Fira nyår

Nu är vi hemma hos mina föräldrar och ska äta trerätters. Är en tradition :) Blir västerbottenpaj som förrätt och planka som huvudrätt. Efterrätt vet jag inte än :)

Blev en bekväm klänning med smycken :)




Gott nytt år!

Gott Nytt År

Då va 2013 snart över och in mot ett nytt år. Jag hade rätt att 2013 skulle bli ett väldigt bra år, det har inte hänt många saker men det har hänt stora saker. Känner mig både ivrig och nervös för nästa år då man blir rätt bekväm med att vara mammaledig. Men i augusti hade jag tänkt börja jobba igen. Vet inte alls med vad, om jag kan och vill jobba deltid på kontorsservice på trygghansa och på atg ombudet. Eller om jag ska försöka hitta nåt annat. Det får vi se helt enkelt :) Men en sak jag vill ha som mål nästa år är att försöka lära mig spanska. Hinner kanske inte lära mig det flytande men iaf försöka lära mig så mycket jag kan.
 
Jag har gjort en sammanfattning på året. Har inte hänt så många saker egentligen. Försökte hitta några speciella händelser som hände i somras, men då va jag nybliven mamma och det enda som hände va att ta hand om Vincent och röra på mig :P Vilket har varit helt perfekt. Känner inte det behöver hända mer för att jag ska känna mig lycklig. Måste inte resa massa, träffa massa nya människor vilket såklart är kul det med, eller att jag måste hitta på nya saker hela tiden. Är nöjd med att vara hemmafru, ta hand om Vincent TRÄNA, shoppa och bara va :)
 
 
Nån gång i början på 2013 fick vi se Vincent första gången på ultraljudet. Underbar upplevelse och allt blev mer verkligt
 
På tidig vår köpte vi vår pärla i Örebro. Blev en lång tur men het klart värt det!
 
Liten photoshoot innan Vincent skulle anlända. Vi va väldigt ivriga och förväntansfulla med att få träffa honom
 
Förlossningen den 27/6-13. Året största händelse!
 
I början på juli åkte familjen Nunez Björk till Öland med vår nykomling. Underbart väder och vi njöt av ledigheten tillsammans!
 
Började med powerwalks. Äntligen kunde jag promenera utan att få foglossning! Vincent va så liten då!
 
Såfort jag satte min fot på gymet efter förlossningen fick jag direkt mersmak. Älskade det och har nu blivit en stor passion för mig
 
Fick även ett stort intresse för gelenaglar och göra egna hemma. Nu har jag alltid fina naglar och kan byta design precis när jag vill :) På salong brukade jag vänta ca 5 veckor innan jag gjorde om dom (håller dock mkt bättre på salong). 
 
Testade en ny hårfärg. Trivs i min koppriga färg
 
Denna gången va det inte bara jag och Danny som firade jul med min familj. Nu är vi en egen liten familj <3
 
Fått tillbaka min kropp efter graviditeten. Eller jag har fått mer tillbaka. Styrka, fasthet, muskler, kondition.
Trodde jag skulle bli en slapp pannkaka efter där jag aldrig skulle få bort alla extra kilon.
Gick upp ca 22 kilo under graviditeten och vägde ca 68 kg 1-2veckor efter förlossningen. Och nu är jag nere i 57 kilo :)

6 månader

Nu har vi gått över 6 månadersstolpen och jag tycker mammalivet bara blir bätte och bättre. Innan tänkte jag att det är ju supermysigt när det är små bebisar och att man inte ville han skulle växa, men nu känner jag att man får ut mer glädje destu större han blir. Han förstår saker på ett helt annat sätt, han tittar på en på ett helt annat sätt och utvecklas sjukt fort just nu känns det som. Att det kan hända så mycket på bara några veckor.
 
 
 
Han har börjat dregla sjukt mkt. Speciellt när han ska smaka på allt. Det bästa är när han har nappen för då dreglar han inte :)
 
 
Min underbara lilla pojk

Mitt år 2013

 


Vet att många av er inte har videofyme. Men om ni har en smartphone är det väldigt smidigt att bara ladda ner appen och kolla. Kostar inget :) Annars hade jag gärna lagt upp videos på youtube så alla kan se men då måste jag föra över videon i datorn och ladda upp på youtube. Smidigt att bara göra den direkt i mobilen och lägga upp genom appen :) eller det kanske går titta på videon genom datorn utan att ha appen? Funkar iaf för mig :)

 

Här är iaf lite bilder från året som gått. Kommer en mer utförlig sammanfattning senare :)

 

Lite rumpor

Här kommer lite rumpinspo! Om jag fått välja på en fyllig snygg rumpa eller ett par fylliga snygga bröst hade jag lätt valt rumpan! 
 
 
 

Music

Här kommer lite låtar jag ofta pumpar på gymet! Älskar den första, suave! Precis min musiksmak! Sen gillar jag låtar där det är både engelska och spanska. Detta är några av mina favoriter just nu iaf. En blanding av R&B, rock, techno
 
 
 Älskar denna låten acoustic med Jessie J. Vet inte om jag är den enda som kan träna till lugna låtar, iaf i början av låten
 
Brukar inte lyssna på rock men dessa två gillar jag mycket. Speciellt i början på dom!
 
 
 
 
Alltid älskat denna låten och ingen jag nånsin tröttnar på!
 
 
Också väldigt bra! Känns också väldigt somrig
 
Techno funkar med!
 
 
Rätt ny låt på listan, men som jag börjat spela sönder nu :)
 
 
 
Detta får bli sista för nu :) Gaga är alltid grym, sen älskar jag R.Kellys röst!
 
 
 
 
 

Sjuk

Blää! Börjar känna mig sjuk igen. Ont i halsen och är jättetrött i kroppen. Har känt mig rätt seg på gymet de senaste passen så beror nog på det. Då tänkte vila imån och på onsdag så kör jag hårt nästa år igen om jag är frisk :) Har iaf ingen feber eller nåt utan bara halsont och trötthet så får hoppas det inte blir värre. 

Ikväll ska jag och Danny iaf göra nåt tsm (väldigt sällan det händer). Så vi ska äta popcorn, marabou och titta på tredje säsongen av snooki & Jwoww :) 

Haha!


Fruktsallad

Igår gjorde jag en fruktsallad. Gick superfort att göra för använde min slicer dicer plus. Väldigt lätt att skära just frukt i den som äpple, päron och kiwi. Åt det med vaniljglass, väldigt gott :) Sen gjorde jag bön/linsröra
med matvete, sallad och nuggets på kvällen. Tänkte dra iväg och köra cardio på kvällen men kom på att det stänger tidigt på söndagar. Men körde cardio idag istället efter all skit jag stoppat i kroppen :S Märker med att jag fått större sötsug efter jag ändrat mina vanor lite. Minns när jag inte hade så mycket aptit efter förlossningen, då åt jag nästan inget onyttigt alls, och suget fanns inte alls där. Så måste va borta från sånt ett tag så vet jag att suget kommer försvinna :)
 
 
 
 
 
Jag blev inte riktigt mätt på min portion (åt höger), mättade hungern men fick ingen mättningskänsla. Känns som jag kan äta hur mycket som helst hehe. Och då åt jag fruktsallad strax innan med och hade ätit linssoppa, en stor potion gröt och en proteinshake på dagen (gick upp vid halv 11 idag med).
 

Utveckling

Att man kan bli så varm om hjärtat när man ser Vincent klara saker själv, ser han utvecklas till att en dag klara allt själv. På hans 6-månadersdag såg vi han kunde sitta själv utan stöd väldigt länge. Sen igår klarade han sätta tillbaka nappen själv i munnen. Vet inte om det va slump men han gjorde det flera gånger under dagen :) Hade ju varit super om han kunde göra det själv :P
 
 
 
 
 
 
 

Fettminskning

Är så kul att jämföra med bilder från när jag precis började träna på gym :) Också kul att jag tyckte jag va smal då. Det tycker jag verkligen inte nu då jag vant mig vid kroppen jag har idag. Man blir lätt blind för man vänjer sig ju vid sin kropp. Kände mig lixom smal en månad efter förlossningen. Allt har med vana och ovana att göra. Ibland undrar jag om jag är blind nu med, att jag kanske inte är så smal som jag känner mig. Men måtten säger ju rätt mkt där man ser allt svart på vitt.
 
5 sepember - 29 december
 

Pwo

Danny köpte ett nytt pwo (pre workout) som jag testade igår. Han sa han fick ett väldigt pump av den så jag testade den. Men kände inte av nånting speciellt. Förutom att det inte alls va så kul att träna igår, motivationen låg på botten och hade ingen energi. Så har det blivit varje gång jag inte tagit min ripped. Förstår inte varför ripped kan göra så mkt skillnad för det är ju koffein i båda. Men det är väl nåt annat i ripped som sätter igång mig :P

Sen fick jag värsta lökarna då grå bomullstshirt kanske inte va det bästa valet. Den är väldigt bekväm men ingen topp som man kanske ska träna i :P





Tidigt pass

 
 
 
Idag blir det ett morgonpass. Cardio och triceps och lite mage hade jag tänkt. Vincent har vaknat vid halv 7 nu både igår och idag så får hoppas det bara är tillfälligt :P
 
Kommer pumpa dessa två låtar på gymet idag som jag hittade igår. Men love 2 party finns inte på spotify än.
 
 
 
 
 
 
 

Pizza och chips

Blir ett inlägg idag iaf :P Ska iväg och träna snart och sen kommer två kompisar hit som vill träffa Vincent. Sen tänkte jag bjuda på fruktsallad. Så har endel att göra idag :)
 
Jag har inte riktigt brytt mig vad jag ätit på sista tiden så det har ju blivit mycket onyttigt nu på helgerna. När jag väl börjar äta så kommer man i en ond cirkel. Fick rätt dåligt samvete efter pizzan igår och ävenchipsen jag åt då jag åt mycket onyttigt på fredag med. Jag är ingen som kan ta en kaka, om det ligger framme tar jag typ tills det tar slut :P Så egentligen borde jag inte äta nåt. Man märker att kroppen dragit till sig mycket vätska och då syns inte musklerna lika mycket. Tänk på att 1g kolhydrater binder 2.5g vätska. Så man kanske känner sig lite tjockare efter julen efter allt socker och salt men mycket av det är vätska som man fort kan få bort genom att äta nyttigt. 
Men jag känner jag mår sämre när jag äter onyttigt, känner mig besviken på mig själv. När jag ätit för mycket alltså!
Behöver rutiner och känna att jag ätit bra, då mår jag som bäst. Så januari blir det strikt och i slutet av januari blir det mätning och vägning för o se vad som hänt. Spännande :)
 
 
 
 

Protein

Ska kanske träna med min kompis imån istället. Så idag blev det biceps, mage och cardio. Jag överskattade mig själv lite och orkade "bara" 10kg 6-8rep x 4 set. Men däremot har jag ökat i cable biceps overhead. Började på 10kg och orkar nu 20kg så kul man blir starkare.
Sen blev det 3 dropset i cable biceps curl. Har inte gjort dropset med biceps innan men efter det fick jag en helt annan känsla i musklerna. De kändes verkligen slutkörda och skakiga. Man kände verkligen hur musklerna bröts ner. Så det får jag fortsätta med :) Ska iaf testa dropset i hiphtrust imån :) 
 
Efter passet gjorde jag bananpannkakor med kvargröra. Innehöll hela 75gram protein och per dag bör jag få i mig minst 120gram protein så ett väldigt bra mellanmål efter ett träningspass :) Mycket protein finns i äggvita sen nästan en hel förpackning kvarg, sen hade jag en dl proteinpulver i pannkakorna :) 
 
Älskar vår nya stekpanna från hackmann. Men får se hur länge den håller sig bra. Inget teflon i den iaf. 
 
 
När jag satte mig på bänken i omklädersrummet så blev det rumpspår haha! Men tror inte de syndes på kläderna konstigt nog


Imån tänkte jag kanske ha en bloggfri dag. Har inte haft så mkt blogglust de senaste dagarna. Inte orkat ta några foton osv och har haft mkt att göra. Sen är jag väldigt trött. Tror det beror på den dåliga kosten som varit. Men vet att lusten till bloggen kommer vända snart. Har mest o göra med att jag är trött. 
 
 

Same nose

En bild från julafton. Man ser att de har precis samma form på näsan :P Är så spännande att se hur han kommer se ut när han är äldre om han kommer likna Danny lika mkt då. Sen är man väldigt nyfiken på hur vårt andra barn kommer se ut. För jag tror inte jag kommer vilja ha tre barn. Känner att två räcker gott och väl. Sen ibland kan jag känna att det räcker med ett barn med. Ställer ibland frågan om det är så viktigt med syskon? Samtidigt vill jag ha en större familj, vill gå igenom en graviditet/förlossning igen och destu fler barn förhoppningsvis destu fler barnbarn ;)  Sen är det ju kul för Vincent att ha ett syskon som han kan dela sina minnen med :) Jag hade känt det varit väldigt tomt om jag inte hade haft några syskon så jag kan ändå känna det är viktigt.
 
 
 

Tjejkväll!

Jag har bara en nära vän som jag ringer och har kontakten med. Men sen finns det två andra som jag träffar kanske 1 gång per år. Då ses vi allihopa och planerar in en tjejdejt typ :P Det är för att den ena bor just nu i Norge och har varit ute och rest i många år nu så hon är inte i Växjö så ofta. Men trots det gått 1-2 år så känns det som det va igår man träffades. Det blir inte konstigt, stelt eller nåt för alla är sig lika. Så igår satt vi alla och bara pratade från 20.00-02.00 inatt och fikade och åt gott :) Är bara så trött idag för la mig inte förenns 3 inatt. 
 
Skjutsade hem min kompis som hälsar på i Växjö och vi pratade om att träna ihop idag. Väldigt kul om det blir av :) Kul att ge lite tips på övningar och leka lite pt hehe. Men hon va rätt onykter när vi planerade det, sa lixom hon kunde va här vid 9, men vid 10.00 sov hon fortfarande haha. Så får se hur det blir :) Annars blir det iaf rumpa, cardio och mage. Sen funderar jag om jag ska våga mig testa 12 kilo i bicepscurl imån, nu klarar jag ju 10 kilo 8x4set utan problem. För man behöver ju chocka musklerna ibland så kanske klarar 12kg 6x4set.  Sen har jag velat testa göra pullups men vill helst göra det i min ensamhet för har en stark känsla jag inte kommer orka en pullups heller haha!
 
Idag har vi även hämtat ut nytt proteinpulver. Trodde ju att 4 kilo skulle räcka superlänge men det är redan slut, har bara lite chokladsmak och det är inte det godaste i gröten hehe. Nu köpte vi 2kg jordgubb, 1kg vanilj och
1 kg blåbär :)
 
 
 

Försöker skrika

Haha Vincent har försökt få ut ett väldigt lustigt ljud. Tror han försöker skrika högt men låter mer som en stucken gris haha!

Kollage

Ett litet kollage från min utveckling. Från dagen efter förlossningen till 6 månader efter. Det har hänt väldigt mycket tack och lov :P Efter 3 månader (mittenbilder), började jag bli mer fast och musklerna började komma fram.
 
 
 
 
 
 
 

Fluffy

 


Am I Beautiful

 Såg detta klippet på en annan blogg och tycker det är värt att titta på. Är en föredetta Victoria Secret modell som berättar hur det egentligen är och hennes historia. Spola fram till ca 23 minuter. 
 
 

Hahaha



Vincent 6 månader

Hipp hipp hurra för Vincent idag! Tycker 6 månader känns som den första milstolpen. Det är då man brukar börja med mat, det verkar vanligt de börjar krypa vid denna tiden, börja sitta själv osv. Vincent har väl inte riktigt börjat med nåt av de hehe, förutom maten, den har vi börjat med lite smått. Men har bara gett han riktig mat 3 gånger hittills sen har han fått smaka lite av vår mat ibland. Men det är sällan vi kan ge nåt av vår mat. Antingen innehåller det proteinpulver, är superstarkt eller saker man inte kan mosa.
Men jag tror krypningen kommer närsomhelst. Man märker han verkligen kämpar för att ta sig fram. Han sparkar med benen och skjuter upp rumpan men överkroppen är inte lika stark än.

Sen ser man att Vincent förstår mer och mer. Han lyssnar till sitt namn, han följer oss med blicken väldigt bra, han minns saker lätt. Tex om jag drar in ett djupt andetag och gör ett ljud samtidigt, så vet han att jag kommer blåsa på han. Han blinkar som fan med ögonen såfort jag gör ljudet och ler :)
 
 
Här kommer det en massa bilder på hans liv hittills kan man väl säga :P Hade velat lägga upp många fler bilder men ni har ju sett hans utveckling här i bloggen :)
 
Några dagar gammal. Samma bebis?
 
Första besöket hos mormor och morfar. Va nog 1-2 veckor gammal
 
2.5 vecka gammal
 
Första photoshooten
 
När han va ca 6 veckor fick vi hem hans gunga som används flitigt, även idag :) Men nu sticker fötterna lite utanför hehe
 
Vid 8 veckor började han bli väldigt duktig på att lyfta huvudet
 
ca 9 veckor gammal så hade vi en namngivelse där min och Dannys släkt träffades ordentligt för första gången
 

När han va 3 månader gammal började han att älska att stå upp. Ståd gärna i soffan där han kunde se allt runtomkring sig
 
 
4 månader gammal. Nu ska allt föras till munnen och strumporna dras av hela tiden
 
5 månader. Nu testade vi att sätta han i sittvagnen och det gick bra :) Men den är lite förstor fortfarande så han halvligger mer än sitter.
 
 
Har även haft glöggfika med Vincents vänner. Störst av alla :P
 
6 månader gammal. Nu kan han sitta rätt bra själv om han har stöd, speciellt i soffan. Och kan sitta själv en liten stund utan stöd men tippar fort över åt nåt håll :)
 
Han har haft sin allra första jul hemma hos mormor och morfar
 
 

Hur mår jag då? Hur känns det nu att vara mamma efter 6 månader?
 
Jag känner verkligen att jag kommit in i rollen som mamma mycket mer nu. Det är en roll man växer in i och inget som kommer samma dag, det är mycket som händer även för sig själv och det tar tid att lära känna sitt barn och lära sig förstå ens barn. Det är väldigt inviduellt hur man tar till sig sitt barn, hur lång tid det tar och när man kan känna sig trygg i sin mammaroll. Jag kände mest i början att jag bara tog hand om Vincent, man drömde ju om saker längre fram som när han är 1 år och vad man vill göra ihop. Men man kände han inte då, man planerade om en person man inte kände, trots det är ens bebis är det fortfarande en främling. Jag kunde inte känna starka känslor direkt för det är så mycket annat som händer i början men det har vuxit med tiden. Nu har han en personlighet, en utstrålning, han förstår mkt och visar känslor tydligt. Det är nu man kan lära känna han på ett annat sätt. Han är inte bara en bebis som det kändes som han va i början, han är mitt barn som jag älskar så otroligt mycket! Och när man tittar igenom hans bilder och videos så ser man hur mycket vi redan har upplevt och hur mycket han har utvecklats! Allt sker i racerfart känns det som nu och det är så spännande :)
 
 

Nuggets

Quornbullarna tog slut överallt innan jul så har testat dessa quornnuggets istället. De är också supergoda om man vill variera sig lite. Det är inte speciellt nyttigt men om resten på tallriken är det så är det ingen fara med några nuggets :P
 
 

SHOOOOPPING

Nu kommer jag shoppa loss! Perfekt med presentkort för då har man inte dåligt samvete när man shoppar :P Om man inte handlar över de beloppen förstås :)
 
 
Dessa är även Vincents och Dannys presentkort som vi fick i jul
 
 
 
 

Morgoninspo

 
 
 
 

Ekonomisk

Gäller att vara smart! Igår när jag sökte på tvn vi köpte på mediamarkt så hittade jag den för 1000kr billigare på SIBA. Så idag har pappa och jag lämnat tillbaka både väggfästet och tvn och beställt den på siba istället.
Förstår inte riktigt varför de rekommenderade oss det väggfästet vi fick igår, kostade 1300kr och va jättelitet så går ju inte vinkla en så stor tv alls mkt. Sen kom vi fram till att det inte går vinkla så mkt med ett fäste som är 50 cm ut från väggen heller. Så pappa hade hittat ett motordrivet väggfäste som går vinkla hela 90grader jäms med väggen. Eller det går nog snurra hela tvn typ och ha som man vill. Sen tilkommer en fjärrkontroll så man kan vinkla tvn genom den. Sen när man stänger av går den in till väggen igen och när man sätter på tvn går den tillbaka till det läget man har ställt in :) Superbra! Det fästet kostar 1795 här men det finns för mindre tvappareter på netonnet också. Så nu fick vi allt detta med ett superbra väggfäste för 7800 istället för 8300 som vi la igår för ett kasst fäste :) Nu behöver vi inte ens en tvbänk för vi kan ha boxerkortet i en camodul i tvn. Så man kan säga man köper ett väggfäste istället för tvbänk. Samtidigt vill jag ju ha nånting under tvn men vet inte vad. Ett litet bord kanske. Längtar tills allt detta kommer hem så vi kan sätta upp tvn :)
 
 
Här är tvn vi köpte. Siba har många billiga och bra nu om man letar efter en tv.
 
