Vilken dag?

Hoppas alla får en härlig valborg! Nu är det röda dagar igen, va ju nyss påsk :D 
Gymet stänger redan halv 5 imån men eftersom Danny är ledig så hinner vi gått o väl. Kanske kan träna tsm?:) 

Jag vet inte alls hur länge jag deffar, men det viktiga är inte längden av deffen utan man gör det tills man uppnått de resultat man vill åt. Jag jar iofs redan gjort det men jag mår mkt bättre av att ligga på ett underskott, eller iaf lågt intag av kolhydrater. Men snart kommer jag öka kaloriintaget :)

Fast jag är inte sååå strikt med kosten, sitter lixom här med en stor påse naturgodis. Bad Danny att köpa lite, en halv påse är inte precis lite :O Men har ätit väldigt lite kalorier idag så det kanske inte gör så mkt ;) Jag är iaf glad jag kan unna mig ibland och ändå få resultat. 

Gick bra på träningen idag, va inte lika varmt på gymet som igår men hann inte träna så jättelänge då de stänger tidigare idag. 

Är väldigt många som har kommenterar hur duktig jag är på gymet, fick en kommentar idag med :) De säger de ser hur mkt jobb jag lagt på min träning osv vilket är väldigt kul att höra. Blir en annan sak att höra det irl:)



Frukost: gröt och en kaffe

Lunch: tacosallad

Mellanmål: kvargröra med banan

Träning

Efter träning: en proteinshake

Middag: en quornfile och broccoli. Orkade verkligen inte laga nåt annat :S

Kvällsmål: naturgodis!





Tittut

Här är den "knölen" som det ser ut som vid min rumpa som jag nämnde. Eller det är en muskel då den kommer fram när jag spänner. 
Det är nog inget konstigt för de är på båda sidorna men kan se rätt kul ut i viss vinkel. 
 
Mina knän har känts lite bättre nu, får se vad sjukgymnasten säger nästa månad. 
Vill göra ordentliga knäböj, börja bygga rumpa ordentligt. 
 
Det negativa med dessa asspants är att fettet kan välla ut under sömmen vid låret, eller det gör också så att låret och skinkan får en större kontrast men ibland är de inte så fagert


Abs

Nån som har en bra magövning där den får jobba mer? Jag kör ju samma magövningar varje gång och det blir ju inte utmanande för musklerna och alltid med min egna kroppsvikt. Kanske ska testa hängande benlyft, sist gick det ju inte så bra men nu kanske jag orkar :)
Nu blir det iaf ett triceps, axlar, nedre rygg och mage på schemat, ett litet smått och plock pass typ.
Skulle solat idag men det blev molnigt, men känns skönt det inte är soligt idag, för det blir så sjukt varmt på gymet då. Men jag ska inte klaga, älskar sommaren!! :D
 
 

5 par wr.up

Nu har jag 5 par i wr.up familjen, och tre linnen som ingår i deras träningsset. Men tycker det töjjer sig endel efter ett tag, de sitter som bäst de första gångerna. Men så är det med alla kläder känns det som.

Mina favoriter är nog mina grön gråa som jag fick igår och mina beiga. De beiga är väldigt genomskinliga så det gäller att välja rätt trosor, men annars är de toppen. Har dock inte tvättat dom än och hört att wr.up snug nopprar sig efter första tvätten :/ Får se hur de ser ut efter jag handtvättat dom. Däremot denim har jag tvättat flera gånger och de är fortfarande i bra kvalite, även de grå är tvättade flera gånger och har hållt sig. Men de grå används rätt sällan då de är förstora nu, har försökt sy in men det gick ju sådär :)
 
Ni hittar dessa byxor på rätt många sidor, men www.freddy.com har störst utbud. Annars kan ni hitta dom på www.fitnesslifestyle.se, www.onemorerep.se, www.freddystore.se www.elitestore.se, www.mmsports.se.
Jag har beställt på både onemorerep, fitnesslifestyle och freddystore och  fitnesslifestyle har snabbast leverans. Tar bara en dag beroende på när på dagen de beställdes, sen är det även gratis frakt där. Men däremot på freddystore så får man 6st gratis celsius.
Onemorerep har rätt dyr frakt, men de säljer även questbars om man vill testa dom :)
 
 
Långa svarta wrup sport
 
Grå/ grön wrup sport (tror de va grön), kanske turkos
 
Dessa säljs inte längre. Är gamla bilder :)
 
Light beige wrup snug low waist
 
Wrup denim. Light blue low waist

Intervju

Snart kommer sverigesradio hem till mig och ska göra en intervju om melanotan, de ringde mig igår och ska göra en artikel om det. Tänkte det kan va en kul grej :) Kommer iaf inte rekommendera det då man inte vet de långsiktiga riskerna. Samtidigt sägs det ju va bra att ta då man inte behöver sola lika mkt för att få färg. Men jag solade ändå mkt haha, blev asbrun dock men ingen fin brun färg utan man såg mer smutsig ut, ansiktet blev för ovanligens skull brunare och speciellt runt munnen. Så jag föredrar en naturlig bränna utan massa hjälpmedel osv. Brun utan sol tar jag gärna annars då det är mer hälsosamt. Men en naturlig bränna tycker jag är finast men försöker att tänka mer på solningen för cancer skrämmer skiten ur mig :S




Nytt träningsset

Älskar nog mitt nya träningsset från Freddy mer än det svarta. Visste inte att det gick?;) Fan vilken röv de ger, perfekt att ha dessa under sin uppbyggnad av rumpan ^^ 

Känns som jag formulerade mig lite luddigt i morgonens inlägg. Menar såklart inte att alla borde träna som jag och i den mängden, eller att man ska prioritera bort sin familj/vänner osv. Utan det anser jag självklart kommer först. Menar bara att om man nu vill börja träna och få in det i sin livsstil så handlar det ofta om prioriteringar, man kanske inte ska sitta i soffan eller vad man nu gör och istället försöka få in sin träning i sin vardag. Sa aldrig man måste träna 5-6 dagar i veckan men alla har nog tid att träna om man bara vill, man kan träna hemma, ta promenader med sina barn osv. Menar bara att om man vill komma i form är det alltid möjligt om man prioriterar det. Och då menar jag inte man ska prioritera bort viktiga saker. 

Sen känner jag bara det är tråkigt att blogga nu när vissa är negativa till mina inlägg, påpekar jag har ortodexi igen eller att jag bara bryr om mig själv som tränar varje dag. Men om jag va fet o satt i soffan och åt chips med Vincent jämte hade väl ingen klagat. Man får verkligen inte ta hand om sig själv utan att framstå som ego och självisk?.. Tycker det är så sjukt tråkigt hur folk kan få en så vriden bild av en. Men vissa vill ju bara hitta fel tyvärr och gläds inte av andra, svenska avundsjukan kommer gärna fram. Man måste träna 2-3 dagar i veckan max, annars har man en sjukdom. Kan bara säga jag mår jäkligt bra, är inte sjuk på nåt sätt. Jag är lyckligare än nånsin, jag har hittat en passion. Och om ni anonyma hellre göder där hemma så kommer jag fortsätta gå till gymet och ta hand om mig själv! Så snälla, sluta kom med era ortodoxi artiklar för jag läser inte ens dom. Så jäkla onödigt!


Jag älskar min kropp, och det står jag för! Gläds istället än hitta fel så kommer ni få mer positivt tillbaka



Bvc 10 månader

Igår gick jag och Vincent till bvc på morgonen. Skönt att promenera dit, tar ca 20 min. Han mättes och vägdes och nu väger han ca 11 kg och är 76.5cm lång. Så nu går han inte upp så mkt som i början, bara 1/5 kilo på två månader. Men han följer sin kurva perfekt <3

Det har varit svårt att ge Vincent flaskan den senaste tiden, han totalvägrar. Men när man försöker tillräckligt länge så suger han tillslut och då äter han som fan. Vet inte vad det beror på? Aldrig varit så innan. Är lite jobbigt då han oftast somnar med flaskan så när han är trött och hungrig blir han lätt grinig. 
Men de gäller att ha tålamoood, det är så viktigt som förälder men fy vad ens tålamod testas ibland :P


Måste köpa roligare leksaker till Vincent! På bvc har de massa roligt jue! Nån som har ett bra tips på lite större leksaker till barn i Vincents ålder?:)


Walking in the sun

Trivs väldigt bra i min sporttröja från hm, nackdelen är att det blir så varmt med långarmat på gymet så den används mer til vardags eller om jag ska gå promenader.  Gillar den för den sitter tajt överallt utan att trycka till nånstans, sen har den en fin färg ;)




Effektiv dag

Efter kaffekoppen vid halv åtta i morse fick jag massa energi. Har städat igenom hela huset med dammsugning och allt vad det innebär, även rensat Vincents kläder :) 
Har även fått endel sol på mig idag och väntar nu tills Danny ska komma hem så jag kan sola ryggen lite med :) Sen blir det att hämta mitt träningsset från Freddy och iväg mot ett biceps och ryggpass på gymet :)


Fixade nya naglar igår


Working on my tan

Fan vad jag äälskar sommaren! Vara ute mer i den friska luften, kunna gå promenader närsom på dagen utan att frysa ihjäl, ljust på morgnarna och kvällarna, grilla, sommarkläder, utflykter. Denna sommaren ska jag bara njuta, njuta av mina sista ledighet, är ju bara 3-4 månader kvar av mammaledigheten. Men det ska bli skönt att börja jobba igen. Känns skönt för nu vet jag hur jag ska göra efter mammaledigheten. Ska komma deltid på två jobb och ska försöka hitta ytterligare ett deltidsjobb:) Tänkte fråga på gymet jag är på om de behöver nån sen, för det är ju öppet på kvällarna så några kvällar i veckan hade ju gått :) 
 
 
 
 
 
 

Dessa bilder är från igår. Solade inte så länge men brände mig lite på ryggen. Solen tar ordentligt nu! 

Tiden till träning

Jag tror egentligen alla har mer eller mindre tid till sin träning. Det handlar nog snarare om ursäkter och att man prioriterar bort sin träning för något annat. Ibland kan det vara viktigare saker och det är väldigt lätt att komma med ursäkter om man ser sin träning som något jobbigt eller tråkigt. För om nåt är jobbigt som träning faktiskt är så är det lätt att man skippar det. Men man får försöka vända på det och istället gilla när det är utmanande och jobbigt, vilja känna den brännande känslan och svettas. För man mår så bra efter när man varit på ett hårt träningspass. Jag har många saker jag kunnat göra istället för min träning, jag träffar tex inte vänner ofta, i stort sett aldrig, eller drar till stan och fikar, drar och shoppar osv. Utan jag prioriterar min träning helt enkelt :)
 
 
 
 

Full rulle

Känns som man inte alls hinner med det man vill. Har iaf solat ryggen idag. Småstädat, tränat och måste fixa inlägg här på bloggen och naglarna måste fixas ikväll. Men det ska jag nog hinna sen när Vincent sover :)

Idag cyklade jag till gymet i bara shorts och linne, så underbar känsla att cykla i värme och inte denna kylan! Men däremot är det sjukt jobbigt att träna när gymet är som en bastu. Svettas som en gris!





Frukost: gröt

Lunch: ett macka med grönsaker :O

Mellanmål: shake på avocado, bär, mjölk, proteinpulver och is

Träning

Middag: proteinpannkakor med kvargröra

Kvällsmål: kaseinpudding






Rabattkod på stronger.se

Nu mina kära läsare har jag fixat en rabattkod till er på stronger.se :D Deras hoodies är mina favoriter, har aldrig testat deras linnen men de är med väldigt snygga. Men älskar deras hoodies och vill även köpa en rosa :) 
Bra kvalite, lagom tjocka, sen är det kul att alla inte har deras kläder och känns lite unika :)
 

Om ni anger rabattkoden malinbjork10 vid utcheckningen dras det 10% på hela er order :) Sen är det gratis frakt över 500kr. Så passa på innan lönen tar slut ;)
 
 
 
 

Bikinisäsong

Nu kan man nog säga det är bikinisäsong. Måste skaffa nya bikinis och sommarkläder. Känner mig lite stressad när det gäller det för har ingenting! Sen måste jag skaffa sköna mjukisshorts.
Får försöka shoppa mindre träningskläder helt enkelt haha, men den avdelningen lockar mer än vardagskläder som ändå knappt används.
 
Men jag är sååå sugen att dra och shoppa massa fina biknis, får se om jag har pengar över denna månaden som kan läggas på shopping. Blir mest att Danny får spara undan medans jag shoppar haha. Är man hemmafru så är man och för att fördröja tiden på bästa sätt så är det shopping som gäller ;)
 
 
 
 
 

Out for a walk

Igår gick vi till ica och handlade kvarg bland annat. Så vi kom ut lite igår iaf :)
Kunde gå i linne och mina tunna tights och det va ändå varmt. Riktigt sommarväder och jag älskar det! Man vill bara va ute, göra saker.
 
Jag känner att jag inte riktigt orkar ligga och sola hela dagarna som innan. Sen går det ju inte heller då jag måste passa Vincent. Men jag känner träningen lockar mer och sen är det massa annat som ska fixas varje dag. Så kortare stunder räcker gott och väl, och är mkt hälsosammare :) Sen när man har en grund går det under hålla med bus :)
 
Gårdagens outfit 
 
 
Kör en Michael J
 
 Älskar att jag börjat bygga vid vingarna så min midja markeras lite :) Märker det på måtten, för brösten har blivit mkt mindre sen förlossningen men nu är jag samma mått där som då, det lär bero på att jag byggt muskler vid sidorna :)



Populär bild

Jag har gjort riktigt bra reklam för dessa byxorna egentligen, bilder där jag använder dom kommer ofta upp på andra sidor där många undrar var de är köpta osv. Hade varit kul med ett samarbete med detta märket för jag älskar deras kläder och känner inte jag vill ha några andra byxor :P
Nästa vecka kommer jag förhoppningsvis hinna få mina andra träningsbyxor, kan ju inte ha de svarta hela tiden ;)
 


Snacks

Ikväll va jag inte alls sugen på äggröra eller va speciellt hungrig. Så det fick bli stekta ägg med finncrisp och grönsaker plus jordgubbar :) Gott och enkelt!




Deffelideff

Ska bli skönt med en ny vecka imån, nya tag och utan förkylning :) Gick bra att träna idag förutom att det va så jäkla varmt på gymet så det va som att träna i en bastu. Men jag ska inte klaga, va så härligt att cykla i värmen med en celsius i handen :D

Är lite jobbigt att träna med löshåret men det är fortfarande lite ömt i hårbotten. Men håret är så tjockt och tungt så funderar att tunna ut allt sen. Svårt att få en fin tofs då jag har noll volym upptill och sen supertjockt i mitten. 


Snart blir det kesellaglass. Mums :P

10 månaders resa

Idag är det exakt 10 månader sen jag födde vår underbara son! Så det får bli en liten sammanfattning hur jag kommit i form under denna tiden. Jag kom i form för rätt längesen men de senaste månaderna har jag fokuserat på att bygga mer och bli av med mer fett varav min deff.
 
Vincent föddes 27 juni förra året, började med powerwalks ca en vecka efter förlossningen, blev till en början lugna promenader men ökade takten allt eftersom. Sen började jag åka inlines och träna överkroppen med lättare vikter samt några magövningar som skulle få ihop magmusklerna. Använde mig av appen mammamage.
 
Två månader efter förlossningen va det öppet hus på ett relativt nytt gym där vi bor som Danny tränat på ett tag. Jag tänkte inte börja gymma föränns senare men jag fastnade direkt när jag va där på öppet hus och köpte ett kort direkt. Sen dess har jag tränat 5-6 dagar i veckan utan nåt uppehåll, första uppehållet va denna veckan där jag missat tre pass.
Här kommer lite punkter om hur jag tränat och ätit:
 
  • Tränar igenom hela kroppen (förutom bröst) minst en gång i veckan
  • Tränar ben, rumpa och axlar två gånger i veckan
  • Magen tränas efter varje pass
  • Under min deff har jag även lagt på ca 30 min crosstrainer efter varje styrkepass
  • Ser ALLTID till att få i mig protein fort efter varje träning, oftast kvarg blandat med proteinpulver och bär eller blir det proteinpannkakor. Proteinshake tar jag om jag ska laga nån mat som tar längre tid.
  • Ser till att använda tunga vikter. Tunga vikter för mig alltså, alla är olika starka och kör därför med olika vikter. 5 kilos biceps curl kan alltså vara tung styrketräning för en person medans 20 kilo kan va tungt för en annan. Men om personen klarar 30 reps är det för lätt och man bör öka vikten. Eller kör man ena veckan med fler reps och andra med färre så musklerna chockas. Jag kör oftast på 8-15 reps beroende på övning.
  • Känner du inte att de bränns, att det är jobbigt eller utmanande? Då rekommenderar jag att antingen testa öka vikterna, se till att man har rätt teknik eller skippa den övingen. Alla övningar passar inte alla och om jag inte får kontakt med musklerna som man vill med styrketräning skippar jag den övningen helt enkelt.
  • Jag äter va tredje timme, kalorisnålt och så rent som möjligt. Ser till att det är näring i det jag får i mig och försöker att aldrig äta tomma kalorier. Vitt bröd, flingor, risifrutti, godis, snacks är bra exempel på tomma kalorier som bara innehåller skit. Bröd har jag slutat med helt i alla former även allt socker och snabba kolhydrater äta enbart innan träning plus min gröt på morgonen. Unnar mig däremot en gång i veckan (oftast blir det flera dagar men försöker ha som mål att bara ha en dag i veckan).
  • Se till att sova ordentligt och drick mkt vatten.
  • Tränat alltid 1-5-2 timmar per pass, längre pass nu när jag även kör cardio i slutet.
 
Jag och vovvi på förlossningen
 
Dagen efter förlossningen

8 månader mellan bilderna
 
 
Måtten jag hade på första bilderna (28 aug):
 
Överarm: 27cm
Över brösten: 86cm
Under brösten: 71 cm
Midja: 70cm
Mage: 85cm
Rumpa: 95cm
Låret: 55cm
Vikt: 64kg
 
Måtten på de andra bilderna:
 

Överarm: 25cm
Över brösten: 85cm
Under brösten: 67cm
Midjan: 66cm
Magen: 75cm
Rumpan: 86.5cm
Lår: 48cm
Vikt: 53.4kg
 
 

Ändra tankesätt

Det är så kul att jag har fått fler att ändra tankesätt när det gäller styrketräning. Jag har inspirerats rätt mkt av vad Olga Rönnberg skriver om styrketräning och att vi kvinnor ska träna likadant som män och också lyfta tungt.
För kvinnor och mäns kroppar är olika och vi bygger olika, om man bortser från de extrema fallen, så bara för att man tränar likadant som en man blir man inte en :). Sen kan man välja var man vill bygga lite extra. Vill man ha stora biffiga armar så tränar man de lite mer och väldigt tungt. Men de blir inte biffiga av träning bara sådär, tar lååång tid. Jag har fått smalare armar men mer konturer, och då har jag tränat tungt, så tungt som jag klarar av. Jag har vågat mig på 12kilos hantlar och kör med dom trots att jag bara orkar 5-6 rep men jag får inga biffiga muskler för det? :) Visst spelar kosten roll också och jag har ätit väldigt kalorisnålt sen förlossningen, kanske hade jag haft helt andra resultat med ett högre kaloriintag.
 
