New haircolor

Jag vill göra en förändring igen. Vill ha ljusare hår. Vad tror ni om dessa hårfärger? Kommer va ganska mörkt i botten för den är typ svart nu och är svårt att få superljus, sen passar jag bäst med mörkare botten. Problemet är att jag vill ha ljusa toppar och då kommer fästerna synas om jag är för mörk upptill :S  Så de blir nog nån ljusbrun färg. Vi får se lite hur mitt hår mår efter avfärgningen. 


What do you think about this haircolor? I want to do a change, want to have blonder hair. Lets see how blond I can get :) 







Kommentarer
Emma

Den nedre bilden är superfin! Kör på något liknande :)
Men vilka fästen pratar du om och varför skulle dom synas på mörk botten?
Tack för fin blogg och inspiration! <3

Svar: Jag kör på keratinvax, och om man inte färgar håret i ombre kommer håret va blont upptill där jag har mörkt hår, då är även vaxet ljusare och kan då synas igenom de mörkare håret.
Malin

2014-08-20 @ 08:49:12
fitnessdreamzz

Hej!
Har samma dilemma som dig just nu. Efter att jag har varit utomlands ska jag ta ut mina keratinslingor och vill då pröva en ljusare färg, har näst intill svart nu. Men man blir ju lite nojig med avfärgning och om håret tar för mkt skada, kanske blir oranget osv. Jag skulle tipsa dig att köra på en brun bas/något mörkare och fylla ut med en nyans av ljusare slingor, så planerar jag att göra.

Svar: Hej!
Ja det slitet ju väldigt mkt på håret att göra de ljusare. Vi kommer nog göra som förra gången, gör en avfärgning, sen lägger en ljusbrun bas som du slrev och slinga och se hur ljust man kommer :) sen gjorde vi lite bredare slingor i längderna förra gången :) det blir ju pippi långstrump efter avfärgningen 🙈:D
Malin

2014-08-21 @ 11:46:06
Linda

Jaaaa du skulle passa såååå bra som på den översta bilden !!! Har sagt det förr men jag Har följt dig sedan du hade typ 65 följare på insta. Looooove your blog :D :D ha det bäst

Svar: Tack så mkt :) är väldigt sugen på att göra ombre igen men blondare i längderna denna gången :)
Vad kul du följt mig från början :P
Malin

2014-08-21 @ 22:58:34
URL: http://Luckylady.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0