Träningsvideo

Jag har fått höra flera gånger nu att min blogg är opersonlig osv. Ni får gärna specifiera vad som är opersonligt med min blogg så jag kan göra den bättre. Men jag tycker jag har en av de mest personliga bloggarna jag följer iaf så jag förstår inte riktigt vad ni menar. Jag gör väldigt varierande inlägg, skriver om min tankar som rör allting, jag är väldigt öppen i mitt skrivande, svarar på allas kommentarer och när ni önskar ett specifikt inlägg så fixar jag det.  Sen måste ni förstå att man inte kan va hur personlig och privat som helst när så pass många läser ens blogg. Jag kan tyvärr inte se hur jag kan va opersonlig när jag är såpass öppen redan.
 
Jag har fått väldigt många önskningar om videos på övningar, speciellt övningar man kan göra hemma. Kommer komma upp imån :) Så jag kommer visa några man kan göra. Kommer komma liknande videos senare på fler övningar :)
 

 
I've got many request to post workout videos, expecially with exercises you can do at home. The video coming up tomorrow and I hope you like it :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Kommentarer
dani

Åh vad kul med videos :) det är väl det jag saknat alltså typ lite videos på det du lagt upp nu med hår, smink , träning! Kul initiativ :) tumme upp!

Svar: Tack vad kul det uppskattas! :) Kommer även komma en video med mina favoritrumpövningar snart :)
Malin

2014-06-23 @ 16:08:19
Malin

Jag saknar mer om din son. Vad ni gör, hur han är, sover, äter osv.

Har även ett tips som du kanske kan tipsa om. Det är en träningsform som är skitbra att göra hemma som heter kortleken.
Klöver: Situps
Spader: Armhävningar
Ruter: Burpees
Hjärter: Knäböj
Ta ett kort och gör så många som kortet visar. Det bästa är att man kan byta ut till vilka övningar man vill!!

Svar: Jag gör några inläga inlägg i veckan om mammalivet, är inte så mkt att skriva om just där då det blir typ samma rutiner varje dag. Men det kommer bli lite mer nu när han snart fyller 1 år och alla förberedelser om det :) Men ska försöka skriva mer om lille Vincent.
Tack för tipset! Kan jag absolut testa om här i bloggen, verkar roligt och lite annorlunda :)
Malin

2014-06-23 @ 17:30:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0