Photoshoot

 
Tog lite fina bilder på Vincent idag! <3 Älskar att fota och nu har jag en liten bebis som jag kan fota hur mycket som helst :) Han får mer och mer personlighet vilket är väldigt kul att se. 
I slutet av fotograferingen spydde han ner hela sambon hehe, så det gäller att skynda sig. Om de inte spyr så skiter dom ner sig :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sasha fick va med på ett hörn!
 


Kommentarer
Malle

Gud vad otroligt söt han är! Lik er båda tycker jag :-)

Du ja tänkte jämt fråga en sak.
Ja skulle vilja beställa denna:

http://www.amazon.co.uk/ghd-H0-HDUK-Air/dp/B00628VOEA/ref=sr_1_21?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1373814623&sr=1-21&keywords=ghd

Från Amazon där du beställer. Men jag tycker sidan är något rörig och förstår ej. Är det fri frakt? Kan man hamna i tullen? Eller hur funkar den där sidan egentligen? Är den enkel? FInns det avbetalning tex? Eller finns det bara ett betalsätt såsom förskottsbetalning eller finns det fler? Vad jag förstått så beställer du mycket därifrån då det är mycket billigt gentemot priserna här i Svea?

Hoppas du orkar svara!
KRAM PÅ RE :)

Svar: Hej!:)Jag ser mest min sambo i honom :) men man ser kanske inte likheterna hos sig själv lika lätt :)

På den fönen är det gratis frakt, när det står -free delivery with prime är det gratis sålänge man handlar för minst 25 pund.
Det är ingen tull då det är inom EU.
Jag tycker den är enkel. Sen när man beställt innan o skapat ett konto behöver man inte skriva in sitt kortnummer igen. Jag tror man bara kan betala med förskottsbetalning.

Du trycker add to basket i högerhörnet eller längre ner på sidan beroende om du är inne på datorn eller mobilen. Sen går du in på kassan o sen måste du ändra leveransmetod från standard till free delivery with prime. Då blir det gratis frakt.
Sen kommer det stå vad det kostar i svenska kronor, annars går de kryssa i change currency.
Hoppas de löser sig :)
Kram
Malin

2013-07-14 @ 17:16:59
Malle

Förresten, hur vet man om det är svenskt uttag på den? Hm, mycket att tänka på här känner jag.

2013-07-14 @ 17:19:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0