket jag hade sist håller alls bra. Pekfingrarna började lossna vid tippen så gjorde om dom igen. Men det är så många olika designs jag vill testa så kan ändå knappt hålla mig flera veckor :P
Fick hem ett rött och ett babyrosa lack igår så testade det rosa och hoppas det håller bättre .Testade även att lägga lila glitter som jag tänkte ha som prickar men det bara flöt ut så körde med det andra rosa istället, blev mkt bättre. Men bra jag testar så jag inte gör så på andra och det blir dåligt. Nu vet man ju till nästa gång.
 
Visar hur jag gör leopardfläckarna om ni vill testa. Det blev rätt slarvigt och jag kom som vanligt utanför vid nagelbanden, och då har ni inte sett högerhanden. Men det kommer nog ut bättre bilder idag, bättre o ta i dagsljus :)
 
 
Målade först 3 lager med rosa på alla naglarna, härdar 2 min efter varje lager jag lägger
Målar dit rosa prickar med en tops. Går snurra den lite så den blir spetsigare, låt härda.
 
 
 
Sen målar jag bara dit det svarta som jag känner. Låt härda, och sen på med topplacket
 
 
 
 
 

Cardio

Sitter och cyklar på gymet nu, men även det gör så knäna värker. Så vad gör man? Är det vila helt som gäller? Får köra crosstrainern med, känns som den påfrestar knäna mindre. 

Efter jag tog ripped idag började jag må illa och fick mkt magknip när jag cyklade till gymet. Men det la sig nu så det va ju tur. Får hoppas jag inte fortsätter få några biverkningar. 

Är iaf väldigt pigg idag och har fått mkt gjort :) Så blir det när man fått sova hela natten. Har städat, bakat frallor, lagat linssoppa och fixat de sista i sovrummet :) ikväll ska jag och Vincent till mina föräldrar o då lär han va vaken hela kvällen :) 




Laga mat

Ibland, speciellt mitt på dagen, orkar jag inte laga mat, man vill ibland bara ta nåt enkelt. Men man får försöka att inte vara lat utan det bästa är att äta ordentligt. Speciellt om man ska träna efter. Så jag lagade ihop nåt snabbt som ändå innehåller det mesta jag behöver igår. Quornfärs med bönor, matvete, sallad och en klick creme fraiche. 
Till sambon gjorde jag tonfisksallad. Det uppskattades! :) Detta gick väldigt fort att göra och bättre än att ta några mackor med ost eller flingor som det oftast blev innan :)
 
 
 
 
 
 
 
Gårdagens mat:
 
Frukost:Fiberhavregrynsgröt
 Lunch: det ovan
Mellanmål: proteinshake och senare smoothie
Middag: quornhamburgare med brunsås, broccoli, blomkål och haricots verts

Övrigt: två små chipspåsar :S
 
 
 

Nyttiga frallor

Imorse gjorde jag hemmagjorda frallor. De blev riktigt goda och väldigt nyttiga dessutom :) Dessa ska jag göra fler gånger. Här är receptet:

5 st äggvitor
5 tsk bakpulver 
4.5 dl valfritt mjöl. Jag hade rågmjöl, grahamsmjöl och vetekli.
2.5 dl lättkvarg
3 msk linfrön
Valfri topping. Jag hade pumpakärnor

Blanda alla ingridienser förutom toppingen. Rulla små bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 
Strö på toppingen och låt grädde i 20-25 min i 200 grader. 

Jag gjorde rätt små, trodde de skulle jäsa mer. Men de va lite degiga i mitten så destu större ni gör dom destu längre bör de gräddas. Tror de kan va bättre att sänka värmen lite. 
Sen gjorde jag bara halva satsen och det blev 9 små frallor :)






Älskar paket

Jag hämtar nog ut flera paket i månaden. Det mesta jag köper är från nätet då det oftast är mkt billigare och större utbud. 
 
Sambon fyller år så förbereder lite för det. Sen fick jag över mkt mer pengar denhär månaden än jag trodde. Man får rätt olika mkt av fsk varje månad beroende på hur många dagar i månaden det blev. Så denna månaden fick jag 1500kr mer. Vilket gör rätt mkt. 
 
Har beställt proteinpulver i smaken jordgubb. Perfekt till våra smoothies :) Sen köpte jag kaseinpulver som är ett långsamt protein som man tar för att förhindra muskelnedbrytningen och som man kan ta som mellanmål eller tillägg till maten eller efter träningen, ska testa göra kaseinpudding som jag läst väldigt gott om. Valde double rich chocolate! Beställde detta på mmsports. Detta är nog det billigaste proteinpulvret och absolut det godaste jag smakat. Iaf päronsplit. Får hoppas dessa är lika goda. 
Onewhey isolate som jag köpte sist va inte så god och man fick aldrig bort klumparna hur mkt man än skakade. Sen va det dubbelt så dyrt än detta. 
 
 


9 timmar senare

Vaknar Vincent och vill äta. Detta va den första riktiga natten där han sov. Han har som mest sovit i 7 timmar i sträck. 9 timmar är rätt lagom ;) Han sov även från 21.00 men gav han mat vid 23.00 innan vi la oss. Han är en riktig slöfock!
Tittar i spjälsängen o verkar som han håller på o somna om igen! 

I föräldrargruppen pratade vi bland annat om det har varit som man tänkt sig o få barn. Då sa jag det har varit mkt lättare än jag trodde, att han sover ibland hela nätterna och skriker inte ofta. Kanske nåt man inte ska säga, andra mammor som har de tvärtom kanske blir lite småbittta? ;) Bebisar är ju så olika och det är ingen självklarhet det fortsätter såhär, de kan ju ändras över en natt! Men får hoppas det fortsätter såhär. 
Sen när Vincent alltid sover hela nätter kommer vi flytta in spjälsängen i hans rum. Destu fortare destu bättre så de vänjer sig att sova där. Har läst om många där de haft jättesvårt att vänja dom o sova i eget rum, och egen säng framförallt. Glad vi lät han sova i spjälsängen efter bara några veckor gammal. Nu vet han att det är där man sover och han somnar bäst där. 


Bild jag tog för några dagar sen. Inte ofta han tar napp men när han gör de brukar han somna


Vaccination

Igår va vi på BVC och vägde och mätte, han fick även vaccination, en spruta i varje ben. Det va väldigt jobbigt då han skrek väldigt mycket och fick jätteont :( Men det gick över fort och han började prata med sin fågel igen :)
Men försökte hålla mig för gråt, gick inte riktigt. Man vill inte se sitt barn ha ont :( Han kommer vaccineras igen när han är 5 månader.
 
Han väger nu 7665 gram och är 63.5 cm lång och har 40.3 cm runt huvudet. Han är väldigt stor med andra ord :P
Så vi behöver inte va oroliga han äter för lite.
 
 
Han har o ta av med andra ord ;)
 

3 månader

Igår va Vincent 3 månader. Jag tror han har blivit väldigt mammig av sig. Han är alltid smågnällig med Danny när jag är borta och såfort jag kommer hem blir han lugn och kan sova/äta. Förutom vissa kvällar, då är han supergnällig oavsett vad :P
Som igår när jag kom hem, då blev han plötsligt jätteglad och pratade mycket med mig. Måste få hans prat på film, finns inget sötare :) Han skrattade även massa när jag kittlade honom, han är väldigt kittlig under armarna haha!
 
Han har nu storlek 3 i libero, men kommer nog köra på pampers, tror det är active fit vi har nu. Fick ju en blöjtårta o de känns mkt bättre än libero. Däremot de andra pampers vi testade til nyfödda va inte alls bra. Själova nätet i blöjan fastnar lixom mot huden.
 
Han leker och greppar tag i leksaker, utforskar allt som låter och ser intressant ut.
Han tittar väldigt mycket på ansikten och älskar när man prata med honom.
Ler väldigt ofta
Han kan lyfta upp huvudet helt och hela bröstkorgen
Han har hittat sina händer och stoppar de gärna i munnen
 
En sak som vi måste tänka på är att han fått platt huvud på ena sidan huvudet. Vi har ju en väldigt tunn kudde och han ligger ju alltid åt samma håll. Så nu har jag vikt kudden och vänt han så han har huvudet där han hade fötterna :) Får se om det hjälper.
 
 
Vecka 31
 
Söta små smilegropar <3
 
 
 

 

Smarta jag

Rump- och benpasset gick sådär idag. Mådde rätt konstigt. Först så började de stickas och brännas lite i händerna och tillslut hade mina tummar svullnat upp så de knappt gick böja dom, va helt stenhårda, men de la sig sen. Mådde också rätt illa och kände mig seg i huvudet. Sen började knäna värka ännu mer så antar jag får vänta med o köra ben och rumpa då alla övningar innefattar knäna. Vilket är väldigt tråkigt. Men de får vila helt enkelt så får jag träna överkroppen sålänge.
 
Sen kan man ju säga jag blev rätt chockad när jag skulle öppna mitt skåp för att lägga in mobilen och handskarna, det va tomt?!... Började tänka om jag hade nån väska med eller om nån varit och snott mina saker och sen låst hänglåset igen. Men sen kikade jag i skåpet bredvid och där låg mina saker, puuh. Hade ju låst fel skåp, smart!!
Om jag hade gjort detta misstaget på mitt förra gym är jag säker på att allt hade varit stulet då det va mycket stölder där och mkt mer folk. Inte så kul o bli av med en skinnjacka, en dyr träningsväska, hela plånboken med kort och kanske även bilen!!
 
 
Dagens upplägg:
 

10 min uppvärmning på crosstrainern
Benpress - 4 set och 20 rep - 85kg
Vadpress - 4 set och 25 rep - 61kg
Legcurl - 4 set och 15 rep - 25 kg
Sittande mot en vägg i 90 grader - 1min x3
Benpress med en fot - 4 set och 20 rep - 25 kg. (Pressa med hälen)
Rumpaövning på matta (se nedan) - 4 set och 15-20 rep
Snea situps, raka situps, plankan
 

Den övningen åt höger tycker jag är en av de bästa övningarna där man verkligen känner det tar. Vet dock inte vad den kallas?
Den åt vänster, sumosquats är med en riktigt bra övning, men kunde inte göra den idag pga knäna
 

 
 
 
 
 

Humörsvängningar

Jag som så gärna ville ha mensen tillbaka, hur kunde jag önska det? Hade glömt dessa humörsvängningarna, Danny får akta sig den kommande veckan, man kan bli superirriterad för ingenting och jag hatar den känslan när man är irriterad o på dåligt humör. Men nu vet jag det beror på mensen och inte för att jag är negativ och olycklig :P Sen har jag varit jättesugen på socker, speciellt choklad. Jag har inte haft det begäret innan, eller kände jag inte av det innan för jag åt sånt nästan varje dag :P
 
Eftersom jag fuskat endel senaste veckorna ska jag försöka va ännu striktare tills nästa mätdag :)
Får INTE ta en enda godis hos mamma idag!! Fokusera fokusera fokusera!!
 

Mätdag

Hann inte mäta mig igår, sen har jag känt mig rätt svullen av mensen. Men idag kände jag mig inte minsta uppblåst så jag körde på. Alltid spännande och nervöst att mäta sig, man är ju orolig det inte ska ha hänt nåt, trots att det kan stanna av ibland utan anledning.
 
Måtten 27 september:
 

Överarm: Stannar på sina säkra 27 cm
Över brösten   :  85cm
Under brösten :  69cm
Midja              :  69cm
Mage             :   82cm
Rumpa           :  93cm
Låret:             :  54cm
Vikt: 62kg
 
 

Från förra sommaren har jag en cm mindre runt brösten av vad jag hade då, så de har tappat formen lite.
Under brösten har jag samma mått som jag hade då och även magen!
1 cm kvar i midjan och 3 cm kvar runt låret, det är inte lätt att få smalare lår alltså :P Men kanske blir bättre nu när jag kommer köra mer cardio :) Får se om två veckor om de gett resultat.
 
Så jag har egentligen nästan samma mått som förra sommaren, men det känns inte så, iaf inte runt magen. Men det beror på att den inte är så fast och att den har mkt överskottshud. Men det känns toppen att jag efter 3 månader har kommit ner i mina gamla mått :) Däremot vikten är 7 kg mer än förra sommaren. Men det är ju muskler så det känns bra :)
  
Här drar jag in magen, den går göra väldigt smal om man bara vill
 
Avslappnad


 
 
 

Lång dag

Har haft fullt upp sen jag gick upp imorse. Nu kan jag äntligen slappna av lite! Har varit en sån kylig dag och allt har känts konstigt, känns som det är den första riktiga höstdagen på nåt sätt. Nu när veckorna går så fort så är det väl snart jul, längtar lite till julafton, kommer bli en annorlunda jul nu när vi har Vincent, han kommer ju va ett helt halvår då :) 
 
Jag har inte ätit nån godis idag, jag klarade mig, däremot knaprade jag läkerol som nästan är som godis, men har känt mig lite krasslig idag med huvudvärk och lite ont i halsen. Hoppas jag är piggare imån, för då blir det ett ben och rumppass. Men har fortfarande ont i knäna? Drygt för jag vill ju inte va begränsad i min träning men såfort jag böjer mig gör de ont, känns stela.
 
 
Dagen mat:
 
Frukost: Fiberhavregrynsgröt.. Vad annars? ;)
Lunch: 3 Finncrisp med stekt ägg
Mellanmål 1: 2 Finncrisp med en avocado
Mellanmål2: Smoothie
Middag: Quornhamburgare med egengjord brunsås, kokta broccoli, blomkål och haricotsverts med en sallad
 
Detta är en väldigt god rätt! Inte så jätte kalorisnål pga grädden men ändå nyttig :)
 
 

Ta inte den lätta vägen

I tidningar och media står det alltid hur man fortast går ner i vikt, hur man snabbt får en J- lo rumpa eller få magmuskler. Att gå på en superdiet i en månad och rasa i vikt är varken hälsosamt eller hållbart. Kroppen ställer in sig på svält och när man väl börjar äta normalt igen suger kroppen åt sig allt och man går upp igen. Men man går ju inte upp i muskler utan fett. Så man ser bara tjockare ut efter då det är musklerna som försvinner först om man inte får i sig tillräckligt protein och näring. 
Enda rätta sättet att gå ner i vikt, få muskler, eller gå upp i vikt, är att ändra sin livsstil och göra det i rätt takt. Man kommer inte långt genom o va lat o tro man inte behöver kämpa. Disciplin och motivation är nåt man måste ha. 

