Dag 8

Vad mycket kalorier jag förbränt idag. Trots jag ätit mer än jag tänkt så liggee jag nog på ett rejält underskott. Skulle ju egentligen ha vilodag idag men ni vet ju hur jag är. Så jag stack iväg och tänkte köra lite cardio och mage. Ble ett rejält magpass, -400kcal på crossen, några bicepsövningar och handstående.
Har märkt jag tränar som bäst på kvällen, gärna med en celsius. Hade massa energi så att man ville riva gymet typ. 
Vid omklädningsrummet pratade jag med en tjej vilket är första gången sen jag började. Men just tjejer är mer reserverade och jag har rätt svårt att ta första steget för kontakt. För jag lär gärna känna nya personer som gillar träning lika mkt som mig. 



Frukost: gröt

Träning: En timmes powerwalk

En proteinshake

Lunch: torsk med ris, sallad och aji

Mellanmål: kvargröra

Mellanmål 2: 2 finncrisp med smör och en papaya

Mellanmål 3: gröt

Träning: mage, biceps och cardio

Middag: proteinpannkakor med bär

Kvällsmål: kaseinpudding

Vår nya hall

Nu är hallen äntligen klar, eller nästan klar iaf :) Väntar på nyckelskåpet och sen vet jag inte riktigt om vi ska ha en tavla på stenväggen eller kanske ljuslyktor. Hittade fina på onlinedesign. Men kanske ser lite tomt ut med bara två ljuslyktor. Kom gärna med tips på vad som kan passa på den väggen :)
 
Det känns som ett helt nytt rum och känns mkt större när väggarna är vita och när vi har denna sittbänken istället. Nu går det utnyttja den ytan med. Är supernöjd och är glad jag tillslut valde stenväggen. Tycker inte det gör nåt att det är en tapet, är nästan lika snyggt som en riktig stenvägg och man ser inte en tapet utan en stenvägg :)
Allt som allt kostade detta 1800kr, men vi kommer sälja träbänken för kanske 600-800kr så då blev det inte särskilt dyrt för att ha gjort om hela rummet :) Kan också säga att denna bänken hade superbra förvaring. Fick plats hur mkt som helst i de lådorna. Så nu behöver vi inte ha smockfullt bakom skjutdörrarna :)
 
 
 
 
 
 
 

Summer and spring

När jag köpte denna bikinin va den rätt liten över brösten. Men de har ju blivit betydligt mindre från när jag ammade så nu passar den bra. Tänkte på det när jag köpte den att den säkert skulle sitta bättre denna sommaren :) 
Va nära att köpa en bikini från hm i fredags, men jag hejdade mig. Vet jag kommer hitta finare och gillar mest trekantsbikinis och bandeu. 

Vet iaf det är ca -10cm runt låren sen den första bilden. 
Måste säga det ser rätt kul ut att bikinitrosorna nästan försvinner under allt fett xD





Vingar

Jag har ju velat få bredare vingar vid ryggen så jag får en mer markerad midja. Jag har märkt jag börjat få lite bredare rygg :) Det tar verkligen tid men det går framåt :) Om ni tittar under armhålorna så blir det mer som ett V och inte bara en rak rygg jag hade innan. Det gör att midjan ser smalare ut, för tror tyvärr inte jag kan träna mig till en så mkt smalare midja då jag är byggd såhär, men det går ju träna delar större istället.
 
 
 
 
 

Monday

Allt fokus just nu ligger på min deff. Vad jag ska äta, när jag ska äta och vad jag ska träna. Idag blev det en supergod kvargröra på jordgubbar, sen en timmes powerwalk. Hann gå innan det blev molnigt sen drack jag en proteinshake i smaken choklad/ banan som är min nya favorit :)

250 gram kvarg
Frysta jordgubbar
Proteinpulver jordgubb
Färska jordgubbar
Ca 250kcal och 40 gram protein


Nu lagar jg mat till mig och Vincent :)



Gel nails

Jag orkade inte vänta mer nu, så jag målade naglarna med gele i fredags. Tänkte vänta tills jag satte i mitt löshår, men de växder ändå inte då de flikat sig högst upp, och det försvinner aldrig för det flikar sig neråt hela tiden. Så enda sättet för mig att få långa naglar är gele helt enkelt.
De är jäkligt tunna med gele men inga problem när jag ändå har gele hela tiden som skyddar. 
 
Testade mitt nya ljusrosa glitterlack. Har väldigt många rosa nu :) Men det är min favoritfärg på naglarna.
 
Det helsosa lacket heter gotcha, gillar det väldigt mycket
 
 
 

Redigering

Printscrenade denna bilden eller hur det stavas. Tyckte det va en riktigt fin kropp, en drömkropp med alla former och den smala midjan. Men sen såg jag den är redigerad. Då blev jag inte särskilt inspirerad av bilden längre. Den är ju bara fake. Drygt det är så mkt redigerade bilder på nätet, för det finns ju så många som kämpar och faktiskt ser ut som alla dessa redigerade bilder. Istället för att ändra utseendet i datorn är det väl bättre att göra en förändring i verkliga livet? Då mår man som bäst och då kan man va stolt över sin kropp.

Denna som redigerat denna kan inte riktigt vetat hur man gör. Kolla bara vid högra armbågen.. Även hennes lår är knöligt på vänster sida



Mumma

Blev detta kvällsmålet ikväll :P 
Det blev lite jordgubbar över och det betyder att jag kan äta det imånbitti :)
Har vilodag imån, men får se om jag kör ett rent cardiopass och mage. Men ska försöka gå en pw imånbitti iaf. 

Dag 7

En vecka har gått på deffen! Nästa vecka kommer jag bli ännu striktare. Kommer äta kvargröra till frukost och mindre portion ris till fisken. 
Det är egentligen denna måndagen jag tänkte börja deffa så man kan säga denna veckan fått vara en mjukstart :)

Idag blev det rätt kort pass, ville inte va borta för länge om Vincent skulle va jobbig. Sen blev jag ashungrig :) blev mest maskiner och höftlyft pga knät. Sen gick vi en pw till ica sen. 

Gillar mina nya soc tights :)


Älskar konturerna som kommer fram mer och mer på armarna!

Frukost: gröt och en kaffe

Lunch: tacosallad

Träning

Mellanmål: kvargröra med banan

Mellanmål2: ett äpple

Middag: icas plocksallad

Kvällsmål: kaseinpudding med färska jordgubbar




Mor och son dag

Idag har jag haft Vincent hela dagen, förutom när pappa va här och passade honom medans jag tränade :) 
Danny har varit i helsingborg hela dagen och tittat på fotboll, som ändå blev avbruten då en dog precis utanför arenan.. En tvåbarnspappa fick en flaska i huvudet. Förstår inte hur man kan va våldsam pga av en sport och jag förstår inte vad Danny gör på de matcherna överhuvudtaget när det ofta är mkt våld i just djurgårdsmatcher... Nån råkade knuffa Danny så han skrapade upp hela kroppen. Så jag hoppas han inte går på sån skit mer. 
Tycker iaf det är så tråkigt att nån ska behöva dö för en sån grej, tror inte ens han va huligan som dog utan va på fel plats vid fel tillfälle. Huliganer vill bara slåss och söker sig till bråk.. tragiskt!
 
Men jag har iaf haft en underbar dag. För det har varit så varmt idag, kunnat va ute i bara tröja utan att frysa. Har tränat rumpa och ben, sen åkte jag och Vincent till citygross och veckohandlade, sen gick vi till ica för att köpas icas lättkvarg :) Pappa har äntligen fått upp tapeten också! Riktiga bilder på hallen kommer imorgon :D
 
 
 
Ni ser iaf lite av hallen här
 
 
 

More

Mer formbilder. Tog en jäkla massa bilder i fredags. Blir ofta så när det är fint väder. Sällan jag tar när det är molnigt :P Bilderna blir ändå bara suddiga och dåliga utan dagsljus.
 
 
 
 
 
 

Hotellfrukost

Detta va en riktig fin frukost jag åt i fredags :) Jag ÄLSKAR mango, och pistagenötter är också sjukt goda!
Till våfflorna hade jag gjort en jordgubbssås så det blev över till frukosten därpå. Jag tinade bara jordgubbar och mixade. Så man kan göra rätt mycket och sen bara blanda i kvargen eller lägga över gröten. Slipper man mixa kvargen varje gång, så det är ett tips :) Eller kan man ha det på pannkakor, till det mesta egentligen :P
 
 
Protein, nyttiga fetter, c-citamin och energikick av kaffet :)
 

Lördagsshopping

Blev lite lördagsshopping igår när Danny skulle köpa ett par skor på stadium. De hade 25% på allt i hela butiken så kön va lagom lång. Men jag hittade ett fynd till Danny. Ett par adidasskor som redan va nedsänkta, sen blev det ytterligare 25% rabatt :)
Jag passade på att köpa ett par soc tights. Har ju de gråa men de är storlek 38 och alldeles förstora. Sen blev det lite trosor från gina.

Sorry för de kassa bilderna med den kassa bakgrunden :) tightsen kostade bara 187kr!





Sunny

Älskar att gå en powerwalk på morgonen när det är soligt, då är det inga problem att ta sig ut, då vill man ju vara ute. Mycket svårare när det är fult väder. Men jag får ju min träning på gymet annars, men alltid bra med lite extra motion och även bra för Vincent :) Han somnar alltid i vagnen då det är inga problem med att ta med honom.
 
 
Fler bilder från igår. Tog med kameran
 
Älskar denna bilden <3
 
 
 
När jag kom tillbaka hade tydligen Sasha smitit ut. Så hon va jättearg när jag kom för hon ville minsann inte vara ute såå länge haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgonhumor

Hahaha!




Dag 6

Snart 1 vecka av nio av deffen. Går fort nu! Sen när deffen är över är det soommar! Så underbart. Då vill man verkligen känna sog nöjd med sin deff och det som hänt :)

Va väldigt skönt att träna idag! Blev axlar, mage, handstående och cardio. Kör ca 30 min crosstrainer efter och ca 10 min handstående. 
Sen va det riktigt varmt idag så kunde cykla i bara tröja :) Detta har varit den nyttigaste lördagen på längr, men jag gjorde bara ett fel när jag köpte hem en halv subway. Va sjukt hungrig efter jag och Danny va och shoppade på grand samarkand. Men ändå en bra dag! :)

Mitt nya linne från hm. Är samma modell som mitt rosa som är mitt nuvarande favoritlinne, så körde på ett orange med :)


Fan vad gott! Vaniljkesella med jordgubbar! Detta blir mitt cheatmeal i veckan :) 

Frukost: gröt

Lunch: tacosallad

Träning: två timmar - axlar, mage, cardio -400kcal

Mellanmål: kvargröra

Middag: en halv subway och lite fågelfrön

Kvällsmål: vaniljkesella <3

Lördagskväll

Ikväll blir det inget frossande som det blivit den senaste tiden. Utan ikväll blir det antingen linssoppa eller äggröra till kvällsmat, sen en liten vaniljkesella med jordgubbar :) Imån blir det ingenting utan det är bara denna vaniljkesellan eller kokosglassen jag ska försöka hålla mig till en gång i veckan och kanske några goda frukter.
 
 
Bjuder på en gravid och icke gravid bild. Jag kan inte fatta att huden varit så uttänjd som den varit.

Formbilder under deff

Tog aldrig några bilder innan deffen men jag har ju massa bilder sen innan :) Jag vill gå ner i fett vid magen, den är väldigt fast nu men det finns lite att ta av där, samma sak vid nedre ryggen vill jag bli av med fett. 
 
 
 

Pieces of my home

Här är de nya ljusstakarna från rusta. Är väldigt nöjd med dom. När ajg såg de på hemsidan trodde jag de skulle va mer plastiga och lätta, men de är gjorda av glas så de är tunga och är en bra kvalite. Brukar inte ha ljusstakar men gillar det mer och mer :) Är ju inte dyrt heller. Blått och turkost är en färg som finns lite överallt, i köket, vardagsrummet, ibland toan och Vincents rum :) Beror nog främst på att lamporna i köket är turkosa så därifrån har jag utgårr ifrån haha
 
 
 
 
Nu ser det tillfälligt ut såhär i fönstret, men ska ha finare blomor eller riktiga orkideér sen, för när den vissnar kan man klippa av plastblomman och sätta i den riktiga för bladen håller ju alltid superlänge men blommorna vissnar. Iaf hemma hos mig :P
 
 
 
 
 

new songz

Har tre hela nya låtar på listan som säkert kommer spelas sönderi dag på gymet. Sen imån är jag nog redan trött på dom haha. Jag behöver inte ha upptempo låtar när jag tränar utan kan lyssna på vackra lugna låtar med. För jag tränar inte till tempot (skulle se väldigt kul ut), utan jag lever mig oftast in i musiken jag lyssnar på, så det viktigaste är bara att de är bra. Fastnar oftast för låtar där de sjunger bra och melodin i låten är väldigt viktig. Så är rätt kräsen med musik.
 
 
 
 
Fan vad vacker denna låten är <3

Love it

Älskar celsius! Synd jag inte kan ta det som cola på lördagskvällen pga all koffein. Måste tas tidigt på dagen :) Sen är det ju svindyrt, 19-26kr för en burk
 


Lördagsinspo

Motivation till max :P



Harder, better, faster, stronger

Fick hem hoodien och tshirten från stronger igår som jag och min lillebror beställde till min storebror som vi firade igår. Så den hann precis komma! 
Hoodien va rätt liten i storlek, beställde M och den va på gränsen till förkort. Om ni nu funderar att beställa en hoodie i killmodell :) Men det kändes nästan som det va samma storlek som tjejmodellerna så tror inte kill och tjejmodellerna skiljer så mkt. 




Yes

Har haft en liten photoshoot idag. Men får lägga upp bilderna imån!
Här kommer iaf bilder på vad jag klarade idag, handstående mot en vägg :D lägger upp det idag istället. 

Jag har inte ens testat det innan för väggen har skrämt mig, men det va inte alls svårt och klarar det på första försöket. Nu kan jag verkligen öva ordentligt för det är uthålligheten jag behöver öva på och hålla balansen länge, blir mkt lättare med en vägg som hjälp! Så glad att jag blir bättre och bättre och det är stor skillnad mot i vintras när jag började öva :)
 
Gäller att inte ge upp. Så länge du inte har gett upp har du ingenting förlorat! Glöm inte det!
 
 

Varulv

Haha Vincent har börjat få huggtänder!! De som sitter på överkäken på sidorna har börjat komma fram. Han kommer se så rolig ut när de kommit ut helt xD

Är så skönt vi kommit in i bra rutiner med mat och allt runtomkring. Han äter sin gröt på morgonen, sen får han mat som jag lagat eller burkmat. 
Efter lunchen brukar han sova 2 timmar och då får han en liten flaska ersättning. 
När han vaknat blir det gröt eller fruktpure och bröd med leverpastej. 
Till middag blir det riktig mat igen och innan läggdags får han en stor flaska ersättning. 

Han har inte varit alls krävande de senaste veckorna, han kan sitta i sin matstol och leka i flera timmar utan nåt gnäll. Han älskar att gå i sin gåstol, han kan styra den helt och ska gå och ta på allting :) han är smartare än man tror, jag brukar ta bort sakerna från fönsterbrädan och lägga på ett bord längst in. Men han förstår att han når det om man går runt bordet :) Så han har fått tag i fjärrkontrollen ibland som han älskar, verkar tom lärt sig att sätta på tvn  :)
Edit: Han va sjukt jobbig och gnällig igår. Han har varit mer besvärlig när det är många runt han, går bra om det tex är min mamma och pappa men om fler är där gnäller och gråter han. Hemma är inga problem. Kan va att han fortfarande är i separationsfasen. 
Imån ska vi till Dannys mamma och då är en stor del av hans släkt där, undrar hur det kommer gå. 



En annan sak som är så sött är att han tycker det är jättekul när jag leker med Sasha. Om hon hoppar osv så skrattar han jättemkt <3


Wonderful morning

Solen skiner och det har varit en underbar morgon!
Blev en supergod frukost med kvargröra, lite pistagenötter, en kaffe och frukter.
Sen vid nio gick jag och Vincent en powerwalk på en timme. Sen efter det klarade jag ett mål jag haft! Lägger upp bilder på det imån, så glad :)
Sen ska jag cykla till stan så blir endel motion idag vilket är bra efter gårdafgen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Matkoma

Inte riktigt men under deff kallar jag detta matkoma. Har dåligt samvete, är besviken på mig själv som inte har disciplinen nog att säga nej. Jag har disciplinen i mataffärer, jag köper enbart det jag vill få i mig. Men när jag bjuds på fika eller det finns framför mig så säger hjärnan att jag måste passa på att äta, en kaka räcker inte, utan jag måste äta tills det inte finns mer att äta, inget ska få va kvar som är så gott. Haha jäkla hjärnspöken. Men så illa va det inte igår men de flesta gånger innan har varit så, man äter tills det är slut. Åt "bara" två våfflor men har ätit kakor, tårta, choklad, nötter, pasta, bröd också..
Men en dag med detta kommer inte förstöra, men jag kan inte fortsätta va så svag mot skit, samtidigt är jag inte superseriös med min deff eller utveckling heller för jag ska inte precis tävla i fitness utan allt är för mig själv. Men jag vill klara min utmaning och få de resultat jag är ute efter till sommaren.  För när man nått ett mål mår man så jäkla bra, man känner sig sjukt stolt över sig själv, och jag vill känna så efter deffen, att jag uppnått ytterligare ett mål - att vara utan onyttigheter en längre tid och äta hälsosamt. 
Min mamma och lillebror fyller år under deffen och då kan jag inte äta som igår, måste klara stå emot. 


9 månader upp - 9 månader ner



Våfflor och annat gott

Fullt ös som vanligt idag när mammagruppen var här :) Det tråkiga va att Vincent va väldigt gnällig, tror det är tänderna, han har även varit väldigt varm så kanske har feber. 
Men direkt när alla gick blev han som vanligt, kan ju också va att det blir för mkt liv för han. Vissa bebisar bryr sig inte men tror att Vincent lätt stressar upp sig när det är mkt ljud och många andra människor runt han. Som när en bebis skriker så skriker alltid han, blir jätteledsen. 
 
Bjöd på våfflor, de andra hade frukt och nötter med sig. Va väldigt gott! Åt två våfflor, några lindor, nötter och frukt. Icke bra för min deff.. Men det är bara idag, i helgen ska jag inte köpa nåt naturgodis utan det blir max en liten vaniljkesella på hela helgen. Sen nästa helg blir det inget onyttigt. Eller jag ska försöka ta bort det helt. Men det dumma är att jag får i mig mkt sötningsmedel (vet inte alls bra), så svårt att få bort sötsuget. 
 
Tiden gick iaf väldigt fort idag, de va iofs bara här i två timmar men man hinner inte med mkt när man fixar med fikat och Vincent. De va iaf väldigt imponerade av mina tavlor som hänger över hela huset, blir som en liten utställning :) Så de kanske vill ha deras bebisar avritade. 
 
