Muscles

Jag vet jag har haft rätt tråkiga inlägg de senaste dagarna med mest bilder på min kropp. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Kom gärna med förslag. När jag får förfrågningar om jag kan skriva om nåt speciellt brukar det komma upp på bloggen rätt fort :)
 
Jag gillar mina sidmuskler som ramar in magen. Ändå har jag knappt kört sidorna speciellt mkt, antar man lätt bygger muskler där
 





Kommentarer
Anonym

Älskar din kropp! Du är grym :)
Visst åt du ripped förut? Eller gör du det fortfarande? Tänkte köpa för att se om det ger någon effekt. Vilken sida köpte du det på? :)

Svar: Hej!
Tack så mkt :) jag tar fortfarande ripped innan varje pass, annars tar jag celsius.
Jag köper från gymgrossisten. Är två burkar för 269kr tror jag :)
Men tänk på att ha ätit innan och drick mkt vatten efter du tagit den :)
Malin

2014-03-16 @ 16:47:35
Anonym

Jag har följt din blogg i ca ett & ett halvt års tid :) jag gillar när du skriver om smink, dina köp från amazon, bröstförstoringen, kläder, vardagsliv. Ja blandat :) på senaste har det blivit lite väl mkt bilder på din kropp. För oss som inte är så intresserade av muskler/fitness så är det lite tråkigt.. Du är så klart supergrym som lyckats få en så fin kropp efter din graviditet!! Men lite mer smink & naglar hade varit kul :)

Svar: Hej! Vad kul du läst den så länge :)
Jag ska försöka göra mer blandade inlägg:) jag har mina perioder där jag köper mer smink och nagellack osv. Men ska försöka göra mer inlägg om det :)
Tack så mkt! <3
Malin

2014-03-16 @ 17:02:16
Linn

Jag är grymt imponerad över hur du har lyckats, hade varit glad om jag hade haft hälften av din motivation men känner mig bara som en utomjording på gymet så jag har hållt mig därifrån.
Jag hade gärna sett bilder ibland på vissa övningar du skriver att du gör, för en annan är det rena grekiskan :D Så det hade varit kul att se vilken övning som heter vad. Ibland sådär iaf!
Annars toppenbra blogg!

Svar: Tack så mkt ^^ Jag kunde inte heller namnen på några övningar innan, så jag sökte alltid upp det på google. Men jag kan lägga upp bilder på övnngarna jag kör ibland :) Du kan också gå in på katerorin träningsupplägg, där har jag några inlägg med bilder på de olika övningar jag kör :)
Malin

2014-03-18 @ 06:17:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0