Biceps utveckling

Hur kul är det inte att se hur långt man kommit på så kort tid? Jag börjar bli riktigt nöjd med mina armar. Det är nåt jag aldrig varit innan. De har aldrig varit fasta, inga konturer och haft stort gäddhäng, sett ut som två korvar helt enkelt. Men nu börjar de bli väldigt fasta och musklerna syns även lite när jag inte spänner :)  Det blir stor skillnad när musklerna börjar synas. Trots att de inte är så jättemkt smalare så ser de smalare ut. 
 
Man blir verkligen beroende av styrketräning. Hur långt vill jag gå? Hur mycket muskler vill jag skaffa tills jag är nöjd? Jag har ju en gräns där jag tycker det blir för mycket och där jag inte tycker det är snyggt, men jag kan tänka mig att man lätt blir blind och vill se resultat och en utveckling hela tiden.
 
 
När jag började styrketräna och idag. Har bara tagit 3 månader att få fasta armar. Om jag vetat det innan hade jag börjat med styrketräning för längesen. Men jag har alltid tänkt att de bara blir större. Så fel jag hade. De har tom blivit smalare (i avslappnat tillstånd).
 
Bilder från idag! Jag får nog hitta en ny favoritsporttopp med vaddering i. Men denna från Lindex är så sjukt skön men däremot ger den inget stöd vilket jag varit dålig på.
 
Dagens mat:

Frukost: Gröt
Lunch: Quornfärssås med fullkornspasta
Mellanmål: kvarg och en Celsius
Efter träning: En proteinshake
Middag: Köttfärsomelett i ugn
 
Träning: 100min promenad/pw
mage, biceps och lite cardio på gym
 

Har ätit alldeles för lite idag! Ville äta nåt snabbt mellanmål innan träningen så blev bara en kvarg med de vanliga i. Sen va jag sugen på att testa denna omeletten som för övrigt blev riktigt god! (Recept kommer imånbitti) :)
Men imån ska jag försöka äta mer.


Kommentarer
My

Hej:) hur har du lärt dig hur du ska träna? När du skriver om chins å dips osv känns det som du har stenkol, jag vet inte alls vad alla övningar å allt du skriver om betyder??

Svar: om jag ska va ärlig kunde jag inte nåt innan jag började träna i somras. Visste inte vad nån övning hette. Men jag har lärt mig mkt på träningsbloggar, forum och så har man sökt endel på google. Sen har man sett hur andra tränar på gymet. om man ska köra maskiner så visar de vilken del den tränar, sen kunde jag lite övningar med fria vikter innan. Men om jag ser ett träningsschema på en blogg så har jag sökt upp på namnet på övningen o tittar hur man gör :)
Malin

2013-11-26 @ 10:04:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0