Vad gör vi nu med allt som blev över?..
Jag vet ju att det kommer ätas upp. 
Tror vi ger det till mina föräldrar :)
 
Haha gjorde en liten tabbe när jag skulle äta dessa rostade fågelfrön. Aldrig ätit det innan så tog en liten näve och smakade. Va en god salt smak först men tillslut blev det som trä i munnen så fick spotta ut det. 
Senare såg jag att man visst skulle skala dom haha! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love this

Älskar se musklerna bli större och större. Att se alla resultat i spegeln är belöningen av sin träning. Därför älskar jag styrketräning så mycket! 
Men samtidigt är jag rädd att få skador, man känner sig sliten i kroppen väldigt ofta då man kör så tungt och ofta. Så jag får se om två vilodagar i veckan blir bättre. Väldigt drygt men 5 dagar i veckan räcker gott och väl :)

Brösten fortsätter värka och ömma efter träning, man går och klämmer och masserar brösten hela tiden och oroar sig nåt ska hända. Som innan min första korr så va ena bröstet plötsligt helt deformerat med en stor grop i klyftan efter jag legat på mage, som försvann rätt fort. Men man är rädd o uppleva nåt sånt igen. 


Igår såg jag en muskel vid ryggen jag inte tänkt på innan, jämte bröstet :) kul att musklerna vid ryggen blir större och kommer fram mer och mer!
Kände mig som en biff igår, just biceps brukar va rätt uppumpade dagen efter bicepspassen :)

Gott snacks

När jag blir sugen på nåt så är det väldigt gott att ta några sockerärtor eller vad de kallas. Älskar att de är så krispiga och söta:) innehåller i stort sett inga kalorier och är säkert väldigt goda att dippa :)



Glöm inte skölja dom bara. Gjorde inte det först och då va de lite beska. Men efter jag sköljt dom va de mkt godare :) 
Så ta bort besprutningsmedlet först är ett tips. 

Fika

Snart kommer 5 mammor hit med sina småttingar. Ska bli kul för Vincent va ju inte med förra gången då han va sjuk. Och Danny har inte sett dom sen vi va på sista besöket i vinter så han ser fram o träffa bebisarna. 

Jag tycker det är väldigt kul att bjuda hem folk, att fixa hemma, baka och bjida på nåt gott. 
Kommer bjuda på fullkornsvåfflor jag gör själv och vanliga våfflor. Som tillbehör blir det vispad grädde, socket, mixade bär och vaniljkesella mixat med hallon. Sen massa frukt de andra tar med sig så det ska bli gott :) Får verkligen försöka inte äta för mkt, jag är ju en riktig gottegris :S Sen bjuder jag på lindor med o det är ju sååå gott :S




Nyckelskåp

Är väldigt svårt att hitta nyckelskåp. Verkar inte va många sidor som säljer det, och när man söker kommer det mest upp såna nyckelskåp med lås. 
Men hittade ett jag föll för så beställde detta igår :) Köpte det på onlinedesign. Vi måste ha ett ställe att hänga nycklar och dylikt då vi inte har nåt bord längre. Denna är väldigt bra då den jar ett extra fack för annat :) den sidan hade massa fina saker. Hittade några ljuslyktor jag velat ha i hallen. Men får se om jag ska ha en tavla där eller inte :)
 
 
 
 
 

Chocka absen

Jag kör samma magövningar hela tiden och ungefär likamånga reps. Brukar köra tills det bränner ordentligt i musklerna. Men det blir då inte att jag chockar dom. Just magen är svårt att träna med vikter förutom ens egen kroppsvikt. Testat hängande benlyft men det blir mest jobbigt i armarna, men får kanske testa det igen. 
Jag har rätt svårt att få fram musklerna när jag står rakt och bara spänner, då kommer mest de på sidorna fram, annars måste jag böja mig framåt och spänna, då kommer de fram lite. 
Så får se om magmusklerna lättare kommer fram efter deffen och nu när jag kör mer mage än normalt. 



Throwback

Vincent är 9 månader idag, tiden går fort fort fort! 
Gör ett inlägg om hans utveckling imån, mammagruppen kommer hit idag, sen ska vi iväg och fira min bror.
 
 
 
 
 
 
 

Dag 3

Jäkla vilken dag. Har städat i stort sett hela dagen idag, dammsugit och svabbat hela golvet, dammat överallt, rengjort överallt i köket. Tror vi aldrig haft det såhär rent hemma som nu, härligt:) 
Sen efter jag tog min celsius blev jag supertaggad för mitt benpass. Blev drygt 2 timmar så kom inte hem föränns strax i 20.00 ikväll. Helt slut nu men det är förståligt. Blev ett riktigt bra benpass idag, körde som fan. Blev även mage, handstående och cardio. Känner jag blivit mkt bättre på handstående den senaste tiden. Klarar flera gånger över 10sek. 


Frukost: gröt och en kaffe

Lunch: torsk med ris, aji och sallad

Mellanmål1: kvargröra

Mellanmål2: chokladshake och en celsius

Träning

Middag: äggröra på 1 helt ägg, två äggvitor, quornfärs, röd lök, broccoli och spenat med en tomat

Kvällsmål: kaseinpudding

Kokosglass

Gjorde ju min älskade kokosglass i veckan. Älskar det och man kan lika väl äta det än riktig glass, för det är lika gott men mycket nyttigare. Det enda som egentligen inte är bra är allt sötningamedel som finns i protein/kaseinpulver. Men glassen innehåller nyttiga fetter och väldigt mycket protein. 

2 portioner

1 burk kokosmjölk som stått i kylen ett dygn. Allt blir krämig då och jag använder hela innehållet. Ibland har vattnet och kokosgrädden fördelat sig men det går nog ta allt ändå. 

1 dl kaseinpulver vanilla ice cream
1 dl proteinpulver vanilj
1dl kokos
Blanda allt och ställ en stund i frysen. 

1 portion innehåller:

400kcal
30 gram protein
32 gram fett
5 gram kolhydrater
(Perfekt lchf mat med andra ord)
Man kan skippa kokosen helt och då innehåller en portion bara 200kcal och 27 gram protein. Lika mkt som en proteinshake och perfekt efter träning eller som kvällsmål



 

Gravid

Ibland saknar man magen. Att se den växa och få känna sparkar och hicka. Trots att hickan va rätt irriterande :P
 
 

Ass today

Nu är det lite bättre i knäna. Men det är tråkigt att jag fortfarande lätt får ömmande knän efter benpassen. Stretchar benen efter varje pass, extra mkt framsida lår då det är skönt för knäna. Kan ju va lederna eller senorna som inte riktigt hängt med mitt hastiga träningsschema. 

Här är shortsen jag köpte på hm, men ska lämna tillbaka dom. Nu har jag dragit upp dom jättehögt och jag gillar inte riktigt sånahär shorts egentligen för de gör att rumpan ser helt platt ut då tyget går rakt ner vid skinkorna

Drömkropp!! Har sjukt långt kvar innan jag kommit där hon är. Om jag ens kommer så långt med min träning. Och jag vet, jag måste äta sjukt mkt för att bygga såpass mkt muskler. 


Stronger then ever

Vilka klena armar jag hade innan jag börja styrketräna, ser knappt ut som jag spänner. Minns inte riktigt hur många kilo jag tog men tror det va 5-6kilo i biceps curl, nu klarar jag snart 12kg med samma reps :) 
Älskar att vara stark!

Det går inte lägga upp bilder som är mindre än 600 pixlar på bredden på mobilen, så får ha svarta kanter runt ibland så blir inte bilden så stort. Avlånga bilder blir annars superlånga. 

Sköt dig själv

Det är så många som lägger sig i hur andra tränar, om man behöver gå ner i vikt eller gå upp, hur man bör äta, hur mkt man ska träna osv osv.. Varför inte bara sköta sitt eget och fokusera på ens egna mål? 
Jag har inte fått så många spydiga kommentarer men hela tiden läser man hur andra får sån skit hela tiden. Sen är det på nåt sätt mycket mer accepterat att säga nån är för smal, men det är lika fel som att säga nån är tjock. Finns de som vill gå upp i vikt men det är inte alls enkelt för vissa. Jag tar inte alls illa vid mig om nån säger jag är för smal, för jag vet själv att jag tar hand om min kropp och ger den vad den behöver, jag har en egen målbild hur jag vill se ut och vad jag tycker är snyggt. Men jag kan inte förstå varför folk kommentetar att andra är för smala, vad får de ut av det? Tex kan jag se superspinkig ut för en person, vältränad för en annan eller lagom för en annan, så vem bestämmer att man är för smal? Vältränad? Tjock?
 
Som en skrev igår på min instagram när jag la upp att jag börjar min deff,
- Du är redan jäkligt smal alltså!
Men det är ju inte så att jag skulle ändra mitt upplägg pga att en tycker jag är smal redan. Deffning handlar så mkt mer än att bli smalare, det handlar om att definiera musklerna, förlora fettmassa. Jag har fett att förlora, jag har en målbild som jag strävar efter och den målbilden är hälsosam och stark. Sen vill jag utvecklas hela tiden, jag vill testa att deffa en längre tid för att se hur min kropp svarar, för jag vet att jag va mkt nöjdare med kroppen efter min "minideff" än vad jag är idag då jag inte är lika "rippad". Jag trivs med att musklerna syns lätt och där jag är tajt. Så en deff gör så jag kommer närmre mina mål
 

Leta björk

Måste ut i skogen och hitta en björk, eller annat träd och måla vitt och ha som klädhängare. Så snyggt :) Gäller bara att hitta det perfekta trädet :P 
Sen hade jag haft en fyrkantig träbit som fot. Samtidigt är det snyggt med de platta träden men då kostar det massa!



Dag 2

Är bara dag två på deffen och har redan unnat mig tre våfflor. Sen på torsdag blir det våfflor igen och sen ska vi beställa hem mat på kvällen då vi ska fira min bror. Så den första veckan blir inte lika strikt som de andra känns det som. Men det är helt upp till mig vad jag stoppar i mig, är ju inte tvungen o äta onyttigt. Men jag har verkligen supersvårt att motstå när det finns framför mig, sen nöjer jag mig inte med en våffla tex utan vill ha meeer! 

Hade ett väldigt bra och effektivt pass idag med bra fokus, mycket svett och fick bra kontakt med musklerna. 
Blev rygg, biceps, nedre rygg, mage, handstående och cardio. Blir lite konstiga upplägg denna veckan. 
Men en väldigt obehaglig grej hände när jag körde biceps med hantlar, mitt ena bröst bubblade till så det lät rätt högt, typ knastrade. Vet inte om det va en bröstprutt som jag kallar det eller vad det kan va. Brösten har blivit mkt mindre den senaste tiden, känner de är försmå och bolliga med brett mellanrum. Va mkt större den första tiden efter op. Men jag har gått ner mkt i fett och förlorat i stort sett all bröstvävnad. 



Samma lunch idag med. Riktigt gott!
Lite för mkt ris så nästa gång jag gör matlådor blir det mer broccoli istället. 

Frukost: Gröt

Mellanmål1: en proteinshake

Lunch: det ovan

Träning: det jag skrev ovan

Mellanmål: kvargröra, tre våfflor med vaniljkesella

Middag: kaseinpudding med bär och dn kiwi

Våffeldagen

Jag kommer bjuda mammagruppen på våfflor på torsdag och tänkte göra fullkornsvåfflor med vaniljkesella, bär och grädde som tillbehör. Men jag ville testa receptet innan så jag inte misslyckas helt på torsdag då jag aldrig gjort våfflor tidigare. Så jag och Vincent åkte och hälsade på min mamma på hennes jobb och bjöd på våfflor :) Slutade med att hon åt en och jag tre :O
Inte okey andra dagen på deffen haha! Men kommer bara äta kaseinpudding och kanske en frukt till kvällsmat. 
De blev goda men rätt sega, kommer göra de tunnare på torsdag :)



Är riktigt äckligt väder ute, snöblandat regn och blåst. Så tände alla ljusen i huset. Älskar tända ljus och passar på innan det blir ljust på kvällarna


Grönska

Tycker det blev så mkt härligare med en liten växt i badrummet, känns på nåt sätt fräschare. Blomman kostade bara 40kr så den går byta ut billigt om den vissnar :)
 
 
 
 
 
 

Smink och skönhet

Jag vet att det är flera som är intresserade av att läsa inlägg om smink och skönhet. Det va mitt huvudämne när jag startade denna bloggen. Men då va jag inne i en sminkperiod och köpte på mig helt nytt smink och borstar. 
Nu har jag inte köpt så mkt nytt smink sen dess då smink håller ju väldigtl änge :) Är bara foundation, mascara och concealer jag köper nytt. När jag har pengar över så vill jag testa på estee lauder double wear foundation, jag vill ju ha en väldigt täckande. Men samtidigt vill jag ha en krämig och den får inte se kakig ut. Men får ta hem ett test o se vad jag tycker om den. Annars gillar jag diors forever och lancome teint miracle foundation. 
 
Så eftersom jag inte köper smink så ofta eller sminkar mig så speciellt då jag bara tränar om dagarna så är det svårt att göra inlägg om just smink och sånt. Men såfort jag testar nåt nytt eller kanske sminkar mig annorlunda lägger jag gärna upp det :)
 
 
 
 
 
 
 

Vardag

Vid nästa lön ska jag se om jag köper hem ett par ljusbeiga wrup byxor :) velat ha dom länge, fast är väl lite orolig de mer ska se ut som ridbyxor. 
De är iaf sjukt sköna så måste ha minst ett par till. Men de kostar 800-1000kr så de är inte billiga. 
Får isf beställa från freddy.com, för de är slut överallt på svenska sidor. 
 
 
Outfiten jag hade i söndags. Inget märkvärdigt alls men såhär går jag oftast klädd om jag ska iväg nånstans
 
Sen kan jag också säga att hallen blir superfin :) Mycket mer öppen, har målat väggarna vita och ska bara få upp stentapeten. Monterade bänken i söndags med men de hade missat borra två hål så kunde inte sätta dit ett ben på den. Så det får pappa hjälpa mig med :) Alla färger passar perfekt. Men vet inte vad jag ska ha på väggen då den kommer se rätt tom ut

Curry-kyckling

Jag har känt mig begränsad med kryddningen till Vincents mat. Har mest blivit dill, persilja och vitlök. Men läste man kan krydda med curry så idag blev det kyckling med ris och curry. Vincent fick smaka några skedar innan jag frös in det och han gillade det mkt :)

Recept

En kyckling
En palsternacka
Blomkål
Ris
Curry
Persilja
Gul lök
Kokosmjölk
Lite creme fraiche

Stekte kycklingen med löken och kryddade med curry. Kokade blomkålen och palsternackan. Sen mixade allt och sist la jag i riset. 

Blev 6 portioner


Nytt schema

Jag kommer vila två gånger i veckan istället. Jag känner jag inte bör ta ut mig så hårt med träningen. Har ju tränat 10-12 timmar i veckan sen augusti. 
Så måndagar och fredagar blir mina vilodagar. Men ska försöka få in mer pw utöver styrkepassen, iaf sen när det blir finare väder ute. 
 
Jag har ätit mkt onyttigt den senaste tiden och det syns både på måttbandet och vågen. Man tycker väl att det borde vara +-0 när jag tränar så mkt och äter nyttig mat men tror jag lägger på mig lättare nuförtiden. Har gått upp 2-3 cm runt midjan och magen och 1 cm runt låren. Vikten står på 56.5 kg och mitt mål är att gå ner 3-4 kilo på 9 veckor. 
Men om jag går ner 2 kilo är det med bra. Men på 9 veckor kan väldigt mycket hända med kroppen :)
 

Efter varje pass blir det lite magövningar (förutom lördagar där jag kör igenom magen ordentligt), sen blir det lågintensiv cardio efter varje pass

 

Morgoninspo

 
 
 


Dag 1

Älskar effektiva dagar. Målade klart hallen imorse (ett jäkla jobb), sen blev det två timmars träning när Danny kom hem. Kommer bli tvåtimmarspass nu när jag kör ca 30min cardio efter. Sen stack jag och Vincent till K-rauta och köpte tapetlim och sen in på citygross och köpte en liten fin blomma som jag ville ha vid handfatet i badrummet :) 

Har ätit väldigt bra idag, inget småätande och nyttigt. Det enda som jag åt som inte kommer bli ofta är kokosglass. Fan vad gott det är, smakar precis som vaniljglass. Lägger ut recept imån för gjorde lite annorlunda :)
Men en portion innehåller 400kcal så det är nåt jag kommer unna mig nån gång i månaden bara. 

Denna veckan kommer jag inte träna efter mitt nya träningschema då jag kommer vila torsdag istället. 

Börjar få ordentliga biceps nu :)

Frukost: Gröt

Lunch: torsk med broccoli, ris och aji

Innan träning: En celsius

Träning: axlar, triceps, mage, cardio

Mellanmål: kvarg med bär och proteinpulver

Middag: äggröra med två äggvitor och ett helt ägg, quornfärs, lök och broccoli med sockerärtor och sallad

Kvällsmål: kokosglass

Bredare höfter

Innan jag blev gravid trodde jag inte jag skulle kunna få bredare höfter, för själva höften är ju smal (benen), men jag fick mkt bredare höfter under graviditeten, jag hade önskat jag hade fått ha kvar dom men de försvann med viktnedgången. För jag älskar ju timglasfiguren, så en smal midja, smala ben men breda höfter och axlar är så sjukt kvinnligt och sexigt. Så jag får helt enkelt bygga på profilen som jag skrivit tidigare ;)
 

På torsdag är det exakt 9 månader sen Vincent föddes, man säger ju att eftersom det tar 9 månader för kroppen att gå upp alla kilon så ska man ge kroppen lika lång tid att komma tillbaka. Så jag har inte stressat att komma i form på några månader utan haft det i åtanke. Men jag har klarat gå ner alla kilo och mycket mer på 9 månader och är väldigt nyfiken på hur långt jag kommit om ytterligare 9 månader. Kanske inte ens tränar då? Kanske är gravid? Kanske ser ut som en hulk? Jag får se helt enkelt var jag står då :)
 

The perfect life

Jag tror alla strävar mer eller mindre efter det perfekta livet, en perfekt vardag och att allt ska klaffa perfekt.
Men det finns nog inga som har ett perfekt liv som de flesta framstår att ha, men man väljer ju såklart att visa de bra sakerna på nätet och sociala medier än de dåliga. På gott och ont, man ska ju fokusera på de bra sakerna men man får komma ihåg att det oftast inte är så perfekt som det kan verka i många bloggar osv. Alla har nån sorts bekymmer ibland och kan må dåligt. Jag försöker att inte framstå som perfekt för jag har många brister och kan periodvis må dåligt över smågrejer egentligen, men jag har med många bekymmer. Men jag älskar där jag är just nu, jag njuter av vardagen och hur allt är just nu. Jag har inga direkta bekymmer som jag grubblar över, det enda jag har det är vad jag vill jobba med i framtiden, i den katergorin har jag inga mål eller drömmar, tar lite vad som finns i yrken, och det kan göra mig orolig och stressad att inte veta vad jag vill göra, finns ingen trygghet. Men annars finns det ingenting som bekymrar mig i mitt liv, och det är jag så tacksam över. Jag påminner mig väldigt ofta att njuta av denna tiden i livet, där det mesta faktiskt klaffar, för svårare tider kan komma senare. Man har aldrig ett perfekt liv, men man kan göra dagen så bra som det bara går, och uppskatta det man har och njuta. Istället för att hela tiden sträva efter nytt, att aldrig komma till ro.
Jag värdesätter det jag har väldigt mkt, jag värdesätter att jag har en familj, att jag är trygg i mitt och Dannys förhållande, jag värdesätter de konkreta sakerna som att vi får chansen att bo som vi gör, att vi kunnat köpa oss en riktig bil, jag har tid och pengar att köpa det jag vill, jag är nöjd med min kropp och jag känner jag blir starkare psykiskt hela tiden. För mig är det perfekt, jag jämför lätt med hur det varit tidigare också. Om jag tänker tillbaka på tiden då jag och Danny blev tsm, jag va rätt missnöjd med min kropp, skämdes för brösten, va arbetsslös i två år, vi bodde i ghettot i en sliten lägenhet, jag va superosäker på mig själv och mådde dåligt var och varannan dag, va supersvartsjuk och rädd hela tiden att bli sårad. Jag levde bara i oro med några ljusglimtar ibland. Så idag mår jag mycket bättre och är mkt mer självsäker än tidigare!
 