 
 
 
 
 
 

Julklappar

Hur söt är inte denna lilla symaskin? Älskar att den är liten, lätt och smidig. Har inte hunnit testa den än men när jag får en tid över ska gardiner sys upp och Dannys byxor. Alltid bra att ha en symaskin. Dock hatar jag att sy och är usel på det. Ändå gick jag en sykurs i gymnasiet. Fick designa egna plagg och sy upp där vi sen hade en modevisning. Men kan inte säga jag sydde upp speciellt fina kläder haha. En kort tshirt med tryck och ett par vita lädershorts. Sen gick jag med kläderna på catwalken, haha fy vad hemskt jag gick :S Never again!
 
Smidigt man bara kan välja vilket nummer man vill ha. På den andra va det massa koder hit och dit
 
 
En duschtvål i lukten vanilj, fick även en lotion och en tvål. Älskar vaniljdoft :)
 
Dessa köpte jag på lagerhaus i måndags. Köpte 6 stycken. Finns i massa olika glas som vinglas, snapsglas, korta dricksglas. Dessa är rätt tunga och känns mer som lyxiga glas :)

Livlös

Imorse körde jag rygg och axlar och sen kände jag för att köra cardio så drog iväg för pass nummer två idag och körde crossen och plankan :) Nu är jag helt död iaf! 

Dagens kost:

Frukost: gröt

Efter träning: proteinshake

Lunch: böngryta, sallad och nuggets

Innan träning: kvarg m. protein,1 banan

Kvällsmat: antagligen kokt potatis, kokta morötter, bea/tzatsiki, sallad och quorn. 



Nu kör vi igen

Vi fick en liten chokladask av Dannys mamma igår (tur den va liten) ;)
Men vi åt upp den igårkväll trots man va rätt mätt. För jag känner jag inte vill äta sånt idag med så bättre att äta upp allt igår så det inte finns nåt hemma resten av veckan. Ska försöka äta rent nu till nyår iaf :) Men på lördag blir det väl lite naturgodis när suget slår till.
Körde rygg och axlar idag men hade gärna kört cardio. Känns skönare efter! I måndags körde jag 700kcal på crossen, då känns det som man förbränt mer. I stunden förbränner cardio mer än styrketräning. Men när man styrketränar förbränner man även en lång tid efter passet. Och destu mer muskler destu bättre förbränning får man, glöm inte det :)
Men jag körde iaf lite nya övningar idag som Danny tipsade om sen körde jag ett superset för axlarna. Körde tre olika axelövningar på raken som jag lagt upp innan med 5 kilos hantlar. Vet inte vad de heter dock. Men det brände ordentligt efter :)
 
 
 Vill träna bort min ena dubbelskinka hehe. Är ibland två veck under ena skinkan. Frågan är om man kan träna rumpan så man får ett litet rumplyft så vecken kommer högre upp. Det skulle göra den mer rund och se fylligare ut :)
 
 
 

Dreaming away

Danny pratar om att han vill spara till en Thailandresa nästa vinter. Samtidigt känner jag att jag inte vill lägga så mycket pengar på en resa närmsta tiden. Vill betala av bilen såfort som möjligt, innan nästa barn. Sen är de annat man gärna vill köpa och spara till. 
Men jag trivs verkligen i värmen! Älskar solen och havet! 


3 månaders utveckling

När man bloggar om träning som jag gör så finns det ju nästan alltid nåt att uppdatera om,alltså om sin utveckling. Kroppen ändras ju hela tiden sålänge jag fortsätter köra på som jag gör, för jag ökar ju vikterna när jag känner jag klarar det så man inte stannar i utvecklingen. Sen kan jag tänka mig det lätt kan bli tjatigt med, för jag kör efter mitt träningsschema och det blir ju på rutin allting. Så det är väl tur jag inte bara bloggar om min träning :)  Här nedan kommer iaf upp bilder från 3 månader efter förlossningen till ca 6 månader efter. 
 
 
Gillar att konturerna kommit fram mer vid armarna. Trodde faktiskt inte att jag skulle kunna träna mig till fastare armar då de alltid varit så..degiga.. typ. Men axel, triceps och bicepsövningar har gjort sitt. Har inte krävts mkt tid heller. Jag kör ju bara igenom armarna och axlarna en gång i veckan och kör kanske 3-4 övningar per muskel. Så det är inte mycket som krävs för att få muskler egentligen. Däremot krävs det mkt tid när man vill få muskler över hela kroppen :P Om man räknar huvuddelen av musklerna så är det 12 muskler man kör igenom som man gärna ska hinna på en vecka. (Vader, framsida lår, baksida lår, rumpa, mage, sidan av magen, bröst, övre rygg, nedre rygg, axlar, triceps och biceps)
Sen är ju tex axlar indelade i framsida axel och baksida axel, rumpan har olika delar osv osv. Men en övning kan köra igenom flera delar så tror alla muskler får kämpa i veckan :) Basövningar är därför väldigt effektivt för de kör igenom de flesta muskler i en övning, (knäböj, militärpress, bänkpress. marklyft..)
 
 
 

Min julafton del 2

Igår va det full rulle också. Även idag har jag lite att fixa. Va hos Dannys mamma igårkväll och åt och firade lite jul. Vincent har fått flänga runt rätt mycket den senaste tiden. Samtidigt är det bra han vänjer sig vid våra familjer och att åka runt så man inte bara är hemma.
Han har ändå skött sig väldigt bra, gnäller inte alls mycket och trivs hos våra familjer :) Blev ingen gröt eller mat igår så idag ska han få gröt och pure från frysen :) Det är ju mycket smidigare att ge flaska så när man är på resande fot eller har mycket att göra är det ju mkt smidigare. Men det är heller ingen brådska att börja ersätta målen med mat då han följer sin kurva jättebra och han är ju inte 6 månader än :P Men imån fyller min lille guldklimp hela 6 månader <3
 
 
Här kommer lite mer julbilder
 

Sönderpussad
 
Godkänner alla paket
 
( - Jag har inte rört något paket, jag lovar!)
 
 
Haha amningsinlägget jag har för att täcka bröstvårtorna tittade fram
 
Min brorsdotter. Hon fick ett spel som typ är som biljard men det är ringar man ska skjuta ner i hål med en gul ring typ. Kommer inte ihåg vad det heter men spelade alltid det när jag va liten *nostalgi* Man samlar alla ringar i mitten och skjuter med en pinne tror jag
 
Vincent fick sova lite i vagnen
 
Lite välkomnschampagne. Drack typ 2 klunkar. Tycker inte det är så gott med champagne, vin eller öl

Mellandags shopping

Är det mellandagsrea så är det :) Hittade en perfekt tv på mediamarkt. Precis en sån vi ville ha. En vit, LED, 50" som man även kan va inne på internet med som viaplay och fotbollsmål som Danny tyckte va super :) Köpte även ett vridbart stativ som passar till tvn. Men såg att den inte går ut så långt från väggen och då kan man ju inte vrida så mkt. Så kanske lämnar tillbaka den imån och letar efter ett annat. 





Juldagen

Står träning på schemat, ben och rumpa. Sen iväg bland gamarna och leta efter en tv. Sen ikväll ska vi till Dannys mamma och fira jul där. Blir säkert mer socker för min del :)
Igår åt jag nog för tre. 2 portioner julmat, massa fudge, praliner, risalamalta,kaffe,3-4 lussekatter,pepparkakor, chips, salta pinnar, mackor... Känner mig nästan bakis idag av allt socker :) Satt och smååt från 14-21.00 så blev ingen kvällsmat ens så nu skriker min kropp efter mat och näring.  Tur det bara är julafton en gång om året ;)

Känns som rumpan blivit mer muskulös.
Får hoppas min rumpträning gör lite nytta. 
Redo för beach 2014 :)


Min julafton del 1

Lägger inte upp alla bilder på en gång så det får komma en del två sen :) 
Det va en väldigt lugn julafton i år. Fick inte riktigt några julkänslor alls. Men vi åt gott och hade det mysigt :) Vincent underhöll allihopa nästan hela kvällen, han blev lite gnällig senare på kvällen för kunde inte sova så mycket, annars va han lugn hela dagen :) Satt så fint i sin matstol jämte mig när vi åt julbord och han va så fin igår! Nästa år kommer det inte bli någon lugn stund för då kommer han springa runt och härja :) 
 
Idag ska vi leta efter en tv och kanske ett väggstativ om vi hittar nån bra. Alltid kul att shoppa till hemmet ;) 
 
I julklapp fick jag iaf en rosa liten och söt symaskin! Jag har en från min gammelmormor som inte funkar längre och som väger 1 ton typ, den jag fick igår va superlätt och så enkel att ställa in. Så ska sy in lite kläder bland annat :P

Sen fick jag en superbra stekpanna som inte har nån teflon och som är rätt stor. Perfekt för den vi har nu är liten och är typ svart istället för blå.. Sen fick jag pengar. Vincent fick med bara pengar och ett presentkort då han önskar sig en bilbarnsstol ;)
Tycker det känns lite konstigt när man ska öppna paket, speciellt när man får kuvert med pengar. Man vill ju inte sitta och räkna sina pengar så jag öppnar det alltid fort och är glad för det jag får, och man vill inte de ska tro man förväntar sig få massa heller. Som min farmor ger oss alltid pengar men inget jag förväntar mig egentligen. Och hon sa det är lite knapert just nu för hon haft lite andra extra utgifter, men vill inte de ska känna att de måste ge oss massa pengar, eller pengar överhuvudtaget.
 
Här kommer iaf lite bilder från igår. Blev inte så mkt bilder och det blev inga superbra bilder heller då det va rätt mörkt ute när vi fotade och molnigt. Men några är okey iaf :)
 
 
 
Familjen Nuñez Björk
 
 
 
Älskar mina föräldrars öppna kakelugn? Eller är det en spis? Aja, men jag gillar att det antika/gammeldagsa bryter av med det moderna och stilrena. Är superhögt i tak med så det blir rätt mäktigt med den stora :)
Våra huvuden går lixom till tomtarna :)
 
 
 
 
 

Avgiftning

Ser faktiskt fram emot januari när högtiderna är över. Eller det är bara nyår och idag som vi kommer gotta oss extra mycket :) Jag mår som bäst när jag har mina rutiner och äter nyttigt. Det har blivit mycket fika och onyttigt de senaste veckorna. Men samtidigt vet jag att det inte kommer göra nåt när de är under så kort tid. Om jag skulle gått upp 2 kilo kommer jag kunna gå ner dom fort ändå och inget som syns så mkt i spegeln heller :) Men efter jag ätit mkt socker tex kan jag må dåligt, man mår illa och man blir oftast nedstämd. Beror väl på att blodsockernivån går rakt upp och sen rakt ner fort efter. Sen är inte socker och chips osv alls bra för kroppen, känns bara som kroppen vill stöta ut det genom uppsvälldhet och trötthet som kommer efter. Så i januari tänkte jag va strikt och äta bra, men vi ska behålla våra unnadagar på lördagar där vi äter nåt extra gott med måtta. För vet de knappt påverkar min kropp nånting :) Har ju fått resultat trots jag unnar mig rätt ofta ändå. Man behöver inte är nyttigt 100%. Utan det är inga problem att unna sig då och då sålänge ens mål om dagen är nyttiga. Om jag tex äter som jag brukar och tränar samma dag, tror jag inte jag hamnar på ett överskott om jag skulle ta en snickers tex. Kanske blir +-0 :)... Men igår låg jag nog på ett rejäält överskott!!
 
 

Formbilder

Bjuder på en formbild nu på julafton. (Tidsinställt för jag är hos mina föräldrar hela dagen). Tog några idag och jämförde med likadana bilder som togs för tre månader sen. Men det ser inte ut att vara en så stor skillnad.  Men man ser iaf att jag förlorat mycket fett över höfterna och magen :) De bilderna kommer upp imorgon :)
 
 
 
 
 
 

Haha



Biceps

Det är nog större skillnad än vad det ser ut på bild. Men den största skillnaden på armarna är fastheten. Trots mycket muskler så är de ändå smalare i omkrets och fastare. Så att ta tunga vikter gör en verkligen inte till en biff eller större. Bara om man äter väldigt mycket och tränar väldigt tungt och länge. Jag tror jag ligger på ett underskott trots allt jag äter, men det vill jag göra för jag vill bli smalare men ändå få muskler. Och det går att få på ett underskott, det kanske inte går att få stora muskler men just idag vill jag inte det. Sen när jag kommit ett steg längre så kanske jag ändrar om min kost och ligger på ett överskott så rumpan har nåt att bygga på. Men just nu fokuserar jag på att bli fastare, smalare vid magen/armarna och bli starkare och få mer synliga muskler. ¨
 
Synd jag inte har lite mer förebilder på armarna. De va ju inte så roliga att fota då, fast det va ju ingen kroppsdel i somras iofs :P
 
"The myth that women shouldn't lift heavy is only perpetuated by women who fear hard work and men who fear strong women"

 
 
 
 

September VS December

4 månaders träning. Eftersom det känns som vintern aldrig kommit så känns september inte alls långt bort. Tiden har gått väldigt fort. Men 4 månader är inte en speciellt lång period egentligen.
Det är kul när man kan komma så långt på en såpass kort tid! Sen får man snabbare resultat destu bättre man äter. Nu har jag börjat unna mig mer och mer skit just för att jag gått ner all fett som jag ville bli av med. Så jag har lättare att tillåta mig själva äta onyttigt. Men jag håller fast vid mina rutiner och mina mål, för annars kommer allt rasa samman.
 
Första bilden togs när jag och Danny tränade tsm första gången i somras, i början på september. Den andra bilden togs för några veckor sedan när vi tränade sist tsm.
Jag kör biceps på första bilde och triceps på andra, men det är ändå en rätt rättvis bild att jämföra med.
 
 
 
 

strawberry, kiwi

Nu kör jag och Danny på Xtends aminosyror och nu har vi smaken strawberry kiwi. Det står man ska blanda med ca 3 dl vatten men den blir alldeles för koncentrerad då, så vi blandar med 4-5dl vatten. DÅ blir den supergod! Lagom utspedd och smaken är väldigt god. Godare än läsk tom! För mig är det bättre med mer vatten för då räcker den under hela passet, annars måste jag verkligen smutta på den för den inte ska ta slut. 
Jag kan däremot inte säga jag känner något extra pump av den eller nån speciell skillnad. Men det ska iaf vara bra att tillföra protein under passet så musklerna inte bryts ner. Speciellt när man kör så långa pass som jag gör. Jag känner iaf av hunger me sällan när jag tränar :)
Men jag kan iaf rekommendera denna smaken. Kommer testa nån annan smak nästa gång :)
 
 
 

GOD JUL

GOD JUL allihopa :) Jag hoppas ni får en mysig dag med familj/vänner! Njut av maten och tiden tillsammans.
För mig blir det en vit jul som vanligt :) Jag hoppas Vincent är glad idag men det tror jag. Det är ju julafton :P
Vi drar till mina föräldrar vid 12 tiden. Sen imån firar vi julen hos Dannys mamma :)
 
Här är lite julbilder och en julvideo, lär komma mer och bättre bilder imån :) 
Men jag är så klantig med videon. Först valde jag fel tema och fel låt till fel bilder så fick göra om den. Sen stavar jag gud jul, men det ska stå god jul iaf :P
Det är kul att göra videos på magisto.com och väldigt enkelt.
Såg jag hade 600-800 visningar per video vilket är kul :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Bjuder på denna videon med. Det skulle egentligen inte va god jul tema haha. Men det kan väl va passande det med. I januari kör vi hårt igen med striktare kost! :)
(Videorna där jag har lila linne är från början av september) :)

Vinst

Änsålänge har jag vunnit en nyårslott på ena lotterna. Wohooo..... Nyss hade både jag och Danny fyra nummer i rad på en resa till mexico, vann vi? Nee.. Men det gör man ju aldrig :) 


Gjorde naglarna svarta igår och änsålänge har de hållt, en dag iaf hehe. Får hoppas det hjälpte att använda nytt topp och baslack så de iaf kan hålla i 2 veckor. Gillar när de är enkelt som jag har det nu.  Gillar detta svarta lacket mycket :)



Nu ska jag baka vaniljfudge, chokladfugde och snöbollar :) 

Dagen före

Imån är det julafton! Känns fortfarande konstigt att det är julafton imorgon. Inte fått så mycket julkänslor. Men det beror nog på att man mest är hemma. Om man går i skolan eller jobbar får man ju lite extra julkänslor därifrån. Sen saknas ju snön, men det gör inget känner jag :)
 
 
Inte kul när det trasslar sig..
 
Åh! Ett paket!
 
Måste smaka lite..
 
 
 
 

New in

Fick ju ett par tights av Danny i tidig julklapp från Gina. De är okey men inga tights jag älskar. Känns som jag shoppar och shoppar för att hitta de perfekta träningsplaggen hehe. Men inga plagg håller riktigt mina mått. Dessa va inte så speciella så jag är tvungen att ha dom. Leopardmönstret syns knappt nåt, bara i vissa ljus. Så de är mer helsvarta än mönstrade. Sen lyfter de inte rumpan nåt. De plattar nog inte till rumpan heller men vissa tajts lyfter underifrån och det gör inte dessa.
 
Västen är jag mer nöjd med. Är typ ull inuti och väldigt mysig och snygg att ha till vardags. Går även att ha och träna i men man kan bli rätt varm i den.
 
 
 
 

Julnaglar

Målade naglarna med rött glitter i lördags. Tänkte va lite julig! Men nästan alla lossnade på förmiddagen dagen efter. Så tråkigt när mna suttit i en timme med naglarna att de ska lossna så fort. De höll mycket bättre i början. Då höll det 1-2 veckor utan problem. Så igår gjorde jag om alla utom den helröda nageln och målade de andra svarta. Men nu använde jag ett nytt bas och topplack (samma märke) och se om det blir skillnad.
Men ska iaf testa lite andra baslack. För själva glittret, topplacket och färgerna är väldigt bra :) 
 
 
 
 
 

Lite nytt

Fick hem tandborstarna i veckan. Va så längesen jag använde eltandborste men det känns verkligen som den tar tusen gånger mer och emellan tänderna än en vanlig tandborste. Det är UK laddare på dessa från amazon så man måste ha en sån eu plug. Men det hade jag hemma sen jag köpte min uv lampa.
 
Köpte även en bodybutter från bodyshop i lukten kokos. Tycker kokos är en somrig lukt men jag gillar den på vintern med :) Får lite tillbakablickar från Cypern när jag använder den. 
 
