Innan graviditeten

Kan tycka det är kul att även jämföra med innan graviditeten. Då körde jag ju i stort sett ingen styrka alls, men sen åt jag inte lika strikt heller. Men när jag väl tränade så trodde jag att jag tränade rätt för att uppnå min drömkropp, alltså pass och kondition. Är iaf glad jag har hittat min träningsform som funkar för mig och ger de resultat jag vill ha av träningen.
 
 
Vägde lika mkt, men har ersatt fettet med muskler
 


Kommentarer
Veronica

Hej igen!
Unnade du dig något sött, när du blev så fit?
Eller ska man köra strikt hela vägen?

Svar: Ah jag har nästan unnat mig nåt varje helg :) är en riktig gottegris. Men de första månaderna va de knappt nåt då jag inte hade så mkt aptit.
Malin

2014-04-15 @ 17:05:54
Anonym

Om man vill byta/ börja äta strikt vart ska man börja dra ner på? Eller började du direkt med nytt? Menar de kan vara lättare att börja dra ner på något?:) vad brukar du äta? Menar äter ni mycket husmanskost fast mer strikt?:) vad är det du unnar dig för gott? Äter du bara en viss mängd eller hur gör du?:)
/ en som vill börja äta bättre

Svar: Hej!:) jag ändrade min kost helt på en gång. Slutade helt med bröd/flingor/socker/vetemjöl i stort sett. Unnar mig oftast naturgodis på helgen. Men det kan va bra att dra ner lite i taget :) du kan gå in på katergorin min deff. Där ser du exakt vad jag äter per dag :)
Malin

2014-04-16 @ 07:50:52
Anonym

Tack,ska kolla där :)

2014-04-16 @ 09:24:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0