 
I´m stronger then ever!
 
 

Celsius

Älskar celisius i smaken cola! Tog det istället för ripped idag. Blev helt speedad denna gången :O ändå har ripped mer koffein. 

Nu blir det gymet! 
"But first, let me take a selfie"




Or three

Våran ekonomi

Tänkte skriva hur vi delar upp vår ekonomi då en ville ha ett inlägg om det :) tror jag skrivit om det för längesen men kan göra det igen:)

Vi har mestadels gemensam ekonomi men vi har våra egna kort. Men eftersom Danny får in mer än mig betalar han lite fler räkningar än mig. Men vi delar på hyran och mat. Så den som har pengar betalar helt enkelt, men vi delar på de stora utgifterna. 

Sen betalar vi av bilen tsm. Danny har ett sparkonto som går till bilen och alla kostnader där (inte bensin), och jag har ett sparkonto för nöjen. 
Men det är jag som köper i stort sett allt till Vincent och hemmet, men när jag inte har så mkt pengar till det betalar Danny och jag shoppar ;) Som sakerna till hallen betalade Danny men det va jag som ville ha det. 
Men det är bra att det är Danny som får in de flesta pengarna och för över till bilkontot för jag har väldigt lätt för att spendera om de finns på kontot hehe. Såfort man får lite extra så shoppar man destu mer. Men jag är glad att vi går rätt mkt plus varje månad trots jag är mammaledig, hade dock önskat vi sparade lite mer. Igår betalade även Danny bhn och shortsen och min mat. Tror inte det funkat om vi va snåla och alltid delat på exakt allt, och att den ena aldrig betalar nåt till den andra. Då blir det så ansträngt med ekonomin och det skapar väldigt lätt konflikter om vem som ska betala osv. Iaf när man bor ihop och har barn. 

Storhandlade i fredags. Tänk vad Vincent är stor som nu kan sitta i kundvagnen. Nyss låg han i babyskyddet :O


Dagens lunch

Detta kommer jag äta resten av veckan som lunch. Riset kommer va den enda rena kolhydratkällan per dag och äts innan träning. Men imorse fick det bli gröt men tror jag ska äta gröt den första veckan, sen nästa vecka blir det kvargröra så jag trappar ner istället. Men kommer sakna min gröt! 
 
 
Väldigt gott! 
Ugnstekt torsk med ris, kokt broccoli och aji. 


Aji är en sydamerikans dressing som verkligen passar till allt! Så det kommer jag äta till maten för den innehåller knappt några kalorier och är supergod.
 
En portion aji:
 
Riv 2 tomater
Pressa 1/4 citron
Lite olivolja
Koriander (fryst koriander går lika bra som färsk)
Salt,peppar
Chilisås om ni har eller en bit chili
 

Dag 1 på deffen!

Nu är dagen D här och jag hoppas jag kan komma närmare de resultat jag är ute efter. Kommer va striktare denna gången, eller försöka. För jag är inte mer än mänsklig och jag får mina cravings. Men jag och Danny får stötta varandra. Är stolt över han då han klarat att hålla sig från onyttigt änsålänge och gått ner 3 kilo på 2 veckor, (va inte tre veckor han deffat). 
 
Igår pratade jag med en på gymet som jag börjat snacka lite med, han är likamkt stammis som mig och man märker att de som ofta är på gymet börja hälsa på en, så tillslut blir gymet socialt också trots att man tränar själv :) Jag är inte den som vill stå och prata när jag tränar, utan jag är där för att träna, men tycker det är kul att komma i kontakt med nya människor som har samma intresse som en själv :) 
 
Men iaf så sa han att han är väldigt imponerad av min insats på gymet, han ser att jag kör lika hårt som han själv och mesar inte. Han sa jag är den enda tjej som han sett som tar styrketräningen seriöst där man är engagerad till sin träning och kör hårt. Det gjorde min dag att höra det. Såna kommentarer ger mig verkligen en spark i baken och man förstår mer och mer hur hängiven jag är för träningen. Jag kör hårt och man kan inte beskriva känslan när man ser resultaten av ens träning i spegeln. När man ser alla konturer i spegeln, man känner inte igen vissa delar av kroppen där jag byggt muskler som jag aldrig haft innan. Tex mina axlar ser inte ens ut som "mina" axlar längre, de är en helt ny form på dom vilket jag tycker är väldigt kul för har alltid hatat mina små axlar :)
Är det jag älskar mest med styrketräningen för man kan verkligen forma sin kropp!
 
Men en sak som va väldigt tråkigt igår är att jag inte kunde göra chins. Eftersom man även tränar bröst så gick det inte, ömmade väldigt mkt då ena bröstet pressades mkt utåt så fick avbryta.. Jag som övat så länge och haft som mål att klara utan hjälp, och jag är så nära! Kan köra med bara 5 kg hjälp så blir det såhär. Så det har hänt en hel del på en vecka med brösten för kunde köra chins förra helgen. Men får helt enkelt ha nya mål. Hanstående är iaf nåt jag börjar bli rätt bra på! En annan sa att jag nästan är där och det är mest uthålligheten jag behöver öva på.
 
 

Fullspäckad dag

Har inte haft så mycket tid att blogga idag. Har fixat i hallen, tränat och varit och shoppat med Danny och Vincent :) Danny skulle köpa lite grejer men det slutade som vanligt med att jag kom hem med saker istället :) 
En pushupbh från newyorker och ett par rosa träningsshorts från hm. Bara 198kr för de två. 
Bhn satt väldigt snyggt och gav en ordentlig pushup, är en sån bombshell bh. Med pushup blir iaf brösten jämna och man slipper se den skeva klyftan. 
Sen gjorde det inget den va i leopard ;)
 

Jag skulle velat gå såhär hela tiden, men orkar inte med alla blickar så det blir aldrig att jag har urringat med pushup bh. 

Är väldigt stökigt i hallen nu :O 
Panik när de är stökigt men det kommer bli så snyggt när tapeten är uppe!
 
 

To much poison

Blivit så mycket ätande denna helgen, känns som jag släpper gränserna när jag vet jag ska deffa en längre tid snart. Hoppas jag inte får ett stort begär efter skit, då får jag ta en frukt eller nåt. 
Men hade jätteont i magen när jag tränade igår, mådde illa och har varit dålig i magen (sorry för den intima infon), men det är för all skit jag ätit. Jag är van vid nyttig och ren mat, så ger hag kroppen plötsligt chips och massa socker och vetemjöl. Så klart den reagerar. 

Så det blev ett sådär benpass igår, körde inte lika många set som jag brukar men det gick helt okey. 






XD



Fixa hemma

Idag ska jag vara lite kreativ och måla hallen vit. Sen ska jag montera sittbänken jag köpte igår från jysk. Fan vad jag velade vilken bänk jag skulle ha. Hade velat ha den vita läder bänken från nätet men den är för bred att ha i hallen så den hade gått ut lite framför dörren. Men det fick bli denna, bra förvaring och skönt man kan sätta sig ner.
Sen hade jag lika svårt att välja tapet, tänkte ha nåt mer mönster men samtidigt vill jag inte ha för mkt mönster utan mer enkelt så fick bli denna vita tegelväggen. Där kan man sätta upp ljuslyktor eller kanske ha en sån klädhängare som ser ut som ett träd, trappstege osv. Men jag får börja här :)
 
 
 
 
 
 

Last weekend

Där jag kan unna mig utan dåligt samvete :) mitt mål är att minska rejält på onyttigheter och äta ännu striktare. För destu smalare man bli destu svårare är det att gå ner i fett. Kroppen håller gärna tag i det sista. Så det gäller att vara superstrikt, helst skippa creme fraiche och feta mejeriprodukter, inga såser. Ska försöka få i mig mer nyttigt fett som avocado, fisk och olja. Såg det finns fryst tärnad avocado att köpa, ska se om jag hittar det. Perfekt i sallader eller smoothie. Men det fanns iaf inte på city gross.
 
Men den första veckan av deffen kommer inte bli superbra för mammorna kommer till mig på torsdag och då blir det våfflor, sen på kvällen ska vi fira min storebror o då ska vi beställa hem pizza. Men tårtan blir de bara en superliten bit sen får de va nog på ett tag ;)
Jag är inte den som brukar säga nej till godsaker när jag bjuds bort, har för svårt för det haha.
Hel helgen har det blivit massa frosseri, i fredags åt jag en kitkat, en buenochoklad, två små chipspåsar, några choklader och en påse chilinötter, igår va mina föräldrar här och då åt jag lite nötter, choklad, bröd och fruktsallad med glass och ikväll blir det en påse naturgodis som jag inte orkade igår. Så jag längtar till imån för då är det nya tag och förhoppningsvis lite mer resultat på kroppen :) Danny har deffat i tre veckor nu och förra veckan hade han gått ner 2 kilo, så får se om det fortsätter åt rätt håll :)
 



I slutet av deffen hoppas jag att magmusklerna är mycket mer markerade och även armarna

Gårdagens mat

Åt massa gott igår! Gröt med äpple och kanen till frukost, kvargröra med banan och kanel innan träning. Sen på kvällen blev det quornfile med klyftpotatis,ris, sallad, bea, aji, bröd och halloumi :)
Sen åt vi en supergod fruktsallad med glass :)



Sämre och sämre

Fan vad mina bröst tynger mig, man vill ju inte gå med missbildade bröst för det är det jag kommer få göra för en korr har jag inte råd med och inget jag vill göra innan nästa barn, så jag hoppas de inte fortsätter bli sämre :( 
Man tittar till och känner på brösten hela tiden för o se om de hänt nåt med dom och för att de ömmar.
De har varit helt skumma den senaste tiden. Det högra blev ju mkt större ett tag, nu är det mindre igen men mkt bolligare och glider lååångt ut i armhålan så fort jag lutar mig lite bakåt, har db på båda brösten och de ser väldigt bolliga ut.. Sen är de väldigt knöliga, är väl mer kännbar rippling nu när jag gått ner. De ömmar även ibland och ilar på utsidorna, har aldrig riktigt kunnat ha bh efter operationen då det värker i klyftan där muskeln slutar. Så jag har haft väldigt mkt problem och har fortfarande, överväger starkt att ha de framför muskeln nästa gång så man slipper alla muskelproblem och deformeringar. Men det får vänta några år, vill inte veta hur de ser ut om 1 år :S
Är superorolig för kapselbildning eller ruptur men tror inte det är det utan bara att fickorna är rejält uttöjda då jag aldrig har stöd då jag bara får ont av bh och för tajta toppar, viktminskningen påverkar och även musklerna har säkert blivit starkare och dra brösten mer åt sidan, klyftan är ofta tom för de glider utåt så man får ett veck där implantatet börjar, för implantatet fyller inte ut fickan in mot klyftan i upprätt läge.
Jag måste öppna ett "bröstkonto" där jag för över lite hela tiden så jag har pengar till en ny operation sen.
Behöver "bara" spara 42000 på några år. Hade önskat jag slapp opereras inom de närmsta 10-15 åren, men en graviditet, hård träning, inget stöd sliter mkt på dom.
 
 
Synd de inte kunde vara som de va när jag va gravid
 
Jag hoppas bara att jag slipper se missbildad ut i sommar så jag kan ha bikinis utan att skämmas. Skulle inte förvåna mig att brösten blir hemska bara för jag är mer vältränad än nånsin..

Men jag tänker inte gå tillbaka till dethär iaf och känna mig som en 10 årig flicka i kroppen.
 
 

Clean and wonderful

Jag älskar när det är rent! Alla pedanta vet vad jag pratar om ;) Denna veckan har jag gjort saker jag inte gjort innan. Rensat i hela badrummet och i torsdags tvättade jag hela soffan. Va behövligt kan jag säga, Vincent har spytt och dreglat en hel del i den. Så den fick ett litet lyft med lite fler kuddar, sen klippte jag bort alla lösa trådar katterna klöst upp.
 
 
 


Lördag

Solen skiner, det är lördag, det är cheatday, det kommer va shopping, kan de bli bättre? :) En sak som kunde varit bättre är min mage, sen jag åt chokladen på hungrig mage igår har jag haft kramp och ont i den. Trodde det skulle försvinna under natten men den är fortfarande uppblåst och ömmar. Åt ovanligt mkt skit igår så tror det är därför. Ikväll kommer mina föräldrar hit så vi ska grilla och sen bjuda på nåt gott.
 
Ska köra ben och rumpa idag iaf, men har väldigt ont i knäna så skippar knäböj helt idag och kör höftlyft med stång, va väldigt längesen sist :)
 
 
 
 

Shopping

Barnbidraget kom ju i torsdags, och vad betyder det? Shopping! Brukar köpa blöjor och mat till Vincent så är det betalt sen innan man får resten av lönen men Danny fick lön igår så vi handlade det då istället. Men eftersom vi får ut ca 12-13000 extra denna månaden och även de närmsta månaderna så unnade jag mig shopping till huset. Va så mysigt att vara o shoppa med Vincent i det soliga vädret (sålänge han är snäll), men det va han. Va på ÖoB, harald nyborg, rusta, jysk och K-rauta, gnällde inte en enda gång :) Köpte dedär kuddarna och blåa ljustakarna jag la upp i veckan, även två fina bordslampor som är jättefina i vardagsrummet och lite annat smått och gott. Ska sätta upp två hyllor i helgen med. Så kul att göra lite nytt hemma :)
Senare idag ska vi se om vi hittar en sittbänk till hallen och även tapeter och imån blir det att göra om i hallen.
 
Kollade skatten igår med, är alltid nervös inför det för sist fick jag betala drygt 3000kr, men det va samma detta året tyvärr, ska betala ca 2000kr, förstår inte varför de inte drar rätt skatt då jag skickat in vilken skattetabell de ska gå efter, men till nästa år ska jag se till de ha dragit mer i skatt.
Danny får tillbaka 5000 så vi går iaf 3000kr plus :)
 
 
Vincent såg fram emot att shoppa med mamma
 
Tycker han ser väldigt utländsk här på nåt sätt, liknar sin pappa <3
 
Ca 800kr gick allt på, mkt för pengarna :)

Ops

Gav Vincent ett äpple att utforska, kom tillbaka, glömde att han hade tänder...






Danny kom in och sa han hade ätit upp äpplet han gav honom, trodde inte honom och fick se dehär hahaha. 
Men kan ju va farligt om han sätter i halsen så frukt får han inte en hel mer :)

Dagens outfit

Vårigt väder idag med, lite blåsigt bara. 
Va hos läkaren med Vincent idag för att ta reda på varför han är hård i magen. Men de va inte till nån hjälp, sa bara vi skulle fortsätta led lactulos och öka dosen ännu mer, sen togs några blodprov för att se om det är nån allergi, men om det inte är nåt som visas på testerna så får han helt enkelt va hård i magen? Han har varit det i två månader nu och det kan inte va bra för hans mage och tarmar att pressa så hårt..





Hallen

Nu börjar det bli mycket som jag vill fixa hemma. Men hallen är nåt jag glömt bort, inte tänkte så mkt på det. Men det måste med fixas. Jag såg att det är beiga väggar där, trodde ju det va vitt. Så det måste målas och ena väggen ska tapeteras i nån fin svart,vit tapet :)
Kan bli att vi gör om hallen redan i helgen :D
 
Hallen idag, inte alls stilrent eller passar in med resten av inredningen
 
 
 
 
 

 
 
En snygg tapet. Men det måste jag kika vidare på :) Men denna va väldigt fin, ännu finare IRL
 
 
Undra om nån av dessa är snygg att ha i hallen?
Letat efter en sittpall med förvaring men de flesta är så dyra eller för korta.
Det va ju denna vi tänkte ha i vardagsrummet så den passar ju där med. Så kanske ska beställa hem denna o se hur den ser ut i hallen, annars kan man ju ha den i vardagsrummet :)
Annars tänkte jag mig denna från jysk, men den är lite kort. Men man kanske kan ha en klädhängare jämte, hade velat ha tree klädhängare men en sån kostar ju runt 3-4000kr :( För det hade varit snyggt med ledlampor bakom. Eller gör man en egen.
 
 
 
 

Snart deff*

På måndag är det dags för min deff. Kommer inte bli speciellt svårt då jag inte kommer ändra min kost jättemkt från idag. Har börjat vänja kroppen den senaste veckan så har ätit rätt kalorisnålt. Ingen pasta, potatis eller ris och har ätit omelett och lätta måltider på kvällen.
Men jag ska äta mer torsk och kokta grönsaker under deffen, minska på fettet och försöka minska quornintaget då det inte är en ren produkt, fisk är mycket hälsosammare och renare. Men problemet är att jag inte gillar fisk men får försöka lära mig att göra goda och nyttiga rätter med det. Kommer också bli mycket kvarg, ägg, linser, grönsaker, kaseinpudding. På helgerna får jag försöka minska intaget godis, kanske vaniljkesella med bär, en liiiten påse naturgodis eller kokosglass. Träningen kommer se likadan ut förutom att jag kommer göra crosstrainer eller pw efter varje pass!
 
 

Fortsätt så

Hoppas att Vincent fortsätter vara såhär underbar! Han är glad, inte alls gnällig och pratar massa.
Han har inte skrikik eller gnällt något på hela dagar ibland vilket är väldigt skönt. Inte ens när han vaknar har han gnällt utan bara pratat med sig själv :)
 
Tydligen är det också fler tänder på väg, har känt 3 på överkäken, men alla är på olika ställen så kommer se kul ut när de spruckit ut :P Det är skönt med en glad bebis iaf, en glad bebis - en glad mamma!
 
 
 
 
 
 
 

Clean up

Storstädat hela badrummet i veckan. Rensat under handfatet, mina smycken och slängt massa skit. Så nu kan jag lägga in alla hudkrämer, bus osv under handfatet istället för att ha det framme.
 
Om vi hade ägt huset hade jag velat renovera bland annat badrummet, hade tagit bort badkaret och satt dit ett långt handfat med vita skåp under. En grå skiva istället för träskiva och en annan skiva över spegeln. Trä är ju fint då det ger en varm känsla i badrummet, men ett vitt/grått/svart badrum hade passat oss bättre :)
 
 
 
 
 
Tom sminkborstarna passade jag på att rengöra
 

Feeling strong

Jag älskar att känna mig stark, eller att vara stark! Jag känner att träningen även gör mig starkare psykiskt, jag har fått bättre självförtroende. När man uppnår sina mål så stärks självförtroendet och man tror mer på sig själv, känns som jag kan klara vadsomhelst sålänge jag lägger ner min själ i det. 
 
