Fototapet

Finns det nåt roligare än inredning?:) Sen jag blev tillsammans med sambon för 4.5 år sedan så älskar jag att fixa i hemmet. Bodde hemma innan så då kunde man inte göra så mkt. Jag känner mig som en hemmafru då jag fixar mycket hemma varje dag, lagar i stort sett all mat och tillbringar nästan all tid hemma. Låter kanske lite tråkigt för många men jag gillar att vara hemma och fixa :) Men visst hade det varit skönt att komma ut oftare och göra saker. Jag och sambon är dåliga på det. Om vi gör nåt utanför hemmet är det antingen bio eller besök hos familj och på sommaren blir det sommarstugan.
Detta va en av anledningarna till att jag kände det va dags för barn. Jag har gjort de jag vill göra som fest och resor och kommer inte plugga vidare. Sen vill man tillföra vardagen med nåt mer meningsfullt som att uppfostra ett barn och bilda familj. Det är tråkigt man inte känner nån som är i samma fas i livet som en själv. Man kommer lätt ifrån vänner som bara festar och sen har man inga kvar.

Kikade på fototapeter innan. Hade velat ha en i köket jämte matbordet. Tycker det är väldigt snyggt med tegelvägg men det passar nog inte in just där. Synd man inte har pengar till inredning nu. Finns massa jag vill göra hemma :) Men vi kommer inte kunna spara mkt i månaden när Vincent kommer.





Kommentarer
Fredrik Winberg

Hej Malin, kul att du gillar fototapeter! Vill bara tipsa om att Star Woman tävlar ut ett presentkort på 2500 kr hos oss i veckan (idag tror jag). Annars brukar andra tävlingar dyka upp på vår Facebook och blogg (photowall.se/blogg). Lycka till!

Hälsningar,
Fredrik på Photowall

2013-06-03 @ 10:13:17
URL: http://www.photowall.se
Fredrik Winberg

Och här är länken till Star Woman: www.femme.se/starwoman :-)

2013-06-03 @ 10:13:41
URL: http://www.photowall.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0