Här sitter jag och vill ha en godisbit men om jag äter en triggar de igång mitt sötsug o då kommer jag ha ätit 10 tills jag går hem :P Måste ofta fokusera på ens mål och hur bra man mår efter sina framsteg. 







Glittergel

Igår fick jag hem mina glitter! De är riktigt snygga!
Eftersom lacket lossnat på tummen testade jag måla den med svart och den ena silver. Blev väldigt glittrigt. Men hade ingen basfärg under så fick göra många lager. Det bästa är att ha tex silverfärg till de silvriga glittret :)
 
 
 
 
 
 
 

Ta vara på varandra

Igår när vi va påväg till föräldrargruppen såg vi det hade hänt en bilolycka vid en korsning. En buss hade frontalkrockat med en annan bil som skulle svänga vänster. Läste det va en familj i bilen varav en 8 årig pojke. Alla fick åka till sjukhus. Vet dock inte hur det gått med dom, men tycker just bilolycker är nåt av det obehagligaste som finns. Jag känner inte personerna men känner ett sånt medlidande ändå och vet känslan av att krocka. Har dock aldrig krockat allvarligt men i stan har det ju hänt några gånger och man vet ju den rädslan sekunderna innan man inser man inte hinner väja. 
 
Jag har väldigt stor respekt i trafiken, och det har jag för man dels sett hemska saker och man läser hela tiden om hur folk dör i trafiken. När jag va yngre kunde jag sitta o messa när jag körde, det gör jag aldrig längre! Och kör som en gammal tant i rondeller för de kommer alltid ut nån idiot mitt framför en, varav en taxibil en gång som körde rakt in i mig!
 
När jag kör på stora vägar när det är mörkt är jag ofta väldigt rädd bakom ratten, rädd det ska komma en älg eller annat djur. För nåt år sen när jag och min familj och Danny skulle hem från en resa, körde mitt i natten från Göteborg, så fick vi se en väldigt allvarlig älgkrock precis framför oss, när pappa bromsade in för att inte köra på älgen kör det om en annan bil bakom oss och kör rakt in i älgen i över 100km i timmen snett framför oss, bilen fortsätter köra rakt ut på en äng och det är riktigt tyst, inte ett ljud hör vi. Tills mamman börjar skrika i panik. Usch glömmer aldrig den upplevelsen. Va en familj i bilen och deras son skadades allvarligt och pappan dog :/ De bor grannar med min sambos moster och han som dog har jobbat på pappas jobb. Det sjuka är att vi såg dessa personer på flygplatsen och de hade varit på exakt samma hotell som oss. Mamman hade även cancer! Att en familj ska behöva drabbas på det sättet!  Men en tanke jag aldrig glömmer är att om de inte kört om just då, så hade de säkert kört rakt in i oss, eller om vi hade kört på älgen hade sannorligen både min pappa, lillebror och Danny dött i olyckan då Danny inte hade bälte på sig så dum som han är. Så han hade ju mosat min lillebror som satt framför honom. Usch! Är så glad vi blev oskadda iaf men mådde så dåligt för den familjen och tanken - tänk om det va vi.
Efter en sån sak inser man att man ska va rädd om varandra, va glada alla är friska! Man vet faktiskt aldrig om nåt hemsk kommer hända, är ofta rädd för det. Men man får ta vara på tiden man har med varandra och inte ta någon för givet!
 
 
 

Föräldrargrupp 1

Igår va vi ju på vår första föräldrargrupp. Kommer ha nästa den 14oktober sen kommer den va en gång i veckan. Bra den kommer va så ofta för annars lär man inte känna varandra lika lätt om det går så lång tid emellan.
 
Idag va det rätt stelt, är 7 barn plus föräldrar med i gruppen, satt i en soffa och en barnmorska höll i det. Men när man inte gör några aktiviteter ihop så är det svårt att hålla en konversation. Man sitter lixom inte och snackar med hon bredvid medans resten är tysta. Barnmorskan frågade lite allmänna frågor om o ha barn osv, och hon pratade ju inte heller så mkt utan försökte få oss att prata haha.
Blir nog bättre nästa gång för då är det babymassage :)
 
En sak som va rätt kul va att Vincent va typ dubbelt så stor mot alla andra bebisar. Visst han är äldst men några va bara nån vecka mindre. Sen gnällde väl de flesta bebisar lite, även Vincent ett tag innan han slocknade :)
 
Men gruppen känns okey, är två par jag känner jag är mer intresserad av att lära känna. Speciellt en tjej som såg ut o va i min ålder. Får se om vi har samma intressen, nu pratade vi ju bara om bebisarna :) 
 
Sen en annan sak som är kul är att Vincent har kommit längst i utvecklingen, det är stor skillnad mot honom och de andra. De har ju inte börjat skratta eller prata, förutom en liten tjej. Så tror det är kul för de andra föräldrarna o se hur Vincent är och vad de kan vänta sig, han är lixom steget före så tror han får lite mer uppmärksamhet när han ligger och pratar med en :)
Danny försöker redan lära han att ragga hem brudar och att han ska flörta med bebisarna i gruppen haha! Jag tänker iaf lära han att respektera tjejer och inte va nån player och utnyttja. Får se hur det går, återstår o se i framtiden :)
 
 
Nån som varit på baybcafe? Tänkte om jag ska gå på det den 2 oktober. Men hur funkar det? Sitter man ett gäng och fikar med bebisarna? ;)
 
 

Natti natti

Idag körde jag rygg, biceps och mage. Testade göra marklyft för första gången och känns som jag fick in tekniken bra. 
Körde 5 kilo på varje sida av stången, vet inte vad stången väger men bara den va väldigt tung, säkert över 10 kilo. 
Ska bli kul o se när man kan öka kilorna :) Därför ska jag nog skriva ner hur mkt vikter jag kör i de olika övningarna. 

Dagens mat:

Frukost: Fiberhavregrynsgröt
Lunch: Korvgryta i ugn
Mellanmål1: En avocado
Mellanmål2: Smoothie och två finncrisp
Kvällsmat: Köttfärssoppa och en proteinshake



Sitter och försöker natta Vincent så jag kan fixa det sista hemma plus duscha. Men han har varit rätt besvärlig denna veckan. Gnällt hela kvällarna och vill inte riktigt äta trots han är hungrig. Kommer trotsåldern redan nu? ;)

Såhär såg han ut när jag kom hem från gymet. Putar med läpparna som en anka haha!







Skor

Vincent har samlat på sig endel skor. Blir inte riktigt att man använder dom nu när han inte kan gå. Men när han ska klä upp sig extra fint får han ha skor på sig :P
 
 
 
Fotbollsskorna är hans senaste tillskott som vi fick av Dannys mamma :)
Han föddes ju i en fotbollsfamilj (om man räknar bort mig) ;)
 

Stark pojke

Idag ställde jag Vincent mot soffan och han kan hålla upp sig med fötterna själv! Så duktig!
Väntar ivrigt tills han börjar krypa, som är på både gott och ont. Men just nu sprattlar han massa med benen och försöker komma fram, men överkroppen hänger inte med än.
 
Idag ska jag, Danny och Vincent på föräldrargrupp. Hoppas det är några mammor i min ålder med samma intresse. Men tvivlar på det, men vi får se :)
Måste också köpa ppiller idag, äntligen kan jag börja med dom igen :)
 
 
Står upp helt själv ;)
 
Söta blöjrumpan
 
Tittut!
 
 
 

The FOX

En kompis tipsade om denna låten. Lyssnade på den och kunde inte hålla mig för skratt! Men nu älskar jag den låten haha! Riktig skön faktiskt och skrattar nästan varje gång samtidigt som jag tycker han sjunger riktigt fint.

Pumpade den på gymet igår massa gånger, tur jag inte började skratta mitt i en rep!
 
 
 
 
Denna videon är även rätt kul, eller egentligen JÄVLIGT udda! Haha!
(Nåt måste han gå på)
Skarpa kontraster är det iaf!
 
 
 
 
 

Leo pants

Nån som vet var man kan köpa sånahär byxor? Hittade de röda som också är väldigt snygga men de kostar 2200kr :/ 







Sovrummet

Just nu lägger jag bara upp bilder på tavlorna och ljusstakarna jag köpte på jotex :) Tar bild på resten i veckan när jag fått mitt påslakan. Tror det kommer bli jättesnyggt!
En stil som jag tycker är väldigt snyggt är chabby chic, finns så mkt fint i den stilen. Men jag tycker all inredning ska gå i samma stil och blir rätt dyrt om vi skulle inreda om alla rummen :P Så vi kör mest på svartvitt, städer, lite new england och bryter av med lite färg. Stilrent är iaf nåt jag gillar, det ska helst se så städat och rent ut som möjligt och enkelt. För mig räcker det lixom med max en sak per fönster och inte 4 växter på en fönsterbräda :P
 
 
Ljusstakar från Jotex. Tror de kostade 179kr
 
 
KÄRLEK. Tror det va på EM jag köpte dessa bokstäver
 
dukarna är 30x30 och kostade ca 70 kr styck, så ca 210kr för alla tre. Billigt med tanke på att det inte är massproducerade ;)
 
Funderar om vi ska måla alla väggar vita förutom den som är bakom sängen. Tycker väggarna är för mörka här inne. Annars är det fint med den vita byrån och de vita prylarna mot den mörka väggen
 
 

2 månader

Dagens mat:

Frukost: Fiberhavregrynsgröt
Lunch: Korvgrytan från igår
Mellanmål: Proteinshake, proteinpannkakor
Middag: Köttfärssoppa med 2 finncrisp

Träning: Triceps, mage och cardio. 


Jämförde två bilder, är ca 2 månader emellan. Fast jag är rätt uppsvälld på bilden jag tog idag så skillnaden är inte så stor. Jämförde även två bilder framifrån och såg ingen skillnad alls. Men jag vet ju att mycket hänt på 2 månader. Hade dock önskat man va smalare trots om man va uppsvälld eller inte. Man såg iaf lite skillnad i profil :)



Triceps och mage

Eftersom jag ska träna lite senare imån och har vilodag på torsdag så vägde jag mig idag på gymet. Har gått ner 1 kilo på två veckor så det fortsätter i samma takt :) Så nu väger jag 62 kilo, (76kg innan förlossningen). Skönt jag inte gått upp trots jag fuskat endel. Men om man rör på sig mkt och äter bra i övrigt kan man unna sig då och då. 

Märker jag har mer markerade muskler på armarna. Detär med att man inte kan bygga muskler på ett kaloriunderskott stämmer inte, däremot kanske man inte kan få stora muskler på ett kaloriunderskott men muskler får man oavsett :) 

Mätning på torsdag, får hoppas det med har sjunkit. Jag nöjer mig med små ändringar och förväntar mig inte att gå ner flera cm överallt. Sålänge det händer nåt är jag nöjd. :)
Förresten, så kanske jag äntligen fått tillbaka mensen, så jag antar jag inte är gravid :) 



Pink leopard

Idag testade jag måla leopardmönster. Va lite orolig om de skulle gå att måla med vänster hand men det va inte alls svårt att måla detta mönstret. Jag tog först en tops och duttade rosa prickar, lät härda, och sen målade dit det svarta med en liten pensel. hittade en perfekt pensel igår för 10 kronor. Bästa är att ha syntetborste då de inte spretar sig lika mycklet och sitter mer ihop.
 
 
Förebild. Inte lika fagra under ytan ;) Är riktigt sköra och tunna
 
Är riktigt nöjd med denna design. Kommer jag definitivt göra fler gånger. Är verkligen jag. Rosa OCH leopard, kunde inte bli bättre ;)
Skulle också va snyggt och göra alla i leopard
Jag är lite slarvig när jag målar, det är verkligen svårt att inte hamna på nagelbanden
 
 
 

Målning steg för steg

Jag blev klar med alla tre tavlor igår. Så nu är de upphängda i sovrummet. Nu väntar jag bara på påslakanet som skickades igår :)
 
Det blev inte riktigt som jag tänkt mig först, de skulle bara va lite lite slitet över tavlan men istället körde jag på. Kanske beror på Celsiusen jag drack på kvällen? Kände mig lite speedad och ville måla i superfart haha!
 
 
Klippte ut en stjärna i den storlek jag ville ha på ett papper, sen mätte jag ut mitten på tavlan och mitten på stjärnan och gjorde ett litet hål i stjärnan så man kan placera den mitt över tavlan.
Ritade av på duken.
 
 
 
 
Fyllde i valfri färg, skulle ha två med vit bakgrund och grå stjärna och en med vinröd bakgrund och vit stjärna
 
 
Klippte till en bit disksvamp som jag duttade liite färg på och drog över tavlan. Det får inte va för mycket färg utan bara lite så det nästan är torrt.
 
 
Bilder på hur det blev kommer senare ;)
 

Snabb falukorv i ugn

Igår gjorde jag denna gratängen, den blev riktig god, så den rekommenderar jag er att testa :)
 
Ingridienser:
 
500 g falukorv / sojakorv
400 g krossade tomater
1 stor sötpotatis
2 st vitlöksklyftor
0.5 st zucchini
1 st paprika
200 g fetaost / riven ost
1 st gul lök
1 kruka timjan
1 kruka rosmarin
Salt
Peppar
 
Skiva potatisen och lägg ut på en ugnsfast form och ställ i ugnen på 200 grader i ca 10-15 min
Hacka lök, vitlök, paprika och zucchini. Fräs löken och paprikan i en stekpanna med olja tills löken blivit mjuk.
Finhacka timjan och rosmarin. Tillsätt zucchini och örterna, fräs samman under omrörning.
Tillsätt krossade tomater och smaka av med salt och peppar.
 
Skär ner korven i ca 1 cm tjocka bitar och fördela korven över potatisen i ugnsformen, slå sen över tomatsåsen.
 
Toppa med osten.
Höj ugnen till 225 grader och gratinera i cirka 15 min tills osten fått färg.
Smaklig måltid!

 
 
 

Katthus

Vi har en utekatt som oftast är ute (Giggs slår han när han kommer in), så gjort ett mysigt hus till han som vi ska ha i uterummet nu när det börjar bli kallt. Han brukar sova på en pläd där men de är nog mysigare med ett hus :) 

Sasha ska ju såklart prova huset först och se om det är okey, sen passar hon på att smaka lite på det också! Findus ska ju ha det bästa ;)







Fram med penseln

Har inte målat sen jag gjorde det martiniglaset som jag la upp för rätt längesen. Men förstår inte varför jag inte målar oftare. Tycker egentligen det är väldigt kul, men man tar sig inte tiden till det när man har Vincent, träning och städ. 