Idag blev det ett sent pass så ska hemåt nu från gymet. Tog en celsius innan, älskar celsius! :) Tränat axlar, cardio och mage idag. Axlar kör jag två gånger i veckan för tycker det är det snyggaste att bygga, när man har vältränade axlar framhävs biceps och triceps mycket. 
Övade även på handstående rätt länge, gick väldigt bra. Fick ett tips av en kille som är sjukt stark och har väldigt bra balans. Han sa man kan öva i en ställning på golvet som stärker axlarna, när man står på huk fast med fötterna i luften. Trodde inte jag skulle klara det men de va inte alls svårt eller speciellt jobbigt, har för mig jag testat stå så innan och då klarade jag inte det. 
Kan lägga upp en bild på vad jag menar :)
 
 




Throwback thursday*

Varför är det alltid så att man saknar den hårfärgen man inte har?Jag gillar att vara blond, men jag vet att jag passar bäst i en mörkare färg. Men jag va blond under hela min barndom och det har alltid känts mer jag.

Men sen gillar jag också att se utländsk ut, när jag har mörkt hår har många trott jag inte är svensk, eller att jag är halvsvensk. Jag har alltid gillat den exotiska looken hos tjejer, tycker ofta att bland annat latinamerikanska tjejer är väldigt snygga, likaså killar. Har i stort sett bara dejtat och varit tsm med utländska killar då jag dras till de mörka dragen :)
 
Gamla selfies
 
 
 
Bjuder också på en bild på kissarna när de ALLTID sov tsm. Sen vet jag inte vad som hände :P Nu retar Sasha Giggs hela tiden
 
 
 
 
 

Fler tänder

Igår upptäckte Danny två till tänder som är påväg. En framtand och en längre in på överkäken. Han är så söt med sina små tänder! :)
Får hoppas han inte får feber eller blir supergnällig. Kan ju va jobbigare med de övre framtänderna.




Huden efter graviditeten

En sak som jag tror påverkas mer eller mindre hos alla gravida är huden. För vissa dras den tillbaka nästan helt medans den inte gör det lika bra hos andra. Beror på vad man har för hudkvalite och destu äldre man blir destu sämre blir hudkvaliten. 
 
Det kan ta lång tid innan huden dragit sig tillbaka, men jag tycker nog min hud dragit sig tillbaka väldigt bra. Det hänger bara lite om jag lutar mig fram eller sitter ner. Det går dra ut huden en bit med fingrarna. Värsta ställerna är vid naveln och under och vid sidorna bak mot ryggen. Men det är mkt skillnad från i somras, men då va det även mkt bukfett som man kan se nedan. Nu är det mest tunn hud vilket gör huden mer skynklig om jag drar ihop den. Men jag störs inte av huden och att den har påverkats, jag vet ju varför och det kunde varit mkt värre. 
 
 
Hur många kan göra såhär med naveln?;)
 
 



Blue filter

Är väldigt svårt att få till en bra skärpa på kameran, så man måste fota mycket och hoppas skärpan blir bra. Sen är det lite svårt att sätta fokus på en helt vit vägg då jag sätter den på självutlösaren.
 
Ätit bra denna veckan hittills iaf, förutom de lilla lösgodiset jag hade kvar sen söndagen och 3 rostade mackor med smör :S När det finns onyttigt hemma har jag svårt att låta bli att äta upp det. Va egentligen Vincents bröd men när man fryst in brödet blir det så torrt när man tinat det. Men annars har jag ätit väldigt bra. Träningen behöver jag inte ens skriva att den har gått bra för jag missat aldrig ett träningspass om jag inte är sjuk eller måste göra nåt så jag inte hinner :) Så träningen är enkelt att sköta!

Jag märker så fort när jag äter lite kolhydrater och socker, magen är inte alls uppsvälld och jag känner mig mkt smalare. Jag tror jag väldigt lätt samlar på mig mkt vätska, däremot brukar jag kunna äta matvete utan problem så det får ersätta pasta, potatis och ris.
 
 
 
 

Sluta oroa mig

Jag hatar att jag lätt oroar mig för saker. Har jag gjort sen jag va liten, va extremt känslig när jag va barn/ungdom och är fortfarande, alltså mer än normalt. Fick rent av ångest om det skulle va en utflykt i skolan, storlipade. Eller om man skulle mötas på ett annat ställe än i klassrummet, hade verkligen ångest över sånt och klarade inte av förändringar och va otrygg för minsta lilla. Redan då behövde jag väldigt mycket kontroll och oroade mig varje dag och grät i stort sett varje dag i skolan, kommer inte ihåg hur länge det varade men säkert upp till 3-4an. Sen resten av årsklasserna va man superblyg och vågade aldrig ta för sig och va mest obekväm. En stor del av det finns fortfarande kvar och jag hatar att oroa mig och känna mig obekväm för minsta lilla, vill inte va osäker på mig själv utan bara göra det jag älskar och inte bry mig vad andra ska tycka. 
Därför passar också citatet : Don´t change so people will like you. Be yourself and the right people will love the real you!" in på mig och det kommer jag tatuera på revbenen i vår. Lever inte upp till det till 100% än men jag är på god väg. Väldigt länge har jag anpassat mig för mina vänner, vill de ska gilla mig och jag försöker hela tiden leva upp till deras värderingar och kan lätt hålla tillbaka. Men nu har jag mer och mer struntat i vad de tycker och gjort det jag trivs med. Som tex kan jag känna att andra tycker jag är ego, konstig eller att de tycker det är fel jag lägger upp bilder på min kropp, där jag kanske har trosor ibland, man kan se en urringning osv, men jag försöker strunta i vad andra kan tycka och göra det jag vill. Jag gillar att lägga upp bilder på min utveckling, jag är stolt över min kropp och gillar att visa det, jag gillar att ha urringat på fest och försöker inte bry mig att folk kan tycka det är trashigt. Pga av rädslan av vad andra ska tycka om alla bilder på min kropp jag lägger upp har jag inte gått ut med min blogg på fb eller instagram, bara skrivit till några på insta vad den heter. Samtidigt hade jag velat lägga ut bloggen på instagram för vet det är många som inspireras och vill veta hur jag gått tillväga för att komma där jag är idag.
 
Detta inlägget blev visst ett helt annat än jag först tänkte. Det jag tänkte skriva först va att jag oroade mig i onödan om pengarna denna månaden och att vi har dyra utgifter. Från att vi skulle betala nästan 14000 på bilen kommer det bara bli ca 4000kr tack vare min pappa :) För vi kan ha sommardäcken denna sommaren också, trodde de va för litet mönsterdjup men de klarar sig en sommar till, och han hittade en billigare service för 4000kr. Får se om vi lägger till nåt mer på servicen men då ingick det mesta. Sen kollade jag skattebeskedet och det stod 0kr. Så skönt att slippa betala då jag fick betala 3500kr förra året :) Så allt löser sig alltid i slutändan!
 
 
 
 
 

Nyttig dessert

Nu har jag ätit kaseinpudding varje kväll sen vi fick hem det. Innehåller ca 150 kcal och 25 gram protein om man blandar med lättmjölk. Så väldigt mycket protein men ändå så gott. Smakar precis som en gräddig vaniljglass bara att den är lite tjockare i konsistensen och är godast med bär till. 

Detta har hjälpt mig att inte småäta annat, förutom igår när det även blev ett granatäpple också :) 
Men protein har jag iaf inga problem att få i mig. Idag har det bl,a blivit proteinpulver, kvarg, ägg, kaseinpulver och quorn som proteinkällor. 


Bra dag

Idag har det varit en jättebra kost- och träningsdag. Eller hela veckan har varit bra. Idag fick jag ett väldigt bra "rus" av ripped innan träningen. Är den effekten man vill få av den. Man känner sig nästan lite påverkad, lyckorus och man får positiv energi för att träna. Hade inte alls dendär höga pulsen idag. 
Körde triceps, nedre rygg, mage och 30 min cardio. 
Va sjukt brun idag då jag inte duschat av bus krämen sen igår. Denna luktar knappt nåt och ger en väldigt fin färg (vita liberata), så man kan duscha av den
 
 


Dagens kost:
 
Frukost: gröt
 
Lunch: quornbullar, matvete, sallad, broccoli och lättcreme fraiche
 
 Mellanmål: kvargröra med banan
 
Efter träning: en proteinshake och omelett med en sallad
 
Kvällsmål: kaseinpudding med bär
 
 
 
 

Details

Små detaljer kan göra mycket skillnad. Att bara flytta om tavlor eller flytta om mattorna kan göra skillnad på hela rummet. Så det har jag sysslat med senaste tiden när jag känt jag behöver en förändring. 
 
Har tagit bort en stor del av väggdekoren jag har i köket, hela texten vid trappan och "love secret" är borta plus några fåglar. Istället fick en tavla jag målat pryda väggen. Passar bra in med den turkosa/ljusblåa färgen :)
 
 
Denna spegeln satt på höjden innan men rummet ser större ut nu när den är på bredden :)
 
 
 
 

Pyssel

Har fått massa lust med att fixa om hemma. Har ändrat om lite de senaste dagarna så det kommer säkert bli endel inlägg om inredning. Jag får sålänge använda det som finns hemma. Har två lackhyllor från ikea jag vill få upp i vardagsrummet där jag förmodligen ska ha ljuslyktor. Älskar tända ljus!
 
Ramade in teckningen på Vincent och la även till lite foton så jag täckte ramen mer. Denna får hänga i vardagsrummet sålänge
 
 
 
Denna delen av vardagsrummet är såå svår att inreda. Men jag har iaf lyckats att ha fönstrerna fria som jag velat genom att ha ett tvfäste.  För det är så fina och stora fönster och då vill jag inte ha nåt framför som täcker.
Så småningom ska vi köpa en vit lackbänk under tvn, sen antingen en lekhörna med grindar i andra hörnan eller en vit soffpall. 
Hade velat ha svarta/ vita "väggar" i Vincent lekhörna och sen en lekmatta som passar. Men det är svårt att hitta svarta eller vita
 
I helgen ska vi försöka hitta lysrör, bara en ynka som fungerar :P


Stora kläder

Alla kläder jag hade under graviditeten och efter är förstora. Har verkligen inget att använda. Tex mina wrup byxor är de enda som inte är förstora av alla byxor jag har. Även alla leggings är förstora. 
Känner mig lite stressad över att jag måste köpa nya kläder, för vill ha en my sommargarderob, men har inte pengar till det nu. Vi kanske kommer få lägga 14000 på bilen nu i vår med.. Behöver göra en full service och måste köpa nya sommardäck innan april. Riktigt tråkiga pengar, är väldigt dyrt med bil. 
 
 
Hade behövt sy in dessa några storlekar xD
Så snyggt att ha de såhär högt upp ;)

Utflykt

 Ska bli så mysigt att göra utflykter med Vincent sen när det blir lite mildare väder. Jag älskar ha picknick och vara ute i naturen, men Danny är inte ett lika stort fan av det om det inte finns en dator i närheten.. Men han tycker det är roligare nu när vi har Vincent så nu äntligen kan vi kanske ha lite pickning i sommar :) Jag är väl inte tillräckligt rolig att ha pickning med haha.
 
 
Video från när vi va på strandbjörket här i Växjö. Danny gör till rösten i början :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgonform

Nu har jag ringt fsk och hon hade lagt in nåt de hade missat så jag ska få mina pengar som vanllgt. Så jag hoppas det blir så nu. Sen passade jag på att fråga om de grundar efter samma heltidsjobb till nästa barn om jag jobbar deltid och stämplar upp till heltid och de gör dom. 
Men eftersom de från fsk ofta säger olika så är jag inte 100% säker jag kommer få samma etsättning vid nästa barn. Men det hade varit super!


Känner mig piggare i huvudet idag. Fått sova många timmar! Kroppen däremot är en annan femma, men kroppen brukar vakna till liv runt lunch :)

Morgonform







Grubblar

Det har varit rätt sällan som jag grubblat över saker. Men när jag väl gör det har det med pengar att göra.. 

Jag hatar när de inte vill flyta på, för man är så beroende av sin inkomst så man kan betala alla utgifter. 
Kollade på fsk ikväll och det står fortfarande att min preliminära utbetalning nu i mars är 3800kr. De är bara till 6 mars jag får betalt för. Vet inte om de inte hunnit uppdatera eller om jag ens kommer få för alla dagar jag planerat för :S 
Anledningen är att Danny inte hade fört över sina dagar till mig men det är fixat för några veckor sen och det är godkänt. Men förvånar mig inte om det ska krångla och att pengarna inte kommer in.. Fan hatar ligga och oroa mig, måste ringa dom direkt imånbitti (och stå i kö hela förmiddagen).  En sånhär liten sak som det egentligen är gör att jag har en klump i magen, känner mig superstressad och oroad. Vill bara det ska bli morgon så jag kan ringa dom. För måste ha mina pengar för 3800 räcker inte ens till hyran..




Legday

Kör ju två benpass i veckan och hoppas det ska göra skillnad :) 
Idag blev det fria knäböj med 40 kilo, sumosquats med 18 kilo, donkeykicks, höftlyft med ett ben och på boll och sist maskinerna. Kör alltid fria vikter först så man orkar utföra övningarna ordentligt. 

Va väldigt seg och yr när jag tränade idag, men det va inget mot när jag kom hem. Orkade knappt stå upp. Men blev bättre efter jag fått i mig en proteinshake och proteinbar.

Miner

Vilken skillnad det är på Vincent nu och förra veckan. Skönt det kan vända bara sådär. Han har inte vaknat på natten på ett tag nu och sover till 08.00 ungefär. Så himla skönt :) Sen har han varit väldigt glad och inte alls krävande på dagarna. Väldigt glad och har kunnat underhålla sig själv. 
 
Han har börjat göra så roliga miner de senaste dagarna. Han rynkar på näsan när han ler och ser allmänt busig ut :)
 
Fick inte med just den minen jag skrev om men han är en riktig busunge <3 
Börjat spotta med mat i munnen med haha. 


Bikini season

Mitt favoritplagg är bikini och klänningar/shorts. Speciellt nu när det sitter bra, då blir det också att man shoppar destu mer. 
Men jag har knappt köpt några vardagskläder det senaste året, känner verkligen jag behöver nytt! 
Får ta det när det blir varmare så kan jag köpa sommarkläder :)
 
Tror denna sommaren kommer gå fort tyvärr! Men vet inte än om min vardag kommer skilja sig sådär jättemkt sen efter mammaledigheten. Tror inte jag kommer hitta ett heltidsjobb på direkten. Men jag är så glad att jag har hela sommaren ledig där vi kan ha semester tillsammans och hitta på massa saker med Vincent! Sen får vi se om det blir en utomlandsresa i vinter. Men då gäller det att spara!
 
 


April

Vill det ska bli april nu. Då kommer det va ljusare på kvällarna då klockan snart ska fram, varmare förhoppningsvis och jag ska börja min deff. Står still i utvecklingen just nu, magen ändras mest pga uppblåsheten. Vägde mig efter frukosten och väger drygt 57kg nu. 

Sen ska vi sätta in löshåret nån gång i april :) 
 
Det är så skönt att kunna ha skinnjacka med en tjock tröja, snart kan man gå utan tjock tröja och sen utan ytterkläder. 
 
Jag har nog inte använt ett plagg mer än min skinnjacka från Jofama by kenza. Älskar den!
 


Inredning

Rusta har mycket fint och billigt. Kikade på deras hemsida är det är endel jag vill ha därifrån. Men kan inte shoppa på ett tag då vi måste spara och mitt hår kommer ju kosta endel. 
Alltid när det börjar komma en ny årstid så får jag sånt sug att köpa nya saker till hemmet och till mig själv. Fan att allt ska kosta haha!
 
 
Vill tapetseta en vägg i sovrummet med denna tapeten. Kostar bara 169kr och är 10m x 0.53cm
 
 
Två höga vita krukor med nån grön växt vid ytterdörren (utomhus)
Korgar att ha i köket. I dessa kan man ha bröd/kakor osv. Jag som aldrig äter nåt av dom, men bra att ha när man ska bjuda hem folk. Som tex mammagruppen kommer hit nästa torsdag, blir antingen scones eller våfflor, lutar åt våfflor ;)
 
 
Kudde och ljuslykta
 




Nytt fotoställe

Haha nu har jag hittat ett nytt ställe som är bra att fota på. Nämligen i badrummet. Vi har ju en persienn eller va det kallas där, men det är ju bara att dra upp så får man bra ljus. Jag tycker det är väldigt viktigt med någorlunda bra bilder i en blogg. Jag kan lägga väldigt mycket tid för just bilderna. Hur ofta har jag lixom inlägg med bara text? :) Om det är tankar jag har eller en text som är "djup" känner jag dock inte att bilder behövs på samma sätt. Men jag har sällan nåt intressant att säga så då får bilder väga upp det haha.
 
Dessa blev dock rätt suddiga, känns som kameran blir sämre och sämre och har svårare att hitta rätt fokus. Fast det kanske är svårt när man fotar i en spegel.
 
 

Aj aj

Har nog aldrig varit så trött som jag va när jag stack till gymet idag. Men när jag väl började träna kom värsta energin. Det är konstigt för när jag är supertaggad innan gymet så blir jag slö fort vid träning. Men det blev ett väldigt bra pass. Körde axlar, massa magövningar och sen 400kcal på crossen. Va väldigt längesen jag körde ordentlig cardio så det va skönt att köra det idag.  

Ätit en chokladbar och linssoppa och nu har jag jätteont i magen, riktig kramp. Men de går säkert över snart. 

Blue corn rewiew

Har inte använt denna ansiktsmask sådär jättelänge men det får bli en recension iaf av vad jag tycker om den hittills. Jag är inte så bra när det gäller vilka ingridienser man ska undvika i skönhetsprodukter, men den är iaf miljövänlig.
 
Jag tycker den känns väldigt bra för huden iaf, den torkar väldigt fort på huden och när man sköljer av den är huden sådär len och återfuktad. Brukar ha den på i 30-45 minuter.
 
Jag har inte haft finnar på länge nu iaf. Hade alltid nån innan, men det problemet har minskat mkt sen graviditeten. Gäller att ta hand om kroppen inifrån så kommer det synas på utsidan.
 
Jag gillar att ha produkter hemma där man kan ta hand om sig lite extra. Har varit väldigt dålig på att köpa skönhetsprodukter då de mesta pengarna går till träningskläder haha. Känner fortfarande jag inte har tillräckligt med kläder, måste ha fler toppar haha! Men först blir det löshår, sen ett par till wrup byxor :D
 
 
Danny brukar kalla mig för ankan, förstår inte vad han fått det från?
 

Shopping with my family

Nu kan Vincent sitta i kundvagnen, han försökte dock äta upp den vilket inte va så hygieniskt :S 
Ligger back som vanligt i matpengarna, mat kostar så sjukt mycket! Naturgodiset och kvargen är en stor del av pengarna haha, köper kanske 50-60 kvarg i månaden= 600kr och naturgodis är väl 400kr i månaden. Men nu deffar ju Danny så de blir lite billigare :)
 
Vincent blev till sig när han kom till allt gott;)
Köpte lite lösgodis. Har inte köpt godis på ett år snart. Men kände rätt fort jag mår illa av det. Alldeles för sött
 

China Glaze

Jag målade naglarna i helgen med vanligt nagellack. Va väldigt längesen. Men vanligt lack är så kasst, det håller verkligen inte på mig. Sen måste det torka länge så man stöter alltid emot nån nagel så lacket förstörs. 
Igår hade det redan lossnat lite lack på varje nagel. Så kommer inte använda vanligt lack mer förutom genomskinligt. 

Tänkte köra på gele igen när jag sätter i löshåret :) Nu börjar naglarna äntligen bli lite längre. 