Innan gravidteten och idag. Jag vägde likamkt på båda bilderna men är smalare överallt idag och fastare. Min kropp har fått en högre förbränning pga alla muskler och jag orkar mer än innan :)
 
 
 

Konturer

Nu har jag bara 25 cm i omkrets kring armarna, men större än någonsin vid spänning. Men det är så jag vill ha det. Vill vara smal och slank i avslappnat tillstånd men att man ser muskulös ut när jag spänner. Jag gillar att se stark ut och jag känner mig starkare än någonsin!
 
Jag är så glad att ni här på bloggen och på min instagram är så snälla, inga haters utan kan va glada åt en annan och många kommer gärna med komplimanger istället för avundsjuka eller försöker hitta fel. Jag får hoppas det fortsätter så men jag vet att det kanske inte alltid kommer vara så positivt om jag når ut till många.
På min egen sida på instagram är alla supersöta, men när man läggs ut på de större sidorna kommer mer negativa kommentarer där en tex skrev jag photoshoppat bilden för tatueringen va på andra sidan (hon har nog aldrig hört talas om vad en spegelbild är jämfört med en bild tagen rakt på en) xD Sen säger nog mer än hälften att jag hade finare kropp i somras, att jag har ätstörningar, för hårda muskler osv osv. De får gärna tycka att jag va finare innan men jag tycker verkligen den kommentaren är så onödig att säga när man tydligt ser hur mkt jobb det ligger bakom kroppen jag har idag, då är det bättre o va tyst o istället va glad för den personen som uppnått nåt som man själv är nöjd med.
 
Tänkte gå ut med att jag har en blogg på insta men att jag mailar till de som vill ha via direkt så jag vet vilka jag skickar hit :P, så då kommer det nog öka endel här med, men det är bara kul för här är det mkt lättare att visa hur jag tränar och äter än bara genom bilder.
 
Oavsett vad en annan tycker så är det viktigast man själv är nöjd. Jag tänker inte behaga andra för va de tycker är snyggt. Har lätt blivit att jag gjort det innan. Jag gillar att vara vädligt smal, fast, stora bröst, superlångt hår, mycket smink, långa naglar, korta klänningar, korta shorts, små bikinis. Jag gillar att klä mig sexigt men smakfullt :)
 
 
 

Varmt!

Gud vad varmt det är i solen, blåser ingenting. Men skönt att kunna bygga på brännan lite efter den dystra vintern :) Sen när jag tröttnat på att sitta här blir det att förbereda för gymet, äta upp resten av fiskgrytan och pumpa axlar, triceps, mage och cardio :D
Sen får vi se om vi drar iväg till parken med Vincent när de blivit lite svalare. Danny är så svår att få iväg känns de som, men nåt ska vi nog kunna hitta på. 





Do you squat?

Jag har läst att knäböj är den övning som förbränner mest kalorier på en rep jämfört med andra övningar. Det är med andra ord en väldigt bra övning. Jag får sällan kontakt men tycker sumosquats funkar bättre. Den ska ju också ta mer på rumpan än de vanliga knäböjen (egentligen heter de väl sumoknäböj men gillar ordet sumosquats bättre;) ). 
Man kan gå djupare ner med sumosquats och tar då mer på rumpan. Tycker även den är lättare att utföra då man har mer stabilitet när benen är lite mer brett isär med fötterna utåt. 
 
Men jag gör generellt sällan någon sorts av knäböj pga mina knän så att man ska göra knäböj för att bygga rumpa stämmer inte, men det är en bra övning som tar i stort sett hela benen. 
De som ser en liten rumpa säger direkt : do squats! Men det är som sagt inte bara en övning som bygger rumpan utan finns massa andra som kanske tom är bättre för den personen än dessa squats :)
 
 


Cheatday

Idag är dagen jag släpper lös med kosten :| Iaf på kvällen, blivit torskgryta med potatis och sen köpte ju Danny inte en liten påse naturgodis. Vårt naturgodis kostade 150kr så ni kan ju tänka er hur mkt de blev :S Men kommer inte orka allt idag men då blir det två dagar med onyttigt som vanligt. Sen va de ju naturgodis i veckan med haha. Aja, jag fortsätter gå ner så antar hag kan äta detta ibland :P
Längtar till imån! Då kan jag träna och det ska va fint väder imån med antar jag så ska försöka sola lite med :)

Ha en fin lördagskväll!





Sommardag

Idag har det varit sommarväder ute. Gått i bikini hela dagen, solat och fixat hemma. Man blir bara så trött i kroppen när man varit ute i värmen. 

Gjorde en shake gjort på lättmjölk, fryst tärnad avocado, hallon, proteinpulver och krossad is som jag mixade. Supergott och friskt :) Kommer bli många såna drinkar i sommar 😄 


imån tror jag att jag kommer kunna träna, har inte haft ont i halsen idag men hostar och är slemmig i halsen så väntar en dag extra. Annars är jag som vanligt.
Fan vad man känner sig ur form när man inte tränat som man brukar. Har bara tränat två gånger denna veckan, tre om jag tränar imån, och tre gånger är egentligen mer lagom mängd för den normala svensson haha. 


Lanza

Ska bli kul att testa lanzas healing oil, har använt produkter från lanza länge nu och har tidigare använt deras silc droppar. Men denna healing oil ska vara vårdande för håret och har även fullt uv/värmeskydd. Nu när jag har löshår behöver jag nån olja att ta i håret ibland då det lätt kan kännas torrt. Kommer ge omdöme om oljan sen :) Men schampoot har jag använt en flaska nu och jag är nöjd med det, känns vårdande för håret då det är superlent efter, sen användet jag alltid lanzas trauma treatment som man låter va kvar i fuktigt hår, är en leave in inpackning. Så använder inget balsam då jag har den istället. 

Mina mått

Mätte mig och vägde mig i torsdags för att se om något har hänt. Jag har ju unnat mig rätt mkt på helgerna men jag äter hela tiden väldigt kalorisnålt som ni ser på mina kostupplägg, ytterst lite kolhydrater vilken gjort den största skillnaden tror jag. Har iaf gått ner nästan 1 cm överallt och gått ner 2 kilo på ca 2 veckor.
 
Mina mått:
 

Överarm: 25 cm
Bröst: 85cm
Under bröst: 67cm
midjan: 66cm
Magen: 75cm
Rumpan: 86.5cm
V lår: 48cm och H lår 49.5cm

Vikt: 53.4kg
 
 
 
 
 
 

Foton

Jag har fotat mkt mer än vanligt. Beror mestadels för instagram, för jag vill ha bra bilder att lägga upp, alltså med bra kvalite. Jag har ju tiden så varför inte fota ordentligt :) Sen kan det ju bli lite mer personligt känner jag att ta bilder "i farten" och inte bara mot en vit vägg.
 
Jag hade gärna velat lägga ut mer utmanande bilder på instagram, inga sexuella men tex som de jag la upp igår. Har blivit lite smått i bikini och det blir ju mkt på min mage osv, men det som håller mig tillbaka är att mina bröder, kompisar och bekanta bland annat följer mig på instagram och jag vill helst inte de ska se dessa bilder. Samtidigt är det en fitnessida och det är svårt att visa sin utveckling i overall :P Jag hoppas de har förståelse över mitt val av bilder, men ingen är insatt i fitnessvärlden eller sett vad för bilder som brukar läggas ut på dessa sidor för motivation. Det är mkt flex, magmuskler, sin rumpa, benmuskler osv. Det är det som folk vill se och blir motiverade utav. Men mina nära håller tillbaka mig och ibland vill jag bara skita i vad alla tycker och köra mitt race.
Min bror har ju redan påpekat det är mkt bilder på mig själv, mkt hud. Men det är en fitnessida och kommer därför snart enbart vara bilder på min kropp/kost.
För destu mer följare jag får destu mindre vill jag blanda in min familj i sidan så det kommer bara handla om mig. Men det är synd mina nära inte förstår sig på detta. Innan gillade tex mina vänner och familj mina bilder, men såfort jag började lägga upp före och efterbilder eller på mina muskler slutade de gilla så det kanske känner sig obekväma med mitt val av bilder. Men isåfall behöver det egentligen inte följa mig.
 

 
Kul man ser axlelmusklerna sticka ut bakifrån nu :) Och jag veeet jag har en pytteliten rumpa rakt bakifrån, har knappt några veck. Den är istället rätt hög och putig. Men hade velat ha mer markerade rumpveck! Men det kommer väl när tyngdlagen gör sin rätt ;)
 
 

Wrup camo

Idag hämtade jag ut mina tights som jag beställde på freddystore.se. De va snygga, de va okey, men fick inte den wow känslan som de andra 4 tightsen jag köpt gav mig. Så jag ska returnera dom och byta till ett par gråa träningstights istället, samma som de svarta med vitt linne fast grå med grön/turkost linne istället :) För jag vet de sitter sjukt bra och de kostar lika mkt. Så det får bli ett byte. Sen kände jag att det blev för mkt mönster, formerna försvann i allt mönster så jag har kommit fram till att jag gillar enfärgade tights bättre :)

6 celsius på köpet :D




Samma bebis?

Ser knappt ut som det är samma bebis vi har nu 10 månader senare. Gud va de kan förändras från födseln :) 
Min lille bebisgubbe, såg verkligen ut som en gubbe i ansiktet :D Näsan va mkt större också, men han har vuxit in i den. Hakan har han fått av sin pappa och kinderna kan kanske komma från mig. Även näsan är från sin pappa :P Han är iaf världens finaste! Han har fått 5 tänder redan, alla 4 där uppe har kommit ut och de två nedersta :) Han älskar att bita i saker så det låter från tänderna hehe!
 
 
 
 

10 månader

Nu är det snart exakt 10 hela månader sen Vincent föddes, på söndag för att vara exakt. De första riktiga startbilerna togs för nästan exakt 8 månader sen. 8 månader är ingenting och har gått oerhört fort måste jag säga! Allt har rullat på hela tiden, har inte haft ett endaste uppehåll sen augusti från träningen, eller egentligen från juli men i slutet av augusti började jag på gym. Enda gången jag fått ha uppehåll (2 dagar) är denna veckan när jag varit sjuk för första gången på 2 år.  Så om ni är 100% hängiven till ert mål, tränar regelbundet och äter mestadels bra så kommer det bli resultat. Det lovar jag er. Det kommer däremot att ta tid att få resultat om man slarvar med maten, får i sig för lite protein, inte får nån kontakt med musklerna osv. För att klara va helt hängiven tror jag man måste gilla det man gör, hitta det roliga med träningen. Sen om ni tar ut er helt när ni väl tränar så kommer endorfinerna och man sprudlar av glädje efter passen, så om ni fokuserar på den bra känslan man får ett passen och resultaten som kommer så kommer ni vilja gå och träna varje dag! Det är oftast början det är svårast, men när ni tränar i några veckor och ätit bra kommer ni bara vilja fortsätta, då vill man inte göra sig själv besviken. Men om ni slarvat en dag så kommer det alltid en ny dag och då gäller det att ta tag i sig själv och inte fortsätta slarva och tänka det redan är kört. En dag med slarv eller två kommer inte förstöra era resultat, samma sak om att två träningspass inte kommer visa resultat. Gäller bara att va hängiven och få in rutiner i sin träning och kost så kommer det bara att flyta på :)
 
 
 

Sol

Om jag inte va förkyld hade jag solat idag. Nu har man ju även blivit snuvig.. Får hoppas det fortsätter va fint väder, men det är lite kyligt när det blåser. Men i lä är det riktigt varmt och skönt :) 
Sen när det blir för varmt klagar man istället, man är aldrig nöjd 😄 



Smala ben

Efter jag fotat igår såg jag hur sjukt smala ben jag fått, från sidan är de större då jag byggt endel på framsida och baksida lår. Men hade hellre velat bygga på utsida lår. Är sjukt snyggt när det går ut där. Då slipper jag har två pinnar till ben framifrån haha. Jag gör nog inte så mkt övningar för utsida lår, nån som har en bra övning för den muskeln? Gummiband där man går i sidleds kanske jag borde börja göra, sen kör jag ju en maskin som tar utsida lår med. Men det räcker nog inte.
 
 
 
Jag vet rätt utmanande bilder, men jag gillar dom :)
 
 

Tjock

I halsen är jag fortfarande. Va rätt jobbigt att träna idag då det är mer ansträngt att andas. Men imån har jag vilodag igen så hoppas jag är helt frisk på lördag :)


Frukost: gröt och en kaffe

Lunch: tacosallad och en kaffe

Mellanmål: kvargröra med banan

Träning: biceps och rygg

Middag: proteinpannkakor med kvargröra

Kvällsmål: naturgodis :S

Gos

Va inte lätt att sola igår när Giggs hoppade upp och tog all plats :D 
Va inte ute så länge då de blåste rätt kallt och vill bli frisk så jag kan träna igen. 

Sen har det ju blommat ut jättemkt, gick på en vecka typ. Så skönt och man slipper dehär gråa träden och buskarna :)






Längtar

Nu är Danny och tränar sen tänkte jag dra iväg :) Jag längtar sååå, man kommer inte köra så hårt men att bara få komma dit är skönt haha. Behöver komma ut lite. Sen ska vi stor handla, ekar i köket. 

Är så nöjd med mitt hår, blev en superfin brun färg :) Smörjde mig med bus igår med, så är väldigt brun idag! 


Kom nyss upp till 6000 följare idag, såå kul :) Har ökat 3000 på bara 1.5 vecka :)
Hoppas det fortsätter så. Men destu mer följare man får, destu fortare går det. 

Fasta ben

Nu har jag börjat känna stor skillnad på mina ben. De har blivit stenhårda och med mer konturer. Märker störst skillnad på utsida lår. Detta gör ju det mkt roligare att fortsätta träna ben när man märker att all träning verkligen ger nånting! Jag är sån som helst måste se resultat för att ha motivation. Visst är det superkul att träna men motivationen hålls uppe ännu bättre om man får resultat av sitt hårda jobb :)
 
 
 
 
 
 
 
Bild från augusti! Köttiga ben man hade då ;)

Träning

Det blir träning idag. Knappt varit utanför huset på flera dagar, har max slängt soporna och solat i 10 min igår typ :P Så känner jag måste komma ut lite. Är pigg i kroppen så får köra lugnt. Hade önskat mina wrup byxor kom idag men de kommer nog imån :) 

Får se vad jag tränar idag. Hade behövt träna hela kroppen men då är jag väl borta hela kvällen på gymet :D tränade rumpa och ben sist och trots det blev knappt en timmes träning hade jag massa träningsvärk efter. 
Det är inte längden på passen som är viktigt utan innehållet och hur mkt kontakt man får med musklerna :)




Pink and glitter

Eftersom håret är fixat så vill jag även ta hand om resten av mig själv. Så fixade naglarna i förrgår, ögonbrynen är plockade och färgade och har smörjt mig med bus. Hoppas det kommer va soligt framöver så man även kan bygga lite på sommarbrännan :)
 
Sen jag började med gele igen har naglarna blivit mkt längre, de går inte av längre, de är fortfarande flikiga och tunna men de försvinner nog med tiden när jag filar ner dom lite efter hand.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ass

Gäller att hitta rätt vinklar om man vill framhöva rumpan! Rumpan är det enda jag vill bygga på egentligen. Resten är väl mest konturerna jag vill få fram. Men innan jag kan köra ordentligt på benpassen måste jag kollat upp knäna.
 
Har mest kört övningar där jag använder min egen kroppsvikt som höftlyft där jag har en benet på en "halv boll" och andra rakt ut, sen älskar jag höftlyft på yogaboll med viktplatta och donkeykicks med vikter. De övningarna är skonsamma mot knäna till skillnad från utfall och knäböj. Håller tummarna knäna blir bra snart iaf!
 
 
 
 

Godmorgon

Godmorgon på er! Gud vad fint väder det är idag med, vaknar upp till solsken och fågelkvitter :)
Hoppas det blir en roligare dag idag men jag har på känn den kommer va bättre än igår. Mår iaf bättre idag än igår morse. 
 
 
Bjuder på några morognbilder
 
 
 
 

Black and white day

Gud vilken tråkig dag det varit idag. För har inte kunnat träna idag heller och jag blir så rastlös och uttråkad av att bara sitta hemma. Men jag mår bättre nu än vad jag gjorde imorse iaf. Så kanske kan köra lite lugnt på gymet imån. 
Ätit bra iaf trots jag bara varit hemma, brukar annars va lättare att äta skit när man är uttråkad :) Men har inte haft så mkt aptit idag heller. 


Frukost: gröt och en kaffe

Lunch: tacosallad

Mellanmål: kvargröra och en kaffe

Middag: tacosallad

Kvällsmål: kaseinpudding med bär

Håret före och efter

Vi glömde ju ta en riktig förebild såklart. Men får jämföra med en gammal jag har. Trots att jag tar så himlans många bilder så har jag knappt nån som är tagen bakifrån med nersläppt hår :P
Men det är ett helt nytt hår iaf, bokstavligt talat ;)
 
Detta håret går tyvärr inte att köpa som privatkund. Men det är iaf europeiskt hår som vi har fäst med keratinvax. Tror det även kallas nail hair.
 
 
 

Build my back

Jag har alltid hatat min rygg bakifrån innan, speciellt mina sluttande skuldror. Men nu när jag börjat träna axlarna mycket så har de blivit lite bredare och vingarna är lite bredare. Bra för för vill ju framhäva min midja.

Älskar att bygga kroppen :)
Hoppas jag får hem mina träningsbyxor från freddystore snart! De hade inte ens skickats igår och jag beställde i fredags så hoppas de skickas idag. Tror iaf att de kommer bli supersnygga!! :))
 
 
 
 

Haair

Här kommer lite bilder på mitt hår! Känns bra att vara mörkhårig igen :) Ser ju så tjockt ut då med! Det är ju den största skillnaden med hårförlängning, visst är det mkt längre men betydligt tjockare. Blir en ordentlig fläta eller hästsvans :) Blir dock mkt varmare och allt hår är väldigt frestande för Vincent att dra i :S Får försöka ha fläta här hemma hehe :)
 
 
 
 
 
 
 

Morning

Fy vad jag kände mig uppsvälld igår, inte konstigt när jag pt en hel pizza. Men sjukt gott va det då jag va vrålhungrig när jag åt den :) Men jag vet att en pizza in kommer förstöra mina resultat sålänge jag inte äter sånt ofta. 
Tänkte väga och mäta mig idag men har säkert bundit massa vätska, men det va egentligen dags för vägning i måndags. 


