Målningar

Jag skulle tycka det va väldigt kul o få lite beställningar. Är mycket roligare att ritta/ måla till någon annan än sig själv.
Har fått två beställningar denna månaden men de skulle bestämma sig för vilken bild de skulle ha. Sen blir det inte av. Är flera från mitt jobb som frågat om de kan beställa ett porträtt och ska välja en bild o sen gör de inte det. Är lite tråkigt när de verkar bestämt sig.

Kommer börja på ett till jobb i januari, ett spelombud/affär som min mamma har köpt. Så kommer sätta ut annonser där ;) kanske kan ha framme en liten portfolie och visa vad man gjort. Är mest pensionärer där, de kanske vill ha en teckning på deras barnbarn eller något :)
Hade varit perfekt om man fick några beställningar i månaden när man är mammaledig. Så får försöka få ut min hemsida.

Är så skönt att min mamma köpte denna butiken nu för det är perfekt tajming. Då har jag ett arbete att gå tillbaka till sen då jag inte har fast idag. Sen kan jag få jobba extra mycket innan jag går hem så jag får ut så mycket som möjligt i föräldrapenning. Vi kommer spara allt vi kan innan jag föder så vi kan betala endel på bilen vi köper och köpa allt som behövs till bebis och rummet :) vill inte ta lån till barnvagn och dylikt som många andra gör. Vet en som inte hade råd till en barnvagn och tog lån och köpte en superdyr. Bättre och köpa inom den budgeten man har än betala massa ränta. Vi kommer nog köpa barnvagn på blocket, finns supermycket bra där som knappt används, sen spjälsäng får vi se om vi köper nytt. Om man inte hittar nåt bra på blocket är de bättre att köpa nytt så man köper nåt man är ute efter. Gillar de spjälsängar som man kan göra till en säng eller som har lådor under osv. Som är mer praktiska :)



Kommentarer
Lina

Jag skulle vilja ha en målning av dig på in hund.. men tyärr tillåter inte min ekonomi det :/

Svar: vad är det för hund? priset blir annars billigare om det är mer en "lättmålad" hund och storleken påverkar priset med :)
Malin

2012-12-10 @ 23:57:46
nadja

vad är priset på målningen av tigern? grymt fin!! MVH Nadja

2012-12-22 @ 18:59:12
nadja

tigern i färg menar jag nu :) såg att det va två

2012-12-22 @ 19:00:30
Belovely

Nadja: tack :) den kostar 2300kr plus frakt. Är nog den tavlan jag är mest nöjd med. Kram Malin

2012-12-22 @ 23:39:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0