Klänningar

Älskar shoppa klänningar och nu när våren/ sommaren är nära blir man så sugen.

Hittade dessa två från missguided.co.uk som jag blev sugen på.
Men den korta klänningen är svårt o hitta tillfällen till, men funkar till fest :) men inte många som klär upp sig så mkt längre när man går ut, så man får väl sticka ut ur mängden :)

Men långklänningen verkar skön o ha på sommaren :) börjat gilla långklänningar mer och mer och man känner sig lite extra glamorös trots den är så enkel. Det dumma med denna modellen är att den är lös under brösten och ner, finns risk man ser större ut då när de inte sitter åt vid revbenen. Men de kanske är bra efter förlossningen ;)
Längtar SÅ till sommaren!!

Har redan börjat planera dopet lite haha, tänkte det vore perfekt o ha dopet i slutet av augusti då det fortfarande är rätt varmt. Då kan vi va hemma hos oss och grilla och ha en liten grillfest efter :) Tror det blir mysigare än hyra lokal. Men det beror helt på hur många vi blir. Sambon har rätt mkt släktingar medans min släkt är väldigt, väldigt liten.
Har lixom 4 kusiner, farmor, morfar och en farbror o en morbror och mina två syskon och föräldrar. Så det är inte så många. Så dopet kommer nog bestå av 80-90% chilenare/uruguay haha.





Kommentarer
Msz

Tycker den gula klänningen var helt underbar :)

2013-03-30 @ 17:49:22
URL: http://Msz.bloggplatsen.se
Belovely

Msz: ja den verkar så härlig. Hade velat ha nån somrig långklänning :)

2013-03-30 @ 17:59:46
URL: http://www.belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0