Lite abscheck! 


Blä dag

Idag har jag känt mig sämre, mer sjuk och slö i kroppen. Hoppas jag vaknar kry imån för vill träna och få min energi tillbaka. 

Löshåret sattes iaf i idag :) ni får bättre bilder imån. Men det är lååångt iaf :) Tog ca 4-5 timmar att sätta i det och klippa in det så maten har varit sådär idag utan rutiner. 

Ni får en kass mobilbild sålänge :)

Frukost: gröt

Mellanmål1: kvargröra

Lunch: en hel pizza

Middag: proteinpannkakor med kvargröra

Kvällsmål: kaseinpudding

More pink

Fick rätt stora bröst i detta linnet. Det är väldigt följsamt och tunt men jag känner att jag tvivs bättre med linnen som sitter åt lite mer när jag tränar. Så det lixom hålls på plats lite iaf. Samma sak med vissa tights som är tunt bomullstyg, man kan ibland känna sig naken i dom, som mina gråa leopardtights från nike. Annars älskar jag de tightsen och är en av mina favoritplagg <3 Köpte detta linnet på tradera för längesen.
 
 
Hade en riktig smaldag igår, tills på kvällen men då va jag ändå bara hemma :)
 
 
 
 
 

Full rulle

Snart kommer vi ha full rulle här hemma med Vincent. Om vi lägger han på golvet så drar han sig fram superfort. Men han har inte lärt sig att ta upp knäna utan sparkar ifrån sig med fötterna och benen typ :P Gnisslar lagom hehe. Han kan också snart sätta sig upp själv och han vänder sig om fram och tillbaka utan problem nu. 
 
Måste snart köpa nya kläder till honom, ett nytt örngott och påslakan måste vi ha och en korg där hans leksaker kan vara.
 

Formbilder med ansiktet

Jag klipper ofta bort mitt ansikte på bilder. Just för att jag inte orkar "se bra ut" i ansiktet eller anstränga mig på den biten. Jag tar oftast bilder när jag är osminkad, på morgonen när man ser ut som hej kom och hjälp mig så det är smidigt att bara ta bilder på kroppen och sen skära bort ansiktet. Sen är jag inte alls nöjd med hur jag ser ut i ansiktet och känns mer bekvämt att skära bort det. Men visst blir det mer personligt med hela mig på bilderna så jag får försöka ta med ansiktet mer :)
 
 
Känns som rumpan blivit lite rundare, men bara lite. Den har iaf blivit stenhård!
 
 
 

Yes

Idag blir det att sätta i löshåret! Ska försöka ta bra före och efterbilder på det :) Så detta kommer ta några timmar :P Men det är rätt långt redan så den största skillnaden kommer va på tjockleken :) 
 
 
 
 
 
 
 

Ett år sen

Om jag tittar tillbax i bloggen låg jag och solade i mitten av april. Så de va nog varmare fortfare förra året. 
Men jag fick mina första riktiga solstrålar i förrgår och de va riktigt varmt ute :) Hoppas det fortsätter va fint väder. 
 
När jag solade sist kunde jag inte se mina bikinitrosor, va rätt obehagligt att ligga på rygg för länge så det är skönt att va mer rörlig denna våren/sommaren :)
 
 


Suuk

Ååh jag har blivit sämre nu idag, skulle nog inte tränat idag men det blev iaf mitt lugnaste pass nånsin. Tränade ben och rumpa men körde bara några få övningar och sen lite magövningar. 

Får trösta mig med att min löshår ska sättas i imån :D äntligen ska jag bli långhårig. Kommer känna mig som en ny person ^^ 



Frukost: gröt

Lunch: linssoppa

Träning

Mellanmål: kvargröra

Middag: äggröra och sallad

Kvällsmål: kaseinpudding

Ätit väldigt lite idag, för lite de senaste dagarna. Men imån ska vi köpa hem mat så får se om jag ligger på ett underskott imån. 

Röda dagar

För mig som är mammaledig är röda dagar inget bra. Det enda som är positivt är att Danny är ledig. Men om jag beställt nåt, som tex mina träningsbyxor, så tar det ju några dagar extra och gymet har konstiga öppettider. Däremot när man jobbar är ju dessa röda dagar underbara :)

Här ser ni hur mkt dessa byxor framhäver skinkorna. De markerar vecken genom att det trycker in under skinkorna med ett sorts tyg och sen mer följsamt över skinkorna. Är så många par jag vill köpa så vet inte vilka jag ska välja nästa gång :) lutar åt ett par slitna snug i grå färg :)



Motivation

Älskar denna bilden! Hon har sjukt snygga muskler! 

Det är så kul att det blir mer och mer inne att tjejer tränar tungt på gymet. För det är ingen skillnad på hur tjejer eller killar ska träna på gymet. Man ser ibland övningar som ska vara till tjejer. Men varför skulle de passa oss tjejer bättre? Vi ska med lyfta tungt och köra samma övningar som killar om vi vill bygga muskler, bli tajtare och starkare. 
Basövningar är superbra för alla. Men viktigt man är noga med tekniken så man inte får skador och inte lastar på för tungt för fort. 

Många blir förvånade att jag gått ner alla mina gravidkilon på nästan enbart styrketräning. Gick bars pw/åkte inlines i början o sen kört crosstrainer 1 gång i veckan ungefär. Förutom nu under mina deffar. Men jag gick ner mina kilon innan januari då jag hade min första deff. Så jag förespråkar sällan cardio överhuvudtaget. Många jag pratat med säger man ska springa mkt om man vill gå ner. Men springa är inget ultimat sätt att göra om man har som mål att bygga muskler. Antingen kör man cardio och löpning om man vill ha bra kondis, eller tränar man tungt på gymet o bygger muskler. De två träningsformerna går inte hand i hand vad jag läst att bland annat löpning bryter ner musklerna lätt.
Så jag kör enbart crosstrainer och powerwalks som cardio efter mina träningspass. 



Fuck this cold

Ne jag klaaaarar inte va hemma två dagar i sträck, speciellt när det inte finns nåt att göra. Har inte haft så stor lust till städning den senaste tiden. Men jag ser iaf till att ha det städat iaf men hade verkligen behövt rensa min och Vincnets byrå.
 
Så jag tänkte dra till gymet och köra lite lugnt och bara styrketräning och se hur det känns. Har ingen feber iaf och är pigg i övrigt.
 
 
 
 

Ett halvår sedan

För ett halvår sen va jag nog rätt smal, endel fett men ändå smal. Men sen dess har jag rippad till kroppen endel så jag även blivit fast :) Krävdes alltså bara ett halvår att få mkt smalare lår och få fram konturerna. Tycker tiden sen förlossningen har gått sjukt fort. Vincent är snart ett år, det är helt sjukt :O Vill inte tiden ska gå så fort för njuter verkligen av tiden vi har nu. Fast de kommande åren blir säkert lika underbara :) Men det är en lyx att få va ledig o bara fokusera på sig själv och sin familj :)

Vet inte om jag ska träna eller inte. Har ingen feber eller så men ont i halsen och lite hostig. Dryyygt. Vill verkligen träna och jag blir mer nere nu när jag inte har samma rutiner :/ 




Me and my celsius

Jag va väldigt emot energidrycker, all sötningsmedel och lightprodukter innan. Men nu äter/drickrt jag det mer än nånsin för jag tänker mer på antal kalorier och jag älskar energin som celsius och ripped ger. Sen är ju proteinpulver så gott att ha i maten och ger mig samtidigt mkt protein. Så det handlar om att jag är bekväm för hälsosamt tror jag inte det är i stora mängder. Men det är så svårt att minska det. Hade varit lättare om man åt kött, som innehåller mkt protein, sen känns det som en trygghet att ta en proteinshake för det är ett snabbt sätt att få i sig protein. Men jag tänker lite så att jag är ju så nyttig i allt annat, jag äter bra och hälsosamma råvaror så då känner det inte som det gör nåt att jag äter detta, tänk alla de som äter massa godis, skräpmat, pizza och varannan dag. Men jag är orolig hur all sötningsmedel påverkar en på lång sikt.
 
 
 
 
 
 

Sommardag

Idag har det varit underbart väder <3 Även fixat lite i trädgården. Är ju massa att göra nu efter vintern som varit. Men nu slipper jag sitta i rabatterna höggravid iaf så går nog lite lättare detta år :) har vilat från träningen idag då jag varit väldigt förkyld med halsont. Får hoppas jag är piggare imån. Saknar gymet redan! 

Jag slutar nog skriva vilken dag på deffen det är för tappar alltid bort dagarna :P



Frukost: gröt

Lunch: linssoppa

Småätit naturgodis hela förmiddagen

Middag: proteinpannkakor med kvargröra

Kvällsmål: vaniljkvarg

(Ingen bra kostdag)



Leva efter

Jag känner att jag kan leva upp till det citatet jag kommer tatuera in mer och mer på senaste tiden. När självkänslan ökar så känner jag att jag vågar stå för vem jag är mer och mer. Sen tror jag att de runtomkring mig påverkar mig för mkt då jag aldrig haft nån i min närhet som är som mig, som vill stå ut från mängden lite, vill ha detdär lilla extra och att allt inte måste vara så naturligt och lagom hela tiden. Det har hållt mig tillbaka lite. Jag går aldrig i pushup nästan och om jag gör det så är det med täckande kläder, har försökt att ta så neutrala bilder som möjligt där det inte ser ut som man försöker se bra ut. Men jag gillar egentligen att posa, jag gillar att vara sexig, klä mig sexigt och ibland bara lite "over the top". Men jag bryr mig helt enkelt för mkt vad andra ska tycka och tänka. Alla i min närhet tyckte mina bröst va förstora för min kropp, men jag gillar stora bröst och därför fegade jag första op o la i för lite. Men det viktigaste är att jag är nöjd och jag finns inte på denna jord för att behaga andra. Och jag inser det mer och mer, det är mig själv jag ska tänka på och göra det som jag bli lycklig av.
 
Jag visar rätt mkt hud på nätet, där tusentals andra kan se, jag har väl blivit lite immun av alla år som jag bloggat. Samtidigt vill jag inte verka billig eller desperat så försöker hålla det någorlunda classy. Men det är lätt att ryckas med o glömma hur man ses av andra. För jag vill ju inte ses som billig eller korkad. Samtidigt ska man försöka att inte bry sig :)
 
Nu när jag ska göra min hårförlängning vill jag egentligen ha låååångt hår, det kanske inte ser lika naturligt ut, men när jag lägger så mkt pengar vill jag ju ha detdär lilla extra och ha det som kanske inte personer med naturligt hår oftast har, men nu va det för dyrt och vi måste klippa av topparna, men långt kommer det bli iaf :). Samma med bröst förstoringen, när jag ändå opererade mig så vill jag köra all in och ha en stor skillnad, inte en lagom byst som var och varenda tjej har, då kunde jag gått med mina "kycklingfileer" från lindex i en större bh isf :)
 
 
Don´t change so people will like you.
Be yourself and the right people
will love the real you <3
 
 

Biffen

Mitt mål med min deff: definiera musklerna. Och jag tycker jag har uppnått det rätt bra hittills. Men man vill ju alltid ha mer och jag vill ha ännu mer markerade muskler. Speciellt vid magen. Men det går fråm dag till dag. Men jag har inte dedär rutorna om jag inte spänner ihop magmusklerna massa, vill rutorna ska synas av att kunna stå rakt och bara spänna. Men däremot om jag vrider mig lite åt sidan och spänner kommer de fram. Är kanske inte byggd med ett jämnt 6pack :)
 
 
Nu har jag tränat biceps lite mer än vanligt, och man blir verkligen starkare fort. Igår klarade jag 5 reps x4 set med 12 kilo utan hjälp :) Tills detta året är slut ska jag iaf kunna köra massa reps med 12 kilo utan problem. Men det ska jag nog hinna nå :)
 
 
 

The story about the ass who disapear

Åh vad jag hade önskat mig en riktig rund o ch fyllig rumpa bakifrån! Som går ut lite vid sidorna om ni förstår vad jag menar. Men jag är inte byggd med en sån rumpa utan jag har istället en mer putig rumpa men avlång bakifrån.
Därför är min rumpa liten bakifrån men större i profil. Om killar skulle se min rumpa bakifrån skulle de tycka den va söt, inte sexig. Jag hatar när Danny ibland kan säga min rumpa är söt, oftast säger han väl den är sexig men ordet söt vill man inte höra om varken ens bröst eller rumpa haha. Tror inte de skulle vilja höra att jag tyckte hans privata delar va söta heller xD
 
Jag redigerar aldrig mina bilder, alltså ändrar hur jag jag ser ut, har aldrig redigerat mig smalare osv förutom de gångerna jag visat hur jag önskat jag såg ut i midjan osv. Min rumpa kan se väldigt stor ut i rätt vinklar och i profil framförallt, och ännu mer i rätt kläder som framhäver rumpan. Visst jag putar ibland men oftast behöver jag inte puta ihjäl mig då jag har en rätt putig rumpa, endel svank och när jag spänner skinkorna blir den ännu putigare.
 
Den har blivit mkt mindre om man jämför med efter förlossningen, förlorat massa fett vid rumpan och även brösten. Men eftersom jag har en putig rumpa genetiskt tror jag att jag kan träna den större i profil, men inte bakifrån så mkt. Så nej jag fejkar inte min rumpa utan den är helt enkelt jäkligt liten helt bakifrån xD Fake it til you make it, med mina underbara asspants som lyfter min avlånga rumpa lite iaf :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Long and sexy

Jag vill ha mitt hår nuuu. Har väntat längre än jag tänkte, skulle egentligen satt i det i slutet av mars, men det blev lite tajt med min utväxt osv då man helst ska färga den så tätt inpå som möjligt så man slipper färga den fort efter man satt i löshåret. För det är ju lite krångligare att färga utväxten eftersom vaxfästerna sitter bara en bit ner.
 
Om ni är intresserade kan jag försöka göra nån videoblogg hur jag lockar håret. Måste bara komma på hur jag ska filma det på bästa sätt då jag behöver båda händerna. Jag är ju inte så bekväm med videos så får se om jag får till nån som jag är nöjd med :) Ska även försöka göra en video med rumpövningar man kan göra hemma. Jag har ju inga vikter så om ni har det är det ännu bättre så rumpan får jobba lite mer :)
 
 
Det va ljusare än vad det ser ut på denna bilden. Men denna gången kommer det i stort sett va i denna färgen med en lite mörkare utväxt.
Ååh håret ligger här jäämte mig nu :( Håller tummarna jag får på håret på tisdag!
 

Matkoma!

Varit cheatday idag igen.. Visst jag äter mer kalorisnålt de andra dagarna men jag borde äta annorlunda på mina cheatdays, idag köpte jag hem naturgodis, en chipspåse och en chokladkaka. Men de va även till Danny och hans bror. Så det blev "bara" lite chips, naturgodis och en falafeltallrik. Är så sjukt mätt och uppsvälld nu. 
Imån tänkte jag faktiskt sola lite för första gången i år :) Får se om jag vilar från träningen då jag är mer förkyld idag. Hade varit skönt om man får lite färg iaf :P 

Tränade biceps, axlar och mage idag. Stod även på händer. Börjar gå riktigy bra att stå på händer nu, såå kul :) 


Här har vi en klockren bild på Vincent när han rynkar på näsan :D såå söt!


Frukost: gröt

Lunch: hemmagjord pizza

Mellanmål1: kvargröra

Träning

Mellanmål2: proteinpannkaka

Middag: falafeltallrik

Kvällsmål: naturgodis, chips.....

Ding på shakes

Tre saker Vincent är väldigt förtjust i är våra shakes, fjärrkontroller och reklam konstigt nog! Om han sitter vid matbordet och det kommer reklam på tvn så vänder han sig alltid om och bara tittar. Får se vad han tycker om reklam när han är äldre ;)

Fjärrkontroller gillar han nog för han ser oss med dom så ofta, samma sak med våra mobiler som är väldigt intresssnta. Det som mamma och pappa gör vill ju även han göra och redan nu granskar han oss :)



Looove pink

Börjar gilla rosa mer och mer. Är sådär flickigt men kan även va sexigt på nåt sätt. Är en härlig färg helt enkelt :) Speciellt till en snygg solbränna. Fast allt ser ju bra ut till en solbränd hy!


Man märker att våren är här, man bär mer ljusa kläder och jag känner mig piggare på kvällarna :)

1 år

Snart är faktiskt Vincent 1 år! Har varit ett sjukt underbart år! Jag känner jag landat i mig själv, vågar mer och mer stå för vem jag är och fått bättre självfötroende nu när jag tar hand om mig mkt bättre. Jag är så glad att jag har en familj och ett hem som jag trivs i.
Det gör också mkt att ha en hobby som man älskar, att ha nåt att kunna fokusera på och gå till. Sen är det ju hur kul som helst att kunna dela med sig av sin hobby här på bloggen och min insta. 
 
När jag va gravid ville jag verkligen ha nån av dessa kroppar jag avgudarna på insta och andra träningsbloggar, och jag har verkligen kämpat och sett till att jag fått en kropp som jag är nöjd med. Och att ha uppnått ett mål gör att man känner sig starkare inombords och stolt över sig själv. Ni som uppnår era mål, vad det än är, våga känna er stolta över det och beröm er själva!
 
 
Nu flög dethär inlägget iväg en aning, skulle egentligen handla om Vincent haha. Men jag skulle skriva att känslorna bara stiger för Vincent. Destu större personlighet han får och destu mer han växer ökar känslorna för honom. Det är ju en person som man kommer få lära känna under hela hans uppväxt. Innan kände jag att jag hade kunnat resa iväg en vecka utan Vincent, men nu vet jag att jag inte skulle klara av att va borta från han så länge. Om jag skulle vara borta en hel dag saknar jag han jättemkt! Sen visar han så mkt mer känlsor. Han blir superglad när jag kommer hem. Om han går i gåstolen springer han glatt till mig och fladdrar med sina armar <3
Det är sån underbar kärlek :)
 
 
 

Komsi komsi

Fan nu längtar jag ännu mer till nästa vecka! För har beställt dessa sportbyxorna från Freddy som också är wr.up! Fan jag är helt fast vid detta märket nu. Tror att man antingen älskar dom eller tvärtom. Jag avgudar dom! Rumpan ser så mkt finare ut i dessa. Speciellt deras träningsbyxor. Det svartvita setet är så snyggt och jag som inte har så markerade rumpveck och en mer avlång rumpa får ett riktigt lyft av denna sortens byxor. Detta blir nu mitt 5:e par och kommer defitnivt bli mer. Vill även ha deras träningshorts till sommaren <3
 
 
Tror dessa kommer sitta som en smäck! Tycker bara det är svårt att ha en topp som matchar men får införskaffa mig nån svart.
 