Min dagkräm köper jag från apotea.se och är Estelle & thild. Det är en ekologisk hudkräm och innehåller ingen parfym men luktar väldigt gott :)

 
 
 
 
Västen från Cubus. Tycker den är snygg till ett par tajta jeans och skinnjacka
 

Bloggande

Får se om jag hinner blogga lika mkt nu under jul. Har rätt mycket bokat de närmsta dagarna :) Fast jag bloggar ändå väldigt ofta så jag får ju inte skämma bort er ;)
 
Jag fortsätter öva på detdär jag skrev om för ett tag sen. Märker jag blir bättre och bättre men det gäller att öva öva och öva. Får lägga upp en bild/video under de närmsta veckorna när jag känner jag klarat mitt delmål :) 
Vad det än är man vill utvecklas i så är det alltid peppande och kul när man klarar sitt mål och man ser förbättring :)
 
Sålänge man inte ger upp har man ingenting förlorat!
 
 
Stretching efter ett triceps, mage och cardiopass igår

Sista passet

Innan julen :) Kör ett tidigt pass idag då jag har endel annat som ska göras idag. 
Ikväll blir det bakning och bingolotto :)

Idag blir det mycket cardio och mage



Så liiiten

Här är en liten mix av videos på Vincent från när han va drygt 2 veckor till några veckor sedan :) Han har verkligen ändrats i utseendet. Han va mycket mörkare när han va nyfödd, han ögon va mer gråblå då och håret va mörkare. Nu är han en liten blondie ^^
 

Bilder från igår

Blir inte alls bra bilder som man tar på kvällen. Förutom de på Vincent, de blir alltid bra :) För då används blixt och då kommer han vackra ögon fram mer. Undra om vårt andra barn också kommer bli ljust? Jag tror faktiskt det kommer bli tvärtom, väldigt mörk. Eller ljus med bruna ögon. För sannolikheten att våra barn får blåa ögon är ändå rätt liten. Har hört de är 25% chans om båda föräldrarna har bruna ögon men blå ögon i släkten på båda sidor.
 
 
 
Ser ut som lökar först men det är ett annat grått linne under :P
 

Inca kola

Igår när vi kom till Dannys mamma så stod det några flaskor inca kola där. Kände så igen de flaskorna men kom inte ihåg vart. Det är från Peru och är väldigt populära där. Drack det hela tiden när jag var i Lima med mitt ex och hans familj. Fick såna återblickar när jag drack det igår. Va ju 7 år sen jag va där, fick mest känslor om fattigdom. Är inte precis ett turistställe, men det är lärorikt att få leva så som dom gör. Fick bo väldigt fattigt och rikt beroende på vilka släktingar vi hälsade på. Så fick se båda sidorna. Sen är det så sjukt mkt avgaser i Lima, man kunde inte se stjärnorna trots klar himmel pga alla avgaser. 
Men inca kola är väldigt god! Smakar som godis. Finns att köpa i sthlm iaf. 

Får se om vi åker till Chile nån dag. Kul att se Dannys ursprung och hälsa på hans släktingar där nere :)



Mina målbilder

Jag har inte en kroppsform/bild/storlek som jag har som mål. Alla kroppar är ju olika och jag kan tycka en kropp med massa former är en drömkropp som en jättesmal med mycket muskler. Så jag har inte som mål att se ut som nån på bilderna för jag vet ju inte hur just min kropp utvecklas. Jag vill träna så jag blir mitt bästa jag helt enkelt. En superstor rumpa och supersmal midja är inget jag kan uppnå genetiskt men tycker nog ändå det är min drömkropp, men inget mål jag kan uppnå. Men jag vill vara smal, jag vill vara fit, vill vara stark, vill att musklerna ska synas men ändå har kvar mina kvinnliga former så gott det går. Det finns inget för smal eller för tjock så länge man är hälsosam, kroppen mår bra och man är nöjd med sig själv. Det är bara en själv som kan döma om man är för smal eller tjock. Enligt mina mål är jag inte för smal, vill få en smalare midja, smalare armar och det får jag genom en hälsosam kost, mycket träning och slit. Inte av en svältdiet där musklerna bryts ner och man blir svag som de flesta dieter medför. Här nedanför är ett gäng bilder som jag tycker är väldigt tilltalande och där de har den perfekta kroppen enligt mig och mina ideal. Jag börjar närma mig mitt mål men har en bit kvar, men till sommaren vet jag att jag nått dit jag vill för kommer fortsätta som jag gjort de senaste 4 månaderna :)
 
 
 
 
 
 
 

Redo för julen

Alla julklappar är fixade! Så skönt att det är klart :) Längtar till imån, julen är en mysig tid. Jag gillar att träffa min familj och samlas alla. Synd bara att vi inte gör det så ofta och att jag har en sån liten släkt. (4 kusiner, en farbror, en morbror, morfar och farmor). Men det är bara farmor som vi träffar och har kontakt med.
 
 
 
 
 

Finklädd Vincent

Nu under julen blir det att vi får klä upp Vincent lite oftare vilket är kul :) Men sen byter vi ändå om till pyjamas efter första blöjbytet då det är bekvämast både för oss och Vincent. Vi har alltid bodys för trots om vi stoppar in skjortan i byxorna så åker den upp till armhålorna. Igår va vi hos Dannys mamma, Dannys släktingar från sthlm är på besök så de fick träffa Vincent för första gången. Han grät och skrek väldigt mycket när vi kom dit då han inte känner sig så trygg när det är massa nya människor som vill hålla och hälsa osv. Men sen blev han lugn. Sov inte på hela kvällen så han somnade gott när vi kom hem :)
 
 
Min stiliga pojk
 
 
 
Bicepsen börjar titta fram även till vardags och inte bara på gymet ;)
 

Legs

Jag kommer träna lika mkt nu under jul som vanligt, bara att jag har en vilodag på julafton, fast jag brukar ibland ha två vilodagar i veckan så det blir inte så stor skillnad. Danny är ju ledig några veckor nu men då vill han ju såklart träna destu mer så han är ändå borta rätt mycket. Gymet har ju inte öppet lika länge nu under jul så kommer ändå bli stressigt som vanligt för att hinna med allt. Ibland hade jag önskat att jag inte brydde mig om det va stökigt hemma, för jag städar och plockar undan massa varje dag för det ska va städat. Helst av allt hade jag velat ha mer hjälp hemma men det verkar inte gå lära gamla hundar att sitta tyvärr.. Men förr eller senare måste jag släppa hushållet lite. Hur ska jag liksom orka ta hand om två barn senare som dessutom är äldre och stökar ner mer, samtidigt som jag jobbar? Det kommer ju inte gå om jag inte får mer hjälp. Men mer barn blir det inte föränns den fronten har förbättrats. Tänker inte slita ut mig i onödan :) 
 
Idag har jag iaf kört biceps, cardio och rumpa. Rumpan känns mest viktig för det är den jag vill ha mest resultat på! Har fått mkt resultat på benen men rumpan verkar gå rätt långsamt, är vid sidorna bara jag fått mer muskler men jag vill ha utåt så den blir större ;) Nu får jag hålla tummarna julmaten/julgodiset hamnar på rumpan och ingen annanstans ^^
 
Hemsk bakgrund, försökte blurra den men det räckte inte hehe.
Hoppas jag får ett stativ i julklapp :)
 
 
Gamla bilder

Ny garderob

Det som är både kul och lite tråkigt på samma gång när man går ner i vikt är att man behöver köpa nya kläder. Alla mina byxor sitter väl sådär, lite slappt. Har tvättat och tumlat de flesta byxor men de töjjer ju ut sig så fort igen. Sen när man testar byxor i butiken sitter de oftast perfekt, men efter en användning är de sladdriga. Som dessa byxor nedan, de satt tajt överallt när jag testade dom, men sen blev de jättestora efter en användning. Nu är de precis nytvättade men märkte de började kännas förstora sen ändå.
 
Igår köpte jag en oversizeväst i grått på Cubus, har letat efter en sån superlänge! Och var hittade jag den? Jo på barnavdelningen i storlek 158/164 och den är ändå oversize på mig :) Tycker oftast barnavdelningen har snyggare kläder än vuxenavdelningen? Såg en supersnygg blå liknande väst på killavdelningen men den gick ju bara upp i storlek 128..och de kan nog bli lite tajt haha!
 
 
 
 
 

Lördag

Idag kunde jag träna på förmiddagen efter frukosten. Fast kände mig väldigt yr och blev superhungrig sen så det är bättre jag tränar efter lunch så jag hinner ladda på med mer energi än gröt. 
Fokuserade mest på rumpan och baksida lår och de känns som spagetti nu. Testade en ny övning som tog bra. I vanliga fall kör jag höftlyft med ett ben i marken i 90 grader och det andra rakt ut som man sen lyfter med höften. Men idag satte jag ena benet på en stepbräda och då blev det lite tyngre :) Blev även biceps och liite cardio. Bara 20 min crosstrainer för va så trött i slutet. 

Känner att kulan under naveln försvinner mer och mer. Så det finns hopp :) 
Sen har magrutorna börjat synas när jag är avslappnad som på bilden nedan :)

latexnappar

Har ju bara haft en napp som Vincent tagit, resten har varit silikonnappar och är för hårda. Men köpte dessa på ica i latex som är från 6 månader. Mycket bättre än den han hade då den började bli för liten :) Han suger som fan på dom iaf. Tror det va Avent? Trodde inte han skulle ta napp först då han hade svårt för det de första månaderna. Men sen när han fick latexnappar gick det mkt bättre :)
 
 
 
 
 

Far och son

Jag tycker Danny och Vincent fortfarande är väldigt lika. Speciellt i profil och ögonen. Han har den dära fina svängen vid ögat och de är även stora och runda som Dannys. Sen är munnen och hakan väldigt lik, även näsan.. Hmm ja allt tom huvudformen! Vincent huvud är nog fortfarande lite platt men det är Dannys med, (hjärnhalvan där man lär sig att städa efter sig verkar inte ha utvecklats haha), så tror inte Vincent kommer få ett så rundat huvud bakåt. Har hört Vincent inte är så lik Danny men jag ser massa drag där de är lika. Kanske man lättare ser när man känner personerna och deras drag så väl. Annars är de ju som natt och dag när det gäller hårfärg och ögonfärg :) Ser iaf inte en enda likhet med mig och Vincent, jag kanske bara har tonat ner Dannys starka drag en aning och gett han tunt hår och ljusare pigment haha! Men tycker inte det är så viktigt att han ska likna mig, men det hade varit kul att se att det är mitt drag osv.
 
 Svårt att hitta bilder där de har någorlunda samma vinkel, men jag känner iaf igen Danny i Vincent :)
 
 

Haha :)




Workouts

Think of your workouts as important
meetings that you've scheduled with yourself. Bosses can't cancel
 


Smaldag

Alltid gött med smaldagar :) Tror mycket beror på vad jag ätit dagen innan. Om jag tex ätit bröd, pasta eller liknande så verkar jag samla på mig vätska och känna mig allmänt uppsvullen ett tag. Ska försöka inte vräka massa onyttigt i helgen då det kommer bli rätt mycket på tisdag. Sen på måndag ska jag och Danny spela bingolotto på uppesittarkvällen och då kan det va gott med nåt smaskigt till :P Vi brukar alltid spela bingolotto vid jul, sist va det ju på nyår och då trodde jag ju att jag vunnit 100 000kr, men hade fyllt i fel... Detta året hoppas jag vi vinner nåt iaf :P
 
 
 
 
 

Koffein

Igår tog jag inte nån koffein innan träningen. Tänkte testa utan då jag haft svårt att somna när jag tar det försent. Men jag tror jag måste ha pwo/koffein innan träning för att tycka det är kul. Kändes inte alls kul att träna igår och va inte alls på hugget som jag brukar. Visst jag va väldigt trött (satt o gäspade hela tiden), men tror inte det va nåt sammanträffande. Så kommer iaf fortsätta med mina ripped eller celsius. För de gör verkligen så stor skillnad när jag är på gymet. Då vill jag inte hem, vill träna hur länge somhelst. Men igår orkade jag knappt köra alla övningar jag skulle. Men jag körde tungt och det blev ändå ett bra pass. Idag är det vilodag och nu har Danny semester. Såå skönt att få lite mer avlastning här hemma och med Vincent. Kunna träna på morgonen, dra iväg o göra saker. För om jag ska göra nåt så får jag oftast dra in på träningen och den kommer ju först i min priolista när de gäller min egentid  :P

Blev rygg och axlar igår. Axlarna börjar synas mer och mer :)

Riktig lunch

Äter som en häst känns det som! Så man kan iaf inte säga jag äter för lite :) Destu mer muskler man har destu mer mat behöver man. Sen ökar man sin förbränning destu mer muskler man har. Så det är mkt lättare att gå ner i vikt/fett om man har mkt muskler. Därför är styrketräning nog den bästa träningsformen när man vill gå ner i vikt och behålla den. Men muskler behöver hela tiden underhållas så de inte försvinner. 
 
 
 
 
Katterna tiggde som fan igår! Men inte konstigt när det såg så gott ut :)
 
 
 
 
 
 

Planking!




Crowded

Får se om gymet kommer va lika överfullt efter nyår som mitt förra gym alltid va. Jobbigt när det är för mkt folk, men det brukar sjunka i februari nån gång :) Tycker ändå det är rätt kul/konstigt att de flesta börjar träna efter nyår. Varför just efter nyår? Varför inte i september? Augusti? Eller varför inte idag? Och varför träna 1 månad? Är det bara för att förbränna all julmat. 






6 månadersbesöket

Idag va jag och Vincent på BVC för vårt 6 månadersbesök :) Blev ett litet tidigare besök då det är jul nästa vecka.
Han väger 9020gram och är 70cm lång. Nästa gång pratar vi nog i kilo och inte i gram ;)
Läkaren kollade även igenom hans höfter och lyssnade på hans hjärta. Vincent kämpade verkligen emot med benen när han skulle böja dom, han vill stå och sträcka ut dom hela tiden haha! Om man ska resa han från liggandes till sittandes så går han direkt till stående istället då han inte vill böja benen :) 
 
Imorse lekte han fint medans mamma åt sin gröt
 
 
 
 
Vi pratade även om mat och nu ska jag börja ge han gröt 1-2 gånger per dag och även ge han ett lunchmål om dagen. Så jag lagade mat till han för första gången idag :) Hon sa det är bäst att börja med grönsaker/rotfrukter och att man kan blanda ut det med lite ersättning. Kokade morötter, blomkål och broccoli och tillsatte dill och ersättning. Oljan va slut men sen ska jag tillägga lite olja med. Sen kommer jag ofta krydda med persilja då det innehåller mkt järn. Han tyckte inte de va sådär supergott, men tror det är en vanesak med :) Det gick i iaf.
 
Frös in två portioner iaf. Vi skulle börja långsamt så jag får öka intaget lite efter hand tills han är van att äta en hel måltid :)
 
Nu har Vincent med lite matlådor ^^
 

Flowers

Danny försökte va lite romantisk och skulle överraska mig med en stor blombukett. Fast jag kom på han sen att det va hans pappa som hade fått blommorna på jobbet som sen gav dom till Danny haha. Mm jätte romantisk och omtänksamt... :) Fina va de iaf! Buketten va så stor så de fick inte ens plats i vår största vas. Men de blir säkert superfina när de röda blommorna slår ut :) Kanske en bukett vi kan ge bort till mina föräldrar på tisdag? Haha den bara skickas vidare... Men imån ska vi iaf fixa de sista julklapparna, storhanda och köpa kattsand.
 
 
 
 

Gårdagens kost i bilder

Åt väldigt god mat igår! Kommer även bli gott idag och imån med..Eller jag äter gott varje dag :P
 
Frukost:Gröt
Lunch: Ugnsbakad sötpotatis, curryröra med quorn och sallad
Mellanmål:  Kvargröra
Efter träning: Proteinshake
Middag: Broccoli, spenat och linssoppa
 
 
Lägg sötpotatisen i folie och lägg i ugnen på 200 grader till den är mjuk, ca 40-45minuter. (Körde på micro sista stunden). Blanda lättcremefraiche och kvarg, tillsätt curry, vitlök, gul lök och kryddor. Servera med en sallad till. Supergott är näringsrikt! Istället för quornbitar funkar kyckling bra!
 
 
 
 
Broccolisoppa
 

Fräs gul lök och vitlök. Tillsätt 1 liter vatten, 2 grönsaksbuljonger, röda eller gröna linser, broccoli, blomkål, spenat. Låt koka i ca 15 minuter. Tillsätt grädde, salt och peppar.
Jag gick inte efter nåt recept utan la i lite så mycket jag kände av varje. Men mycket spenat och broccoli :) Sen mixade jag det och kryddade lite till. Riktigt god och mättande soppa!
 
 

Leopard tights

Gina Tricot har fått in dessa snygga leopard tightsen! Verkar va samma färg och mönster som mina nikeskor :)
Kostar bara 249 kr och är gratis frakt på Gina om man anger koden FREE2013 fram till den 20 december.
Jag köpte ju nyligen ett par tights på gina och känner ju att dessa är snyggare om de nu sitter bra.
Men Danny köper dom till mig i julklapp så la en beställning igår :) Får hoppas de passar! Om jag inte älskar dom tänker jag returnera denna gången så jag inte har massa träningskläder som inte används.
 
 
 
 
 
 
 

65 träningspass senare

Kollade på mitt gyms hemsida där man kan se sitt träningsschema. Och jag har tränat 65 gånger sen 27 augusti 1.5-2 timmar per gång. Så jag har nog tränat drygt 110 timmar sen i somras :)
Låter inte mycket men det är rätt mycket! Fast det är bara 4.5 dygn och då låter det inte lika mycket längre hehe.
 
 
Sen igår mätte jag mig igen. Jag har ju mindre mått nu än innan graviditeten så tror inte jag kan bli så mkt smalare. Midjan hade jag dock velat få ner några cm. Sen minskas ju rumpan 2 cm i månaden så den lär väl va borta snart..
Även låren har minskats, nu är de bara 49cm och 50cm, hade 57 cm när jag va gravid.
Sen har jag 86cm över brösten och inte 84cm som jag hade sist, mätte kanske fel sist eller om ryggen har växt, även under brösten va jag 1 cm bredare igår. Just det, jag har även fått en halv cm smalare runt armarna! Armarna är supersvåra för mig att gå ner i och de är nu 25.5cm i omkrets i avslappnat läge. Så smala har de nog inte varit innan :) Hård styrketräning gör en verkligen inte större, utan fastare och tajtare! Nu kan jag fortsätta öka vikterna och köra tungt utan att bli orolig.
 
Men från och med nu ska jag bara mäta mig 1 gång i månaden. Kommer inte mäta mig förräns efter min minideff i slutet av januari så då blir det spännande vad som hänt :)
 
 
Resultat från 65 timmars träning och bra kost
 
 
 

Nästa tatuering...

Kommer göra ont!
Men det kommer inte bli av föränns innan våren nångång. Tror jag bestämt mig för att fylla på den vid revbenen. Antingen en ängel eller fler blommor. Den tatueringen vid revbenen är den värsta jag gjort, säkert pga att den tog längst tid pga skuggorna. 



Såg så sjukt smal ut här. Ändå är måtten i stort sett samma. Får ta likadana bilder o jämföra :)


Rrumpaaaaaa

Har inte känt av nåt i knäna på ett tag så körde tre set knäböj med 4 kilos viktboll som jag höll med raka armar, följt av jägaren med boll rakt ut och sittandes mot en vägg med viktboll. Körde de tre övningarna på raken, vilade och sen körde igen. 
Sen ökade jag vikterna i hipthrust så det blev 25kg 20-15 rep x 4 set. Ett bra pass blev det iaf :)
 
 
Innan gymet såg jag att jag och Vincent matchade fint. Va inte alls meningen :)
 
 
 
 
Vägde mig efter passet och väger nu 57kg trots de va sent på kvällen. 
Konstigt jag går ner så mkt nu när jag ätit som mest onyttigt. Äter även mer än innan. Men jag tror att kroppen har hållt fast i kilorna för jag kanske ätit för lite innan? 
 

Fräsch

Idag har min kompis varit hemma hos mig och färgat min hemska utväxt som jag dragit ut på för länge. Brukar inte vänta såhär länge men ville inte lägga ut pengar till två färgningar innan julafton :) Har känt mig skallig de senaste veckorna och det är alltid lika skönt när det är nyfärgat!
 