Ska göra tre stjärnor i vinrött, grått och vitt i en sliten stil. Kommer lägga upp bilder steg för steg om ni är sugna att måla nåt liknande :) För det är inte alls svårt sålänge man vet hur man ska göra :) 



Cleaneating!

För att man ska kunna gå ner i vikt, (fett) så måste man äta rätt annars går det inte, ingen mening att gå o träna och sen äta dåligt. Protein är väldigt viktigt för att inte musklerna ska brytas ner så det är jag extra noga med. I många dieter får man i sig alldeles för lite näring så det man förlorar är vätska och muskelmassa och kanske lite fett, men då har man ju misslyckats, för det är ju oftast fettet som man vill bli av med. Så att hoppa över måltider gynnar inte nån och det bästa är att äta allsidigt och så rent som möjligt. Ät helst det som ÄR en ingridiens, inte saker full med ingridienser och undvik gärna halvfabrikat. Ät rent helt enkelt!! Det vinner man mycket på!
 
 
Olika alternativ på frukost. Detta äter jag alltid nuförtiden, fiberhavregrynsgröt eller smoothie. Smoothie tar jag de dagar jag inte tränar då jag inte gör av med lika mycket energi
 
 
Lite olika middagar!
Lägger upp alla recept och måltider på kategorin recept om ni vill se hur man gör de oliak rätterna. :)
 
 
 

Mina nageldesigns

Nu  blir det ännu ett nagelinlägg :P
Samlade ihop mina olika naglar jag hunnit göra hittills i ett kollage, och många fler designs kommer det bli. Nu framöver kommer de nog bli lite mer avancerade naglar med leopardmönster och glitter :)
Alltid kul att testa!
 
 
Vilken är er favorit?
Jag gillar nog fransk manikyr och silverglittret bäst
 

Amazon fan

Japp det är jag! Shoppar ju därifrån varje månad! Och ni som gillar spela FIFA och GTA som kommer ut snart så finns även de billigare på amazon, drygt 400kr. Men då är det på engelska. Misstänker dock att det inte är många av mina läsare som spelar de spelen? :P
 
 
Eftersom jag måste ha dessa gele rengörare så gjorde jag en beställning igår. 230kr kostade det och gratis frakt.
Wipes kostar drygt 100kr så lacken är inte så dyra egentligen.
 
Men det går faktiskt ha en wipes för två händer om man torkar av alla naglar samtidigt, annars hinner den torka. Så då räcker dessa 100 gånger vilket borde räcka länge. Kostar då 1kr per gång ;)
Nu har jag verkligen samlat på mig många färger plus massa glitter. Så nu kan jag väl öppna en salong här hemma ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Träningsvärk

Idag har jag sjukt mycket träningsvärk i rumpan och även ovansidan och insida lår. Sumosquatsen tog säkert bra i rumpan då :) 

Ska handla mat idag så nu kan jag testa lite nya recept och lägga upp. Ikväll blir det sojakorv gratäng i ugn som jag tog från Emelies blogg. Blir säkert gott!
Sen tänkte jag baka lite frallor i veckan :) 
Saknar bröd, och nybakta frallor är ju supergott!!


Här är mitt mål! Love her body! 
Vi har rätt lik kroppsform så med tiden tror jag att jag kan nå detta! Behöver "bara" förlora mkt kroppsfett o bygga mer muskler! 
 
Till sommaren ska jag se ut såhär!


Jag har ändrat mitt träningsschema igen nu. Eftersom jag ligger på ett kaloriunderskott så satsar jag först o främst me att gå ner i vikt/ fett. Sen när jag är nöjd kommer jag bygga mer muskler. Så jag har 2 vilodagar i veckan, cardio kör jag tre gånger i veckan och så kör jag igenom alla muskler en gång under en vecka. Innan körde jag igenom alla muskler två gånger men då finns de inte mkt tid/ ork till cardio o 1 gång i veckan bör räcka :) Tänkte testa marklyft på onsdag och kommer även öva mer på chins. Ett mål jag har är att iaf klara 1 chins detta året ;) 

På torsdag är det mätdag igen. Är faktiskt lite nervös då jag fuskat endel med kosten. Man är ju rädd att det inte hänt nåt eller ännu värre..gått upp i mått :O Men vi får se! :)

Magen blir iaf mer och mer fast för varje vecka! 





Black and gold

Igår fixade jag Emelies naglar igen, de blev supersnygga och en design jag gärna velat testa på mig :) Eller med silver då jag oftast använder silversmycken.
 
Testade även den Orlys gel cleanser och den tog bort allt det glansiga och gjorde naglarna matta. Så den är väl bara o slänga, man vill ju de ska va glansiga. Så jag använde en sån shine wipe jag brukar ha istället.
Så typiskt köpet gick igenom på amazon och att de berättade först efter att den gel cleanser inte kunde skickas. För annars hade jag ju köpt de shine wipes jag brukar ha, nu måste jag handlar för ytterligare 25 pund för att få gratis frakt, för frakten kostar 50kr om jag bara beställer shine wipes.
 
Men kanske gör en beställning TILL då jag hittat lite andra lack jag velat ha ;) Men denna månaden är de jävligt tajt :/ Men jag får helt enkelt inte shoppa nåt nästa månad. Shoppaholic
 
 
 
 

Mördarpass

Idag blev det ett ben och rumppass. 
Jag kör lite lugnt med benböj med stång och utfall då jag har haft ont i knäna sen förra benpasset. Misstänker att fötterna inte pekade åt samma håll som knäna och att jag måste vinkla de lite utåt.
Men jag testade sumosquats idag för första gången. De kändes som en bra övning och jag blev andfådd av den, blir sällan andfådd av andra övningar. 
Låren skakade iaf efter, är så det ska va :)

Dagens övningar: 

4x12 benpress 
4x12 vadpress (eller vad de kallas)
Emellan seten satt jag 90 grader mot en vägg

4x12 sumosquats med 10 kilo viktplatta

4x20 utsida och insida lår i maskin

4x15 cablekick 15 kilo

Plankan 1 min x 2. 


Dagens mat:

Frukost: Fiberhavregrynsgröt med banan
Mellanmål: Proteinpannkaka plus 2 finncrisp
Efter träning: Proteinshake

Lunch: En potatis, shasminris, sallad

Fika: Liiten bit glass och kiwi
Middag: Sojakorv, sallad, lätt cremefraich och matvete

Maten har varit lite udda idag då vi va bortbjudna hos sambons mamma. Glömde min quornfile hemma så blev bara tillbehör :) 
Men imån blir det storhandling och då kan vi börja göra riktig mat igen :)


Blev lite bildern på gymet idag. Känner mig så dum som står o fotar mig själv o inte tränar istället. Men vad gör man inte för bloggen?;)












Pink - leopard - black - silver

Har många designer jag vill göra. 
Men dessa står först på tur :) Nu kan jag ju äntligen göra dom då jag har svart lack och nästa vecka massa fina glitter :)







Wanties

Farligt att vara inne på hemsidor för man hittar alltid nåt. Extra jobbigt när man inte har några pengar :P 
Men kläder har jag, behöver bara rensa lite, då brukar man hitta plagg som man glömt bort :)


Skärpet är från asos och toppen från missguided. Men tycker de hade räckt med en kedja. 






Helgens form

Igår när jag tränade tog jag en ripped hardcore innan träningen, har haft uppehåll denna veckan men orkade inte vänta till måndag :) Träningen går mycket bättre när jag tagit dom, man känner sig mer peppad och det känns roligare att träna till skillnad från när man inte tar dom. 
Testade jogga med, det gick bra, joggade 5min sen powerwalk 5 min och så rullade det på i 30 min. Men jag får lite ont i höften efter, vet inte om de beror på att jag är sne i höftbenet då det är samma sorts värk jag alltid fått, eller om det beror på graviditeten. 


Jag kan skymta lite magmuskler där bakom allt fett. När jag får bort mer underhudsfett kommer absen synas mer och mer :)








Gellack

Fick hem mina gellack jag beställde i veckan, ett svart, ett silvrigt och bas och topplack. Köpte även Orlys gel cleanser på kicks då amazon inte kunde skicka den cleanser jag köpte där då det är brandfarligt. Många tror att gel cleanser ska ta bort gelen och ger därför dåliga omdömen, men den ska man ta när naglarna är färdiga och man härdat topplacket, då blir det en klibbig yta på nageln som man tar bort med alkohol och som även gör de glansiga och fina :) 
Imån får jag nog mina glittergele! Spännande!
 
Gel Cleansern kostade 49 kronor. Men den räcker nog längre än de shine wipes jag hade då man får 30 stycken för drygt 50 kronor som då räcker 15 gånger.
 
 
Detta är verkligen en riktig silvrig färg! Detta är ett annat sorts gellack som heter one step, med detta behöver man ingen bas eller toplack. Men kommer ha bas och topp ändå, känns som de sitter bättre då!
 
 
 

Lyx!

Lördag idag så det blev egengjorda pommes, (skärmaskinen funkar super), quornfile, bea, sallad och en bit halloumi. Va riktigt gott. Sen åt jag upp resten av naturgodiset. Men nu är de nyttigt som gäller till nästa lördag :). (Måste sluta ta godis i mammas butik)!!


Dagens mat:

Frukost: Fiberhavregrynsgröt

Lunch: Lite naturgodis, en tacos

Mellanmål: Proteinshake, lättkvarg med hallon, linfrön

Middag: Lyxmiddag deluxe

Övrigt: Naturgodis

Träning: Biceps, rygg, mage, 30 min cardio. 






 

No regrets

Detta är jag när jag sitter och äter skit! Förnekelse hahaha! 



Pepparkaka

Har ni smakat den nya smaken LOKA har gjort? Är smaken av pepparkaka. Vet inte hur de gör men de smakar precis som pepparkaka, mums :) Jättegod att dricka för sig, men inte till mat. Igår blev det tacos med pepparkaksvatten?!.. Smakade sådär.
 
 
 
 

Besitos mi amor!

Verkligen svårt att få till fina pussbilder. Han vill aldrig ligga still!! Flaxar med armarna så tillslut fick jag hålla fast han ^^
 
Nu vet jag även hur jag ska göra när han är väldigt gnällig, det är att gunga han i spjälsängen supersnabbt, alltså så han typ skakar haha, konstigt nog somnar han oftast så. Om han inte är hungrig, då hjälper inget förutom mat :)
 
 
 

Leopard

Vet inte hur ofta jag har mitt leopardlinne! Eftersom det är svartvitt passar det ju till allt typ! Men känner det börjar kännas tråkigt och slappt, har ju även använt den flitigt som höggravid :P 
Men det är tur leopard och djurmönster är mode igen, eller det har väl varit det länge nu känns det som. Ska kanske testa måla leopardmönster på ena nageln nästa gång, fick hem svart och silverlack igår :D Det silvriga verkar riktigt fint, är glittrigt silver :)
 
 
Mitt hår har ju blivit superlångt! En dm till så är jag nöjd. Fast det lär dröja då jag måste toppa det ibland, vill ju inte ha tunna stripor längst ner :) (Vilket jag hade när jag tog studenten, då va det verkligen slitet! )
 
 
 
 

Fågeln är nu ersatt

Med en bok! Vincent tycker denna är superkul att slå och känna på :) 
Den är också från Lamaze som vi fick av Emelie och Dannys bror. Nu har han o göra :) De tycker ju alltid det är kul när de kommer nya saker att utforska :)



Malins menyer

Har fått ihop 2 menyer, nästan tre. Faktiskt väldigt skönt att ha menyer såhär när man inte vet vad man ska äta. Sen följer man inte riktigt menyerna exakt för ibland tar man från frysen osv, men då lagar man bara det dagen därpå. Men det som är det bästa är att då köper man varor för de rätterna så har man alltid ingridienser och blir på så sätt billigare. För ofta får vi slänga rotfrukter och grönsaker om det inte äts upp i tid, samma sak mned grädde.
 
Vi tänkte att vi handlar mat varje söndag så vi har för veckan därpå. Förutom första handlingen där vi köper kött och alla quorn/soja produkter, kattmat, toapapper och sånt man behöver.
Får hoppas detta kan dra ner lite på våra matkostnader :)
 
 
Lördagar blir våran unnadag :)
 
 
Brukar tidsinställa inlägg till dagen efter ibland och glömmer alltid ändra datum så inlägget hamnar längre bak i bloggen. Kan va därför vissa inlägg kan försvinna ibland :P

Mys

Vincent blir mer och mer krävande, han är inte nöjd lika lätt och kan skrika för inte nån speciell anledning. Innan skrek han endast vid hunger. Nu är det vid hunger, bytablöja, trött, uppmärksamhet, uttråkad. Men det är väl så det ska va :P Men han har inga problem att ligga i gungan o bara titta, han nöjer sig ändå rätt lätt :)
Sen igår har han även börjat suga mkt på hans händer. Stoppar in hela handen i käften :P  


Kan även passa på o skriva vad jag ätit idag. Det har inte varit en bra vecka, varit endel onyttigt. 

Frukost: Fiberhavregrynsgröt m. Banan

Lunch: omelett och två finncrisp

Mellanmål: Bananpannkaka

Mellanmål 2: kvarg med bär

Middag: tacos + tacochips :O

Övrigt: naturgodis + 3 bitar choklad

Blir inget snacks imån iaf. Då blir det träning och på kvällen grillning! :)




Nicer Dicer Plus

Igår gav min snälla mamma mig en Nicer Dicer plus som går på twins reklamen. Testade den lite idag och den funkar jättebra! Hatar skära grönsaker så med denna blir matlagningen mkt roligare :)
Sen blir det ju perfekta kuber och allt blir jämnt och fint, (om man nu vill ha fin mat) ;)
 
Vill testa göra en pyttipanna med sötpotatis och massa olika grönsaker i små kuber, är ju inte lätt att skära kuber med kniv. Eller göra pommes, ja man kan göra mycklet.
 
Mina föräldrar hade en sånhär för väldigt längesen, men nu har de uppgraderat den rätt mycket. Man får bland annat en grönsakshållare om man ska riva. Annars brukar man ju få slänga sista biten som inte går riva.
 
