Ändrar smak

Jag märker jag ändrar stil här hemma hela tiden. När vi flyttade in hade vi mer prylar och nu vill jag ha så lite prylar som möjligt, vill ha det stilrent och öppet. Inte massa krimskrams och vill ha fina detaljer som passar ihop i färg osv. Vi kör på svart-vitt turkost i allrummet och köket. Tycker turkost/ljusblått är en fräsch färg som det finns mkt utav. Men jag har aldrig riktigt känt mig färdig med inredningen, man blir väl aldrig klar för man får ju nya ideer hela tiden? En ny soffa blir väl aldrig av haha men det är endel småsaker som jag vill fixa. Som i den tomma ytan bakom den turkosa mattan ska två svarta hyllor upp och vill även ha den där soffpallen i läder i vitt. I fönstret ska det va nåt annat med känner jag, nåt mer exklusivt än två plastorkideer, men svårt att hitta bra prylar där för fönstrerna är så höga så det får inte va småprylar. 
 
Jag är iaf glad Danny inte har nåt intresse för intredning och låter mig sköta det. För det är inte lätt om båda vill bestämma och har olika smak. För inredning tycker jag är svårt att kompromissa, jag vill inte ha några delar som jag gillar och några som jag inte gillar, vill ju trivas i hela huset och ha en helhet. Vet att min kompis har det problemet med sin kille som nyss flyttat ihop. Sen har Danny noll smak när det gäller inredning och ser inte detaljerna så det är tur han inte försöker ge sig på det ;)
 
 
Va mkt mer instängt när vi flyttade in med mkt mer möbler. Nu har vi iaf löst tvn som går ha mot väggen som va det största problemet :) Även hallen har vi pimpat till :)
 
 
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Hur kommer det sig att ni inte har gardiner? Har sett att det e fler och fler som slutar med det.
:)

Svar: Vi har gardiner i alla andra rum :) men tycker inte de ät snyggt vid dom fönstrerna då de är så stora. Så har hellre öppet. Sen har vi inbyggda lampor bakom en stor skärm över fönstrerna sp har ingenstans o sätta stången :)
Malin

2014-04-07 @ 16:55:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0