Ett år

Det är ungefär 1 år mellan bilderna. Tänk vad kroppen har ändrats från när hag va höggravid med allt extrafett och nu idag med mycket mer muskler och ek stark bål. För kroppen är väldigt sliten efter en graviditet, det är en väldigt stor påfrestning. Speciellt för bålen och bäckenet. Men det går att komma i form och få tillbaka en stark och fit kropp igen, det tar bara olika tid för alla då alla har olika förutsättningar och alla har inte orken och tiden att träna när man har en bebis. Jag har haft tur som haft en bebis som låtit mig sova från dag 1. Aldrig varit några problem och han har alltid somnat om efter han ätit. Så jag har alltid fått mina timmars sömn. Va väl jobbigast den första månaden när jag ammade, för då va jag tvungen att amma så länge för att han skulle bli mätt så de tog endel på sömnen. Men om de blir fler barn kommer jag iaf inte amma, isf bara de första veckorna. 

Det har varit ett underbart år där jag verkligen fått njuta av min familj och ta hand om mig själv. Nu har vi sommaren framför oss och sen får vi se vad som händer i framtiden :)






Kommentarer
Anonym

Du har varit grymt duktig och tur att fått tiden ;) men har du tips på bra övningar för baksida lår, rumpa, ben i allmänhet? Vill inte få större vader men vill få fastare/ mindre av de andra.. Tycker att allt sätter sig på rumpa o låren.:/ tips på hur jag kan göra där?:)

Svar: Tack så mkt! 😊 det finns maskiner som isolerat de ställerna bra. Men jag känner baksida lår och rumpa bra i donkeykicks och legcurl så de skulle jag rekommendeta isf :) utfall och knäböj tar nog större del av ben och rumpa. Höftlyft är också en bra övning :)
Malin

2014-06-15 @ 17:44:00
Anonym

Har du bilder/ video på de eller ska man söka på Youtube? Har aldrig gjort donkeykicks innan :) vad ska man.börja med.för att få snabba resultat?:)

Svar: Jag la upp en kort video för bara några dagar sen :) men annars kan du bara söka på de på youtube.
Kosten är viktigast, ät mkt protein. Jag har styrketränat mest, kör igenom hela kroppen minst en gång i veckan :)
Malin

2014-06-16 @ 06:35:31
Anonym

Vad ska man äta som innehåller mycket protein och vad är bra att äta till?:) Hur håller du motivationen uppe ifall du ha en dålig dag eller ha ene "tjockisdag"där du känner inget passar eller du känner dig tjock så fort du sitter ner osv..?tack för tipsen!

Svar: Fisk/kyckling är väldigt bra, mkt protein och rätt kalorisnålt. Sen är ägg, kvarg, linser/bönor/grönsaker/avocado/olivolja bra. Försök äta rent och näringsrikt med måttliga mängder nyttiga fetter och snabba kolhydrater.

De dagar jag har dessa "tjockisdagar" försöker jag mest tänka de går över, o om jag verkligen inte känner för o träna så kan jag va hemma utan dåligt samvete då jag tränar så mkt annars :) Men de brukar hjälpa att tänka på känslan när man tränar och jag gillat rutinerna jag har innan träning, att blanda mina aminosyror, ta på mig mina snygga träningskläder och dricka min goda celsius :)
Malin

2014-06-16 @ 19:18:41
Anonym

Tack så jätte mycket! Dags att sätta upp nya mål :) tips på bra hemma övningar man med kan Göra?:)

Svar: Om du har lösa vikter kan man göra de mesta hemma :) men plankan, donkeykicks, squats, biceps curl, triceps curl, axellyft, armhävningar, höftlyft :)
Malin

2014-06-17 @ 09:16:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0