Maten igår va sjukt god! Va en stor saftig grönsaksburgare med grillade grönsaker, grillade brödskivor med halloumi, chilibearnaise och två stora klyftpotatisar. Till det blev det loka, gillar inte läsk längre. Alldeles för sött och slaskigt. Men jag blev fort uppsvälld efter maten, hade jätteont i magen och den blev stor som ett hus. Nu märker man av det extra väl när man så sällan äter bröd som det säkerligen berodde på, eller berodde det kanske på potatisen. Är iaf glad jag kunnat avvänja mig från bröd som jag åt varje dag innan! :)
 
 
Mitt hår har verligen börjat bli långt! Är väldigt nöjd med färgen men hade gärna haft blekare toppar, men det klarar inte mitt hår av just nu..
 
 

Rustas tapeter

Jag har sett på flera andra bloggar att deras tapeter varit från Rusta. Tycker de verkar ha mycket fina där och till ett bra pris. En rulle på 10x0.53m kostar 169kr. Så det blir väl inte så mycket om man ska tapetsera en vägg.
Hade velat ha denna trä tapeten i sovrummet. Nu har vi ju new england stil därinne och hade varit supersnyggt bakom sängen. Men först vill jag köpa en fototapet i köket, kommer köpa en stenvägg. Vet dock inte alls vad den tapeten kostar så måste kolla upp det.
 
Men på mellandagarna kommer iaf jag och sambon köpa en ny tv, en vit helst. Och ett väggstativ så vi kan vinkla tvn snett. Sen har ju IKEA ett billigt och litet hörnbord. Sen i andra hörnan vill jag ha en palmväxt och en spotlight underifrån, en soffa från chilli och vi behöver även en klösbräda till katterna. Om jag haft pengarna hade jag åkt och köpt allt imån :P Men man får ta lite i taget.
Jag har ju anmält dagar tom 21 april nästa år, men tänkte att jag skulle ta ut 7 hela dagar i veckan i kanske 2 månader, det gör hela 4-5000kr mer i månaden som vi kan spara undan till sommaren :) Eftersom jag kommer börja jobba i augusti så kommer jag ändå ha dagar över och jag känner inte det är så viktigt att ha massa mammadagar över. Eftersom jag kommer säkerligen jobba deltid ett tag så kommer jag kunna va hemma mkt ändå, när han är sjuk har jag ju rätt att va sjukskriven, vet inte hur mycket skillnad det gör i pengar om man vabbar eller är vanligt sjukskriven men så mycket blir det inte och eftersom jag ändå inte jobbar heltid kan jag isf planera in mina jobbdagar andra dagar när han blir frisk. Men 5000kr extra kommer göra mycket :) Kommer kunna spara en massa! Vi lägger de mesta pengarna på vårt bilkonto, det är den som drar mest pengar! Måste ha pengar när det blir dags för service, måste köpa nya sommardäck nästa år, betala av mer av lånet, om den går sönder osv. Bil är verkligen dyrt! Men änsålänge har det inte hänt nåt med den :) 
 
 
 
Bilden är från www.linafoto.blogg.se
 
 

Body science proteinpulver

Eftersom jag testat de flesta smakerna från body science proteinpulver tänkte jag ge mitt omdöme om smakerna.
 
Här kan man beställa proteinpulvret. Är ett väldigt prisvärt proteinpulver med bra innehåll!
 
 
Vanilj *****  5 stjärnor för det är en väldigt god vaniljsmak och passar till det mesta, till proteinpannkakor, kokosglass, smoothie. Inte heller för söt som tex onewhey är i vaniljsmaken
 
Jordgubb ***** Passar också väldigt bra till allt, speciellt smoothie. Denna är också väldigt god i shake. Har inte testat dricka vanilj som shake men den är säkert god där med! Jordgubb måste nog va min favorit som används mest!
 
Päronsplitt **** Detta är den godaste smaken om man ska dricka den som shake. Smakar typ piggelin! Men passar inte lika bra i pannkakor och smoothie som jordgubb eller vanilj.
 
Choklad ** Tycker inte det va en speciellt god chokladsmak, passar bra till mina chokladpannkakor men inget pulver som jag kommer köpa igen. Det är den smaken som nästan är orörd här hemma. Passar heller inte till kvargen så bra.
 
Blåbär **** Också supergod och är god med kvargen! Men jordgubben slår blåbären med en stjärna ;)
 
 
Vid nästa beställning tänkte jag testa banan choklad. Sen lär det bli jordgubb och vanilj med :)
 

Dagens tips

En vara som går åt väldigt mycket här hemma är icas lättkvarg! Om ni inte gillar vanlig kvarg så testa icas! Inte alls lika torr och växer inte i munnen som de andra. Jag kan inte äta de andra alls! Sen tycker jag inte nån kvarg är speciellt god om man inte blandar det med proteinpulver. Jag mixar alltid denna med bär, chiafrön, linfrön och jordgubb- eller vaniljprotein. Blir väldigt gott då! Det är ett perfekt mellanmål. Fettsnålt och har massa protein!
Man ska försöka äta 2gram protein per kroppskilo per dag, eller det står lite olika men tror det är bättre att hellre äta för mycket protein än för lite. Så man kanske tom kan sikta på 2.5gram per kilo. Så jag bör få i mig ca 140gram protein per dag.
 
Kollade upp hur mycket protein det är i mitt proteinpulver per potion, och det är ca 23gram, i 250 gram kvarg är det
25gram så egentligen hade man ju kunnat ta en kvarg efter? Fast det är mindre kalorier i en proteinshake, dock inte så stor skillnad. Jag äter nog 2 potioner proteinpulver per dag så det blir ca 50gram protein plus proteinpannkakor eller kvarg till mellanmål. Sen blir det mkt bönor/linser/quorn/spenat 2 gånger per dag så tror jag får i mig tillräckligt.
 
 
 
 
 
Ett annat tips är jordnötssmör. Innehåller också mycket protein och mycket bra fetter. Men det har väldigt mycket kalorier så inget man bör föräta sig på. Man bör välja en ekologisk sort som inte innehåller något socker alls. Brukar ta några teskedar ibland när jag är sugen på nåt och det mättar bra :)
 

Fler bilder

Här kommer lite mer bilder från gårdagen. Trots han gnällde mycket fick jag till många fina foton på min ängel!
Igår hade han lite svårt att sova, somnade inte förrens halv elva typ. Sen äter han verkligen hela tiden, känns som han aldrig blir mätt. Men imån ska vi till bvc och då ska vi prata om mat :) Känner jag behöver få lite mer info. Ger han gröt varje dag men kanske ska börja ge han en hel potion en gång per dag, för gröten går i utan problem :P
 
 
Feliz navidad <3
 
 
Tycker han är väldigt lik min storebror här när han va liten
 
 
 
Sista bilden som togs. Tråkigt att vänta tills mamma är klar :)

Dagens mat

Trots jag ätit ute idag har det blivit en bra kostdag ändå känner jag :) Har ju haft min vilodag idag så saknar redan gymet. Jag hade kunnat träna idag men kände jag ville låta kroppen vila lite.Men imån blir det på att igen med rumpa och ben ^^
 
 
Frukost: Gröt och en kaffe med grädde
Lunch: Quornfärssoppa + 2finncrisp med smör
Mellanmål: Kvargröra och nån tesked jordnötssmör
Middag: grönsaksburgare med klyftpotatis och grönsaker
 

Jag märker verkligen att jag behöver mer mat nu när jag tränar så mycket. Jag åt upp ALLT på tallriken ikväll. Varenda liten salladsbit...Sen började jag lite på min kompis tallrik haha! Jag blev knappt mätt ens haha! Ändå har jag ätit mina mål idag och jag har inte tränat idag. Fast ligger nog på ett överskott idag, men det kan va bra de med ibland så kroppen har lite extra energi :) Men det är det som är så bra när man tränar, man kan äta destu mer och ändå gå ner i vikt! Jag fortsätter ju ner i vikt, väger snart 57kg. Tror det va 57 jag vägde vid invägningen. Bara att jag har mkt mer muskler och mindre fett nu. Egentligen är vikten oviktig men ändå känner jag att jag vill väga lite samtidigt som jag har muskler. Minns att jag trivdes väldigt bra när jag vägde 52kg. Men inget jag strävar efter nu då jag styrketränar. Vill ju ha lite fett på kroppen och inte se för fast ut, finns en fin gräns där när de kan se för mkt ut och jag hoppas jag inte blir blind och missar den. På torsdag är det mätdag. Får se hur jag känner imån om jag vill fuska och mäta mig då.
 
 
Natti natti!
 

Photoshoot christmas

Idag blev det en liten photoshoot med Vincent! Tog på han hans fina julkläder som han ska ha på julafton. Han blev så sjukt fin i de kläderna <3 Riktigt stilig pojke :) Han va rätt hungrig så han gnällde mkt. Sen när han satt upp råkade han ramla rakt fram så han slog i huvudet i golvet :( Hade varit mycket lättare att fota om han kunde sitta själv, men han är inte så duktig på det än. Vill hellre stå hela tiden :) 
 
Här kommer några bilder från idag, kommer mer imorgon :)
 
 
Ser ut som han vill slå mig haha!
 
 
 

Mot stan

Min närmsta kompis har fyllt år så vi ska ut på restaurang. Vet redan vad jag ska äta. Det blir grönsaksburgare med grillad ciabatta, halloumi och färskfriterad potatis och nån sås. Såå jäkla gott!! 
Eftersom jag inte ska jobba, inte träffa familjen eller till gymet får boobisarna för en gångs skull se ljuset lite haha. Har sällan urringning då det lätt kan se för vulgärt ut. Min kompis får helt enkelt stå ut. 
 
 
Suddig bild men i vissa ljus börjar man se konturern på armarna. Upplever de även smalare framifrån :)
 



En vecka kvar

Sjukt det bara är en vecka till julafton? Har inte alls fått mycket julkänslor pga vädret. Men nu ska jag spela sönder lite jullåtar och hoppas det gör så jag får lite julkänslor :) Måste snart skicka ut julkorten också och fixa de sista julklapparna. Vi kommer inte köpa någon julklapp till Vincent i år. För vi har ju köpt saker hela tiden och vi ger ju han det direkt, känns på nåt sätt onödigt att slå in det och vänta med att använda det till julafton :) Han förstår ju inget detta året. Men nästa år kommer det bli roligare att köpa klappar till han som han kan öppna själv :) Men detta året kan man säga han har fått en hoppgunga, pyjamasar, matstol, leksaker, kläder, bara att det har används direkt. 
 
 
För exakt ett år sen va jag gravid i vecka 12 tror jag. Magen började precis att puta lite. Det jag mest ser fram emot julen är den goda julmaten min mamma gör, julgodiset, risalamalta och bara äta gott och umgås med den lilla släkt jag har :P
 
Danny har verkligen gått ner mycket sen förra julen. Han har gjort en lika stor resa som mig om inte större!
Han mår också så mycket bättre när han kan använda sina gamla kläder igen, gått ner en storlek och inte skämmas på varje bild han gjorde innan. Så stolt över honom :)
 
 
 
 

Gold details

Körde på guld igår, nu vill jag hitta kläder som passar till guld bara så jag kan ha min nya klocka :P Men modet tillåter ju att blanda både guld och silver nu men jag tycker det är snyggast att hålla sig till antingen silver eller guld/bronze. Eftersom jag passar bäst i varma toner passar guld/bronze mig bäst egentligen. Men eftersom jag oftast klär mig i svartvitt så tycker jag silver passar bättre :)
 
 
I know! Långa och spretiga fingrar. Det är nåt Vincent iaf verkar ha ärvt av mamma haha, eller iaf när det kommer till tårna
 
 
Inte de mest smickrande legginsen. Ska köpa mig ett par riktigt snygga byxor nästa år :)
 
 
Min lilla dödskalle

Älskar dig

Jag ville ge dig allt i världen,
men mitt liv vill jag dela med dig!

Inspiration

Hoppas jag kan inspirera andra att äta nyttigt och röra på sig. Bra bilder på mat där det ser gott ut kan göra rätt mycket! Men den maten jag äter är faktiskt väldigt god, trots den är nyttig och kalorisnål. Men det beror ju såklart på vad man gillar. Men jag tror smaklökarna ändras med tiden om man ändrar matvanor. Jag var inte så förtjust i broccoli, blomkål innan men nu tycker jag det är jättegott och kan ersätta det med tex pasta utan problem. Bönor och linser har jag aldrig gillat innan heller men nu har jag det i nästan varje måltid och nu gillar jag det mycket med :) Så man får lära sig att gilla de nyttiga sakerna. Går inte gilla allt men mycket kan man nog lära sig äta om man gör goda rätter med det i. Men det man tycker är äckligt tycker jag inte man ska behöva trycka i sig. Jag vill njuta av min mat, eller iaf kunna äta det och tycka det är gott. Annars är det lätt hänt att man ser sin nyttiga kost som nåt negativt osv och då kanske väljer fel mat pga det.
 
Jag tänkte att jag skulle skriva ner exakt vad jag äter varje dag och vad jag tränar i januari och även utesluta allt onyttigt så gott jag kan. En liten minideff typ. Ska även lägga till mer cardio i min träning den månaden och se hur min kropp reagerar. Säg till om nån vill hänga på, också kul om ni har en blogg där ni kan uppdatera era framsteg och vad ni äter :) Eller om ni vill äta samma mat som mig. Sen mängden av maten är ju väldigt inviduellt vad man behöver.
 
 
Stekte champinjoner, gul lök, och vitlök. Väldigt gott som tillbehör! Matvete är också väldigt gott, speciellt om man kokar det med buljong och är ett mkt bättre alternativ än vit pasta då det mättar mycket bättre och innehåller mycket fibrer

Nya naglar

Nageln på ringfingret gick ju av när jag skulle ta bort den förra gelen. Synd just den nageln gick av för det är oftast där jag målar nåt lite extra :) Jag tänkte köpa nåt annat baslack och se om det sitter bättre med det. För det lossnar så himla fort nu, iaf vissa naglar. Det är ju allt som lossnar så det är basen som inte sitter som det ska. Får testa depends eller orlys baslack kanske. Om inte ni vet nåt bra baslack som verkligen sitter?
 
 
 
 
 
 

-600kcal

Idag fikade jag endel med föräldrargruppen. Väldigt gott :) Stack direkt till gymet sen och hade massa energi som förra måndagen. Socker innan träning kanske är bra?;) Kanske inte bra att intala sig det hehe. 
Blev triceps, nedre rygg, lite mage och crossen. Hade tålamod att förbränna 600kcal idag på cardion. 
Imån blir det vilodag då jag ska bjuda min kompis på restaurang och hinner inte träna då :) 


När jag lagade min soppa så fördröjde jag tiden med egobilder hehe

Dagens kost:

Frukost: Gröt
Lunch: Linssoppa
Mellanmål: en lussekatt, en lussebulle, glögg,kaffe, någrasnöbollat, lindor, ex antal pepparkakor..några snöbollar till..

Innan träning: En banan
Efter träning: En proteinshake
Middag: quornfärssoppa

Övrigt: några fler lindorchoklader och snöbollar

En perfekt kostdag ;)


Hårförlängning

Jag kommer nog göra en hårförlängning till våren igen. Saknar mitt långa hår! Det höll ändå bra i 6 månader, själva löshåret va inte alls speciellt slitet utan det är utväxten som gör att man måste ta ut det. Jag kör alltid med keratinvax och när håret växt ut såpass mkt som efter 6 månader så syns lätt dedär vaxklumparna som fäster håret. Det bästa är om min kompis som är frisör också vill ha löshår igen, för då kan vi sätta in det på varandra och då betalar jag bara för själva håret och klippningen. Håret brukar gå på 3000kr så inga billiga grejer men helt klart värt det då det blir en så stor förvandling. Håret gör väldigt mkt på en person.
 
Jag fäller fortfarande sjukt mycket, det åker av stora tussar med hår när jag duschar och massa hår har gått av typ över öronen och vid pannan. Är stora tussar där som står rakt ut. Tror det beror på att jag har toffs så ofta så får väl försöka ha fläta istället.. Sen är det ju vanligt man fäller mycket hår 4-5 månader efter förlossningen. Men tycker det borde sluta fälla nu, snart finns väl inget hår kvar :S 
 
 
 
 

Väx eller försvinn

Det enda stället jag vill växa på är rumpan, kanske lite vid axlarna med men mest rumpan. Rumpan kör jag 2 gånger i veckan just av den anledningen och jag hade så gärna kunnat köra den hårdare om det inte vore för knäna. Typ olika sortes utfallssteg, tabataset som innefattar rumpan osv. Är så begränsad just nu och kan köra väldigt få rumpövningar. Hipthrust tar iofs jäkligt bra, den gör verkligen så det bränner i just rumpan. Är svårt att hitta övningar som isolerar rumpan ordentligt och där den blir riktigt trött. Nu känner jag inte så mycket när jag kör donkeykicks men det beror på att 3 kg är för lite. Så kanske testar köra donkeykicks i smithmaskinen. Den maskinen står bara mitt i smeten bland de fria vikterna. När jag kör nåt nytt och annorlunda man aldrig sett nån annan köra så gör jag helst det där det är lugnt :P  Vet inte om det går med träning men hade också velat att rumpvecket går ända ut mot höften. Men då behövs kanske mer fläsk där så det lixom hänger ner hehe. Blir ju typ som ett ordentligt bröstveck vilket med är supersnyggt! Men det är väl gener vilken form rumpan har.
Jag känner också att det inte är hela världen om rumpan blir mindre nu när jag går ner i fett, för en liten rumpa med fin form är också fint. Sålänge den inte blir platt :)
 
 

Julgodis

Idag gjorde jag lite snöbollar, ser dock ut som gula snöbollar men de blev supergoda! Ska ta med dom och lindor chokladen till föräldrargruppen idag. Ska stanna kvar och fika efter :) Får försöka inte äta lika mycket som sist men hur ofta bjuds man på massa god och mysig fika? :) Tror Vincent får ha sin tomtedräkt idag, han är så söt i den :)
 
 
200gram vit choklad
2.5dl kokos
1-2msk citronsaft
 
Smält chokladen i vattenbad,
blanda i kokos efter önskad konsistens
och blanda sen i citronsaften och rulla till små bollar.
 
 
Jag strödde över kokos och florsocker
 

Malinsasha

Glöm inte följa mig på instagram :) 
malinsasha heter jag där. Har blivit att jag oftare och oftare lägger upp bilder där. Destu mer följare man får destu roligare är det ju att uppdatera. Gäller samma med bloggen. Men det är även kul för mig själv att kunna titta tillbaka. För mig blir det som en dagbok. En resa som jag kan följa från när jag blev gravid till nu :)





Rock chic

Träningslinnet i leopard som jag köpte på H&M går ju även ha till vardags, passar till mycket kläder som jag har.
Hade behövt att uppdatera min garderob lite men jag har mest shoppat träningskläder hehe. Köpte ju ett linne från better bodies, men gillar det inte alls mycket. Kostade 299kr så tänkte returnera det. Men då hade de dragit tillbaka rabatten jag hittade - 100kr sen kostar ju frakten lite. Så i slutändan hade jag bara fått tillbaka ca 150kr och då kände jag att jag likagärna kunde behålla det :P Har tvättat det en gång och tumlat men det ville inte krympa :/ Sen är halsringningen superhögt upp och axelbanden sitter jättetätt, och det gör att axlarna ser smalare ut och överkroppen kortare. Så ingen fin passform alls. Va ju även slappt.. 
 
 
Fredagens outfit

statistik

Blir alltid lika nyfiken var mina besökare kommer ifrån när statistiken ökar kraftigt på en gång. Sist ökade det ca 500 unika besökare som va kvar i några dagar och sen minskades de till det normala igen efter ett tag.
För det måste ju va att någon blogg/person som har länkat min blogg nånstans som har mkt besökare, vilket är helt okey att göra :) Men alltid kul att veta var ni kommer ifrån och var ni hittade min blogg? :)
 
Det började öka ganska nyligen så det lär väl fortsätta rakt upp.
Alltid kul med nya läsare och hoppas såklart att fler och fler finner min blogg intressant och inspirerande
 
 
Nu tänkte jag pyssla om mig lite. Vincent somnade för en stund sen, har blivit en vana att han somnar vi 9-tiden vilket är så sjukt skönt!
Så ska smörja mig med BUS, se om det går trycka ut lite färg till ögonbrynen och även plocka dom. Sen tänkte jag unna mig en lindor choklad och städa lite ^^
 
 
 
 

Biceps

Kul man klarar mer och mer vikter destu längre tid man tränar. Går inte i racerfart men det går framåt. I overhead biceps curl som man gör i kabelmaskinen kan jag köra 20 kg i iaf ett set. Började på 10 kilo :) Sen orkade jag vanlig biceps curl med 10kg 8x4. 

