Hårförlängning

Jag gjorde en hårförlängning med keratinvax i mitten av oktober och nu är det snart dags att ta ut det då fästerna har hamnat väldigt långt ner, och det gör att de lätt syns. Ser inte så fräscht ut med vita klumpar i håret :P Så efter ca 5 månader kan man ha en hårförlängning beroende på hur fort håret växer.
Men mitt löshår är inte alls speciellt torrt så tror nog jag ska ta ut håret och sätta dit det igen. Då tar man bort slingorna med ett medel och sen köper nytt vax som man smälter fast håret med. Min kompis som satte i håret samtidigt som mig kanske med ska sätta i det igen så vi kan göra det på varandra, så det kostar ingenting ;) Men om jag skulle köpa nytt löshår hade jag fått betala ca 3000kr. Inget jag vill lägga pengar på nu.
Har tappat ca 10 slingor så det blir lite tjockare när jag sätter dit alla igen, men endel hårstrån från slingorna har ju lossnat så det är tunnare än när jag satte i det i oktober. Men det är betydligt tjockare än mitt naturliga hår :)
 
Sen nån månad innan jag tar ut det andra gången kanske jag ska bleka topparna på löshåret, hade velat ha lite ljusare längre ner, men det sliter enormt mkt på håret, speciellt löshår som redan är så preparerat. Men bättre o bleka löshåret än mitt riktiga :) För tror jag kommer tröttna på denna färgen efter sommaren.
 
 
Mitt tunna livlösa hår i oktober innan hårförlängningen
 
 
 
Gillar mitt ljusa hår också, men har insett jag isåfall ska ha en mörkblond färg eller ljusbrunt och inte superblekt som jag hade för 4 år sedan.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0