Konstaterande

Vår utekatt Findus är fortfarande inte hemma :( Tror vi får konstatera nu att nåt hemskt har hänt. Det är ju svårt för man vet ju inte vad som hänt. Blir ledsen och rädd när jag tänker på det för man vet ju inte om han dött plågsamt eller vad som hänt. Han va såå mysig och man tittar automatiskt ut från köksdörren på natten/morgonen där han ofta satt och ville in.. 
Men han fick ett bra kattliv, han fick va ute hur mkt han ville, fick mat när han ville, kunde va ute på sina långa äventyr på somrarna och bara levde fritt :) Det enda jobbiga för han va väl när Giggs alltid skulle slå honom. 
Men ett husdjur är som en familjemedlem och det blir lite tomt när det saknas en. 





Kommentarer
Jenny

Vad tråkigt, vet hur hemskt det känns o förlora ett husdjur. Men han kanske har flyttat in hos nån annan, nån kan ju ha börjat mata honom o så har han stannat.. Vem vet!

Svar: Ja man kan aldrig veta 😬 han kanske inte va nöjd med maten han fick här eller har träffat nån hona :)
Malin

2014-05-17 @ 16:52:46
Malin

Alltså sånt där är bland det värsta som finns. Har själv en katt som är som mitt barn. Skulle han försvinna så vet jag inte vad....
Hur länge har eran misse varit borta?

Svar: Ja det är jobbigt :( han har nog varit borta i 2 månader kanske, kanske mer. Så det är betydligt längre än han brukar va borta
Malin

2014-05-18 @ 08:50:29
Anonym

Våran katt va borta i över et år och kom tbaks, och sen va han borta två månader och kom tbaks. Hoppas findus gör de med.

Svar: Ja det finns ju alltid hopp. Vad kul er katt kom tillbaka trots det tog lite tid :)
Malin

2014-05-18 @ 11:15:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0