1års kontrollen

Efter tre är det dags för 1 års kontrollen på BVC. ETT ÅR?!
Hur länge går man på dessa kontrollen på BVC? Han ska iaf vägas, mätas och undersökas av en läkare. Ska se vad de säger om hans svinkoppor men sen vi började med den salvan jag fick så har det blivit bättre. Ingen skorpa kvar och inte gult eller blöder, är bara rött nu. Så får hoppas den försvinner snart :)
 
 
Men en sak som är så hjärtskärande och som både jag och Danny är så lessna på nu är hans hårda mage:( Vincent plågas ordentligt, han har verkligen jätteont och det är helt förståligt. Han är verkligen superhård och igår kämpade han som fan och hade så ont så han inte vet var han ska ta vägen, sen kan man inte göra nåt i de situationerna. Danny satte han i ett varmt bad men han fick inte ut mer. Han va jättelös för ett tag sen men nu är det superhårt igen. Vi har testat allt, lactulos har vi gett han där vi ökat dosen hela tiden i ca 3-4 månader, hjälpte inte alls, päronpure/ katrinplommonpure har han ätit hela tiden, han har testas för gluten, mjölkprotein och laktosintolerant och allt såg fint ut där, undviker mat som är förstoppande. Så vad mer kan man göra? :/ 
Han har fått mikrolavemang några gånger och då rensas ju allt, men det är ändå hårt sen igen och hjälper bara för stunden. 
 
 
Bjuder på några fina bilder jag tog igår iaf :) Kläderna är från Kappahl. Kappahl är nog min favoritbutik när det kommer till barnkläder :)
 
 
 
 


Kommentarer
dani

Kanske är jättedum fråga men får han i sig tillräckligt med vatten? Vet själv jag hade problem med att vara hård i magen och det var för att jag drack för lite så liksom bajset blev för hård pga att det saknades vätska :) hoppas lille plutt blir bra snart , stackarn :(

Svar: Ja det kan ju va det, han dricker ju varje gång han äter och sen är de ju endel i vällingen. Men kanske ska se till han även dricket emellan målen :)
Malin

2014-06-19 @ 15:32:32
Anonym

bebisar som äter ersättning blir väl oftast hårdare i magen än de barn som ammas?

Svar: Han äter inte ersättning längre, men det har jag aldrig hört. Blev så när vi började med fast föda så de beror inte på ersättningen
Malin

2014-06-19 @ 15:35:09
malin

Stackarn=( vad Äter han annars Under dagen? Kanske för mycket fibrer? Man ska ju tillsätta extra fett i maten också. Kokosolja kan du ju smälta ner i maten lr blanda i smoothies. Det brukar jag ge min plutt. Och mycket vätska som sagt. Chiapudding är ju ett gott och nyttigt alternativ till frukost och mellanmål för både små och stora. Åh vad man önskar man kunde göra nått, så jobbigt när dom s må lider=(

Hoppas ni får rätsida på det.

Svar: Han äter burkmat, gröt, fruktpureer och gröt och endel rån. Men han ska testas för gluten också, trodde de gjorde de sist men de va bara laktos de testade. Ja det är inte kul när man inte kan göra nåt i stunden :/
Malin

2014-06-19 @ 19:40:40
Malin

Låt vattnet stå framme och ge honom så fort du ser den. Har även för mig att han äter gröt? Det finns en gröt från semper som har kateinplommon i sig. Den har funkat jätte bra på min tjej som blev hård så dort hon fick i sig mat. Jag blandar även alla pureer som hon får till maten med en sked katrinplommon så det speider sig över hela dagen ist för ett mål.

Svar: Ah den har jag också gett han men utan resultat. men vi ska testa färska katrinplommon istället hört de ska va ännu mer effektiva :)
Malin

2014-06-19 @ 21:19:28
Anonym

Ge han movicol de är det enda som kmr hjälp han. Ja har kämpat med samma sak med min dotter i 3,5 år!

Svar: Vad är det för nåt? Vi fick forlax utskrivet idag får se om det hjälper. Får kolla vad movicol är annars. han har ju varit hård till och från sen han började äta fast föda för 6 månader sen :S
Malin

2014-06-19 @ 21:36:52
Anna

Jag vet exakt vad ni går igenom.
Har 2 barn och största tjejen e som mig hård
i magen.
Det tips jag kan ge dig som funkar är:
Köp en spruta som ni ger honom m vatten
flera ggr per dag.
Kan vara att han får i sig för lite vätska.
Att ge vatten med spruta är verkligen bra för då har ni koll på hur
mkt vatten han får i sig.
Kolla på Apoteket.Det som verkligen har funkat på mig som
har så trög å förstoppad mage är att koka upp ett glas vatten
och sen låta det svalna något och hälla i en halv citron.
Detta startar upp magen på morgonen och rensar ut gifter.
Det funkar verkligen på mig.Kolla först bara m bvc vad dom
säger om d till barn men d ska väl inte vara nån fara då
vattnen är ljummet och ni kan ju ge han då m sprutan.
Sen skulle jag om jag vore du testa att utesluta mjölk å gluten
då mjölk innehåller mkt hormoner och bildar som slem i hals
och magen.Samma med gluten.Läst mkt om d och har uteslutit s
själv å mår så mkt bättre.Kolla lite på nätet om att utesluta dessa livsmedel.Rapsolja i vällingen kan även funka.Men om jag får ge ännu ett tips så är d att göra egen mat och välling/gröt.
Gröten man köper innehåller tungmetaller å en massa "kemiskt
framställda vitaminer".Köp linfrölja/kokosolja/olivolja och ha i varje måltid.Sen vet jag inte om du lagar egen mat t han heller.
Ett annat värdefullt tips för Dig å Din familj är att ni
verkligen köper så mkt ekologiskt som möjligt.
Frukter spec är så otroligt besprutade och de matar vi
i oss dagligen?Jag köper bara ekologiskt och samma sak
när d gäller hudvård.D e tips också.Finns så sjukt mkt
hormonstörande å allergiframkallande ämnen i hudvårdprodukter.Finns ett bra märke att köpa på Ica Maxi
lr på nätet.Urtekram.Hoppas jag inte skrämt dig lr låter
som nån presikande tokkärring men jag hoppas att
han blir bättre snart.Kan till sist rek dig en bra bok:
"Den onda badankan".Finns att köpa på Bokus b.la.c.a 45kr.
Den är så värd att läsa!
Och googla runt lite på rawfood,du kmr säkert
tycka om det.Jag älskar det iaf :)

Kram /Anna :)

Svar: Tack för alla tips!! Spruta funkar inte riktigt på Vincent då han lätt spottar ut det då. Köper också mest ekologiskt och i stort sett alltid ekologiska frukter då de ä sjukt mkt besprutade. Men ska se hur han svarar på denna medicinen vi fått och försöker ge han mer vatten så får vi se om det blir bättre :)
Malin

2014-06-19 @ 22:40:02
Anonym

Movicol junior

2014-06-20 @ 22:38:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0