Både min insta och min blogg är sönderbombade med bilder på mina asspants. Men jag har ju dessa nästan varje dag haha. Har haft mina svarta träningsbyxor nu tre pass i rad :S
Men man har ju helst sina favoriter hela tiden. Sen tröttnar man tillslut :)
 
 

Dag 25

Kändes som jag tränade hela eftermiddagen idag, eller jag gjorde nog nästan det. Blev nog 2.5 timme. Körde ben, rumpa, nedre rygg, mage och crosstrainer. Imån hinner jag inte träna så körde igenom det mesta idag. 
Jag ökade vikterna på både höftlyft och benlyft eller vad det kallas. Satte ett kilo runt vristerna, har ett ben i 90 grader på en sån halv boll och lyfter det andra benet som är rakt ut upp och ner. Brände sjukt mkt!! Sen blev det en 20kilos viktplatta när jag gjorde höftlyft på boll, tog mkt bättre och jag slapp göra tusen reps!:)



Frukost: gröt

Lunch: linssoppa

Träning

Mellanmål: en proteinbar och proteinshake

Middag: hemlagad pizza :O

Kvällsmål: får se om jag orkar kaseinpudding


Hårförlängning

Kommer känna mig som en ny människa med mitt nya hår. Jag hoppas verkligen inte min kompis blir inringd till jobbet på tisdag för annars blir det nog inte föränns nästa helg typ. Kommer bli en mörkbrun färg, men jag trivs bra med mörkt hår så det blir säkert superbra! :)
Använder mig av keratinvax som man smälter fast med sitt egna hår. Brukar ha 120 slingor med 3-4 olika nyanser.
Har även beställt hem schampoo och olja, schampoot har jag använt ett tag men har inte testat Lanzas healing oil innan. Den ska va bättre än silc dropparna jag har idag då de även vårdar håret :)
 
 
Det längst bort är vågigt för hon färgade det lite varmare i tonen, så det är lite fuktigt. Bra det är lite självfall i det. När man köper löshår är det verkligen spikrakt innan man tvättat det första gången som ni ser på bilderna
 
 
'
 
Här ser ni färgen jag kommer ha, eller som jag har idag :)
 
 
 
 
 
 
 

Smyger sig fram

Benmusklerna smyger sig sakta fram. Går inte i racerfart men långsam utveckling är bättre än ingen utveckling :) Tycker det är så snyggt med konturer vid benen och har märkt jag börjat få vid sidan av benet jämte framsida lår. 
 
 
 

Q/A

Fick lite frågor av en ny läsare som jag tänkte svara på. Jag har nog tagit upp det mesta i bloggen innan men kan va jobbigt att gå bak ett år och leta :P
 

1)Är det all din träning du lägger ner som fått din fasta kropp och rumpa? Hur mkt tid i veckan lägger du på träning? Löptränar du något, ofta?
Det är träningen men framförallt kosten. Det går hand i hand de två. Tränar helt annorlunda idag än vad jag gjorde förut. Jag tränar tungt på gymet, jag tar i, jag grymtar haha. Jag går inte till gymet för att få det överstökat, jag ser till att  varje träningspass ger nytta och att jag får kontakt med musklerna. Tränar 1.5-2 timmar per pass 6 dagar i veckan. Har inte sprungit nåt efter förlossningen, går bara pw och crosstrainer.


2)Hur har du fått sån perfekt och slät och fin hud? Vad använder du för hudprodukter?
På bilder kan den kanske se perfekt ut. Men jag har verkligen ingen slät hy, hatar min hud och försöker att ta hand om den mer. Har sällan finnar men fått mer porer osv. Har smink väldigt ofta som är en faktor. Men använder just nu en ansiktsscrub från bodyshop som heter blue corn scrub mask och sen använder jag en ansiktskräm från bodyshop :)

3)Beundrar din tid, hur hinner du jobba, ta hand om Vincent och träna? Du kanske inte jobbar heltid?
Jag är mammaledig just nu så jag har mer tid än nånsin att träna och fixa allt i hemmet och bloggen. Sambon är hemma vid 14.00 sen byter vi av varandra och går och tränar. Men sen blir det deltid efter sommaren.
 

4) Vad använder du får hårprodukter för att få sån volym i ditt hår? Jag har ju väldigt tunt hår blir tyvärr lätt fett och saknar volym, har du något bra tips?
Jag har med supertunt hår och har väldigt svårt att få volym. Men jag använder alltid en krustång man tar i hårbotten och tuperar ibland. Men oftast går jag i tofs. Använder bara Lanzas produkter. En inpackning som heter trauma treatment, healing oil schampoo pch deras silikondroppar :)
 

5) Jag och min sambo jobbar på att bli gravida, hade du några gravid symtom? Har läst om dom som är gravida utan att veta om det för de har inga symtom.
Det är inte alla som får symptom. Jag kände inte av det så mkt utan väntade bara in mensen. Sen i vecka 5-6 började jag må illa och bli väldigt trött. Annars hade jag inga speciella symptom :)

6) Ursäkta frågan men läste något om att din son kommer ha rötter från chile? Är du eller din kille från där? Har själv en chilensk pojkvän så tycker det är så fascinerande att ni fick en son med blåa ögon.
Min sambo är från chile/Uruguay och hans pappa har blå ögon och min pappa har blå så han fick det från nån av dom :) Tycker med det är kul han fick blå när båda vi har bruna :P


7) Har du själv gjort din blogg design?
Japp. Fixar alla mina bilder på www.pixlr.com och sen väljer man express.


8) Eftersom du är så bra med smink, är du makeup artist. Sen hade du ett ögonskugg sett på en bild stod något med "naked" på locket, vart har du köpt dessa ögonskuggor för de var riktigt fina.
Jag har aldrig pluggat till makeupartist trots jag funderat på det innan. Utan är väl självlärd och har tittat på många tutorials på youtube :) Min palette är märket urban decay och heter naked palette 2 tror jag. Minns inte riktigt var jag köpte den men sök på google så hittar du säkert sidor :) Paletten använder jag varje dag och har hållt i 1.5 år änsålänge och är mer än halva kvar :D

9)Byxorna på bilder håller de upp rympan mycket? Har du ett bra tips om man vill få snygga lår och rumpa på bra övningar?
Ah de är gjorda för att ge rumpan ett lyft så den blir mer putig och de trycker samtidigt in låren under rumpan så det blir större kontrast mellan ben och rumpa.
Jag kör tungt även på ben, favoritövningar är sumosquats med hantel där jag står på två stepbrädor, donkeykicks med vikter, höftlyft på boll och viktskiva, legcurl, benpress, benspark, utfall
 

10) Vet du hur man kan ta bort gele? Måste man fila bort det eller finns det något medel för att lätt ta bort det?
Jag brukar ta bort det genom att pilla bort det, efter ett tag lossnar allt av sig själv, typ som en lösnagel. Men har också gel remover från orly. Men använder det mer för att rengöra mina penslar när jag använder glitterlack.
 
 
 
Här är min nyaste "design" om man får kalla det så. Då det inte är nåt märkvärdigt :) Men jag gillar rosa naglar. Den glittriga är riktig neon och lyser upp :) Nu börjar de sakta men säkert bli längre med :)
 
 
 
 


 

Glutes

Idag ska jag försöka köra ben och rumpa fast lite försiktigt. Kan ju inte göra alla övningar pga knäet. Men har en tid bokad hos sjukgymnast, men tidigaste tiden va om en månad. Känns typ som ett stort ömt blåmärke på insidan av knäet så det gör ont av beröring bara :/ 
Hatar va begränsad, jag vill köra fullt ut. Jag kan göra alla övningar utan problem men det är efterråt det blir värre så bättre att försöka låts knäna vila så mkt som möjligt. 






The magic pants

Hade en liten photoshoot till i förrgår. Älskar verkligen dessa byxor och kan verkligen rekommendera dom :) Tror de va slut i de flesta storlekar på fitnesslifestyle men de finns på onemorerep.se. Va snabb leverans där också :) Vill ha de grå/svarta med grön/turkost linne men jag har så mkt som måste betalas först. Löshåret och skatten ska betalas denna månaden :S Vilken tur jag tar ut fler dagar från fsk.
 
 
 
 
 
My hump.. my hump, my hump, my hump
 
 
 
 
 
 
 

Glad påsk

Glad påsk på er! Idag hade Danny köpt ett påskägg till mig ^^ Den innehöll 3 celisus och 2 proteinbarer, kunde inte bli bättre fitnessfreak!  
Så en celsius ska jag sluka imån innan gymet. Blev ingen träning idag för har färgat håret ute i en håla utanför Växjö där min kompis jobbar några dagar i veckan nu. Så nu är jag mörkhårig :) Känns sååå skönt att slippa utväxten och löshåret blir superbra. Det kom idag så det är med färgat och hon fick till en perfekt färg på mitt hår så det skulle passa löshåret, jag ser ingen skillnad alls. Vi använder oss av tre färger så det blir så naturligt som möjligt. Så vi kommer sätta in löshåret på tisdag om hon inte ska jobba  :D
 
 
 
 

frukost: Gröt
 
Lunch: linssoppa
 
Mellanmål1: kvargröra
 
mellanmål 2: en questbar
 
Middag: sallad från icas salladsbar
 
kvällsmål: lite naturgodis och jordgubbar. Det är ju påsk xD .......
 

New shaker

Älskar min nya shaker! Gillar när det är budskap skrivet. Som tex hoodisarna från stronger och one more rep :) 
Denna läcker iaf inte änsålänge. Det enda negativa är att denna är samma storlek som min mmsports shaker som jag tycker är lite för stor. Men den funkar!
Sen fick vi massa proteinpulver och casein, men gillar mmsports mkt bättre :)
 
 
 
 
 
 
Jag har smalat white chocolate raspberry och den va helt okey, Danny gillade inte orio smaken så får se vad jag tycker om den :)
 
 
 
 
 

Mor och son

Vincent tyckte det va kul att få sitta vid mina ben, sen började han försöka klättra upp på mitt ben men det gick ingen höjdare! Här ser man att jag fått större muskler på ovansida rumpa, där vid höften. Sticker lixom ut där. Vet inte vad den muskeln kallas men har börjat köra en övning som är superbra för sidorna av rumpan. Ni vet den benmaskinen där man sitter typ som i en gynstol som tränar utsida ben. Jag har börjat sitta längst fram på sitsen, alltså inte mot ryggstödet, och lutat mig lite bakåt, då får man mer kontakt med rumpan istället. Hittade det tipset på Olga Rönnbergs sida :)
 
 
 
 
 
 

Utveckling

Gud vad mycket det hänt med Vincents utveckling bara denna veckan!! Han är plötsligt hur rörlig som helst och han kan ta sig fram nu! :D Han kryper inte perfekt men han drar sig framåt. Sen har han börjat vända sig till mage i sängen, vaknar mitt i natten och är superarg haha! Vilken dag somhelst nu så kommer han krypa! Måste köpa grindar såfort vi får lönen. Amazon kanske har lite billigare.
Sen äter han mkt bättre. Han förstår mer att han ska gapa och tar inte längre 20-30 min att ge han mat :)
 

Vinka till mamma <3
 
 
 
 
Super suddig bild men här ser man hans moves lite :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haha

Dagens tips, hota med denna om er kille är taskiga! :P





Lyfta fram

Man lägger ju oftast upp de bästa bilderna man har, man lyfter helst upp de bra sakerna. Så allt kan ju ibland verka så perfekt överallt. Men i verkligheten är det inte alltid så perfekt. Som tex min gröt, inte lägger jag upp den högra bilden på insta när jag har en perfekt bild där jag tom skurit små hjärtan haha, men inte står jag och skär ut hjärtan ur bananer varje morgon xD
Eller om man lägger upp bilder på sitt hem, då passar man på att ta foton när det är som bäst städat. Formbilder tas när man har en bra "magdag". Samma sak med håret. Just nu hade jag aldrig fotat mitt hår för det ser bedrövligt ut! Har väldigt mkt utväxt och färgen är dassig, för ingen mening att lägga in färginpackning när vi ska färga det brunt snart. Blev ju krångel med håret då de skickat det till fel adress så de hade skickats tillbaka. De trodde de skulle hinna komma idag annars måste jag vänta till måndag :/




Gapskrattet

Ett sånt här skratt kan göra vem som helst glad!! :) Hahaha så underbar är han!
 
 
 

Dag 23

Sjukt det snart gått en månad av deffen. Jag känner mig egentligen nöjd med min kropp nu men jag kommer fortsätta ligga på ett underskott för att se hur kroppen reagerar :) 

Blev ett sent inlägg idag, har haft så mkt bilder att fixa, fotat hur mkt som helst. Tar evigheter. Har gjort massa inlägg i bloggen så jag kan fixa med lite annat imån. Tar många timmar i veckan att skriva alla inlägg. Men det är så kul att ha en blogg där man kan skriva av sig och dokumenteta saker :) 

Impnbitti kommer iaf en superhärlig video på Vincent upp. Kan inte sluta le när jag ser/hör den :)



Frukost: gröt

Lunch: matvete, quornfärs, broccoli och tacosauce

Träning: triceps, biceps, mage och cardio

Mellanmål: kvargröra

Middag: fylld paprika med quornfärs i ugn och en sallad

Kvällsmål: kaseinpudding med bär



 




Photoshoot

En sak jag kan tycka är jobbigt är att jag ska bry mig så mkt om andra, som jag kanske inte ens känner. Jag kan inte dissa folk som jag kanske borde dissa och ignorera. Som tex på kik där personer skriver och vill ge komplimanger (killar då), så har jag svårt att inte svara, men oftast gör jag inte det då jag inte har kik för att flörta med killar. Som de borde förstå när de ser jag har en familj. Som tex en kille från Mauritius som ofta började prata med mig vid havet, han frågade om han skulle köra mig till hotellet (som inte alls va långt ifrån), sa såklart nej då det kan va farligt, sen ville han ha mitt nummer osv. Och jag har ju så svårt att dissa och säga nej för vill inte låta otrevlig så gav han min email istället. Tänkte att de bara är att radera hans mail sen. Han mailade ju förfan i flera år efter trots jag aldrig svarade haha! Så jag försöker jobba på att lära mig säga nej, har väldigt svårt för det. Även till kompisar men har blivit mkt bättre på det nu. Hatar tex när andra människor känner sig obekväma i nån situation, då känner jag att jag måste hoppa in. Om nån säger nåt och inte får nåt svar för de inte hörde, ah då måste jag hoppa in o svara eller be de svara osv. Eller om jag skulle ha en fest där jag bjuder en som kanske bara känner mig, ja då känns det som jag har ett ansvar att den personen ska trivas och inte va utanför nånting.
Men får försöka lära mig att fokusera mer på mig själv och inte andra.
 
 
 
Tänkte iaf lägga upp lite bilder som togs i måndags. För en gångs skull fick jag till skärpan och det va väldigt bra ljus föra att fota :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Spontanfika

I måndags blev det en spontanfika med tre andra mammor. Hon skrev på fb dagen innan men jag har ju inte såmkt planerat så jag stack dit med Vincent :) Det dumma är bara att jag äter mer onyttigt nu när man går på dessa träffar då vi oftast har nåt gott med oss :P Och jag kan ju inte säga nej hehe. Men jag försöker att hejda mig lite iaf.
Men jag träffar gärna dom och sen är det bra för Vincent att få bara med andra barn i hans ålder. Fast han är ju så hårdhänt bara haha. Drar de i håret och klättar på dom. Sen tar han ALLTID deras nappar. Mobbare redan? :O
Ne tror Vincent blir världens snällaste ^^ <3
 
 
Kan faktiskt tycka Vincent är liite lik mig på högra bilden, eller nja, kanske inte. Så svårt att se men ibland kan man skymta lite likheter :)
 
 
 

Avocado smoothie

Denna smoothien gjorde jag i förrgår. Va tvungen att testa ha i avocado för första gången och det blev väldigt gott! Så denna kan jag rekommendera :) Jag mätte inte hur mkt jag la i av allt utan tog på känsla. Men det va mest mjölk, ca en dl tärnade avocados, 1-2 matskedar proteinpulver, frysta hallon och lite krossad is :) Sen mixade jag allt med stavmixern.
Älskar att ha krossad is i shakes, det gör väldigt mkt!
 
 


Humpday

Snart är det dags för benpass. Måste även ta tag i att ringa en sjukgymnast idag. Det är typ som en knöl på insidan av knäet. Så jag vet inte om jag borde träna ben innan jag vet varför jag har ont. Jag är ju ingen person som vill ta det lätt utan vill alltid köra all in eller inte alls typ. Men kanske blir triceps och nåt annat istället :)
 
 
 
 

Get shit done

Det har blivit endel bilder med systemkameran, men det är roligare att lägga upp bättre bilder än bara mobilbilder hela tiden :) Sen vill jag ha bra bilder att lägga up på insta nu när man börjar på mer följare.
En sak som är negativt med att ha många följare eller en stor blogg är alla haters. Jag har inte fått speciellt många negativa kommentarer men man märker att det blir mer och mer destu fler som följer en. Får se om jag klarar av all negativitet och påhopp sen, för de lär komma. Jag är en person som är rätt osäker på mig själv och alltid vill försvara mig själv. Om nån säger nåt dumt så vill jag gärna förklara hur läget är eller vad det nu är för kommentar. Men jag måste lära mig att bara borsta bort detoch gå vidare. För de personerna känner ju inte mig genom en bild så man ska egentligen inte ta åt sig på nätet :) Finns allt för många nätmobbare så det bästa är att inte ge nån respons eller uppmärksamhet tillbaka för det är de dom vill.
 
 
Hoodie från stronger.se. Så sköna är deras tröjor! Denna är lite mindre i storlek än den svarta jag har
 
 
 
 
 

Ökar stadigt

Nu har jag redan 4000 följare. Jag märker det går lättare och fortare destu mer man får :) 
Jag känner jag lägger mer tid vid insta nu när jag försöker nå ut till folk. Så följ mig gärna där med :) 



Asspants

Nu har jag fyra freddybyxor! Och fler kommer det att bli :D

Vilka av dessa gillar ni bäst? Jag tror de beiga och de svarta är mina favoriter :)






Dag 22

Usch mår jätteilla, gjorde det igårkväll med. Sen känner jag mig öm i hela kroppen har har lite ont i halsen :( Ömheten kan ju va all träningsvärk, hela ryggen är öm sen i förrgår. Får hoppas man mår bättre imån. 

Idag tränade jag axlar, mage och cardio. Blev ett bra pass och invigde ju mina nya träningskläder. Älskar när man köper nåt som man känner verkligen sitter bra! Jag känner typ att jag inte vill köpa andra byxor än wrup, så skönt det finns så mkt färger och modeller att välja på :P Vill ha aaallt!!

Dessa sitter tajt precis under skinkorna så de trycker in där, är ett annat sorts tyg. Sen är de lagom höga, nästan alla mina träningsbyxor går över naveln. En annan sak som är bra är att det är gummi på insidan så de inte glider ner lika lätt. Väldigt bra kvalite och de är värt varenda öre! Blev också förvånad över kvaliten på linnet, va såndär tunt och följsamt material som va väldigt stretchigt, det gillas! Nackdelen är bara att vitt blir lätt smutsigt så får tvätta den efter ett pass.


