Lördag

Solen skiner, det är lördag, det är cheatday, det kommer va shopping, kan de bli bättre? :) En sak som kunde varit bättre är min mage, sen jag åt chokladen på hungrig mage igår har jag haft kramp och ont i den. Trodde det skulle försvinna under natten men den är fortfarande uppblåst och ömmar. Åt ovanligt mkt skit igår så tror det är därför. Ikväll kommer mina föräldrar hit så vi ska grilla och sen bjuda på nåt gott.
 
Ska köra ben och rumpa idag iaf, men har väldigt ont i knäna så skippar knäböj helt idag och kör höftlyft med stång, va väldigt längesen sist :)
 
 
 
 


Kommentarer
Josse

Testa novalucol, en tuggtablett receptfritt på Apoteket mot sura uppstötningar men funkar skitbra mot kramper och svullen mage! Tar det alltid när magen reagerar för man ändrar kosten och äter mer kolhydrater eller liknande. Man får finna sina knep! ;)

Svar: Tack så mkt för tipset! Ska absolut testa det och se om det hjälper min uppblåsta mage. Men först ska jag se om jag blir uppblåst under deffen när jag äter färre kolhydrater. Om jag minns rätt hade jag inte samma bekymmer i januari när jag åt renare och mindre kolhydrater :)
Malin

2014-03-22 @ 15:53:23
URL: http://joeeeee.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0