Sminkförvaring

Jag har letat massor efter sminkförvaring. Just nu ligger mitt smink i korgar och är väldigt rörigt. Så beställde två stycken av denna på amazon för 300kr. Försöker hitta ett nagellacksställ men det billigaste jag hittat är för 300kr. Är så mycket pengar för ett ställ. Även ebay tog de priserna med frakt.
Denna hade jag velat ha, finns på ebay men skickas inte till Sverige såklart
 
 
 
 


Kommentarer
Johanna

Jag har också tittat på det, men det är ju rätt överdrivna priser! :P
Hur gick det med din föräldrapenning? Tog det hänsyn till det heltidsarbete du haft innan?
Jag och sambon funderar på att försöka skaffa barn i höst. Det jag funderar på är dock hur det blir med min föräldrapenning. Jag studerar på heltid. Dock har jag arbetat heltid innan, sen 2008 och är fortfarande tillsvidareanställd, dock tjänstledig. Jag hoppas de tar hänsyn till min heltidstjänst, vill ju inte leva på pottan liksom :)

Svar: Det gick bra :) det grundar min SGI på mitt heltidsjobb. De kommer att grunda ditt SGI från ditt heltidsjobb om du hela tiden skyddat den. Tex om man pluggat heltid hela tiden från den dag du slutade på det jobbet eller om man varit inskriven på arbetsförmedlingen hela tiden. Om det varit glapp en dag så grundar de inte från heltidsjobbet utan grundar då ersättningen från den inkomst du har senaste året.

Ja det är skönt man kan pausa studierna :) jag hoppas de grundar din föräldrarpenning på ditt heltidsjobb iaf :)
Malin

2013-06-23 @ 14:09:50
Johanna

Vill tillägga att jag kommer pausa studierna när det eventuella barnet är fött och återgå till studierna när han/hon börjat på dagis. Känns rätt bekvämt då barnet isf inte behöver gå långa dagar isf :)

2013-06-23 @ 14:12:11
Johanna

Skönt!
Jag har mailat dem också för att se vad de svarar. Jag är alltid så nojig så jag vill vara 100% säker :)
Jag "slutade" arbetet en fredag (tjänstledigheten startade då), och skolan började en måndag. På mitt tjänstledighetsintyg står det ett datum som avser från och med ett datum som var en lördag, alltså dagen efter min sista arbetsdag. Hoppas de inte räknar helgen som ett glapp? Tycker intyget borde stå från och med måndagen då jag började studera. F
Jag har även jobbat extra under min studietid, dock på samma arbetsplats. Jag hoppas de inte hakar upp sig på det :S

Svar: Okey, men då ska de grunda föräldrarpenningen på ditt heltidsjobb. Spelar ingen roll att du jobbat deltid efter det. De räknar inte med helger. Jag skrev tex in mig på arbetsförmedlingen en måndag o slutade mitt heltidsjobb en fredag :)Du behöver nog inte ens nämna att du jobbat deltid, utan det räcker du säger du studerat heltid och arbetade heltid innan det. Så du behöver bara lämna in arbetsgivarintyg från heltidsjobbet.
Jag har jobbat deltid hela tiden sen mitt heltidsjobb men de grundar ändå ersättningen på heltidsjobbet :) men ibland säger de på fsk olika så om de säger nåt annat är de bara o ringa igen så du kommer till en annan så rätt papper kommer in :)
Malin

2013-06-23 @ 15:39:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0