Listen to your body

Det är så mycket fokus på vad andra gör och inte vad man själv gör. Men mitt stora råd är att fokusera på er själva, era mål, ert ideal och lyssna på er kropp. Alla är olika och har olika mål osv. Bara för man har samma längd kan ens kroppsbyggnad och förbränning va helt annorlunda. Så alla är olika.
Jag har en väldigt smal kroppsbyggnad, väldigt smala axlar och höfter, så då är det logiskt jag lättare väger mindre än en med en bredare kroppsbyggnad med samma längd. Jag trivs bäst när jag väger runt 52-53kg, och jag är 168 cm lång, det kan låta lite för många men för mig känns det som en perfekt vikt, om jag inte bygger större muskler.
Just nu väger jag 54-55kg och trivs med det också.
Jag har en väldigt bra balans i min kost, som ni säkert sett äter jag rätt stora portioner, jag äter väldigt mycket, Danny frågar ofta hur jag kan va så smal när jag äter så pass mkt som jag gör. Men när man tränar mkt kan man äta destu mer, men nu vill jag ligga på ett underskott igen, och då är kosten jag äter nu perfekt för att gå ner ca 0.5kg i veckan. Om jag ätit 1000kcal som en påstod så hade jag rasat i vikt för då hade jag legat på mer än -1000kcal per dag, och som det ser ut nu har jag inte gått ner nåt på ett tag, kanske ett kilo sen Öland.
Så för lite äter jag inte men för en annan kan det va för lite. Så man kan aldrig använda sig av andras kostscheman, det passar inte alla och man får testa sig fram hur ens kropp reagerar på maten man äter. Kör på det som funkar bäst för dig och lyssna inte på nån annan, om de inte är utbildade och vet vad de pratar om.
 

 
 
There is so much focus on what others do and they don´t focus so much on themselves. But my biggest advice is to focus on yourself, your goals, your ideals and listen to your body. Everyone is different and has different goals and so on.
I have a very slender physique, very narrow shoulders and hips, so then it makes sense I easily weigh less than one with a wider body with the same length. I feel best when I weigh around 52-53kg, and I'm 168 cm tall, it may sound a bit too little for this length but for me it feels like a perfect weight, if I do not build bigger muscle off course.  
Right now my weight is 54-55kg and feel good with that weight too.
I have a very good balance in my diet, as you probably noticed, I eat fairly large portions, I eat a lot, Danny often ask me how I can be so thin when I eat so much. But when you workout alot you can eat more, but now I want to be more lean again, so the diet I eat now is ideal to lose about 0.5kg a week. If I ate 1000kcal as one  claimed I do I had losed alot of weight every week.
So I don´t eat to little, its perfect for me and my goals. So you can never use another diet schedules, cause its so invidually, it does not fit all and you get to test yourselves how your body reacts to the food you eat. Do whats works best for you and do not listen to anyone else, unless they are edicated and know what they're talking about.
 
 
 
 
 



Kommentarer
Anonym

Så stor skillnad är det inte om du haft bredare benstomme,53 kg på 168cm är lite oavsett benstomme men det är inte underviktigt men nära gränsen.
Men jag tycker du är jättefin iallafall:) men man ska ju vara nöjd själv det som det handlar om.

2014-09-02 @ 02:58:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0