Recension brun utan sol

Nu har jag testat lite olika brun utan sol och tänkte göra en recension på de jag testat. Jag tycker inte nån håller speciellt länge. Det försvinner mkt efter varje dusch och mest efter första duschen.
 

St Tropez lotion **** - En bra bus som ger en väldigt naturlig färg. Inte gul som de många busar ger. Enda negativa är att den inte håller särkilt länge och jag hade önskat den höll den färgen som den ger innan första duschen.  Finns att köpa här. Mkt billigare än på tex kick. Denna är färgad så man ser var man har applicerat krämen.
 
 
Vita liberata ****  - Också en väldigt bra bus. Ger en fin färg men känns som denna håller lite längre. Men denna jag har nu är väldigt mörk så rekommenderar er att ni har en grundfärg innan ni använder denna då det väldigt lätt blir fläckar annars. Men det finns ljusare att välja på. Kan tänka mig den är perfekt på sommaren. Men just nu är den lite för mörk för mig och ger lätt fläckar då den är så mörk. -den är väldigt tunn i konsistensen så ganska svår att applicera. Denna är också färgad så det är ett plus. Finns att köpa här.
 
 
 
Dove brun utan sol * - Detta är nog en av de billigaste busen och finns att köpa på de flesta matbutiker osv. Tycker inte det är en bra bus om man är vit från grunden, men för att underhålla en annan bus eller en bränna man redan har så funkar den. Ger en mer gul färg och ger inte lika mkt färg som de ovan. Det jobbigaste med denna är att den är ett helvete att sova med. Man blir asklibbig, benen klibbar ihop och man vaknar i svett typ. Sover inte bra när jag har denna på. Den luktar mer än de ovan också och tror den innehåller mest skit, då jag fick massa röda prickar på armarna efter jag tog den första gången. Så man får vad man betalar för. Men en bus jag kan ha för att underhålla då den är så billig och ger lite färg.
 
 
En annan bra bus jag kan rekommendera är kicks egna. Men den har slutat att säljas och jag vet inte om de kommer få in den igen :/ Men det va min favorit innan jag började testa dessa ovan. Även billig, ca 70-80kr om jag minns rätt. Så jag får hålla utkik om den kommer ut igen :)
 
 
 

 
 


Kommentarer
Liiina

Kicks egna bus finns i butik fr.o.m. denna vecka :)
Det färgämnet som inte fick vara i är borttaget och det är samma halt av ämnet som ger färgen. Övriga färgämnen är naturliga denna gång :) Alltså samma sak men ännu bättre! Denna gång inkl spårfärg så du ser vart du smörjat.

Svar: Åh vad bra! Vilket sammanträffande. Visste inte att innehållet inte va bra. Men ska kika imån om den finns :)
Malin

2014-04-03 @ 19:58:24
MALLE

Prova Apotekets egna bus. VÄRLDS BÄST!!!!!!!

Svar: Tack för tipset :)
Malin

2014-04-03 @ 21:07:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0