Frukost: gröt

Lunch: quronfile med ris, aji och broccoli

Träning

Mellanmål: kvargröra

Middag: proteinpannkaka med kvargröra

Kvällsmål: antingen en questbar eller Kaseinpudding :P

Motivation

Hur håller jag motivationen att träna så mkt uppe? Vad kan man göra för att bli hängiven till träningen?
 
Jag har aldrig behövt bekymra mig om motivation till träningen, den har funnits där hela tiden. Men jag har haft stora problem med motivationen innan och tränade bara i perioder och åt nyttigt i perioder. Hade ingen struktur eller speciella mål. Men det som jag tror är den allra största moroten för att få motivation med att träna och leva hälsosammare är resultaten, när man ser tydligt i spegeln att nåt har hänt, när man sakta men säkert trivs mer och mer med sin kropp. Det leder i sin tur i att man vill fortsätta känna denna härliga känslan att vara nöjd med sin kropp, man vill fortsätta se resultat. Jag känner jag får bekräftelse varje gång jag går in till gymet och jag ser hur långt jag kommit. Längre än jag någonsin kommit med min träning. Man ser allt hårt jobb man lagt ner i spegeln varje dag, allt jobb är så värt det för jag får tillbaka det varje dag!
 
Men innan resultaten kommer så gäller det att hålla uppe motivationen. Rekommenderar alla att mäta sig regelbundet. Där ser ni allt svart på vitt. Köp snygga träningskläder som du känner dig bekväm i. Jag älskar träningsmodet och det finns hur mkt snyggt som helst! Sätt upp delmål, unna dig nåt när du uppnått dom som ett par snygga träningsskor, ett par asspants eller vad ni vill ha ;)
 
Jag har ett nytt mål nu som inte bara handlar om det yttre utan vill nå ut till fler, speciellt insta där det är lättast. Har länge velat få många följare på bloggen men det är inte så lätt att få ut sin blogg. När jag fått mer följare hoppas jag att jag kan få lite sponsorer, komma in i fitnessvärlden mer. Det gör att jag även vill få mkt muskler och komma ännu längre med min träning. För jag märker, destu längre jag kommer destu fler inspireras :)
 
 
 

Love love love

Im in looooove!!! Fan måste köpa alla paren nu bara för det. Typiskt xD 
Sitter bättre än de gråa jag har, lyfter rumpan ordentligt. Blev helt förvånad när jag såg rumpan och tänkte -är det min rumpa?  haha!!



Köpte dessa på onemorerep.se :)

Dagens tips

Kan tipsa er om fryst tärnad avokado som finns på ica. Jag köper sällan färsk avokado då det dels är så dyrt och det är så svårt att äta en perfekt mogen. För man kanske inte är sugen på avokado just då när den är perfekt mogen och sen blir den brun. Så fryst avokado är perfekt just för smoothies då de redan är frysta. Inte lika gott när de tinat, men i smoothie är det perfekt :) Gjorde en supergod smoothie igår som kommer upp snart :) 




Innan graviditeten

Kan tycka det är kul att även jämföra med innan graviditeten. Då körde jag ju i stort sett ingen styrka alls, men sen åt jag inte lika strikt heller. Men när jag väl tränade så trodde jag att jag tränade rätt för att uppnå min drömkropp, alltså pass och kondition. Är iaf glad jag har hittat min träningsform som funkar för mig och ger de resultat jag vill ha av träningen.
 
 
Vägde lika mkt, men har ersatt fettet med muskler
 

Workout video

 
 
 
Här får ni se mig lite i action, och även Danny i en kort snutt :) Hade gärna visat hela videon när jag kör marklyft men jag får ta hänsyn till folket i bakgrunden, va en som höll på och flaxa med armarna i spegeln så fick bara bli i slutet av videon :)
Här kan ni se lite vilka redskap jag använder. Dessa övningar i videon gör jag varje rygg och bicepspass, även andra som inte filmades. Men blev bara en bicepsövning i videon. 
 
 
Glöm inte välja hd kvalite nere i högra hörnet, annars blir det väldigt dålig bild!
 
 
 
 

Godmorgon

Har en känsla av att jag kommer va väldigt trött idag. Kunde inte somna igår. Somnade vid 2 typ, va vaken kanske 30-40min vid 04.00 och sen upp vid halv 8. Men det verkar bli fin väder idag, eller så regnar det och sen blir soligt om vartannat som igår. 
Har ont i heeela kroppen så får se vad som tränas idag:) axlar och mage iaf :)

Bild från i somras, men äter fortfarande samma. Men oftast utan banan


Dag 21

Tre veckor har gått och jag känner mig mer fit än nånsin :D Love it! Destu längre tid det tar destu mer älskar jag min kropp. Allt sitter så mkt bättre. Saknar bara en större rumpa som kan fylla ut mina byxor :) Men det blev ett väldigt bra benpass idag. Älskar dropset, det kör verkligen slut på musklerna!




Frukost: gröt

Lunch: quornfile, ris, aji och broccoli

Mellanmål: en shake på avocado
 
Mellanmål2: citronkladdkaka, vaniljgrädde, bär och frukt :O

Mellanmål3: 2 bananer

Träning

Middag: äggröra

Kvällsmål: granatäpple

Bikinis

Åh så skönt att datorn är fixad. Innan kom det upp popup fönster hela tiden precis överallt, och hemsidor slutade fungera. Men nu är den omformaterad och uppdaterad så den går mkt fortare nu och inga popupfönster :) Sen funkar blogg.se och pixlr som det ska.
 
 
Nu när sommaren närmar sig så börjar jag sakta men säkert börja testa mina bikinis. Har ju massvis men är sugen på några nya ändå ;) Sen när man är nöjd med sin kropp är det väldigt roligt att köpa just bikinis till skillnad frånnär man hatar sin kropp. Förra året som höggravid blev det bara två bikinisar, men lika bra det för de hade inte passat nu ändå då jag knappt fick på mig en XS över min feta röv :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rumpdag

Nu är det dags för benpass. Men kan inte ta ut mig för mkt för har superont i ena knäet, vet inte vad som hänt :( Måste verkligen kolla upp det. Så kan bara göra övningar som inte tar på knäet så mkt, som donkeykicks, höftlyft, lite benmaskiner osv. Inga knäböj eller utfall iaf! Men det blir väl bättre träning än inget :)
 
 
 
 

The vampire

Nu håller Vincent att få sin femte tand. Ena framtanden :) så de växer så det knakar nu. Han har iaf aldrig fått feber eller haft sådär jättemkt besvär av tänderna. 
Han va väldigt busig igår, som syns på bilderna. Sen är han en riktig vildunge i sin gåstol. Ska ta allting han inte får, öppna kökslådorna, springer iväg med bordsunderläggen och klöser på våra matstolar. Så ingen lugn stund när han går i den :P 



Fick lite whiskey av pappa ser det ut som xD

Workout

Körde med lite tyngre vikter igår. 50kg i roddmaskinen och sen ökade jag lite i marklyft  :) 
Även magen fick jag att bränna ordentligt. 
Fick Danny att filma rätt många övningar denna gången, är inte så populärt men jag tycker det är så kul att ha videos. Sen ser man tekniken med som inte är hundra hela tiden. Som när jag körde marklyft såg jag att jag lyfte rumpan först, vet inte om det spelar nån roll sålänge ryggen är rak men ska försöka tänka på att lyfta mer med ryggen. 
 
 
 
Här ser jag ut som svampbob bakifrån :O vet inte var axlarna tog vägen haha!
 
 
 

Surt?

Han har inga problem att äta citroner, men söta jordgubbar va inte lika lätt? :D

Kanoner

Det är väldigt svårt att förlora fett på armarna, just för att man inte har så mkt fett där om man jämför med mage och ben och då ser man oftast större skillnad på tex magen. Så detdär sista underhudsfettet kan ta rätt lång tid. Iaf för mig. Det är nu den senaste tiden jag märkt stor skillnad på mina armar, mina biceps är väldigt markerade och det beror mkt på att jag har så lite fett kvar på armarna, sen har de blivit endel större :) Men just styrkan har stannat av, orkar 5-6rep med 12kg men brukar oftast köra med 10kg hantlarna så jag behåller tekniken. 
 
 
 

Better sore than sorry

Jag har ont nästan överallt idag. Iaf i hela ryggen och hela armarna. Jag kan tycka det är svårt att skilja på träningsvärk och ryggvärk när man är öm i ryggen. Men det känns som träningsvärk, speciellt i hela skuldrorna. Brukar inte få träningsvärk i ryggen men antar passet igår blev ett bra pass med massa kontakt :) 

Idag kanske jag ska färga håret eller drar jag och Vincent och fikar med några mammor. Hinner inte med båda, om jag ska färga håret hinner jag nog inte träna. Men vill verkligen få håret gjort nu så det går före :)




Dag 20

Skönt det blivit en nyttig dag idag till skillnad från fredags och igår :) 
Detta inlägget jag gör sist varje dag är mest bara en sammanfattning om dagens träning och kost och blir rätt lika varje dag. Så ni som inte är intresserade av min deff kan bara hoppa över dessa inlägg :) 
 
Rygg och biceps idag. Har kört det rätt mkt på senaste tiden. Har inte alls följt mitt schema av olika anledningar. Men nästa vecka ska jag försöka komma in i rutiner i träningen igen :)
 
 
 

Frukost: gröt med banan och en celsius
 
Träning
 
Lunch: quornfärs med halloumi och broccoli
 
Mellanmål: kvargröra
 
Middag: proteinpannkakor med kvarg
 
Kvällsmål: vaniljkeselle och bär

Egentid

När jag och Danny tränar ihop är det egentligen den enda riktigt kvalitetstiden vi har. Vi kan kolla på film och sånt ibland men jag tycker inte riktigt man kan säga man umgås när man tittar på film eller tv, man har bara varandras sällskap. För prata under film eller tv är inte så populärt här hemma :P 

Det är synd vi tränar så sällan ihop, blir mest inte av men det är inga problem att lämna bort Vincent några timmar då och då. Han och mina föräldrar gick en promenad idag och matade änder och gungade :) Så han är väl omhändertagen både av min familj och Dannys.  Sen är jag och Danny på samma nivå med träningen. Vi tar inte samma vikter men vi tar det lika seriöst, vi båda är lika insatta och gillar det lika mkt. Så det blir inte att jag följer med Danny och tränar eller tvärtom, vi tränar tsm på lika villkor. För vet innan min graviditet när vi tränade tsm, så tränade vi var för sig för jag inte körde lika seriöst som Danny och tränade mest cardio. 


Protein meal

När jag inte är sugen på äggröra och vill ha nåt enkelt blir det proteinpannkakor med kvarg/ kaseinpudding. 
Innehåller drygt 400kcal och hela 60gram protein. Alltså halva proteinmängden jag behöver få i mig på en hel dag :) Sen smakar dessa pannkakor som en dessert och det skadar ju inte :)
 
Bara för jag skulle fota pannkakan så blev det precis det -pannkaka av allt!
 
 
Mixa: 
3 äggvitor
1 banan
0.5dl choklad proteinpulver/vanilj
 
Stek i smör och servera med en kvarg med tinade bär eller kaseinpudding :)

Back and biceps

Idag körde jag och Danny rygg och biceps, samma som sist. Men han filmade lite andra övningar denna gången som kommer upp imån. Blev ett väldigt bra pass om man jämför med sist vi tränade. Sen körde jag 50kg marklyft denna gången :) 




Tack

Kul att läsa att det faktiskt finns de som uppskattar min blogg :) Jag har ju fått många fina kommentarer innan med men det är så lätt att mest ta åt sig till de negativa. Men kom gärna med förslag vad ni vill läsa mer om, för jag vet det kan bli enformigt ibland. 
Tror det kommer bli mer varierat i sommar när det händer mer och vi kommer hitta på mer saker. Kommer även bli endel om min hårförlängning som jag hoppas blir gjort nästa vecka och även kommer det bli mer inköp nu till sommaren :) Men kommer fortsätta träna även i sommar så träningen stannar kvar regelbundet i bloggen :) 

Pose pose

Före och efter

Ni som gillar inredning får här en riktig bildbomb på vår inredning i huset jämfört med när vi flyttade in för snart tre år sedan. Det känns mer och mer som hemma och jag ser värdet med att fixa hemma så man trivs. Jag tycker det är väldigt viktigt att trivas i sitt hem och det gör jag genom att ha det fräscht och snyggt enligt min smak. 
Tänk vad mkt pengar man spenderat på alla möbler och prylar egentligen :S


Eftersom bilderna är breda o smala blir de rätt små tyvärr, men hoppas ni ser :)
Sen är ju efterbilderna tagna med en bättre kamera och ljus. Sen i hälften av bilderna är de en katt med haha, de är fan överallt :)













Dricker ur glas

Spännande att få dricka ur mammas glas :D

Dag 19

Förbrände 600-700 kcal på crosstrainern idag, blev också axlar och mage :)
Ikväll ska jag och Danny titta på hunger games 2 och förmodligen unna oss nåt gott. Sugen på naturgodis, men vi åt rätt mkt skit igår :S 
Sen imån ska vi träna ihop och hoppas Danny kan filma lite mer denna gången. 
Vi gillar ju inte att filma om det är massa folk runt en, sen vill man ju inte få med nån annan i filmen heller. 


Frukost: gröt

Lunch: quornfärs med matvete och broccoli

Träning

Mellanmål: kvargröra

Middag: proteinpannkakor med kvarg

Kvällsmål: kanske naturgodis :P

New in

Va inne en snabbis på hm igår och köpte gele till Danny, brukar få köpa de rätt ofta till han, och jag går alltid direkt till sportavdelningen för att se om de fått in nåt nytt. Och igår hade de fått in rätt mkt nytt. Köpte detta linnet då jag tycker deras toppar sitter bäst av alla jag testat. Sen va de ju leopard haha ;)
Inte riktigt min färg men jag lär iaf matcha in i köket och i vardagsrummet haha! Om jag köper nåt till hemmet brukar jag just välja turkost för att matcha bäst. Som igår köpte vi en ny flaska till Vincent med större hål och tog en grön, sen såg jag det fanns med turkosa mönster o tog såklart den. 
Den kommer ändå bara stå i köksskåpet men om den står i fönstret i Vincents rum så matchar den iaf med allt annat ;) 




Shoulders

Nu ska jag kötta axlar och mage på gymet. Men har fått ont i halsen, kom på en sekund, sen har jag frusit hela dagen. Men känner mig inte sjuk. Får hoppas jag inte blir det! 

Inviger mitt nya linne från hm idag :)




Getting bigger

Körde väldigt hårt i torsdags när jag tränade ben. Gjorde inga knäböj då jag har väldigt ont i mitt ena knä, på morgonen ömmar det ordentligt :( Tänkte köpa förband som stödjer knäet och boka tid hos sjukgymnast. Men blir aldrig av. 
 
Körde dropset i legcurl, va helt mör i benen efter det. Börjar se utveckling på benen nu, baksida lår börjar komma fram mer iaf och ovansida rumpa har jag fått mkt muskler, har blivit väldigt stora "bullar" där, men vill som sagt bygga längre ner på rumpan vilket är svårt.
 
 
Börjar komma lite konturer vid skinkan. 
Här ser ni med hur olika stor man kan se ut beroende på vinkel och tid på dygnet. Andra bilden är tagen på kvällen när jag va lite småsvullen :)
 



Nya träningskläder

Hej! Shoppaholicen här. Nu har jag nog införskaffat mig allt som jag hade på mina wanties listor för ett tag sedan. Shakern har jag velat ha länge men inte velat betala massa frakt för bara en shaker. Men även onemorerep.se har fått in kläder från Freddy så köpte därifrån så jag kunde köpa bars och shakern :D
Det va det jag fjäskade mig till från Danny  så han sponsrade 500kr!
Hoppas byxorna sitter bra, jag har ju ett par gråa men de har töjt ut sig och sitter inte bra längre. Har sytt in dom lite men det hjälpte inte.
 
 
 




 
 

Fredag

Helgerna förstör alltid för mig, redan ätit ett wienerbröd och mamma gav mig en Lindt hare :S Men jag verkar gå ner ändå så kanske är bra jag saktar ner de lite så blir de istället en längre deff? Haha, eller försöker jag bara slippa dåligt samvete.. :) 

I helgen kanske jag och Danny ska träna. Ska försöka filma lite :)



Hårförlängning

I helgen eller på måndag ska jag nog färga mitt hår och löshåret :) Så förhoppningsvis blir jag långhårig nästa vecka :D Om inte min kompis jobbar hela veckan. Ska bli så skönt med en lång hästsvans än en liten råttsvans som jag har nu. Samtidigt är de mer obekvämt med långt hår, men vill man va fin så :)
 
 


Inspo

Igår fick jag en shoutout igen på en transform sida som jag fick för ett tag sen, och även 4-5 andra :)  Denna gången skrev han rätt namn :) Sen bara flyter allt på, fler och fler inspireras från hela världen egentligen, så man kan verkligen nå ut till så sjukt många på instagram. Innan gillade jag inte den appen men nu tycker jag det är superkul! Har fått mail från en modellagentur och flera har frågat om jag vill vara en herbalife coach, men eftersom jag inte vill äta herbalife är de inget för mig. Men det är kul man tom kan få jobb på insta :P Men det jag vill mest är att bli sponsrad/ ambassadör så får se om jag har turen med det framöver.
 
 
Men en sak tyckte jag är lite konstigt, 80% av de som kommentetade min före och efter bild tyckte jag va finare innan. Alltså när hållningen va kass, celluliter över hela benen och med massa fett. Självklart kan man tycka mer fett och former är snyggare, men tyvärr tror jag många måste kommentera det för det sticker i ögonen på folk när andra lyckas, sen hatar jag när man säger folk är avundsjuka för de inte tycker eller gillar samma sak, men avundsjuka kommer säkert också in i bilden. De flesta va med andra ord väldigt negativa om min utveckling. 
Men jag bryr mig inte ett dugg vad andra tycker om min kropp, jag trivs med den och skulle aldrig trivas med hur den såg ut i somras. Så jag är glad jag gjorde nåt åt det :)
 
 
 
 
 
 
 

Funkar inte

Blogg.se funkar inte i datorn och kan inte gå in på blogg.se via mobilen. Kan bara blogga genom appen. Vet inte om det är min data det är fel på.. Men kommer inte kunna blogga som vanligt sålänge det inte funkar. Kankske vår dator som det är fel på? Kan ni ladda upp bilder på datorn? 


Freddysverige

Nu har märket Freddy öppnat en svensk hemsida om ni vill köpa deras asspants :) De har inte fått in alla färger men sidan öppnades iaf igår, den heter freddystore. Annars finns de på fitnesslifestyle, mmsports, onemorerep.se eller freddy.com.
Älskar verkligen deras byxor och är såå sköna :)
 


  
 
 
 

Morgonhumor





Fjäsk

Nu har jag fjäskat lite såhär på morgonkvisten, hoppas det funkar xD 



Dag 17

Eller är det dag 18? Håller inte alls reda på dagarna. 
 
