Bvc 10 månader

Igår gick jag och Vincent till bvc på morgonen. Skönt att promenera dit, tar ca 20 min. Han mättes och vägdes och nu väger han ca 11 kg och är 76.5cm lång. Så nu går han inte upp så mkt som i början, bara 1/5 kilo på två månader. Men han följer sin kurva perfekt <3

Det har varit svårt att ge Vincent flaskan den senaste tiden, han totalvägrar. Men när man försöker tillräckligt länge så suger han tillslut och då äter han som fan. Vet inte vad det beror på? Aldrig varit så innan. Är lite jobbigt då han oftast somnar med flaskan så när han är trött och hungrig blir han lätt grinig. 
Men de gäller att ha tålamoood, det är så viktigt som förälder men fy vad ens tålamod testas ibland :P


Måste köpa roligare leksaker till Vincent! På bvc har de massa roligt jue! Nån som har ett bra tips på lite större leksaker till barn i Vincents ålder?:)




Kommentarer
Anonym

Kanske behöver större hål i flaskan kan vara det 😊

Svar: Vi har köpt en ny flaska med större hål :) han har nog bara kommit i trotsåldern :D
Malin

2014-04-29 @ 18:19:28
Josse

Måste det vara trots då? Kan det inte vara så att han tycker det är roligare att äta vanlig mat och dricka ur glas? Vår lilla har alltid vägrat pipmugg och knappt tagit vanlig nappflaska och hon föredrar de andra :) och apropå alla kommentarer som tillkommit härinne så tycker jag verkligen inte du ska bry dig fina du! Hade folk varit med från början hade de vetat om de ggr när du sagt att du inte har spec stor umgängeskrets och att du så innerligt velat komma tillbaka i form och dessutom helt själv läst dig till hur du ska göra! Det finns mindre prestationer man kan beundra för så ta inte åt dig, du är för grym gör det!!

Svar: Jag tror inte det är att han inte gillar flaskan, för när han väl tar första suget så äter han som vanligt. Men han har varit sådär med all mat de senaste dagarna. vill knappt äta nåt, äter typ bara riktig mat, gröt och pureer verkar ingen höjdare längre :P
Tack så mkt <3 :)
Malin

2014-04-29 @ 22:01:45
URL: http://joeeeee.spotlife.se
lisa

han er så jettesøt.

Och tycker han har så søøt frisyr :)

2014-04-30 @ 12:58:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0