Sen blev det två tabataset, gjorde såna sumosquats-hopp men fick ont i knäna direkt, såå drygt. Ska boka tid snart till en sjukgymnast, sen blev det plankan och crossen -400kcal. 

Dagens mat:

Frukost: Gröt
Lunch: Linssoppa + 2 finncrisp
Under träning: aminosyror
Efter träning: Proteinpannkakor led kvargröra

Middag: tacos!!
(Får se om jag äter några lindor choklader med). Har två stora förpackningar i skafferiet = farligt under mensen!

Sover hela nätterna

Det verkar faktiskt som Vincent alltid kommer sova hela nätterna nu! Eller kanske inte alltid men han behöver inte äta på nätterna iaf. Sen är det rätt konstigt han vaknar exakt klockan 8 nästan varje morgon. Vaknar tills han prat och tittar på mobilen, och den är alltid 8 :P 
Kan va därför han börjat äta mycket mer på dagen för han sover hela nätterna? Vi brukar ju bara ge han 120ml och sen mer om han vill ha, men han blir sällan mätt på det, isf äter han om 1.5 timme igen. Så vi får börja ge han mer mat vid varje måltid. Sen ska vi ju börja med riktig mat snart, men tycker det är lite klurigt fortfarande. Ska jag koka grönskaker, potatis och sånt och ersätta en hel måltid eller måste jag börja långsamt där med? Med gröten fick han ju lite i början men kanske dags att ersätta en hel måltid med gröt först och sen börja ge han riktig mat också. 
Det faller väl på plats allt detdär. Man är mest orolig att han inte kommer få i sig allt han behöver när man gör egen mat. Men vet iaf att det är bäst att krydda med örter, typ persilja, dill, koriander osv då det är mycket salt i vanliga kryddor. Sen bör de inte äta honung, spenat eller andra bladgrönsaker, rödbetor och sen va det väl mer saker jag inte kommer på just nu.
 
 
Haha uttråkad?
 

Hihi


....hello

Smile to the camera


Fastare

Det är konstigt jag känner mig så mycket bredare runt midjan/magen men ändå att måtten säger nåt annat och även bilder. Jag hade 82cm runt magen där denna förebilden togs sommaren 2012, eller jag hade nog mer än 82cm för jag gick upp endel under våra två semestrar, idag har jag 78-79cm runt magen och 77cm när jag spänner magen. ÄNDÅ ser magen mer putig ut från sidan och bredare? Hänger inte riktigt ihop dethär. Kanske inte har förlorat min midja trots allt? Problemet är nog att jag aldrig haft en midja haha. Rak har jag ju alltid varit från höfterna och till brösten. Så det är inget jag tänker haka upp mig på. Kommer istället fokusera på att fortsätta bygga mina axlar som verkligen börjar komma fram nu :D och pumpa upp rumpan.
Om jag fått välja på kroppen jag har idag och kroppen jag hade innan graviditeten hade jag valt kroppen jag har idag alla gånger. Fastare, starkare och mer muskler!
 
 
 
 

Sidmuskler

När jag tränar sidan av magen så brukar jag köra cable twist som jag lagt upp tidigare, sidresningar med 10kg viktplatta och snea situps. De verkar iaf ta bra för jag har får mer och mer markerade sidmuskler. Speciellt när jag böjer magen åt sidan och spänner så kommer de fram.
Hittade ingen bra bild på sidresning, eller vad det egentligen kallas.
Jag har inte tänkt på det innan men jag märker att mina revben är lite uttöjda, därför är kanske min midja försvunnen. Det är tråkigt när en graviditet ska påverka kroppen på ett sätt man inte kan träna bort. Får helt enkelt hoppas att det drar ihop sig med tiden, men kan inte tänka mig det kommer göra det. Det jag istället kan göra är att träna axlarna bredare och vingarna, samtidigt vill jag inte ha en "stor" rygg. Läst att pullups är en perfekt övning för vingarna om man vill ha den Vformen. Har aldrig testat göra pullups, får göra det och se hur det går :) Om man inte orkar göra pullups kan man istället göra motsatta, där man drar sig sakta ner istället och gör en i taget.

 
 
Gör varannat ben och kör tills jag blir trött. Denna övning har jag alltid i mina tabataset
cable twist
 
 
 
 
 

Datanördar

Redan nu är Vincent en datanörd ;) Hoppas inte Danny lär upp han att spela WOW, starcraft, eller nåt sånt sen. Vill helst att Vincent är ute mkt, umgås med kompisar IRL, spelar kanske nån sport osv. Är så mycket teknik nuförtiden. Tycker det va bättre förr, fast det tycker man väl alltid? :) Då va man alltid ute och lekte i skogen, byggde kojor, hade olika lekar, spelade kula osv. Det är det som jag kan sakna ibland, att leka och ha kul, inte ha några bekymmer, ansvar. Man är bara barn en gång och jag ska se till att Vincent får en toppenbra barndom där han får ut så mycket som möjligt! Jag är ju en riktig hemmafru så jag hoppas han kommer älska mammas mat, älska julafton och göra alla högtider mysiga och nåt han längtar till, göra saker ihop som att pyssla och känna sig älskad! Det är mycket roligare att tex laga mat till andra (sålänge han gillar det), pynta, va ute och leka osv när man har barn. Man blir barn på nytt :)
 
 
 
 
 
 

Bio

Blivit mycket socker idag. Har firat min pappa som fyllde år så bjöd på lussemuffins, godis och marabou cookies, sen hade de med en tårta. Så mår rätt illa nu. Sen ikväll blir det bio med älskling , hobbit 2. Får se vad det blir för gott till bion :) Men jag körde iaf cardio och rumpa idag på gymet. Alltid lika skönt att träna! Men är dödstrött nu! 

Tränade vid 10 tiden så passade på att väga mig, 57.5kg. Känner mig iaf mycket smalare än om man jämför med 2 månader sen :) Sen kände jag mig väldigt smal på gymet idag. Skillnad från igår där jag va uppsvälld till en ballong. Sen håller jag på att öva på en sak nästan varje gång jag är på gymet som gick väldigt bra idag. Ni kanske får se i januari vad det är ;) Alltid kul att försöka lära sig nya saker. Tex chins har jag märkt tar lång tid att bli stark i så där behövs mycket tid och tålamod :) Men även det vill jag klara bara för att :)

Hoppgunga

Åh vad Vincent älskar sin hoppgunga! Han skiner verkligen upp när han får hoppa lite i den och blir helt till sig.
Det ser sjukt kul ut när han hoppar. Ibland så hoppar han och sen sträcker sig allt han kan med armarna rakt ner, och sen fortsätter hoppa, sträcker sig osv osv haha. Han har även börjat att lyfta fötterna från marken mer nu och gungar inte bara som innan :) Han vågar mer och mer <3
 
 
 
 
 
 
 

quornbullar

Det är så sjukt goda! Detta är den enda quornprodukt som jag kan äta som det är och det fortfarande är gott. Äter det alltid med tillbehör men fisk och alla andra quorn/soja produkter kan jag inte äta utan nåt annat då det inte är så supergott. Hatar fisksmak och gör allt för att få bort den, massa citron funkar oftast bra :) 
 
Jag äter sjukt mkt mer nu än vad jag gjorde efter förlossningen. Tappade aptiten ett tag där när Vincent kom till världen. Va så mkt annat i ens huvud och en stor omställning kan ju sätta kosten åt sidan. Fast ser ändå det som positivt för då gick jag ner många gravidkilon när jag inte kunde träna, åt nyttigt men lite. Då blev det lixom bananpannkakor till lunch. Fast jag har aldrig ätit riktig lunch innan om jag inte jobbade den dagen, åt alltid mackor, flingor och sån skit till lunch. Så det är en stor förbättring att ställa sig och laga ordentlig mat på dagen :) Måste ha det annars småäter jag och har ingen energi till träningen.
 
 
Quornbullar, sallad, sötpotatis, zucchini och en sås gjord på riven tomat, olivolja, citron och kryddor. GOTT!
 
 
 

Fredag den trettonde

Va faktiskt en otursdag för mig, eller otur och otur va det väl inte men ingen bra dag helt enkelt. Kunde inte sova i torsdagskväll, låg och drog mig i säkert 2 timmar, men det brukar va så på torsdagar då jag tränar sent = celsius sent på kvällen. Så kommer inte ta koffein efter 5 iaf, så va trött hela fredagen.
Sen kom mensen på fredagen, och det är nog den enda perioden i månaden där jag känner extra oro, gråter för småsaker, blir uppsvälld, trött, lat, känner mig ful osv osv. Hatar de känslorna! Dumma hormoner, måste vi kvinnor ha så mycket hormoner? Vad är de bra till egentligen?
Ändå tur jag hade min vilodag igår, samtidigt blir jag extra lat då och åt endel onyttigt igår. Det känns mkt värre när man ätit onyttigt om man lovat sig själv att bara göra det en dag i veckan. Men nu har jag lovat mig själv att unna mig fredag och lördag året ut. SEN blir det andra bullar :) Får väl låtsas att jag bulkar.

Sen tog jag bort min gele då jag ville göra nytt, och då gick två naglar av. De är riktigt tunna nu, ett lager av nageln följer oftast med längst ut i tippen när jag tar bort det så det är i stort sett ingen nagel kvar längst ut. Kanske borde köra med remover hädanefter. Jag har alltid dragit bort det då det är mkt lättare att få bort så.
 

Det som är så skönt annars är att Vincent är så mycket lättare att hantera nu. Han gnäller inte såå mkt, sover väldigt mkt och somnar tidigt och sover hela nätterna :) Nu har han somnat 20.30-21.00 flera dagar i sträck. Är en perfekt tid att somna på :P
 
 
Älskar denna bilden som jag tog igår! Ögon vackrare än havet och himlen tillsammans <3
 
 
Spooky

2014

Det är mitt mål. Att vara i min bästa form nästa år! Eller jag lär kommit ännu längre 2015. Sen får vi se när nästa unge kommer så jag får "börja om" igen. Men ska försöka behålla mina muskler någorlunda nästa graviditet (lätt att säga). 

Danny är ledig hela helgen vilket är ovanligt. Brukar oftast jobba över lördagar. Så när han är hemma idag är lyx för mig. Då ser jag till att han passar Vincent på morgonen så jag kan fixa och dona i lugn och ro :) 
Efter frukosten blir det cardio och rumpa!


5 månader


Omg xD
Tur att vänsterbilden är ett förefoto!
Togs i Öland i mitten på juli. 



Ripped och xtend

Denna gången testar vi en annan aminosyra. Svårt att veta vilket som är bäst men tog det som va populärast på gymgrossisten. Dels för de goda smakerna och för de fått massa bra betyg! Många säger även att den ger ett bra pump under passet så ibland kanske det räcker att bara ta detta. De innehåller ingen koffein heller. 
Valde strawberry/kiwi men hade velat ha raspberry blue för den rekommenderade i stort sett alla. Men den va slut.
 
 
 
 

Gold and leopard

Åh vad snygg denna klocka är! Klockor brukar ju alltid va förstora men denna är perfekt för man kunde ta bort en bit så den sitter perfekt :) Köpte den på newyorker för drygt 150kr och fanns i lite olika färger. Men just nu är jag i en guld period och denna kommer va snygg jämte mitt guldiga korsarmband :) Guld är ju så fint till en bränna och passar väldigt bra till rött. Synd bara jag inte hittat nåt rött till julafton. En röd peplumkjol hade varit perfekt :/
 
 
 

Sporttopp

Använder min rosa sporttopp från Lindex väldigt ofta så köpte på mig även en randig igår :) Den ger tyvärr inget stöd men tycker den är så skön och snygg, gillar ryggen.
Blev lite irriterad igår när jag var på Lindex och ställde mig i kassan (va två kassor öppna), sen när det va min tur gick bara hon i kassan och pillade med annat. Precis då kom en annan tjej och ställde sig i den första kassan. Sen kom butiksäljaren tillbaka till sin kassa och sa att det va nästa på tur och tittade på henne och sa det va hennes tur lite surt som om jag försökte gå före. Men jag sa att jag va före och att hon gick iväg. Tycker man kan försöka ha lite mer koll och inte bara lämna kassan. Va jag kanske osynlig? 
 
 
Va väldigt svullen och degig i förrgår. men brukar bli det innan mensen och när jag äter bröd brukar det inte gynna min mage. När jag får mensvärk får jag lite tillbakablickar på värkarna. Det är verkligen samma sorts smärta fast hundra gånger intensivare :)

 
 
 
 
 
 
 

Broccoli tajm

Ååh mat!


Blää!

Tänker tillbaka

På förlossningen. Vilken upplevelse. Jag saknar förlossningen, tiden innan, när jag va gravid, att ha nåt så stort att se fram emot, att räkna ned till. Samtidigt är det väldigt skönt att vara jag och kunna röra mig ordentligt och slippa alla gravidsymptom :) Jag tycker tiden går för fort bara, men varje utveckling han gör är så fantastiskt och man längtar ändå tills han kan gå, prata, äta själv osv :) Så spännande!
 
Förlossningsdagen
 
 
Redan så stor!
 
 

Ny dress

Fick hem denna fina onesies i veckan. Så mysig, går även ta bort luvan vilket kan va bra :) Köpte den på www.fyndiq.se. Som jag skrivit tidigare är det perfekt med dragkedja! När jag va inne på Lindex hade de hur mycket fint som helst till Vincent!! Men just nu har han kläder så det räcker ett tag :)
 
 
 

Tidsinställda inlägg

Jag tidsinställer inlägg varje dag. Inte alla inlägg men tex de på morgonen/förmiddagen är oftast tidsinställda för annars hade det oftast inte hunnit komma upp nåt inlägg förenns eftermiddagen ibland. För på morgonen är det så mkt rutiner med Vincent och saker som ska fixas hemma innan träningen osv.
Så det kan ibland stå fel dag av misstag osv och då vet ni varför :P För ibland blir det att man skriver i nutid.
 
Har haft mkt att blogga om igår och idag så det har blivit en himla massa tidsinställda inlägg. Kan va rätt skönt för då kan jag fokusera mer på annat än att uppdatera bloggen ;) Vilket också är kul förstås men det kan kännas stressigt ibland för man vill ju uppdatera mkt varje dag :)
 
 
Här ser ni när och vad inläggen heter de närmsta dagarna ;) Sen kan det slinka in nåt extra inlägg ibland när jag vill skriva av mig :) Nu blir det sängen. Godnatt finisar!
 
 
 
 
 

Fighter

Nya trosorna från Gina! Sitter väldigt bra som vanligt. Hade velat köpa fler för de har massa med fina mönster och färger. Men man får köpa lite i taget :) Är rosa spets baktill, tycker camouflage och rosa passar bra ihop! 
Som det linnet från better bodies, men tycker inte det är värt 499kr.
 
 
 

Dedication

Visst tror jag att kosten är viktigare än träningen för att se resultat, eller ja, man kan ju inte bygga muskler i köket egentligen men för att gå ner i vikt kan det räcka att bara ändra om i kosten. Men det är mycket lättare om man tränar och gör av med kalorier och kan äta ordentligt och ändå ligga på ett underskott.
 
Men för att få riktiga resultat, bli starkare, fastare så är träningen lika viktig som kosten. Jag kan inte bara äta nyttigt eller bara träna, måste göra båda så det blir gjort ordentligt. Om jag bara skulle gå in halvhjärtat hade det inte känts lika bra efter.
 
 

Nederdelar

Här kommer lite bilder från träningstightsen och shortsen jag beställde från Gina Tricot. Men jag tror jag ångrar båda köpen nu i efterhand. Shortsen är alldeles förstora i midjan och i benen, och är för korta, sen tightsen är ju snygga men samtidigt inga jag måste ha, de plattar även till rumpan lite som ni vet jag hatar :P Så egentligen borde jag returnerat kläderna. Iaf shortsen, men de kostade bara 150kr så inte hela världen. Får försöka tumla dom som allt annat som är förstort :)
 
 
 
 
 
Dessa sitter hyffsat bra fortfarande, de är ändå storlek 38 och egentligen är jag en storlek 34 nu. Men om man tumlar dom några gånger så funkar det :) 
Tycker inte det är snyggt när det skrynklar sig under skinkorna så jag är noga att alltid dra upp mina tights ordentligt. Dessa kan skrynkla sig lite då det är sånt material. Såg en annan på gymet som hade dessa byxor men hon måste verkligen haft många storlek för stora för det hängde tyg under skinkorna.

Önskar!

Jag känner att mitt magparti är för brett, efter graviditeten har jag förlorat min midja. Vet inte om det ens går att få den smalare för jag har ju inte så mkt fett, men det borde väl gå bli smalare där på nåt sätt. Mycket är ju genetiskt men innan graviditeten hade jag lite smalare midja. Jag ska nog undvika att träna sidorna på magen för mycket för när jag spänner magen blir den ju bredare och sidorna åker lixom ut typ. 
 
Tänk om man kunde få kroppen åt höger (som jag redigerat). Älskar former! Smal midja, höfter och axlar. Men tror inte min kroppsform tillåter timglasgfiguren och en så pass smal midja. Men bilderna åt höger är verkligen min drömkropp! Tänk att jag kunde redigera min egen kropp till min absoluta drömkropp genom att bara göra midjan smalare och lite smalare armar, för det är ju bara midjan som saknas (och rumpan). PS: Fläcken på sportbhn är svettfläckar hehe. Så det är inte bröstmjölk från när Vincent föddes haha
 
När man redigerar såhär och ser bilderna jämte varandra kan jag ju inte säga jag är nöjd med min mage, vill ha min midja tillbaka. Men jag får helt enkelt kämpa vidare. Kanske inte ska köra så mkt magträning och satsa mer på cardio trots allt?
Men jag ska inte klaga, jag trivs med min kropp men förbättringar hittar man ju alltid känns det som :P
Men det är också det som gör träningen rolig, att man har ett mål, att man har saker man vill ändra eller utvecklas i. Att träna bara för att underhålla det man har skulle jag nog tröttna på i längden
 
 
 
 

Lyxkväll nr 2

Igår va jag och Vincent i köpcentret för att köpa present till min pappa och sen letade jag efter en fin kjol men det fanns inte nånstans. Så himla dåligt utbud. Va inne i alla möjliga klädbutiker. Så jag får väl skippa klä mig juligt i år. Men jag hittade en fin skjorta till pappa, (likadan som Danny köpte nyligen), en till sporttopp från Lindex, en supersnygg guldig klocka med leopard och en vit tshirt :) Så Vincent va vaken hela kvällen och sov inget på eftermiddagen. Sen somnade han vid halv 9. Såå skönt att ha hela kvällarna för sig själv. 
Han skötte sig iaf superbra när vi var iväg, gnällde inte en endaste gång :)
Sen vaknade han vid 08.00. Inte ätit nåt inatt så alla har fått en hel sammanhängande sömn.  Mer såna nätter tack :)


Innan vi drog iväg till köpcentret körde jag ben och rumpa på gymet. Älskar höftlyft, den bränner så enormt i rumpan så hoppas den gör nytta :) Sen igår körde jag sittandes mot en vägg med en 5 kilosplatta liggandes mot låren. Den övningen tar väldigt bra på ovansidan lår och känns skonsammare än benpress. 