Idag blev det endel fika hos mammagruppen, hon hade gjort en sjuukt god fransk chokladtårta med glass och jordgubbar till och bakat frallor :) Vincent skötte sig mkt bättre denna gången. Drog dock en bebis i håret och sprang runt som fan i gåstolen :) 
 
Efter vi varit där så stack jag och tränade ben och rumpa :)
 
 
Frukost: gröt och en kaffe
 
Lunch: quornfärs med ris och sallad
 
Mellanmål: frukt, tårta, fralla, påskgodis
 
Träning
 
Middag/ kvällsmål: proteinpannkakor med kaseinpudding

Spara till operation

Mina bröst har inte ändrats mer och gör inte längre ont sån tur är. Så oroar mig inte för kapsel längre. Men viktnedgången har ju påverkat brösten endel, all vävnad är borta, är bara hud över implantaten och muskeln i stort sett. Så de är inte lika mjuka och jag har mer kännbar rippling. Frågan är om man vågar lägga framför sen om man har så lite egen vävnad pga ripplingrisken på ovansida bröst, samtidigt har jag sett massvis med fina framförbröst som haft noll egen vävnad.
Men frågan är hur fasen jag ska ha råd med en till operation. Kommer visseligen dröja några år men det är mkt som vi måste spara till innan dess. Som till vårt andra barn, ett till rum ska inredas, bilen vill jag få avbetald och jag vill alltid ha en buffert. Jag är iaf glad de inte är helt förskräckliga så jag inte kunnat leva med dom, de duger som de är nu iaf :) Får se sen hur de påverkas av nästa graviditet.
Ni märker kanske att jag är ovanligt öppen om min operation. Har alltid varit det och tycker inte det är så märkvärdigt eller nåt jag ska behöva dölja, för de flesta är de dels uppenbart jag opererat mig och sen vill jag inte ljuga o säga de är äkta när de inte är det. De tråkiga är bara alla dessa fördomar hur korkade alla tjejer med implantat är, att vi gör det för killarna och för att söka uppmärksamhet. Finns en liten majoritet som kanske gör det för det men förstår inte varför den stämpeln lever kvar än. Man är mer än ett par bröst lixom :)
 
 
 

Lite fett%

Nu känns det verkligen som jag har fått en låg fettprocent. Det märker man rätt lätt för alla muskler kommer fram mkt mer, alla konturer framhävs och man är inte lika mjuk. Det har inte ens gått tre veckor av deffen men det känns inte som jag har så mkt mer fett jag vill förlora. Men jag fortsätter ett tag till för o se hur kroppen utvecklar sig. 
Är inte precis svårt att gå upp o fett om jag vill det ;) Klarar mig på kinderchoklad om det skulle vara så hehe. 
 
Danny sa han kommer köpa ett påskägg till mig, hmm undrar vad det kommer innehålla. Han vet ju att jag och även han äter nyttigt nu. Fast ett ägg fullt med naturgodis eller kinderchoklad hade jag inte sagt nej till :P :P

Sen kommer kanske påskkärringar nästa vecka, förra året köpte vi godis som vi inte gillade så vi inte åt upp det själva sen, kom det nån påskkärring? Ne, istället åt vi upp godiset som vi inte tyckte om.. Så vi kommer inte köpa nåt godis detta år, eftersom vi undviker att äta sånt och vill inte ha det liggandes hemma, sen gillar jag inte grejen att det kommer folk och tigger om godis på påsk och halloween, värst på halloween när de förstör saker i trädgården när man inte öppnar dörren och ger dom godis. Samtidigt älskade man ju att klä ut sig som barn och de tycker bara det är kul, men det känns så dumt när man inte har godis och säger nej.
 
 
 
 
 
 
 
 

Krypa

Börjar undra om Vincent nån gång kommer lära sig krypa haha! Men han har verkligen gjort framsteg, nu skjuter han ifrån sig med benen och drar upp knäna och snurrar runt och ha sig. Men han kommer inte en cm längre fram. Men snart så :) Han har iaf lärt sig göra gåsteg när han står upp, är tack vare gåstolen. Det står överallt att gåstolar försämrar motoriken men kan inte förstå hur den ska göra det? De lär ju sig göra gåsteg med den, han kan tom springa med den och styra. Så jag tror tvärtom, att den är bra och lär dom tillslut att gå själv. Den har dock repat sönder hela vårt golv, det ser förjävligt ut nu, eller gummit ger märken. Får inte bort det genom att svabba. Men finns kanske nåt starkare som kan få bort det.
 
 
 
 
 

Samlar vätska

Gud vad jag samlar vätska såfort jag äter kolhydrater. I helgen blev det alldeles för mkt gott och vägde 55.5kg i måndags, igår vägde jag 53.9kg. Så 1.5kg i bara vätska under en helg. Det positiva är att jag förlorar det fort genom min kost. Enda rena kolhydrater jag äter per dag är vitt ris eller matvete till lunchen och nån banan ibland. Men i den mängden påverkar det inte magen sån tur är :)
 
 
Jag börjar bli väldigt smal, men jag trivs med att vara smal, smal med former. Så får se hur det går att bygga en rumpa samtidigt som man är smal i resten av kroppen. Och nej, jag lider inte av ortodoxi som en påpekade igår. Träning är min hobby, en livstil. Måste man va besatt och va sjuk för man väljer en bättre livsstil och tar hand om sin kropp? Jag mår bättre än nånsin och jag älskar min kropp mer än nånsin. Handlar inte om en besatthet utan om en passion för nåt.
 
 

Morgon och jordgubbar!

Nu börjar jordgubbarna bli billigare, men längtar till de svenska jordgubbarna börjar säljas. Gillar färska bär mer än frukt, såå gott :)

Nu gäller det att ha bordunderläggen borta från Vincent, han tog tag i den idag igen och drog nästan kaffet och min gröt till sig. Tur kaffet inte va så varmt pga all mjölk där i. Men hans armar är ju superlånga haha! 

Han gillar nästan min gröt mer än hans   och brukar tigga lite :)


Dag 17

Hann inte med cardio idag då jag körde axlar, biceps och rygg samt lite mage som vanligt. Har inte kört axlar på länge nu då jag har ont men nu är smärtan borta :) 
Körde på celsius idag för va sugen på en kaffe imorse, celsius smakar precis som läsk. Testade apelsinsmaken idag och den smakade nästan som fanta :)
 
 
 

Frukost: gröt och en kaffe
 
Lunch: torsk med ris, aji och grönsaker
 
Träning
 
Mellanmål: kvargröra
 
Middag: tacosallad
 
Kvällsmål: kaseinpudding

Klumpig

Idag har det hänt några saker som inte sker varje dag:

 
* Plockat upp en halvt uppäten kanin
 
* Tappade en celsius på ica så det sprutade åt alla håll och på hela mitt ben
 
* Locket till vattenflaskan lossnade när jag skulle dricka så jag fick vatten över hela mig, okey inte hela men över hela brösten och armen. 
 
* Det va nära att en till olycka skulle ske när Vincent drog till sig bordsunderlägget till sig där en skål med kvargröra va, fångade det i luften. 
 
 
Jag är så jäkla klumpig! Mina spretiga tår är överallt känns det som, om jag tappar nåt på golvet hamnar det alltid på tårna. Är glad jag har några tår kvar. Sen slår jag i armarna överallt hela tiden haha! Jäkla bläckfisk känner man sig som!


Bjuder på en bild från somras :)
 


 

Workout outfit


Jag har mest träningskläder på mig om dagarna, eller en ful stor tshirt med mina rosa favoritbyxor som är 10 cm för korta och vida i benen haha! Så väljer att lägga upp träningsoutfits ;) 
Men jag måste verkligen köpa mig en ny sommargarderob. Hur underbart hade det inte varit att ha 50 000kr och shoppa bara kläder och skönhetsartiklar för? Eller 10 000 hade räckt (till tio par asspants)..
När jag köper kläder så blir det lite här och lite där, man har ju inte pengar att köpa flera riktiga outfits utan man köper plagg man gillar helt enkelt. Sen när man ska använda det passar det inte med nåt annat då allt har olika mönster, färger osv. Som när jag köper en fin kjol, då är nästa problem att jag inte har en matchande topp och då skräpar den där.
Ett annat problem är att när man köper lite kläder åt gången, så hinner man tröttna på det tills man shoppar igen, så det känns aldrig som man har mkt nytt och mkt att välja på. Samma sak när man hittar nya låtar till sin spellista, är alltid bara en låt som är bra för resten har man tröttnat på :P
Problemet är inte att jag inte har några kläder, de bokstavligen svämmar över i varje byrålada och hade behövt 3 stora byråar till för att få plats. Men ingen sitter som jag vill, allt är sladdrigt och sitter fult så jag har verkligen problem när jag ska klä mig i vardagskläder :S Träningskläder är lättare för där sitter det som jag vill :)
 
 
 
 
Såå jag! xD


Står still

Just nu står det still vad jag ska blogga om, för det känns som flera tröttnar på att läsa om min träning och det tycker jag är väldigt tråkigt. Jag vet det inte går ta hänsyn till alla läsare och det kommer alltid va de som vill läsa mer om mammalivet/träningen/kosten osv. Just därför försöker jag skriva varierande inlägg och det gör jag. Ändå är det för mkt om min träning? Kanske borde blogga max 2-3 ggr per dag för då blir det mindre om min träning. Alla träningsbloggar jag följer skriver i stort sett enbart om träning, så jag förstår inte riktigt problemet med att jag bara skriver tråkiga inlägg om träning med samma bilder?.. Men eftersom jag bloggar väldigt mkt per dag så blir det många bilder på min kropp. För jag gillar inte inlägg utan bilder. Kollade igenom mina senaste inlägg och jag bloggar 3-4 gånger per dag om saker som inte rör min träning, med andra ord väldigt varierande inlägg.
 
Så jag kan varna er som följer min instagram för där är det mest bilder på min kropp, jag vill ha ett tema i min blogg och insta och det är fitness, så ja då blir det mest bilder på just det. Så om det inte passar behöver man faktiskt inte följa, och om man inte gillar se bilder på min kropp varje dag, så tvingar jag ingen att följa mig. Jag brinner för träning, älskar allt med fitness att göra och jag är stolt över min resa och det är det jag gillar mest att blogga om. Att inspirera andra ger mig nåt tillbaka, till skillnad från att bara skriva om Vincent eller vardagen. Gör det gärna med men eftersom jag brinner för träningen så är det lättare att skriva om det. 
Ni får tycka jag bara söker bekräftelse, men jag har bara hittat en hobby och en passion som jag älskar att dela med mig  av. 
 
Jag vet att majoriteten inspireras och uppskattar mina inlägg och bilder, men vill bara tala om att det kommer skrivas mest om min träning och kommer upp bilder på min utveckling. Och jag skriver redan väldigt varierat, kanske uppfattas mer varierat om jag tar bort 3 inlägg per dag. Men om ingen uppskattar mina inlägg så har jag ingen anledning att ha kvar bloggen för jag lägger oerhört mkt jobb på bloggen. På kvällarna när jag kanske inte orkar blogga sätter jag mig ändå vid datorn och gör inlägg, för er läsare. Så jag kan inte hålla med om att jag inte bryr mig om mina läsare.. För mer varierat kan jag inte blogga om och jag har aldrig sett nån blogg som har såhär varierade och regelbudna inlägg som jag har.

My plans

Nåt som jag verkligen vill är att bli ambassadör för celsius och andra träningsföretag, mailade dom iaf igår. Jag vill nå ut till fler personer och motivera andra. Tror inte jag kommer få bli ambassadör för just celsius då det är ett stort företag och det finns redan många ambassadörer. Men vi får se hur framtiden utvisar sig :)  
 
 

Fix everything

Om jag är på dåligt humör, trött, seg eller vad som så har alltid ett hårt träningspass hjälpt mig. Tom när jag har ont i huvudet så har träning hjälpt, illamående, ja allt! Tror det är en stor anledning till att jag orkar ta mig till gymet nästan varje dag. Jag kan vasuper otaggad men jag vet att träning kan vända hela dagen och jag mår toppen efter! 
Så om ni känner er otaggade eller trötta, ta er bara till gymet, kör hårt, så kommer du må mycket bättre efterår. Tror inte det är nån som ångrar ett träningspass efteråt? :)
 
 
 

Kvarg besatt

HAHAHA dessa bilder är så jäkla klockrena! När jag kom hem från gymet igår hade Danny tagit dessa bilder på Vincent. Bilder som visar hans otyg. Vincent gillar kvarg väldigt mkt, konstigt för de smakar skit att äta som det är. Men han hade iaf smugit in i köket med gåstolen, gått till papperskorgen och tagit en burk kvarg och försökt rensa ordentligt. Han hade kvarg över hela ansiktet och kunde inte hålla mig för skratt när jag såg bilderna. Snacka om att fitness går i släkten när man är så besatt av nyttig kvarg ;)
 
 
 
 
Haha vildunge!
 
 

God morgon

Godmorgon på er!
 
Nåt som jag börjat uppskatta mer och mer är kaffe. Jag har alltid HATAT kaffe, inte förstått varför man dricker det och har alltid tänkt att jag aldrig ska börja gör de för det gör tänderna gula och kan skapa ett koffeinberoende. Men nu är mitt koffeinberoende redan kört pga ripped.. Men iaf så tycker jag kaffe är gott sålänge det är mjölk eller grädde i. De va under min graviditet som jag började dricka kaffe konstigt nog, de flesta slutar pga koffeinet eller för de inte klarar av att dricka det. Men jag dricker bara kaffe de dagar jag inte tar ripped så jag inte får i mig för mkt koffein. Så det är rätt sällan det dricks. Men idag får jag unna mig en kopp :) Hade hellre valt varm chokladmjölk men det är nog inte lika bra för deffen ;)
 
 
Här ser ni även mina naglar jag gjorde i lördags :) Två har tyvärr redan lossnat men de sitter bättre än sist och jag älskar att gellack gör de så glansiga :)
 

Dag 16

Efter all positiv respons på instagram idag är jag väldigt glad och motiverad för min träning, känns som man kan gå hur långt som helst och jag hoppas jag håller uppe mitt intresse för fitness när jag börjar jobba :) 
Fått fem shoutouts idag, och fick ikväll av freddysverige (de som säljer asspants) så de va väldigt kul. Ni kanske tycker jag är löjlig när jag bryr mig så mkt om följare men jag vet att det öppnar mer portar för en. För många följare = bra marknadsföring. Speciellt när de flesta inspireras av en och ens träning. Men jag skulle aldrig marknadsföra nåt jag inte tycker är bra eller skulle använt själv, utan om jag skriver nåt är bra så är det för jag tycker det. 
 
 
Körde triceps, mage, nedre rygg och cardio idag
 
 

Frukost: gröt
 
Lunch: fisk med ris, grönsaker och aji
 
Mellis1: kvargröra
 
Mellis2: banan/chokladshake
 
Träning
 
Middag: äggröra med sallad
 
Kvällsmål: kaseinpudding :P
 

Working

Ååh yes, jag fick pixlr att funka när jag valde full screen! Så skönt för jag är beroende av den sidan, och jag älskar jag ju fixa mina bilder! 
Tänkte lägga upp lite foodporn, jag har ätit detta senaste dagarna nu, men idag gjorde jag mina torsklådor :)
 
 
 
Tacofärs, matvete, kokt broccoli, sojabönor och tacosauce. Innan hade jag lätt cremefraiche men kör på tacosauce nu då det knappt innehåller några kalorier. Tycker denna rätten är riktig god!
 
 
 

Farorna väntar

Vilken skillnad det är med ansvaret att vara förälder nu från när Vincent va bebis, då menar jag att man måste verkligen tänka på ALLT känns det som så han inte skadar sig osv, och han har inte ens börjat krypa än :S Känns som farorna väntar överallt och på senaste tiden har Vincent varit rätt klumpig. Man får va extra vaksam när han springer runt i gåstålen. Han har klämt sig två gånger i lådor som han drar ut, varav en gång va igår.
Sen när jag åt mellis igår så gav jag han kanelburken en stund då han fann den väldigt intressant, när jag tittade på han en stund efter hade han fått upp locket och spillt kanel över hela sig och hade även ätit lite. Sen såg jag han va helt rödflammig runt munnen och då blev jag superrädd han fått nån allergisk reaktion. Och ni vet ju hur nojig man lätt blir, va rädd hans hals eller nåt skulle svullna upp så han inte kunde andas osv. Men han va som vanligt och sen försvann det. Sen så fort han kastar nåt i golvet hårt så får man känslan att det är han som ramlat i golvet eller nåt. Han sitter ju mkt i sin matstol och leker. Han ramlade ju från sängen förra veckan och jag hoppas jag kan skydda han från alla faror hädanefter. Men det är verkligen svårt :S Är rädd nåt ska hända han pga av mig och att jag inte va mer vaksam.
 
Men igår sänkte vi iaf spjälsängen, så nu slipper jag oroa mig att han ska ramla ut, har varit supernojig där med.
Varje gång nåt händer han eller han får ont så gör det så ont i mitt mammahjärta, man vill aldrig han ska må dåligt eller ha ont och man har ständigt denhär oron när man är förälder att nåt ska hända sitt barn. Jag klarar inte av att titta på tv där det handlar om att de förlorat sina barn osv, för nu kan man förstå mer hur hemskt det är!
 
 
Har verkligen inte kunnat få en mer vacker och perfekt son <3
 

Inspiration

När jag va gravid började jag följa många fitnessidor på instagram, blev motiverad av att titta på alla snygga och vältränade kroppar. Önskade jag hade se kropparna. Nu är jag själv på såna sidor där andra motiveras av mig. 
Fick en shoutout idag på en sida som jag följt länge och inspirerats av. Blev väldigt glad när de la upp en bild på mig. Har fått sjukt mkt respons idag, går upp mot 1000 nya följare och många vill veta hur jag gjorde.  Även fått tre andra shoutout idag så nu börjar min resa spridas :) Tycker det är väldigt kul, speciellt när man är stolt över vad man åstadkommit på så kort tid :)



Står helt konstigt här bara!


Bored

Är så uttråkad! Kanske är vädret, mörkt och regnigt. Från att ha fullt upp hela dagarna har det gått till att inte ha nåt att göra. Hur hände detta haha? 
Vincent sover så får väl passa på att göra i ordning mig. Blir triceps, nedre rygg, mage och cardio ikväll så får ladda till det :)


Maten va riktigt god, men blir inte mätt på detta så det är lätt att småäta. Men får inte äta min kvargröra föränns 14.00 :) 


Första mätningen

Igår va det mät- och vägdag. Jag vägde ju mig förra veckan innan frosset i helgen och vägde då 54.5, igår vägde jag 55.5kg så samlade på mig 1kg vätska av all skit i helgen. Där märker man hur kolhydrater påverkar ens vikt. Därför ska man inte bry sig så mkt om vågen för det diffar -+ 2 kg för de flesta beroende på vad man ätit osv. Men jag har iaf gått ner 1kg på två veckor, en lagom viktminskning, så kommer nog inte deffa i 9 veckor om jag fortsätter gå ner i den takten.