Får hoppas den inte blir slö fort bara!
 
 
 
 

Be yourself

Don't change so people will like you.
Be yourself and the right people will love the real you!
 
 

Fladder

Såhär ser det ut när jag drar ut huden. Den är med andra ord väldigt elastisk och har förlorat sin spänst. Det är detta som oroar mig lite om huden alltid kommer va så lös eller om den stramas åt med tiden? Vet att destu äldre man blir destu svårare drar huden ihop sig. Så undrar hur det blir efter nästa barn. 
Men huden skrynklar iaf sig inte vilket jag är otroligt tacksam över, är bara lite under naveln om huden trycks ihop. 

Ni kan ju därför föreställa er hur det ser ut när man sitter ner, då blir det en o annan bilring :P 
Men det lär bli mkt bättre när jag förlorar bukfettet o få fram musklerna mer. 
(Hoppas jag).




Curly

Blev lockigt hår igår för en gångs skull. Fast gillar det mer när man har lite längre hår.
Jag lockar alltid med plattång, tycker det blir snyggast lockar, blir lättare korkskruvar av vanlig locktång vilket jag hatar.
 
Här är en video hur man lockar med en plattång, fast jag har plattången mer snett uppåt, beror på hur man vill lockarna ska se ut :) Finns annars många andra videos på youtube hur man gör om ni är intresserade.
 
 
 
 
 
 
 

Shorts provning

Ibland behöver man en morot och se konkret sina framsteg. Så igår testade jag lite shorts. De shortsen jag köpte i somras är väldigt mkt förstora nu. Va ju tvungen att köpa storlek M då, så de kommer jag inte kunna ha mer.  Känslan när kläderna är förstora är rätt härlig, däremot när kläderna är försmå är inte lika kul.

Testade mina andra shorts jag hade förra sommaren och jeansshortsen går på och skulle kunna användas, men är inte bekväm med för tajta kläder än. Men nu går det på utan problem :P Minns när jag testade dessa shortsen innan jag började träna på gym och då fick jag inte på dom alls över höfterna. Då va jag rädd jag aldrig skulle kunna ha mina shorts igen, för att ibland går inte höften tillbaka i sin gamla storlek utan förblir bredare efter förlossningen.
Men nu vet jag att till nästa sommar kommer de passa igen!
 
 
Fokusera på framstegen och vad man uppnått och inte det som man har kvar!
 
 
Nitarna har jag satt dit själv, beställde lösa på nätet :)
 
 
Nu är nästa mål att iaf kunna knäppa dessa shortsen. De har alltid varit väldigt tajta, men jag älskar dom och de SKA på ;)
 

Eat green

Nu börjar det eka i kylskåpet igen! Ska storhandla på måndag och tills dess blir det enkla måltider. Sålänge det är nyttigt är det okey :P
Blev äggröra till lunch där jag har i en sojakorv och spenat plus en stor saftig avocado.
 
Frukost: Smoothie och två finncrisp med tomat
Lunch: Äggröra och en avocado
Mellanmål: Smoothie igen
Middag: Linssoppa
Efter träning: Proteinshake och två finncrisp med stekt ägg på
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fett fett fett

Jag drömmer ofta om att få bort kulan och fläsket på armarna, som ni säkert redan vet :) Nedre magen är som en hård ballong. Vet inte vad det är? Och när jag spänner så är ju magen rätt hård men fortfarande är den för putig. Vad finns lixom innanför musklera som gör den putig om det inte är fett? För det är det ju också en hel del, man har väl fett innanför musklerna med som försvinner med tiden? Haha, noll koll! För livmodern borde väl dragit ihop sig efter 3 månader. Jag kommer nog köra mer cardio och när jag kan springa igen kommer jag springa flera gånger i veckan. Men eftersom man inte kan köra så mkt cardio just nu blir det mer styrketräning istället. Men det kanske är mer effektivt att springa och köra cardio och lite styrketräning när man vill bli smalare? Hmm, samtidigt är ju styrketräning en bra fettförbrännare. För känns på nåt sätt roligare att bygga muskler när man inte har så mkt fett på kroppen som täcker dom :P
 
Men en sak har jag märkt stor skillnad på från när jag va gravid. Och det är celluliter. Tittade i dagsljus idag och jag såg knappt några förutom på rumpan, sen får jag ju massa när jag spänner rumpan. Men innan hade jag ju hela låren, även framsida lår. Va säkert mkt vätska, men om ni får mkt celluliter under graviditeten kan de mycket väl försvinna sen efter :)
 
 
Åt ju en påse naturgodis I veckan! Sen undrar man varför man köpte så mkt. Jag va ju iofs väldigt hungrig när jag handlade det (GÖR ALDRIG DET), för då köper man alltid mer än nödvändigt. Man ska lixom inte äta sig mätt på en påse naturgodis, men man äter ju tills det tar slut oftast :P
Kände mig väldigt pluffsig efter och känns som man får börja om från början med träningen, speciellt när man missat några träningspass. Men så är det ju inte, men hatar den känslan! Men när jag ätit onyttigt en dag känner jag mig extra motiverad att äta nyttigt dagen därpå :)
Ikväll blir det nog nog träning iaf, saknade gymet igår :)
 

Grean tea

Smakade denna drycken idag. Va rätt god och frisk. Kan va gott o dricka nåt annat ibland när man bara dricker vatten :) Fast det bästa är ju att bara dricka vatten då såna här drycker innehåller sötningsmedel, iofs naturligt sötningsmedel, stevia, även citronsyra. 
Men de är iaf bättre än läsk :) 


Taggad att dra till gymet nu, trots jag är väldigt trött. Det börjar ta på krafterna att få en avbryten sömn va tredje timme. 
Men det är bra jag saknar gymet och inte blir bekväm när jag kommer ifrån det. På schemat står iaf axlar, triceps och mage :) 



Haha

Haha fan vad kul!
 
 

Svartvitt

Nu ska jag iväg o jobba några timmar, sen direkt hem, äta, och sen till gymmet. Cyklar nog ner till stan och till gymet, blir nog nästan en mils cykling :) Fläsket måste börja röra på sig. Imån kommer det också bli en vilodag då jag inte hinner träna. 
 
 
Svartvitt, funkar alltid. Dessa byxorna gick med på, fast inte mina andra svarta byxor. Gäller att det är ordentligt med stretch :)
 

Chillar

Här chillar Sasha och Vincent :P Sasha brukar springa iväg såfort han är i närheten men tror hon börjar vänja sig nu. Hon förstår att han inte gör nåt farligt, men vänta några år, då kommer Vincent väl dra katterna i svansen och springa efter dom :P Tror han kommer va en riktig busunge!!
 
 
 
 
Tuuffing!
 
Ser nöjd ut!
 
Inte lika nöjd..

Höstfrukost

Gott med en riktig frukost denna kalla höstmorgon! Tycker frukosten är det godaste målet på dagen!
 
Det blev smoothie av kvarg, linfrön, lite proteinpulver (päronsplit), och frysta hallon. Två finn crisp med tomat och mitt vatten med MSM pulver i. Här kan ni läsa om msm pulver och varför det är så bra att ta varje dag :)
 
 
 
 
Finncrisp är såå gott! Godare än andra knäckebröd och innehåller bara 25-30 kalorier per skiva.
Lätt att man småäter detta när det ligger hemma. Men ska försöka äta det vid rätt tillfällen och med bra pålägg. Gott med avocado eller ägg på :)
 

Vincent pratar

 
 
 
Jag har varit beredd med kameran flera gånger för vill filma när han skrattar. Men då bara fokuserar han på kameran :) Men jag filmade lite när ha pratade för några dagar sen. Han är väldigt pratglad vid skötbordet av nån anledning. Han gillar väl att bli ompysslad helt enkelt :)
 
Dessa bebisljud är sååå söta! Jag undrar vad han säger egentligen? Eller om han bara härmar mig? För ibland gör han typ samma ljud som mig :)
 
 
 
 
 
 

Celsiusglass

Om jag ska va helt ärlig har det varit en skitdag idag. Eller det har gått upp och ner. Har ont i alla muskler och känner mig så seg. Vet inte om det beror på att jag är trött och extra ängslig som jag stör mig så mkt på min kropp. Känner mig äcklad av magen och armarna, vill bara få bort det. Känner mig lite vilsen hur jag ska få bort allt extrafett o bli smalare. Jag äter iaf nyttigt och det är det viktigaste. Vet det tar tid och att det inte är omöjligt men vissa dagar har man den hemska känslan när man hatar sin kropp och tror den alltid ska se ut såhär. 

Lägger upp dagens mat iaf:

Frukost: fiberhavregrynsgröt
Lunch: två tacos med bröd
Mellanmål: kvarg med hallon, proteinpulver och linfrön, 1 finncrisp med smör. 
Middag: linssoppa
Övrigt; celsiusglass


Försöker ta det lite lugnt ikväll med en Celsiusglass :) Blev gott. Smakerna jag gillar mest av de jag smakat är cola och vilda bär. 
Jag rekommenderar iaf inte att köpa dessa glassformar från familyroom. Två har redan gått sönder. En sprack i frysen. Och de borde ju tåla stå i frysen?!





Tacos

Tacos funkar alltid. Det går fort, nyttigt, och billigt :) Blev även tacos till lunch, sen linssoppa ikväll.

Bokade en tatuering igår med, fick tid den 1 oktober så det va inga problem och kommer inte kosta nåt. Får hoppas det blir bra denna gången. Han skulle fixa till en av stjärnorna med och även lägga till en stjärna. Så det blir mer pain! Men om jag ska va ärlig va det inte så farligt att tatuera insida armen. Vissa gånger va det lite jobbigt men annars okey. Har ju en text vid sidan av nedre ryggen, ungefär lika stor, och den gjorde mycket ondare och jag kunde knappt ligga still. Tror det är värst där man har mer fett och när man kommer vid tunn hud där det ligger ben rakt under, typ ryggkotan vid nacken gjorde ont!
 
 
Det som är bra med hösten är att det blir extra mysigt på kvällarna då man kan tända lite ljus och ha myspyskläder :) Kan man iofs på sommaren med men inte samma sak ^^
 
Är det bara jag som har bananer i tacos? Om ni inte testat det så gör det! Supergott till!
 
Far och son <3

Kvällsbesök

Igår hade vi finbesök av Dannys bror och hans tjej Emelie. Tror Vincent gillar när vi får besök, han blir mer vaken och vill va med :) Men sen blev han trött och somnade! Han har inte riktigt fått in en dygnsrytm utan han sover och äter lite olika tider hela tiden. Men på natten vaknar han oftast vid 2-3 om han inte varit vaken mycket på dagen. Som igår natt så sov han drygt 7 timmar i sträck, åt, och sov 3 timmar till. Det kallar jag lyx :P
 
 
 
När man får besök får man hålla handen och flyga!
 
 
Wiiieee
 
 
 
 

Powerwalk med V

Eftersom jag inte ska till gymet idag blev det en powerwalk på en timme :) Känns skönt! Sen ska jag städa igenom huset tänkte jag. Ska även hämta mitt paket från jotex senare! Älskar att hämta paket!! :D








Banana Hearts

Tror jag tar en vilodag idag från träningen och tar en powerwalk med Vincent istället :)
Va lite täppt i näsan i natt och fortfarande lite ont i halsen. Så det va väldigt gott med en varm fiberhavregrynsgröt men banan och kanel på morgonen :)
 
 
 
 
 

Sleeeten

Har känt mig lite krasslig idag. Har lite ont i halsen och känner mig väldigt trött. 
Får kanske ta några vilodagar från träningen. 

Är det nån mer än jag som lätt äter onyttigt när ni är förskylda/ sjuka? Jag tycker alltid synd om mig själv o äter massa skit! Tur jag är sjuk så sällan :P 
Eftersom jag känt mig lite sliten idag blev det en påse naturgodis, och det va inte de nyttiga sorterna, fy mig!

Viktigt man håller kosten även när man kommer bort från träningen av olika anledningar. För mig går kost och träning ihop men kosten är det viktigaste, sen kommer träningen. 

Tänkte att jag skulle lägga upp vad jag äter varje dag, om det är nåt som intresserar er? 
Frukosten är nästan alltid samma och mellanmålet varierar inte jättemkt. 
Men jag kan testa skriva mer allt jag äter, (inget fusk) :)

Kan ju börja idag:

Frukost: Fiberhavregrynsgröt med hallon, linfrön och proteinpulver

Lunch: laxgryta med fullkornspasta

Mellanmål: En proteinshake, 3 finncrisp med stekt ägg, naturgodis

Middag: Tacos med fullkornsbröd och lättcreme fraiche. 

Övrigt: Mer naturgodis :)


Ingen bra dag idag med kosten. Hade i vanliga fall ätit utan tacobröd och gjort dressing av kvarg. Men är man krasslig så får man unna sig lite ;)


Har fått lite mer muskler iaf :) 
Har dock myycket fett som ska bort.
Är rätt uppblåst på bilden efter godiset
Och ja, det är ballongerna från Vincents namngivelse ;) Vad ska man göra med dom? Hatar smälla ballonger :S






Black and white

Mina fina pöjk! Har inte klätt han i svart innan men han passade i det :) Nu måste man också klä han varmare för det är mycket kallare i huset nu. Sen behöver vi köpa kläder, iaf tills han vuxit ur 62. Har inte så jättemkt i storlek 68 och behöver bland annat vantar och vill ha såna mysiga vita tofflor och lite tjocka tröjor :)
 
 
Ser ut som han vill slå nån på fösta bilden :P
 
 
Vi körde även sten sax påse  xD
 
 
 
 
 
 

När kommer den?

Kanske en lite intim fråga men är nyfiken hur det va för andra. 
När fick ni tillbaka eran mens efter förlossningen? Det har snart gått 3 månader och ingen mens än. Har ibland lite mensvärk men inget mer. 
Barnmorskan trodde den skulle komma inom 1 månad. Man börjar bli lite orolig varför den inte kommer. 
Mens är ju inget som man vill ha egentligen men jag vill börja kunna använda mina p-piller igen. Sen hoppad jag inte jag är gravid, men den risken är minimal men man tänker ju alltid det värsta. Eller ett barn till är ju såklart en gåva men det passar inte så bra just nu och jag vet inte om jag har orken just nu o gå igenom en graviditet såhär tätt inpå. 



