Akassa

Har gubblat över min akassa hela påskhelgen, så ringde dom idag och redde ut allt. Men självklart kommer man till nån otrevlig person. Gör jag ofta när jag ringer till akassan, och de är alltid kvinnliga. De manliga handläggarna är alltid trevliga och hjälpsamma.
Som hon idag svarade väldigt snäsigt och kort på alla frågor. Som om jag vore dum i huvudet. Man undrar varför såna sitter i telefon.

Men jag kommer iaf ha samma ersättning som jag hade efter mitt heltidsjobb i 89 dagar. Sen blir det en ny period :) Så det känns lättande. Dock lär jag få mycket mindre efter mammaledigheten när de kommer grunda ersättningen på mitt deltidsjobb :S Så frågan är om jag har råd att arbeta deltid och stämpla efter mammaledigheten. Får försöka hitta ett heltidsjobb. Men i början hade det varit skönt att bara jobba deltid så Vincent slapp va på dagis mycket.

Idag ska vi iaf till barnmorskan. Får se om de tar prover på mitt järnvärde och om blodvärdet är bättre denna gången.
Vincent rör sig iaf väldigt mycket nuförtiden :D Igår verkade det som han dansade i magen. Den skakade som fan och åkte upp och ner. Sen stack det ut en stor bula rätt länge. Han sträckte säkert på sig :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0