5-6 år sedan

Det är stor skillnad från min kropp jag hade för 5-6 år sedan och idag. Och då tänker jag mest på brösten. Jag hade sett likadan ut idag om jag inte gjort nåt åt dom. Tycker inte de passade in till min kropp och magpartiet såg mycket större ut när man va så smal upptill. Jag fick mycket bättre självförtroende efter min operation och kände inte längre att nåt saknades. Hur vältränad jag än skulle blivit hade jag aldrig känt mig riktigt nöjd för hade aldrig känt mig propotionelig och nåt hade alltid saknats.
Så det är de mest välinvesterade pengar jag lagt, nåt som gett mig mycket tillbaka och som alltid finns där. Om jag lagt de pengarna på resor eller prylar hade det inte gett mig lika mycket och inte under en så speciell lång tid. Det svåra nu är bara att spara ihop till nästa operation som jag kommer vilja göra efter alla barn, ingen mening och göra nåt emellan då de påverkas lite av graviditet, men inte alls så som jag befarade.
 
 
Thailand 07
 
 
Mauritius 09
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Msz

Åhh jag känner exakt likadant! Håller med om att de är de mest välinvesterade pengarna. Jag är så mycket nöjdare med min kropp efter operationen :)

Svar: Ja det är härligt att fylla ut sina toppar och bhar lite bättre ;) tråkiga är bara att det är svårt o hitta sköna bhar i ens storlek.
Malin

2013-11-12 @ 19:17:19
URL: http://Msz.bloggplatsen.se
Micke

Måste tyvärr säga att jag tycker att dina gamla bröst såg både sexigare och vackrare ut

Svar: Smaken är som baken :) jag kan iaf inte se nåt vackert eller sexigt i dom då de inte fanns några.
Malin

2013-11-13 @ 09:12:42
Sara

Skulle ta dina gamla bröst 7 dagar i veckan och vara nöjd! :-) men det är väl s att man är aldrig nöjd med en själv antar jag... ;-)

Svar: Hehe jo så är de ju :) fast i naket tillstånd va de två små strutar så jag är glad jag slipper dom :)
Malin

2013-11-13 @ 14:01:17
URL: http://enmagetill.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0