Jag igår på gymet
När jag spänner är rumpan rätt putig, men liten


Minideff

Jag och Danny tänkte köra en liten minideff efter nyår som jag nämnt innan. Vet inte riktigt hur länge än men kanske 5 veckor? Sen äter jag som vanligt till kanske april nån gång och kör en längre deff då.
Men deffning är väl egentligen att man ligger på ett kaloriunderskott men att man får i sig tillräckligt med protein så musklerna inte bryts ner? För det känns som jag legat på ett underskott sen förlossningen. Men jag vill äta ännu renare och mindre fett. Mer fisk, grönsaker och minska på grädde, olja, pasta, socker, naturgodis, choklad osv. Olja är bra men ibland kanske det kan bli för mycket. Potatis är ju också rätt kalorisnålt och förstår inte varför jag äter det så sällan? För jag älskar potatis!!! Så innan träning får det kanske bli potatis med nån dillsås och fisk och grönsaker.
 
Är det nån här som har deffat seriöst och har några tips så dela gärna med er :) Jag ska försöka läsa på om ämnet så jag vet mer vad det handlar om.
 
Sen tänkte jag dela med er med dagens kost som inte blivit sådär superbra idag. Eftersom jag va på köpcentrumet och va vrålhungrig så köpte jag hem en halv subway macka. Och en sån mättar ju inte ett dugg och då blir det att man småäter på kvällen. En ordentlig kvällsmål är viktigt så man håller sig mätt. Sen glömde jag äta nåt innan träningen så blev superhungrig där med. Så trots småätandet tror jag att jag ändå ligger på ett underskott idag.
 
 
Frukost: Gröt
Lunch: Quornbullar med bön/linsgryta, broccoli och haricots verts
Mellanmål: Kvarg med frysta hallon, chiafrön, linfrön och proteinpulver
Kvällsmat: Halv subwaymacka
Övrigt: Flera teskedar ekologiskt jordnötssmör, 4 finncrisp. (Risk för mer jordnötssmör) ^^
 

Är fortfarande hungrig. Eftersom jag inte vill äta ett stort mål nu när jag snart ska sova blir det småätande av jordnötssmör. Kanske borde gjort mig en caseinpuding istället :)
 
 
Magen ska in och rumpan ska ut :)
 
 

Oral B

Danny har velat ha en eltanborste ett tag då hans tandläkare tjatar om det. Så jag beställde hem två stycken Oral B 1000 för 580kr från amazon :) Kikade vad det kostar i Sverige och de ligger på 550-1500kr?! Tur man inte beställde från den sidan som tar hela 1500 :S
 
Får hoppas vi får mindre tandsten av dessa, har inte använt eltandborste sen jag va liten. Med tanke på tandsten behöver jag verkligen boka tid till tandläkaren, men det får bli nästa år. Så antar jag förlorar detta årets rabatt.
 
 
 
 

Formbilder

Ibland undrar jag om jag kommer tröttna på att träna senare då jag tränar väldigt intensivt. Jag började ju pang på 5-6 dagar i veckan och när man börjar så intensivt brukar man ofta tröttna. Men jag tror inte jag kommer göra det. För nu har jag hittat det roliga i träningen, innan tränade jag bara av en anledning, för att få en finare kropp, själva träningen tyckte jag va tråkig (förutom grupppassen), så där va jag inte så hängiven utan tränade 3-4ggr i veckan i nån månad, sen uppehåll ett tag och tränade lite då och då, så höll det på. Därför fick jag väl aldrig några riktiga resultat av träningen heller som också blir omitiverande i längden. Nu när jag ger 100% ser jag ju resultat och det är så kul och givande!
I januari blir det kanske en liten deff, eller iaf en strikt månad. Gick ju inte så bra i november :P Kanske lättare om ni också vill hänga på så kan man stötta varandra :) Är ju helgerna som är svårast!
 
 
 
 
Hmm, det kanske går trycka in en tatuering på höger sida av höften och ner på sidan av låret?
 
 
 

Dricka vatten

Vi har börjat ge Vincent vatten efter han ätit sin gröt. Han sätter ibland i halsen då det kommer rätt mkt ur pipmuggar men han lär sig. Köpte denna från amazon och är iaf jättebra :) Skönt den inte läcker iaf när den vänds upp och ner.
Han håller gärna själv och det är perfekt det finns handtag. Inte full kontroll än men snart så är han ett proffs :)
 
 
 
 
 

Bhar

Jag är usel på att bära bh, har nästan alltid min sporttopp från lindex som inte ger nåt stöd alls. Jag gillar inte byglar som trycker eller där man känner av att man har en bh/topp. Sen gör de oftast ont när jag har bygel vilket är synd. Men när jag väl använder bh är det med större underband vilket inte heller ger nåt stöd.
Får se hur brösten klarar sig med åren, men tror inte att brösten kommer hänga så mkt om man inte har tendens till det eller om man har lite egen vävnad.
 
 
Tycker dessa va fina från amazon. Kostar drygt 100kr. Är väldigt billigt för min storlek. Annars brukar bharna ligga på +300kr. Frågan är om jag kommer använda dom. Men jag gillar mest balconettbhar, det ger en snygg klyfta och lagom pushup :)
 
Hittade denna bhn i byrålådan. Har egentligen många fina bhar men det är synd jag får ont efter ett tag.
 
 

Antilop matstol

I måndags hämtade jag matstolen från ikea! Vincent testade redan denna stolen på dagen då en av mammorna hade en likadan med sig :) Han sitter väldigt bra i den iaf, lägger en filt bakom bara just nu så han sitter mer rakt.
Är glad vi köpte denna för 168kr än den på amazon för 1500.
 
Nu när vi går upp sätter jag han i stolen så får jag lite sällskap när jag äter frukost, väldigt trevligt :) Sen när jag ätit får han frukost. Han brukar inte vilja äta direkt när han vaknar.
 
Det som också är super med denna stolen är att den är lätt att torka av och lätt att ta bort benen på om man vill ta med den nånstans! :)
 
 
 
 
 
 
 

LYX-kväll

Vilken lyxkväll jag har idag! Vincent somnade nyss, åt gröt vid 20.00 och sen gav jag han hela 180ml ersättning. Så får hoppas han sover hela natten igen :) Inatt sov han från 21.30 till 06.00, då åt han och somnade sen om direkt och vaknade vid 9 när jag vaknade :) 
 
Nu har jag ju massa egentid där jag inte behöver stressa som jag gör i stort sett hela dagarna, eller inte stressa kanske men jag har fullt upp hela tiden. Nu har jag gjort alla kvällsrutiner som att fixa mat till Danny, lagt in matlådorna, städat i ordning från dagen, duschat och gjort i ordning Vincents flaskor. Så nu tänkte jag beställa hem några eltandborstar, boka bio till lördag och kanske fylla i fler recept i min receptbok :)
 
 
Min snutt!
 

Möblering

Jag har möblerat om vardagsrummet lite. Känner jag va så trött på det och jag hatar vår soffa och tvbänk som är så otympligt så försökte fixa till det lite iaf :) Kanske inte blev så mkt snyggare men när man ser det varje dag kan man behöva lite förändring. Det blev iaf mkt öppnare när jag drog in soffan mer mot väggen och satte sofflampan höger om soffan istället. Sen fick man mer plats när jag satte tvbänken mot väggen och inte snett.
 
Men på mellandagarna hoppas jag att vi kan fynda en bra tv, köpa ett väggstativ så man kan vinkla tvn och sen har IKEA ett billigt o och bra hörnbord som bara va typ 90cm brett. Det skulle verkigen göra skillnad bara det! :)
 
Det jag gillar mest med vårt hus är att det är så öppet, det va det första mammorna sa igår att det känns väldigt öppet och stort när man kom in.  Sen är det väldigt kompakt då huset inte är så långt utan 2 småvåningar istället med källare. Annars gillar jag envåningshus mkt, känns som man har mer boyta då på nåt sätt :P
 
 
 
 
 

Finklädd

Vincent va så stilig i sin body med slips och väst :) Alla bebisar va finklädda igår, tycker det är kul att klä upp Vincent när man har en anledning till det. Men när vi bara är hemma blir det pyjamasar och enkla bodys med mjukisar. Det plagget jag använder mest och önskar jag köpt mer av är pyjamasar/onepies me dragkedja. Köpte två från kappahl som har dragkedja och de är så otroligt smidiga att ta på! Tummen upp för dom. Knappar funkar med men dragkedja slår allt :)
 
Hoppas det blir fler träffar med mammorna, man har verkligen mkt att prata om! Men på måndag ska vi iaf stanna kvar i lokalen och några skulle ta med fika (blir mkt fika nu). 
Träffarna i den lokalen är rätt utspritt, är inte varje måndag utan ibland kan det dröja 3 veckor innan vi har nästa träff. Men jag tror det beror på att vi mammor ska ta intiativet att ses privat. Om alla träffar hade varit under en kort period hade man kanske inte träffats så mkt och när träffarna är slut kan de va lätt hänt man inte ses mer.
 
 
Vincent hade många tjejer runt sig igår, det gillade han ^^
 
 
 
 
 
 

Månadsbild

Denna gången jämförde jag med en annan bild som togs 16 september. Tycker att skillnaderna skiljer sig lite från bild till bild. På vissa ser det ut som jag är supermkt smalare om man jämför med några månader tillbaka och på andra är det mindre skillnad. Men skillnad är det iaf :) Så till sommaren lär jag väl ha kommit långt! Det jag önskar mest är att putmagen är helt borta och en större rumpa hade inte suttit fel ^^ Får se om jag når det målet, har ju rätt lång tid på mig! 
 
 
Nästan 3 månader emellan bilderna. Naveln hamnar ju lite högre upp när magen blir fastare och det är inte längre degigt över höfterna :) Låren är även smalare. Det blir ju lite som ett maglyft när man går ner i vikt och skaffar muskler hehe. Sen vet jag inte om det beror på vinklar eller ljus men på bilderna ser det ut som även ansiktet blivit lite smalare? 
 
 

God mat

Blev en favorit i repris till lunch. Het böngryta med kokta grönsaker, grönsallad och quornbullar! Imorse åt jag gröt, vad annars, men jag kryddade lite med pepparkakskrydda i. Men det va lite beskt, kanske ska ta lite mindre nästa gång. Sen ikväll blir det linssoppa. Behöver lite matlådor. Har änsålänge inte ätit nån lussemuffins idag, men de skriker åt mig i skafferiet hehe, det är nackdelen när man har goda saker hemma, blir att man äter upp det. Om det inte äts upp nu kommer det göra det förr eller senare.
 
 
 
 
 
 

Julbilder

Ser fram emot julafton, då ska vi ta riktigt fina och mysiga julbilder (om Vincent inte proteseterar), men han brukar oftast bli så bra på bild, tycker faktiskt han är väldigt fotogenisk :P
 
Vi tog några bilder igår innan mammorna kom framför vår vita julgran! Min ängel, han har blivit så stor, kärleken till honom växer för varje dag och jag vill alltid finnas där för honom! Jag är en stolt mamma som har fått en sånhär underbar liten pojke!
 
 
 
 
 

Lussemuffins recept

Här kommer detta supergoda lussemuffins receptet! Om man tycker vanliga lussekatter lätt blir torra rekommenderar jag detta receptet. Är mandelmassa i och gör de mer saftiga. Sen är det godast att micra de lite innan om de kallnat :) Jag tog 2 påsar saffran (1g) och tycker det va lagom. Men det beror på hur mycket saffransmak man vill ha. Sen kan man ta lite mer socker för de blir inte så söta med "bara" 1½dl, jag tog 2 dl men hade nog kunnat ta 2½dl iaf.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cardio

Idag har det blivit rätt onyttigt! Men jag har iaf ätit riktiga måltider som varit nyttiga, matvete med quornfärs/bönor med en sallad till lunch och den indiska grytan utan ris som kvällsmat, mellanmål blev det inget då det blev fika istället :P
 
När alla mammor hade åkt skyndade jag iväg till gymet så jag kunde köra lite cardio, hade otroligt mycket energi och körde crosstrainern och 2 tabataset och mage. Kände jag orkade ta i mer och nu klarar jag köra burpees på tå genom hela seten utan problem. Kanske va det allt socker jag fått i mig idag som gav mig så mkt energi? ;) Annars brukar jag bli riktigt seg efter mkt sockerintag men idag va det tvärtom.
 
Men en sak som jag tycker är så otroligt tråkigt är att jag fortfarande inte kan springa :( Testade speinga 15 minuter igår, inga problem men sen på kvällen fick jag superont bak vid höften och ljumsken som vanligt, gör så ont att det knappt går stödja på ena benet och har haft samma värk idag från och till. Det har lixom gått 6 månader snart som är den tid som rekommenderas att vänta så om jag inte kan springa nu kommer jag väl aldrig kunna det mer? :(
Vet nån var man kollar upp bäckenet? Är det hos kiropraktor/naprapat? Måste röntga och se att alllt är på sin plats och se om nån kan se varför jag får ont. Saknar att springa, känner mig rätt fri när jag springer, speciellt ute i skogen och vill gärna kunna göra det efter vintern.
 
 
Här ser man magen i mer avslappnat tillstånd, jag hoppas min putmage försvinner med tiden. Det försvinner helt när jag spänner musklerna men annars putar den mkt. Om det inte va för graviditeten som säkert töjt ut allt där inne hade magen varit mkt smalare i alla lägen. Får väl iaf va glad den är fast när jag står ^^
Men förstår inte vad det beror på, för jag va väldigt försiktig med att börja göra magövningar. Först körde jag med appen mammamage, sen efter ca 2 månader när musklerna va helt ihop började jag smått med plankan, och sen gick över långsamt till olika situps. Så det kan ju inte bero på delning av muskulaturen. Är kanske mer bålträning som behövs? För det är ju den som tajtar till magen och det märker jag ju när jag spänner, det är ju inte de yttre magmusklerna som tajtar till magen utan det är just coreträning som gör det, är det som är själva korsetten för magen.Så får kanske hitta lite fler övningar än plankan.
 
 
 
 

Julfika

Har haft fullt upp hela dagen. Fixat det sista inför julfikat med alla mammor, bakat lussemuffins, städat osv. Igår gjorde jag även en supergod choklad/vanilj fudge! ÄLSKAR fudge :)
 
Det va väldigt trevligt iaf! Vi var 5 mammor, 5 bebisar och Danny :) Tog lite foton på alla bebisar, så himla söta när de låg där. Men inget jag kan lägga upp här på bloggen med respekt för mammorna. Men kan lägga upp bilder på Vincent senare, han va väldigt stilig idag :)
 
Nu ska jag iväg en snabbis och träna cardio för har ätit massvis med socker idag. Va inte så duktig som jag hade hoppats hehe. Blev en och annan lussemuffins, lussekatt, glögg, massa fudge, skumtomtar, pepparkakor... 
Behöver inte äta på en vecka nu ^^
 
 
En mamma ville ha receptet på mina lussemuffins. De är faktiskt väldigt goda.
Kan lägga ut det sen :)
 
 
 
 
 
 
 

Gymgrossisten

Igår klickade jag hem nya aminosyror, ripped och ett better bodies linne från gymgrossisten. Blev glad när jag hittade en rabattkod som gav 100kr rabatt om man handlade över 500kr. Ange XMAS13 så får ni avdraget :)
 
Svårt att veta vilka aminosyror man ska köra på, men Xtrend va iaf de mest populära på gymgrossisten och va inte så dyra. Verkar som man får bra pump av detta så får se om ripped behövs när jag tar det.
 
Linnet har jag velat ha länge så nu klickade jag hem det. Får hoppas det sitter tajt!
 
 
 

Längtar

Jag längtar redan till sommaren! 
Vincent kommer ju va jättestor då och säkert kunna gå. Ska bli så mysigt att åka till sommarstugan och njuta av min sista ledighet. Perfekt att föda på våren. Då får man två lediga hela somrar! :)

När vi skulle till stugan med Vincent för första gången. Bara två veckor gammal. Nu känns det väldigt avlägset, tiden har verkligen gått fort.. 



Här är han ca 2 månader gammal, fortfarande liten :)



Sommar-vinter

Sommarbilder och vinterbilder. Tycker ändå inte benen är så mkt smalare i profil men de är iaf mkt fastare. Har fått rätt stora lårmuskler, egentligen hade jag hellre velat ha långa smala muskler så benen blir smalare i profil. Fast jag har inte kört ovansida lår så mkt. Iaf inte på senaste tiden. Kanske får köra lättare vikter? 
En sak jag tycker är tråkigt är just att köra med lätta vikter och många reps, jag blir uttråkad då. Det känns inte utmanade och känns inte som man tar i. Utan man blir bara trött i musklerna av fel anledning. Men det beror vad man menar med lätta vikter. Om jag klarar 15-20rep antar jag det är lätt för mig trots att det ändå är tungt. Tex i benpress kan jag göra 100kg x10-15rep och känns inte som jag vill göra fler rep då det inte känns utmanade. Sen kan jag ju köra ännu tyngre med bara 6 rep, så vill nog inte köra lättare vikter i nån övning.
Det roligaste med just styrketräning tycker jag är att se hur starkare man blir, när man kan öka vikterna, man klarar mer. Man känner sig lite som superman ;) Samtidigt vill jag bli smalare, inte större. Hade glömt hur smal midja jag hade innan, men då hade jag inte mkt muskler. Så tänkte om den ändå blir lite bredare när man tränar magen hårt? Eller tajtas den mest till? 
 
 
 
Förra sommaren


Jul i hus

Nu är all pynt framme. Så mysigt! Sen igår satte jag dit nejlikor i apelsiner, tycker det luktar så gott och juligt :) 
Idag blir det att baka lussemuffins för hela slanten! La upp det receptet förra året men kan lägga upp det igen för de är sjukt goda. Mycket godare än vanliga lussekatter! :)
 
Måste fixa till sladdarna kom jag på!
 
 
 
 

Palak Paneer

Åhh jag dör matdöden! Så himla god den indiska grytan blev ikväll. Helt lagom stark och mustig! Jag har haft lite svårt att få till de indiska grytorna så de inte blir för starka/beska men ikväll så lyckades jag :) Tog mindre av kryddorna denna gången. Måste säga detta va den godaste indiska grytan jag har gjort, eller är nog den godaste grytan någonsin! :)
 
 
Eftersom receptet är rätt långt får ni en länk till receptet. Det jag ändrade från receptet va att jag tog drygt 1 tsk av kryddorna istället för en matsked (gjorde halva receptet) som blev 4 portioner. 
Sen känns det onödigt att låta grytan koka 20min innan man lägger i potatisen så jag la i potatis och kikärter nästan direkt efter jag la i tomatkrossen.
 
En sak jag inte brukar ha hemma är färska kryddor, man har ju färsk koriander i denna och det gjorde den faktiskt mkt godare, man kände tydligt den goda koriandersmaken som man inte riktigt gör med de torra kryddorna. Så rekommenderar att ni även har färsk krydda i :)

 (Sen kryddade jag bara liite med ingefära för den har en tendens att ge en liten besk smak)
 
 
Palak Paneer
 
Serverades med ris! Till efterrätt blir det glass av vaniljkesella och bär <3


 

Han börjar lära sig

 

Hur underbar är inte denna lille kille då? Det har hänt så mycket denna veckan i hans utveckling känns det som.
Igår kunde han vända sig från rygg till mage på mattan, han har börjat härma mig och han kan stabilisera huvudet perfekt nu och även lärt sig hoppa i hoppgungan! (Eller mer gunga) Han älskar den. Är nog det bästa köpet hittills för här kan han aktivera sig själv. Igår hoppade han i den i 30 min utan problem. Man kan bara stå o titta på han och det är just såna här ögonblick som är så underbara, när man ser han klara saker själv, utvecklas, inse hur stor han blivit.


Men en sak han gjorde i fredags som såg så otroligt kul ut va när han härmade mig när jag åt. Han satt i knät mitt emot mig och stirrade på mig, så åt jag naturgodis och tuggade tydligt framför han, och sen varje gång jag la en godis i min mun tuggade han också. Såg väldigt kul ut iaf :P Han blev väl lite läskad hehe.