Men om man tittar på måtten har de hänt endel på två veckor :) har även gått ner 0.5cm runt armarna. Har nu 25.5cm i omkrets där och så smala armar har jag aldrig haft innan (i vuxen ålder) :) 
Som jag sagt många gånger innan, man blir inte biffig av styrketräning, man blir slankare och fastare:) men det beror säkert på hur du äter med, jag äter kalorisnålt och det gör kanske att jag inte få dehär stora och bulliga musklerna. Men oavsett tar det väldigt lång tid innan en kvinna kan få stora och manliga muskler. 



Want more

Nästa gång vill jag ha nån av dessa två freddybyxor, hade också velat ha ett par till träningsset, de grå är uttöjda och ger inte rumpan en fin form längre.. 






Dag 15

Idag har jag varit väldigt sugen på allt känns det som, har bara velat äta i stort sett haha. Tror det beror på att jag varit trött (Vincent vaknade vid 06.00) och varit uttråkad. Lätt att äta när man är uttråkad :)


Blev en celsius på gymet idag, love it!

Frukost: gröt

Lunch: tacofärs med matvete, broccoli och sojabönor

Mellanmål1: kvargröra med banan

Mellanmål2: en banan och en kaffe

Träning: rygg, biceps, mage och cardio

Middag: proteinpannkakor och kvarg

Kvällsmål: kaseinpudding gjord på lätt kokosmjölk :P

Grönska

Måste köpa lite mer växter här hemma. Blir så fräscht och mysigt. Fick en bukett tulpaner i lördags som nu snart är utslagna, så vårigt. Har också märkt det börjar blomma ute nu, SNART är våren här på riktigt och även sommaren. Så underbart! Jag är verkligen inte en vintermänniska, vill bara fly landet när kylan kommer. Men det är tur tiden går så fort så man inte hinner vantrivas för mkt. 
 
Nu kan jag inte redigera bilderna förutom i paint haha, så blir bara beskärning av bilderna tills pixlr funkar (hoppas jag)!.
 
 
 

Rumpaaa

Har rensat massa bland mina bilder i datorn, det fylls ju på bilder nästan varje dag så man vet inte riktigt vad man ska göra av alla. Har en mapp med outfits, och hittade denna bilden, det va innan rumpan försvann. 
Det är verkligen hårt jobb att bygga en större rumpa, jag har lagt ner många brännande timmar med fokus på rumpan på gymet och det går väldigt långsamt. Man får se det på den ljusa sidan, har iaf blivit av med alla celluliter, som jag läst innan man inte kan få bort. Men om man går ner i fett minskas oftast även celluliterna. Allt försvinner kanske aldrig, finns de som är jättesmala som har celluliter och är inget man ska skämmas för och är inget man får för man är tjock eller liknande.
 
 
 Men hellre en fast mage och mindre rumpa än tvärtom :)

Ändrar smak

Jag märker jag ändrar stil här hemma hela tiden. När vi flyttade in hade vi mer prylar och nu vill jag ha så lite prylar som möjligt, vill ha det stilrent och öppet. Inte massa krimskrams och vill ha fina detaljer som passar ihop i färg osv. Vi kör på svart-vitt turkost i allrummet och köket. Tycker turkost/ljusblått är en fräsch färg som det finns mkt utav. Men jag har aldrig riktigt känt mig färdig med inredningen, man blir väl aldrig klar för man får ju nya ideer hela tiden? En ny soffa blir väl aldrig av haha men det är endel småsaker som jag vill fixa. Som i den tomma ytan bakom den turkosa mattan ska två svarta hyllor upp och vill även ha den där soffpallen i läder i vitt. I fönstret ska det va nåt annat med känner jag, nåt mer exklusivt än två plastorkideer, men svårt att hitta bra prylar där för fönstrerna är så höga så det får inte va småprylar. 
 
Jag är iaf glad Danny inte har nåt intresse för intredning och låter mig sköta det. För det är inte lätt om båda vill bestämma och har olika smak. För inredning tycker jag är svårt att kompromissa, jag vill inte ha några delar som jag gillar och några som jag inte gillar, vill ju trivas i hela huset och ha en helhet. Vet att min kompis har det problemet med sin kille som nyss flyttat ihop. Sen har Danny noll smak när det gäller inredning och ser inte detaljerna så det är tur han inte försöker ge sig på det ;)
 
 
Va mkt mer instängt när vi flyttade in med mkt mer möbler. Nu har vi iaf löst tvn som går ha mot väggen som va det största problemet :) Även hallen har vi pimpat till :)
 
 
 
 
 

Nyklippt

Haha råkade klippa Vincent lite för kort, skulle bara toppa lite upptill och klippa sidorna. Men han blev söt i sin nya frisyr, såhär kort har han aldrig haft innan, när han föddes va de tom längre.




Beige och rosa

Va ett riktigt släktkalas hos oss i lördags. Dannys mamma, mormor, morfar, bror, moster, kusin var här och två hundar och två katter. Så Vincent blir väldigt orolig i början när det är så många som kommer, sen är han rätt rädd för större hundar verkar det som. Men han vänjer sig och sen är det inga problem. Han behöver va mer bland mkt folk så han vänjer sig. 
Han säger ofta mamama och ofta när han går mot mig, får anta han säger mamma <3 Danny sa i veckan när jag höll Vincent att han börjar likna mig mer. Men jag ser iaf inga likheter men det kommer kanske senare :) 
 
 
Så söt i sina fotbollskläder <3 Tror han kommer bli ett manchester united fan?
 

John Carter

Det blev inte baksmällan igår utan vi tittade på John Carter, eller jag tittade, Danny somnade sen hehe. 
Det är en fantasy-äventyr-romantik film. Va faktiskt väldigt bra! Jag brukar inte gilla filmer och tröttnar ofta men den va spännande och jag såg klart hela filmen :)






Dag 14

Två veckor har gått på deffen. Hur tycker jag det har gått hittills? Sådär. Utmaningen att äta nyttigt o ta bort onyttigheterna nästan helt har väl misslyckats på helgerna, men det har ändå minskats. Men all mat är jag väldigt nöjd med, småäter inget och äter kalorisnål. Och det märker jag på min kropp, magmusklerna syns väldigt mkt igen och jag har tappat vätska. 

Jag blir så glad när jag ser mina resultat i spegeln, rätt sjukt hur mkt det påverkar ens välmående att va nöjd med sin kropp, men jag känner mig stolt, stark, fit och vill bara fortsätta så som jag gör. Jag har inte missat ett enda träningspass för jag inte orkat eller haft lust, i 7 månader har jag varit 100% hängiven till gymet och inte svikit det nån gång, destu längre tid jag tränar destu mer vågar jag tro detta kommer fortsätta att vara en livstil. Men vet att man tillslut kan tröttna och komma ifrån det. Men då är det ett beslut jag tar då. 

För en gång skull hade jag tålamod när jag körde crossmaskinen. Blev - 600kcal, triceps och mage idag!


Frukost: kvargröra

Lunch: tacofärs med matvete, broccoli/sojabönor och tacosauce

Träning

Mellanmål: proteingröt

Middag: quornfärs med lite pasta och sallad

Kvällsmål: dudududuun.. Popcorn och kesellaglass och granatäpple

Jag och Danny ska göra nåt som vi aldrig gör längre, titta på film och äta gott. Ska se baksmällan tre som fanns på netflix :) Får hoppas han är vaken halva filmen iaf. 



Transform

Imorgon blir det vägning och mätning. Får se om deffen gjort nåt med mina mått än :) Kommer väga och mäta mig varannan veckan, men mätningen är viktigast, sålänge måtten går ner och vikten står kvar eller går upp gör det inget, i slutändan är det måttbandet man ska lita på och gå efter :)
 
Jag tog ju ju bild varje månad innan med dessa kläder men sen blev det inte så stora skillnader så har inte tagit månadsbild på ett tag. 
 
Första bilderna är tagna ungefär samtidigt men här ser jag nästan lika bred ut bara fastare. Så olika bilder kan se så olika ut på ens utveckling
 
 



Long hair

Skönt mitt hår blivit så långt. Då kan man locka det och det ändå är rätt långt. Gillar annars inte när de åker upp till axelhöjd. Sen kommer hårförlängningen se naturligare ut när mitt egna hår är långt.
Får se hur färgen blir, är rädd för det kommer bli för mörkt, men tror det kommer bli mörkare när vi färgar det. 
 
Tänkte se om nån av er kan kolla om ni kommer in på www.pixlr.com och sen väljer express? Eller om det är min dator det är fel på. För när jag går in på express där jag redigerar mina bilder så är raden med alla verktyg helt borta.. Riktigt jobbigt det inte funkar... Våran dator är helt fucked up sen jag laddade ner ett program, kommer upp 3-4 popupfönster varje gång jag uppdaterar sidan så måste klicka bort allt hela tiden. Så den måste formateras om NU innan jag kastar ut den genom fönstret :S
 
 
Bekväm outfit. Men om jag fått välja hade jag gått i träningskläder varje dag :P
 


Nöja sig?

Jag tror man lätt nöjer sig och blir bekväm med vardagen. Eller jag känner jag blivit väldigt bekväm, har samma rutiner nästan varje dag, inga tider att passa förutom bvc och när jag träffar mammagruppen. Så det tar emot att göra saker utanför "schemat". Att ringa min kompis för att träffas förstör lixom mitt "flow" jag har haha, eller om vi skulle ut och gå osv. Jag tycker det är skönt att slippa ha nåt planerat och bara gå ut och gå precis när jag är redo och färdig med allt annat, så att ringa nån och bestämma en tid för nåt tar emot.
Om jag ska träffa nån eller göra nåt utöver mina vanliga rutiner så hinner jag antingen inte träna, städa eller nåt annat jag gör varje dag. För jag har fullt upp med hemmafru sysslor varje dag. (Mitt liv låter verkligen toppenspännande).
 
Men saken är att jag vill lära känna nya människor, jag vill göra andra saker, komma ut mer, se mer. Blir väl mer i sommar men då blir det ju med min familj, är ju bekvämast..
Det är samma sak med träning, jag tycker det är skönast att träna själv, att åka till gymet utan att ha en tid att passa, att köra precis det jag vill i den takt jag vill och sen hem. Jag vill vara väldigt effektiv, vill få gjort så mkt som möjligt på en dag. Om det är en dag där jag tex träffat mammorna, så blir alla rutiner helt huller om buller och jag är stressad för jag inte hunnit med allt, men samtidigt vill jag träffa dom så en dag varannan vecka går bra.
 
Har inga tider att passa och gör i stort sett vad jag vill hela dagarna för Vincent är väldigt självständig, ändå känns det som jag inte hinner med allt och då har jag ändå inget socialt liv haha! Man kan ju undra var all tid tar vägen? Men för bekväm är jag, samtidigt är jag lycklig som det är nu och det är nog ändå det viktigaste, trots jag vet det kan finnas mer att hämta av livet. Men det kommer nog sen efter mammaledigheten när det blir nya rutiner. 
 
 
 
 
 

Tankar

Fick önskemål om att försöka skriva lite mer "djupa'" inlägg. Om mina tankar osv. Jag skriver gärna om mina tankar men de kommer sällan på beställning utan ibland kan man ha sina tankar och åsikter man vill dela med sig av, men det är inte alltid det finns nåt att skriva om. Är väldigt öppen av mig, jag är väldigt ärlig om saker, som tex min bröstförstoring, inget jag döljer eller skäms för, jag är väldigt ytlig, känslig, en perfektionist och står för vem jag är. Det enda kanske som jag inte delar med mig av detaljerat är väl mitt sexliv eller problem mellan mig och mina nära :) Förutom ibland där Danny kan få lite pikar, men det är småsaker hehe.
 
Jag vet det kan bli väldigt mkt bilder på min kropp, bara fokus på min träning och det blir säkert väldigt enformigt i längden då jag tränar och äter i stort sett likadant och mina dagar ser rätt lika ut varje dag. Därför är det väldigt svårt att skriva om andra saker för det enda jag fokuserar på just nu är min träning och min familj, så därför blir det mest fokus på min kropp och deff som jag kör just nu. Men tro mig, jag lägger ner väldigt många timmar på min blogg i veckan, jag försöker hela tiden ha variation så det inte bara blir om min träning, och jag bloggar 6-8 ggr per dag medans de flesta bloggar några gånger i veckan till 2 gånger på dag max. Så trots om jag gör 4 inlägg om träning och två om inredning/mammalivet så har ni rätt mkt variation på en enda dag redan :P Men nu när jag bloggar så ofta blir majroriteten träning då det är en träningsblogg. Men annars kan jag uppdatera mer sällan och kanske ha mer innehållsrika inlägg. För det är svårt att blogga superdjupa inlägg varje dag. 
Min inriktning på bloggen har ändrats några gånger, först va det en skönhetsblogg, sen gravidblogg och nu mamma och träningsblogg som går mer åt träningsblogg. Så de som följde pga min graviditet kanske inte har så mkt o hämta på min blogg om de inte är intresserade av fitness och träning. Fast tror inte en blogg hade varit rolig heller om jag bara la upp bilder på Vincent hela dagarna och skrev vad han gjorde :P
 
 
 

Godmorgon

Trots frosseriet i helgen känner jag mig i form. Men denna månads kost visar sig väl ordentligt nästa månad. Det är den största utmaningen för mig att inte äta onyttigt på helgerna. Ikväll blir det vaniljkesella som egentligen skulle ätas igår. 


Dag 13

Helgerna förstör för mig. Ikväll är Dannys släkt här och vi har bjudit på fika och popcorn, så det blev endel för mig med hehe. 
Men jag har ätit väldigt bra annars. 
Körde rumpa och ben idag, fick väldigt bra kontakt och körde endel dropset. 


Frukost: kvargröra

Lunch: quornfärssås med ris

Träning: ben och rumpa

Mellanmål: kvargröra

Middag: äggröra

Kvällsmål: en muffins, kladdkaka med grädde, en bit rulltårta, popcorn :O
Kan inte kalla detta en deffhelg!

Celsius & stronger

Det är kul att det finns så mycket träningskläder att köpa, finns ett träningsmode som inte riktigt funnits innan och nu har i stort sett alla klädbutiler ett träningsutbud. Jag gillar mycket strongers hoodies, de är supersköna och snygga. Gillar trycken de har. Blir nog en rosa också längre fram ;) 

En annan sak jag gillar mer och mer är celsius, jag blir supertaggad av dom och har känt av celsius mer än ripped. Har faktiskt inte känt nån effekt av ripped ett tag nu så tänkte ta ett längre uppehåll med dom. Men det blir väldigt dyrt med celsius så får nöja mig med en kaffe :) Tycker colasmaken är godast av alla och mkt godare än cola zero och cola light iaf. 



Strul

Igår funkade inte pixlr.com och inte idag heller, där jag fixar alla mina bilder :S Hoppas det funkar igen för annars vet jag inte vad jag ska göra med mina bilder, de blir ju mkt bättre när man redigerar dom där. Annars har jag en app i mobilen så länge. Men den har inte de filtrerna osv där. Hoppas det funkar igen! Är beroende av den sidan!
 
Hade mina nya byxor från freddy igår. Det dumma med denna färgen är att det blir lätt smutsigt, man ser varenda fläck. Sen när man har nya byxor är man rädd för alla fläckar för de kanske inte går bort. Men efter ett tag skiter man i vilket. Samma med nya mobiler, i början är man superförsiktig men nu bryr jag mig inte om den blir lite repig. Den är lixom inte till för att visa upp eller för att va fin, utan för att användas och fungera bra :) Så därför orkar jag inte skaffa plastfilm, blir ändå bara bubbligt och jobbigt att få på.
 
Blev lite skrynkligt på denna bilden. Men de är inte det annars
 

Skinny

Nu har jag smaldagar varje dag. Min uppsvällda mage beror säkert på kolhydrater och speciellt pasta. Inte laktos som jag misstänkte innan. Fast kan bli uppsvälld av kvarg ibland men det är sällan. 
Smygvägde mig igår, vägde 54.5. Så har förlorat den mesta vätskan. Får se hur detta slutar för har nån månad kvar :) Men min fokus är som sagt inte att gå mer en massa, utan bara att förlora så mkt fett som möjligt (så jag har tillgodo i sommar), haha eller inte. Blir ben och rumpa idag, skulle egentligen kört axlar men haft ont i ena axeln sen igår..



Gone

Jag börjar fasa det värsta nu att nåt hänt vår utekatt Findus. Han har varit borta 3-4 veckor nu.. Han har varit borta väldigt länge innan men det har varit på sommaren, fast inte såhär länge tror jag inte. Är rädd han blivit påkörd eller uppäten av ett djur :( Men man kan ju inte veta. Det är de som är så jobbigt med utekatter, de kan bara försvinna och man får aldrig reda på varför. Samma sak hände en annan katt mina föräldrar hade, han bara försvann. Därför vill jag helst ha innekatter. Men Giggs älskar att vara ute så han får ett mer givande liv av att få vara ute trots riskerna. Findus blev iaf 7-8 år och har verkligen fått njuta och älskat vara ute och jaga och gå sina rundor, men får se om han kommer tillbaka.. 
 
 
 


Finally

Tack för tipset om att kicks börjat sälja sin bus igen. Köpte den idag, de har höjt priset 30 kronor så får hoppas den är bättre, men det lär va bättre ingridienser iaf :) Tänkte testa den ikväll, har glömt hur den är då det va så längesen jag använde deras. Va väl i november senast. 
Men måste duscha och scrubba min hud först så det blir jämnt, blir lätt fläckig av den andra om man inte har nån grund innan. 
 
Och om jag ska gå in på kosten så va den perfekt till en början, men jag och Danny blev sååå sugna på naturgodis så jag köpte två påsar för 100kronor.... 
Men kanske inte gör nåt om vi unnar oss en påse varannan vecka? Förnekelse? Haha. Men jag njöt som fan iaf. Ätit hur bra som helst hela veckan och imån kommer det bli en utmaning då vi ska bjuda hit Dannys släkt och bjuda på fika. 
 


Frukost: gröt (va tvungen att spara in sista kvargen)
 
Lunch: quornfärssås med ris+ sallad
 
Mellanmål: kvargröra+ en celsius
 
Middag: proteinpannkaka med vaniljkvarg
 
Kvällsmål: en påse syndigt naturgodis

Motivation

Lite motivation här på fredagskvällen. Blir det fredagsfys eller fredagsmys?
 