Biceps

Snart har jag en större kula än Danny, eller inte :) Men armmusklerna blir mer och mer markerade känner jag. Men det känns som jag stannat i styrkan i biceps. Jag har dock ökat till 35kg i cable biceps curl, men jag blir inte starkare i de fria vikterna. Sen skiljer det sig ofta på olika dagar. Men jag märkte jag blev starkare när jag tränade biceps två gånger i veckan, samtidigt vill jag inte öka för mkt i omfång kring armarna. 


Första bilden togs i augusti


Poison

Drack bara 4 cider igår men det räckte för att jag skulle känna mig påverkad. Jag har mått rätt bra idag men är sådär slö i kroppen. Man har ju gift i kroppen som kroppen vill få bort. Så egentligen ska man inte träna efter man druckit utan låta kroppen rensa ut skiten först. 

Jag känner mer och mer avsmak från alkohol, känns mest äckligt och så sjukt dåligt för kroppen. Det är ju gift, en drog man häller i sig. Jag är glad jag inte förstör kroppen med fest varje helg, eller festa kan man ju göra men det är inte bra att hälla i sig gift varje helg. Speciellt inte när man vill utvecklas i sin träning. 

Men jag fick iaf rumpa och benpasset överstökat idag. Blev ett bra pass trots man satt och gäspade hela tiden :) 
Tog 18 kilo i sumosquats idag, tror den tog riktigt bra på bakaida lår för nör jag gjorde donkeykicks i slutet brände det dår direkt och de va helt slut, för hade inte kört leg curl nåt idag. För jag känner ingen brännande känsla i någon sorts knäböj, utan det är bara jäkligt tungt och man blir mest trött i musklerna. Men de tar väl också hoppas jag :)

Närmar mig sakta men säkert mitt mål :)



Knyta kontakter

Igår hade jag mycket mer energi än i torsdags. Pratade med några på gymet med, nu när man tränat där så pass länge och ofta blir de mer att man hälsar på andra stammisar :) 
Körde rodd med sån stång, kommer inte ihåg vad det heter men vi körde varannat set, så han visade hur jag skulle göra tekniken vilket va bra. Har stått för upprätt med ryggen och med för böjda ben innan och då tar det mer i benen än ryggen. Kul att nån kunnig kan ge en lite tips. Övningen blev iaf mkt tyngre med rätt teknik, så det ska vara :) 
Sen körde jag varannan rep med en annan kille som ofta är där. Sen när jag skulle hem pratade jag med en annan snubbe. Han sa att man såg jag tränade ofta då jag har mkt muskler. Kul att höra :) Det blir en annan sak när en helt utomstående säger man ser vältränad ut än om tex Danny säger det. Jag är änsålänge i min bästa form nånsin och jag ser stora skillnader på min kropp från innan graviditeten. Men mina nära eller min närmsta kompis har aldrig sagt nåt, påpekat att man gått ner eller fått muskler osv. Inte för jag behöver deras bekräftelse för jag vet vad jag åstadkommit, men ibland kan man undra om man ser likadan ut för dom som jag gjorde för ett halvår sen. 
Som min kompis sa att jag aldrig varit tjock eller stor, men jo, jag var tjock efter förlossningen, i jämförelse med nu va jag verkligen det. Så hon verkar inte se min förvandling alls. 
 
Känner jag vill hitta nya kontakter som delar samma intressen som mig, som är mer som mig där man har mer gemensamt. Jag har inte nån där jag kan va helt mig själv eller prata om det jag älskar. Jag är glad jag har bloggen och instagram för här är enda stället som jag kan prata och skriva om träning, ingen annan som vill höra det haha, förutom Danny i måttliga mängder :)
 
 
när/om jag får en större blogg/instagram så ska jag fråga olika träningsföretag om man kan bli sponsrad. Typ stronger.se eller celsius hade varit kul! Men jag tror jag måste få en större blogg eller insta för att få det. Men får se hur det ser ut om ett tag :)

Muscles

Jag vet jag har haft rätt tråkiga inlägg de senaste dagarna med mest bilder på min kropp. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Kom gärna med förslag. När jag får förfrågningar om jag kan skriva om nåt speciellt brukar det komma upp på bloggen rätt fort :)
 
Jag gillar mina sidmuskler som ramar in magen. Ändå har jag knappt kört sidorna speciellt mkt, antar man lätt bygger muskler där
 



Fotbollsnördar

Haha vincent har fått ha manchesterkläder sen han föddes stackarn. 
Såg denna bilden på Dannys instagram som han la upp för längesen. Såå liten och skör. Hans lår va ju jättesmala, nu har han säkert 10 veck på låren haha. 



Efter deff och nu

Det har känts som jag gått upp endel i fett sen jag slutade ligga på ett underskott. Har nog bara gått upp lite på magen men annars är det inte så mkt skillnad. Tror jag väntar med deffen tills nästa måndag så vi har storhandlat tills dess :)
Men jag hoppas jag kan bli smalare, hon på bilden nedan har en riktig drömkropp, jag hade gärna varit så smal och vältränad som henne, men det är mkt genetiskt hur man är byggd.
 
 
 
Brösten ser mer jämna ut nu när det mindre bröstet blivit större. Det högra på bilden åt vänster va endel mindre innan.
 
Detta är nog en bild som visar hur min riktiga drömkropp ser ut. Exakt såhär hade jga velat se ut, bara lite mer markerade muskler!  Men benen och rumpan!! Såå snygga! Tror jag kan uppnå det med väldigt mkt träning!


 

Månadsbild

Va längesen jag tog en månadsbild. Tog ju alltid bilder med samma kläder den 9onde varje månad. Men nu händer det inte så mkt så man ser inte så mkt skillnad varje månad. 
Jag hade önskat jag fått smalare midja men jag är helt enkelt byggd såhär, midjan försvann lite efter graviditeten. Tittade på gamla foton och då hade jag en mer markerad midja.
Alexandra bring har min drömkropp, hennes midja hade jag inte tackat nej till, men det är som det är :) 
Tycker ändå jag fått mer former då jag byggt muskler på axlarna och höfterna/benen. 
 
Tycker det är kul att se hur längden på magen förändras av en viktnedgång




Sunday

Vaknade redan vid halv 8. Då av mig själv. Ändå la jag mig vid 02.00 så kommer va trött idag. Inte jättebakis men har ont i varje muskel, träningsvärken gör mer ont, tror att alkoholen inte precis hjälper musklerna att byggas upp :)

Det va trevligt igår men det är inte alls min typ av umgänge. Har lixom inget gemensamt med någon där, förutom min närmsta kompis då. Jag brukar alltid fixa mig rätt mkt med endel smink, lösögonfransar och klä upp mig, men de flesta hade inte ens smink så man känner sig bara överfixad haha. Men jag är ju sån och gillar fixa med utseendet.

Jag testade ju kläder igår i över en timme, har iiinga festkläder alls! Så de fick bli detta nedan, inte så speciellt men det fick bli detta tillslut. 

Hade linnet till höger


Fest

Ska snart dra till inflyttningsfesten. Är inte alls taggad. Provat kläder i över en timme. Inget sitter bra, eller problemet är att jag inte har några festkläder. Har inte köpt festkläder på 1.5 år så allt sitter skit i stort sett. Sen är jag superuppsvälld för har ätit massa skit idag sen trött på det. Längtar till imån när jag ska till gymet, mkt roligare än att festa :)

Blev ett annat linne istället för detta som egentligen är ett träningslinne :p

Gårdagens

Tänkte köra ben och rumpa idag men fick bli rygg och biceps istället :), men det är så kul att jag ser skillnad på rumpan! Har långt kvar, speciellt benen. Är väldigt svårt att få tydliga konturer på just ben då det är så stora muskler och man har oftast mer fett där som täcker än om man jämför med tex armarna.
 
Dessa kläder hade jag igår med guldsmycken. Jag föredrar basickläder framför mer "avancerade" kläder. 
 
 
 

Vincent och jag

Vincent är så himla lång, ibland vet man inte var man ska göra av benen. 
När han väl lär sig krypa lär han väl krypa i superfart :)
 
 
Rätt kul hans huvud är större än mitt :P
 

Då och nu

Jag tror aldrig jag kommer få bort den lilla putmagen som jag fick efter graviditeten, tror det har töjt ut sig på nåt sätt och inte vill gå tillbaka, som är helt förståligt. Jag kan få bort kulan när jag spänner bålen och magen,men såfort jag inte spänner är det en liten kula där som känns som en hård ballong. Den har minskas med tiden men känns som det stannat av lite. Men jag stör mig inte på det särskilt mycket, det hade ju kunnat varit mkt värre. Jag är bara glad min kropp dragit ihop sig så pass bra ändå och jag hoppas jag har lika tur efter nästa barn :)
 
 
 
Bilderna med rosa kläder togs september 2011 innan min andra operation, tror de va dagen innan tom
 
 

Sötis då

Haha Vincent kan sova hur konstigt somhelst ibland. Benen rakt upp i lyften, armarna rakt upp eller tvärsöver hela sängen <3



Protein

Tror vi har så det räcker ett tag ;)
 
 


Sign

Hmm mina ben vill säga mig nåt? xD
 


 

Spring

Har varit så underbart väder den senaste veckan! Man får mer energi och det känns som det finns mer att göra då det är skönare att vara utomhus. Samtidigt blir man stressad om man bara är inne en hel dag när det är fint väder :P
 
Men jag gör lite i taget med huset, är ju endel att göra med trädgården osv efter vintern. Men har iaf tvättat alla fönster (görs alldeles för sällan), tvättat bilen och sopat uppfarten. 
 
Vincent fick va med igår när jag tvättade bilen :) han satt där utan problem och tittade på. 
 
 
 
 
 
 


Formbilder

Haha vet inte hur många gånger jag har haft formbilder som rubrik. Så det blir mkt formbilder.
Men det kan gå i vågor när jag känner jag har lust att ta riktiga bilder på min kropp. Det är inte så kul att fota en själv när man inte känner sig i form, oftast är det bara en känsla för oftast ser jag mkt mer vältränad ut på bild än vad jag känner mig. Som i veckan när dessa bilder togs kände jag mig uppsvullen och hängig i kroppen. Men jag passade på när det va bra ljus ute. Det är inte mina bästa formbilder, de bästa bilderna på min kropp tror jag kommer tas efter min deff. Tror många frågar sig varför jag ska deffa som redan är smal? Men det handlar egentligen inte om att jag behöver gå ner i vikt eller att jag har för mkt fett. Men jag vill definiera mina muskler mer, försöka få en smalare midja och mer markerade armar. Sen i höst ska jag försöka bygga mer, inte råbulka men ska försöka släppa min vikt och äta som två hästar istället för en.
 
 
 
 
 

Dagens lunch

Blev en väldigt simpel lunch idag. Har inte så mkt mat hemma, eller vi har ingen sallad knappt. Sallad får man köpa hela tiden, tar slut direkt, samma sak med frukt. Man vill ju inte köpa för mkt på en gång då det fort blir gammalt.

Ikväll blir det grillning och gottis. Ska på fest imån så kommer unna mig idag istället :P




Fredagsform

Smörjde mig med bus igår och då brukar jag oftast känna mig mer i form. Är inte uppsvullen idag heller, skönt. Men det kommer nog senare!
 
Tog en kaffe imorse och jag blir helt hypad av kaffe, nästan mer än ripped. Så kanske räcker med en kaffe innan träning istället. Så jag får passa på att dammsuga huset när energin finns :P Man måste ju vara effektiv när man har barn, för man måste samtidigt underhålla Vincent.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kasein

Smakar precis som glass. Jag brukar alltid bli sugen på nåt på kvällarna så brukar äta en frukt eller några finncrisp. 

Kasein är ett långsamt protein så ett perfekt kvällsmål så musklerna har under natten, för muskler byggs när man sover ;) mättar väldigt bra med så det blir mindre småätande! 



Vispar drygt 1 dl fluffigt kaseinpulver med mjölk till önskad konsistens, sen värmer jag bär och har över :)

Skönhetssömn

Inatt fick jag sova ordentligt. La mig rätt tidigt och fick sova ändå till 08.30!! Vincent vaknade bara vid 06.00 och åt lite. Så idag har jag varit betydligt piggare än igår. Så har tvättat alla fönster i huset, städat, tränat och tvättat bilen :) 
 
Fick hem min tröja idag, bara en dag leverans :) så den hade premiär på gymet idag. Fick även rekord på handstående, stod iaf över 10 sekunder :)
 
Tror denna tom blev bättre än den jag beställde först då den är lite tajtare i modellen. Väldigt skön!
 
 


Kaseinpudding a la vaniljglass

Igår åt jag bara en proteinshake efter träning, sen kaseinpudding med bär och lite naturgodis. Det blev min kvällsmat. Orkade inte laga mat igår. Men fick iaf i mig mkt protein vilket är det viktigaste, men man behöver ju mer näringsämnen än protein. 

Beställde vanilla ice cream och den va godare än double rich chocolate. Men väldigt mäktig så det tar ett tag att äta den. Men den smakade verkligen vaniljglass :) Kan tänka mig att den är väldigt god att ha i kokosglassen!
En portion innehåller hela 26 gram protein!



Start me up

Snart måste jag även inhandla lite träningsshorts. När det är varmt ute känns det mer naturligt att använda shorts på gymet då man oftast har shorts eller klänning ute. 
 
Tycker ginas tights är väldigt prisvärda. Kostar bara 299 kronor och har bra kvalite. Trycket sitter kvar trots flera tvättar till skillnad från andra kläder med tryck som man har tvättat.
 
 
 
 
 

Gamla bilder

Nu va jag inne i den externa hårddisken igen och fann lite gamla kroppsbilder. Tror det va år 2010-2011 de togs. Jag har ju alltid känt mig smal, men nu tycker jag snarare jag har varit smalfet större delen av mitt liv. Alltså att jag har en väldigt smal benstomme men mkt fett, så man har kanske sett smal ut, speciellt med kläder.
Hade inte en enda muskel i sikte och så usel hållning. Är så glad jag byggt om min kropp, mina lår har börjat få former, höfterna, axlarna, magen är tajtare. Styrketräning påverkar så otroligt mycket på ens kropp och det förbränner fett samtidigt. Visst man blir egentligen större, men på rätt ställen och där man väljer att träna hårt. Axlarna är större, men det har jag alltid velat, och rumpan försöker jag få större. Som jag skrivit innan så kan man inte punktförbränna, men man kan påverka vart man vill bygga muskler :)
 
 
 
Haha jag vet inte varför jag alltid gjorde så med fingrarna när jag blev fotad, en liten signatur haha

Skumma bröst

Jag har varit väldigt orolig för brösten denna veckan. Det ena har ju blivit större, säkert två kupor större i profil, men bara det, ingen smärta eller hårdnad. Men jag har varit öm i det andra bröstet nu och det känns lite hårdare. Eller är jag bara nojjig och tycker det blivit hårdare. Är orolig för kapselbildning. Men det är väldigt ovanligt att man får det flera år efter operationen. Det brukar oftast komma inom det första halvåret, året. Jag tränar heller inte brösten nåt förutom lite armhävningar ibland. Kapsel tror jag är gratis att korra då jag har kapselförsäkring på citadell och leverantören ersätter nya implantat om jag minns rätt. Men jag vill verkligen inte behövas opereras igen den närmsta tiden! Kommer ju inte kunna träna på jättelänge, man måste läka hur längesomhelst, och jag kan inte passa Vincent de första veckorna.
Men jag får avvakta, man är bara orolig om nåt är fel. Denna oron kommer jag ihåg efter operationerna, men när de väl hade läkt har jag släppt oron om komplikationer, tycker jag har och haft tillräckligt med problem redan.
 
Sen måste jag ha en bättre sportbh som håller de på plats, de dras ju åt sidorna när jag aktiverar bröstmusklerna, i bland annat triceps. Körde dips på bänk igår men kunde inte göra de för brösten såg helt deformerade ut.. Det ena pressades som fan åt sidan och man känner av det större bröstet mot armen såfort jag spänner.. Inte så kul att behöva skämmas för brösten vid träning. 
 
 
Oavsett om jag måste korra igen så ångrar jag inte min operation en sekund. Skulle aldrig känna mig hel med mina trekantiga myggbett som jag hade innan. Hade aldrig känt mig tillfreds med min kropp oavsett hur vältränad jag är.
Nu hoppas jag bara att det inte blir värre, annars får jag maila min kirurg och se vad han säger. Men hatar denna oron som tynger en hela dagarna, träningen blir lidande med för vågar inte ta ut mig för mkt då brösten aktiveras för minsta lilla.
 
 
 
 Nyopererad.
har haft denna "tortyrbh" som den kallas och bröstband de senaste dagarna så de hålls på plats.
 
 
 

Create yourself

Fick ett mail igår om att den gråa stronger hoodien inte görs i XS och S skulle bli förstor i den modellen. Så valde denna tröjan istället :) Gillar den mycket med, får hoppas den sitter lika bra bara då det inte är riktigt samma modell, men ska nog va lite tajtare. 
Älskar iaf budskapet på ryggen!
 
 
 

Energy is back

Huvudvärken och tröttheten försvann sen innan jag skulle träna. Åt en kvarg med banan och det mättade väldigt bra.
Tränade triceps, mage och nedre rygg idag och även lite cardio efter. 
Ikväll måste jag duscha håret sen får jag se om jag orkar smörja mig med bus. För varje gång jag smörjer måste jag ha andra sängkläder då det färgar av sig. 
 



  



500

Glöm inte följa mig på instagram där jag ibland lägger upp bilder och videos som inte kommer upp här :) 
Igår fick jag drygt 50 nya följare vilket är kul. Det blir ju mkt roligare att uppdatera när man har fler följare och när man får respons på ens bilder. Man skriver med folk som har samma intresse osv. 

För att ha en intressant profil så tycker jag man ska ha ett tema, om man nu inte mest vill dela med vänner som känner en. Jag följar inga som lägger upp vardagsbilder då jag inte finner det intressant om man inte känner personen.  Jag har min viktresa som tema, lägger ut min utveckling, recept på nyttiga recept och ibland bilder på Vincent. 
Så jag tror den största skalan som följer mig är mammor som vill komma i form, har iaf fått mkt frågor från mammor som vill ha tips :)

Hade gärna lagt ut bloggen på instagram men jag vill helst inte mina  nära ska läsa den. Den är så personlig och jag känner inte de behöver läsa alla tankar jag har och se alla egobilder på min kropp haha. Sen tror jag min blogg skulle sticka några i ögonen då jag lägger upp mkt bilder på min kropp. 

@malinbjork_



My guns and abs

Jag har verkligen inte känt mig i form den senaste tiden. Men det beror på att jag ätit så mkt onyttigt på helgerna. Ska bara unna mig riktigt denna helgen, sen ska jag bara unna mig nåt mindre sen. Det är svårt men är man hård så går det. För på vardagarna är det inga problem, så det är bara psykiskt att man har stort begär efter gottigheter på helgerna då man alltid unnat sig då. Gäller att ändra vanor och rutiner och hålla sig till dom, då kommer det bli mkt lättare. 
 
 
 
 


Need energi

Har varit superseg hela dagen idag. Bara tittat på top model och suttit vid datorn typ. Har även haft huvudvärk länge nu, hoppas det försvinner innan jag ska träna, annars brukar faktiskt huvudvärken och slöheten försvinna på gymet :) 
 
Fick hem mina träningstights från Gina idag, gick fort :) De satt bra så de behåller jag :) Behöver faktiskt träningsbyxor då de flesta är förstora.
 