Disciplin

Det har varit mkt onyttigt de senaste veckorna. Men denna helgen tog nog priset hehe. Blev lite choklad och chips i fredags, sen igår va jag så sugen på nåt så köpte en chipspåse och två stora vaniljbakelser som jag och Danny delade på. Sen ikväll blir det vaniljkesella med bär. Kan va mensen som är påväg? Känner stort sug efter onyttigt. Men måste försöka hindra mig, måttlig mängd är det bästa! Sen imån blir det massa fika med föräldrargruppen. Tror faktiskt inte jag kommer va så duktig då heller. Bara det lägger sig på rumpan är det okey ;)

Jag hann iaf träna både axlar, biceps och lite mage igår. Skulle egentligen varit hemma då Danny hade fotboll. 
Nu testade jag sänka vikten till 15kg i chinsmaskinen och klarade 8x3 och sista orkade jag bara 6 rep :) Men det är mkt bättre än när jag började, då hade jag nog 40 kg hjälp, orkade dock några fler rep men hade nog inte klarat så många som idag. 


Klätt granen

Igår klädde jag och Vincent granen! Behöver bara mer kulor, helst turkosa då den är rätt gles nu :P Men turkosa kulor är väl inte den populäraste färgen hehe.
 
 
Försöker låta Vincent ligga mer på mage, han har inte legat mkt på magen alls då han tröttnar så fort, och det har vi märkt på hans utveckling, han är inte i närheten av att kunna krypa :P Han är inte så stark som jag tror han kunnat va om han låg oftare på mage. Så vi får lägga han som igår med nåt spännande framför. Då blir det ju mkt roligare :)
 
 
 
 
Lite mys med pappa med!
 
 
 
 
 

 
 

Formbilder 23 veckor

På torsdag är det 24 veckor sen jag födde lille Vincent, snart 6 månader alltså! Måste ta några riktigt fina 6 månadersbilder, va ett tag sen jag hade en riktig photoshoot :) Sen kom jag på att på måndag är det ju dags för månadsbilden igen, jag kan inte förstå att månaderna kan gå så fort? Jag vill ju aldrig att min mammaledighet ska ta slut hehe, men det är ändå till augusti jag ska va hemma så det är ett tag till :) För om jag jobbar deltid och stämplar upp till heltid med akassa så kommer jag i stort sett få ut lika mycket som idag, med andra ord kommer vi ha mindre i månaden för dagis ska ju betalas då med. Men lite mer får jag nog beroende på hur mkt jag jobbar :)
 
 
6 månaders hård träning och nyttig kost. Men jag har ändå njutit på helgerna, extra mkt de senaste veckorna, bulk?
En sak som jag faktiskt inte saknar är bröd. Vi köper aldrig bröd längre och vi slipper köpa ost hela tiden som alltid tar slut och massa dyra pålägg som Danny va tvungen att ha. Jag älskar rostat bröd med smör och ost men inget jag måste ha. Tycker min gröt är så god så änsålänge har jag inte tröttnat på den :P Men visst hade en ciabatta i ugnen med grönsaker, ost och smör inte suttit fel det heller. Kanske borde börja med en lyxfrukost på söndagsmorgonen igen? :P
 
Jadu lilla rumpa, vart försvann du? Kom igen nu muskler, väx innan allt är borta haha!
 

Pink sky

Vackert att vakna upp till detta! 
Vi ska till djursjukhuset med Sasha igen snart :( Hon spydde hela dagsn igår och vill inte äta eller dricka. Samma sak hände för ett år sen. Då hade hon 40 graders feber. Men gon blev bättre när hon fick dropp så hoppas det hjälper denna gången med. 
Inatt försökte jag leta upp henne och hon hade lagt sig nere i förrådet i sin kattbur. Där ligger hon aldrig annars. Men djur som har ont/ inte mår bra gömmer sig undan. Stackars Sasha. 

Får hoppas det inte blor superdyrt. Sist betalade vi ca 3000. Är ju även jour idag. Men hon måste få i sig vätska. 




Gina Tricot

Tycker Gina Tricot har väldigt bra träningskläder till bra priser, snygga dessutom och lite annorlunda än de man hittar på tex Stadium. Däremot gillar jag inte deras träningstoppar då de inte är figurnära. Mitt workout linne blir vidare neråt höfterna och det är nåt jag hatar, det är lixom ingen peplumtopp man har köpt.
Men iaf, så såg jag bilder från deras vårkollektion och redan nu ser man fram emot den :P Gillar sporttoppen och workouttightsen! Men det dröjer nog ett tag innan det kommer ut :)
 
 
Bilderna är från alexandrabring.se
 

Hämtade mitt paket från Gina igår, supersnygga tights verkligen!! Men de skickade ju såklart fel storlek, skickade en S istället för XS och jag vet ju att de är snäppet förstora, så jag ringde ner till Gina här i stan så kunde byta dom till en XS där. Tur man slapp returnera och krångla :)
Får se när jag hinner fota kläderna, shortsen va aningen för korta för gymet vilket va synd, men sköna att ha hemma. Får se om jag vågar rocka dom till våren hehe, sålänge inte skinkorna syns är de väl okey ;)

Röd kjol

Jag har letat som en tok på nätet efter en röd peplumkjol. Inte för lång och gärna i mkt stretch. Men jag hittar inte ens någon röd kjol på nätet? Bara några enstaka som inte alls är fina. Borde det inte finnas lite mer utbud nu innan jul? Jag och familjen ^^ ska till köpcentret och köpa lite presenter och då hoppas jag att jag hittar en kjol, måste inte va röd men hade varit fint till jul. Tänkte ha den till denna klänningen som jag hade på firmafesten. Är inte sa förtjust i nederdelen på denna klänningen så det är perfekt man bara kan sätta en annan kjol över :)
 
 
Trivs mer och mer i mittbena. Brukar aldrig ha det annars :P Men det blir också mycket snyggare när man har lång lugg. Speciellt när man lockar håret. När jag hade kort lugg blev det bara en lock som stod rätt upp typ :P
 

Rumpa eller mage?

Om jag får ner min fettprocent lite mer så kommer rutorna komma fram mycket mer, men då tror jag även rumpan kommer bli ÄNNU mindre. Eller går det verkligen träna den speciellt större? Tycker det är svårt att bara träna rumpan så inte benen blir större, för de involveras nog i alla rumpövningar. Men jag är hellre fast och vältränad än småmullig med en stor rumpa. Jag behöver iaf inte oroa mig för brösten vilken är skönt :)
Har märkt rumpan blivit mindre putig, men jag hoppas mina donkeykicks och hipthrust ska hjälpa lite iaf :P En fast rumpa är ju också väldigt snyggt, sålänge den har en fin form.
 
Jag har ju aldrig haft synliga rutor så det är lite nytt för mig att JAG har det. Har sett så många bilder där jag önskar jag med hade magrutor och trodde det skulle va jättesvårt att få. Men för min del har de inte varit alls svårt att få fram. Det är ju endel genetiskt med och alla har ju inte 4-6pack på magen utan kanske 4 stora rutor osv.
 
 

Guld

Jag köpte ju lite guldsmycken i veckan. Älskar det guldiga korset, för det passar för en gångs skull. Såna armband brukar alltid va förstora, har ju ett i silver som är lite stort. Sen gillar jag dödskallen med :) Gillar mest när det är enkelt när det kommer till smycken, aldrig riktigt gillat när det blir för mycket krims krams.
 
Gjorde naglarna i torsdags med, så det matchade bra :)
 
 
Smyckerna är från glitter!
 
 
 

Brun

Smörjde mig med brun utan sol igår. Va väldigt brun när jag vaknade, kändes nästan som man hade kommit hem från en utomlandsresa :) Köpte även lite guldsmycken igår så de ska jag bära idag. Tycker guld och mitt kopparhår passar väldigt bra ihop! Sen älskar jag ju corallfärgade kläder och där passar också guld fint!
 
Så för att trotsa snöovädret blir det en liten somrig outfit idag hehe
 
 

Självkritisk

Nåt jag måste jobba på är att inte va så självkritisk. Man skapar bara sina negativa tankar själv och det är bara en själv som kan välja om man vill va positiv och må bra eller tvärtom. Men det är lätt att släppa in negativa tankar, speciellt om en själv. Men vad hjälper det? Ingenting egentligen. Man får helt enkelt försöka vända det negativa till nåt positivt och se möjligheter istället för hinder. 




Glöggfika

På måndag kommer föräldrargruppen hit på glöggfika. Superkul :) Synd bara att alla inte kunde komma men det blir säkert fler gånger. Ska baka goda lussemuffins och kanske fudge. Tycker om att ha besök hemma så man har anledning att fixa lite extra och även ha nån att baka till förutom sambon :) 
Ska se om de går med på att jag fotar alla bebisar, skulle va kul att ha senare! Så nu kommer säkert vår nya stol, hoppgunga och vår gunga väl till hands. En bebis i varje haha! Hoppas jag hinner få matstolen på måndag men tror den kommer på tisdag.
 
 
Min ängel! Lite röd om nosen här
 

Rygg

Är sjukt många timmar man lagt på gymet egentligen. Räknade ut att jag lagt ca 500 timmar på 3.5 månad. Så om jag inte fått resultat av 500 timmars hårt jobb hade det ju känts rätt surt. Jag tycker jag fått resultat rätt fort, men samtidigt har det krävts väldigt mycket tid och jobb att komma där jag är idag. Men när träningen blir en del av vardagen så tänker man inte på hur mkt tid man lägger på det och bara kör :) 
 
Körde rygg igår, helt mör efter. Körde 30 burpees i slutet och de är så sjukt jobbiga! 
 
 
 
Den muskeln vid axeln va inte där innan. Kul det tittar fram lite mer konturer :)


Där fick jag

För att jag va glad att slippa snön! Vilken storm det varit inatt :S Va lite orolig för Giggs som va ute hela natten och morgonen men han har kommit hem nu :) Det känns väldigt juligt plötsligt men jag hade hellre varit utan snö. När man har hus så måste man ju skotta vilket är ett jäkla jobb. Man skulle haft en snöslunga :P
 
 
 
 
Igår åt jag denna salladen från ica i stan, den ser väldigt god ut men den va inte alls lika fräsch som ica där vi bor. Torr och falafel smakade konstigt. Annars hade de mer att välja på :)
Va iaf en bra måltid innan träningen igår
 
 

Hoppgunga

Fick hem vår hoppgunga i onsdags. Väldigt snabb leverans måste jag säga :) Vincent har inte riktigt förstått hur den fungerar haha. Hans ben är som förfrusna och helt sträckta. Men han börjar röra sig mer och mer.
Känns som den kan va rätt obekväm att vara i för länge, tänker på ljumskarna. Så vi lägger en liten filt där så de blir mjukare. Men han tycker det är kul att få stå lite, helt själv dessutom ^^ Sån stor kille han börjar bli! <3
 
 
 
 
Wiiie!

Haha så true



Oops

Klickade hem lite kläder från Gina Tricot igår. Såg de hade fått in ett par nya sporttights och det är samma modeLl som mina workoutbyxor. De är ju hur sköna som helst och har väldigt bra kvalite. Sen valde jag XS, mina workoutbyxor är i S och är lite förstora så dessa lär sitta snäppet bättre :) Gillar de är lite enklare med.
Sen har jag kikat på dessa shorts rätt länge, så jag slog till på dom med...och tre par trosor.
 
Tycker Gina har skönast och snyggast trosor. Har redan denna modellen i flera olika färger, men trosor kan man väl aldrig ha för mycket av? :P
 
På beskrivningen stod det byxa med text. Så får se hur de ser ut IRL :)
 
LEOPARD!!
 
 

Fotokalender

Fick hem våra fotokalendrar och julkort i veckan. Fast va lite besviken på kalendrarna. Den vi beställde sist, tror det va från fuji, va mkt bättre med glansiga kraftiga papper och större. Men denna funkar fint med :) Fick de bara för 100kr st, men däremot kostade frakten 100kr!!! De vägde ju inte ens nåt och de va inga stora paket så frakten va riktigt överpris. Är ju där de tjänar in pengarna!
 
Har redan hängt upp kalendren, den förra gick ut förra året :P
Och ja, vi hade behövs kratta sidan och baksidan hehe
 
 
 
 

Vincent gungar

Haha han har inte riktigt fått in tekniken men det kommer väl :P

Efter "hopp"videon kommer en annan där han gör ett ljud som han ofta gör. Är det bara Vincent som gillar att göra dessa pruttljud eller har era bebisar med gjort det? :P

Stop saying I wish

And start saying I will!.
 
Beslutsamhet är nåt jag är tacksam över att jag har. Om jag bestämt mig för nåt så ger jag sällan upp och jag slutför det. Jag vill inte gå och önska något och sen inte göra nåt åt det. Om det är nåt jag gärna vill ha eller uppnå, ja då gör jag allt så jag kan uppnå det. Om man tänker tex på utseendet, jag önskade mig större bröst en väldigt lång tid, önskade jag med kunde få mina drömbröst, och jag fixade det. Vill ha en fit kropp som jag är stolt över och nöjd över, ja då ser jag till att få det. Just för att man kan påverka dessa saker, om man vet man mår bättre av det så varför inte göra dendär önskan till upplevelse :)
 
Sen en annan sak jag önskar jag kunde är att prata spanska, och det är nåt jag bara måste ta tag i. Funderar att plugga distans eller göra det själv genom nätet och Danny. För det är nåt som skulle va superkul att kunna. Speciellt när Dannys släkt pratar mycket spanska runt mig och vi vill lära Vincent spanska. Jag förstår rätt mycket, men inte i närheten av vad jag vill, men jag har en bra grund så om jag verkligen prioriterar det tror jag att jag kan lära mig mkt på bara ett år!
 
 
 

Nyx cream blush

Har beställt lite nytt smink. Har länge tänkt testa nyx cream blush. Kostar ca 50kr på amazon (125kr på nelly), så fick hem den i färgen tickled. Den håller mycket bättre än vanlig rouge. Den sitter kvar även efter träning.
 
Sen beställde jag hem en till foundation då mina börjar ta slut. (Har tre olika hemma). Jag blandar oftast olika foundation så jag får rätt färg. Tycker faktiskt Isadoras foundation är bra och brukar blanda med den.
Sen har jag använt dior forever och Bourjois flower perfektion. Tycker bourjois är väldigt bra då den är väldigt täckande. Mer täckande än diors. Men den är väldigt krämig. Kostar ca 80kr så kör på den tills jag känner jag vill lägga lite mer pengar på smink. Tror jag ska testa Lancome teint ultra nästa gång.
 
Har ni någon favorit foundation? Jag tycker foundation är det viktigaste när det gäller smink. Om jag känner mig fin och jämn i huden så är jag oftast nöjd.
 
 
Denna va lite mer rosa i färgen än vad jag hade hoppats, hade velat ha en lite varmare färg. Men det va en fin färg nu i vinter ändå :)
 
 
 
 
 

Mätdag

Jag mätte mig igår istället. Men denna gången har jag inte minskat nånting, förutom magen som verkar ha minskat 0.5-1cm. Tror det beror på att jag unnat mig rätt mkt onyttigheter, inte kört så mkt cardio och för att jag inte har mycket att gå ner. Måste nog köra väldigt strikt om jag ska fortsätta minska i mått. Är väl egentligen mest midjan jag vill minska i, resten känns okey. Sen vill man ju bli fastare också och få mer muskler. Men just måttmässigt strävar jag inte efter att minska utan det är fastheten jag strävar efter. 
 
Många cm som är borta sen augusti!
Men egentligen gillar jag inte sånahär bilder för det är ju runtom man förlorat mått och inte bara där fram så det ser ju mer ut när man håller såhär :)
 
Mätte båda låren igår och det ena va 49cm och det andra 50cm, hoppas det ena kommer ikapp hehe
 
 

Dagens mat

Idag har jag ätit väldigt gott, men hälsosamt. Kanske borde köra väldigt strikt ett tag bara för att se hur min kropp reagerar? Med strikt menar jag att jag fortfarande äter det min kropp behöver men att jag skippar det lilla extra som lätt slinker i ibland. Som idag när jag drog till ica efter passet, och ni vet ju hur galen man är i mat efter ett hårt träningspass? Kroppen skriker efter energi. Så det blir lätt att jag köper lite naturgodis då (inga med choklad eller youghurt), och dedär nötterna är såå goda efter ett träningspass. Borde dock tagit naturella men salta nötter är ju så gott :) Så det fick bli mitt mellanmål samt en proteinshake. 

Dagens kost:

Frukost: stor portion gröt

Lunch: Bön/linsgryta med quornbullar och kokt blomkål/ broccoli

Mellanmål: nötter och en shake

Middag: samma som lunch

Övrigt: 3 finncrisp med smör

Den där grytan är så sjukt god! Jag älskar den!! I helgen tänkte jag göra palak paneer med hembakat naanbröd. Längtar :)

När jag hällde i hallon i Dannys smoothie ikväll låg ett övergött hallon! Måste va det största hallonet jag har sett. 


Matorgasm



Julstämning

Verkar som inlägget försvann som jag skrev igår? Lite typiskt när man skrev rätt långt inlägg :)
Men jag satte iaf upp den sista utomhusbelysningen igår. Brukar ha en ljusslinga till men där fungerade typ bara 5 lampor. Men vårt hus lyser verkligen upp, är så fint! Vill inte det ska se dystert ut utan det ska se välkomnade och mysigt ut :)
 
På måndag kanske föräldrargruppen kommer hem till mig, är inte klart än men har erbjudit mig iaf. Är smidigare att vara hemma hos nån då det blir mkt större än när vi är i lokalen där det i stort sett bara finns en soffa och ett litet kök.  Isåfall tänkte jag baka lussemuffins. Jag vill ju inte äta för mycket fika egentligen så jag får se om psyket klara av att baka. I vanliga fall äter jag säkert 5 muffins när de är klara och sen blir det en där och en där.. För bara för att det är juletider betyder det inte att man måste frossa i julgodis och julmat och gå upp några kilon under julhelgen. Om gymet är öppet kommer jag träna som vanligt och äta bra :) Förutom på julafton för då kommer jag äta lite julgodis och risalamalta o annat mumsigt :)
 
Väldigt svårt att få bra bilder när det är mörkt ute. Alla lysen flyter ut. Men det är mycket fianre IRL :)
Nu saknas bara snön, men o andra sidan är det jäkligt skönt att slippa den så man slipper all blask
 

Reverse

Tråkigt när gelen lossnar så fort på vissa naglar. Det lossnar lixom från tippen. Jag har ju så sjukt tunna naglar så det är lätt att det separerar. Men tycker ändå det borde sitta bättre?
 
Blev svarta naglar med guldig tipp på de som lossnat. Tycker det blev rätt snyggt :)
 
 
 

Död

Lever jag? Är så mör i hela kroppen just nu efter mitt ben och rumppass. Fastnat lite i soffan. Borde göra maten nu för Vincent sover och lika bra att passa på :) Testade en ny rumpövning idag som va sjukt jobbig. Nästan som man inte vill göra den för den va så jobbig, men det är oftast dom övningarna som tar bäst :)
Det va hipthrust med stånd edit stång, liggandes på stepbräda. Har kört med viktskiva på boll innan men det är lättare att göra rätt  teknik på stepbräda. Jag svankar lätt på boll och med stång kan man ha mer vikter. Så idag blev det 15kg plus stången och körde 25-30x4. Försöker få in tekniken riktigt nu först, sen blir det mindre rep och tyngre vikter. Men det brände ordentligt! Såg en video hur man gör tekniken på youtube. Rekommenderar er att titta på videos där innan man testar nya övningar. Det va lite saker jag inte tänkt på innan som jag tänkte extra på idag. Men det viktigaste att tänka på när man kör alla typer av hipthrust är att ryggen ska va rak, ingen svank, man ska trycka in rumpan helt när man kommer upp i 90 grader och försöka ha kvar spänningen under hela repen annars tar det knappt nåt och man ska inte skjuta upp bröstet när man går ner utan kraften ska komma från höfterna och rumpan samt bålen. 
 
