Hoppas ni gillar rumpa

För det har blivit en jäkla massa rumpbilder på sistone. Det är tack vare dessa asspants! Jag är helt frälst i dom! Varför ha andra byxor när man kan ha dessa och få en perfekt bakdel xD
 
Inte behövs det några squats längre för jag har ju dessa ;) Skämt och sido, jag hade förstås velat ha en perfekt och stor rumpa i alla kläder, -fake it til you make it!
 

Förresten jag blev ju intervjuad igår om melanotan. Det kommer komma upp på p4 på fredag morgon eller måndag. Men jag kan lägga upp klippet här när det finns tillgängligt. Han spelade upp klippet genom mobilen igår och fyfan vad hemskt det är att höra sin egna röst!! Jag har en sån hemsk småländska och har alltid tyckt min röst är för mörk! Jag va heller inte beredd att han skulle spela in allt med mikrofon så man va ju inte förberedd vad man skulle säga. Aja kan väl va en kul grej bara. Jag är anonym och kallas för Johanna och de tog en bild bakifrån. Kanske lika bra att vara anonym, vet inte hur det är med lagen med melanotan. Är ju olagligt att sälja i Sverige men tror inte det är olagligt att använda. Detta va iofs 2011.
 

 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0