Do it

Jag har börjat komma lite i en bekvämlighetszon då jag är nöjd med min kropp och ja, man nöjer sig. Men jag vill fortsätta utvecklas med träningen och resultaten så får kämpa lite hårdare. Träningen har väl gått rätt bra, men kört igenom musklerna rätt fort så där behöver jag mer kontakt. 






Kommentarer
bjulle

tack för du att du är min stora inspiration :) jag var vältränad för två år sen men pga sömnbrist och stress så satte sig en massa extrakilon på lillkröppen. så jag kämpar just nu med att komma tillbaka till min gamla kropp och då är du faktiskt den jag inspireras av! du har en killerbody! hälsosam och musklig, precis som jag vill ha det! har du något tips för hur man kan lägga upp ett träningsschema? jag kör styrketräning men känns ändå knas! vet inte varför! hur kom du igång och fortsatte? :) kram!

Svar: Tack så mkt! Vad kul att läsa :) Hur du ska dea upp träningen beror på hur ofta du kan träna. Jag tränar 6 dagar i veckan och kör 2-3 muskelgrupper per pass. Skuldror och ben kör jag två gånger i veckan och magen efter varje pass. Så du kan dela upp musklerna så du iaf kör igenom hela kroppen minst en gång i veckan. Så om du bara hinner träna tre gånger så kan du köra 2-3 muskler per pass :) kram
Malin

2014-05-27 @ 08:18:44
URL: http://fames.se/bjullmeister


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0