Fullspäckad dag

Jag är heelt slut i kroppen. Gick upp innan 07.00 idag med. Sen vid 9-tiden tog jag och Vincent en timmes powerwalk. Sen när Danny kom hem cyklade jag till gymet och körde ben och rumpa. Sopade uppfarten och har nu ätit. 

Hade inte så jättemycket energi på gymet idag. Men såna dagar har man ibland, va rätt trött och väldigt andfådd. 


Dessa kläder går i stort sett inte använda. Är så mkt förstora. Måste sy in linnet som blivit två storlekar förstort. Hatar när kläder töjjer sig så fort. Fick dra upp tightsen hela tiden och tyget är så utänjt så får dra upp dom till midjan för att de inte ska skrynkla sig under skinkorna. 





Kommentarer
elin

Du har fått en grym kropp! Jobbar ajälv på min. De här tråkiga kärlekshandtagen och de överblivna på magen man vill ha fast :/
Känns också som man bara blir större och större av styrketräninen nu när man redan är stor... kanskw enbart en känsla. Körde du myclet cardio ihop med styrketräningen när du väl börja träna?

Svar: Tack så mkt :)
När jag väl började på gym så har jag nästan bara kört styrketräning. Ibland kör jag crosstrainer i 30-45min men väldigt sällan.
Om du ligger på ett underskott o fortsätter styrketräna kommer fettet tillslut försvinna. Men väldigt viktigt du äter mkt protein, speciellt efter träning. För annars bryter du ner musklerna och inte fettet :)
Malin

2014-03-11 @ 21:16:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0