 
Inget smink och jag ser ut som en mus men det får jag bjuda på
 
 
 

Utväxt

I måndags färgade min kompis min utväxt. Väntar alltid för länge så man ser helt skallig ut. Men det kostar ju en hel del. Vill inte veta hur mkt pengar jag lägger på mitt hår per år. Men håret utgör en stor del av utseendet så det är nåt som jag vill ta hand om. 

Längtar såå till min hårförlängning. Det kommer inte bli jättemkt mörkare, bara brunare nyans. Och jag ska ha lååångt. Eftersom jag lockar det oftast så blir det kortare av det. 

När man har den dära kanten ser håret tjockare ut ;) men skenet kan bedra





Vinka älskling

Vi är så dåliga på att vinka hejdå till Vincent. Men vi försöker tänka på det. Vill han ska lära sig att vinka och förstå att det är ett hejdå :)
Han har varit så sjukt flamsig, sprallig och glad på senaste. Så härligt när han är på bra humör. Han brukar även härma oss och prata med oss. Såfort man börjar säga dada så börjar pratandet. Som om det ordet betyder nåt på hans språk :) 
Hans förkylning är nu helt borta, inte snorig alls eller hostig. Så skönt! Nu är det bara hans mage som strular och han är lite röd om rumpan. Men det är faktiskt mkt bättre sen vi slutade torka med våtservetterna. Nu tvättar vi han med torra tvättlappar som vi sprutar vatten på, sen sist smörjer vi med olivolja. Så blåsorna är helt borta :) Så tack för tipset!
 
 
 
 
 
Dagens haka. Haha han ruffsade verkligen till Findus
 
 

Inspo

*dregglar*




Lite för mkt muskler enligt min smak men jäkligt imponerande!

Eller förresten, jag skulle nog inte tacka nej till den kroppen :) 
Musklerna ser ju inte ut så i avslappnat tillstånd heller. 

Fullspäckad dag

Jag är heelt slut i kroppen. Gick upp innan 07.00 idag med. Sen vid 9-tiden tog jag och Vincent en timmes powerwalk. Sen när Danny kom hem cyklade jag till gymet och körde ben och rumpa. Sopade uppfarten och har nu ätit. 

Hade inte så jättemycket energi på gymet idag. Men såna dagar har man ibland, va rätt trött och väldigt andfådd. 


Dessa kläder går i stort sett inte använda. Är så mkt förstora. Måste sy in linnet som blivit två storlekar förstort. Hatar när kläder töjjer sig så fort. Fick dra upp tightsen hela tiden och tyget är så utänjt så får dra upp dom till midjan för att de inte ska skrynkla sig under skinkorna. 



Gårdagens

Haha jag tar typ alltid bilder när jag är på gymet! 
Har jag gjort sen jag började. Vilket visserligen är kul att kolla tillbaka på. 

Hade min långarmade igår från hm. Luktade inte illa av den igår heller så det  va skönt. 

Jag har märkt jag lagt på mig mkt vätska nu när jag inte ätit lika strikt. La säkert på mig endel vätska i helgen. Men vätska kan man få bort fort av bra kost vilket är skönt. 


Must have!

Stronger har fått in en ny kollektion!  Beställde den gråa tröjan igårkväll. Hade 50kronors rabatt igår så man får passa på :P  Så snyggt till mörkt hår, till svart, ja det passar ju till allt helt enkelt. Har ju en svart nu som används flitigt. Kan iaf säga det är väldigt bra kvalite och lagom tjocka med mjukt skönt tyg inuti. Men de kostar 499kr så de är inte billiga. Danny får köpa en tröja en annan gång så det inte blir så mkt på en gång. Så kan vi matcha sen ;) Beställde även 4 kilo proteinpulver och kaseinpulver i smaken vanilla ice cream igår. När vi ska deffa är kaseinpudding bra som kvällsmål. 
 
 
 
 
 Sen blev det dessa tightsen från ginatricot. Är gratis frakt nu och jag hade ett presentkort kvar från jul :)
Mina workout tights är förstora, har sytt in dom lite men det hjälpte knappt
 
 

Vill gå ner

Tror jag kommer börja deffa tidigare än tänkt. Vill gå ner i vikt, vägde mig igår på eftermiddagen och väger nästan 58kg igen. Är säkert även muskler men jag vill känna mig lika rippad som i januari. 
Sen är jag uppsvullen så ofta så det är väldigt sällan jag faktiskt känner mig vältränad och smal. Oftast får jag gå och dra in magen vilket är väldigt tråkigt. 

Men att deffa skulle iaf hjälpa det lite. Så får se om jag börjar på måndag seriöst. För man ska heller inte plötsligt ligga på ett stort undeskott utan man ska göra det stegvis, kommer inte ihåg varför nu. Men -500kcal är lagom att ligga på per dag. 




Powerwalk nummer två

Jag passar på att vara ute när det är så fint väder. Är bra för Vincent med. Han somnade nästan direkt, så om man har svårt att få han o somna kan man bara gå en runda med vagnen :)

Giggs följde med den första biten, sen när vi kom tillbaka så va han på samma ställe och gick jämte oss hem, så gulligt :) Vincent kanske är gladare för att han fått komma ut mer de senaste dagarna. Han kanske varit uttråkad, för vi har inte varit ute så mkt med han nu på vintern. 






Klackar

Har lite dåligt samvete att jag inte har använt mina klackar mer. Blev gravid strax efter jag köpte på mig skorna och sen har jag sällan tillfällen att klä upp mig på. Men på lördag ska jag bannemej använda mina klackar, kanske de beiga från JF, väldigt sköna men jag blir så otroligt lång, nästan så man blir lite höjdrädd :)

Snart kan man börja använda sommarklänningarna med. Men känner jag behöver lite nytt i vår och sommargarderoben. 




Lille Vincent

Haha såhär ligger Vincent ibland! Han vrider och ha sig. Måste sänka spjälsängen nu snart. Han har aldrig vänt sig, satt sig upp eller försökt ta sig upp så han ligger bra i sängen just nu (förutom när han ligger på tvären). Men bättre o va på säkra sidan så han inte plötsligt ramlar ut. 

Han sov hela natten men vaknade innan 07.00. Hejdå sovmorgnar :)

Good day

Efter helgens frosseri så har jag ätit och tränat väldigt bra idag. Lär ligga på ett underskott iaf :) Ändå är jag inte alls speciellt hungrig idag trots jag inte ätit så mkt kalorier.
 
Tycker det är kul på gymet när folk börjar hälsa. Änsålänge är det bara medelåldersmän som hälsat. Men det är ändå kul att komma till gymet för det är väldigt socialt trots om man kanske inte pratar med nån. Man ser ju oftast samma personer varje dag och man blir som en stor  träningsfamilj hela högen haha. Jag är väl konstig, har kanske för lite vänner haha. 
Men pratade med en kille idag om träning osv så tror man kan knyta nya kontakter på gym. Danny har ju lärt känna en kille som han börjat träna med :) 
 
 
Bilder från fredags. När Danny slutar tidigt på jobbet så står lunchen redo när han kommer hem :)
 
 
Dagens kost och träning:
 
Frukost: Gröt med kesella
 
1 timmes powerwalk
 
1 proteinshake
 
Lunch: Tacosallad
 
Mellanmål: Protein milkshake
 
Träning: axlar, mage och cardio
 
Efter träning: en proteinshake
 
Middag: Linssoppa
 
 

Lips

Vincent har inte bara världens vackraste ögon utan jag tycker han har så fina fylliga läppar :) När han slappnar av är de riktigt fylliga så det är väl nåt han fått från mig, mina kan va väldigt fylliga ibland, men vissa dagar känns det som de dragit ihop sig haha.
 
Tror det är rätt vanligt man granskar sina barns drag, man jämför med sig själv, vem alla drag kan vara ifrån osv. Sen ändras ju bebisas drag hela tiden, först kan de va superlik pappan och sen lik mamman :)
 
 
Här va de ovanligt fylliga. Han kanske försökte göra duckface när vi hälsade på änderna ;)
 
 
 

BILDBOMB

Här kommer fler bilder från igår. Tycker det är så svårt att inte lägga upp för mkt bilder då det ofta är många bilder man gillar :) Jag tar alldeles för mkt foton, känns som jag måste rensa bland mina mappar men ändå vill man ju ha kvar allt. Men det är säkert massa bilder som ser exakt likadana ut haha, iaf när det kommer till porträttbilder på Vincent. 
 
 
 
 
 
 
Va rätt kul när en and, änd eller va man säger, gjorde ett kommando och alla flög exakt samtidigt till vattnet och badade haha. Blev en riktig fläkt :)
 
 
 
 

Magen

Rumpan har nog inte försvunnit helt, eller här ser det inte ut o va så stor skillnad, eller har den vuxit på senaste tiden. Hållningen har iaf ändrats mkt sen efter förlossningen. 



Powerwalk

Idag blev det en powerwalk på en timme. Va längesen jag gick i skogen. Vincent sov nästan hela vägen. Tror det är bra att Vincent får sova i vagnen för där sover han bra. Ska se om vi kan gå en promenad i eftermiddag med så han får sova lite till. Han sover ju knappt nåt längre dendär ungen :P Vaknade två gånger inatt och sen ville han upp vid 06.00. 

Va så skönt att va ute att gå, räckte med en tjock tröja, som va för varm i solen. Jag välkomnar våren med öppna armar :)

Åt först frukost. Trodde jag köpt en mjölkfri gröt igår men det va välling. O för att ge det behöver vi en ny flaska. Så fick bli katrinplommom, lite av min gröt och bröd med leverpastej. 
Jag lyxade till det med kesella med smak av äpple och kanel på gröten :)






Rumpmuskler

Vad jag märkt på mina ben sen jag började styrketräna är att de blivit mycket fastare, sen har jag fått en mycket fastare rumpa när jag spänner och den har även blivit större vid spänning. 
 
Här är en muskel som jag märkt kommit fram mer. Sidan av rumpan. Man skulle tro att det är fett som trycks upp men jag nuddar inte mot soffan utan bara spänner. 
 
 
Alla har nog en inbuktning bakom höftbenet men nu är muskeln mkt större där :)




 
 
 
 

Våren 2013 och nu

Va så skönt på strandbjörket igår! Ligger vid växjösjön, är massa änder där och en stor lekpark. Sist vi va där va när jag va rätt så höggravid. Då sa vi att nästa gång vi kommer hit så är Vincent med oss. Och igår va vi där :) Han gillade mest att gunga, han trodde först han satt i hoppgungan så han sparkade med benen som fan först, men sen hajjade han vad man gjorde i en gunga och sken upp :)
 
 
Kommer fler bilder senare på gårdagen
 
 

Dumma mig

Smällde i mig en liten chokladkaka ikväll. Märker att jag och Danny påverkar varandra. Om jag äter nyttigt gör han det och vise versa. Danny har ju struntat helt i kosten i helgen då han ska  börja deffa imån. Blir väl lätt så när man vet man inte ska äta sånthär på länge. 
Men jag kommer också äta bättre från och med imån. Inte deffa men inte äta skit. Har blivit det fyra dagar i rad nu :S
 
 
Japp här står man i bara trosor. Förr i tiden skulle jag nog aldrig lägga upp en bild med trosor på nätet. Men nuförtiden bryr jag mig inte. Ser det som samma sak som ha bikini, man visar lika mkt :)
 
Dannys matlådor, kyckling och ris


Värk överallt

Va så mysigt idag i lekparken, tog endel fina bilder :) 
Idag har det varit 14 grader och sol, hur skönt är det inte med värme? När det va vindstilla kändes det som sommar. 
 
Har även tränat rygg och biceps idag. Blev mycket marklyft och chins. Men jag har ont i handlederna, handflatorna svider, sen har jag länge haft ont i ena ljumsken, speciellt när jag tränar. Vet inte varför, får lixom ont där när jag inte ens kör ben. Sen är jag orolig för mitt bröst. Det är fortfarande mkt större. På bara 1-2 dagar blev det över en kupa större och sticker ut mkt på sidan. Så kläderna sitter snett och jag känner av bröstet mer mot armen. Det har börjat ömma lite men är fortfarande mjukt men kan inte förstå vad det beror på. Ett bröst blir ju inte plötsligt större bara sådär. Man är ju rädd det är en komplikation, ruptur eller nåt. Men utseendemässigt ser det bättre ut, men det känns konstigt det är större och jag har inte råd att korra just nu. 
 
 
 
 


Deffa

Här kommer ett inlägg om deffning. Vad man ska tänka på, vad kan man äta, hur ska man träna?
 
Jag har läst endel om det och skriver ner det jag har läst mig till. Men deffning är när man vill gå ner i fett, man vill definiera musklerna. Så målet med att deffa är att behålla musklerna men gå ner i fettprocent så musklerna kommer fram. Det gör man genom att ligga på ett underskott. Egentligen spelar det ingen roll vad man äter sålänge man ligger på ett underskott, en viktnedgång är när man gör av med mer energi än man stoppar i sig. Men kroppen behöver all näring den kan få för man bör samtidigt träna styrketräning och lågintensiv cardio. Så om du äter en hamburgertallrik har du inte många kcal kvar att förbruka. Så för att underlätta för sig själv och för att orka med din träning så bör man välja bra mat, mycket protein och mindre av fett och kolhydrater. 
Det största kaloriintaget bör vara protein, det är byggstenar för musklerna, de måste ha det annars bryts de ner och man får inte ut det man vill få ut av styrketräning.
Kolhydrater är bra innan träning för energi, men måttliga mängder. För när man tränar vill man ju att det ska ta från fettdepåerna, men om man äter massa kolhydrater innan träning tar det först från den energin och sen fettet. Så man ska minska intaget kolhydrater också och helst bara ta rena kolhydrater innan träning, på kvällen blir det mer enkla och proteinrika mål.
 
Fibrer är bra för kroppen och sätter igång tarmarna, men man bör inte äta för mkt fibrer under deff, för det samlar mycket vätska och det vill man inte under deff, utan man vill få bort vätskan och fett så musklerna kommer fram.
 
Sen en sak jag länge funderat på är två saker, varför äter de flesta som deffar vitt ris? Varför inte fullkornsris, det är ju nyttigare? Och varför gör de likadana matlådor för hela veckan?

Svaret på det är att man bör minska intaget av fett, bara äta bra fetter, så feta såser, grädde osv ska man helst ta bort helt ur sin kost då det innehåller massa kalorier och lite näring, så därför funkar vitt ris bäst då fullkornsris gör maten ännu torrare, sen innehåller de nästan lika mkt kcal. Eller gör man en nyttig sås på kvarg eller rivna tomater osv :)
 
Sen dethär med att de flesta äter samma mat och oftast rätt tråkig mat (kyckling med ris och kokta grönsaker) en lång tid har sina förklaringar med. Färre smaker och bristen på variation i smak gör att du fortare blir mätt. Tänk dig själv hur mycket mat du skulle äta om det serverades kyckling, ris med broccoli kontra samma måltid men med grönsaker och sås till. Eller om du köper godis och väljer endanst en sort, du kommer äta mkt mer om du har blandat godis. Man stimuleras helt enkelt inte på samma sätt.
Sen tycker jag det är viktigt att stimuleras av det man äter, att njuta, för annars blir det bara jobbigt. Men om man har svårt att minska portionerna kan man ha detta i åtanke.
 
Jag och Danny ska skriva ner mål ikväll på vad han och jag "får" äta. Så när vi inte kommer på vad vi ska laga kan man kolla på listan och se till man ha ingridienser till detta. Jag vill ha planering men inte exakt planering om exakt vad jag ska äta varje dag. Men man bör ha nån plan på vad man ska äta, när man ska träna osv. Ha koll på att man får i sig mkt protein ca 2 gram per kroppskilo protein per dag bör man få i sig.
 
 
Råvaror som är bra att äta under deff:
 
Kyckling
torsk
tonfisk
kvarg
grönsaker
ägg
ris/potatis i måttliga mängder
linser
bönor
Bra fetter som avocado, nötter, kokosolja, lax i lagom mängder
Bär
 
Saker man bör undvika helt ur sin kost under deff:
 
Socker (dolt socker som youghurt, flingor, konserverade frukter, halvfabrikat)
vetemjöl
snabbmat
glass/chips/godis
Feta såser som bearnaisesås, pulversåser
 
 
Finns såklart mer man ska undvika och vad man kan äta. Men tänk rent. Ät råvaror inte matvaror. Destu mer ingridienser det är i varan destu sämre är det oftast.
 
 
Bilder från min förra deff. Som jag bara hade 1 månad och på den korta tiden gick jag ner nåt kilo och musklerna kom fram mycket. Så tänk er vad två månader kan göra om ni fullföljer deffen strikt :)
 
 


Blir ett väldigt långt inlägg nu, men jag vill få med allt det viktiga :) Men träningen är också viktig under deff. 
Man ska fortsätta styrketräna så man underhåller musklerna, men man kan lägga på mer lågintensiv cardio. Vissa går tex en powerwalk innan frukost och kör sen ett styrkepass på eftermiddagen. Eller kan man gå på löpbandet 30-40 min efter varje pass. Eller köra crosstrainer. Man får göra det man känner för och den mängden som passar :)
 
 
Om ni har några synpunkter eller nåt jag missat /missuppfattat så säg gärna till :) Allt har jag läst mig till är på nätet och hört av andra som deffar så vissa saker kan ju va fel. Men det jag iaf är 100% säker på är att du ska ligga på ett underskott, ät mycket protein, styrketräna, så kommer du får resultat!
 
 
 
 

MRR

Så söt Vincent är i keps :) Lite stor bara haha. Igår somnade han vid 20.30, väldigt skönt. Blir mkt update om Vincents sovtider men vi är inne i en mer krävande period just nu. Får se om den går över, fast det lär den göra förr eller senare, iaf när de kommer till att sova hela nätter igen. Vincent har ju aldrig varit några problem på nätterna eller varit speciellt krävande på dagarna. Så när det väl vänder är man inte van, man förväntar sig det ska va som innan. Så det kan bli jobbigare för oss för vi är vana att ha en bebis som sover hela nätter och knappt gnäller eller kräver mkt underhållning, medans andra kanske har en mkt mer krävande bebis som skriker massa på nätterna och inte tycker det är så jobbigt för de är vana. 
Så vi kommer uppskatta mer när Vincent väl sover hela nätter och inte ta det för givet :) för allt kan vända. De går igenom sina utvecklingsfaser, de får tänder, de kan få problem med magen osv. 





Brunt hår

Tror jag ska färga håret såhär om några veckor, hur ljust det blir får vi se. Kommer bli skönt med en förändring. 
Färgen hade inte kommit i torsdags så ska färga utväxten imån. Hatar när man fått mkt utväxt så man ser skallig ut, så man känner sig mkt fräschare med nyfärgat hår :)




Nyklippt

Klippte Danny så passade på att klippa/raka Vincent med :) Blev lite streck haha. Sån tuffing. 
Efter lunch ska vi ut och gå i stan, mysigt. Mata ankor och kanske hälsa på mina föräldrar. 

Imån börjar ju Dannys deff, har tagit kort, mätt honom och tagit vikten. Passade på att mäta mig runt midjan, magen och låren. Benen va oförändrade men jag har gått upp 2 cm runt midja och mage. Så hur mkt som helst kan man inte unna sig när man tränar mkt haha. Men det är snart ändring på det :)
Ikväll kommer iaf ett långt inlägg om deffning och vad man ska tänka på. 




