Smala ben

Efter jag fotat igår såg jag hur sjukt smala ben jag fått, från sidan är de större då jag byggt endel på framsida och baksida lår. Men hade hellre velat bygga på utsida lår. Är sjukt snyggt när det går ut där. Då slipper jag har två pinnar till ben framifrån haha. Jag gör nog inte så mkt övningar för utsida lår, nån som har en bra övning för den muskeln? Gummiband där man går i sidleds kanske jag borde börja göra, sen kör jag ju en maskin som tar utsida lår med. Men det räcker nog inte.
 
 
 
Jag vet rätt utmanande bilder, men jag gillar dom :)
 
 


Kommentarer
Anonym

Först så tyckte jag att du hade byggt på för mycke muskler o tyckte inte det såg så snyggt ut mem det är väl olika vad vi tycker är snyggt.. men på dessa bilder säger jag bara wow du ser riktigt bra ut lagom med muskler o helt fast.. du har tränat dig till en sjukt fin kropp! Får mig o vilja dra till gymet oftare än jag gör!

Svar: Tack så mkt :) ja de ser ju olika ut beroende på hur jag spänner osv, i ett avslappnat tillstånd ser man inte musklerna så mkt :) lycka till med din träning :)
Malin

2014-04-25 @ 11:07:07
Malin

Åhhh din kropp är så jäkla snygg alltså!!! Är man snygg borde man absolut få lägga upp såna bilder och kunna vara stolt. Du har ju verkligen lagt ner dig så otroligt mycket för att få en sån vältränad kropp så :D

Svar: Tack vad söt du är :)
Malin

2014-04-25 @ 11:10:29
dani

Vilken hot mama ^^ tycker dina ben är så sjukt snygga !! Ne nu får jag fan ta och träna ! Tack för inspon :)

Svar: Tack ska du ha ^^
Malin

2014-04-25 @ 14:31:03
Amanda

Du har verkligen inte pinnar till ben, dom är inte en samla på de sättet du får det att kåta dom är välsvarvade med sjukt mkt muskler..
Jag älskar muskler och hade ja inte vart gravid igen nu så hade ja bott på gymmet som du men är det något som tar bort de feminina på en vältränad kropp så är det bred ben då det är väldigt manhaftigt! Kör på dina övningar du har för en mer vältränad och feminint tränad kropp har ja aldrig sett!

Svar: Tack så mkt! :) du får träna sen efter du fött, om du hinner och orkar :)
Ja sådär superbreda ben kan jag tycka ser manligt ut men hade velat de stack ut mer vid sidorna så jag fick lite mer former framifrån :)
Malin

2014-04-25 @ 19:05:07
Amanda

Skitsnygg!!

Svar: Tack😊
Malin

2014-04-25 @ 19:35:06
URL: http://nattstad.se/amandaelbemo
tin@pof

Tunga knäböj tar mycket på utsida :)
Sjukt snyggt ditt hår blev btw!

Svar: Tack så mkt! :) ja jag brukar köra mkt olika knäböj men inte kunnat göra de på ett tag pga knäna :S
Malin

2014-04-25 @ 19:40:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0