Caroline Winberg

Nån mer än jag som tittar på top model Sverige?

Varje gång jag tittar på det så stör jag mig enormt på programledaren Caroline Winberg. En sämre programledare har jag aldrig skådat.

Hon är stel som en pinne och ser riktigt obekväm ut, pratar övertydligt och tittar bara uppåt som om hon läser i en skärm. Tyra Banks va tusen gånger bättre och personligare.

Det räcker ju inte att bara va snygg eller ha varit modell för att få va programledare. Känner samma när Kenza va programledare för modelljakten, hon pratade med övertydligt och såg obekväm ut. Förstår det inte är lätt när man är ny på det, men jag blir nästan med obekväm när jag ser de som är nervösa i tv.



Kommentarer
Emma

Håller med gillar inte heller Caroline som programledare. Hon är på något sätt jobbig att titta på.

2013-02-26 @ 06:04:37
Jojo

Har inte sett top model den här säsongen men jag kände samma sak när Marie Serneholt var programledare för melodifestivalen. Känns superjobbigt att titta på nån som ser så obekväm ut. Det är precis som du säger att man själv blir nervös =p

2013-02-26 @ 20:58:46
MOA ~ brunetten i homs

Håller verkligen med! Tyra Bansk är såå bra, så sätter man på Top Model Sverige och ba 'hehe, jaha...'. Klart att man är nervör och så i början, men hon passar verkligen inte som programledare. :/

2013-03-04 @ 17:09:35
URL: http://homs.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0