 

4 month

Det känns som min resa aldrig kommer ta slut när det gäller viktminskning och bygga muskler. Eller jag hoppas inte det för det är så kul att få resultat och ta allt ett steg längre. Men vill inte det ska bli för extremt heller. Utseendemässigt har jag mina mål och åsikter om vad som är snyggt, så tillslut kanske det mest blir att underhålla mina muskler. Mitt gamla jag hade stannat i utvecklingen för längesen, jag hade nöjd mig med hur jag såg ut för många månader sen och inte tränat så mkt. Men nu tränar jag av en helt annan anledning, en rätt anledning för ett hållbart resultat, jag tränar för jag älskar det! Inte för att jag strävar efter vissa resultat, är inte därför jag är på gymet utan för jag tycker det är kul och jag vet att resultat kommer hela tiden. Så jag stressar inte. Kosten däremot är mkt svårare när man får sina sötsug. Jag saknar att baka, saknar bröd, rostat. Det är mycket jag har slutat äta. Men då och då kan jag äta det, men inte till vardags som innan. För jag vill inte äta det, jag älskar det men jag vet de inte gör nåt bra för min kropp så det är inte värt det :)
 
 
 
ca 4 månader efter förlossningen. Såhär var jag ungefär innan graviditeten och va nöjd med det. Men har bara fortsatt som jag gjort och kommit ett steg längre denna gång med min träning :)
 
 
 

Så nära

För varje vecka blir Vincent rörligare och rörligare. Om han sitter jämte oss i soffan så krälar han över oss och försöker sparka iväg sig, oftast har han fjärrkontrollen i sikte! 
I helgen blir det att sänka spjälsängen innan en till olycka sker. Vet inte vad jag skulle tagit mig till om nåt hände honom :( Får såna sjuka tvångstankar på kvällarna att nåt händer han eller nån annan i min närhet. Ofta går man in och tittar till honom när han sover, bara för att se att han andas. 
En av de värsta sakerna en människa kan upplevera måste vara att förlora sitt eget barn.. Jag tror inte jag kommer det men man har den rädslan! Så jag fick mycket skuldkänslor när han ramlade ner på golvet igår. Vet inte vad ajg skulle ta mig till om han skadade sig för att jag va ouppmärksam. Men olyckor kan verkligen ske väldigt fort och man måste hela tiden vara steget före med allt! För små barn tar allt i dess närhet och stoppar i munnen. Tänk sen när han kan krypa :S Gäller att rensa överallt då!
 
Känner knappt igen Vincent här <3
 
En av mina favoritbilder <3 Smälter av hans ögon!
 

Friday

Veckorna går så himla fort! Hoppas de inte går lika fort när sommaren är här. 

Fick till en powerwalk idag, sen stack vi till ica och handlade. Känns som vi är där och handlar varje dag. Igårkväll va jag där med. Pengarna räcker aldrig till mat, får helt enkelt föra över mer till matkontot varje månad för pengarna är snart slut igen..



Abs

Min deff måste verkligen gjort skillnad. För jag fotar mig mycket mer nu haha. För jag fotar oftast inte när jag inte känner mig i form. Har massa bilder jag tagit så nu får det räcka ett tag. 
Blir iaf många på magen, för det är ju där man känner sig i form, benen och armarna är ju samma hela tiden typ, utan det är magen som ändrar sig från dag till dag. Jag måste ändå jobba mer på magmusklerna, vill de ska va större, eller iaf mer markerade. Men de är väl det sista fettet över magen som måste bort då. Men jag undrar varför de är en lång muskel på ena halvan o sen två mindre jämte, kanske är byggd så eller tränar jag magen snett :P






Dag 11

Vilken dag! Känns som jag suttit med instagram hela dagen. Fått hur mkt respons somhelst. Väldigt kul och peppande :) Men såklart har jag sån otur att han som gjorde en shoutout på hans sida som har 390k följare skriver fel namn!! Han missar understrecket, så snopet. Men jag har iaf fått 400 nya följare idag, så kul att andra kan bli så motiverade av mig, flera mammor har skrivit de nu fått motivation att börja träna igen, de kan se vad man kan åstadkomma. 


Körde rygg,biceps och cardio idag. Solen sken in på gymet så svettades som fan! Men det blev ett bra pass iaf som vanligt :P


Frukost: gröt

Lunch: 2 quornfileer med matvete och broccoli

Mellanmål: kvargröra+finncrisp

Träning

Middag: äggröra och broccoli

Kvällsmål: kaseinpudding

Wr.up snug

Älskar dessa leggings/byxor! Just för att de är så stretchiga och figurnära. Inte stretchiga så de plattar till utan trycker på rätt ställen. De är väldigt låga, men de finns med normal och hög midja med. De enda negativa är att de är rätt genomskinliga. Man ser tex lapparna igenom så de har jag klippt bort, sen såg tydligen Danny vilken färg jag har på trosorna haha. Så jag får nog ha beiga trosor under. 
Hade velat ha ett par svarta med, men de får bli i höst kanske. 


Här kommer en liten bildbomb. Ni kan nog se på bilderna att jag har ett par spetstrosor under :O
Älskar iaf färgen, riktig somrig!







Shotouts

Idag fick jag min riktigt stora shoutout på instagram. Jag vill verkligen få ut min instagram och motivera andra, har fått väldigt många mammor som följer mig nu som blir motiverade :) sen hade jag velat bli ambassadör och sponsrad av olika träningsföretag osv, hade varit kul. Och då hjälper ju en instagram med många följare. 
 
Men destu mer följare destu mer bitterhet och hatkommentarer. Många skriver jag va smal gravid och inte behövt kämpa nåt osv. Kanske lätt att tro det av bara en bild men jag vet ju själv hur mkt jobb som ligger bakom :)
 
 
1000 följare nu, o de bara ökar ;)
 
 
 
 
 
Skulle även få en shoutout ikväll :)
Men tyckte de va synd han la upp samma bild på dessa ovan, för många stör sig på när man har en gravidbild o sen en efterbild, för det är ju ingen transformation, men får se om han lägger upp en från efter förlossningen :)

Recension brun utan sol

Nu har jag testat lite olika brun utan sol och tänkte göra en recension på de jag testat. Jag tycker inte nån håller speciellt länge. Det försvinner mkt efter varje dusch och mest efter första duschen.
 

St Tropez lotion **** - En bra bus som ger en väldigt naturlig färg. Inte gul som de många busar ger. Enda negativa är att den inte håller särkilt länge och jag hade önskat den höll den färgen som den ger innan första duschen.  Finns att köpa här. Mkt billigare än på tex kick. Denna är färgad så man ser var man har applicerat krämen.
 
 
Vita liberata ****  - Också en väldigt bra bus. Ger en fin färg men känns som denna håller lite längre. Men denna jag har nu är väldigt mörk så rekommenderar er att ni har en grundfärg innan ni använder denna då det väldigt lätt blir fläckar annars. Men det finns ljusare att välja på. Kan tänka mig den är perfekt på sommaren. Men just nu är den lite för mörk för mig och ger lätt fläckar då den är så mörk. -den är väldigt tunn i konsistensen så ganska svår att applicera. Denna är också färgad så det är ett plus. Finns att köpa här.
 
 
 
Dove brun utan sol * - Detta är nog en av de billigaste busen och finns att köpa på de flesta matbutiker osv. Tycker inte det är en bra bus om man är vit från grunden, men för att underhålla en annan bus eller en bränna man redan har så funkar den. Ger en mer gul färg och ger inte lika mkt färg som de ovan. Det jobbigaste med denna är att den är ett helvete att sova med. Man blir asklibbig, benen klibbar ihop och man vaknar i svett typ. Sover inte bra när jag har denna på. Den luktar mer än de ovan också och tror den innehåller mest skit, då jag fick massa röda prickar på armarna efter jag tog den första gången. Så man får vad man betalar för. Men en bus jag kan ha för att underhålla då den är så billig och ger lite färg.
 
 
En annan bra bus jag kan rekommendera är kicks egna. Men den har slutat att säljas och jag vet inte om de kommer få in den igen :/ Men det va min favorit innan jag började testa dessa ovan. Även billig, ca 70-80kr om jag minns rätt. Så jag får hålla utkik om den kommer ut igen :)
 
 
 

 
 

grodan boll

Ja man kan ju undra vad jag gör på bilderna. Men det va denna övningen jag menade för ett tag sen. Man stärker axlarna och om man har svårt att hitta balansen under handstående kan denna övning vara bra. Man lär sig var man ska sätta tyngden på händerna. Just balansen och att orka stå på händer är just nu det tuffaste. Det är väldigt tungt att ha 55kg över händerna.
 
 
 
 

Dagens lunch

Idag blev det en annan lunch, två quornfileer, lite matvete och broccoli. Blir samma imån. Försöker dra ner på fettet då det innehåller mkt kalorier så blev ingen sås eller dressing till, men det va gott ändå :) 

Blev asrädd idag, har nog aldrig haft den känslan i kroppen innan som jag fick idag. Satte Vincent i sängen en kort stund, och när jag va påväg till han igen hörde jag ett högt dunk och förstod direkt det va Vincent. Han hade ramlat ner på golvet från sängen :( Landade rakt på magen men det gick bra. Han fick inget märke och blev rätt fort glad. Men jag blev väldigt rädd när jag insåg han ramlat :( Hade satt han en bit in i sängen, det gör vi alltid, men han måste dragit sig ner. Vi får vara mer försiktiga framöver!




Photoshoot again

Min kompis har beställt löshår nu, sen ska vi försöka färga mitt hår så det blir som löshåret för hon hade ingen ring med tester, sen kan det bli att vi får färga löshåret också då färgerna är rätt naturliga och kalla. Så det är endel som ska fixas innan vi kan sätta in det. I värsta fall får vi skicka tillbaka färgerna och beställa nytt om de inte blev rätt.
Tror det är samma längd som jag beställde sist, hade velat ha den längre varianten men då hade bara håret kostat 5000kr, lite dyrt.. Så 50-60cm långt hår kostar ca 2000kr. Man får ju klippa bort ca 10 cm då topparna är så tunna.
Men jag längtar såå mkt till håret är i, det är bara det som saknas nu :)
 
Jag blev väldigt nöjd med bilderna jag tog igår. Ibland blir de bra och ibland inte lika bra. Snart har två veckor av deffen gått och jag märker jag förlorat endel vätska :)
 
 

Dag 10

Haft kramp i magen sen jag va på gymet. Tror det är för jag väntat för länge mellan mina måltider. Kvällsmaten blev inte föränns 20.00 och det blev bara två hasselbackpotatisar, två quornfileer och aji. Mättade inte särskilt mkt så ska bli gott med kaseinpudding strax. Blandade med lätt kokosmjölk och det blev en mjukare smak :) Men såg de hade skickat fel smak från mmsports, irriterande. De hade skickat vanilj. Får se om den är god, för är inte så förtjust i smaken vanilj i proteinpulvret så Danny får ta den annars så tar hag pina colada :P

Tog en celsius innan träningen, fick massa energi, men va redan taggad innan jag tog den. Blev ett kort men hårt pass, men hann inte göra alla övningar då vi skulle iväg. Kul att Vincent fått träffa hans gammelmormor och gammelmorfar :)


 

Frukost: kvargröra och en kaffe

Mellanmål: en proteinshake

Lunch: torsk med ris, sallad och aji

Mellanmål: kvargröra med banan

Träning: ben, rumpa, mage

Efter träning: en proteinshake

Middag: det jag skrev ovan

Kvällsmål: kaseinpudding

Inlägg

Har lagt in pads i min favorittopp. Va såna fickor i. Så det täcker bröstvårtorna lite men ibland syns de tom igenom. Fast ska nog ta ut padsen för gillar inte att man ser de igenom, ibland igenom kläderna. Får köpa några stora som täcker mer för dessa är från en bikini. Sen måste jag har fler sköna sporttoppar, går i denna rosa den mesta av tiden vilket är rätt äckligt då den blir väldig svettig. Men har inte många toppar som jag inte får ont av.. sidoeffekt av en operation. Man ville kunna bära fina bhar, nu när jag kan fylla ut dom så ger de istället smärta..
 
 
Bjuder på en före och efterbild. Som ni inte alls fått se innan :P Jag är glad jag tog några riktiga förebilder. Då kände jag mig rätt smal, tänkte att jag säkert inte skulle uppnå så mkt större skillnader på min kropp. Men jag hade väldigt fel. Man måste tro på sig själv och vad man kan uppnå

I'm in love

Hämtade ut mina freddybyxor idag. Älskar dom också! Blir så glad när nåt sitter så bra! Nu är jag supertaggad för ett rumppass :D 
Ni får se bilder imån! glad jag beslöt mig för ljusbeiga. Men fler färger kommer det bli ;)



Vincent

Nu är det som vanligt med Vincent igen att han sover hela nätterna, ibland kan han vakna och vilja äta men inte varje natt som innan. Han lägger sig runt 20.00 och vaknar runt 08.00. 
Vi måste verkligen sänka hans säng nu, men känns som jag inte kommer kunna göra det för minns det saknades några skruvar.. Sen finns ju aldrig tiden för jag och Danny är istort sett inget med varandra, nån är alltid borta eller upptagen.. Får se om vi hittar på nåt i helgen, detdär kommer i sista hand känns det som. Men det blir lätt så när man får barn, förhållandet tar stryk, man har inte lika mkt tid med varandra, och det kommer andra saker före. 4.5 timme går till våran träning per dag, sen är det matlagning och passa Vincent. Så vi har ingen tid för varandra. Men vi vill inte sluta träna, är nåt vi båda älskar och är min höjdpunkt under dagen. Så det vill jag inte offra, så då får det helt enkelt va såhär. Handlar i slutändan om prioriteringar och konstigt nog prioriterar jag träningen.
 
 
 
 
 
 

Lunchtime

Försökt dra ut på lunchen idag då jag ska träna vid 5-tiden, och då vill jag äta mellanmålet strax innan det så jag inte blir hungrig. Så för att slippa äta två mellanmål tog jag lunch nu. Gäller att planera maten :) 
Sen efter gymet ska vi till Dannys mamma, hans mormor och morfar från chile är på besök och vill gärna träffa Vincent :)


handstående

Övat lite på handstående idag. Nu har jag mycket mer kontroll, känns väldigt bra :) Övning ger färdighet som man säger! Idag ska jag träna sist, tror jag kommer ha mer energi då än på eftermiddagen. Men jag har benpass och just benpass är jobbigt att köra på kvällen för använder många maskiner, skivstång och behöver vara i pass rummet. Så får se vad som finns ledigt.
 
 

Deff lunch

Detta äter jag varje dag nu. Väldigt väldigt gott. Har svårt att få i mig fisk innan då jag inte tycker om det och lätt äcklas av det. Men nu när jag äter det oftare blir det lättare. Vit fisk är ju väldigt näringsrik och kalorisnål också.
Men jag märker att jag ligger på ett underskott, är småhungrig hela tiden och just nu har jag ett sjukt stort sockersug, vill ha choklad, en chipspåse, munkar, en pizza... Men efter deffen ska jag unna mig nåt, då ska jag få välja vad jag vill! Längtar :) Men man bör inte börja frossa i skit såfort en diet är slut, man vill ju behålla resultaten. Men nåt ska jag iaf unna mig :)
 
Blev sallad till, men brukar oftast ha kokt broccoli. Det ser ut o va mer ris än vad det är, men försöker minska ännu mer. Men jag blir inte så mätt om jag tar mindre
 
 
Gjorde en supergod och krämig fiskröra till Vincent med :)
 

Som ny

Godmorgon på er!
Igår smörjde jag mig med bus och plockade/ färgade ögonbrynen.  Så nu är jag som ny. Känner mig väldigt smal idag, skön känsla! Idag ska jag kötta ben och rumpa!



 
 
 
 
 
 

Pina colada

Fick hem två paket kaseinpulver idag. Beställde även hem i pina colada smak. Tycker nog den va godare än vanilla ice cream :D smakar som en riktig dessert! Så underbart att kunna unna sig detta utan få dåligt samvete :)




Dag 9

Det är väldigt skönt på kvällen när man skött kosten under dagen, att man har tränat, att man går framåt (hoppas jag). 
Jag orkar inte skriva in allt i shapeup denna gången men jag vet ungefär hur jag kunde äta sist jag fyllde i. 

Det är så skönt att skippa känna sig uppblåst hela tiden, det gör att man känner sig mkt smalare. 



Frukost: kvargröra

Lunch: torsk med broccoli, ris och aji

Mellanmål: kvargröra med banan

Träning: axlar, triceps och cardio

Efter träning: en liten bit marabou och en proteinshake

Middag: äggröra och en sallad

Kvällsmål: kaseinpudding



Nyckelskåp

Igår satte jag upp vårt nyckelskåp. Skönt att ha ett ställe för nycklarna och solglasögon :)  Beställde det från onlinedesign.se



Sämsta tiden på månaden

Fan de är alltid samma visa varje månad, ibland önskar man att man va en man, slippa kvinnorhormonerna.. Är jättetrött i kroppen idag, känt mig småirriterad hela dagen. Så antar mensen är på ingång. Tror jag blir slöare i kroppen innan mens och jag får mer sötsug. Så det är en svår tid på månaden att deffa och träna hårt. 
Va rätt jobbigt att träna idag, släpade mig till mina olika övningar. Men jag tränade nästan 2 timmar och-300kcal på crossen. Så det va ändå ett okey pass trots att orken inte fanns där. 
Stack till ica efter och ville bara köpa en godispåse o tycka synd om mig själv, köpte en sån liten mjölkchoklad på 24gram. Inte bra men kommer inte göra nåt. Varit värre med en godispåse :P Men jag får helt enkelt ta mig förbi denna veckan och köra som vanligt. 
Märker iaf redan skillnad på kroppen. Är inte alls uppsvälld, rutorna syns mer och känner mog mer slimmad :)
Är så nöjd med mina armar! Trodde aldrig jag skulle få de konturerna jag har idag och är där jag märker mest skillnad från innan :)


Beiga wr.up

Äntligen har freddy fyllt på deras sortimemt på hemsidorna. Det har varit slut i månader. Speciellt de beiga färgerna. Så igår passade jag på att beställa ett par ljus beiga wrup leggings från fitnesslifestyle.se. Använder ju mina denim hela tiden så behöver nån att byta med. Får se om de sitter lika bra som de jag har idag :) De finns även i alla storlekar på www.onemorerep.se


Donkeykicks

En favoritövning för rumpan! Hade bara önskat vristbanden va tyngre än 1 kilo då jag bara får plats med 3 på varje ben. Men med 20-30 reps per ben börjar de bränna ordentligt och i slutet håller jag kvar benet där uppe. 
Det finns så många övningar som kör samma sak. Tex cable kick tar väl samma sak, men föredrar donkeykicks för får mer kontakt här. Så man får testa sig fram vad man gillar och vilka övningar som känns bäst för en själv. 





Leopard bikini

Denna bikinin kommer användas mycket i sommar! Köpte den på cubus förra sommaren. Men kommer säkert inhandla några nya med ;)




Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0