Ben och rumppass

Igår kördes det mycket sumo knäböj med viktboll, gående utfall med 8 kilos vikter, sumoknäböj med 16 kilo, höftlyft på yogaboll. Sen blev det de vanliga maskinerna. Vadpress, benpress, legcurl, benspark och insida ben och höftmaskinen. Sen allra sist blev det donkeykicks och plankan. Så det blir många övningar. Så jag behöver iaf inte oroa mig att missa nån muskel :) bara knäböj kör igenom de flesta musklerna i benen och rumpan :)
 
 
 


Promenad

Gick till konsum när solen va påväg ner. Fick vårkänslor. Innan idag när jag cyklade hem kände jag grilllukt och andra sorts fågelkvitter, härligt :)

Jag brukar aldrig överdriva när det gäller hur hårt jag tränar, men idag efter benpasset låg jag verkligen död i soffan, orkade inte röra en muskel. Vilade lite i sängen och sen tog vi oss ut med Vincent. Fortfarande helt slut i benen, och tyvärr värker knäna igen. Blir kanske för mkt knäböj. 
Jag tycker det är jobbigt att inte kunna röra sig och va så trött i kroppen, samtidigt vet jag ju varför och att jag körde hårt på gymet så det beror på en positiv sak iaf :)




Vad va det jag sa? Danny shoppade loss på konsum :P

Naturgodiset är dock mitt :)

Mamma och son

Tog massa mor och sonbilder igår när det va så fint väder :) Har inte tagit alls många bilder på oss, och ännu färre på Vincent mig och Danny. Får bli bättre på det! Blir mest på bara Vincent.

 
Vincent va inte på bästa humöret så han tittade inte in i kameran eller log på nån av bilderna. Men han är lika vacker för det <3 Han ser helt annorlunda ut med luggen neråt, den står vanligtvis rakt upp men han hade nyligen badat :)
 
 
 
 

Sore

Mina benpass går riktigt bra nu på gymet. Tror att jag kommer ha byggt mkt muskler till sommaren om jag fortsätter såhär :) 
Jag märker iaf tydligt att jag byggt mycket muskler redan. Speciellt längst upp på rumpa, ovansida och baksida lår. Va ju superfint väder idag så det va inte mkt folk på gymet. Cyklade till gymet, har nog aldrig cyklat så sakta som på hemvägen haha. 
 
Snart ska jag och familjen gå till konsum och köpa godis till ikväll. Får se vad det blir. Danny börjar sin långa deff på måndag så han kommer nog släppa lös inne på konsum ;)
 
 
 


Selfies

Tar väldigt sällan bilder på mig själv, eller på kroppen tar jag jäkligt många bilder haha, men inte ansiktet. Oftast skär jag istället bort ansiktet på mina kroppsbilder. Men det är ju oftast så att man tar helst bilder på det man är nöjd med. Sen framhäver man också gärna de kroppsdelar man är nöjd med, gömer de man är missnöjd med osv.
Det är nog den största anledningen till att tex de som opererat brösten plötsligt oftast har urringat och vill framhäva dom, för man är stolt och nöjd med dom. Inte för att söka uppmärksamhet som många tror. Finns alltid undantag men jag tror det beror mest på att man är nöjd med just den kroppsdelen man gärna framhäver det. 
Jag är tex nöjd med min kropp, så jag har helst tajta kläder, för jag tycker inte pösiga kläder gör min kropp rättvisa, då försvinner alla former och jag ser bara större ut än vad jag är, speciellt när man har större bröst, om det hänger löst under brösten ser man ut som ett kylskåp istället :P
 
 
Har inte haft såhär långt hår på evigheter. När jag hade såhär långt sist va det mkt mer slitet. Hade inget bra schampoo och använde aldrig inpackningar. För att få långt hår kan jag inte klippa mig ofta. De säger ju att man får längre hår om man klipper de ofta då de kan gå av annars, men både jag och min frisörkompis har kommit fram till att det inte går fortare. Om du klipper dig varannan månad 1-2 cm så blir det typ +-0. Jag klipper ca 2 cm va tredje månad och nu har mitt hår blivit superlångt :) När jagtar bort hårförlängningne i höst kommer det va aslångt då jag inte kommer kunna klippa det under tiden
 
 

Gymtime

Nu har jag vilat två dagar från gymmet och idag är det äntligen dags igen. 
Jag äter mer onyttigt de dagar jag inte tränar av nån konstig anledning. Igår blev det två munkar och i torsdags fika med mammorna och naturgodis. Så är svullen och känner mig pösig idag. 
Men det känns som det kommer bli en bra helg, är klarblå himmel och rätt varmt ute, och imån ska bli ännu finare  :)


Legday today!





Närbilder

Asså fy vad vacker denna ungen är! <3 Jag smälter av hans ögon, hans läppar, hans kinder, ja allt! Men speciellt hans ögon!
 
 
 
 
Filter
 
 
 
 
 

Mammig

Tror Vincent är rätt mammig av sig egentligen. Blir väl lätt så när det är jag som är hemma hela dagarna med han.
Som idag har Vincent gnällt och skrikit nästan konstant när jag varit borta, och när jag kom hem satt han jättelugnt i mitt knä, Danny sa han inte varit sån sen jag stack.
Men man vill ju att han ska kunna lugnas av sin pappa med. Har lagt han nu så hoppas han somnar, han har slutat sova på eftermiddagarna, han gick upp vid 07.00 imorse, sov 40 min vid 12 tiden, och sen har han varit vaken sen dess, vägrar somna på eftermiddagen konstigt nog. Kanske ska börja gå promenad med han på eftermiddagarna för han somnar ofta i vagnen. 
 
 
Har varit marknad i stan idag så köpte hem 2 munkar var :P Munkar är det godaste jag vet, om jag fått välja en sak som jag måste äta resten av livet blir det nybakta munkar helt klart, det slår allt!
 
 
 
 
 

Vänder

Vincent sover fortfarande väldigt oroligt, förutom i måndags natt, då fick han lite alvedon och då sov han nästan hela natten, vaknade bara en stund vid 4.00 och åt lite. Han har börjat ta mer vid munnen så antar det är tänderna. En tand har kommit ut ganska mycket nu, men jag kände att en annan jämte den är påväg ut.  Sen kräktes han några gånger i måndags så han kanske haft ont i magen med. Ja bebisskrik kan bero på så mkt :) Men jag hoppas han är på bättringsvägen iaf.
 
 

Kladdmuffins med vit choklad

Igår bakade jag klassmuffins till mammorna. Sååååååååååå goda :P
 
 
100 gram smör
2 ägg
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
5 msk kakao
1½ dl mjöl
en nypa salt
 
Blanda alla ingridienser med det smälta smöret. Lägg i formar och grädda i mitten av ugnen i ca 13-17 min beroende på storlek i 175 grader. De stelnar i kylen så de är väldigt kladdiga när du tar ut dom från ugnen.
Jag hade även hackad vit choklad i också :)

 
 
 
 
 
 

Små tänder

Såg att den andra tanden också spruckit upp. Kan ju va därför Vincent varit extra gnällig och sover sämre. Hoppas det blir som vanligt snart. 



Partajj

Nästa lördag ska jag på inflyttningsfest. Sist jag festade va på halloween så det blir inte speciellt ofta. Tycker inte det är så kul och oftast ångrar jag mig bara dan efter om jag druckit för mkt eller frossat massa skit. Förra gången åt jag hur mkt godis och chips som helst.
Men jag ska bara dricka några cider, för vill inte första söndagen, vill ju kunna träna :P
Får hoppas det blir roligare denna gången, kommer va på samma ställe. Är inte riktigt min typ av umgänge och finner inget gemensamt, då blir det tyvärr sällan kul. Förutom min närmsta kompis som har festen då.
 
 
 

Inspo

Lite inspiration såhär en fredagamorgon innan helgen :)
Just nu äter jag mkt onyttigt, igår tex blev det ju fika hos mammorna, sen hade Danny köpt en påse naturgodis till mig. Men jag laddar inför deffen helt enkelt haha. 
Ne men jag vet att jag inte har några problem med att ligga på ett underskott en längre tid så detta förbränner jag fort sen. Varit värre om jag va missnöjd med kroppen nu, då hade jag fått dåligt samvete om jag åt för mkt onyttigt. 




Vårväder

Idag har det känts som riktigt vårväder. Så härligt! I helgen ska det bli sol och runt 10 grader. Då ska jag och familjen till strandbjörket. Är vid en sjö med massa ankor och stor lekpark :) Får ta med kameran och ta fina bilder :)
 
Det va trevligt med mammorna idag, va utan Vincent men det kändes väldigt tomt utan han. Blev iaf goda frallor, frukter, nötter och kladdmuffins. Väldigt gott :)
 
 
Vårjackan
 


 
 

Jag är mamma

Ibland får jag den tankeställaren - är jag mamma? Det känns ibland så stort, att man har en familj och att man skapat ett helt nytt liv, som vi ska uppfostra. Det är väldigt stort att få barn, så det tar tid innan man verkligen inser det :P En graviditet på 9 månader räckte tydligen inte haha. 

Sen känner jag mig inte som en mamma riktigt, det har inte ändrat mig på nåt sätt, man har ju en bild på hur en typisk mamma är och ser ut, men det är väl mest fördomar. Det känns som jag är yngre än vad jag är, känner mig som en ung mamma. Men jag är äldre än vad jag känner mig haha, fyller 26 i sommar, snart 30 :O 
Jag vill iaf skaffa vårt andra barn innan jag fyller 30 :) som jag är rätt säker på kommer bli en till pojke, har en stark känsla på att jag bara kommer få pojkar. 
Blev ett flummigt inlägg, svårt att förklara i ord hur man känner



Mys

Vincent mös lite med kissen igår. Men sen började han fräsa åt han haha. Blev nog lite för mkt gos från Vincents sida :)

Vi lyckades sänka gåstolen lite, nu kan Vincent gå väldigt bra i den. Han kan tom svänga och vet hur han ska ta sig till speciella ställen (växter eller kökslådor). Igår följde han efter mig hela tiden ^^



Mammafika!

Nu ska jag snart iväg och träffa mammorna. Ska bli gott med kladdmuffins, frukt och frallor :) Måste passa på att unna mig nu innan deffen börjar. Danny ska ju börja redan på måndag, han orkade inte vänta mer :P
Är väldigt trött idag då jag inte fått sova så mkt denna veckan. Är så konstigt för igår va jag hur trött som helst, hela kroppen va helt död när jag la mig i sängen, men kunde inte somna, sov bara korta stunden och sen vaknade fram till 02.00.
 
 
Blir mina freddybyxor (vilka annars?), sen ett vitt basiclinne och en tunn kofta :)
 
 
Recept på dessa goda  och enkla kladdmuffinsen med vit choklad kommer imån :)

Just abs

Lite magbilder. Är fascinerad hur man kan få fram magmusklerna så fort efter en graviditet. Jag hade väldigt mkt fett över magen och ryggen efter graviditeten men allt är möjligt :) Så nu är man redo på beach 2014, måste bara finslipa kroppen tills dess ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haha




I'm addicted to you

Har den på hjärnan nu. För mig är gymet mitt beroende. Hur ska jag klara va borta från det i två hela dagar?! Men det ska va skönt också. Imån ska jag åka själv till mammorna och deras småttingar, då kan jag fokusera mer på att umgås med dom. Ska baka kladdmuffins med vit choklad i och tar med. Haha är rätt kul att det bara är jag som avviker från det nyttiga, alla andra tar med frukt :P Men det är så kul att baka. 
Sen hoppas jag att färgen kommer imån så min kompis kan färga min utväxt. Sen längtar jag såå mkt till min hårförlängning. 

Tränade ett blandpass idag, axlar, nedre rygg, vader, chins och mage. Fick köra torsdagspasset med. Tog bara en kaffe innan och jag hade väldigt mkt energi, knappt andfådd, orkade många armhävningar. Blev handstående med men det gick uselt idag..

Eftersom jag åt pasta idag så har min mage varit suuupersvullen. Då får de bli slappa kläder :)

Vila upp mig

Denna veckan ska jag vila två dagar i rad, imån och på fredag. Sen hinner jag inte träna imån ändå då jag ska träffa mammorna och sen färga utväxten. 
Sen idag blir det ingen ripped, bara en kaffe innan träningen då jag inte vill ta det försent. Så blir utan det i tre dagar vilket kan va bra. 


Sommarbrun

Igår duschade jag inte av busen föränns efter träningspasset då denna busen inte luktar så mkt. Kändes som jag varit utomlands, så brun va jag. Men mycket försvann sen när jag duschade. Men det ser jämnare ut efter man duschat av all överskottsfärg. Jag känner mig så mkt mer vältränad med färg, konturerna kommer fram och man ser riktigt fit ut på gymet till skillnad från när man är blek. Det är skönt det finns brun utan sol för vill inte sola solarium mer. Gjorde det mkt innan men är glad jag slutat helt med det då det är mkt farlig strålning, dyrt som attan, håller inte alls länge och tar en massa onödig tid. Borde inte sola så mkt på somrarna heller men det är svårt att låta bli när man älskar va ute i solen, få färg, gå i bikini och bara njuta av de få solstrålar som kommer i Sverige. Testade melanotan för några år sen för att slippa pressa så mkt, behövde inte sola lika mkt och jag blev sjukt brun, men man blev inte fräscht brun då man blev så mörk i ansiktet, alla leverfläckar blev nästan svarta och mörk runt munpartiet. Sen om man rev sig eller fick nåt ärr blev det mörkbrunt och ljusnade först efter några månader efter jag slutade med det. Så jag rekommenderar inte det då även alla gamla ärr blir mörka. Så har man tex gamla acneärr så blir de mörka osv. Även läpparna blev mörkare. 
 
 
 
 
 

Promenad

Idag ska jag till tandläkaren, hoppas de inte blir försenade som sist, men denna gången har jag inte nån speciell tid att passa iaf. Sen kanske jag och en kompis ska gå en promenad beroende på hur Vincent mår. Han gillar ju att vara ute så kanske är bra för han att få komma ut, eller är det en dålig ide när han är förkyld? Han är ju varmt klädd men det kanske är känsligt? 
 
Sen imån så ska min utväxt färgas och vi ska bestämma vilken färg vi ska ha på löshåret. Bara löshåret kostar ca 3000kr så det är inga billiga grejer. Men jag tycker ändå det är såå värt det. Om håret håller sig i bra skick kanske jag sätter i det igen och då kan man ha det nästan ett år beroende på skick :) För sist jag hade löshår va det inte alls torrt eller kändes slitet efter 6 månader, men det är mkt jobb att ta bort alla slingor och sen sätta dit det.
Men isf får håret vila ett tag emellan.
 
Det är synd vi inte kan göra ombre som jag har nu, har en väldigt naturlig ombre och jag trivs verkligen i denna färgen. Men det får bli en brun färg med mörkbruna slingor i. Blir exotiskt och fint det med :)
 
 
 

Träningsupplägg ben

Börja tycka det är roligare att köra ben, just för man kör med så tunga vikter och det är ett allmänt tungt pass. Benpass är då som jag svettas som mest förutom cardio. Va väldigt längesen jag körde ordentlig cardio nu, blir max 10-15 min isåfall. Men jag kommer få gott om cardio under min deff. Då kommer det bli mycket promenader och crosstraining. 
 
 
Ben och rumppass:
 

Uppvärmning -100kcal på crosstrainern
Knäböj med stången (20 kilo)
 
Knäböj med 30 kilo
 
Sumoknäböj på stepbrädor -14 kilo
 
Bulgariska utfall 1 set med 7 kg hantlar
Vanliga utfall
 
Sumoknäböj med viktboll och ståendes i "jägaren", sen direkt sittande 90 grader mot en vägg med viktboll x 3
 
Höftlyft med 15 kilos viktplatta på yogaboll
 
Benspark
 
leg curl med två dropset
 
Höfter i maskin
 
Benpress med ett ben i taget
 
Donkeykicks med vristband
 
 
Det är inte alltid jag räknar reps eller minns vilken vikt jag har så jag skriver mest vilka övningar jag körde. Men det blev 3-4 set på varje övning. Kör oftast tills jag blir trött och det börjar bränna ordentligt.
 
 

Hormoner

Haha detta stämmer verkligen. Iaf på mig under mensen! Jävla hormoner :P
Ena stunden är man på moln och andra stunden i helvetet sen blir man ett känslomässigt vrak. 

Ska försöka somna nu. Får hoppas Vincent sover hela natten, han har inte sovit alls mkt idag så jag är hoppfull. 
Natti natti!




Byggamera

Hade ett riktigt bra benpass idag med. Hade bra kontakt med musklerna och tröttade ut dom rejält. Kommer lägga upp upplägget imån :) 

Jag får se om jag orkar blogga lika mkt denna tiden när Vincent är så krävande. Det tar all min energi. Fast jag bloggar väldigt mkt redan, ca 5-7 inlägg per dag. Känner att det inte gör nåt om det bara blir tre inlägg per dag ett tag. 
Jag bara önskar att han blir som han brukar. Denna dagen har varit så jäkla jobbig. Han har gnällt ett dygn i sträck nu, vill knappt sova och är bara extremt jobbig och krävande.  Jag förstår inte vad som är fel, man är så less på detta ljudet nu så man vill bara lägga sig ner och gråta av frustration..





Brun

Smörjde mig med vita liberata busen igår. Man blir riktigt brun av den, men sen när man duschat försvinner tyvärr mycket av färgen, men man får smörja flera gånger istället. 

Throwback

Haha fy vad hemskt men kul på samma gång det kan va att gå igenom gamla bilder. Har ju en extern hårddisk med alla gamla bilder som jag inte är inne i så ofta. Men igår gick jag igenom mapparna xD
Man har inte så många bra bilder från den gamla tiden så kamerorna va kassa och även mobilkameran :P 
Här är iaf några bilder som inte är så förskräckliga som vissa av dom... Fy vad man såg ut haha!
 
 
Här va jag nog 19 eller nåt. Så snyggt rum hade jag med en ram med en bild på mig själv haha ego.
 
Första hårförlängningen jag hade. Gick inte ha utsläppt för det bara trasslade sig. Hade asiatiskt hår som jag aldrig kommer ha igen.
 
5 år sen. Sasha va en ny medlem i familjen :)

LEGDAAY

Nu när jag börjat köra tyngre övningar och lite andra övningar så känns det roligare att träna ben. Kör många olika sortes knäböj och utfall. Idag ska jag göra sumoknäböj, va väldigt längesen sist. Eller jag gör alltid med benen mer isär och fötterna utåt men det blir mer effektivt när man står på stepbrädor då jag tycker det är lättare att gå längre ner då. Jag har byggt endel muskler, men har inte alls mkt konturer vid benen. Så ska försöka jobba fram det :) Benmusklerna är ju väldigt stora muskler och tar tid att bygga upp känns det som.
Så nu drar jag iväg till gymet, sen ikväll ska vi fira Dannys mammas födelsedag och då blir det tårta (snälla hamna på rumpan!)
 
 

Läkarbesök

Igår va jag och Vincent hos läkaren. Hade inte vagnen med mig (som jag ångrade rätt fort) då jag fick bära runt han väldigt mkt. Men jag är glad de undersökte han ordentligt. Till skillnad från när man själv är på vårdcentralen. 
De lyssnade på hans andning, tittade i öronen/halsen. Andningen va lite ansträngd så han fick andas in nåt i gasmask två gånger ( gillade inte Vincent), fick kortison. Sen fick han ta blodprov och tempen inne på labbet. Han skrek inget alls när han fick ett stick i fingret :) Efter blodprovet fick han ett klistermärke. Eftersom detta är hans första klistermärke ska vi spara det. Känns så speciellt med hans första klistermärke haha. Vincent blev så stolt ^^
Men de kom iaf fram till att han har ett virus. Han fick kortison och en annan medicin som ska vidga luftvägarna när andningen blir ansträngd. 