Schema

Jag funderar att trappa ner min träning lite och "bara" köra 5 dagar i veckan. Är rädd att köra slut på kroppen för mycket. Men tycker det är svårt o göra ett träningschema så man hinner med alla muskelgrupper två gånger i veckan. 

Men tror jag kan behöva återhämta mig lite mer. 



  

Shopping för naglarna

Detta får nog bli det sista jag shoppar på ett tag nu! Förutom nån present till sambon som snart fyller år :)Men nu har jag till naglarna väldigt länge! Sen ska jag testa denna gel cleanser som tar bort den klibbiga ytan efter naglarna härdats, har ju haft shine wipes men mycket billigare att ha en sånhär och köpa "wipes" för sig :)



Ser fram emot att testa dessa!!Speciellt den silvriga och guldiga :)




Man glömmer fort

När man ser sig i spegeln och känner sig fet osv så får man tänka på hur man såg ut innan och att man hela tiden går mot sitt mål! Det är ju en rätt lång process med att gå ner i vikt/ bygga muskler och inget som händer på några veckor. Men på några månader kan det hända väldigt mycket och jag är glad jag lägger den tid jag gör på träning och kost så jag inte fortfarande såg ut som jag gjorde för 8 veckor sedan. Jag njuter hellre 24/7 av min kropp än äter massa onyttigt där man njuter några minuter med följd av dåligt samvete. Men ibland unnar jag mig saker när jag känner jag kan det och ätit bra i övrigt :)
 
I am not where I need to be, but thank god I am not where I used to be!
 
 
 
När vi va på Öland, ca 8 veckor sedan
 
 
Har ingen likvärdig bild. Men byxorna kommer på, fått mer muskler, magen är mindre och även låren!
 
 

Svettig!

Idag har det varit stressigt! Va och färgade utväxten sen direkt hem, byta om, och köra till gymet då Danny skulle iväg vid 18.00. Men det blev ett bra pass ändå och jag hann med det jag skulle :) Körde ingen cardio alls innan men svettig blir man ändå, tog heller ingen ripped innan men energi hade man gott om :) Innan har jag inte blivit svettig av styrketräning men då tog jag inte i tillräckligt. 



Utväxten

Gud har en sån sjuk utväxt nu. Ser lixom skallig ut! Känns alltid lika bra att få den fixad :) Håret ser mycket fylligare ut då! Känner lite för att göra lite röda/koppriga slingor samt mer ljusa slingor så man får lite liv i det. Fint nu till hösten med :) Men det får bli nästa gång!
 
 
Nu drar jag till frissan och bli ompysslad av bästa Ida!
Peace out!
 
 

Heels

Idag blir det premiär för mina högklackade. Om man bortser från den kvällen jag va ute för en månad sen. 
Får se hur detta går, fötterna är ju inte vana att gå i högklackade så de lär värka lite. Men jag måste ju vänja dom förr eller senare :) 




Fransk manikyr

I fredags blev det fransk manikyr med stjärnstenar! Tycker nog fransk manikyr känns mest lyxigt och fräscht. Eller silvriga glittertippar. Måste bara införskaffa mig glittergel. När jag får mammapenningen så ska jag köpa lite nya färger :)
 
 
 
 
 

Lek och bus

Han leker för fullt nuförtiden! Ibland greppar han tom sakerna och vill utforska! Så härligt att se att han förstår mer nu och vill utforska. Han tittar på en på ett annat sätt med, man får en sån djup blick <3 Kärlek
 

Detta tycker jag är den mest underbara biten, när man ser de utvecklas och göra nya saker, se de växa.
 
 
 
 
 
 

New England

Som jag skrivit innan hittar man ALLTID mer saker man vill ha! Vill ju köpa gellack men kände även ett stort behov av att köpa lite nytt till hemmet. Sovrummet har sett likadant ut nu i drygt 2 år, har bara ändrat färgtema från lila till grönt i omgångar, men det är likadant påslakan och likadana gardiner fast i olika färger :) Så nu blir det new england stil i sovrummet. Bryter av lite och tycker det är så snyggt. (Innehåller ju stjärnor)..
Såg påslakanet i Jotex katalog, hatar egentligen Ellos och Jotex tidningarna som kommer varannan dag i brevlådan, men tydligen funkar deras reklam.
 
Använde denna rabattkoden: 132965, den ger 30% på en vara. Såg nu att den bara gäller idag med, vilken tur jag beställde idag då :P
 
 
Beställde ett stort påslakan denna gången, så vi kör med stort täcke nu och hoppas sambon inte tar hela som han gjorde i början av vårt förhållande, är ju vinter snart..
 
 
 

 
Blev två av dessa
 
Matta vi ska ha framför sängen
 
Sen ska jag måla tre fyrkantiga tavlor med en stor stjärna på varje i lite sliten stil och ha över byrån. Sen får jag införskaffa vinröda gardiner med. 
 
 
 
 
 

Work out?

När man tränar hårt står det tillslut WORKOUT på benen! DET NI!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The gym

Idag blev det axlar, triceps och cardio. Har nog börjat gilla styrketräning mer än cardio. Blir lite långtråkigt tillslut. Men när jag kan börja jogga/springa igen är det mycket roligare att dra ut till skogen o springa än stå på en crosstrainer. 


Här är gymet utifrån. Som sagt, väldigt stort på två våningar, och då är det bara 3 små lokaler för passen, resten är gym. 
Men det är konstigt de inte har kettlebells på gymet, tycker de borde införskaffa det. 




Här är ett riktigt skräckexempel på hur jag inte vill ha det! Vill inte blir något större i låren, utan mindre med markerade muskler. Men hur gör man för att inte sluta upp såhär?
Rumpan är dock okey ;)




Första skrattet!

Det vackraste ljudet på denna planeten! Bebisar som skrattar! Vincent skrattade för första gången i fredags,varje gång jag bytte blöja på kvällen så skrattade han <3 Han brukar alltid gapa och bara göra ett ljud annars när han ler, men nu kom verkligen ett skrattljud också. Så underbart att se! Danny har inte sett än när han skrattar, men han tycker väl jag är lite roligare att prata med ;)
 
 
 
 
 

Nagelterapeut

Igår fixade jag Emelies naglar igen :) Är bra man kan öva lite på andra då jag bara gjort på mig själv innan.
Jag funderade faktiskt på att bli nagelterapeut, eller vad det kallas nu igen :P Eller allt i allo, typ makeup, ögonfransförlängning, ögonbrynplockning, håruppsättningar osv. Hade varit kul o jobba med. Men jag vill ha ett jobb som ger pengar och som är säkert. Finns så lite såna jobb ute och utbildningen kostar mycket och oftast behöver man vara egen företagare vilket jag aldrig skulle vilja vara om det inte är lönsamt. Tex frisörjobb känns nästan som slavjobb, iaf de första åren innan man fått ihop en riktig kundkrets. Ger väldigt lite pengar för väldigt mycket jobb.
Sen kostar utbildningen drygt 100 000kr för 1 år. Och om man vill vara anställd måste man jobba som lärling i ett visst antal år innan man kan göra gesällprovet som knappt ger nåt i lön. Så jag är glad jag inte utbildade mig till frisör som jag också haft i tankarna. Samtidigt ska man ju jobba med det man brinner för, så om man brinner för at jobba som tex frisör ska man ju självklart göra det! Att må bra på jobbet är ju också väldigt viktigt! :)
 
Men jag prioriterar pengar mer så jag kan göra det jag vill på fritiden istället :) Vill kunna resa, shoppa, göra saker osv utan ekonomiska hinder. Så jag har inget emot att jobba ihjäl mig på industri som jag gjort i perioder, för det ger massvis med pengar, men skulle aldrig vilja jobba med det hela livet då det inte är nåt jag brinner för eller som är särskilt givande. För vet det finns folk som inte förstår det, varför man inte pluggar vidare så man kan jobba med det man älskar. För det första är jag väl rätt pengagalen och skulle aldrig vilja ta ett lån på flera hundra tusen som aldrig går betalas tillbaka, sen brinner jag inte för nåt yrke så det är värt det, sen nöjer jag mig att jobba på jobb som ej kräver utbildning som tex klädbutik, kontor, industri, servicejobb osv. 
Man får så ofta frågor om jag ska plugga vidare och det känns som de ser ner på en på nåt sätt för man inte brinner för nåt extra eller vet vad man vill syssla med.
 
 
 
 
 

Healthy

Det är väldigt stor skillnad på våra mathandlingar om man jämför för några månader sedan. Då hade vi chips, läsk, choklad, bröd, frallor, flingor osv som helgshopping :) 

Abs are made in the kitchen!



Don't look back, you're not going that way!

 
 
 
 
 
 

My own style

Det är så SKÖNT att jag äntligen kan klä mig som jag brukar. Jag kan ha mina gamla byxor igen utan att de ska kännas för tajt. Eftersom det är stretch så går de på :) Hade mina "skinnbyxor" från Gina igår och kände jag inte va lika begränsad med klädvalet. Fast känner mig fortfarande inte så bekväm att ha tajta toppar, iaf inte när man har låga byxor då inget håller in magen. Funkar på gymet för mina tigts går ju över naveln ;)
 
Gillar den rockiga stilen, och svart funkar alltid! :P Svart, grått, nitar, silverdetaljer, skinn <3
 
 
 
 

Kikärtsbiffar

Igår testade jag att göra kikärtsbiffar till lunch. Fast det va sådär goda. De gick i men inget jag kommer göra igen. Beror nog mycket på konsistensen då de va väldigt mjöliga.
 
 
Till det blev det sallad och tzatziki gjord på kvarg :)
Men kan inte säga jag åt lika bra på kvällen :O
Blev en halv kexchoklad och en halv toblerone plus pommes. Men inte ätit sånt på flera månader så nån gång då och då gör inget :) Men blev väldigt uppsvälld efter och kände mig superfet så är egentligen inte värt det!
 
 
 
 
 
 

Rund rumpa?

Jag har alltid haft en väldigt putig rumpa, men har aldrig gillat den bakifrån! Den är typ..fyrkantig. Det går typ in vid höfterna där jag vill det ska gå ut. Men går det träna så man får en mer rund rumpa? Är det squats som gäller då som alla pratar om :P För behöver egentligen inte få upp rumpan utan egentligen platta ut den så den fyller ut på sidorna mer haha. Får kanske sitta ner oftare ;)
 
 
 
 
 
Älskar denna toppen btw! Köpte den på BikBok förra året tror jag det va?
Hittar nästan alltid nåt på BikBok. Favvobutiken! Hade önskat man fick jobb där så man kan få rabatt :D

 

Nästa tatuering?

Jag älskar vingar och har alltid velat ha det tatuerat, men inte riktigt blivit av. Funderade på nåt sånt här på revbenen förra året men det blev blommor istället. Men gillar verkligen dessa två! Är en som ritade de åt mig och redigerade fast de på kroppen så jag fick se hur de såg ut. Båda är väldigt fina, bara att vingarna ska va mer detaljerade. Vet dock inte var dessa skulle se bra ut för nånstans, de flesta ställen är upptagna :P Och eftersom alla tatueringar jag har är så olika vill jag inte sätta de för nära.
Men nästa tatuering dröjer, eller nja, kanske nästa år ;) Har blivit en per år nu de senaste åren. (Beroendeframkallande)...
Men nästa gång ska jag kolla upp tatueraren mer! Speciellt när det är sånahär tatueringar med skuggor osv.
Ska se om jag hinner dra dit imån och prata om o fixa min text. Men måste ändå vänta en månad.
 
 
 
 
 

Sweat is just fat crying

Fick hem min t-shirt från cafepress.com i veckan. Gillar det citatet så va tvungen att ha det på en t-shirt ;)
Va inte den bästa kvaliten om man säger så, ingen passform utan helt rak i modellen och tyget är inte superstretchigt. Är även sånt material som drat åt sig massa damm! Men den funkar att träna i iaf :) 
 
 
UUhh min utväxt måste fixas! Ser lixom skallig ut när råttfärgen växt ut endel. Men på måndag ska min kompis fixa det! Börjar få rätt långt hår nu. Jag klipper det inte lika ofta längre för jag måste välja på friskt och kort hår eller långt och halvslitet. Väljer det sistnämnda ;) Sålänge topparna inte är helt stripiga. Men klipper det iaf varannan månad
 
 
 

Let's get ripped

Nu har jag så jag klarar mig ett tag :) Men kanske tar uppehåll från dom nästa vecka så man inte blir immun. Jag svettas fortfarande som en gris när jag tränar men känner inte lika mkt av denna överenergin som jag kände i början. Så har kanske vant mig vid koffeinet så tror det är bra o ha uppehåll ibland :) Men tusen tack Emelie för jag fick dina Ripped :) 

Mitt proteinpulver från onewhey har verkligen gått åt! Men funderar att köpa samma som sambon har, body science proteinpulver från mmsports då det va mkt godare och hälften så billigare :) OneWhey kostar ju hela 300kr och är väldigt söta!


Köpte även ett par träningshandskar igår. Mina handflator svider verkligen nu och börjar få förhårdnader så ville inte vänta längre. Så köpte de billigaste på Stadium för 199kr. Väldigt sköna och enkla och man får ett stadigare och bättre grepp. De skyddar handen rätt mycket och de känns bra :) Hade dock helst haft helsvarta då de blir så skitiga. 
Just nu har jag ingen behov av handledsskydd då jag aldrig får ont där utan vill mest skydda mina händer :) 






Träningsschema

Här är mitt nya träningsschema :)




Återbesöket

Igår va jag ju på MVC och gjorde min efterkontroll. Har sett fram mot det besöket länge så man vet att allt såg bra ut därnere och sen är de kul att få träffa banmorskan man hade under hela graviditeten, man fick tillbaka känslan man hade när man va gravid, jag såg alltid fram emot mvc besöken då för vilken gravid kvinna vill inte prata om sin graviditet och få lyssna på bebisens hjärta :) 

Iaf så tog vi lite prover på järnvärdet, blodtryck och vikt. Vägde faktiskt 63 med kängor och kläder så väger nog snarare 62.5 kilon;) Fast vikten kan ju ändras +- nåt kilo beroende på vad man ätit innan och när på dygnet man väger sig.  Järnvärdet är lite lågt fortfarande, låg på 118 hb. Men när jag va gravid låg den på 100 så de har ändå ökat. 

