Mina värden

Här har ni resultaten på mina värden. Jag gissade på att jag låg på runt 17-18% kroppsfett men låg på bara 15%. Som ni ser på bilden nedan är de väldigt lågt och det är precis det jag velat uppnå med min deff, att komma i en låg fettprocent så mina muskler syns mer. Och de har verkligen trädit fram ordentligt på senaste tiden. Men jag villinte hamna på en lägre fett% för vill inte gnaga på musklerna. Så ska försöka hålla mig på ett balansetat kaloriintag nu under sommaren och sen öka till hösten, för destu mer muskler destu mer mat behöver man också :) 
Så för en normal person är det en låg vikt och en väldigt låg fettprocent, men inom fitness och de som satsar på det är det bra värden :) Nu ska jag inte tävla eller nåt för då brukar man vilja ha ännu lägre värden, men vill inte se för hård ut heller :) Så jag är nöjd med min mätning, nu vet jag att jag kan unna mig onyttigheter och ändå ha bra värden ich utvecklas!

Metabolic age- 12 haha! 





Kommentarer
Amanda

Vad åt du när du deffade? Och hur länge deffade du? Du är en super bra inspiration till en mamma som med vill komma i form!

Svar: Kika under katergorin min deff. Där står exakt vad jag åt varje dag :) tusen tack!
Malin

2014-06-10 @ 17:14:59
Jessica

Kan du inte lägga upp en bild på hur magen ser ut när du inte spänner den? Hade varit kul att se :)

Svar: Jag kan lägga upp en video där jag spänner och slappnar av med magen :)
Malin

2014-06-10 @ 18:51:41
Anonym

Hur många kalorier äter du per dag?

Svar: Jag räknar inte kalorier :)
Malin

2014-06-10 @ 19:20:52
Anonym

Aah ok..hur håller du koll då om du ska in i deffperioder?

Svar: Man deffar om man vill förlora fettmassa, så då äter man mer kalorisnålt men mkt protein. Jag räknade kalorier innan med appen shapeup (lifesum) så jag vey ungefär hur jag ska äta. Sen ser man hur mkt man går ner, ett halv kilo i veckan är lagom viktnedgång:)
Malin

2014-06-10 @ 21:50:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0