 
 
Körde även mage och armhävningar. Körde 10 armhävningar på tå x 3. Det är inte många men innan klarade jag inte så många på tå :) 
 


Börja träna

Finns inget negativt med träning, i alla dess former! Många tänker mest att det är jobbigt att träna, för det är ju påfrestande. Men jag tycker inte det är jobbigt på ett dåligt sett. Sålänge man tycker det är kul är det bara skönt när det blir jobbigt. Man får försöka vända träningen till nåt postivit och nåt man verkligen vill göra än en plikt och att man måste. För då kommer man tillslut ge upp och prioritera annat. Innan va träning en av min sista prioritering, hade så mycket annat jag ville göra före. Men nu är det en av mina främsta prioriteringar. Jag planerar dagen utifrån mina träningspass. Så jag gör klart allt annat runtom så jag kan gå och träna i lugn och ro sen. Men om jag fått välja mellan att fixa hemma och träna går träning före :) Innan hade städning gått före hur konstigt det än låter.
Men jag hinner med allt jag behöver på dagarna, för jag vilar nästa aldrig. Jag har fullt upp varje dag. Sitter aldrig framför tvn utan jag städar väldigt mycket varje dag, lagar flera mål mat per dag, tar hand om Vincent, tränar. Det som jag gör som är mest avslappnande är när jag sitter vid datorn :) Jag tycker inte om att sitta framför tvn eller spela playstation eller liknande, känns som bortkastad tid till inget vettigt. Utan jag vill lägga all min vakentid på vettiga saker. Eftersom jag trivs bäst i ett rent hus ser jag hellre till att det är rent än bara sitter i en soffa :) Så det finns ju alltid nåt att fixa hemma hehe. Man kan ju aldrig känna sig helt klar.
Tror jag förbränner en hel del till vardags då jag knappt sitter ner nåt.
 
 
 

Snabb pastagratäng

Jag har börjat göra lite mer ordentlig mat på dagarna som innehåller lite mer kolhydrater. Just för att få energi till träningen. Sen på kvällen blir det lättare mat med få kolhydrater. 
Igår gjorde jag en supergod pastagratäng med quornfärs i. I receptet ska man ha lax i men orkade inte tina :P Men det funkade väldigt bra med quornfärs med, skulle va gott med korv eller vadsom egentligen.
 
Här hittar ni receptet. Orkar inte skriva av denna gången :) Jag hade ingen ost på min, dels för vi inte hade nån hemma och för att slippa äta för mycket kalorier. Men tycker det va väldigt gott utan ost, för den översta pastan blev sådär krispigt god :)
 
 
 

I love pink

Köpte på mig ett rosa träningslinne förra veckan på H&M. Kostade bara 99 kr, är nog samma modell som mitt leopardlinne och det sitter väldigt bra :) Men är lite för tunt bara, eller lite för genomskinligt för bröstvårtorna vill gärna titta fram i denna. Men gillar skarpa färger :) Men det hade gärna fått vara lite tajtare, men det kanske krymper efter några tvättar? Sånt här material brukar väl annars inte krympa så lätt.
 
 
 
 
 
 
 

Vela

När jag hittar når jag verkligen vill ha så brukar jag köpa det oavsett vad det kostar. Tänker att pengar kommer in hela tiden :P Hittade ju en matstol till Vincent på amazon jag verkligen gillade, men samtidigt kände jag att jag inte ville lägga 1500 på en matstol. Så har velat massa vilken jag skulle köpa. Men efter att ha läst massa recensioner på nätet så har ändå ikeas antilop fått väldigt bra betyg och är väldigt prisvärd. Kostade ca 200kr med frakt inkl bricka. Sen har vi ju en dyna till denna modellen. Inte den snyggaste stolen men är lätt att torka av och ta med sig. Om vi inte gillar den kan ju mina föräldrar eller Dannys mamma ha den :)
 
Eftersom stolen va så billig köpte jag även en hoppgunga från jollyroom. En i föräldrargruppen sa hon hade en sån och hennes dotter älskade hoppa i den, och Vincent älskar ju att stå.
Tänkte först köpa en sån jumperoo (ställning med massa leksaker man kan hoppa i), men den kostade över 1000kr och den går också bara ha tills han är 12kg (är snart 9kg), så kändes lite mycket pengar för den korta tiden.
 
Så jag här glad jag inte köpte det första bästa och för en gångs skull tog det billigare alternativet :)
 
 
Köpte även till en bricka
 
 
 
 
 

Söta Giggs

Haha Giggs hittar alltid nya ställen att sova på! Katter är för underbara djur. De har gett mig många glada och mysiga stunder. Som igår så såg jag Giggs och Findus en bit bort på vår gata där Giggs följde efter Findus, kunde inte sluta le, såg så kul ut för Giggs höll några meter bakom honom som om han inte skulle se. De va ju värsta ovänner innan när Giggs va en innekatt, han slog Findus varje gång han kom in stackarn. Men nu verkar de blivit värsta polare. De kommer alltid in samtidigt nästan. Giggs va väl bara avundsjuk att han fick va ute och inte han :)
 
Lådan med mina träningsbyxor. Nu bli väl allt hårigt. Men det gör inget, för han är så söt :)
 
 
 
 
 

Im back baby

Jag har känt mig lite småseg på gymet de senaste dagarna. Beror kanske på att jag ätit lite för mkt onyttigt i helgen? Känner att de dagar jag ätit bra har jag också mer energi. Men idag kändes det som jag hade mkt energi. Körde cardio och mage. Skönt att svettas lite! Har varit en väldigt bra kostdag med. Fast tycker ändå jag äter väldigt bra de flesta dagar förutom på lördagar. Men jag äter alltid nyttig mat varje dag, men vissa dagar unnar jag mig nåt extra, (som 100g kexchoklad i söndags). Lidit lite av uppsvälld mage de senaste dagarna. Tror det beror på pasta och mjölk. Tur jag äter de så sällan. 
 
Svettisch


Dagens kost:
 
Frukost: Gröt med kanel
Lunch: pastagratäng
Mellanmål: En proteinmuffins och en kokos/proteinglass
Efter träning: En proteinshake
Middag: quornfärssoppa med linser och bönor. 
 
Som ni ser äter jag mycket mer nu än i somras. Men kommer köra en mer kalorisnål kost senare mot våren. 
 
 

Bra bilder

Tycker det är viktigt med bra bilder i en blogg. Bilderna gör nästan allt. Sen är det ju viktigt man skriver om nåt intressant också :)
Jag fixar i stort sett alla bilder i pixlr.com. Ändrar alltid kontrast, färg och ljusstyrka samt beskär alla bilderna.
De brukar bli helt okey som de är men tycker de blir snäppet bättre efter jag fixat dom där :) Jag tycker om kontraster i foton. Sen brukar jag lägga till olika lager på vissa bilder. Tycker det är kul att framhäva vissa färger osv :)
 
Utan redigering kan bilderna ibland se lite mer dassiga ut. Att ändra kontrasterna gör mycket!
 
Älskar denna bilden! Lagret salomon framhäver verkligen hans vackra ögon!
 
 
 

Het böngryta

Åååh vad god denna grytan va. Eller jag har den mer som tillbehör :) La även till linser så man får i sig mer protein.
Det är inslag av indisk gryta. Man glömmer bort att använda de goda kryddorna som spiskummin, koriander, gurkmeja, ingefära bl.a. Älskar indisk mat, fick lite tillbakablickar sen jag va gravid, för det va då jag började testa laga indiska rätter för första gången. Borde laga palak paneer i veckan, också en riktig god rätt :)
 
Denna röran kommer jag definitivt göra fler gånger! Så nyttig och lätt att göra!
 
 
 
Recept:
 
ca 200g bönor (jag använde en förpackning bönmix ca 180g plus 1dl röda linser)
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 bit ingefära. Jag kryddade med ingefära
2 msk olja
1 tsk koriander
1 tsk gurkmeja
1 tsk spiskummin
 (jag kryddade även med garam masala)
1 burk krossade tomater
1 msk tomatpure
1 grönsaksbuljong
svartpeppar, salt och cayenpeppar
 
Skala och hacka löken, hacka vitlöken. Fräs lök, vitlök och ingefära i några minuter i svag värme med oljan.
'Blanda i koriander, spiskummin och gurkmeja och fräs ytterligare en stund.
Rör ner kokta, väl avrunna bönor (och linser om man vill), tomatkross, tomatpure och buljongtärning.
Koka i ca 10 min eller tills linserna mjuknat.
Smaka av med peppar, salt och cayenpeppar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndagspasset

I söndags körde jag biceps, rumpa och cardio. Blev ett långt pass men bra pass. Ökade vikterna/repsen i alla övningar vilket alltid är kul. 
 
Innan hade jag inte klarat 10kg i biceps curl men nu klarade jag iaf 8 rep. Men det va det sista setet i den övningen så får testa att börja med 10kg nästa gång. 
Sen orkar jag fler rep i de andra övningarna och behöver inte sänka vikten efter två set som jag behövde innan. Tycker det är så kul att se man blir starkare överallt :) 
 
 
 
 
Armarna börjar bli rätt stora när jag spänner, men de är fastare än nånsin
 


Osedda bilder

OMG! Hej valrossen! 
 
Dessa bilder har jag inte riktigt sett på länge, när jag såg dom när de togs kände man ju sig rätt smal för man hade ganska nyligen burit på lille Vincent. Livmodern hade ju inte dragits ihop sig då magen fortfarande va rätt stor. Men resten av kroppen va mycket större än idag. Tex ansiktet, armarna, ja allt. Jag är stolt jag kommit så långt och ändå är året inte slut :) Hade en helt annan kropp i somras. Hårt jobb ger verkligen resultat och det är såå värt det!
 
 
 
 

Busunge!

Vincent blir alltid så bra på bild! Jag kanske ska se till han blir modell? ;) Tycker han skulle passa bra i typ en pampers reklam hehe ^^ Men det tycker väl alla mammor om sina bebisar. Bebisar blir ju så himla naturliga på bild, inga fakeleenden eller försöker se bra ut (som en själv), utan allt blir så äkta och naturligt. 
 
 
Dannys haka minsann!
Han har fått så otroligt långa och fina ögonfransar. De blir bara längre och längre.
 
 
Han ser så vuxen ut på denna bilden :)
 
 
Tycker han ser ut som en tjej på vänstar bilden, beror nog på att han putar lite med läpparna :P
Älskar även den högra bilden, blir helt glad när jag ser den <3 Riktig busunge!

Uppsvälld

Idag va jag och Vincent och träffade föräldrargruppen. Pratade om mat. Men efter halva tiden började han gnälla massa, va hungrig och trött (ingen bra kombo), så vi stack först av alla. Lite synd för hann inte prata med någon. Men vi hade iaf tänkt planera en glöggfika nu innan jul :) 
Jag va själv där idag, annars brukar Danny följa med, och det va smått jobbigt när han gallskrek och man skulle ta på han alla ytterkläder. Men såfort vi kom ut, alltså efter första steget, så slocknade han. Kunde han inte gjort de liite tidigare?:P 
En sak jag inte visste va att man egentligen inte behöver koka vattnet till ersättningen. Har alltid gjort det. Det står så på paketet för att va säker på att det inte är nån bakterie i pulvret, trodde det va vattnet som skulle bli helt rent. Men iaf så brukar vi aldrig lägga i pulvret i kokande vatten vilket som utan vi häller i vattnet i flaskorna o sen in i kylskåpet. Så då har det ju ändå inte gjort nån nytta :P Så nu slipper vi det, mkt bekvämare att ta från kranen. 
 
 
Tränade triceps, mage och nedre rygg idag. Skulle köra cardio med men va så uppsvälld och hade ont i magen så skippade cardion. Har iaf gått 40min pw idag :)
 


Så vacker

Tänk att vi skapat nåt så vackert som du. Du är det finaste som vi har gjort <3
 
 

Dagens tips

Vi köpte ju en Graco snuggle swing till Vincent när han va ca 6 veckor. Den har vi verkligen använt supermycket! Vet inte vad vi hade varit utan den! Han har kunnat ligga i den länge och ibland somnar han i den. Han gillar ju att gungas och den har 6 hastigheter och 4 olika gunglägen då det går vrida hela stolen mot ett annat håll. Sen har den även musik. Den går på batteri men de håller i någon månad trots daglig användning. 
Leksakerna är väl inte så jätteroliga men vi har hängt dit lite andra leksaker från lamaze som han älskar :)
Denna gungan är iaf nedsänkt väldigt mycket på amazon, den kostar bara 46 pund och är gratis frakt. Men glöm inte välja FREE delivery with prime innan man godkänner ordern. Vi betalade nog 800kr och i Sverige kostar den 1000-1700kr.
 
 
 

 

Träningskläder

Tycker det är så kul att shoppa träningskläder. Lite för kul för jag köper alltför mycket. Men nu MÅSTE jag börja spara lite mer. Vi kanske ska köpa en ny tv på mellandagsrean om vi hittar en billig och bra. Den vi har här uppe har bränts sönder. Hade velat ha en 50tum vit tv som man kan vinkla så den sitter i hörnet typ och sen bara ha en liten stilren tvbänk under för boxen och dvdn. Hade blivit mkt öppnare i vardagsrummet, gillar inte att ha en bred tvbänk som skymmer fönstet. Önskar jag vann på lotto! Samtidigt är det kul att ha saker att spara till, som man gärna vill ha. Om man kunde köpa allt man ville ha utan problem hade man inte uppskattat sakerna tillslut.
 
 
Va nära att lämna tillbaka detta linnet då det är rätt tajt, men efter använt det en gång känns det mycket bättre och jag är väldigt nöjd med detta linnet :) Brösten sitter verkligen på plats och jag gillar att det är öppet vid ryggen. Köpte det på H&M men det fanns bara denna och i storlek L kvar och på hemsidan är de helt slut, men S hade nog blivit för lång och slapp i magen.
 
 
 
 
 
 
 

Underhudsfett

För att magmusklerna ska komma fram måste man bli av med mycket underhudsfett. Alla har nog rutor men det som är svårt är att få de att synas för det tar oftast lång tid att få bort bukfettet. På många stannar det gärna kvar sist :) Jag har ju även mycket hud, men om jag spänner magen börjar rutorna komma fram. Men vill de ska synas lite i avslappnat läge också. Jag tror att jag skulle fått fram magrutorna mycket om jag va superstrikt med maten i typ 4 veckor. Om inte all överskottshud ställer till det. 
 
Jag känner stor skillnad på magen när jag klämmer på den. Innan va det mer fett då man kunde klämma en tjockare massa, men nu kan jag trycka ihop "klumpen" nästan helt och det betyder det är mest hud.
 
 
 
Menar inte att detta är en klump på bilden utan om jag tex sitter ner samlas all hud. Det dumma med överskottshud är att man inte kan se skillnad på om det är fett eller hud. Det är så lurigt för jag känner mig fast, tex när jag står upp då all hud sträcks ut, men om jag sitter ner ändras lixom allt får då trycks all hud ner under naveln och magen ser tjockare ut trots jag inte har så mycket fett. Men jag tror att huden kommer fortsätta dra ihop sig mer och mer med tiden :) 
 

Serie med Fille och Ville

Tycker denna serien påminner lite om mig själv och en viss annan person? 
 
 
 

Tips tips

Här kommer ett till tips om man inte har bröstvårtsinlägg eller vad det kallas. Det är ju inte speciellt snyggt att ha bh under denna klänningen och ville helst inte blotta mina bröstvårtor då det är lite kyligt inne på arenan så jag tog och satte dit amningsinlägg. Är ju även klister på dom så de sitter ju där det ska :) Men det kan kanske bli lite knöligt om plagget inte sitter tajt, men det funkade på denna :)
Man ser inlägget lite men IRL syndes det inte mycket. Jag har ju massa inlägg jag inte hann använda. Men jag får väl spara dom till nästa barn :)
 
 

Bbffffbfhhhh

Haha Vincent gör ofta detta ljudet med läpparna. Speciellt om han är irriterad haha. Så söt när han putar med läpparna!

Nya hörlurar

Eftersom sambon skulle köpa nya hörlurar till mobilen på fyndiq fyndade jag också lite. Köpte mig ett par rosa hörlurar. Tycker de verkar bra för man kan byta låt genom att klicka på knappen och slipper gå in på mobilen hela tiden (orka låsa upp den och gå in på spotify för att byta låt) :P
 
Sen klickade jag även hem denna jumpsuit till Vincent. Hade velat ha en i min storlek men det fanns ju inte ;)
 
 
 
 

Axlar

Jag tycker inte jag har kört axlar så hårt, fast axlar är nog den muskeln som bränner mest när jag tränar den, och när jag kör benspark. Men brukar inte köra så många övningar med axlar men de växer ändå :) Jag gillar konturerna som musklerna vid axlarna ger! Axlarna ser ju lite bredare ut med och det är mest det jag vill. 


Här är mitt tränings schema jag kört på senaste tiden. Eftersom jag även har styrka på cardiopassen blir det inte så mkt cardio, max 40 min. 




Fest outfit

Inte ofta jag klär mig fint, har mest träningskläder eller myskläder på mig på dagarna. Men jag tror jag känner mig finast i träningskläder och myskläder. Kanske för jag känner mig mest bekväm med det? Man brukar ju känna sig som finast i det man är bekväm med. Igår hade jag ju högklackat = ont i fötterna, en kjol som man va rädd att åka upp, och ett skärp som spände i midjan. Det gjorde mer att allt va obekvämt och då känner jag mig inte speciellt fin. Men ett par tighta tights som håller in magen bra ;) och ett träningslinne är mycket bekvämare och man kan slappna av mer :) Men skulle inte riktigt passa in på en firmafest.
 
 
Det är samma sak med sminket, destu mer smink jag har, destu tröttare känner jag mig i ögonen och mer smutsig typ. Så de gånger jag känner mig som finast är på sommaren när man har en solbränd hy, inte behöver ha så mycket smink, kan gå i sköna shorts osv. Jag önskar jag kunde trivas hur jag såg ut utan smink, även med smink och slippa känna mig osäker hur jag ser ut hela tiden.
 
 
På vänsterbilden ser man hur min hårfärg ser ut nu. Är mer kopprig och trivs mycket mer med den färgen än knallrött :) Men det är lite rött också vilket jag gillar. Kanske får våga mig på att ha kopparinpackningen lite längre i nästa gång?:)
 
Dessa strumpbyxor slängde jag i soptunnan när vi kom hem, de va ju supervita, vitare än resten av kroppen, speciellt i vissa ljus. Sen slog jag i knät stenhårt i en vass kant i köket igår så det blev ett stort hål (sa ju att jag va klumpig)..
 
 

Dagens tips

Jag tipsade ju er om en ny BUS som jag testade från kicks. Men den kostade ju väldigt mkt där, 299kr för 120ml. Hittade den såklart på amazon för drygt 200kr och då är det 240ml, alltså dubbla mängden och 100 kr billigare. En 240ml räcker nog ca 9 gånger om man smörjer hela kroppen (beroende på hur stor man är).
Jag beställde den från amazon för några dagar sedan, men såklart hade de sänkt priset så nu kostar den 20 pund. Jag betalade 25pund. Här finns den att köpa. Verkar inte finnas många kvar men de finns nog andra företag som säljer den på amazon, men alla skickar inte till Sverige.
Tycker denna ger en naturlig och fin färg. Man blir SUPERBRUN direkt när man smörjer men väldigt mycket av färgen försvinner när man duschar första gången och blir en naturlig och fin gyllenbrun färg :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blåmärken

Om man tittar på mina ben kan man tro jag slått sönder mig. Men jag vet inte var alla blåmärken kommer ifrån. Väldigt skumt. Har ett stort på andra benet med och massa små märken. Tur de försvinner iaf. Visst jag är väldigt klumpig och slår mig hela tiden. Huvudet verkar lixom inte hänga med kroppen alltid, för när jag ska gå till ett rum här hemma så svänger kroppen av för tidigt så jag går in i listen eller handtaget haha! Slår i sängen, soffan, ja allt som kommer i min väg. Men har ju inte slagit mig så hårt att jag borde fått blåmärken.
 
 
 
 

Formbilder

Igår va första dagen där jag fick lite julkänslor! Va nog för det snöade lite i fredags :) Men jag längtar väldigt mycket till sommaren så man kan bära sommarkläder igen. 
Mitt favoritplagg är nog bikinis haha! Är en bikiniholic, köper massvis varje sommar. Förr förra sommaren köpte jag nog 10 stycken par :S
 
 
Denna bikinin köpte jag på gina tricot. Tycker gina och bikbok brukar ha de finaste bikinisarna till bra pris :)

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0