Pratade lite lätt om hur jag tyckte förlossningen gick och sen gjorde hon en gynundersökning och jag klarade besiktningen som hon sa det :) Hon sa jag får börja springa sålänge det inte gör ont nånstans, så tänkte testa jogga/ gå lite o se hur det känns. 

Sen pratade vi om skydd. Jag kommer fortsätta ta samma p-piller men måste vänta tills mensen kommer, har ju inte fått tillbaka den än :S 
Jag och sambon har ju haft sex lite grann två gånger där vi inte kört fullt ut, utan nåt skydd. Och de är ju inte så smart då jag verkligen inte vill riskera att bli gravid igen trots risken är väldigt låg. Så vi får skydda oss hädanefter. Men det stämmer som många skrivit på forum att man känner mer under sex efter en förlossning. Känns MYCKET bättre och helt annorlunda hur nu det kommer sig, borde ju va tvärtom tycker man. Men om jag inte fått mens inom en månad kommer jag testa mig bara för va 100% säker inget hänt. Tror inte jag är gravid men man vill ju inte tänka- tänk om.  Skulle dock aldrig göra abort, händer det så händer det :)






ASS

So true! 

Körde ben, rumpa och triceps idag med Emelie, blev ett väldigt svettigt pass! Nästa gång tänkte jag testa sumosquats med viktskiva :) 
Skulle egentligen köra triceps och cardio idag men kommer hjälpa min mamma i spelbutiken på torsdagar och fredagar efter Dannys jobb så kommer inte hinna träna fredagar. Så det får bli min vilodag istället. Så jag ska ändra mitt träningschema lite och bara köra ben och rumpa på mina benpass :) 




Sexyyy

Är det bara jag eller är inte dessa träningshandskar väldigt söta/sexiga att ha på gymet?;) Jag menar, man ska ju inte lyfta små kattungar med dom ^^







Mätardag

Imorse mätte jag mig som sagt och jag har minskat ytterligare lite överallt :) Det är inte så många cm kvar nu, men benen är de som verkar dröja längst att få bort. Även armarna har inte ändrats nåt sen 1 år tillbaka. Men det postitiva är att de iaf inte blivit större trots styrketräningen.. puuh ^^
 
Överarm :          27 cm
Över brösten :   86 cm
Under brösten : 70 cm
Midja:               69cm
Mage:               84 cm
Rumpa:            94 cm
Låret:               54 cm
 
Vikt: 63 kilo
 
Summarum har jag gått ner på en månad:
1cm över brösten
2cm under brösten
4cm runt midjan
3 cm runt magen
2 cm runt rumpan och 1 cm runt låret
Och har gått ner 1 kilo. Så det måste byggts endel muskler så jag knappt gått ner nåt sen jag började styrketräna :)
 
 
 
 
 
 

Panties

Snart drar jag och tjockisen till MVC! Tänkte det är en bra tid att anviga mina byxor för detta året ;) Har inte kunnat ha byxor sen november typ. Har bara använt gravidbyxor nån enstaka gång men de va inte sköna så blev bara leggins tillslut. Dessa va lite för stora innan så de sitter bra:) Men de är fortfarande lite lösa men de funkar :)

Också skönt man kan ha sina gamla toppar som man inte kunde när man va gravid. Som denna toppen slutade ju under brösten då!



Smärta

Även 10 veckor sen jag låg och födde barn! Men det stämmer verkligen att man glömmer smärtan efter ett tag. Jag minns däremot att det inte va så farligt som jag trodde. Man har ju läst att vissa tror de ska dö och att det känns som att kroppen går mitt itu. Fick aldrig panik av smärtan och kände att den va under kontroll. Enda gången jag fick lite småpanik va när huvudet skulle ut och det SVED och brände som fan där nere, antar det är då man sprack lite och klart att det svider. Men i det stora hela ser jag förlossningen som en underbar upplevelse, liknar inget man varit med om innan. Så mycket känslor och så stolt man känner sig efter! Även en enorm lättnad när allt va över. Däremot va det riktigt jobbigt tiden efter förlossningen som jag skrivit om innan, så över va det verkligen inte. Men nu vet man vad man kan förvänta sig vid nästa förlossningen, och att det blir bättre och underlivet återhämtar sig förr eller senare. Om man inte får framfall eller andra besvär. Men man får inte glömma att knipa! Saknar faktiskt tiden innan förlossningen och den dagen vi fick träffa Vincent, men så kände man ju inte exakt då, usch vad tiden innan förlossningen va jobbig. Letade symptom hela tiden och varje dag kändes som år! Men ändå väldigt spännande att inte veta när det är dags :)
 

Nu känner jag mig iaf helt återställd, eller nästan, kan ibland känna en liten tyngdkänsla ibland men nästan helt borta nu. Får se hur det går på återbesöket på MVC idag. Får hoppas det går bra iaf :) 
 
 
Hur kan man sakna detta?
 
 
 
 
 

10 veckor

Idag är Vincent 10 VECKOR!!!! Måste tiden gå så fort!! Är helt säker på att denna mammaledigheten snart kommer va över och jag måste lämna Vincent på förskola!
Tycker det är så kul att titta tillbaka på bilder när han va nyfödd. Tycker han liknade en liten gubbe när han va nyfödd haha :P Med sin gulsot och flammiga ansikte! Ögonen va lite mörkare då med, mer gråblå, nu är de mer klarblå. Älskar hans ögon! De utvecklas verkligen fort! Det händer saker hela tiden tycker jag och han blir mer och mer medveten om saker och mer och mer nyfiken på vad som händer runtomkring :) Min lilla prins! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt andra hem!

Gymet har verkligen blivit mitt andra hem :) Jag har aldrig fastnat för styrketräning som jag gjort nu. Kanske beror det på att det nya stället jag tränar på har ett riktigt gym på två våningar och allt man behöver, väldigt fräsht är det iaf. Här ser man också alltid nån som rengör maskinerna och golven. Det såg jag aldrig göras på de förra gymet. För man kan ju tänka sig hur mycket bakterier som samlas på maskinerna!

Vägde mig idag med, hade inga förhoppningar att ha gått ner nåt då jag kör mycket styrketräning. Men har gått ner 1 kilo på 2 veckor :) Känns lagom att gå ner ett halvt kilo i veckan. Sen jag började träna på gym har jag gått ner 1.5 kilo och byggt muskler :) 

Har märkt jag blivit fastare runt låren, kommer ihåg när jag va gravid när jag låg på sidan och höll upp benet, då va det extremt mycket gäddhäng som hängde ner, nu är det inte alls lika mycket som dallrar! ^^

Imånbitti ska jag mäta mig, det är både nervöst och roligt efter allt hårt slit!




Sen är jag med i denna utmaningen på instagram. Får se om jag klarar 5 minuters planka om 30 dagar. Tveksamt! Nu orkar jag bara 1.5 minut o plankan gör jag ändå ofta. Men ska försöka ;)





Duktig

Vincent är så duktig så! <3
Han kan hålla upp huvudet superhögt nu och länge! Man märker att han även vill ta sig framåt då han sparkar massa med benen. Men snart så, då kan han krypa med ;) 
 
 
 
 
 

Biceps och ryggpass

Har ofta svårt o veta vad jag ska äta till lunch. Senaste tiden har det blivit rester från dagen innan eller nåt från frysen. Vill det ska vara lätt att göra och snabbt så måste hitta lite nya recept!

Idag blev det iaf bönfärs från frysen med grönsaker! Sen tar jag nog en banan innan gymet så jag inte blir hungrig. Blir rygg och biceps idag, kul pass :)



Dagens form

Imorgon är det mätardag och tänkte även väga mig, eller gör jag det idag då jag ska träna tidigare idag. Hade helst vägt mig innan frukost varje gång, nu blir det olika tider på dygnet. 
Hoppas iaf att det hänt nåt på måttbandet :) Vikten får med gärna minska men försöker att inte fokusera på vikten så mycket. Jag har iaf fått mer muskler och jag orkar tyngre vikter än när jag började träna hemma, då orkade jag nästan ingenting, kul med framsteg :) Har även träningsvärk i rumpan idag, brukar inte få det så det känns skönt! Men har läst att det tar lika bra oavsett om man får träningsvärk eller inte, eller får man träningsvärk för man kommer åt muskler som man inte brukar göra eller att nån muskel inte är van vid den belastningen, vad vet jag :) Men jag fick iaf mycket mer träningsvärk efter de första passen, kommer ihåg hur ont jag hade i biceps en gång men nu är de inte så farligt längre, o nu kör jag ändå med tyngre vikter. 






Pink sky

Vacker himmel att vakna upp till för att värma en flaska till Vincent :)

Apropå flaska så är Avent flaskorna kassa då de läcker, skitirriterande. När man skakar de så rinner det ofta ut lite emellan locket och flaskan, spelar ingen roll hur mkt man dragit åt. Men vill helst inte chansa att byta flaska, för man vet ju inte om de släpper in mer luft så han får ont i magen. Har aldrig haft problem med magont änsålänge så det är väldigt skönt :) Han äter och blir glad ^^






Never give up

True!




Kvällsinspo! Grrrr....




Bra pass

Idag kände jag mig väldigt seg innan jag skulle träna, inte lika motiverad som vanligt. Men jag vet att det alltid känns bättre när man väl kommit igång så det gäller att ta sig till gymet trots om man känner sig omotiverad! 

Sen hjälper ripped mig att få upp pulsen när jag väl börjar träna och man svettas som en gris och bara vill köra på som fan ;)
Blev två timmar på gymet, kör alltid ben och rumpa väldigt länge och idag körde jag slut på dom. Men det är så svårt att köra slut på rumpan. Lättast är det att komma åt ovansidan låret, där skakar jag som fan tillslut!



Innan gymet idag - seeeeg 


När jag va på gymet - PUMPA



Sherbet dip

Som jag skrev tidigare så hade några stenar lossnat så målade om ringfingret, så passade på att testa sherbet dip som ändrar färg i värme och kyla. Väldigt coolt, har aldrig sett nåt sånt lack innan! 
 
 
Sköljde varmt vatten över
 
Sköljde kallt vatten över
 
Såhär blir det efter ett tag, antar det beror på att tippen är utsatt för kyla så då får man rosa tippar
'three in one' helt enkelt ;)

Andra barnet?

Börjar redan nu oroa mig för hur kroppen ska påverkas efter min andra graviditet. Nu tränar och äter man superbra och gör allt för att få tillbaka sin kropp, sen om säkert några år vill vi säkert ha ett syskon till Vincent och då får man börja om. Men det jobbigaste är att kroppen inte brukar återhämta sig lika bra efter andra graviditeten, och då kanske man blir ännu mer förtvivlad efter om man inte ser resultat lika snabbt som efter första barnet, för det kanske man lätt förväntar sig? på nåt sätt känns det onödigt o lägga så mycket tid på träning när man ändå kommer få magen förstörd igen, men man mår ju bra av att röra på sig och destu mer vältränad man är innan destu lättare blir det att få tillbaka sin kropp efter. Måste bara se till att fortsätta röra på mig så mycket jag kan under nästa graviditet, trots det är lättare sagt än gjort. Men det får jag ta då! Nu ska jag bara fokusera på Vincent, Danny och mig själv. Jag tänker inte stressa med att skaffa ett andra barn bara för de helst ska vara tätt, utan det får bli när det blir helt enkelt :) Det smidigaste hade dock varit att bara ha ett barn både ekonomisk och för att slippa kämpa sig tillbaka till sin gamla kropp, men tror att vi kommer bli sugna på en till sen när Vincent är större ;)
 
 
Bättre bilder från igår. Det väller iaf inte ut, förutom vid höfterna ^^
 
 

Makeup

Igår sminkade jag mig lite extra. Men man får aldrig med det på bild! tycker det är så svårt att ta sminkbilder, testade i dagsljus och blundade men det syndes knappt ändå. Men körde på en brun sotning som vanligt och även corallfärg med lite glitter i som jag har från Smashbox, superfin är den!
 
Nästa gång jag köper smink ska jag köpa några lila nyanser, fint till bruna ögon!
 
 
 
Detta är för mig det viktigaste i sminkväg! Klarar mig inte utan min concealer från make up store!!
Jag kan ha sminkat allt superfint men utan denna skulle jag aldrig va nöjd med sminket
 
 
 

Ny app

Wohoo blogg.se appen har äntligen uppdaterats! Det va på tiden för den förra va ingen vidare. Får hoppas denna funkar bättre :) Hoppas det även går svara på kommentarer här igenom så man slipper logga in på blogg.se via nätet.  En sak som är bra är att de går välja fler än en katergori, verkar som den funkar lika bra som när man är inne genom nätet. Skönt för jag bloggar rätt ofta och är inne i blogg.se appen med jämna mellanrum. 

Det går även välja tjock stil och kusiv som är understruken ;)


Har haft vilodag idag och saknar redan gymet! Blir ett långt pass imån då det är ben, rumpa, mage och axlar. Haft sjukt mycket träningsvärk i benen sen förra passet men nu är de redo igen ;)





Pose

Tattoo in action!
 
 

Vincent

Såhär blev tatueringen. Jag är sådär nöjd med den, kommer nog dra tillbaka om en månad och fixa den. Han gjorde inte texten som jag ville då den ska va tjockare på vissa ställen, plus att ena N:e inte är likadant vilket är synd då det inte går att fixa. Ingen som ser det om man inte tittar igenom tatueringen noga men vill ändå den ska va "perfekt".
Sen gjorde vi inte alla stjärnor då de va för små. Men tycker det är konstigt han inte gjorde som stencilen visade?
 
Hade ni stört er på detta eller hade ni nöjt er?
 
 
 

Finish

Det gick väldigt fort att göra tatueringen. Va inte alls lika farligt som revbenen!
Blev insidan av överarmen iaf och är jättenöjd!
Nu är det sambons tur ;)

Bilder kommer ikväll :)

En HEL pannkis

Nu kan jag tom vända en hel pannkaka ;) Proteinpannkakorna brukar alltid va så smuliga i konsistensen så de går sönder.

Laddar för tatueringen vid två! Har ätit fiberhavregrynsgröt till frukost, linssoppa till lunch och nu proteinpannkakor. Får se vad det böir ikväll men nåt enkelt iaf då jag har vilodag idag.

Jag borde nog bestämma placering för tatueringen nu! Igår va jag säker men nu velas det igen då det finns många fina ställen. Men oavsett vilken plats kommer det bli bra :)
Sambon är heller inte säker, men jag röstar på bröstet.

