Be happy

Ibland går allt som man vill, och ibland går INGET som man vill. Man måste bara acceptera att det alltid kommer va upp och nergångar hela tiden. Allt kan inte flyta på hela tiden, man måste bara lära sig att acceptera det och förstå det kommer bli bättre sen. Jag är ett kontrollfreak och jag vill att allt ska klaffa hela tiden, att allt ska gå som jag vill, annars blir jag nere. Men man får bara stå ut.
En sak jag bestämde mig för idag va att strunta i castingen i Stockholm. Det är 12 timmars bilresa fram och tillbaka för att fotas i 30 min. Det är dyra kostnader för bensin och bilen tappar även några tusen kr i värde om man ska tänka långsiktigt. För nåt som kanske inte ens blir av, jag känner inte heller jag kommer få jobbet, känns som många får gå på castingen.
Varit annan sak om jag bodde närmare Stockholm..
Och ni som kommenterar negativt på min blogg och alla andra bloggar, ni kan väl åtminstone sluta va anonyma och stå för era åsikter?
Att va anonym och kommentera nervärderande saker är bara så fegt och inget ni skulle göra i verkliga livet, men bakom en dator är ni ofta kaxiga. Menar allmänt, de värsta kommentarerna är alltid anonyma.
 

 
Sometimes everything goes your way, and sometimes nothing goes your way! You just need to accept that life always have ups and down. But it always get better again. Im a control freak and I hate when things not goes my way, but I just must to learn thats life.
One thing that I desided today was that Im not going to the casting i Stockholm on friday. It is 6h away from here, and then 6 hours home, for just 30 min photoshoot. I don´t even think Im going to get the job, cause I think its many that get the opportunity to go to the casting. And to everyone who comments rude things to me in my blog and on other blogs, stop ne anymous, thats so coward and you need to stand for your words.
 
 
 
 
 


Kommentarer
Malin

Vad gör Vincent nu förtiden? Skulle vara kul om du skrev något om honom, tex hur han sover, äter osv.

Svar: Det kan jag göra :) idag tog han iaf sina första steg ;')
Malin

2014-08-20 @ 17:59:26
Linda

Nej vad tråkigt att du inte åker..!
Så onödigt att folk ska skriva negativa kommentarer.. vad är det med vänlighet och peppning?
DU har kämpat på bra och kommit långt, det kommer alltid finnas de som är avundsjuka men låt de inte komma åt dig!

Nu när jag kommenterar märker jag att jag inte riktigt skriver i kommentarsfältet där the diamondmouth är :( men tror det blir rätt.

Svar: Tack så mkt ^^ Ne de är synd men om jag ska åka så långt, Danny får även ta ledigt från jobbet, så vill jag ha det garanterat.

Hehe ja jag vet, kommer alltid finnas bittra människor som bara måste klaga på allt :)
Malin

2014-08-20 @ 18:44:26
Lina

Haha! Ursäkta men kunde inte låta bli att skratta och tyckte du resonerar ganska märkligt.. Vem tänker så som du, att bilen tappar några kr i värde för en lång bilfärd? Haha ursäkta men har aldrig hört någon resonera så tidigare. En bil är väl till för att åka i?

Svar: Det är många som resonerar så och är inget konstigt. Det är en jäkligt lång resa och sliter såklart på bilen och på de kassa däcken vi har just nu. Det handlar inte om 50mil utan det är 12h bilresa. Kostar alldeles för mkt för nåt som verkar va en liten chans
Malin

2014-08-20 @ 21:34:55
Anonym

Vad jag har sett så kör ni runt med en Honda 4 hjulsdrift? Sådana bilar är gjorda för att gå långt eftersom motor mår bra av det. Speciellt när det är 4 hjulsdrift. Varför har ni det egentligen? Om man endast kör i stan och Max 1-2 mil per dag med en sådan bil så kommer inte livslängden på motorn vara så länge. Sådana bilar är tillverkade för att köra 5-10 mil per dag? Så du behöver nog inte oroa dig att den tappar värdet...

När ni väl ska sälja den så kommer ni inte vinna något på att den gått så lite utan de går på årsmodellen och sen slår de ut vad bilen normalt ska gå och har den då gått 2000 mil under så kommer ni inte får mer pengar för den för att årsmodellen drar ner milen. Tänkte bara förklara så att du inte tror att din bil minskar i värde rent värdemässigt. Däcken slits givetvis men självaste bilen kommer gå ner mer i värde av att inte köra än att köra många mil PER dag! :)

2014-08-21 @ 09:32:30
Anonym

Det jag även menar är att ni kanske skulle köpt en Volvo combi istället för en jeep stor bil med 4 hjulsdrift och förmodligen automat med? Ni skulle sparat otroligt på det långtidsmässigt :) Om man bara kör i stan så är det bättre att införskaffa sig en större combi bil istället för en hunk om du förstår :D Roligt att se hur ni tänkte med det bilköpet?

Svar: Vi köpte den för det är en stor och säker bil, och att jag alltid älskat honda crv. Motorn är väldigt liten på denna och vi valde bensin just för att vi sällan kör korta sträckor.
Malin

2014-08-21 @ 09:36:29
Josse

Vad tråkigt!! Men varför inte kunnat ta tåg ist? Byta i Värnamo eller vart det går förbi och sen bara ta X2000 upp till Sthlm? :) det tåget går ju jättesnabbt! Förstår att det inte känns lönt när det är så mkt arbete för så lite men tänk om du ångrat dig sen och du faktiskt haft en chans att få jobbet? Tror verkligen du haft en chans.

Svar: Jo vi tänkte tåg först men det hade kostat det dubbla. Så vi ville resa så billigt som möjligt så vi inte behövde lägga ut massa pengar som kanske va slängda i sjön.
Om jag åker upp till Sthlm annan gång kan de kanske fixa en fotografering då
Malin

2014-08-21 @ 09:50:15
URL: http://minbebis.com/blogg/joeeees
Anonym

Till Anonym som skriver att motorn är gjord för att åka 5-10mil om dagen - det kan vara det dummaste jag läst. Är ingenjör och jobbar just med att utveckla motorer, och skulle gärna vilja veta vad fyrhjulsdriften har med motorn att göra?
Man hör ofta folk vräka ur sig saker de inte har någon aning om, skulle gärna vilja ha källor på att livslängden på motorn minskar av minskad användning.

2014-08-21 @ 14:18:58
malinandreao

Förstår ditt resonemang, men någonting säger mig att det säkert hade gått jättebra för dig ändå! En annan gång ;)
Får en klump i magen varje gång någon är elak och skriver som anonym... Men vet du vad... Fuck them haters! Det är inte dem om är viktiga!

Svar: Tack så mkt ^^ Ja de trodde jag skulle passa bra, men har inte de pengarna att chansa, skulle va så sura pengar och tid om man inte fick det. Men jag kanske kan fotograferas för de en annan gång om jag ska upp till sthlm :) får se framöver.
Malin

2014-08-22 @ 10:08:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0