Poison

Drack bara 4 cider igår men det räckte för att jag skulle känna mig påverkad. Jag har mått rätt bra idag men är sådär slö i kroppen. Man har ju gift i kroppen som kroppen vill få bort. Så egentligen ska man inte träna efter man druckit utan låta kroppen rensa ut skiten först. 

Jag känner mer och mer avsmak från alkohol, känns mest äckligt och så sjukt dåligt för kroppen. Det är ju gift, en drog man häller i sig. Jag är glad jag inte förstör kroppen med fest varje helg, eller festa kan man ju göra men det är inte bra att hälla i sig gift varje helg. Speciellt inte när man vill utvecklas i sin träning. 

Men jag fick iaf rumpa och benpasset överstökat idag. Blev ett bra pass trots man satt och gäspade hela tiden :) 
Tog 18 kilo i sumosquats idag, tror den tog riktigt bra på bakaida lår för nör jag gjorde donkeykicks i slutet brände det dår direkt och de va helt slut, för hade inte kört leg curl nåt idag. För jag känner ingen brännande känsla i någon sorts knäböj, utan det är bara jäkligt tungt och man blir mest trött i musklerna. Men de tar väl också hoppas jag :)

Närmar mig sakta men säkert mitt mål :)





Kommentarer
Jessica

Eftersom du kan så mycket om träning och så tänkte jag kolla om du har något tips/råd till mig. Jag har precis som en fettvalk under rumpan typ, tror du att man kan få bort det genom att träna rumpan? Jag har ingen möjlighet att gå till ett gym så måste isåfall hitta övningar som man kan göra hemma. Du är så grym med din träning och har verkligen en riktig drömkropp :)

Svar: Hej!
Tack så mkt!
Ja det tror jag du kan få bort med rätt kost och träning. Går inte punktförbränna men träna extra mkt ben och rumpa så kommer du bli fastare där. Men för att få bort just fettet är det allmän fettförbränning som hjälper. Så du kan blanda cardio och styrketräning.
Baksida lår och rumpa kan du ju satsa på lite extra.
Utfall med vikter är bra, knäböj med vikter, donkeykicks, höftlyft.
Om du bara har vikter, kettlebells, vristband så kan du göra mkt övningar hemma.
Du kan tex ha axlarna på sitsen på soffan och göra höftlyft med vikter.
Du kan söka på de olika övningarna jag skrivit på google så kommer de upp bilder :)
Lycka till!
Malin

2014-03-16 @ 22:09:21
Jessica

Tack så mycket för ditt svar :) Ska köra stenhårt från och med imorgon :)

Svar: Kämpa på! :)
Malin

2014-03-16 @ 22:25:52
Emma

Hej!
Måste bara säga att jag gjorde din texmex soppa idag och OMG vad god den var :) Gör ofta soppa och denna var en av de bästa jag ätit. Kommer bli en klar vardagsfavorit här hemma. Sambon gav den 8/10 i betyg, han saknar nog riktigt kött i men jag skulle säga 10/10 ;)

Svar: Hejsan!
Vad kul den va så god! Kanske är dags man själv gör den, va ett tag sen nu :)
Malin

2014-03-16 @ 23:34:51
extravaganzaa.blogg.se

Snyggt :) Inspirerande blogg!

Svar: Tack så mkt!:)
Malin

2014-03-17 @ 16:17:17
URL: http://extravaganzaa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0