Söndagsmiddag

Jag gör oftast maten här hemma (och tar hand om hushållet), men eftersom jag är mammaledig och sambon jobbar 6 dagar i veckan just nu så är det de minsta jag kan göra förutom att ta hand om Vincent när han jobbar. Gör det mesta av städningen/ tvätten när han är på jobbet så vi kan träna sen och laga mat så slipper man tänka på det sen :) Även matlådor och frukost till Dannys jobb måste fixas om han ska få i sig nåt.
 
Sen fixar jag alltid all disk och annat plock på kvällen så man inte har det på morgonen sen. Så det är alltid städat överallt när man går o lägger sig, kan inte riktigt komma till ro föränns allt är städat, pedant som man är!
 

 
Igår kom Danny hem vid halv åtta så förberedde en mysig middag med ljus. Blev även efterrätt - melon och vaniljkesella med hallon som stått i frysen, mums!
 
 
Blev ugnsrostade sötpotatisar, zucchini och blomkål, sallad, quornfilé (kyckling) och en coleslaw gjord på kvarg, lök och riven vitkål. Men hade lite dijonsenap i och det förstörde den helt för gillar ju inte senap?
 
 
 
 
 
Ljuslyktorna är från Åhlens
 

1 månad

Nu är det en månad sen jag testade mina favoritbyxor. De sitter mycket bättre idag men är lite tajta i benen. Men till vintern kommer de sitta som rn smäck :)


Tycker ändå de hänt endel på bara en månad! Detta gör så att jag bara vill fortsätta kämpa :)

Watermelon icecream

Väldigt god vattenmelonglass! Mixade bara vattenmelon och lite sirap och frös in :) Sambon va dock lite för hårdhänt när han skulle ta av plasten så han tog sönder den rosa söta kaninen :(
 
Men om man spolar lite med varmt vatten innan lossnar de lätt :)
 
 
Ska testa göra med Celsius nästa gång!
 
 
Som ni ser har flera stenar redan lossnat :/ Tror det beror på att jag tog ett väldigt tunt lager topplack
 

Eat clean, train dirty

Idag körde jag cardio och triceps! Svettigaste passet! Änsålänge kör jag bara crosstraining, väntar några månader till tills jag börjar springa igen, saknar verkligen att springa!

Men styrketräning är ändå det roligaste, älskar att se musklerna växa och bli större! Man märker också att man blir fastare, man blir inte fastare av enbart konditionsträning som jag mest gjorde innan graviditeten. Är så många tjejer som är rädda för styrketräning och bara kör kondition, men det går inte forma kroppen av det har jag insett på senaste tiden och man blir inte stor för man kör mycket styrketräning. Då måste man köra väldigt tungt en väldigt lång tid och ligga på ett högt kaloriöverskott.
 
 
Det går inte punktförbränna (tyvärr), men det går välja var man vill få större muskler och forma på det sättet!
 
 
- 500 kalorier! Kör inte på 2 och 1 som det står utan brukar köra på 2-4 och 4-8 i motsånd så ändrar jag emellanåt så blir det min egen intervall. Förstår inte än hur jag ska ställa in intervallen sen tycker jag det är smidigast att ändra efter hand hur jag känner :)
 
 
 
 

Leona Lewis

Jag har hört att jag liknar Leona Lewis av några. Så jämförde två bilder, det är kanske lite likheter förutom att Leona är mycket snyggare och har fylligare läppar, spetsigare ansikte och ingen potatisnäsa :P
 
 
Kass kvaliete på bilden men förstorade den lite
 
 
 

La La La

I'm covering my ears lika a kid
when your words mean nothing I go
la la la
I'm turning up the music when you speak
'cause if my heart can't stop it
I'll find a way to block it I go
Na Na la la la la la la
 
 
 
 
Skön låt!
 
 

Want Want Want

Det är mycket man vill ha hela tiden! Om man va rik hade man kunnat shoppa varje dag! Fast då hade man nog inte uppskattad sakerna man köper på samma sätt. Vill verkligen ha svart gellack och dessa glittergelen! Men just nu prioriterar jag träningssaker då jag tränar så mycket. Tex ripped hardcore ligger först på listan då de snart är slut, men de är slut på lager på gymgrossisten så får inte tag på dom nånstans :S Även träningshandskar måste inskaffas då jag redan börjar få förhårdnader på händerna. Nån som vet några bra? Annars verkar dessa från amazon okey, men så svårt o veta vilken storlek man ska ha då flera säger de är små i storlekarna.
 
 
Sakerna kommer från gymgrossiten, mmsports, nike och amazon.
Hur snygga är inte mina egendesignade Nike Free från Nike.com?! VILL HA! (Står Malin på dom) ;)
 
 
Är så nyfiken hur glittret är, det är väldigt billigt för o va så många färger!
Allt är från amazon.co.uk
 
 

Tattooooooo

På måndag klockan 14.00 ska jag och Danny tatuera Vincents namn! Pirrigt och nervöst som vanligt. Men ser fram emot det! Det är alltid en liten kick att tatuera sig.
 
Jag kommer förhoppningsvis göra denna med stjärnor och Danny den andra på bröstet. Fast gillar Dannys tatuering med, den hade varit fin på insidan av armen om jag vill ha det mer enkelt. Osäker om jag vill ha massa "krims krams" eller om jag ska köra på en enkel text
 
 
 
 

Pink nails

Gjorde samma färg på Emelie, naturella med stenar :) Det är perfekt att använda gelelack när man vill få långa naglar. Jag har alltid haft korta då det hela tiden går av eller att man börjar bita på dom och gelen gör naglarna starkare så de går inte av. Men när jag tar bort gelen är mina naglar väldigt sköra och tunna, men eftersom jag målar de direkt igen med gele så skyddas de hela tiden :)
 
 
 

Shine bright like a diamond

Det blev soft pink och romantique med lite stenar på ringfingret igår :) Mina naglar börjar verkligen bli långa nu! Då är det mycket lättare att måla dom och göra tippar osv.
 
 
 
Snart kommer en kompis som jag ska fixa naglarna på. Får se vilket lack det blir :)
 
 
 
 
 

Våtservetter

Det gäller att vara förberedd ^^
 
 
25 paket
 
 
 

SNART

Jag börjar känna igen min kropp mer och mer nu. Jag känner mig smal igen trots det är mycket fett som ska väck. Men jag hade endel fett innan med och mindre muskler så det är inte så stor skillnad. Den största skillnaden som är kvar sen graviditeten är att huden runt magen är mer elastisk, även huden på brösten är väldigt elastisk. Bröstvårtorna/gårdarna har ingen spänst kvar haha utan det går dra ut dom väldigt långt. Men jag är inte alls mycket öm om bröstvårtorna längre, mindre öm än vad jag va innan graviditeten. Amningen kanske härdade dom :P
 
En sak jag stör mig väldigt mycket på är mitt ryggfett, och det är inte det lättaste att få bort :/ Men bort ska det iaf! Efter nyår kommer jag och Danny deffa tillsammans och satsa på att få bort så mycket underhudsfett som möjligt till sommaren :)
 

Manikyr

Blir nästan alltid på fredagskvällen som jag gör mina naglar :) kul med en ny design efter en vecka. Ni får se bilder på naglarna imån, det blev väldigt enkelt denna gång :)


Ser ut som man är vid ett solarium!

 

Fredagsmys

Tänkte festa till det med tacos men blev tacofärs med bönor, sallad, halloumi och taco hot sauce istället :)
Blev riktigt mätt på detta! Har även gjort isglass av vattenmelon och sirap men tror inte de hinner bli klart idag. Nåt säger mig att glassen inte kommer fästa på glasspinnen :/
 
 
 
 
Benpasset gick riktigt bra idag! Körde slut på mina ben och även axlar och mage. Gjorde situps på en boll där jag har benen i 90 grader mot en vägg. Hittade ingen bild på vad jag menar, men det är den enda övningen jag verkligen känner i magen och gör att jag blir trött så den blir det fler gånger :) Eller gör man som på bilden men känner inte det tar lika mycket.
 
 
Tänk er att ni ligger som hon gör mot en vägg fast på bollen :)
 
 
 
 
 
 
 

Muscles

Detta är mitt mål! Jag ska se till att få dessa muskler!!! Om jag fortsätter äta och träna som jag gör tror jag inte det är några problem, måste bara äta mer när jag börjar bygga muskler mer seriöst. Men det tar tid!





Time to hit the gym

Japp nu drar jag och mina nya byxor ner till gymet! Blir ben, rumpa, axlar och mage idag så blir ett långt pass!
Längtar tills imån för då ska jag unna mig naturgodis :) Har inte ätit nåt onyttigt på hela veckan, inte ens potatis, ris, bröd, har bara ätit lite fullkornspasta :)
 
 
 
 
 
 

Help please

Jag har väldigt svårt att hitta bra låtar som jag kan lyssna på när jag tränar. Man har ju spelat sönder alla låtar! Hittade några nya igår men de spelades sönder rätt bra på 1.5 timme.
Har ni några tips på bra träningslåtar? 
Jag behöver inte ha mycket tryck i låtar som jag lyssnar på när jag tränar utan lyssnar på det mesta.
 
 
Igår spelade jag sönder denna, tycker den är väldigt bra. Gillar låtar där de har en bra sångröst och inte bara datagjorda.
 
 
Här är andra jag gillar!  Som sagt, rätt blandat!
 
 
 

Cleaneating

Igår blev det ugnsrostade rotfrukter med quornfile, en grönsallad och tzatziki gjord på kvarg. Tycker faktiskt tzatzikin smakar likadant med kvarg som med creme fraiche eller turkisk youghurt så kan lika gärna använda kvarg som är mer proteinrikt och kalorisnålt :)
 
 
Jag blev väldigt mätt på detta men behöver egentligen mer mat när jag förbränt ca 800 kalorier på gymet.
 
 
 
 

Flätor

Nu har jag äntligen fått duscha då Danny varit iväg hela kvällen. Sen gjorde jag tre inbakade flätor så håret blir vågigt imån samt smörjt med BUS. Detta lilla gör att jag känner mig extra fräsch imån och i helgen. Fast hatar lukten av BUS, den sitter i trots man duschar noga efter insmörjning.


Fat crying

En annan sak som är bra med ripped är att de ska förbränna mer fett. Jag svettas iaf mycket mer när jag tagit dom vilket känns både skönt och jobbigt. Är lite distraherande när man känner hur det rinner i ryggen och droppar från pannan som tillslut gör så man ser ut som en våt katt. Men man kan ju inte komma hem som om man inte har tränat, isf har man inte kört tillräckligt hårt :)

Träningstights

Yes! Fick hem mina träningskläder från Gina Tricot idag! Va orolig att S inte skulle passa för de har verkligen gått åt. De är redan slut på hemsidan, tog en dag innan alla storlekar utom XL tog slut.
Är iaf supernöjd med dom, är verkligen min stil för älskar detaljer som sticker ut :P
 
Beställde även ett linne med samma text som också satt bra :) Va figurnära och bra kvalite. Den finns däremot kvar på hemsidan i alla storlekar :)

 
Tog min Ripped Hardcore innan passet idag och blev ett riktigt bra träningspass! Körde 50 min crosstraining, triceps och lite mage. Man får sån energi och endorfinerna rusar när man tränar. Känner mer av lyckoruset de gånger jag tar Ripped. Det har varit ta två betala för en väldigt länge men nu är det erbjudandet såklart borta :/ Jag som skulle beställa fler snart.
 
 
Väldigt bra kvalite för att vara Gina Tricot. Va rädd de skulle va i bomull men de va i samma material som träningstights brukar va i :) De har även en liten ficka därbak och dragkedjor vid benen.
 
 
 
 

Promenad i höstvädret

Det blev en promenad i höstvädret :) Så härligt! Fast Vincent gnällde endel. Sen när jag ändå va ute o gick tänkte jag passa på att dra till Ica och handla. Men för att komma över rondellen hade jagt behövt gå flera km och det orkade jag inte.
 
Blev lite fina bilder iaf :)
 
Bildbomb
 

Giggs kom och mötte oss när vi kom hem :)
 
 
 
 
 

Höstmorgon

Jag fick sova längre för Vincent, sov till 10.30 idag och han ligger fortfarande i spjälsängen. SÅ skönt att va utvilad!
Nu är det en ny dag med nya tag! Är så mysigt väder ute så funderar att gå en promenad med Vincent och ta med kameran och ta lite fina höstbilder! Ville göra det förra hösten men dels så va det sällan fint väder och då hade jag ingen att gå med ^^
 
Ska sen köra ett hårt cardiopass! Det ska svettas på crosstrainern! Sen blir det även triceps vilket är en av mina favoritmuskler att träna. Hoppas jag får mina kläder från Gina Tricot idag med, de skickades igår så tror de kommer idag :D
 
 
Eftersom jag ska träna idag laddar jag på med en kolhydratrik frukost och lyxade till det med banan. 
Kanel är såå gott att ha på banan! Också en väldigt nyttig krydda som hjälper till att hålla blodsockret i balans och kan sänka GI värdet. Ju mindre blodsocker som höjs, destu mindre insulin utsöndras, vilket innebär att fettcellerna tar upp mindre fett.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bra sömn

Kände verkligen jag behövde dethär och framförallt min kropp. Om man inte sover tillräckligt återhämtar sig heller inte kroppen ordentligt. Vincent va vaken mycket igårkväll och då brukar han sova som en stock sen. Så han åt vid 23.00 och sov ända till 05.00. Åt, fick ny blöja och sov sen till 08.30. Så jag har fått min sömn inatt :)
Får se om han somnar om efter maten, då sover jag väl lite till.


Lägger upp en söt bild nu på morgonkvisten :)


Vill ha

Här är ett par tights till som jag gillar. Fast de kostar 599kr :/ Känns lite dyrt för ett par tights.

Ska kanske börja jobba lite extra hos mamma om ett tag. Blir bara några timmar i veckan så blir väl lite mer pengar då :)

Förresten så va vi och besökte en uteförskola igår. Den kändes bättre än den förra vi besökte och verkar mysigare. De är mest ute och har en fin skog bakom "stugan" där de kan grilla korv, ha picknick och det va en väldigt fin natur. Sen ligger en jättestor skog jämte där de kan göra mycket aktiviteter. Men det brukar va många som söker plats där så får se hur det blir. Ska söka till flera förskolor så man har en plats iaf :) Men känns viktigt att han kommer till en bra förskola, det ska kännas tryggt att lämna han där.