Vilken nostalgi


Black and white

Just keep going
 
 
 

Äntligen morgon

Jag hoppas verkligen dessa mardrömsnätter går över snart. Nu har jag verkligen börjat känna på de negativa sidorna med barn, en förstörd sömn. Nu har detta inte pågått så länge och Vincent har alltid sovit bra innan så jag är så tacksam över att det inte varit några problem innan. 
Jag förstår inte hur föräldrar klarar av kolikbarn, en stor eloge till er. Jag skulle gått i taket :S är så rädd att nästa barn ska bli skrikigt på nätterna, vet inte hur vi skulle klara det.. 

Jag la mig vid 22.30 ungefär men somnade efter 02.00. Den värsta tid på dygnet är kvällarna och när man ska sova. Jag har jättesvårt att somna på kvällarna, så när jag precis började somna efter många vändningar så började Vincent gnälla. 
Känner inte igen detta beteendet alls. Han gråter inte utan gnäller i sömnen, somnar om, gnäller igen, man vaggar han 10 sek och han somnar om. Han sover väldigt oroligt. Minsta lilla ljud och han börjar gnälla. Sen va han vaken 40 min inatt och skrek. 
Tror inte det är tänderna eller förkylningen. Han hostar ingenting eller tar sig vid munnen. Tror det är fasen han är inne i nu. Är nog separationsfasen. Så hoppas detta går över men det gör det nog förr eller senare. 
Det är inte lätt att slappna av om nätterna för man ligger nästan o väntar på nästa gnäll. 





Celsius

Flängt väldigt mkt idag. Skulle till tandläkaren idag, men när jag väntat i väntrummet i 20 min över min tid sa de att de ligger endel efter så hade inte fått tid föränns tidigast 45min efter min tid. Och det hann jag inte vänta på då jag skulle till läkaren med Vincent så fick boka en ny tid. Väldigt drygt när man kört ner till stan och betalat parkering för att sen köra hem. 

Blev ett sent pass idag så köpte en celsius innan, hade massa energi och va inte alls speciellt andfådd. Fick ett bra pump av den. Sen är Celsius så himla gott (men dyrt). Så det blev ett bra axel, triceps och magpass idag. Kände jag fick ordentlig kontakt med magen. 


Ätit väldigt bra idag med! Skönt att man hållt sig till sina mål och ätit kalorisnålt. 

Frukost: gröt

Lunch: det nedan

Mellanmål1: en proteinbar, ett äpple

Mellanmål2: en proteinbar + 1 celsius

Efter träning: en proteinshake

Middag: linssoppa

Kvällsmål: om jag blir hungrig blir det ett granatäpple



Nagelförlängning

Jag vill börja göra nagelförlängningar. Sen hade det varit skönt att kunna göra med tippar för det tar ju månader innan naglarna vuxit ut igen. Speciellt när de går av hela tiden.
 
Är det nån som har gjort tippar hemma som vet hur man ska göra och vad man behöver?
Jag har ju massa gelelack hemma, tänkte om det går använda det över sen och göra som vanligt. Bara att jag köper tippar, sculpture gel och lim och sen målar valfri färg över och härdar som vanligt. Känns som det borde gå.
 
Isåfall behöver jag tippar, sculpture gel, lim, tipp sax, nagelbandstrimmer/sax, och sån "pusher". Även filar och en gelepensel.
 
 
Står att man inte behöver primer, bonder eller top coat till denna gelen. Vet inte riktigt vad det är till ändå :P
 
 
 
UV lampa har jag ju så det slipper man köpa. Sen håller det nog längre om man har sånt här bygglack. Eller man hoppas ju på det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Orolig

Tycker så synd om Vincent som har sin hosta och slem i halsen. Han har en riktig rosslig hosta som kommer när han skriker och då och då under dagen/ natten. Har bokat tid för läkarbesök idag. Sen ska vi kolla magen i slutet av mars. Hade velat de kollade om han är laktosintollerant eller allergisk mot nåt men hon sa det är jätteovanligt på små barn och att de får andra symptom då? Förstår inte varför man måste stå på sig och tjata om hans problem, de borde kolla upp sånt direkt så man kan utesluta det sen. Han ska ju inte behöva få lactulos varje dag i över en månad utan förbättring eller lavermang. Det är ingen långsiktig lösning. Just nu är han inte jättehård men det där går upp och ner hela tiden, han är mer hård än lös iaf. Så jag kommer inte ge lactulos på ett tag eller gröt och inte har laktos i maten för o se om det blir nån skillnad. 

De senaste nätterna har varit riktigt jobbiga. Vincent har sovit jätteoroligt och börjat skrika säkert över 10 gånger. Jag har så svårt att somna på kvällarna så man får försöka somna om 10 gånger. Vet inte om det beror på hans tand, att han är sjuk eller om det är en fas han går igenom nu. 
 
 

6 månaders träning

I torsdags va det exakt 6 månader sen jag började på mitt gym. Sen den 27 augusti har jag tränat 5-6 dagar i veckan varav mest styrketräning. Jag räknade ihop mina inloggningar och jag har varit på gymet 140 gånger på 6 månader. Har tränat runt 250 timmar. Så visst är det väldigt mycket jobb och tid som går till att forma sin kropp. Men 1-2 timmar om dagen ser jag inga problem med att lägga på sig själv och sin kropp.
 
Jag är så stolt över hur långt jag kommit, känner mig som en ny människa, älskar att vara stark. Nu kan jag bära matkassorna utan problem, slipper klaga över hur tungt det är ;) Jag har en mycket högre förbränning pga musklerna jag har byggt och kommer fortsätta bygga, jag kan äta sjukt mycket utan att det syns på kroppen. Jag unnar mig rätt mkt skit på helgerna, men jag tror inte jag går upp i fett av det då jag tränar så mkt och äter så bra annars. Det är mycket lättare att hålla vikten när man styrketränar då musklerna slukar mycket av energin man äter.
 
Jag är inte där jag vill vara, men jag är glad jag inte är där jag va i somras. Jag har hela tiden nått mina delmål som bland annat varit att gå ner mina gravidkilon, få en platt mage, bli av med allt överskottsfett som jag lagrade under gravideten, fått muskler, synliga konturer. Nu är mina nya mål att bygga en större rumpa, större ben, synligare magrutor.
 
 
 
På vänsterbilden står jag en bit ifrån med fötterna och på högerbilderna står jag ihop med fötterna. Sen är det såå skönt att det inte väller ut fett längre över byxor och trosor.
Kan jag så kan ni. Ni kan fortfarande hinna göra en stor förändring till sommaren genom att bara äta bra och träna regelbundet
 
 
4 veckor och 8 veckor efter förlossningen
 
 
 
 

Söndagsglass

Jag och Danny unnar oss nästan alltid glass gjort på vaniljkesella och bär på söndagar. Har blivit att vi unnar oss fredag-söndag haha. 
På torsdag ska jag och Vincent och träffa mammorna och deras barn, om Vincent fortfarande är sjuk kanske jag kan dra själv? 
Ska iaf baka kladdmuffins, tycker om att baka när man ska bjuda på det. Nästa gång tänkte jag bjuda hem dom till mig igen. Då ska jag baka mina och Dannys favoritkakor  - chocolate chip cookies :P



Gårdagens upplägg

Igår tränade jag utan aminosyrorna, va faktiskt inte lika andfådd som i lördags. Ska va utan det ett tag och sen testa igen. Men saknade dom igår för de är så himla gott ^^

Blev ett bra ryggpass igår, körde väldigt tungt så hade inte alls mycket energi för biceps sen. Nästa gång kör jag biceps först.

Mitt upplägg för rygg

Chins: 5kg hjälp 2x8, 10kg hjälp 2x10

Marklyft: 40kg 4x10-12

Hantelrodd: 18kg 4x12

Rudern rowing: 50kg 4x12

Sen körde jag två övningar i kablarna men vet inte vad de heter, blev även smala latsdrag men minns inte vilken vikt.

Testa sig fram

Man måste hela tiden testa sig fram vad som funkar med träning och kost. Jag har kört ben/rumpa två gånger i veckan plus rumpa en gång extra på det. Så varannan dag rumpa. Men jag känner det blir för mycket. Jag orkar inte lika mycket och jag blir trött i musklerna fort. Iaf i rumpövningarna. Så jag tror det räcker att köra ben/rumpa två gånger i veckan :) 
 
Igår va det ett jobbigt benpass. Jag va superandfådd under hela passet som tog två timmar. Man blir helt slut, yr och orkar inte köra alla seten. Jag körde många övningar men bara 2-4 set beroende på övning. Ska köra utan aminosyror idag och se om det är dom, för har inte varit såhär andfådd innan, om det inte hjälper ska jag testa utan ripped. Men jag kände iaf att passet gjorde nytta:) Den sista övningen blev benpress, sista setet blev det 133kilo 12rep. Är inte konstigt jag inte känt så mkt i den maskinen innan när jag körde 69kg. Gäller att våga ta tunga vikter om man känner man klarar det. Det är tyvärr sällan man ser tjejer på gymet som tar tunga vikter. Som igår så väntade jag till en tjej va klar i benpressen, hon satt och messade medans hon körde kanske 15kg i 30 reps. Tror inte de va rehabträning då hennes kompisar gjorde likadant. Men när man inte tar i eller utmanar musklerna får man inga resultat. Men alla börjar nånstans. Jag va själv där innan, körde aldrig så tungt att jag fick ta i, eller kände nån brännande känsla. Alla de timmarna på gymet gav ingenting. Önskade man va mer påläst innan man började träna. Men de va tur jag tränade styrketräning så sällan innan. 
 
Våga lyfta tungt, våga ta i, våga testa nya övningar och utmana dig själv
 
 
 

Look healthy

En ren och fräsch hud gör så sjukt mycket. Tycker det känns som det viktigaste i skönhetsväg. Jag önskar jag hade en finare hud, men det är mkt genetiskt och vad man har för hudtyp. Men jag försöker ta hand om den så mkt som det går. Försöker använda bra hudkrämer och kommer börja scrubba 1-2 gånger i veckan. 
Jag testade ansiktsmasken i fredags så kan inte ge nåt bra omdöme än. Men den luktar fräscht och huden kändes väldigt mjuk och ren efter. Man blev inte sådär stram och torr utan den kändes återfuktande. Så får se om jag märker nån skillnad på huden. Kommer ge omdömen om olika brun utan sol och alla krämer jag använder senare när jag testat det ordentligt :)


Bästa passet

Idag är det roligaste passet på veckan, rygg och biceps. Tycker rygg är väldigt kul för där börjar jag se resultat! Även axlarna har jag utvecklats mkt i. Men det är ju också så att man oftast utvecklas mest i de musklerna som man tycker är roliga att träna. Tex rumpa tycker jag är sådär kul att träna nu för jag gjort det så ofta, men eftersom jag så gärna vill bygga en större rumpa blir det roligare. Ska skippa aminosyrorna idag och hoppas på att jag inte blir så andfådd. Eller har jag fått dålig kondis nu när jag inte kör nån cardio knappt? 
Men den 1 april blir det dags för min och Dannys deff. Danny tjatar redan nu att han vill börja så hoppas han kan hålla sig en månad till :) Ni får gärna deffa med mig och gå ner i fett nu innan sommaren :)
Eftersom jag inte har så mkt fett att tappa så måste man va destu striktare med kosten för att gå ner ytterligare i fett.
 
 
 
 

Sjukling

Beroende på hur Vincent mår imån så måste vi boka ett läkarbesök. Han är supersnuvig, hostar jättemkt så han knappt får luft ibland. Igår började han hosta jättemkt efter han ätit, jag bar upp honom och han spydde ner HELA mig och honom. Han har aldrig spytt så mkt. De forsade ut som en fontän. Fick spya i halva håret och tom på fötterna och Vincent va nerdränkt. Sen har han fortfarande problem med magen, han blir hård i magen hela tiden. Gav han microlavemang igen i fredags och då kom allt ut. Men han hade jätteont efter han fick den och det blir säkert hårt igen. Tycker inte de på bvc tar nåt på allvar eller ger så mkt råd. Så han har så mkt slem i halsen att ha knappt får luft, hon sa ingenting om det. Tror inte ens jag fick ett svar. Han har varit hård i magen jättelänge nu men de enda jag fått råd om är att öka lactulosmängden och ge lavemang. Men det funkar inte i längden, det är nåt i maten som gör det och så länge som vi inte vet vad det är kommer det ju inte gå över. 
Så vi måste boka ett läkarbesök, hoppas de kan hitta felet varför han blir hård i magen och kan lindra hans hosta. 



Lika

På senaste tiden har Sasha och Giggs sovit på samma ställen, ser så kul ut när de sitter och ligger exakt likadant :) somen spegelbild




Cheatday

Idag har det blivit en riktig cheatday! Åt en falafelrulle innan träning (rekommenderas ej), sen har vi gjort hemmagjord pizza och sen blir det naturgodis! Testade även göra en nyttigare sorts mojito. Va supergod och frisk! Men nästa gång ska jag pressa limen i :) Hade ingen färsk mynta så fick bli torkad, det funkade med :) 
Danny körde med vodka i som också funkade. Men man ska nog inte blanda koffein med alkohol. 



Pizzan blev supergod! Hade vego pepperoni i som va supergod! Va lagom stark. Tror det va märket astrid och aporna (vet konstigt namn) :p
Vi delade så åt bara en fjärdedel, räckte gott o väl :)


Matvanor

Innan graviditeten hade jag jättesvårt att äta nyttigt. Jag va stolt om jag åt nyttigt en hel dag och då åt jag ändå potatis/pasta/ris/bröd varje dag. 
Jag unnade mig i stort sett varje dag och jag tyckte nyttig mat oftast va äckligt så det va svårt att bryta de vanorna. Sen va man bekväm och åt mackor eller flingor till lunch, hade aldrig orkat stå och laga lunch varje dag då för man va så bekväm.  Men nu är det inte alls jobbigt att laga två riktiga mål per dag, man vänjer sig, sen finns det inget annat jag kan äta då vi inte har bröd/flingor hemma längre. 

Jag håller mig mätt längre och småäter nästan aldrig längre. För det är oftast småätandet som gör att man går upp i vikt, allt man stoppar i sig räknas.


Plockat från min instagram från när jag va gravid


Efter graviditeten

Brun

Blev så sjukt brun när vi va i Cypern sist. Hade såå gärna velat åka iväg i sommar. Men en utomlandsresa är så dyrt. Sen är man kanske bara borta 1 vecka. Och så mkt pengar på bara en vecka kan ibland kännas ovärt. Samtidigt älskar jag att resa och hade önskat man hade pengar att göra det oftare. Men det handlar om val och prioriteringar. Jag kan känna jag får ut mer av att tex köpa möbler och saker till hemmet, för de kommer man ha en lång tid. Så jag och Danny gör inte så mkt saker som kostar utan vi köper hellre prylar. Men tycker vi får bättra oss på att göra utflykter oavsett om det mesta kostar pengar.
 
 
 
 
 
 

Mördarpassen

Idag stänger gymet redan 16.30 så lördagar är alltid lite stressiga. Iaf när Danny jobbar över som idag. Han slutar 12, ska äta och träna och sen ska jag hinna träna efter. Men på lördagar kör jag enbart rumpa och ben, ingen cardio och sällan mage. Jag märker mer och mer skillnad på rumpan och benen, det går långsamt men det händer saker. För att få det resultaten jag är ute efter behöver jag äta mer, men det tar jag till hösten isf. Jag ligger helst inte på ett högt överskott just nu då jag vill känna mig smal, märker direkt på magen när jag börjar äta mer. Så får bygga de muskler som går med den kosten jag äter idag :). Om en månad kommer även jag och Danny deffa ordentligt. Ser fram emot det och nya utmaningar :) Denna gången blir det deff i 2 månader så tror jag kommer bli rätt rippad, hoppas på det iaf :)

Benen till vänster vill jag ha!
Smala, fasta med slanka muskler








Video på förlossningen

Vet inte om ni är intresserade av att se min förlossning. Detta är en väldigt privat/personlig video egentligen men jag delar gärna med mig :)  Danny filmade bara två gånger vilket jag ångrar idag, samtidigt är det inte så kul att bli filmad när man har en värk. Han filmade inget när jag hade de värsta värkarna, kanske lika bra för då kanske man blivit avskräckt att göra det igen haha!
Så denna smärtan är egentligen ingenting jämfört med värkarna jag hade innan jag fick spinalbesövningen. Då skrek jag det högsta jag kunde, minns inte så mycket av det. Man är i sin egen värld. Det är jag och smärtan typ.
Men efter spinalbedövningen (va då öppen 9 cm när jag fick den), så kunde jag prata emellan värkarna, ibland somnade jag korta stunder, sen blev toppen på värken inte alls lika intensiv. Man kan säga att toppen på värken efter spinalbedövningen va som en tredjedel av värken innan bedövningen, om ens det.
Hoppas verkligen jag kan få epidural mkt tidigare nästa gång. Men om narkosläkaren är på op så kan man inte göra nånting. Det negativa med epidural/ ryggmärgsbedövning/spinal är att man öppnar sig saktare då värkarna kan avta, jag va öppen 9 cm och tog nog 2 timmar tills jag öppnat mig den sista cm. Medans jag öppnade mig från 4cm till 9cm på ca 3-4 timmar.
 
 
  Danny kommer ju med den bästa frågan och undrar vad jag gör?
 
 Det gick inte byra miniatyrbild så det får bli denna hemska haha! Fy vad jag ser ut, men jag får skylla på att jag föder ;)
 
 
 
 
 

Boobie

Jag är orolig för mitt ena bröst. Det brukar va mindre än det andra, men nu är det mkt större istället. Måste ökat 1-1.5 kupa på bara det bröstet.
Kan man göra det under mens? Har aldrig lagt märke till att de blivit större innan, och det är konstigt det bara är ena. Det är inte hårt eller gör ont så är nog inte kapsel, får se om det blir mindre igen. 
Man är extra orolig att förstöra brösten nu när man tränar så mkt. Jag tränar inte bröst men bröstmuskeln involveras i många övningar ändå. 



Spring here we come

Nu börjar jag känna mer och mer att våren snart kommer att vara här. Idag är det ju 1 mars och den första vårdagen enligt kalendern. Nu har man bara mycket att se fram emot, och nu kommer det gå fort tills man kan ta på sig klänningarna och shortsen, börja grilla och fixa i trädgården och allt som hör våren till :) 
Så härligt! Samtidigt blir jag mer och mer stressad över vad jag ska göra efter mammaledigheten. Saknar tryggheten, ett fast jobb och kommer va rädd att förlora min SGI. Kommer prata med fsk innan mammaledigheten tar slut för att ta reda på all info så den sparas till nästa barn (om de ens kommer grunda på samma jobb då). 
Bara jag är aktiv på heltid ska den ju sparas. Har 150 dagar kvar från akassan med högsta betalning, sen har jag ett nytt avtal på 300 dagar från mitt deltidsjobb, så jag kommer iaf alltid ha en inkomst. Men som säkert många andra vill man inte va beroende av akassan och ams utan jobba ihop sina egna pengar.
Får börja söka heltidsjobb i sommar och se om jag hittar nåt.
 
 
Vårunderläggen är nu framme :)
 
Pancakes! Såå goda!
 
 

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0