En annan sak som är så bra är att man har rätt till att ha sitt barn i förskola i 15 timmar i veckan när man är arbetsslös, så när man får ett jobb så har man en plats o de kan börja va där heltid direkt. Sen kan jag stämpla akassa på heltid och har lättare att fokusera att hitta ett heltidsjobb när han är på förskolan.

Men nu har jag två deltidsjobb som knappt brukar bli 50%. Så man vill helst inte va borta på jobb mer än 15 timmar i veckan så man slipper betala full avgift. Men det blir nog inga problem då Danny är hemma vid 2 :)

PWO

Va inte alls särskilt kul att träna idag. Kände mig inte alls taggad. Jag skyller på Dannys PWO som jag testade idag, jacked XX. Kände mig mest nere och ville knappt se mig i spegeln, är frustrerad över bilringarna på magen och ryggen och önskar de inte fanns där, vilket har sin förklaring men längtar så tills jag kan känna mig nöjd med kroppen igen! Det gör mig iaf ännu mer motiverad att äta bra och träna hårt för då vet jag att jag iaf gjort allt jag kan.

Får väl ha mer slappa toppar så man slipper se eländet :P
Men det är inte såå mycket fett utan det är väldigt mycket överskottshud som veckar sig väldigt lätt. Om jag lutar mig fram typ hänger det så magen ser dubbelt så stor ut, o då överdriver jag inte. Därför jag ser så smal ut när jag ligger ner för huden glider ut på sidorna.

Kommer bli jobbigt att skaffa barn igen sen om man precis blivit nöjd med kroppen. Det är mest det som tar emot med att skaffa barn. För mig är det extremt viktigt att va nöjd med kroppen så man funderar om man ens vill skaffa fler barn. Samtidigt vill vi ha ett syskon till Vincent. Men det dröjer nog ett tag.



Kommer köra på minna ripped hardcore. Blir supertaggad av dom och de ska även hjälpa till att fettförbränna. Fast tror inte så mycket på fettförbränningspiller.

Min pojke

Jag tycker man ser mer och mer drag hos Vincent. Först såg han ut som en lite sork som knappt kunde öppna ögonen ^^ Men nu är han en liten pojke och har en sån härlig personlighet.
Han är alltid gladast på morgonen och ler alltid när man börjar prata med han. Han skriker sällan utan älskar att ligga i sin gunga och prata och leka med sin fågel. Sen brukar han somna om igen och då har jag oftast hela förmiddagen fri där jag kan städa och fixa hemma. Sen är Danny hemma innan 2 och då har han Vincent lite. Sen tränar vi efter varandra, äter kvällsmat och sen tar det lugnt. Så ser våra dagar ut just nu :P 
 
Jag har iaf väldigt mkt egentid, kanske inte bör vänja mig vid det men jag njuter så länge de går. Men träna kommer jag alltid se till att göra!
 
 
 

Workout

Har väntar på dessa träningskläderna länge och igår kom de ut på Gina Tricots hemsida. Är väldigt många som velat köpa dessa så XS är redan slut i byxorna. Men beställde en S så får vi se. De kommer ut i butik denna veckan med men vill inte vänta ifall de tar slut.
Nån som vet om det går byta storlek i butik om S inte skulle passa? Annars returnerar jag o hoppas XS finns kvar i butik :)

Prosit

Haha Vincent är så söt när han nyser då armarna bara flyger upp. Undra om han alltid kommer göra så? Haha!
 
 
 
 
Big blue eyes
 
 
 
 

Benpass

Idag körde jag och en kompis ett långt benpass, plus axlar och mage. Är helt slut nu och de va riktigt gott med mat när jag kom hem! Hon bloggar också om träning och ger bra råd och bra recept så kika på hennes blogg - www.misstrong.blogg.se


Ikväll blev det en sallad, blandade bönor, matvete, keso och halloumi. ÄLSKAR halloumi!

Stolt mamma

Vincent har blivit jättestark. Han kan hålla upp huvudet ordentligt nu, för inte så längesen orkade han inte hålla upp huvudet alls och det bara flög upp en sekund typ. Nu kan han titta uppåt <3
 
 
Det är så underbart att se han utvecklas!
 
 
 
 
 

Laxpasta

Jag har säkert redan nämnt denna goda rätt innan i bloggen men jag tar upp den igen :)
Detta är en rätt som jag ofta gör då den går snabbt att göra, innehåller massa nyttigheter och är framförallt supergod. Fast inte den nyttigaste heller då det är grädde och pasta i.
 
Ingridienser för 4-5 portioner:

  • 2 laxfileér
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • Grädde
  • Hackad spenat
  • Dill
  • Broccoli
  • Gröna ärtor
  • Citronpeppar
  • Salt & Peppar
  • Pasta
  • (Idag hade jag även i riven morot)
Stek hackad lök, pressad vitlök och laxen som du skurit i små bitar.
Tillsätt resten utom pastan och låt koka upp.
Koka pastan och lägg i grytan.
 
 
 
Jag köper alltid de små förpackningarna med fryst dill. Öser alltid på med massa dill, ca en sån förpackning brukar det bli och massa spenat :)
 

Haha

Detta är verkligen Danny i ett nötskal!
 
 
 
 

Vacker

Det går inte ta misslyckade bilder på Vincent. Han va supergnällig när jag fotade han igår men man får alltid till massa bra bilder :) Han har fortfarande väldigt blå ögon så jag tror det kommer fortsätta va blå. Han måste fått det från sambons pappa :) Vilket är rätt kul för han är den enda av hans syskon som har blå och jag har för mig han har typ 7 systrar? Men tror vårt nästa barn får bruna ögon och kanske liknar mig mer, (önsketänkande), men jag tror inte jag kommer få en dotter trots att jag helst velat ha en son och en dotter om man fått välja. Men det blir smidigt om det blir en pojke till så kan han ha alla Vincents kläder och ha hans rum :)
Och ja, jag klär en pojke i "pojkkläder" och flickor i "flickkläder" och inreder rum efter kön. Sen om Vincent gillar rosa sen har jag inget problem ge han rosa kläder. Skulle dock aldrig klä han i klänning.
Har läst massa diskutioner om att det är fel att bara köpa blått till kille eller att ens ta reda på könet så man kan inreda bebisrummet efter könet. Jag ser inte det som att sätta barnet i olika fack utan män och kvinnor är olika och kommer alltid vara, däremot ska alla behandlas lika då alla är lika mycket värda. Men de som tycker detta är fel, skulle de sätta på en klänning på sin son? Eller köpa högklackat? Måste allt vara så neutralt för det ska va okey. Jag älskar klä Vincent i tuffa pojkkläder, och om jag haft en dotter hade jag köpt massa söta hårband och klänningar och inrett rummet helt annorlunda, säkert gjort ett prinsessrum. För hur många killar vill vara en prinsessa?..
 
 
 
 

Skinny

Redigerade två bilder för skojs skull, och för att se hur mycket jag egentligen vill få bort. Men det är väl egentligen inte så smart för då ser man verkligen konkret hur mycket man har kvar. Fast tycker ändå inte det är så stor skillnad så det är ett omöjligt mål, isåfall benen, de blir svåra att få smalare och även armarna. Vill även få mycket mer muskler än vad dessa bilder visar, men det är svårt att redigera fram ;)
 

Jag kommer nog satsa mycket på att bygga muskler, och sen nästa år kommer jag deffa och få bort så mycket fett jag kan så musklerna kommer fram. Då borde man ju bli mycket smalare och fastare sen förbränner man lättare när man har mycket muskler så tror det blir lättast den vägen.
 
 
 
 
 

Sportbh

Idag köpte jag en sportbh på Gina Tricot. Har kikat på den länge och den va väldigt skön. Fast den håller inte mina kompisar på plats riktigt så den går inte att springa i, men på gymet funkar den perfekt :) Kostade 179 kronor så väldigt prisvärd!
 
 
 

Nike Free

Detta är en sko jag ser varje dag på instagram. Alla har dom! Förstår varför för de är sjukt sköna och snygga dessutom. Man känner ett bra stöd i mitten av foten och det är inget som skaver. Rekommendera er att testa dessa om ni letar efter träningssskor.
Testade Nike Free run 5+0 idag och bestämt mig för det är den modellen jag ska köpa. De är löparskor men funkar även bra på gymet. Kommer springa på löpband senare med så köper hellre ett par skor som dämpar bra än de andra Nike som är mer platta i sulan. På Nike.com kan man även designa sina egna Nike run och kostar 115 euro. Kanske gör de när jag har råd :) Annars såg jag att sportamore.se har 3 för 2! Hade varit perfekt om sambon också vill köpa för då kan jag få TVÅ!
Isf hade jag köpt dessa två. En för utomhus och en för gymet.

Tänk med på att de är små i storleken så en storlek större sitter perfekt på mig.


Vacker höstdag

Jag och Vincent har gått till Ica och handlat. Va väldigt härligt höstväder idag. Vincent skötte sig väldigt bra förutom när jag precis började lägga på varorna på bandet, då började han skrika och höll på tills vi var påväg ut. Han har annars aldrig skrikit när vi varit ute bland folk, men nån gång måste va den första :) Man blir dock lite stressad när man inte är på hemmaplan.

Köpte en sallad på ica. Denna gången valde jag ingen pasta, men det va lika gott för det så nu kör jag bara på bulgur istället.

Morgonform

Hejdå sommar, hej hösten!

Detta har varit min bästa sommar någonsin! Förra sommaren var iofs också väldigt bra då vi va på en underbar semester i Cypern och i Grekland och det va förra sommaren som vi började försöka få barn, så det va en spännande tid med, men denna sommaren slog det för vi har fått en underbar son, jag har fått vara ledig hela sommaren och kunna njuta av det fina vädret vi haft i år. En ny bil har vi äntligen köpt som vi är supernöjda med, kan inte tänka oss en annan bil.
Känns som jag och sambon kommit närmare varandra nu när vi är en familj, att få barn är en stor upplevelse som båda får vara med om tillsammans. Va toppen att sambon kunde va hemma i hela 9 veckor där vi bara kunde va. Just nu finns det inget som bekymrar mig, lever en dag i taget och njuter för fullt! Älskar även träningen som även det gör mig glad. Tror jag blivit deppig med tiden om jag inte tränat, jag behöver nåt utöver mammalivet, komma bort en stund och fokusera på mig själv.Men om det är något som bekrymrar mig så är det pengar, men det har det alltid gjort då vår värld kretsar kring det. Jag vet att jobb och pengar alltid löser sig men jag vill ha säkra kort och veta sånt i förväg.
Sen går det inte spara mycket nu och samtidigt vill man unna sig lite saker ibland som nya kläder osv. (älskar shoppa). Men just nu är det bara träningskläder jag vill köpa, för nu satsar jag på att få kroppen jag vill ha, sen när jag har den får jag köpa kläder som passar då. 
 
 
 

Träningsschema

Känner det kan va bra att ha ett schema så man vet vad man ska träna. Musklerna behöver två hela dagars vila så därför bör man inte träna igenom hela kroppen på en dag om man nu inte vill styrketräna varannan dag och då träna låånga pass. För om man vill träna igenom en muskel ordentligt gör man inte det på 10 minuter.
Därför är det bra att träna 2-3 muskelgrupper i taget om man har tid att träna ofta.

Big glitter

Sent igår satt jag och gjorde naglarna. Det satt inte lika bra denna gången så hade pillat bort lacket på två naglar, måste köpa en sax som klipper nagelbanden!
 
Blir många bilder för kan aldrig bestämma mig för vilken jag ska lägga upp haha!
 
 
 
 
 

SEEG

Har varit supertrött idag! Hade velat sova längre men Vincent har börjat vakna runt 8 senaste tiden. Jag får nog lägga mig tidigare, blir att jag lägger mig runt 12 och sen går man upp 2 gånger för att ge han mat så får börja lägga mig vid 22.00 så får jag sova ordentligt :)
Kan ju också va extra trött idag för det är 1 september och en riktig skitdag ute.

Har sovit drygt en timme nu och nu hoppas jag lite kolhydrater och en Celsius piggar till. Tänkte nämligen dra och träna cardio idag för jag inte kommer hinna träna imån. Måste egentligen ha en vilodag då jag tränat hela veckan.

Helst hade jag velat träna varje dag för man längtar till att få komma tillbaka till gymet och svettas. Tur det är så iaf och inte tvärtom. Att jag känner sån glädje att träna är nog för jag vet att jag kan få de resultat jag är ute efter och att det går framåt hela tiden. Den känslan när man är nöjd med sin kropp och att kläder sitter bra är obeskrivlig. Nu önskar jag att jag inte började träna mer seriöst tidigare! Skulle det krävas en graviditet för det? Jag va nog bara bekväm innan för jag va ju nöjd då jag va smal, men stark va jag definitivt inte och va inte alls fast. Så när jag ändå ska få bort mina gravidkilon kan jag lika väl göra det riktigt :) Hade säkert kunnat gå ner mina 10 kilo snabbare om jag åt superlite och bara körde cardio, men jag vill ju inte förlora mina dyrbara muskler och va smalfet! Så jag har inte längre som mål att väga 55kg, för då hade jag knappt några muskler. Så vikten börjar bli mer och mer irrelevant.



Brunch

Idag åt jag och sambon en supergod frukost/ brunch! Vi tycker att vi kan unna oss en god frukost om vi är nyttiga resten av veckan :) Fast trots om jag unnar mig tar jag inte det onyttigaste bara för att, utan mörka frallor med lite sallad är lika gott det. Sen blev det äggröra och en crossiant, testade ha mitt proteinpulver i äggröran och det funkade :)
 
 
 

Tacopaj

Åååh vad gott det va med tacopaj igår! Allt som börjar på taco är ju så gott!
Så enkel att göra med. Gör bara en vanlig pajdeg som jag låter förgräddas i 10 minuter. Sen steker jag quornfärs, gul lök, paprika, majs med lite krossade tomater och tacokrydda. Sen toppar jag det med creme fraiche som jag blandat med vitlök och kryddor, sen riven ost på det och in i ugnen :)
 
Går även att garnera med tacochips om man vill lyxa till det lite extra :) Men gör det isf efter den gräddats då de blir rätt mjuka annars (eller brända).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0